PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Προς τους αγαπημένους μας εκπαιδευτικούς: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...





Μετά από 3 μήνες διακοπές οι δάσκαλοι επιστρέφουν στη δουλειά. Και ξεκούραστοι όπως είναι ετοιμάζονται για απεργιακές κινητοποιήσεις με 3 βασικά αιτήματα:

1. Να μην γίνει αξιολόγηση. Το ελάχιστο που έχω να πως είναι ότι είναι ...

«Ψυχάρης Media Group» η νέα ταμπέλα του ΔΟΛ!...




Από το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη στην Psycharis Media Company.
Ο Σταύρος Ψυχάρης, παίρνει όλο το ΔΟΛ και μαζί και το όνομα του το οποίο και αλλάζει βάζοντας στην ταμπέλα το δικό του, σε ένα δημοσιογραφικό συγκρότημα που ξεκίνησε το 1922, από το Δημήτρη Λαμπράκη όταν και κυκλοφόρησε το «Ελεύθερον Βήμα».

Ο...

Εικαστική Έκθεση με θέμα:«Όψεις της νεοελληνικής τέχνης» στο Mediterranean Village Hotel & Spa

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΟΔΩΡΟ..


Καταζητούνται οι παγκόσμιοι φονιάδες!

«Σήκω φύγε, πλούσιε μ...α!»....




Η Libération στέλνει τον κ. Louis Vuitton στον... αγύριστο...
Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ για φορολόγηση που θα φτάνει το 75% στα πολύ ψηλά εισοδήματα. Λύση για...

Παύεται η αστυνομική προστασία των βουλευτών της "Χρυσής Αυγής" μετά τις επιθέσεις...




Σε διαθεσιμότητα ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ραφήνας...

Δεν θα διατίθενται πλέον αστυνομικοί για την προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με απόφαση του υπουργείου Δημοσίας Τάξης εξαιτίας των περιστατικών στη Ραφήνα, για τα οποία τέθηκε επίσης σε διαθεσιμότητα και η διοικητής του ΑΤ της περιοχής. Η ...

Το χωριό το είχε... τούμπανο για την παπαδια...




Πλήθος αποκαλύψεων γίνονται καθημερινά για τη σύζυγο του ιερέα, τη γυναίκα που σχεδίασε μαζί με τον εραστή της τη δολοφονία του άτυχου παπά Θανάση. Είναι η παπαδιά αυτό που λένε τα δελτία ειδήσεων «γυναίκα αράχνη»;

Στο χωριό της υποστηρίζουν πως...

Απολύσεις στο Δημόσιο και μειώσεις μισθών και συντάξεων ζητά η τρόικα...




Με δύο λίστες εμφανίστηκε στη σύσκεψη με τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα η τρόικα: στη μία περιλαμβάνονταν τα μέτρα που δέχεται, δηλαδή τις ...

Κάρολ:«Βρήκα το λιμάνι μου»...




Ο τερματοφύλακας των νταμπλούχων Ελλάδας, μιλώντας στο «Sky Sports», υποστήριξε ότι βρήκε το λιμάνι του στον Ολυμπιακό.

Ο 35χρονος Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ του Θρύλου Ρόι Κάρολ, μιλώντας στο... Sky Sports» δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για παραμονή του στον Ολυμπιακό:

«Πήγα στην Ελλάδα, δούλεψα σκληρά και το απολαμβάνω. Διασκεδάζω και πάλι να παίζω ποδόσφαιρο. Είχα χάσει την αγάπη μου για αυτό, αλλά τώρα ξαναπαίζω και μου αρέσει πολύ. Όταν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις, όλα τα άλλα έρχονται».

«Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προπονούμαι σκληρά και να δείχνω στον προπονητή μου πως είμαι αρκετά καλός για να αγωνίζομαι. Αφότου έφυγα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άλλαξα 6-7 ομάδες, αλλά τώρα βρήκα το λιμάνι μου. Η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα κι έχω τακτοποιηθεί εκεί».

