PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ενημερώνουμε ότι ο ετήσιος χορός μας που ήταν προγραμματισμένος για τις 11/2 μεταφέρεται για το Σάββατο 3 Μαρτίου λόγω της κακοκαιρίας και της δυσκολίας να παρευρεθούν οι προσκαλεσμένοι μας και πολλοί φίλοι μας. Έτσι έχουμε περισσότερο χρόνο όλοι μας για μια ακόμη καλύτερη Ενωσίτικη βραδιά από όλες τις απόψεις. Οι προσκλήσεις θα ισχύσουν κανονικά και συνεχίζουμε την διάθεση τους. Πληροφορίες στα τηλ.2351037727 και 6937163105 όπως και στην σελίδα μας στο FACEBOOK πατώντας Σ.Φ ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Πιερικός Αρχέλαος - Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού 75-17

Για το τουρνουά μίνι αγοριών

Με 75-17 νίκησαν οι «μπέμπηδες» του Πιερικού Αρχελάου τον Μ. Αλέξανδρο Κολινδρού στο πλαίσιο του τουρνουά μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Τα δεκάλεπτα: 22-2, 37-14, 66-15, 75-17.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Μπούσμπουρας, Περχανίδης, Κατωνίδης, Στεφόπουλος, Μάντζου, Ταρενίδης, Πρισκομάτης Ν, Γαλάνης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης, Κατσαβός, Βάτος, Τουρνάκης, Ψαρρού, Κυπαρίσσης.

Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού (Ιωαννίδης): Πλατσάς, Κοντονώτας, Παπαϊωάννου, Τόσκας, Καμούτζας, Ντόβας, Σεραφειμίδης, Τσιουμτσιούδας, Μπιλιαδέρης, Πιπιλίκας, Παπαλεξίου, Τσολογιάννης.

Η Οικονομική κρίση ώς αποτέλεσμα του Εσκοτισμένου Νοός"

O πατέρας Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος Διδάκτωρ Θεολογίας και μεταπτυχιακός στην Οικονομική επιστήμη ανέλυσε με γλαφυρό αλλά και στην συνέχεια με οπτικοακουστικό τρόπο τα αίτια της οικονομικής κρίσης ως αποτέλεσμα του εσκοτισμένου Νοός στην χώρα μας.


