PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Γυναίκες που αγαπούν να γυμνάζονται και φυσικά αυτό φαίνεται στο καλλίγραμμο κορμί τους.

Έχουν τους πιο γυμνασμένους κοιλιακούς και θα πάθετε πλάκα...



Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες!






Τύφλα να' χουν οι 20άρες

Τι κι αν είναι 55 χρονών κι έχει ήδη αποκτήσει δυο εγγόνια, η Σάρον Σίμονς εξακολουθεί να κυνηγάει το όνειρο της που δεν είναι άλλο από το να γίνει μαζορέτα στην ομάδα των Dallas Cowboys.




Η Σάρον που έχει ξεκινήσει προπονήσεις για να πάρει μέρος στις οντισιόν για την κατάκτηση μιας θέσης στην ομάδα των Dallas Cowboys cheerleaders, δηλώνει πως αυτό ήταν το όνειρό της από όταν ήταν μόλις 20 χρονών, αλλά ποτέ μέχρι τώρα δεν το τόλμησε, ενώ θεωρεί πως το σώμα της δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτό μιας 20χρονης μαζορέτας.

Τα συμπεράσματα δικά σας...




Μετά τη φθηνή πατάτα σειρά έχει το φθηνό... αρνί.


Εν όψει Πάσχα, οι κτηνοτρόφοι σκέφτονται να διαθέσουν και εκείνοι τα προϊόντα τους χωρίς μεσάζοντες, ώστε οι καταναλωτές να αγοράσουν φέτος τον οβελία για το πασχαλινό τους τραπέζι μέχρι 4 ευρώ πιο φθηνά.


Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων, Δημήτρης Καμπούρης, η απευθείας διάθεση αμνοεριφίων θα μικρύνει τη μεγάλη ψαλίδα που έχει η τιμή από τον παραγωγό στο κρεοπωλείο. «Πέρυσι πουλήσαμε αρνί 5,50 ευρώ και είδαμε στα κρεοπωλεία να πωλείται ακόμα και 13 ευρώ».

Ωστόσο, η παράκαμψη των μεσαζόντων από τους κτηνοτρόφους είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, δεν έχει αποφασιστεί η ακριβής δράση τους. «Είναι μια περίπλοκη διαδικασία και ψάχνουμε να βρούμε πως κάνουμε τη διάθεση. Δεν είναι σαν τις πατάτες. Πρόκειται για ευπαθή προϊόντα, δύσκολα στη μεταφορά», λέει στον «Ε.Τ.» ο Καμπούρης.

Πάντως, εάν συντονιστούν και ξεκινήσουν να δίνουν τα προϊόντα τους απευθείας, οι παραγγελίες για τα αμνοερίφια σε τιμές παραγωγού θα ξεκινήσουν λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα. «Ακόμα και μικρή ποσότητα να κινήσουμε θα ήταν κάτι καλό. Να σταματήσουμε την αλματώδη αύξηση της τιμής από τους μεσάζοντες», αναφέρει ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων.

Στόχος τους είναι να πουλήσουν το αρνί το πολύ 8 ευρώ, δηλαδή 3-4 ευρώ φθηνότερο από όσο πωλείται σε πολλά κρεοπωλεία.

Στον Θεό στρέφονται προκειμένου να γλιτώσουν από τα χρέη και τα χαράτσια πολλοί επιχειρηματίες!


Βάζουν λουκέτο στο κατάστημά τους, αφού αδυνατούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και φορούν ράσο, αφήνοντας πίσω λογαριασμούς και σκοτούρες.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός Πατρινού, ο οποίος διατηρούσε μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη στο κέντρο της πόλης. Όπως υποστηρίζουν κάτοικοι της πόλης, το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος αφού οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά, όπως εξάλλου και στις περισσότερες επιχειρήσεις. Τα χρέη τον έπνιγαν μέχρι που μία ημέρα έβαλε λουκέτο και εξαφανίστηκε. Έκπληκτοι έμειναν άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής, όταν έμαθαν, ότι αποφάσισε να γίνει μοναχός! Κλείστηκε σε μοναστήρι της Πελοποννήσου, ενώ παρακολουθεί μαθήματα βυζαντινής μουσικής και αγιογραφίας.