Θύμα τροχαίου η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου...




Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε διάβαση πεζών...

Η βουλευτής ΝΔ Πιερίας Άννα Μάνη Παπαδημητρίου είχε χθες το βράδυ τροχαίο ατύχημα στην Αυστρία, όπου βρίσκεται με την οικογένειά της. Σύμφωνα με... τις πρώτες πληροφορίες η βουλευτής παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε διάβαση πεζών. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του βουλευτικού γραφείου της κ. Άννας Μάνη Παπαδημητρίου....

Από τη βίλα των οργίων... στη σπηλιά...




Δείτε τις φωτογραφίες...
Αν και οι φήμες για την υπόγεια σπηλιά στη Βίλα Certosa του Σίλβιο Μπερλουσκόνι κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, μόλις πριν από λίγες ημέρες διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, οι...

Η νέα σχολική χρονιά θα είναι η χειρότερη όλων, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας...




Την απογοήτευσή του για την κατάσταση στον χώρο της εκπαίδευσης, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε τη Δευτέρα με τα προεδρεία των συνδικάτων των δασκάλων (ΔΟΕ) και των...

Ότι λέμε ισχύει για πάντα. Εμείς θα σας ανατρέψουμε!

ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ..





Τον Πρέσβη της Πορτογαλίας κ. JoaquimFerreira Marquesκαι τον Οικονομικό και Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας κ. LaurentArmaos, που τον συνοδεύει,φιλοξενεί επίσημα από το απόγευμα της Τρίτης ( 11/9/2012) το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων που έχει προγραμματίσει ο φορέας με Πρεσβείες του εξωτερικού προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ ντόπιων και ξένων επιχειρηματιών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΥΠΟΔΟΧΗ αποτμήματος Τιμίου Ξύλου την Πέμπτη 13 Σεπτεβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 7.00΄ το απόγευμα,
με την ευκαιρία της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού θα γίνει
ΥΠΟΔΟΧΗ

αποτμήματος Τιμίου Ξύλου
από την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.
Η Υποδοχή θα γίνει κοντά στο Ναό του Τιμίου Σταυρού Κατερίνης και Υπαπαντής του Κυρίου, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Χρυσοστόμου Σμύρνης.
Θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτο.
Το Τίμιο Ξύλο θα παραμείνει στο Ναό μέχρι τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου το πρωί, οπότε και θα αναχωρήσει μετά τη θεία λειτουργία.
Ο Ναός θα μένει ανοιχτός κάθε μέρα από τις 7.00΄ μέχρι τις 12.00΄ το πρωί και από τις 5.00΄μέχρι τις 9.00΄ το βράδυ.
Εκ του Ιερού Ναού.

Οριστικά στην ΕΡΤ ο Λιάτσος...




Εγκρίθηκε τελικά από το ΔΣ της ΕΡΤ η πρόσληψη του Αιμίλιου Λιάτσου ως γενικός δειυθυντής ενημέρωσης.
Παράλληλα το ΔΣ ενέκρινε την πρόσληψη του δημοσιογράφου Γεώργιου Αντωνίου και την τοποθέτησή του στη θέση του συντονιστή των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΝΕΤ FM και της ΕΡΑ Σπορ....

Δεκάδες αρχαία αντικείμενα σε κοσμηματοπωλείο στην Πτολεμαΐδα εντόπισε ο ΣΔΟΕ...




Αρχαία αντικείμενα, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, εντόπισε και κατάσχεσε το ΣΔΟΕ Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, σε έλεγχο που διενέργησε σε κοσμηματοπωλείο στην Πτολεμαΐδα. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν... 92 αρχαία αντικείμενα (νομίσματα, κειμήλια).

Στην επιχείρηση, στην οποία συμμετείχε αρχαιολόγος, διαπιστώθηκε ότι πολλά από τα αντικείμενα εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου «για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς».