Ξεκίνησε αναφέροντας Σοφούς Αρχαίους Έλληνες όπως ο Πλούταρχος, ο οποίος μιλώντας για την οικονομική κρίση στην Αρχαία Αθήνα στο έργο του «Περί του μην δανείζεσθαι» έλεγε πώς εμείς ως υποκειμενικοί παράγοντες ευθυνόμεθα για την κρίση. Υπεύθυνος για την οικονομική κρίση είναι ο εσκοτισμένος νούς, η αιτία της πτώσης του ανθρώπου. Ο Πλάτωνας στους «Βίους του» έγραφε ότι Απαγορεύεται να δανείζεται κανείς νερό από τον γείτονα του εάν δεν βρεί πρώτα το δικό του. Πρώτα εξετάζεις πλούτο δικό σου και εάν δεν έχεις τότε δανείζεσαι από τον πολύ διπλανό σου. Και μόνο για πολύ σημαντικά ζητήματα. Η Τρυφή και η μαλθακότητα αναγκάζουν τους ανθρώπους να δανείζονται (Ρωμαιοκρατία). Ο περιηγητής Παυσανίας είδε την Ελλάδα να καταρρέει (Μονομαχίες αντί τραγωδίες στο θέατρο του Διονύσου). Το περίφημο άγαλμα
της Αθηνάς είχε επενδυθεί με μετακινούμενο ένδυμα 40 ταλάντων χρυσού για να μπορεί να αφαιρεθεί και να πουληθεί ο χρυσός σε περίπτωση ανάγκης της Αθήνας όπως και έγινε. Ο Πλούταρχος αναφέρει επίσης πώς όταν οι Καρχηδόνιοι χρειάστηκαν σύρματα, όλες οι γυναίκες της Καρχηδόνας έκοψαν τα μαλλιά τους και με αυτά κατασκευάσαν σύρματα για την Καρχηδόνα. Έδωσαν κάτι από το είναι τους. Ο Βασιλιάς Αντίγονος είδε τον φιλόσοφο Κλεάνθη να αλέθει και σε ερώτηση του πώς το καταδέχεται ο Κλεάνθης του απάντησε πώς «Δεν εγκαταλείπω ούτε την Φιλοσοφία, ούτε όμως και τα ταπεινά πράγματα που μας θρέφουν».
  6-2-2012 005
  6-2-2012 006
Στις Πράξεις των Αποστόλων οι πρώτοι Χριστιανοί πουλούσαν τα κτήματα τους για αυτούς που τα είχαν ανάγκη γιαυτό και η πρώτες Χριστιανικές κοινότητες ήταν τόσο πετυχημένες. Ο Μάρξ το αντέγραψε κατά το δοκούν σε «Όλα κοινά κατά τις ανάγκες μας».
Ο «Καλλικράτης» διόγκωσε τους Δήμους και έτσι χάθηκε η επικοινωνία των ανθρώπων απομακρύνοντας τους. Δεν βοηθούνται γιατί πλέον δεν γνωρίζονται. Το Ελληνικό γένος έτσι κρατήθηκε στην διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Λειτούργησαν οι κοινότητες και οι Ενορίες. Ο Παπαδιαμάντης με την μικρή γειτονιά του έλεγε ότι δεν θα περιμένουμε το κράτος. Έχουμε χρέος να μην αφήσουμε τον διπλανό μας. Ο διπλανός μας είναι «ο θησαυρός μας», με την έννοια της βοήθειας και της προσφοράς και όχι του ανταγωνισμού. Ξεχάσαμε να ζούμε όλοι μαζί. Να μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες. Δημιουργήσαμε ανάγκες πλασματικές και όχι σωτήριες.
  6-2-2012 011
  6-2-2012 023
  6-2-2012 024
Ο π.Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στο πείραμα του Μόντρεαλ στο οποίο ρωτήθηκαν άνθρωποι για το πόσο λίγο οι πολύ πιστεύουν ότι θα ζήσουν. Αυτοί οι οποίοι είπαν λίγα χρόνια αναλογικά αγχώθηκαν και πεθάναν νωρίτερα. Το ίδιο λοιπόν γίνεται και με την τρομολαγνεία της τηλεόρασης. Την υποβολή που υφιστάμεθα όλοι μας τα τελευταία 2 χρόνια. Η σύνδεση του ευρώ με την Ε.Κ.Τ. δεν μας επιτρέπει να κάνουμε δική μας οικονομική πολιτική και έχουμε εξαρτηθεί από τους δανειστές μας στους οποίους εκχωρίσαμε μαζί με την Εθνική μας κυριαρχία και την Εθνική αξιοπρέπεια και τον Εθνικό πλούτο για ένα πινάκιο κακομαγειρεμένης φακής. Δεν πρέπει να απελπιζόμαστε, πρέπει να ενωθούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι εμείς είμαστε κύριοι του ευατού μας. Με καθαρό νού οφείλουμε να ζήσουμε απλά και ταπεινά με αγάπη. Χριστός και κοινότητα χρειάζεται. Η κατάσταση είναι πλέον στα χέρια του Ρωμιού
  6-2-2012 019
  6-2-2012 030
  6-2-2012 043
Στην συνέχεια προβλήθηκε 45 λεπτο βίντεο με αποσπάσματα για το πώς φθάσαμε στην κρίση, από ποιους και για ποιο σκοπό. Η επόμενη εκδήλωση της Σχολής Γονέων ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ θα γίνει την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου με επίσημη ομιλήτρια την ηρωική δασκάλα της Θράκης κ.Χαρά Νικοπούλου. Το θέμα της «Η Ειμαρμένη Ζεί»

Ι.Ν.ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ανακοινώνεται ότι το απογευματινό τσάι της Επιτροπής Φιλοπτώχου Ταμείου του
Ι.Ν.Τιμίου Σταυρού Κατερίνης που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη
8 Φεβρουαρίου 2012 στην «ΕΛΙΑ» ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω καιρού για την
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00

Εκ της Επιτροπής Φιλοπτώχου Τιμίου Σταυρού

Κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΤΟ!