Το δρόμο του Θεού πήρε ακόμη ένας επιχειρηματίας από την Πάτρα, ο οποίος είχε κατάστημα με παπούτσια. Έκλεισε το μαγαζί του και ανέβηκε στην Αθήνα προκειμένου να γίνει παπάς. Χειροτονήθηκε διάκονος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τέλεσε τη λειτουργία ανήμερα των πρόσφατων Θεοφανείων. Η απόφασή του αυτή, πάντως, καθόλου δεν άρεσε στους πιστωτές του. «Η απόφαση αυτή των επιχειρηματιών μας προξένησε έκπληξη. Αν κάποιος θέλει να ακολουθήσει το δρόμο του μοναχισμού, δεν περιμένει να το κάνει στα 45 του χρόνια. Οι πιστωτές τους πιστεύουν, ότι το έκαναν για να ξεφύγουν από τα χρέη τους. Όπως στην εποχή του Βυζαντίου, που πολλοί στρέφονταν στη θρησκεία, για να μην πάνε στο στρατό και πολεμήσουν», δηλώνει στο newsbomb.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας Σπύρος Ρόρος.

Τα εξώδικα και οι λογαριασμοί έχουν σχηματίσει «βουνό» στα καταστήματά τους, ενώ οι πιστωτές τούς αναζητούν για να τους πιάσουν από το. μούσι που έχουν αφήσει, αφού πρώτα τους φόρεσαν «φέσι» χιλιάδων ευρώ.

Η πονηρή η ποντικομαμή έβγαλε τον Αβραμόπουλο το πρωί στο τηλέφωνο, ψαρεύοντας στα θολά νερα.


Ρε, μπας και δεν τα είπε έτσι ακριβώς στο ΒΗΜΑ ? Τι είναι αυτά τα περί μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ.
Ο Μήτσος λοιπόν βγήκε στο τηλέφωνο και ... μόλις ο Αυτιας τον ρώτησε αν τα έχει αποδώσει αυτά σωστά η εφημερίδα , απάντησε "βεβαίως, ετσι ακριβώς τα ειπα".
Η ποντικομαμή δήθεν έκπληκτη πέρασε σε κόντρα ρελάνς: Μα, θα βγάλει σπυράκια ο Σαμαράς μ' αυτά (στο μεταξύ στο στούντιο ήταν και ο Παυλόπουλος που χε μείνει κάγκελο)!
Και ο ωραίος Μπρουμελ έβγαλε την είδηση της ημέρας: Δεν με ενδιαφέρουν αυτα...
Στις "τελιτσες", υπήρχαν τα "σπυράκια" . Αλλά ο Μήτσος, ως διπλωμάτης απέφυγε να πει τη λέξη...

Αναγνώστης μας παραφράζει τον Κηλαηδονη, προς χάριν του Καμμένου...


Στον Καμμενο λεμε Ναι
Στις ψυχαρες λέμε Ναι
Όχι , στο γιο του Ψυχάρη
Όχι και στα κωλόπαιδα...
Στα μαγκακια λέμε Ναι
Και στους bloggers λέμε Ναι
Όχι στον Χατζηνικολαου
Όχι και στα τσιρακια του
Στις πορείες λέμε Ναι
Στα γιαούρτια λέμε Ναι
Όχι στον Μιχελακα
Όχι γαμώ, στους ... άσχετους
Ρεφρέν
Στον Καμμενο λέμε Ναι
Στις ψυχαρες λέμε Ναι
Όχι , στο γιο του Ψυχάρη
Όχι και στα κωλοπαιδα...

Ν-Ν: Υπάρχει κι άλλο. Αργότερα..

"Έλενα καλως ήρθες στους Ανεξάρτητους Έλληνες".


Με αυτή την φράση υποδέχθηκε την Έλενα Κουντουρά στο κόμμα του ο Πάνος Καμμένος, με ανάρτηση που έκανε σήμερα το ... πρώι στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Νωρίτερα η διαγραφείσα απο τη ΝΔ βουλευτής Α' Αθηνών είχε δηλώσει στην εφημερίδα REAL NEWS την απόφασή της να προσχωρήσει στο νεοιδρυθέν κόμμα. "Στηρίζω το Κίνημα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" και προσυπογράφω την ιδρυτική διακήρυξη η οποία με εκφράζει απόλυτα. Καταψήφισα το Μνημόνιο και είπα ένα μεγάλο "όχι" γιατί δεν διαπραγματεύομαι την εθνική μας ανεξαρτησία και την κατάλυση του κοινωνικού κράτους με μέτρα οικονομικής εξαθλίωσης"

Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε,στο Twitter, αυτή τη φωτογραφία με το εξής κείμενο:

«Ευχαριστούμε τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Κοζάνης για... το πρώτο μας φορμάκι».
Φίλοι του κόμματός του Καμμενου, τύπωσαν το λογότυπο "Ανεξάρτητοι Έλληνες" σε ροζ φορμάκι για την νεογέννητη κορούλα του!
Και όπως ήταν λογικο, η μπέμπα το φόρεσε αμέσως...

