PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Διάβασα σήμερα πως έχει περιορισθεί η επισκεψιμότητα* των blogs μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης Παπαδήμου.



Πολλά blogs, μάλιστα, κλείνουν, ενώ άλλα δίνουν την εντύπωση ότι οι διαχειριστές του έχουν βαρεθεί να ασχολούνται με νέες αναρτήσεις.
Το φαινόμενο αυτό ίσως και να οφείλεται στο γεγονός ότι ο λαός δείχνει να είναι πλέον παραδομένος στη μοίρα που..
του επιφυλάσσουν οι ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων λακέδων τους.
Ουδόλως το αποκλείω, αν λάβω υπόψη μου ότι η αντίδραση κατά της ξενόδουλης χούντας των πράσινων σκουληκιών ανέπτυσσε μία γεωμετρική ταχύτητα με αποκορύφωμα τα γκάζια που πάτησε την 28.10.2011. Με την προδοτική συγκυβέρνηση, όμως, τέθηκε σε λειτουργία η βαλβίδα ασφαλείας, οπότε ο ατμός βρήκε διέξοδο και το μπαλόνι ξεφούσκωσε. Ίσως και να οφείλεται, όπως γράφτηκε, στο ότι ο λαός είχε εναποθέσει τις ελπίδες του στη διαδικτυακή επανάσταση, η οποία, όμως, δεν ήλθε.

Όσοι πίστεψαν ότι το διαδίκτυο θα έφερνε την επανάσταση και την πτώση των κάθε λογής ανδρεικέλων, μάλλον αφελείς πρέπει να είναι. «Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή» μας είπε ο εθνικός ποιητής. «Για να δύσει ο εθνοκτόνος πράσινος ήλιος» θέλει πολλή δουλειά λέω εγώ. Αν ήταν να πέφτουν έτσι εύκολα τα τρωκτικά της εξουσίας, δεν θα υπήρχε ούτε ο Γιωργάκης ούτε το πράσινο σκυλολόι του ήδη από τα μέσα του 2010.

Αλλού πρέπει να αναζητηθούν τα αίτια της φθίνουσας επισκεψιμότητας. Είναι γεγονός ότι το διαδίκτυο κατακλύζεται καθημερινά από λογιών λογιών άρθρα, αρθρίδια, ειδήσεις, «ειδήσεις» και φληναφήματα, εν γένει δε από απορρίμματα. Το ένα blog αντιγράφει το άλλο και δη ακρίτως σε βαθμό που μία παπάρα να έχει διαδοθεί τόσο πολύ, ώστε να θεωρείται θέσφατο. Ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του και περνούν εβδομάδες ή μήνες μέχρι να αντιληφθούμε, οι πιο αφελείς και καλοπροαίρετοι, ότι πράγματι επρόκειτο περί παπάρας. Αν δε αυτό το μακρύ ή κοντό είναι ανώνυμο, τόσο χειρότερα είναι τα πράγματα.

Ας γράφω, λοιπόν, εγώ το μακρύ μου και το κοντό μου για διάφορα πράγματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητος και αδυνατώ να κατανοήσω. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι δεν διαθέτω το πνεύμα του 79ου στοχαστή τής υφηλίου.

Βλέπω, λοιπόν, να διαδίδεται τελευταίως, αλλά και να γράφεται σε εφημερίδες, ότι το πρόβλημα του χρέους θα λυθεί με επιστροφή στη δραχμή και καθορισμό της ισοτιμίας ως 1000 € =μία δραχμή. Την άποψη δε αυτή έχει εκφράσει ένας δικηγόρος μεγάλου δικηγορικού γραφείο στην Αγγλία, το οποίο ειδικεύεται σε θέματα κρατικών χρεών. Πρόκειται δε για δικηγόρο που είναι και μέλος δικηγορικού Συλλόγου πόλης της Ελβετίας. Το όνομα αυτού; Άγνωστο. Θυμίζει τα στρατοδικεία του εμφυλίου πολέμου που κατεδίκαζαν τους αριστερούς, επειδή σε άγνωστο τόπο και σε άγνωστο χρόνο εφόνευσαν άγνωστο αριθμό χωροφυλάκων.

Τον ρόλο πολιτικής μαριονέτας αναλαμβάνει και επίσημα ο Λουκάς Παπαδήμος.



