PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΚΕΨΟΥ.

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΝ..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR

ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ..

OLYMPIAN F.C.


ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΗΣ OLYMPIAN F.C. (Arsenal) ΗΛΙΚΙΑΣ (2001 - 2002 ) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ 0 - 3 . ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, (ΒΕΛΩΝΗ Χ. ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ Α.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΩΝΙ..

Το ΠΑΣΟΚ επιζητεί το πρώτο λόγο στις μετεκλογικές εξελίξεις.



Στην Ιπποκράτους, δίνουν μεγάλη σημασία στην ... συγκέντρωση της Παρασκευής, ενώ τα κορυφαία στελέχη επεξεργάζονται το τελικό σχέδιο επίθεσης, με στόχο την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ των πικραμένων ψηφοφόρων, είπε η Σ. Μουρελάτου στον ΑΝΤ-1.
Από το στρατόπεδο του Σαμαρά τώρα, το σχέδιο επίθεσης παρουσίασε ο Δ. Κοτταρίδης. Ο "μεγάλος" αρχηγός στην ρητορική του, θα χτυπήσει προς κάθε κατεύθυνση για να περιορίσει τις διαρροές: Και ΠΑΣΟΚ και Καμμένο. Αλλά και Αριστερά και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Όλους τους "σφάζει", όλους τους "μαχαιρώνει" ο Αντώνης... 

ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΑΙ ΣΟΥ..

Υποθετικό σενάριο αλλά κρατήστε το διότι απ’ ότι μαθαίνουμε στην Ιπποκράτους έχουν αρχίσει ήδη να το μελετούν...


«Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ανατίθεται, σύμφωνα με τις προηγούμενες παραγράφους, εντολή σχηματισμού Kυβέρνησης ή διερευνητική εντολή σε αρχηγό κόμματος, αν το κόμμα δεν έχει αρχηγό ή εκπρόσωπο, ή αν ο αρχηγός ή ο εκπρόσωπός του δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, ο...

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ: «ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ»


ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ: 
«ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
«ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ».
Στην Ελλάδα του σήμερα, ζούμε καθημερινά  την επιδρομή της συγκυβέρνησης των προσκυνημένων στην Τρόικα.
Με μισθούς πείνας, απολύσεις, ακρίβεια, φόρους, συνταξιούχους στα συσσίτια, παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία από την πείνα, συνανθρώπους μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο σοκ της σκληρής και άθλιας ζωής που μας  επέβαλλαν  και οδηγούνται στην αυτοκτονία , νέοι άνεργοι και  επιστήμονες που μεταναστεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας την ελπίδα.
 Σκάνδαλα που κουκουλώνονται με συνοπτικές διαδικασίες , διαφθορά  και  ασυλία σε μεγαλοκαρχαρίες…
Συμπολίτες μας χωρίς ρεύμα λόγο αδυναμίας καταβολής του κεφαλικού φόρου, το χαράτσι. Χωρίς φάρμακα και περίθαλψη.
 Περιουσίες που χάνονται, αποταμιεύσεις που εξανεμίζονται από την ακρίβεια και για την πληρωμή φόρων…
Επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη.
Εικόνες γύρω μας μια άλλης Ελλάδας, της φτώχιας και της εξαθλίωσης.
Όλες αυτές τις αλήθειες κάποιοι τις λένε «λαϊκισμό», για να απαξιώσουν την πραγματικότητα ή  «ως έχοντες»  αδιαφορούν για την πραγματικότητα…
Ή  ακόμη χειρότερα, γιατί δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει γύρω τους στην Ελλάδα της απόγνωσης, γιατί είναι εγκλωβισμένοι στα γυάλινα κλουβιά της εξουσίας… Κι ενώ όλοι οι Έλληνες, παρακολουθούν με αγανάκτηση όσα συμβαίνουν,
το σύστημα εξουσίας του δικομματισμού, συνεχίζει με θράσος τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα». Χωρίς ντροπή. Χωρίς ανθρωπιά.
Ο πρόεδρος  ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος με περισσό θράσος διεκδικεί την ψήφο του λαού και υπόσχεται καλύτερες μέρες. Ποιος; Ο πρωτεργάτης της σημερινής αθλιότητας, ο εμπνευστής του χαρατσίου, υπόσχεται έξοδο από το μνημόνιο σε τρία χρόνια, επαναλαμβάνοντας με άλλα λόγια, ρητορικά, το ιστορικό πλέον  «λεφτά υπάρχουν».
Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς, υπόσχεται, καταγγέλλει, διακηρύττει, κινδυνολογεί, υπόσχεται καλύτερες μέρες. Ποιος; Αυτός που έριξε την κυβέρνησή του, αυτός που έκανε το « Όχι» του «Ναι» και  δεσμεύτηκε με τις υπογραφές του, τα ισόβια δεσμά στις επιταγές του ΔΝΤ. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υποστηρίζουν,  την ίδια πολιτική υπέρ του μνημονίου.
Απέναντι σε αυτές τις γνωστές στείρες πολιτικές του κατεστημένου υπάρχει φως. Υπάρχει ελπίδα. Υπάρχει ένας νέος δρόμος. Υπάρχουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με τον αγωνιστή πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο. 
Με το κίνημά του, μας ενέπνευσε, μας ένωσε, απέναντι σε αυτά που μας πληγώνουν. Μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας, με σημαιοφόρους τους νέους, δημιουργήθηκε το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η νέα γενιά τραβάει μπροστά με αρωγούς όλους εμάς, όλους εσάς, που μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες.
Εμείς, οι απλοί πολίτες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πολίτες, ζούμε και βιώνουμε την αγανάκτηση, τον πόνο, τη  φτώχια των συμπολιτών μας.
Είμαστε κάθε μέρα μαζί και αγωνιούμε για όσα συμβαίνουν αλλά κυρίως για όσα θέλουν να επιβάλλουν…
Βενιζέλος και Σαμαράς, που αντιπροσωπεύουν το σύστημα εξουσίας των τελευταίων δεκαετιών, με  όσα έκαναν, ή με όσα δεν έκαναν, κατάντησαν την Ελλάδα Γαλλογερμανικό προτεκτοράτο. Αποικία του ΔΝΤ και των Τροικανών…
Σε όλα αυτά δε  μένουμε θεατές. Συμμετέχουμε. Διεκδικούμε. Αγωνιζόμαστε.
Τώρα όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε τη μεγάλη ειρηνική επανάσταση. Τώρα είναι η τελευταία μας μεγάλη ευκαιρία, να αντισταθούμε και να βροντοφωνάξουμε ΌΧΙ σε όλα όσα μας πληγώνουν, ΌΧΙ σε όλα όσα μας καταδικάζουν σε μια νέα κατοχή.
Οι  εκλογές της 6ης Μαΐου, είναι αφετηρία  της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ της Ελλάδας και της Πιερίας μας.
Είναι τώρα η ώρα που όπως λέει ο Καβάφης πρέπει  να πούμε το μεγάλο όχι . Γιατί «Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,
όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του...»
Πάμε όλοι μαζί τώρα χωρίς φόβο και διλλήματα, να πάρουμε τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια μας. Πριν είναι  αργά. Να νοιώσουμε ξανά περήφανοι, δυνατοί. Ωραίοι σαν Έλληνες.
Με τη σκέψη στα παιδιά μας και στην αιματοβαμμένη όμορφη πατρίδα μας, ας φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας . Γιατί αυτή την πατρίδα τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας κι έχουμε χρέος να την παραδώσουμε σε αυτά, περήφανη, παραγωγική, δυνατή, ανεξάρτητη και κυρίως ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Στις 6 Μαΐου ψηφίζουμε Ανεξάρτητους Έλληνες.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.          
                 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ

ΠΑΠΑΡΗΓΑ..

http://2.bp.blogspot.com/-_rEWtvx3n4M/T5vojVUvD3I/AAAAAAAACmU/RsIXjEoCgN0/s1600/PAPARIGA-%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2597%25CE%2593%25CE%2591-PAPARHGA.jpg

ΑΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗ..

http://1.bp.blogspot.com/-FG8eEb-XFko/T5wAqctJhiI/AAAAAAAACnM/xjZRkbqkk8U/s1600/D6F41195D13A82593870882F6BDC6929.jpg

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ..