"Του ανθρώπου, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι"...

Απλωμένος σαν πασάς στους ακριβούς καναπέδες με τις μαξιλάρες και το λευκό ipad πλάι του, μίλαγε για την φτώχεια και την ξενητιά (που όπως λέει το τραγούδι "Ρετιρέ παίρνω στην Κηφισιά" -αυτός, βίλα με πισίνα στο Πανόραμα Βούλας).

Ο Αυτιάς του έκανε πάσα για.... το στούντιο της εκπομπής του. "Το Μαρακανά μου θυμίζει Νίκο".

Και ο Νίκος σεμνά και ταπεινά "Γιώργο δεν ενδιαφέρουν αυτά τον κόσμο".

Δεν τον ενδιαφέρουν. Αλλά εμείς όμως επιδεικνύουμε την άνεση, τον πλούτο και την χλιδή μας. Του ανθρώπου, πρώτα βγαίνει η ψυχή. Και μετά το χούι...

Σιγά τα αίματα...

Πλάκα έχουν. Από τη ΝΔ διοχετεύουν -ίσως και ο ίδιος ο Σαμαράς- σε φίλα προσκείμενα site πως ξαφνικά του την έδωσε του "Σπυράκια" και μπούκαρε στο Μαξίμου.

Εξαγριωμένος -δήθεν- τα 'χωσε στον Παπαδήμο και...του ζήτησε να μην παίζει πολιτικά παιχνίδια!

Προς τι, τώρα, το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Παπουτσή ένεκεν.

Το ζόρικο αγόρι από την Καλαμάτα ζητάει επιμόνως, τις τελευταίες μέρες, να τοποθετηθεί πρόσωπο μη πολιτικό στο υπουργείο προστασίας του πολίτη. Πλην όμως αυτός ο παλιοπασόκος ο Παπαδήμος δεν του κάνει την χάρη και περιμένει -τάχα μου, τάχα μου- οδηγίες από το ΠΑΣΟΚ.

Κάποιο μάλιστα από τα "φίλα προσκείμενα", αποκαλεί τον Παπαδήμο "δικηγόρο του ΠΑΣΟΚ".

Ρε, "σύντροφοι", σιγά. Θα σκίσετε κανά καλσόν...

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ. Οι εκλογές οριστικά 29 Απριλίου η 6 Μαϊου.

Το ίδιο ξανά παραμύθι.


Πληρώστε και ξαναπληρώστε, για να σωθεί η χώρα.
Αλλά που να βρει ο εξαθλιωμένος κόσμος τα λεφτά για να πληρώσει,έτσι όπως τον έχουν καταντήσει, δεν φαίνεται να απασχολεί τον μέγιστο Υπουργό Οικονομικών Μπενίτο.
Κι όχι μόνο αυτό.
Τι... να την κάνει τη σωτηρία ο πολίτης, όταν προς χάριν της ,τον έχουν σκοτώσει...

Κάγκελο ο Παπαδάκης...


Δηλαδή, μη μου τους κύκλους τάραττε.
Ο φαύλος Μπενίτο ανακάτεψε τον φαύλο κύκλο με τον ενάρετο, κι άφησε άναυδο το ακροατήριό του.
Τα αμόλαγε δε όλα μαζεμένα, σε ... τρόπο που ο συνομιλητής του να μη μπορεί να βγάλει άκρη.
Αμέσως μετά τους φαύλους κύκλους, πέταξε πάνω στο τραπέζι της κουβέντας με τον Παπαδάκη ,το φοβερό απόφθεγμα: Αν δεν είσαι πρωθυπυργός η υπουργός Οικονομικών, και δεν έχεις πάει στο Eurogroup, δεν έχει εικόνα για το το πραγματικά συμβαίνει .
Ο εστιν μεθερμηνευόμενον, πριν γίνω υπουργός Οικονομικών δεν ήξερα τίποτα, και δεν ευθύνομαι για τίποτα.
Ο Γιωργάκης!...

Έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα να γίνουμε σαν την Εσθονία...

Μα επιτρέπετε ο υπουργός Οικομικών να κάνει πλάκα , μαύρη πλάκα μάλιστα, με τα χάλια μας?
Όταν, ο... Παπαδάκης του είπε "δεν ξέρω αν με τα παραδείγματα που μας φέρατε θέλετε να γίνουμε Γαλλία η Γερμανία, αλλά Εσθονία τα καταφέραμε. Γίναμε".
Ο Βενιζέλος έβαλε τα γέλια , κι απάντησε: "Α, μη το λέτε, έχουμε πολλά περιθώρια ακόμη για να γίνουμε Εσθονία. Είναι πολύ πίσω ακόμη από εμάς"...
Πλήρης αναισθησία....

Αλήθεια Γιαννάκη, τι θα πεις στους Πόντιους ψηφοφόρους σου για τον συνωστισμό της "συντρόφου" σου Ρεπούση;


Αρκετά καλή περιγραφή του μεταπολιτευτικού διακοματικού και διαπαραταξιακού εξαμβλώματος της θολοκουλτουριάρικης, ψευδοαριστερής, "εκσυγχρονιστικής, αλλά βαθύτατα υποκριτικής, νεοταξικής και κερδοσκοπικής "τάξης" των "μαρξιστών" με τις γραβάτες και τα εκατομμύρια (ευρώ.....) στη οποία προσχωρεί μετά από τη βουλευτική θητεία στα καφέ του Κολωνακίου και ο "αγωνιστής" από τον Σιδηροδρομικό σταθμό Κατερίνης Γιαννης Αμοιρίδης.......Αλήθεια Γιαννάκη, τι θα πεις στους Πόντιους ψηφοφόρους σου για τον συνωστισμό της "συντρόφου" σου Ρεπούση; Αλλά ξύπνιος είσαι θα το θάψεις και αυτο......

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....

ΔΕΙΤΕ..

ΣΤΙΣ ΣΕΛΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ.....

ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΟΣ ΕΙΣΑΙ....

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ....

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΑ...

Αφιέρωμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης ΤV100 στο ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa




Στο ξενοδοχείο Mediterranean Village & Spa στην Παραλία Κατερίνης βρέθηκε ο Μάντζιος Κώστας παρουσιαστής της ψυχαγωγικής εκπομπής της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης «Fatsabook», ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλη Δήμου και του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου.

Εκεί τον υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες του ομίλου Mediterranean Hotels Βασίλης και Ευαγγελία Λάμπρου. Ο παρουσιαστής και το τηλεοπτικό συνεργείο ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, γεύτηκαν τoπικά γαστρονομικά εδέσματα από τους σεφ του ξενοδοχείου και το βράδυ διασκέδασαν στο αποκριάτικο πάρτυ με τη Σόφη Ζανίνου.

Τέλος επισκέφθηκαν διάφορα μέρη του δήμου Δίου-Ολύμπου συνοδευόμενοι από την Αντιδήμαρχο κα Μαρία Τσιμήτρη καθώς και τον παραδοσιακό ξενώνα ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΦΕΤΗ στο Δίον. Η εκπομπή θα προβληθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 22.30 και σε επανάληψη τη Δευτέρα 12 Μαρτίου την ίδια ώρα.

Να σημειωθεί ότι συνεργείο της τηλεοπτικής εκπομπής της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα», με επικεφαλής τη γνωστή δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιάστρια Γιάννα Αναστασιάδου, θα βρεθεί στα τέλη Μαρτίου και για 5 μέρες στο Μediterranean Village Hotel & Spa με σκοπό να κάνει γυρίσματα σε όλη την Πιερία.

Ο όμιλος Μediterranean Hotels φέρνει με την τεχνογνωσία τoυ στον ξενοδοχειακό κλάδο νέο αέρα στην Πιερία και υποστηρίζει τις εξελίξεις στα τουριστικά δρώμενα προσκαλώντας τηλεοπτικές εκπομπές απ’ όλη την Ελλάδα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για μια ακόμη φορά στην περιοχή μας να προβληθεί και μάλιστα σε μια περίοδο που την έχει τόσο ανάγκη, όσο ποτέ.

ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ...

η προεκλογική περίοδος ΞΕΚΙΝΑ . Οι μέρες σας είναι μετρημένες!΄..



ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ....