Κάλυψε τον Παπακωνσταντίνου (για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009) και τον Πάγκαλο για τις ύβρεις


Τον ρόλο πολιτικής μαριονέτας αναλαμβάνει και επίσημα ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος στην πρώτη τετ α τετ «κόντρα» του με τους πολιτικούς αρχηγούς στη Βουλή μίλησε ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και ύψωσε ασπίδα προστασίας στους πιο επικίνδυνους υπουργούς, τον Θ. Πάγκαλο και τον Γ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και στη διαχείριση της κατάστασης από την κυβέρνηση Παπανδρέου. Χάλασε έτσι ακόμη και αυτό το δήθεν φιλολαϊκό προφίλ, που προσπάθησε λίγο πριν να
καλλιεργήσει ανακοινώνοντας (αμφιλεγόμενα) μέτρα ελάφρυνσης του βάρους από το χαράτσι της ΔΕΗ, το οποίο πάντως δεν θα καταργηθεί.

Κατά τη χθεσινή «Ωρα του Πρωθυπουργού» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε με σφοδρούς χαρακτηρισμούς κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου για το φούσκωμα του ελλείμματος, τονίζοντας ότι μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, αν δεν έχει το φιλότιμο να παραιτηθεί, ο κ. Παπαδήμος πρέπει να τον αποπέμψει.

Επικαλούμενος την απάντηση που έδωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος, ότι η κυβέρνηση φούσκωσε τα ελλείμματα του 2008 και του 2009 με τα χρέη των νοσοκομείων και εκτίναξε το έλλειμμα το 2009 από το 5% στο 12,85%, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο καθ’ ύλην αρμόδιος και υπεύθυνος, ο πιο αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών που έχει περάσει από τη Μεταπολίτευση, βρίσκεται στα υπουργικά έδρανα και κλείνει συμφωνίες με εργολάβους». Αμέσως μετά έστρεψε τα βέλη του κατά του Θ. Πάγκαλου: «Αν δεν συμφωνείτε με όσα χυδαία είπε απέναντι στους πολίτες που αντιστέκονται, τότε πείτε το και σε μας. Ή θα τον εγκαλέσετε ή θα τον έχετε δίπλα σας τον υβριστή κ. Πάγκαλο να καμαρώνει».

Κι ενώ κάποιος θα περίμενε τουλάχιστον ο κ. Παπαδήμος να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις Πάγκαλου, εκείνος υπερασπίστηκε τους δύο υπουργούς. «Δεν δέχομαι και δεν συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς σας για μέλη του υπουργικού συμβουλίου» είπε. Αβουλος και μοιραίος ειδικά για το θέμα της εγκληματικής διόγκωσης του ελλείμματος, ευθυγραμμίστηκε με τον κ. Παπακωνσταντίνου λέγοντας ότι η καταγραφή των χρεών «δεν έγινε με τρόπο που να επιβαρύνει ένα συγκεκριμένο έτος περισσότερο από άλλα» και ότι «η εργασία που έγινε έγινε με όσο δυνατόν αντικειμενικότερο τρόπο και ήταν αποτέλεσμα και συνεργασίας και αξιολόγησης με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία».

Απαντώντας για τους όρους της ανταλλαγής ομολόγων, ο κ. Παπαδήμος προκάλεσε ανησυχία, καθώς απάντησε ότι ναι μεν το αίτημα για υπαγωγή των νέων ομολόγων στο αγγλοσαξονικό δίκαιο δεν έχει γίνει αποδεκτό από την ελληνική πλευρά, πρόσθεσε όμως ότι «είναι ένα από τα στοιχεία που θα συνεκτιμηθούν στην τελική απόφαση». Οσον αφορά το φημολογούμενο επιτόκιο 8% στα νέα ομόλογα, το οποίο στην ουσία θα ακυρώσει τα όποια οφέλη του «κουρέματος», απέφυγε να απαντήσει.

Ο εργοδότης δεν μπορεί να πληρώσει.



Αν μπορεί, αν δηλαδή έβγαζε λεφτά, ας αφήσει το κανάλι στους εργαζόμενους (δημοσιογράφους, τεχνικούς κλπ). Να το "τρέξουν" αυτοί. Λαϊκός καπιταλισμός στην πράξη.

Η μαλακία πάει σύννεφο σ΄αυτή του χώρα του χαβαλέ.