Κύριε Κουκοδήμο,

Πριν βάλετε και πάλι το χέρι στην καρδιά για να ψηφίσετε για τη «σωτηρία» της πατρίδας μας, εμείς οι πολίτες της πρωτοβουλίας «Κόντρα στο ρεύμα», θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, πως μας οφείλετε κάποιες διευκρινήσεις. Ανησυχούμε πολύ για το μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας, ειδικά πληροφορούμενοι, πως κάποιες από τις αποφάσεις που λάβατε ερήμην των πολιτών, είναι εγκληματικές για τον τόπος μας. Κάποιοι μιλούν για προδοσία! Ποια είναι η δική σας απάντηση επ’ αυτού;

Τον Ιούλιο του 2011, μεταξύ άλλων κι εσείς, ψηφίσατε τα «ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015». Σύμφωνα με τον νόμο αυτό, ο οποίος, επαναλαμβάνω, ψηφίστηκε κι από εσάς, εξειδικευμένοι νομικοί υποστηρίζουν, πως θα συμβούν όλα όσα αναφέρονται παρακάτω. Σας παρακαλούμε να διαψεύσετε εγγράφως, δημοσιεύοντας στα ΜΜΕ της Πιερίας, ότι κατά την άποψή σας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σας πληροφορούμε, πως οι ερμηνείες που ακολουθούν δεν είναι αόριστες. Όλες προκύπτουν από τα συγκεκριμένα άρθρα του μεσοπρόθεσμου πλαισίου. Αναμένουμε την απάντησή σας εντός των επόμενων ημερών (το αργότερο μέχρι την 10η Φεβρουαρίου 2012, ώρα 18:00). Βεβαίως, για οποιαδήποτε διευκρίνιση θα είμαστε στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των πρότερων.
Οι Πολίτες της πρωτοβουλίας «Κόντρα στο ρεύμα»

Τα 17 σημεία του πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 - 2015 για τα οποία ζητούνται εξηγήσεις!

  • ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 – 2015 συνιστάται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ταμείο). Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου. Το Ταμείο θα πουλάει περιουσιακά στοιχεία του κράτους, αποκλειστικά και μόνο για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας. Δηλαδή, ότι θα ξεπουλιέται από το Ταμείο θα πάει κατευθείαν στους δανειστές. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Το Ταμείο θα μπορεί να πουλήσει τα πάντα! Ακόμη και περιουσιακά στοιχεία των ΟΤΑ. Δηλαδή των τριών Δήμων του Νομού μας! Ακόμα και οι αιγιαλοί, κατ’ αποκλειστική χρήση! Δηλαδή, το ταμείο θα μπορεί να πουλήσει τις ωραιότερες παραλίες των νησιών μας, της Χαλκιδικής, της Πιερίας, όπως π.χ. του Κορινού, του Αγ. Παντελεήμονα και της Λεπτοκαρυάς. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Στην εκποιούμενη περιουσία θα περιλαμβάνεται και η περιουσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Π.χ. τα δημαρχεία, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, δημοτικές επιχειρήσεις κλπ. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Το Ταμείο θα μπορεί να πουλήσει και τα αποθεματικά σε ρευστό που έχουν χρυσοφόρες εταιρίες (π.χ. ΟΠΑΠ). Δηλαδή, οι Δημόσιοι Οργανισμοί που έχουν δικαιώματα εκμετάλλευσης π.χ. ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, ουράνιο κλπ). Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Όλα τα έσοδα από την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την ΕΥΔΑΠ, τα ενοίκια που εισπράττει το δημόσιο κλπ θα ανήκουν πλέον στο Ταμείο και θα πηγαίνουν απευθείας στους δανειστές μας. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Αφού αποφασιστεί η μεταβίβαση ενός περιουσιακού στοιχείου προς το Ταμείο, μετά δεν θα μπορεί κανείς πια να ανακαλέσει την απόφαση αυτή και να το πάρει πίσω. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Όλα τα έξοδα λειτουργίας π.χ. του Δημόσιου Οργανισμού (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) θα συνεχίζουν να βαρύνουν το Δημόσιο, ενώ όλα τα έσοδα πηγαίνουν απευθείας στην ΤΡΟΪΚΑ. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Αν υπάρχουν δικαιώματα (π.χ ιδιωτών), τότε το Ταμείο θα μπορεί αναγκαστικά να τα απαλλοτριώσει με μια απόφαση υπουργού, αν κρίνει το Ταμείο ή όποιος αγοραστής ως αναγκαίο! Δηλαδή θα χάσουν και οι ιδιώτες ή άλλοι επενδυτές (π.χ. ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες) τα δικαιώματά τους αναγκαστικά μέσω της απαλλοτρίωσης! Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Το ταμείο θα έχει τη δυνατότητα να πουλήσει π.χ. τα λιμάνια μας στους Τούρκους, το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους Σκοπιανούς (αφού τους δώσει λεφτά υπογείως π.χ. ο Τζ. Σόρος). Αυτά, τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν ή να μας απειλούν ότι θα τα κάνουν, αν δεν συμμορφωνόμαστε στο εξής και για όσα χρόνια αυτοί θέλουν, με τα άνομα ξένα συμφέροντα. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Σε όλες τις συνεδριάσεις του Ταμείου θα παρίστανται Παρατηρητές των Δανειστών που θα παρακολουθούν και θα αναφέρουν στα αφεντικά τους (Ε.Ε., Ε.Κ.Τ, Δ.Ν.Τ) τα πάντα, ενώ θα δεσμεύονται όλοι με εχεμύθεια προς όλους τους υπόλοιπους. Δηλαδή να μην μαθαίνει τίποτα ο ελληνικός λαός για το τι κάνουν με την περιουσία του! Μόνον η ΕΚΤ, η Ε.Ε και το ΔΝΤ θα ξέρουν, ενώ μετά από τρία χρόνια, αφού φύγουν, θα μπορούν να μας λένε τις λεπτομέρειες για το ξεπούλημα. Είναι αλήθεια; Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Καμία απόφαση δεν θα επιτρέπεται χωρίς τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων όπου συμμετέχουν οι υπάλληλοι της Τρόικα! Δηλαδή, οι απόψεις των βουλευτών και η ψήφος τους δεν θα έχουν καμία αξία! Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Θα αποφασίζουν μόνοι τους να εκδίδουν ομόλογα. Το Ταμείο θα μπορεί να δανείζεται από τρίτους με εγγυήσεις δικές μας(!) και με τα λεφτά αυτά να αγοράζει από την ελεύθερη αγορά ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου σε σκοτωμένες τιμές. Δηλαδή, θα μπορούν να ξαναγοράζουν οι ίδιοι το χρέος μας, αφού το ελαχιστοποιήσουν στην ουσία με δανεικά δικά μας. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Αν δουν ότι δεν πουλιέται ή δεν αξιοποιείται κάποιο περιουσιακό στοιχείο, τότε θα μπορούν να το διαλύουν, να το «χρεοκοπούν». Η καμπάνα χτυπάει μάλλον για τον ΟΣΕ και τα τρένα μας. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Η Τρόικα θα μπορεί να τροποποιεί άμεσα τα καταστατικά λειτουργίας των οργανισμών που περιέχονται στην κυριότητα του Ταμείου. Θα μπορούν να διατάσσουν να αυξηθούν τα τιμολόγια του ρεύματος και του νερού, τα διόδια, τα εισιτήρια λεωφορείων κλπ κλπ κατά το δοκούν, χωρίς τη συναίνεση της κυβέρνησης (θυμηθείτε: όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν πλέον στο Ταμείο και όχι στον οργανισμό!). Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Το εισιτήριο για την είσοδο στην Ακρόπολη ή έσοδα από εκδηλώσεις στο «Αρχαίο Δίον» θα μπορούν να πηγαίνουν κατευθείαν στους δανειστές. Επίσης, θα μπορούν να καθορίζουν το ύψος της τιμής εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Θα μπορεί π.χ. ένας αμφιβόλου προέλευσης ξένος ιδιωτικός ή κρατικός φορέας να αγοράσει γη του Δημοσίου και να ανεγείρει, χωρίς καμία άλλη άδεια από το κράτος, ένα θρησκευτικό χώρο (π.χ. Τζαμί, βουδιστικό μοναστήρι κλπ κλπ) ή να μετατρέψει προς αυτό τον σκοπό ένα ήδη υπάρχον κτίριο που ανήκει στο Δημόσιο. Παρακαλώ, διαψεύστε το!