Σύζυγος υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ κατεβαίνει υποψήφια με τη ΝΔ!...


Υποψήφια βουλευτής
με τη Νέα Δημοκρατία στις Σέρρες θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Φωτεινή Αραμπατζή, σύζυγος του υφυπουργού Υποδομών και βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μαγκριώτη.

ΑΧ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΑΘΑΝΑΤΗ...

ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ : ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ, ΓΚΟΥΝΟΣ, ΚΑΡΑΛΙΑΣ..


ΤΕΟ!!!

ΟΛΥΜΠΟΣ!!!
ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ : ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ, ΓΚΟΥΝΟΣ, ΚΑΡΑΛΙΑΣ...
ΚΑΙ Ο ΤΕΟ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟ : ΡΕ!!! ΓΙΑΝΤΣΙΟ!!! ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΡΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΔΕΞΙΑ;;;

Ο π. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.

Για μια ακόμη φορά η Πιερία παρουσιάσθηκε στη μεγάλης τηλεθέασης εκπομπή της ΝΕΤ "Μένουμε Ελλάδα". Την περασμένη Πέμπτη φιλοξενήθηκε ο π. Ευάγγελος Καρακάσης, από τη Μεθώνη, ο οποίος είναι γεωπόνος, μελισσοκόμος και ερευνητής, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στο ίδιο Πανεπιστήμιο στη Γενετική βελτίωση της μέλισσας.
Η σύνδεση έγινε μέσω SKYPE και αναφέρθηκε στις μελισσοκομικές του δραστηριότητες που είναι γνωστές ανά την υφήλιο για την πατέντα "ΑΡΙΣΤΕΑΣ", χάρη στην οποία παράγεται πιο εύκολα - και επιστημονικά βέβαια- ο βασιλικός πολτός.
Με την ευκαιρία αυτή, παρουσιάσθηκε και ο ιστορικός τόπος της Μεθώνης. Δείτε το βίντεο :


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ....

Το Δ.Σ των Φίλων του Περιβάλλοντος – Πιερία 2008


Από το Δεκέμβριο του 2008 και μέχρι σήμερα παρακολουθούμε μια σειρά παρεμβάσεων και έργων στην περιοχή του Πέλεκα που μετατρέπουν σταδιακά το ποτάμιο τοπίο στα όρια της πόλης σε αστικό τοπίο δρόμου, με πολύ άσφαλτο, κράσπεδα και κυκλοφορία αυτοκινήτων. Στο ίδιο διάστημα οι κάτοικοι της περιοχής και ενώσεις πολιτών, ποδηλάτες κ.ά. ζητούν με επιμονή η περιοχή να καθαριστεί από τα σκουπίδια και να μετατραπεί σε χώρο περιπάτου πεζών και ποδηλατών με πράσινο, δένδρα, εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας και άθλησης. Η δημοτική αρχή ισχυρίζεται ότι επιδιώκει την ανάπλαση της περιοχής και τη δημιουργία «πράσινης διαδρομής» αλλά αυτό που βλέπουμε τελικά να κατασκευάζεται και να ολοκληρώνεται με αργό ρυθμό, είναι μόνο αυτοκινητόδρομος.

Οι «Φίλοι του Περιβάλλοντος Πιερία 2008» με σταθερότητα και επιμονή προσπαθήσαμε να αναδείξουμε το πρόβλημα και να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες ώστε να κατανοήσουν την αξία της περιοχής ως μοναδικού πνεύμονα πρασίνου και δραστηριοτήτων που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής. Το τελευταίο «επεισόδιο» στη σειρά των παρεμβάσεων στον Πέλεκα, δυστυχώς μας δικαιώνει και επιβεβαιώνει την άποψη που πολλές φορές εκφράσαμε δημόσια: ότι ο πραγματικός στόχος των παρεμβάσεων είναι η εύκολη και φθηνή κατασκευή ενός περιφερειακού δρόμου που θα παραλάβει μέρος κυκλοφοριακού φορτίου της πόλης. Αναφερόμαστε στις δηλώσεις του αντιδημάρχου τεχνικών έργων του Δήμου Κατερίνης Αλέξανδρου Γιουμίδη στις 20 -2-2012, με αφορμή την κατεδάφιση μικρού κτίσματος στην οδό Αστερίου Ζορμπά. «Είναι σημαντική η διάνοιξη», δηλώνει ο Αντιδήμαρχος, «καθώς στο σημείο αυτό η Αστερίου Ζορμπά συνδέεται με την περιμετρική οδό, που μέσω της παραποτάμιας διαδρομής οδηγεί στην επαρχιακή οδό Κατερίνης - Νέας Εφέσου. Με το δρόμο αυτό θα εξυπηρετούνται πολλά αυτοκίνητα και δεν θα δέχεται όλο αυτό το κυκλοφοριακό φορτίο η πόλη».
Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος διαψεύδει τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της δημοτικής αρχής (ότι ο δρόμος είναι απλά περιμετρικός του σχεδίου πόλης για τοπική εξυπηρέτηση των κατοίκων, ότι προβλέπονται πεζόδρομος και ποδηλατόδρομος με δενδροφυτεύσεις κλπ) και αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις, δηλαδή την κατασκευή περιφερειακού δρόμου.
Αναρωτιόμαστε λοιπόν για μία ακόμη φορά, ποιο θα είναι το μέλλον της περιοχής. Ο άτυπος περιφερειακός δρόμος είναι σχεδόν έτοιμος και η περιοχή του Πέλεκα θα επιβαρυνθεί με μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο. Το φορτίο αυτό θα διέρχεται και από ολόκληρη την Αστερίου Ζορμπά, στην καρδιά της συνοικίας των καταφυγιωτών και με Δημοτικό Σχολείο πάνω στο δρόμο.
Τα σχέδια για ανάπλαση της περιοχής αποδεικνύεται ότι παραπέμπονται στις ελληνικές καλένδες καθώς οι μόνες ενέργειες που γίνονται αφορούν τη διευκόλυνση της κίνησης των τροχοφόρων. Καμιά υποδομή για ποδηλάτες και πεζούς δεν έχει δημιουργηθεί, ενώ και αυτές που προ-υπήρχαν καταστράφηκαν σε σημαντικό βαθμό για να γίνει ο αυτοκινητόδρομος. Κανένα σχέδιο συστηματικής δενδροφύτευσης δε φαίνεται να υλοποιείται. Η πράσινη διαδρομή παραμένει υπόσχεση, ενώ ο περιφερειακός δρόμος που δημιουργείται ακυρώνει κάθε τέτοια προσπάθεια γιατί δυστυχώς, σε σημαντικά σε μήκος τμήματα, ο δρόμος συνορεύει με την κοίτη του ποταμού. Το σημείο αυτό το θεωρούμε ιδιαίτερα κρίσιμο και το είχαμε θέσει υπόψη του Δημάρχου σε συζητήσεις που είχαμε μαζί του. Φαίνεται όμως ότι οι προτεραιότητες των ανθρώπων του Δήμου είναι διαφορετικές και δεν συμμερίζονται το όραμα για έναν Πέλεκα που μπορεί να αποτελεί πόλο έλξης, χαλάρωσης, αναψυχής, άθλησης και πολιτισμού για τους κατοίκους της Κατερίνης.
Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν Πέλεκα όπου θα μπορούν να καταφύγουν οι πολίτες που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση ζωής στην πόλη μας.

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ

Τα ωραία λόγια της πλήρους υποταγής.

Σε μια χώρα που βρίσκεται σε κρίση προσανατολισμού και σε μια κοινωνία, που τρομοκρατημένη παρακολουθεί την πορεία της προς την απόλυτη φτώχεια και την εξαθλίωση, μόνο πικρά χαμόγελα θα μπορούσαν να προκαλέσουν οι δηλώσεις του δοτού Πρωθυπουργού για τα «ωραία λόγια» που άκουσε – δήθεν – η χώρα μας από τους Ευρωπαίους δυνάστες μας.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον περιχαρή δοτό Πρωθυπουργό-διαπραγματευτή της εθνικής μας μιζέριας ότι όσοι μετατρέπονται σε πειθήνια όργανα της βούλησης των ισχυρών,

όσοι υπογράφουν και δίνουν τα πάντα στους δανειστές και εξασφαλίζουν τα συμφέροντά τους,

όσοι μετατρέπουν μία ολόκληρη χώρα και έναν περήφανο λαό σε υποζύγιο, των Γάλλων και των Γερμανών, για τις επόμενες τουλάχιστον δεκαετίες,

όσοι υποστέλλουν τη σημαία της Εθνικής Ανεξαρτησίας, θα ακούν «καλά» και «ωραία» λόγια.