Μας τα ΄χουν πρήξει σήμερα όλη μέρα, με μια απολύτως ασήμαντη στην πραγματικότητα "είδηση", ανάλογης αξίας με αυτό που έλεγε ο Λαζόπουλος: "είδηση-σοκ: ο Γιώργος Τσαλίκης έκλασε!".
Μια (-1-) κοπέλα, υποψήφια σε εξετάσεις για το Λιμενικό Σώμα, για κατάταξη αξιωματικών ελληνικής ακτοφυλακής ειδικότητας νομικού, ανέφερε στη βουλευτή Θεσσαλονίκης, Λίτσα Αμανατίδου, ότι..
της έκαναν Υγιεινομική εξέταση (η οποία είναι νόμιμη και προβλέπεται σε όλες τις εξετάσεις για στρατιωτικά σώματα, σε όλο τον κόσμο). Η βουλευτής μετέφερε την καταγγελία στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής και έγινε πρώτη είδηση στα ΜΜΕ.
Η μαλακία πάει σύννεφο σ΄αυτή του χώρα του χαβαλέ. Η πιό ασήμαντη είδηση, διανθίζεται με πιπεράτες λεπτομέρειες σεξουαλικής πάντα φύσεως και γίνεται "το σώσε". Αρκεί να βοηθά τη φαντασία να ταξιδεύει σε γυμνά γυναικεία κορμιά.
Βλακεία και σεξουαλική στέρηση μαζί.

Φοβερές φωτογραφίες! Δείτε τες:



για περισσότερες εδώ: http://aurora-gallery-news.blogspot.com/

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -GR.

Πανέμορφες γυναίκες (4)

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑ..

Στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου βρέθηκε η Πετρούλα Κωστίδου, μόλις έμαθε ότι το επάγγελμα του ψαρά μπήκε στα βαρέα και ανθυγιεινά! Η σέξι ρεπόρτερ του Star άναψε φωτιές και ξεσήκωσε τους ψαράδες με τα πειράγματά της. Η Πετρούλα μίλησε με τους ψαράδες, έμαθε...



για διάφορα είδη ψαριών, έπιασε λούτσο, αλλά τρόμαξε με την καραβίδα γιατί κουνιόταν!

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΘΡΟ...


Σε ένα κοινό και ιδιαίτερα φιλελληνικό κείμενό τους στην εφημερίδα Le Figaro, οι Γάλλοι καθηγητές φιλοσοφίας Thierry Formet και Martin Steffens κάνουν λόγο για ένα χρέος »2,500 ετών της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα»....


«Μιλάμε διαρκώς για το ελληνικό χρέος. Χωρίς καν να επισημαίνουμε ότι η Ευρώπη είναι αυτή που, εδώ και 2.500 χρόνια, έχει ένα χρέος προς την Ελλάδα».



Οι δύο καθηγητές θυμίζουν ότι η χώρα μας έβαλε τα θεμέλια της Ευρώπης και αναρωτιούνται για το πως μπορεί η Ελλάδα να απειλείται από τις τράπεζες, τονίζοντας παράλληλα και την εγκατάλειψη από τους Ευρωπαίους εταίρους…

«Ευρώπη δεν είναι το όνομα μιας πριγκίπισσας της Φοινίκης; Οι ακαδημίες δεν έγιναν στη μνήμη του πρώτου μεγάλου θεσμού της γνώσης που ιδρύθηκε από τον Πλάτωνα στον κήπο του Ακάδημου, στην Αθήνα; Τα Ιδρύματα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν φέρουν το όνομα που δόθηκε από τον Αριστοτέλη στη σχολή του, το Λύκειο; Τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν ακόμη και πάντα τη γεωμετρία από τα θεωρήματα του Θαλή και του Πυθαγόρα; Ο γιατρός δεν πρέπει να δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη; Τέχνη, λογοτεχνία, μυθολογία, τεχνικές κάθε είδους: ο κατάλογος αυτών που οφείλουμε στην Ελλάδα είναι μακρύς’‘, γράφουν οι δύο καθηγητές.

»Από τη στιγμή που οι τράπεζες απειλούν τη ζωή όλων, γίνονται εχθρός του λαού», τονίζουν.

Οι Formé και Steffens καταλήγουν: »Αυτό που απαιτεί από μας σήμερα η Ελλάδα, είναι να τιμήσουμε το ανεξάντλητο χρέος μας προς αυτήν, καθιστάμενοι αντάξιοι των θεσμών που μας κληροδότησε: η δράση που θα αναλάβουμε δεν μπορεί να είναι μόνον οικονομική».

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ?

Πώς? Δείτε τη εικόνα που ακολουθεί...













ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Πως είναι δυνατόν να αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος, ένας δημοσιογράφος, ο οποίος ξέρει ότι σε ένα μήνα, άντε δύο το πολύ, θα αντικατασταθεί μόλις προκηρυχτούν οι εκλογές που έχουν συμφωνηθεί ότι θα γίνουν στις 19 Φλεβάρη; Για ποιον λόγο άφησε την ωραία του δουλειά για να μπει στην αβεβαιότητα της ηλεκτρικής καρέκλας του κυβερνητικού εκπροσώπου; ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Πως είναι δυνατόν να αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος, ένας δημοσιογράφος, ο οποίος ξέρει ότι σε ένα μήνα, άντε δύο το πολύ, θα αντικατασταθεί μόλις προκηρυχτούν οι εκλογές που έχουν συμφωνηθεί ότι θα γίνουν στις 19 Φλεβάρη; Για ποιον λόγο άφησε την ωραία του δουλειά για να μπει στην αβεβαιότητα της ηλεκτρικής καρέκλας του κυβερνητικού εκπροσώπου; ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...


Είναι προσωπική επιλογή του διδύμου Παπανδρέου - Παπαδήμου.
Τα υπόλοιπα, θα τα δούμε μπροστά μας...
Α! Και εσείς οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ, μη ξαφνιαστείτε αν δείτε το δίδυμο Παπαδήμου-Καψή να φλερτάρει με την μετά ΓΑΠ εποχή!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ!


Είναι προσωπική επιλογή του διδύμου Παπανδρέου - Παπαδήμου.
Τα υπόλοιπα, θα τα δούμε μπροστά μας...
Α! Και εσείς οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ, μη ξαφνιαστείτε αν δείτε το δίδυμο Παπαδήμου-Καψή να φλερτάρει με την μετά ΓΑΠ εποχή!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ!

Η Olympic Air ενισχύει περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση της Βορείου Ελλάδος με τις Βαλκανικές πρωτεύουσες.


Η Olympic Air ενισχύει περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση της Βορείου Ελλάδος με τις Βαλκανικές πρωτεύουσες, εντάσσοντας την πρωτεύουσα της Αλβανίας, Τίρανα, στους προορισμούς των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό περιφερειακό δρομολόγιο, που...
αποσκοπεί να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων αλλά και σημαντικό κόμβο του δικτύου της Olympic Air.
Οι πτήσεις ξεκινούν αύριο 2 Δεκεμβρίου 2011 με ειδική τελετή στον Κρατικό Αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Το δρομολόγιο που συνδέει τις δυο πόλεις θα πραγματοποιείται δυο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Παρασκευή), και θα εκτελείται με αεροσκάφη τύπου Bombardier Q400 των 78 θέσεων. Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο θα δίνεται η δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να επιλέξει το ταξίδι του μέσα από ένα διευρυμένο φάσμα τιμών τόσο στην θέση Premium Economy όσο και στην Οικονομική θέση. Σε εβδομαδιαία βάση, χιλιάδες άτομα μετακινούνται οδικώς από τη Βόρειο Ελλάδα προς στην Αλβανία και αντίστροφα.
Με το συγκεκριμένο δρομολόγιο η Olympic Air προσφέρει μία εναλλακτική, ταχύτερη αλλά και πολύ οικονομική λύση για το κοινό που ταξιδεύει μεταξύ των δύο χωρών. Με δεδομένο ότι η περιοχή της πρωτεύουσας καλύπτεται από το δρομολόγιο Αθήνα – Τίρανα, η προσθήκη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Τίρανα διαμορφώνεται ώστε να καλύψει την ζήτηση μεταξύ της Βορείου Ελλάδος και της γειτονικής βαλκανικής χώρας, με την οποία υπάρχει έντονη οικονομική συνεργασία και δραστηριότητα. Η Οlympic Air πετά σε 73 προορισμούς, από τους οποίους οι 32 στην Ελλάδα και οι 41 στο εξωτερικό (απευθείας ή με στρατηγικές συνεργασίες).
Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» καλύπτει μέχρι σήμερα πέντε προορισμούς: Αθήνα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Ηράκλειο και Χανιά. Επίσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες εκτελούνται από Θεσσαλονίκη πτήσεις της Olympic Air προς Σκιάθο και Μύκονο.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, και στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό) ή +30 210 35 50 500 (από κινητό).

ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ..

δείτε την:

Τις διαφημίσεις της σειράς "Ο τζάμπας ζεί" τις έχετε δει προφανώς.

Σε μία από αυτές ο πρωταγωνιστής, που είναι "τρακαδόρος", αγκαλιάζει ένα "θηρίο", για να του κλέψει το αντηλιακό λάδι και να τη βγάλει τζάμπα.
Αυτό είναι το concept της πετυχημένης είδησης.
Δείτε τη διαφήμιση, αλλά και ποιός είναι ο συμπρωταγωνιστής, με τους απίστευτους μύες:




Ο Body builder λέγεται Λευτέρης Σιδηρόπουλος κι έχει βραβευθεί πολλές φορές



ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Πανέμορφες γυναίκες (12)

Αχ αυτά τα κορίτσια...