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα ασημένιο νόμισμα Μεγάλου Αλεξάνδρου ελληνιστικής εποχής, ένα ασημένιο νόμισμα Αντωνίνου ρωμαϊκής εποχής, δύο αρχαία ασημένια νομίσματα, ένα ρωμαϊκό χρυσό νόμισμα αυτοκρατορικών χρόνων, ένα χρυσό νόμισμα Αλεξάνδρου ελληνιστικής εποχής, ένα αρχαίο χρυσό φθαρμένο νόμισμα σε β΄ χρήση, 73 χρυσά οθωμανικά νομίσματα, ένα χρυσό βυζαντινό νόμισμα που μετατράπηκε σε μενταγιόν σε μεταγενέστερη περίοδο, τέσσερα χρυσά οθωμανικά νομίσματα που μετασκευάστηκαν σε δύο ζεύγη σκουλαρικιών, ένα τετράπλευρο χρυσό αντικείμενο- νόμισμα, ένα χρυσό ευρωπαϊκό νόμισμα του 1758 μΧ, ένα χρυσό ευρωπαϊκό νόμισμα του 1800 μΧ, δύο χρυσά νομίσματα, μία ασημένια αγκράφα ζώνης νεότερων χρόνων και ένα φέσι με χρυσά οθωμανικά νομίσματα νεότερων χρόνων.

Η έρευνα του ΣΔΟΕ πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου.

Τα ευρήματα των ερευνών παραδόθηκαν στη Λ΄ Εφορία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, ενώ ο ελεγχόμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»




ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ
Στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων Ελεύθερης πόλης
ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»
Αφιερωμένος στην μνήμη του Τάκη Παρασκευόπουλου

O Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν και προκηρύσσουν Αγώνα Δρόμου 8 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ».

86η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ..

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Κ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΑΓΙΟ..

86η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ  ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΗΣ ΕΝΤΑΤΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΑΓΙΟ.

Είσαι μόνος σου!

Οι Ευρωπαιοθηλάζουσες...

Στην Κατερίνη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.




Στην Κατερίνη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής. Ο πρόεδρος του Αρχέλαου Κατερίνης και προεδρος ΕΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Θεόδωρος Διαμαντόπουλος τον υποδέχθηκε στα γραφεία του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα ου αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Πιερίας.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ


1ο Ποδηλατικό κυνήγι θησαυρού στην Κατερίνη από την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

Πρόσκληση
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που οργανώνει και φέτος η Ποδηλατική Από-Δραση για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από τις 16 ως τις 23Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το 1οΠοδηλατικό Κυνήγι του Θησαυρούτο απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου.
Φέτος πρωτοτυπούμε καισας καλούμε να συμμετάσχετε στο κορυφαίο γεγονός των εκδηλώσεων μας, με τους φίλους σας και το ποδήλατό σας. Ένα Κυνήγι Θησαυρού που οργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Α ρε Πίτσια που θέλετε!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ «ΦΡΑΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ» ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ




Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 το βράδυ, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρηςεπισκέφθηκε την Φάρμα Φωτιάδη στην Εξοχή –Πιερίας. Βασικός λόγος τηςεπίσκεψήςτου ήτανε ο Ελληνικός Μαύρος χοίρος που εκτρέφετε στη Φάρμα από τον ΓιώργοΦωτιάδη.Ανακοίνωσε ότι η συγκεκριμένη Φάρμα θα γίνει Επίσημα Πυρήναςδιάσωσηςτης αυτόχθονηςΕλληνικής φυλής του μαύρου χοίρου. Επισκέφθηκε το εργαστήριο επεξεργασίας κρέατοςκαι παρότρυνετον Δ/νταΣύμβουλο να προχωρήσει σε προϊόνταωρίμανσηςκαι αξιοποίησης του κρέατος του μαύρου χοίρου.

Επεισόδιο με το Βενιζέλο στη ΔΕΘ...





Πέταξαν έξω πολίτη, που παρομοίωσε με σαλιγκάρια τους πολιτικους..
Σηκωτό έβγαλαν έναν πολιτη οι άντρες της ασφάλειας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ όταν

ο άντρας παρομοίασε τους πολιτικούς με σαλιγκάρια.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν...