  • Με απλά Προεδρικά διατάγματα, θα μπορούν να τροποποιούνται χρήσεις γης , ρυμοτομικά σχέδια, ειδικοί όροι και περιορισμοί δόμησης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αγοραστές!! Δηλαδή, εν ονόματι των δανειστών καμία σημασία δεν έχουν οι πολεοδομικές διατάξεις και γενικά παραμερίζονται όλοι οι νόμοι του ελληνικού κράτους να βολευτούν αυτοί. Παρακαλώ, διαψεύστε το!
--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΙΓΙΝΙΟ...


ΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προγραμματίζει

την υλοποίηση των παρακάτω εκπαιδευτικών προγραμμάτων:

1. Βελτιώστε το ρυθμό είσπραξης των οφειλών πελατών σας

    • Προετοιμασία - Σχεδιασμός επαφής με τον Πελάτη
    • Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πελάτη
    • Η πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία με τον Πελάτη
    • Χειρισμός Αντιρρήσεων και Παραπόνων και η προσφορά Εξυπηρέτησης και Αξίας
    • Οι «έσχατες λύσεις»
    • Βελτιστοποίηση πολιτικών και συστημάτων της Εταιρίας

Έναρξη: 13-02-2012 & 15-02-2012

Διάρκεια: 8 ώρες

Κόστος συμμετοχής: μέλη Επιμελητηρίου Πιερίας 40 + 23% ΦΠΑ ευρώ , μη μέλη 100 +23% ΦΠΑ

Εισηγητής: Πόδας Νίκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων - Εκπαιδευτής

2. Προώθηση Πωλήσεων σε Περίοδο Κρίσης

Έναρξη: 12-03-2012 έως 28-03-2012

Διάρκεια: 26 ώρες (24 ώρες παρουσίαση + 2 ώρες εξετάσεις, για

πιστοποίηση)

Κόστος συμμετοχής: μέλη Επιμελητηρίου Πιερίας 80 + 23% ΦΠΑ ευρώ , μη μέλη 200 +23% ΦΠΑ ευρώ

Εισηγητής: Σουμπενιώτης Δημήτρης, Καθηγητής Τμήματος Ο.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Παράλληλα στα πλαίσια λειτουργίας της Επιμελητηριακής Σχολής προγραμματίζετε και η υλοποίηση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα:

  • Αποφασίστε σωστά & αποφύγετε τις «ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ» βιαστικές κινήσεις

Έναρξη: 20-02-2012 έως 5-03-2012

Διάρκεια: 20ώρες

Κόστος συμμετοχής: μέλη Επιμελητηρίου Πιερίας 40 + 23% ΦΠΑ ευρώ , μη μέλη 100 + 23% ΦΠΑ ευρώ

Εισηγητής: Κωτούδη Ρούλα, Σύμβουλος Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Πιερίας, αρμ. υπάλληλος κ. Κολοκάτση Ανδρομάχη, τηλ. 2351047263, 2351023211, φαξ 23510 47267 ή στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας www.champier.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ

τους επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου

να παραβρεθούν στην ετήσια δεξίωση του Επιμελητηρίου Πιερίας, επ’ ευκαιρία του νέου έτους, η οποία θα πραγματοποιηθεί την

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 19:00,

στην αίθουσα δεξιώσεων του «Mediterranean Village Hotel» (Παραλία Κατερίνης).

Με τιμή,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Δεν πάει πουθενά χωρίς το αντηλιακό της

Η LeAnn Rimes φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, απολαμβάνει τον καυτό ήλιο στο Μαλιμπού.

Το δικαιούται άλλωστε αφού η τραγουδίστρια υπεβλήθη σε μία χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο κάτι που αποκάλυψε η ίδια στο twitter χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.





Αν και 19 ετών η Selena Gomez είναι σκέτος… πειρασμός!

Το κορίτσι του Justin Bieber, που φαίνεται ότι βιάζεται πολύ να μεγαλώσει, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου για τη συναυλία που θα δώσει στο Rio De Janeiro, με τίτλο «We οwn the night», και «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Με αρκετά βαθύ ντεκολτέ και σούπερ μίνι η νεαρή τραγουδίστρια τράβηξε πάνω της όλα τα φλας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες...




Τι τα θέλει τα στοιχήματα η Μαρία Μενούνος;

Ευτυχώς που σήμερα στη Νέα Υόρκη το κρύο δεν ήταν και τόσο τσουχτερό όσο τις προηγούμενες ημέρες.