Θα μας βγούν τα μάτια με αυτα που βλέπουμε...



Η Pamela Anderson στο party του Playboy στο Mexico..

«Μαγνήτης» σχολίων και όταν αποφασίζει να κυκλοφορήσει με σουτιέν η Πάμελα Read more: http://greek-news24.blogspot.com/2011/12/blog-post.html#ixzz1fI

Η Πάμελα Άντερσον, το σέξι και... προικισμένο κορίτσι του θρυλικού Μπέιγουοτς αποφάσισε να δείξει φιλανθρωπικό πρόσωπο και ευαισθησία για τα ζώα.

Όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα όλων έπεσαν στο πλούσιο μπούστο της. Όμως αυτή τη φορά όχι για το λόγο που φαντάζεστε… Η Πάμελα που δεν είναι... συνηθισμένη να φοράει σουτιέν, όταν αποφασίζει να βάλει δεν ξέρει ποιο είναι το σωστό. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα στο εκθαμβωτικό κατά τα άλλα φόρεμά της να φαίνεται από το πλάι, γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Η Πάμελα συμμετέχει στη μεγαλύτερη οργάνωση για την ηθική θεραπεία των ζώων (PETA) που αριθμεί περισσότερα από 3 εκατομμύρια μέλη. Η οργάνωση έχει ξεκινήσει μια περιορισμένη-έκδοση με γραμματόσημα των ΗΠΑ που απεικονίζουν διάσημους χορτοφάγους σε όλη την ιστορία.

Φωτογραφήθηκε δείχνοντας την σέξι πλευρά του γραμματόσημου που την απεικονίζει σε εκδήλωση στην Καλιφόρνια.




ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ..

Μ@λ@κες χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της λαοπρόβλητης κυβέρνησης τους αγανακτισμένους.



Αφού είναι ακόμα στην εξουσία κάποιο δίκιο θα έχει.

Αντί η λαϊκή αντίδραση να γίνει ποτάμι που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει αρέσκεται σε βρισιές και μοιρολατρία.

Και δεν φτάνει αυτό…. Πολλοί από τους αγανακτισμένους είναι έτοιμοι να ψηφίσουν ξανά το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ

Αυτό είναι κάτι που κάθε celebrity προσπαθεί να αποφύγει:

να φανεί κάτι που δεν πρέπει με τους εκατοντάδες paparazzi να καραδοκούν για οποιοδήποτε... «ατύχημα». Οι παρακάτω stars δεν το γλίτωσαν αυτό...














Με ροζ αποκαλυπτικό κοστούμι, ψηλοτάκουνες ροζ ασορτί μπότες....

λευκή γούνα και μαργαριτάρια στα μαλλιά εμφανίστηκε προχθές η Τζούλια Αλεξανδράτου στην Πάτρα. Η Τζούλια έδωσε ένα live show στο opening του Moulin Rouge Strip Club της Πάτρας συνοδευόμενη από τον Σπύρο Ρέβη, ο οποίος την βιντεοσκοπούσε συνεχώς.Αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να την δει από κοντά, ενώ φωτογραφήθηκε με θαυμαστές της και υπέγραψε αυτόγραφα. Το «Moulin Rouge» βρίσκεται στην οδό Κανάρη και Αγ. Ανδρέου στην Πάτρα για όποιον ενδιαφέρεται!




Δύο λαίμαργοι πίθηκοι έβγαλαν σε κοινή θέα το μπούστο μιας 22χρονης τουρίστριας στο Μπαλί.

Αφορμή ένα κομμάτι ποπκόρν....
Μια φοιτήτρια-μοντέλο δε πίστευε αυτό που έπαθε όταν επισκέφθηκε το Ιερό Δάσος των Μαϊμούδων στο Ουμπούντ, στο Μπαλί.

Δύο πίθηκοι μακάκοι θεώρησαν πως η Τσάρμιαν Τσεν φόραγε παραπάνω ρούχα από όσα έπρεπε και έσπευσαν να της βγάλουν το φόρεμα τραβώντας το με δύναμη.

Η 22χρονη κοπέλα από την Ταΐβάν σοκαρίστηκε και ντράπηκε όταν οι πίθηκοι την άφησαν μισόγυμνη, και προσπάθησε άρον άρον να κρύψει το στήθος της που αποκαλύφθηκε.