Δηλαδή οι Παπανδρέου τι θα πρεπε να΄χαν κάνει, με τους τόνους λάσπης που εκτοξεύει καθημερινά εναντίον τους. Να τον είχαν στείλει στη Σιβηρία να σπάει πάγους?...



Μάλλον πρόκειται περί πολιτικής αυτοκτονίας.
 πριν από τις εκλογές, ο αρχηγός ενός νέου κόμματος που συγκυριακά ευνοείται, και πλασάρεται στις δημοσκοπήσεις στη πρώτη τετράδα, κάνει το μοιραίο λάθος. Στέλνει σιδηροδέσμιο ένα δημοσιογράφο στον εισαγγελέα, επειδή ... δεν γούσταρε τα όσα διάβαζε στην εφημερίδα του (Παρασκευή +13).
Αν αυτά που έγραψε ο Λιάτσος ήταν ακραία , αυτά που λέει ο ίδιος για την οικογένεια Παπανδρέου, τι είναι? Οχετός και λάσπη.
Κατά την γνώμη μας η κίνηση κατά του Αιμίλιου Λιάτσου, θα του στοιχίσει ακριβά.
Εδώ είμαστε (θα δούμε από αύριο και τις λεγόμενες κρυφές, κυλιόμενες δημοσκοπήσεις)...

Ο λαός μας προετοιμάζεται για να συγκροτήσει αυτό που ο Αριστοτέλης ονομάζει “πολιτική κοινωνία”...



Το σύστημα, κι όποιος άλλος, θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα πως οι πολίτες αντί για ένταξη στην δεξιά ή την αριστερά προτιμούν να έχουν απόψεις και δεξιές και αριστερές. Ταυτόχρονα.
Μεγάλα στρώματα του λαού υπερβαίνουν τους παλιούς διαχωρισμούς και την ένταξη δεξιά-αριστερά. Οι νεώτεροι μάλιστα, ένα...
από τα πιο πληττόμενα και σίγουρα το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας, δεν μπήκαν ποτέ στην λογική των κομματικών και παραταξιακών διαχωρισμών που μπήκαμε κάποιοι από μας τους παλιότερους.

Πολιτικός ζητιάνος...



«Λίγα ψήφουλα κορόιδα σας γυρεύω και ως την άλλη μου ζωή θα σας …δουλεύω». Παραφράζοντας τους στίχους του παλιού λαϊκού τραγουδιού θα μπορούσαμε να αποτυπώσουμε τα σχέδια του αρχηγού της ΝΔ αφού για να συσπειρώσει τη βάση της παράταξης του, το μόνο που ... του μένει πλέον είναι να καταφύγει στην πολιτική ζητιανιά...

Για να σπείρει κάποιος πατάτες Νάξου θα πρέπει να αγοράσει σπόρο από τους (αγνούς) Ολλανδούς!...



Μια φωτογραφία 1000 λέξεις…
Το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα. Ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!
Απαγορεύεται η φύτευση , εξαιτίας του ότι η "ράτσα" της...

Oι 2 επικίνδυνες «παρεξηγήσεις»...



«Πού κρίνεται η μάχη των εκλογών; Κρίνεται στο εσωτερικό μας». Σε αυτό το σύντομο «διάλογο», από τον τελευταίο «βασικό σχολιασμό» της Ιπποκράτους κρύβεται η στρατηγική των τελευταίων ημερών. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα... απευθυνθεί στους πολίτες που ψήφισαν το 2009 ΠΑΣΟΚ και είναι δυσαρεστημένοι, οργισμένοι, αποστασιοποιημένοι, αναποφάσιστοι. «Γιατί άκουσαν υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν, ή που αντιστράφηκαν. Ναι, σ’ αυτούς πήγαινε η συγνώμη που είπα» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Στο πλαίσιο αυτό, θα τους καλέσει να στηρίξουν την παράταξη. «Με επιφυλάξεις, με όρους, με αιρέσεις, με δισταγμούς. Αλλά να ψηφίσουν» είναι το μήνυμά του προς όσους απογοήτευσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις του κόμματός του.