Έτσι η Μενούνος, μόλις έχασε το στοίχημα που έβαλε με τον συμπαρουσιαστή της σχετικά με την έκβαση αγώνα... πέταξε τα ρούχα της και έμεινε με ένα λευκό και μπλε στη μέση της πλατείας. Η ομογενής παρουσιάστρια είχε υποσχεθεί να εμφανιστεί με μπικίνι στην Times Square της Νέας Υόρκης εφόσον οι New York Giants κέρδιζαν στο Super Bowl. Προς τέρψη των Νεοϋορκέζων και του ανδρικού πληθυσμού, έχασε το στοίχημα...

Απέδειξε ότι είναι δυναμική οπαδός της ομάδας των Patriots και ότι διατηρεί ένα καλογυμνασμένο σώμα κάτω από το λευκό μπουρνούζι που φορούσε. Η 33χρονη πάντως παρουσιάστρια, δεν φάνηκε να έχει καμία αμηχανία... το αντίθετο μάλιστα, το διασκέδασε αρκετά!



ΕΔΩ ΦΘΑΣΑΜΕ....

Ο ΑΝΤ-1, σε σχέση με το MEGA, ήταν πολύ μπροστά.


Ο ΑΝΤ-1, σε σχέση με το MEGA, ήταν πολύ μπροστά. Ένα δελτίο γρήγορο, με πληροφορίες και σχόλια, που δεν ακροβατούσαν σε σκοπιμότητες και εξυπνάδες αλά Ντερμπεντέρη.

Το πρώτο 10λεπτο κι ενώ το MEGA, από έλλειψη πληροφοριών πέρναγε σε άλλα θέματα, ο ΑΝΤ-1 επέμενε στο πολιτικό.
Από...


την άλλη πλευρά τώρα, η ΝΕΤ, σε σύγκριση με το ΣΚΑΪ, ήταν πιο οργανωμένη, πιο γρήγορη στη μετάδοση των πληροφοριών και με δημοσιογράφους που υπερείχαν σε επάρκεια και πληρότητα, απέναντι στους συναδέλφους τους, του καναλιού του Φαλήρου...

Αφού το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί λύση, ούτε ως αναπαλαιωμένο, γιατί δεν παραιτείται απ᾽αυτό;;...

Είναι οι κόκκινες γραμμές, ηλίθιε!

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ 40...


Σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της ιταλικής εισβολής στην Ελλάδα το 1940, αν οι τότε Έλληνες είχαν τη νοοτροπία των σημερινών Ελλήνων. Καλά, η ελληνική ιστορία θα είχε πάρα πολύ μεγάλη πλάκα, αν και εμείς θα βρίσκαμε μετά κάποιο τρόπο να τη «διορθώσουμε», για να μοιάζει ηρωική και μεγαλειώδης, όπως και όλη η ελληνική ιστορία.

ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ....

Ρέππας (ξεχνώντας τι έλεγε!) επιβεβαίωσε τις 15.000 απολύσεις...

ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΑΣΟΚ.....

Κολοκοτρώνη να ρωτά αν μας... έλειψε!

Σαν ...συνεταιράκια τα έλεγαν, τις 4 από τις 5 ώρες, οι 3 αρχηγοί με τον Παπαδήμο...

ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....

Διαβίβαση Πρόγνωσης Καιρού του Περιφερειακού Μετεωρολογικού Κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

  • Αύριο Πέμπτη νεφώσεις αυξημένες κατά τόπους, με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στη Δυτική Μακεδονία – Πιερία – Χαλκιδική και Θράκη. Οι όποιες χιονοπτώσεις σταδιακά θα περιοριστούν. Στη Θράκη βελτίωση καιρού από το μεσημέρι. Από το βράδυ όμως πύκνωση νεφώσεων και ασθενείς χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία – Πιερία – Χαλκιδική – Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού.
  • Την Παρασκευή αυξημένες νεφώσεις με έντονες χιονοπτώσεις στη Πιερία– Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού (Σίνδος – Χαλκηδόνα- Κουφάλια), ενώ ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στη Χαλκιδική.
  • Το Σάββατο στη Δυτική Μακεδονία - Πιερία– Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού έντονες χιονοπτώσεις και με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία.
  • Την Κυριακή στη Δυτική Μακεδονία - Πιερία– Ημαθία – Πέλλα και κοιλάδα Αξιού έντονες χιονοπτώσεις και με μικρότερη πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία.
  • Τη Δευτέρα ενδείξεις για έντονα φαινόμενα με βελτίωση από το βράδυ. Για τη Δευτέρα όμως θα σας ξαναενημερώσουμε μέχρι την Παρασκευή.
  • Μέχρι την Κυριακή, που θα ανέβει η θερμοκρασία θα σημειωθούν χαμηλές θερμοκρασίες και θα έχουμε παγετό, ενώ και κατά τόπους και ολικό παγετό. Ιδιαίτερη προσοχή τις βραδινές και πρωινές ώρες στα οδικά δίκτυα.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ....