Οι δύο πίθηκοι φυσικά δεν έβαλαν στο στόχαστρο το στήθος της κοπέλας αλλά ένα κομμάτι ποπκόρν που γλίστρησε και έπεσε στο ντεκολτέ της. Παρά τις επίμονες προσπάθειες της 22χρονης να το βγάλει από το ντεκολτέ της, οι πίθηκοι πρόλαβαν να της κατεβάσουν το φόρεμα κάνοντάς την το κέντρο προσοχής.

Μάλιστα, το αμήχανο περιστατικό την έκανε διάσημη όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στην χώρα της αφού ο Τύπος έκανε πρωτοσέλιδο το πάθημά της και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ζητούν μια της συνέντευξη.

"Απολάμβανα τις διακοπές μου και στην αρχή έβρισκα τις φωτογραφίες αστείες αλλά όταν γύρισα στην Ταΐβάν είχα πάρα πολλές αιτήσεις φιλίας στο Facebook", είπε η ίδια ενώ προσέθεσε πως κάτι τέτοιο ήταν παράξενο έτσι στα ξαφνικά όταν συνειδητοποίησε ότι οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του κόσμου.
"Στο Μπαλί δε με ένοιαζε τι γινόταν αλλά όταν γύρισα και είδα τι γινόταν δε ήθελα να γίνω διάσημη λόγω του στήθους μου", σημειώνει, ενώ αναφέρει πως είχε πλάκα καθώς ερχόταν ο κόσμος και την αποκαλούσε "το κορίτσι με τις μαϊμούδες".
Τέλος δήλωσε πως οι πίθηκοι εκτός από πεινασμένοι έδειχναν ιδιαίτερη προτίμηση και στα μαγιό των επισκεπτών κάτι που ίσως να τους τράβηξε τη προσοχή πέραν του ποπκόρν.
"Νομίζω πως είναι τα φωτεινά χρώματα που τα περνάνε για φρούτα", είπε χαρακτηριστικά.

Αντισυνταγματικό τερατούργημα εκτυλίχθηκε πίσω από τον νόμο που ταλαιπωρεί τα εκατομμύρια των Ελλήνων για το χαράτσι της ΔΕΗ .

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμαρχος Πύδνας- Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύδνας- Κολινδρού Δημήτριος Χλεμές, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή αγιασμού για την επαναλειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 11.00 π.μ.
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κολινδρού λειτουργεί στο κτίριο δίπλα στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κολινδρού.

Με τιμή
Ο Δήμαρχος Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Γ. Πολύζος Δημήτριος Κ. Χλεμές

Δύο ακόμα σημαντικά έργα πολιτισμού γίνονται πραγματικότητα για την Πιερία


- Την Τρίτη 29/11/2011 υπεγράφη το τεχνικό δελτίο για την Εκθεσιακή Συλλογή και τα Εργαστήρια Συντήρησης Αρχαιοτήτων του Μακρυγιάλου. Ουσιαστικά, με αυτή την εξέλιξη ολοκληρώνονται οι ενέργειες για ένταξη του έργου στο Ε.Σ.Π.Α..

- Την ίδια ημέρα εγκρίθηκαν στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ.) τα έργα αναβάθμισης του Αρχαιολογικού Χώρου του Δίου. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν μέσα στο 2012.

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για τον ενδιαφέρον που δείχνουν για την Πιερία, τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα στελέχη του Υπουργείου, μετέφερε η Βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο κατά την συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 30/11/2011. Στην συνάντηση συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου κα Λίνα Μενδώνη και ο Σύμβουλος του Υπουργού σε θέματα Τουρισμού κ. Φίλιππος Παπαγεωργίου.

Η κα Μίχου, μετά το τέλος της συνάντησης, εμφανώς ικανοποιημένη δήλωσε:

«Τα δύο αυτά έργα, η Μουσειακή Συλλογή – Εργαστήρια Συντήρησης Αρχαιοτήτων του Μακρυγιάλου και η Αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Χώρου του Δίου αποδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας στον τομέα του Πολιτισμού. Η συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται εδώ και δύο χρόνια έφερε θετικά αποτελέσματα, όπως έγινε άλλωστε και με το Αρχαιολογικό Πάρκο Λειβήθρων, τους Μακεδονικούς Τάφους και το Ωδείο Μεγάλων Θερμών του Δίου.

Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη αφού πρόκειται για δύο έργα τα οποία έχω στηρίξει συστηματικά ώστε να υλοποιηθούν όσο το δυνατόν συντομότερα.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, όλους του φορείς, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της τοπικής αυτοδιοίκησης και του Υπουργείου Πολιτισμού, τον κ. Κ. Αβραμίδη, τον κ. Ε. Πολύζο, τον κ. Γ. Παπαθανασίου, τον κ. Γ. Φαρμάκη, την κα Μ. Λιονή, τον κ. Κ. Νούλα, τον κ. Μ. Μπέσιο, την κα Ε. Αλβανού, και φυσικά τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνο και την κα Λ. Μενδώνη που αντιλήφθηκαν την σημασία των έργων αυτών για την Πιερία και στηρίζουν συστηματικά για την υλοποίησή τους».

ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Μίχου έχει πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με όλους τους αρμόδιους φορείς για την Εκθεσιακή Συλλογή και τα Εργαστήρια Συντήρησης Αρχαιοτήτων στον Μακρύγιαλο, οι οποίες ξεκίνησαν το 2010 με τη συνεργασία του π. Δημάρχου Μεθώνης κ. Κ. Αβραμίδη και εντατικοποιήθηκαν το 2011. Συγκεκριμένα:

- 5/4/2011: Συναντά τον αναπληρωτή προϊστάμενο της ΚΖ Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Μάνθο Μπέσιο και την αρχαιολόγο και υπάλληλο της αρχαιολογικής υπηρεσίας κα Εύα Αλβανού. Εκεί ενημερώνεται αναλυτικότερα σχετικά με τις προσπάθειες που έχουν ήδη γίνει για δημιουργία εκθεσιακού χώρου στον Μακρύγιαλο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαν καταρτιστεί οι μελέτες για ένα έργο ύψους 2.300.000€ (Κτιριακές Υποδομές – Διαμόρφωση Περιβάλλοντα Χώρου).

- 20/5/2011: Επισκέπτεται μαζί με τον π. Δήμαρχο Μεθώνης κ. Κ. Αβραμίδη την Γενική Γραμματέα του Υπ. Πολιτισμού και Τουρισμού κα Λ. Μενδώνη στην οποία καταθέτουν τον πλήρη φάκελο του έργου και συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία χρηματοδότησης.

- 24/5/2011: Νέα συνάντηση για το θέμα με την κα Μενδώνη η οποία την διαβεβαιώνει ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση χρηματοδότηση του έργου και μάλιστα με εντατικούς ρυθμούς.

- 11/7/2011: Η κα Μενδώνη επισκέπτεται την Βόρεια Πιερία και μεταξύ άλλων τον Μακρύγιαλο όπου και γνωστοποιεί στην κα Μίχου και τον κ. Πολύζο πως έχουν μείνει ελάχιστες λεπτομέρειες στο τεχνικό δελτίο του έργου το οποίο σύντομα θα ενταχθεί στο Ε.Σ.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Π.Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας.

- 29/11/2011: Υπογράφεται το Τεχνικό Δελτίο του Έργου, με τελικό προϋπολογισμό (μετά τις τροποποιήσεις) 3.700.000€.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΥ

Όσον αφορά την αναβάθμιση του αρχαιολογικού χώρου του Δίου, αυτή γίνεται στα πλαίσια του Προγράμματος «Αναβάθμιση Αρχαιολογικών Χώρων» του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.

Η κα Μίχου θέλοντας να συμβάλει στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, στις 7/7/2011 κατέθεσε ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση για το Δίον, η οποία συζητήθηκε λίγες μέρες αργότερα (11/7/2011) κατά την επίσκεψη της κας Μενδώνη στην Πιερία.

Συγκεκριμένα, με την έγκριση των έργων αναβάθμισης κατά την Συνεδρίαση του Κ.Α.Σ. στις 29/11/2011 αναμένεται να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν το 2012 εργασίες στο κτήριο υποδοχής των επισκεπτών του αρχαιολογικού χώρου, όπως εκδοτήρια, αναψυκτήριο κ.α..

Βέβαια, όπως τόνισε ο Υπουργός, υπάρχουν πάντα περιθώρια για περαιτέρω ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου αρκεί να υπάρξει στενή και ουσιαστική συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Με αφορμή την δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά τον χαρακτηρισμό του Ολύμπου ως Εθνικό Πάρκο, έχει ενταθεί η συζήτηση για την ανάδειξη και αξιοποίηση του Ολύμπου.

Στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου η Βουλευτής κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για το θέμα στην σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας (21/11/2011).