Χέρι-Χέρι δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Καμμένο και να του εξαπολύσει επίθεση.






Σε χθεσινή του ομιλία στην Πάτρα, ο πρόεδρος Χέρι-Χέρι δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Καμμένο και να του εξαπολύσει επίθεση.
Συγκεκριμένα ο Καρατζαφέρης δήλωσε πως "χαρακτηριστικό του πολιτικού του ήθους είναι πως ζήτησε θωρακισμένη mercedes όταν... ανέλαβε την Προεδρία κόμματος. Ενώ εγώ πηγαίνω με το δικό μου αυτοκίνητο"...

Αυτό θα πει πολιτικός πολιτισμός.



Οι δύο όμορφες Θεσσαλονικιές Εύα Καϊλή και Πόπη Καλαϊτζή, μπορεί να κατεβαίνουν με διαφορετικά κόμματα,αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι... δεν μπορεί να είναι φίλες και να εύχονται μάλιστα και καλή επιτυχία η μία στην άλλη ακόμα και προεκλογικά.

"Καλή δύναμη σε όλα" ευχήθηκε η Εύα Καϊλή με tweet και η Πόπη Καλαιτζή απάντησε "και σε σένα κοριτσάκι μου..."

Απεργία πείνας ξεκίνησε από την Παρασκευή, αμέσως μετά την προφυλάκιση της η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.



Σύμφωνα με το συνήγορο της, Βασίλη Χειρδάρη, η... κ.Σταμάτρη κλαίει συνέχεια από τη στιγμή που πέρασε την πόρτα της φυλακής ενώ λέει συνεχώς ότι της λείπει πολύ το παιδί της και θα συνεχίσει την απεργία πείνας μέχρις εσχάτων.

«Η κα Σταμάτη θεωρεί ότι ήταν άδικο αυτό που έγινε, δηλαδή, ένα παιδί 5 ετών να είναι μόνο του, χωρίς την μάνα του και τον πατέρα του. Είναι αποφασισμένη να το συνεχίσει.
Είναι μια αμετάκλητη απόφαση που θα την τηρήσει μέχρις εσχάτων»...

Με απίστευτες εκφράσεις μίλησε ο Γρηγόρης Ψαριανός για το πολιτικό συνάφι (και φυσικά τον εαυτό του) προφανώς πιστεύοντας ότι με αυτοκριτική αυτoύ του είδους θα έρθει η εξιλέωση.



«Θα ξεσκατώσουν την Ελλάδα αυτοί που την έκαναν ... βόθρο;», διερωτήθη σήμερα το πρωί ο Γρηγόρης Ψαριανός σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε όπου ξεσπάθωσε κατά του πολιτικού συστήματος σε μία κρίση αυτοκριτικής.

Ο υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά αφού αποκάλεσε και τους 300 βουλευτές μ@λ..κες σύνεχισε λέγοντας ότι «το πολιτικό σύστημα τρέφεται από μαύρο χρημα». Επίσης αναρωτήθηκε τι είναι οι μπόνους έδρες; Γκοφρέτες ή καπότες και προειδοποίησε ότι «πρέπει να φερόμαστε πια ως πολίτες και όχι ως πελάτες».

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ -ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ.


Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Δείτε σήμερα στις 9:30 π.μ στην ΔΙΟΝ και στο δελτίο ειδήσεων την συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ..

Ο Λιαρέλλης είναι από τη Μυτιλήνη και τα λέει απλά. Και τσεκουράτα.


Ωραίο το περιτύλιγμα της επόμενης μέρας-που...

μας δίνουν στους προεκλογικούς λόγους-αλλά πρόταση ρεαλιστική, δεν υπάρχει.
Επίσης, χαρακτήρισε "τζούφια" τα διλήμματα που μας βάζουν και τα τελεσίγραφα, "τελεσίγραφα με λουκουμόσκονη" ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΙΚΟ....ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.


    ΤΟ PIERIA -GR ΤΑ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ..ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ........ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ......

Τα συνεταιράκια…



ΣΚΕΨΟΥ..

1η Μάη!

ΔΕΙΤΕ.

Παραλογισμός η πρότασή του...