Τα ναζάκια της Εύας...






Σε μεγάλα κέφια η Εύα.
Παρά το χουνέρι που της έκανε ο Βενιζέλος - να την αφήσει εκτός βουλής- η Καϊλή, όχι μόνο παρευρέθη στην ομιλία του,  στη ΔΕΘ, αλλά...

Ο Λοβέρδος προαναγγέλλει την ίδρυση νέου κινήματος ...




Με ένα βιβλίο με τον τίτλο «Θέσεις για τη Νέα ελληνική Ανόρθωση» ο Ανδρέας Λοβέρδος δρομολογεί την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ προαναγγέλλοντας την ίδρυση ενός νέου πολιτικού κινήματος για την ανασυγκρότηση της...

Το φάντασμα του Καρατζαφέρη...




Αυτές οι νύχτες στο Μαξίμου ξυπνάνε μαύρες σκέψεις στον Κουβέλη. Κι όσο κι αν θέλει να τις διώξει μακριά, το φάντασμα του Καρατζαφέρη είναι εδώ.
Φάνηκε, καθώς...

Το κράτος κλονίζεται...




Οδεύει προς βιαιότατο κλονισμό εκ βάθρων η ελληνική κοινωνία υπό το καθεστώς της συνεχιζόμενης μνημονιακής πολιτικής, την οποία υπηρετεί με ακραία μορφή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι κυβερνητικοί εταίροι του, έστω και ήσσονος σημασίας, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης. Ο...

Ο πλούσιος Πλούταρχος και η φτωχή Βίσση ...



Πόσα δήλωσαν γνωστοί καλλιτέχνες στη Εφορία ...
Μεγάλη ανομοιομορφία παρουσιάζουν τα εισοδήματα που δηλώνουν διασημοι Έλληνες καλλιτέχνες στην Εφορία.
Την ώρα που ο Γιάννης Πλούταρχος δήλωνε εισόδημα σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ το 2008-2009, η Άννα Βίσση δήλωνε μόλις 34.000 ευρώ!

Σύμφωνα με...

Θέλουν να… σφραγίσουν τα σώματα καλοριφέρ..




Την επιθυμία να σφραγίσουν τα σώματα καλοριφέρ στα διαμερίσματά τους εκφράζουν όλο και περισσότεροι ένοικοι πολυκατοικιών, λόγω της επικείμενης εξίσωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης, γεγονός που θα σημάνει ...

Οι 95 Δήμοι που οδηγούνται σε στάση πληρωμών...




Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχε μιλήσει για 40 δήμους που είναι έτοιμοι να κηρύξουν στάση πληρωμών μέσα στο Σεπτέμβριο.
Λίγες ημέρες αργότερα ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ Δημήτρης Τσιαντής, που έχει ...

Στα 270 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής τα ληξιπρόθεσμα χρέη ...




...λόγω αδυναμίας πληρωμής του φόρου εισοδήματος...
Μόνον έξι στους 10 υπόχρεους πλήρωσαν ολόκληρη τη δόση του φόρου εισοδήματος που έληξε στις 31 Αυγούστους, αφού μία πολύ μεγάλη μερίδα πολιτών δήλωσε αδυναμία καταβολής των φόρων, μεταθέτοντας σε βάθος χρόνου και σε πολύ...

Η μάχη των τιμών: ζήτημα ζωής και θανάτου για λαό και κυβέρνηση...




Τα νέα μέτρα ανακοινώνονται όπου νάναι.
Μπορεί να διαφέρουν λίγο ή πολύ από όσα έχουν διαρρεύσει αλλά η κατεύθυνση στην οποία κινούνται είναι γνωστή. Θα γίνει ένα ακόμη βήμα προς την εσωτερική υποτίμηση της χώρας. Άδικο ή δίκαιο, είναι απαραίτητο για την ...