λοιπον πεφτουν οι υπογραφες και τελειωνουν τα ψεμματα.



Ολοι μιλαμε για τις 3 υπογραφες της θανατικης καταδικης ενος ολοκληρου λαου.
Και κανεις δεν βλεπει οτι κατω απο τις τρεις υπογραφες υπαρχει και μια τεταρτη!
Ισως και να την βλεπουμε και απλα να κανουμε το κοροιδο.

Τι ήθελα και δήλωσα ότι δεν ξαναψηφίζω νέα μέτρα... Τώρα που θα τα ψηφίσω ποια δικαιολογία να βρω για τη δική μου κωλοτούμπα;

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ....

Η διαφορά των 30 χρονών είναι οτι στην λέξη ΠΩΛΕΙΤΑΙ βάλαμε και την λέξη ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.


Μεγάλο σκατό φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις έλεγε η γιαγιά μου,
τελικά και μεγάλες κουβέντες είπαν και μεγάλα σκατά φάγαμε...το κακό είναι ότι τα φάγαμε εμείς και όχι αυτοί.

ΖΗΤΩ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ....

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?

ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ...

ΠΑΛΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ....


Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε σε κλαμπ στο Άργος, όπου εμφανίστηκε χθες η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν θαμώνας ενθουσιασμένος από την εμφάνιση της την πλησίασε και προκάλεσε αναστάτωση!



Αμέσως οι συνοδοί της τον απομάκρυναν εκτός καταστήματος… Προσβεβλημένος και υπό την επήρεια αλκοόλ ειδοποίησε τα αδέρφια και τα ξαδέλφια του για να σπεύσουν στο κατάστημα. Πράγματι δεν πέρασε πολύ ώρα και οι συγγενείς του Ρομά κατέφθασαν ζητώντας το λόγο από τους υπευθύνους για την βάναυση συμπεριφορά.


Η αστυνομία έσπευσε αμέσως και επιλήφθηκε του συμβάντος...
Να σημειωθεί πάντως ότι το συγκεκριμένο κατάστημα έχει μπει στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ


ΠΗΓΗ: http://www.exypna.gr/2012/02/blog-post_7504.html#ixzz1lgUe2ek8

ΤΟ PIERIA -GR ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

ΣΙΔ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΟΔΡΟΜΟΙ

ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ
ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ
ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ !!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΗΔΙΑΣ ΠΙΑ .ΕΛΕΟΣ ...........
ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ
ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΑΣ!!!
Σ.Τ.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ...

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ




Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στο εξωκκλήσι του προφήτη Ηλία μαζεύτηκαν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του ΕΟΣ Λιτοχώρου όπου και κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ευχόμαστε σ' όλους καλή χρονιά και καλές Αναβάσεις!


Σας γνωστοποιούμε πως το γραφείο του συλλόγου από αυτή τη Παρασκευή και κάθε Παρασκευή θα λειτουργεί 18.00-20.00 ώστε να ενημερώνονται για σχετικές εκδηλώσεις, αναβάσεις και εκδρομές οι φίλοι και τα μέλη του.
Το γραφείο βρίσκεται στην είσοδο του φαραγγιού του Ενιπέα. (κάτω απ΄την παλιά λαϊκή - στον δρόμο προς Νερόμυλο). Για άμεση επικοινωνία το e-mail είναι «eos.litohorou@gmail.com», ενώ το skype «eos.litohorou».

Τέλος, οι συνελεύσεις του Δ.Σ. του συλλόγου είναι Ανοικτές, οπότε και μπορείτε να προσέρχεστε ώστε να συζητάμε για τα ορειβατικά θέματα και όχι μόνο που μας αφορούν.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.