Κατ' αρχήν, όταν ο Στραβελάκης του είπε, "το σχόλιό σου για τον Τσίπρα" , έβαλε τα γέλια.
Αμέσως μετά, αποδόμησε τον Αλέξη, λέγοντας, "με την πρόταση Τσίπρα συμφωνεί μόνο ο Τσίπρας. Δεν υπάρχει άλλος! " .
Αλλά...

και να βρεθεί κάποιος, θα πρέπει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. , να συγκεντρώσουν κάτω από 34% κι αυτός να 'ναι πρώτο κόμμα.
Κι ολοκλήρωσε την πλακίτσα, λέγοντας, "μιλάμε για παραλογισμό"

Ήθελε μια ώρα αρχύτερα να πάει κοντά του στις φυλακές...



Γοητευμένη από το σύζυγό της, πιστή σύντροφος-σ' αυτή δε βάλαν χειροπέδες-ήθελε...

μια ώρα αρχύτερα-τέτοια ώρα, τι αρχύτερα, σχολίασε η ρεπόρτερ του ΑΝΤ-1, Έρρικα Βαλλιάνου-να πάει κοντά του.
"Ασκούσε γοητεία πάνω μου" , είπε για τον ωραίο Μπρούμελ-Άκη.
Όμως, ήταν άτομο περιορισμένης παιδείας και δεν μπορούσε να τα πιάσει κι όλα (τι έκανε αυτός ο μπαγάσας πίσω απ' την πλάτη της) .
Πάντως, όπως δήλωσε το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να συμπαρασταθεί στον άντρα της και στο ανήλικο παιδί τους.
Συγκινητικό... 

Κατά σύμπτωση, μπαγλαμά παίζει ο Φώτης, άδει η Αλέκα, πρώτο βιολί ο Χαλβατζής και στο μπουζούκι ο δεξιοτέχνης χαμένος-Καμμένος.




Από...

την πρώτη σελίδα της εφημερίδας ΤΟ ΚΑΡΦΙ, που κυκλοφόρησε. 

συνεδριάζει απόψε στις 7.00 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου


Τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση και για τα οποία θα κληθεί το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει, έχουν ως εξής:
Έγκριση πρακτικού της επιτροπής για τον καθορισμό τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται στα πολιτικά κόμματα κατά την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών. Εισήγηση: Γεώργιος Κωτούλης, πρόεδρος Δ.Σ.

Προετοιμασίες στην Αριστοτέλους για την ομιλία της Παπαρήγα απόψε στη Θεσσαλονίκη (FOTOS&VIDEOS)


Παρά την αντίθεση Μπουτάρη, να παραχωρείται η πλατεία Αριστοτέλους για προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων, η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει απόψε στις 8:30 το βράδυ και ήδη οι ετοιμασίες στην πλατεία έχουν αρχίσει.
«Οι συγκεντρώσεις στην Πλατεία Αριστοτέλους δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της αγοράς, καθώς η αστυνομία κλείνει από νωρίς τους δρόμους, ενώ έχουμε παράπονα και από τους κατοίκους. Όσοι θέλουν να κάνουν συγκεντρώσεις εκεί θα αγνοούν ουσιαστικά, μια απόφαση δημοτικού συμβουλίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Μπουτάρης την προηγούμενη εβδομάδα. Αστειότητα, χαρακτήρισε το ΚΚΕ, τα όσα είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. «Είναι τουλάχιστον

Το ΚΑΡΦΙ έχει κέφια.




Το ΚΑΡΦΙ έχει κέφια.
Ο Κωστάκης που αγαπήσαμε (στη...

μέση, ως΄Βούδας, όλα τα λεφτά) ξεπερνάει σε έμπνευση την "οπισθοδρομική κομπανία" .
Κρατήστε το κουπόνι... 