Μάλιστα, την πρόταση αυτή υποστήριξε και στην Βουλή, στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε για το θέμα στην Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών (29/11/2011).

Η κα Μίχου, με αφορμή όλες αυτές τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη έθεσε στον κ. Γερουλάνο τόσο το θέμα της αξιοποίησης του Ολύμπου όσο και τις δράσεις στις οποίες προτίθεται να προβεί το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού ενόψει του εορτασμού των 100 χρόνων από την κατάκτηση της υψηλότερης κορυφής του Ολύμπου.

Από την πλευρά του ο Υπουργός ενημέρωσε την κα Μίχου ότι το Υπουργείο είναι διατεθειμένο να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια, αρκεί να υπάρξει από την τοπική κοινωνία ένας συγκεκριμένος στρατηγικός σχεδιασμός για την αξιοποίηση και την ανάδειξη του Ολύμπου.

Μάλιστα, για το θέμα αυτό ο κ. Γερουλάνος προτίθεται να μεταβεί στην Πιερία και να συμμετέχει σε σύσκεψη με τους αρμόδιους φορείς της περιοχής για το θέμα.

ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ..


Βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή πάνω στο βουνό


Το ρεύμα, αλλά και το... τέλος ακινήτων καλείται να πληρώσει επιχειρηματίας στα Τρίκαλα για κοντέινερ που χρησιμοποιεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, o λογαριασμός αφορούσε το ρεύμα που καταναλώνει στο κοντέινερ που χρησιμοποιεί η επιχείρηση ΜΜΕ στο βουνό, στην θέση Δουβρούτσι για να στεγάζει τα μηχανήματα του σταθμού και ειδικότερα τους αναμεταδότες.

Έκπληκτος διαπίστωσε ότι στον λογαριασμό συμπεριλαμβάνετε και η πρώτη δόση του Τέλους ακίνητης περιουσίας και μάλιστα το υπολογίσανε, όπως ισχυρίζεται, κατά προσέγγιση τα τετραγωνικά του κοντέινερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Local», μια νεαρή blogger έχει τρελάνει τους συμπατριώτες της.

Πρόκειται για την 21χρονη Linnea Myhre η οποία αναδείχτηκε ως η πιο sexy persona του νορβηγικού διαδικτύου, αφήνοντας πίσω της celebrities και αθλήτριες της χώρας με πολύ μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα - μεταξύ αυτών και τα αστέρια του σκι, Therese Johaug και Rachel Nordtømme...

Η ψηφοφορία έλαβε χώρα μεταξύ των αναγνωστών του αντρικού περιοδικού Mann.



Μια ματιά στο blog της φανερώνει πως πρόκειται για ένα κορίτσι απλό, με άποψη και χιούμορ, που ζει όπως τα κορίτσια της ηλικίας της.



Για το λόγο αυτό έχει υπάρξει και cover girl για το Cosmopolitan της Νορβηγίας, ενώ έχει φιλοξενηθεί και σε άλλα περιοδικά...



Πάντως όπως δηλώνει η ίδια η Myhre, στο blog της ασχολείται με «την αρνητική κριτική, τη μουσική, τα ψώνια της στον μανάβη, τον εγωισμό και τους άντρες» – ειδικά την ύπαρξη του μουστακιού σε μερικούς...

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ 200000 ΕΓΓΥΗΣΗ Ο ΕΦΡΑΙΜ.

Προσωρινά ελεύθερος, λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ύστερα από πολύωρη απολογία ο ηγούμενος Εφραίμ, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση του Βατοπεδίου.

Με την ίδια ευκολία που βρήκε 200.000 ευρώ και ο....
μοναχός Αρσένιος, ο ηγούμενος Εφραίμ βρήκε το ίδιο ποσόν και αφέθηκε ελεύθερος.

Η ανακρίτρια, είχε την άποψη ότι έπρεπε να οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ ο εισαγγελέας έκρινε ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει ελεύθερος με εγγυοδοσία 200.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.


Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο.

και τι φύλο !!!



και τι φύλο !!!
δείτε περισσότερα εδώ






ΠΟΠΑΥ...Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ..

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αύξηση έμμεσου φόρου στα ξύλα για τζάκι και σόμπα!

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ....

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΑΚΙΑ....

Εδώ είναι μια σειρά από φωτογραφίες των μικροσκοπικών πλασμάτων που ζουν στο νερό.

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....ΤΟΥ PIERIA -GR......


Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ...ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΟΟΟ.....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....ΤΟΥ PIERIA -GR......


Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ...ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΟΟΟ.....

ΠΑΟΚΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ..