PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

O Γιώργος Παπαστεργίου στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Τι θα πει;
Αφού ξέρετε, τι με ρωτάτε ρε γαμώτο μου;
Θα βγουν ύστερα κι οι βρικόλακες από τα κασόνια τους και θα γίνει χαμός.
Ο βλάχος θα βγει το απόγευμα της Δευτέρας κι οι βρικόλακες το βράδυ.
Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως τα βαμπίρ σαν όπως και παντού, βγαίνουν στα σκοτάδια....
χα χα χα
Τρέμε Παπαστεργίου, θα σε φάνε οι βρικόλακες της Πιερίας!
Ο εξής ένας δηλαδή, που μόλις σε βλέπει να σε φάει δε χορταίνει. 
χα χα χα

ker@ilidis
Τι θα κάνει ο ΦΩΝΤΑΣ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ο πέμπτος του ψηφοδελτίου αυτής της Νέας Δημοκρατίας της Πιερίας;
Αυτός νομίζω πως κάνει προεκλογική καμπάνια.
Άλλωστε δεν σταμάτησε να τρέχει παντού και να παίζει παντού.
Κάποιοι βέβαια δεν τον θέλουν στο ψηφοδέλτιο, γιατί θα τους βόλευε να είναι οι ίδιοι, γιατί όποιος και να μπει κι αν χάσει, την επόμενη φορά ως ρούκυ θα ξαναείναι.
Όμως το σίγουρο είναι πως επειδή ο Φώντας δικαιούται να ξαναείναι, αυτός θα αποφασίσει.
Αυτός αποφάσισε να είναι και πιστεύω πως θα είναι...
ΑΜΗΝ

ker@ilidis
Τι θα κάνει η ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ στις προσεχείς εκλογές;
Θα είναι στην εξάδα;
Δεν ανοίγει τα χαρτιά της η όμορφη κυρία.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ Ή ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.
Η Ανατολή ακόμα δεν μίλησε.
Ψάχνω τον 5ο του ψηφοδελτίου της πρώην ΝΔούλας και νυν ΠΟΛΑ Ν...Δ Πιερίας.
Λέτε να είναι η κυρία εξ Αθηνών και φίλη του προέδρου της ΠΟΛΑ Ν...Δ;
Λέτε να είναι ο Βλάχος;
Λέτε να είναι η άλλη κυρία εξ Αθηνών και φίλη κολλητή της φίλης του Σαμαρά, που είναι και εκ Πιερίας μα δεν μένει εις αυτήν;
Ή μήπως θα είναι ο Πρόεδρος;
Ή μήπως θα είναι ο πιο άσχημος εκλεγμένος του Νομού Πιερίας, που θέλει, μα δεν τον θέλουν, ενώ κάποιοι που τον θέλουν τον ...δουλεύουν πως τον θέλουν;
χα χα χα

Ακόμη κάποιοι εν Ελλάδι παίρνουν δώρο Χριστουγέννων... Πότε, ποιοι, πως....

Αθήνα
Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να καταβάλουν οι εργοδότες στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα το δώρο Χριστουγέννων. Βάσει νόμου το δώρο δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να καταβληθεί σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.

Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα είναι οι μόνοι που λαμβάνουν το δώρο, αφού η χορήγησή του έχει καταργηθεί για τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους.

Σύμφωνα με τα Νέα, όσοι μισθωτοί έχουν προσληφθεί μετά την 1η Μαΐου 2014, δικαιούνται:

α) Ως δώρο Χριστουγέννων, ποσό ίσο με

Σείριος, το ιερό αστέρι των Ελλήνων....

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΡΙΒΑΣ....
(Εξαιρετικό θέμα από την ομάδα ΠΙΕΡΙΑ του facebook)

Πως ο Σείριος επηρεάζει την Ελλάδα και την Γη
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ;;;;
Ο Σειριος και η γη.
Αν ειστε απο αυτους που - ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ¨
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΒΟΜΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, τοτε καντε τον κοπο να τα διαβασετε.
ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ειναι <Ο ΣΕΙΡΙΟΣ>. ΑΠΟ ΤΟ 1983 Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ 8,7 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ.ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ....
ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΝΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΥΛΩΝ (ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΗΠΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 5679 ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.ΑΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΆΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΠΙΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ,ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ.
Στα τελευταια χρονια βλεπουμε μια αναβιωση του αρχαιου ελληνικου πνευματος .Ολο και περισσοτεροι ελληνες ενδιαφερονται για τους προγονους μας.Αυτο και πολλα αλλα συμβαινουν γιατι μας ειχαν μπλοκαρει την μνημη μας . ΑΠΟ ΤΟ 1972 το μπλοκαρισμα αυτο καταστρεφεται. Γιαυτο αρχιζουμε να μαθαινουμε πραγματα που πριν δεν ξεραμε για μας τους ελληνες.
Ως και ολος ο κοσμος γι εμας μιλαει, αν και εχουμε χρεος μονο το 2% της ευρωζωνης . Εχουμε χρεος 600 δις, ενω το Λιχνεσταιν με καμια 500.000 κατοικους εχει 3 τρισεκατομμυρια χρεος και κανενας δεν ασχολειται μαζι του. Δεν ειναι γιατι η ελλαδα εχει πετρελαια. Πετρελαια βρηκανε και σε αλλα μερη τωρα , αλλα δεν γινεται ντορος.Μονο για την ελλαδα γινετε ντορος

Οι παρέες του "ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ" 106,7 κι οι ...σέλφι τους χα χα χα


Οι παρέες παίζουν μπάλα στον "ΑΘΛΗΤΙΚΟ" στους 106,7 ή αλλιώς στο "ON AIR" εκεί στην Τερζοπούλου λίγο πίσω από την Πλατεία Ευκαρπίδη.
Η παρέα του κόουτς ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ με τον Μάκη τον Αμβροσιάδη και τον Σταύρο τον Ζουγκουρίδη, να παρακολουθούν τα μάτς του ΣΚ και παράλληλα να σχολιάζουν τα ποδοσφαιρικά της Πιερίας.
Άλλωστε είχαμε και το τοπικό ντέρμπι ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ το απόγευμα της Κυριακής.
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, αντέχει....
Προχωράει και ονειρεύεται τα καλύτερα για το Πιερικό ποδόσφαιρο.
Μπορεί το ντέρμπι της Κυριακής να μην έβγαλε νικητή, όμως νικητές ήταν όσοι ήταν στην κερκίδα, γιατί είδαν μπάλα.
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες κι από ένα γκόλ καθ΄ ότι το 1-1 ήταν το δίκαιο του αποτελέσματος....
Στην ίδια παρέα ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ και ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, να αστειεύονται με τις σέλφι που έβγαζαν...
Ά ρε Σερίφη, μάθαμε και τις ...σέλφι! χα χα χα

Πες μου τι παπούτσια φοράς να σου πω αν είσαι καλός στο ...σεξ

Οι γυναίκες πάντα παρατηρούν εξονυχιστικά τον άντρα που έχουν απέναντί τους. Συχνά μάλιστα επικεντρώνονται στο μέγεθος των δαχτύλων του άντρα, καθώς, σύμφωνα με θεωρίες, αυτό αποτελεί ένδειξη για το μέγεθος του μορίου του. Όμως μια νέα θεωρία μάς εξηγεί πώς οι άντρες ανάλογα με τα παπούτσια που επιλέγουν να φορέσουν αποκαλύπτουν, πέρα από το στιλιστικό, και το σeξουαλικό τους προφίλ. Σύμφωνα με επιστήμονες από τη Νότια Κορέα, οι προτιμήσεις των ανδρών στα παπούτσια φανερώνoυν τις επιδόσεις τους στο σeξ.
Casual: Όσοι τα διαλέγουν είναι χαλαροί και επομένως στο σeξ είναι το ίδιο άνετοι, χωρίς να βιάζονται, αφού θέλουν να το απολαύσουν. Όσοι όμως επιλέγουν αθλητικά με έντονο branding στο σχέδιό τους, φαίνεται πως είναι ανασφαλείς, αφού προσπαθούν έτσι να τραβήξουν την προσοχή.
Επίσημα: Οι άντρες που είναι γενικά πιο chic & classic δείχνουν αυτοπεποίθηση και εξουσία, άρα στο σeξ θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Μάλιστα, μπορούν να χαρίσουν στιγμές μεγάλης απόλαυσης στη σύντροφό τους, καθώς, όπως και σε άλλους τομείς της ζωής τους, έτσι και στο σeξ, θέλουν μόνο την επιτυχία.
Εκκεντρικά: Τα αρσενικά αυτής της κατηγορίας έχουν μεγάλη φαντασία και γι' αυτό το σeξ μαζί τους προβλέπεται περιπετειώδες και εκκεντρικό. Μπορεί να φοράνε από κροκό και λευκά σκαρπίνια, μέχρι καουμπόικες μπότες και άρβυλα.
ΠΗΓΗ

ΣΟΚ: Νέες μειώσεις στους συνταξιούχους μας...

Ισχυρό σοκ περιμένει περισσότερους από ένα εκατομμύριο συνταξιούχους, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να δουν τις επικουρικές συντάξεις τους να ψαλιδίζονται αρκετά από τις αρχές του 2015.
Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Mega, υπάρχει έγγραφο-ντοκουμέντο το οποίο προβλέπει τη μείωση των επικουρικών συντάξεων περίπου 1.050.000 συνταξιούχων του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής ασφάλισης, ενώ το ψαλίδι ενδέχεται να φθάσει το 7%-8%.
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού, στην εισηγητική έκθεση προς το ΔΣ του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης, συγκεκριμένα στη σελίδα 5, προβλέπονται δύο κατηγορίες εκτάκτων εσόδων. Η μία από αυτές είναι η εξοικονόμηση περίπου 376 εκατ. ευρώ τα οποία θα προέλθουν από την περικοπή επικουρικών συντάξεων.
Μάλιστα, για να συγκεντρωθεί το