Κατακόρυφη αύξηση του ποσοστού των πολιτών που σιτίζονται στα συσσίτια



Κατακόρυφη αύξηση του ποσοστού των πολιτών που σιτίζονται στα συσσίτια, η οποία έφτασε το 85% μέσα σε τέσσερις μόλις μήνες, τεράστια προβλήματα ανεργίας, φαινόμενα υποσιτισμού μεταξύ μαθητών και... ανασφάλεια στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι, συνθέτουν αυτή τη στιγμή την εικόνα της κοινωνίας στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στόχος μας είναι η οριστική έξοδος από το Μνημόνιο



Στόχος μας είναι η οριστική έξοδος από το Μνημόνιο και την εξάρτηση να επιτευχθεί το σε τρία χρόνια, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζοντας το «Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα».

ΕΔΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ..

ΒΑΣΙΛΗ ΜΕ ΛΕΝΕ...



ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...

Έχουμε πόλεμο! Ξεκίνησαν προεκλογικά οι κατασχέσεις σπιτιών για οφειλές 300 ευρών στην εφορία από τους αρχιψεύτες Βενιζέλο & Σαμαρά!

ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...

"Τυχαίο?",



"Τυχαίο?", αναρωτήθηκε ο Βενιζέλος στη συνέντευξη που έδωσε στο MEGA Σαββατοκύριακο.Ο Χασαπόπουλος τον ρώτησε αν το συνδέει αυτό, με τις κινήσεις των τελευταίων ημερών της Δικαιοσύνης (Ακης κ.λ.π.).
"Θα... το κρίνετε εσείς αυτό. Εμείς κάναμε Εξεταστική Επιτροπή, και βρήκαμε στοιχεία που δεν είχε βρει η Δικαιοσύνη. Τους δικούς μας τους κρίναμε. Αντίθετα βλέπω στην Ν.Δ. πολλούς από τη Μονή της Μετανοίας.
Και εννοώ το σκάνδαλο του Βατοπεδίου"...

Η ΣΠΥΡΟΥΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ...

Άδωνις το καμάρι του Αντωνάκη!

ΕΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.

1η ΜΑΗ 2012 . Όλοι στην πλατεία Eλευθερίας ώρα 10:30 π.μ.



Με το ΠΑΜΕ, ΕΝΑΝΤΙΑ στο ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ της ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
Απομόνωσε τον κυβερνητικό-εργοδοτικό συνδικαλισμό των ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, που με ρουσφέτια, εξαγορά, τρομοκρατία, και νοθεία αλώνει την ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος σε ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα και σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Συστρατεύσου με το ΠΑΜΕ , της ταξικής συνέπειας και του ανειρήνευτου του αγώνα ενάντια στην πλουτοκρατία.
Στο δρόμο της Λαϊκής αντεπίθεσης και της ανατροπής!!..Ένας για όλους και όλοι για έναν!!
1η ΜΑΗ 2012 . Όλοι στην πλατεία Ελευθερίας- ώρα 10:30 πμ.

ΠΡΟΤΑΣΗ Για να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά «παρέα» με τους «Γιατρούς του Κόσμου» Φίλοι και συναγωνιστές,



ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ» ΚΑΙ ΤΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ»
ΠΡΟΤΑΣΗ Για να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά «παρέα» με τους «Γιατρούς του Κόσμου»
Φίλοι και συναγωνιστές,
Όπως, ίσως, πολλοί γνωρίζετε στις 9.00΄ μ.μ. την Τρίτη 1-5-2012 – δηλαδή ανήμερα την Πρωτομαγιά – στην Αθήνα οι «Γιατροί του Κόσμου» διοργανώνουν συναυλία με το συγκρότημα «ENCARDIA», η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από την τηλεόραση (ΕΤ1).

ΟΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ, ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ..ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.»
Ανταποκρινόμενος στην Πρωτοβουλία Πολιτών «Κόντρα στο Ρεύμα», για αντίδραση και διαμαρτυρία κατά της απόφασης της ΔΕΗ να προχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες στη διακοπή ρεύματος σε κατοίκους της Κατερίνης που πλήρωσαν το ρεύμα αλλά όχι το χαράτσι, ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, και μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας Ανέστης Μυστρίδης συμμετείχε στη συνάντηση πολιτών, φορέων και υποψηφίων βουλευτών του νομού, που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της αντιπεριφέρειας Πιερίας, με την αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Μυστρίδης παρουσίασε τις θέσεις του κινήματος διαβεβαιώνοντας μεταξύ των άλλων ότι :