Όχι όμως από τον Ελληνικό Λαό αλλά από τους ξένους!

Όχι από τους εργαζόμενους και τους μισθωτούς αλλά από τους ξένους τραπεζίτες!

Όχι από τους ανέργους, τους εξαθλιωμένους, τα θύματα της πρωτοφανούς φοροεπιδρομής, αλλά από τα οργανωμένα συμφέροντα που βλέπουν τη χώρα να οδηγείται σε εργασιακό Μεσαίωνα και κάθε κοινωνικό κεκτημένο να αναιρείται!

Αλλά τι περιμένει κανείς από όσους φθάνουν στο σημείο να μειώσουν μέχρι και το επίδομα ανεργίας στο όνομα της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας;

Τι περιμένει κανείς από αυτούς που ψηφίζουν στη Βουλή την κατάργηση επί της ουσίας των Σ.Σ.Ε., τη διάλυση των ταμείων και τη μετατροπή των συντάξεων σε … φιλοδωρήματα;

Τι περιμένει κανείς από αυτούς που αδιαφορώντας για το μέλλον μιας ολόκληρης χώρας προσπαθούν να εξασφαλίσουν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα;

Οι πολιτικοί που αγνοούν την πραγματική φωνή της κοινωνίας και ικανοποιούνται με το χάϊδεμα της πλάτης από τους ισχυρούς, απλά αποδεικνύουν το μέγεθος της απόστασης που τους χωρίζει από τα πραγματικά προβλήματα του λαού.

Όσοι δε, υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου και φιλοδοξούν να παραμείνουν ως δοτοί στην εξουσία, πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσουν την οργή της κοινωνίας.

Και τότε σίγουρα δεν θα χαμογελούν.

Λαϊκή Επιτροπή Συνοικιών Κέντρου, Αστικών και Εργ. Κατοικιών Αγ. Αικατερίνης.

Την Κυριακή 4-3-2012 πραγματοποιήθηκε η 5η κατά σειρά Λαϊκή συνέλευση κατοίκων των συνοικιών Κέντρου-Αστικών και Εργ. Κατ.Αγ Αικατερίνης κατά την οποία:
1) Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη και προς τιμή του μέλους της λαϊκής επιτροπής ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΚΟΓΙΑ που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας ξαφνικά και πρόωρα. Θα τον θυμόμαστε για πάντα…

Στη συνέχεια μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

2) Να συνεχιστεί η παρουσία της επιτροπής έξω από την ΔΕΗ κάθε Τρίτη – Τετάρτη- και Πέμπτη από τις 10 πμ μέχρι τις 12 μ., για τη συγκέντρωση των λογαριασμών, που θα έχουν πληρωμένο μόνο το ρεύμα και όχι το χαράτσι, και των υπογραφών στο υπόμνημα – αίτημα για κατάργηση του χαρατσιού.
Επισημάνθηκε ότι το κέντρο βάρος του αγώνα μετά την νίκη του κινήματος στην απαγόρευση της διακοπής του ρεύματος, πρέπει να το ρίξουμε στην προσπάθεια να καταργηθεί το χαράτσι, να πάρουν πίσω τον νόμο που το επέβαλαν.
Να εξεταστεί η δυνατότητα πραγματοποίησης συναυλίας διαμαρτυρίας περί το τέλος Μάρτη στην Πλατεία Κατερίνης.
3) Συγκροτήθηκε επιτροπή ανέργων, η οποία σε συνεργασία με άνεργους άλλων συνοικιών, θα προχωρήσει στην οργάνωση των ανέργων της πόλης και στην δυναμική διεκδίκηση μέτρων όπως: Θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας για πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, μείωση των τιμολογίων ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΝΕΡΟΥ κατά 50% , έκτακτη οικονομική ενίσχυση με χίλια ευρώ για κάθε άνεργο.
Σύντομα θα ξεκινήσει η καθημερινή της παρουσία μελών της επιτροπής στον ΟΑΕΔ με στόχο την εγγραφή των ανέργων σε άτυπη οργάνωση για την από κοινού διεκδίκηση των παραπάνω αιτημάτων.
4) Δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στον αγώνα των νοσοκομειακών Γιατρών Πιερίας, όπως επίσης και των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και ενώνουμε μαζί τους τη φωνή μας για σύγχρονες, αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες Υγείας για όλο το λαό.
Τα σχετικά με τη Λαϊκή Υγεία προβλήματα ήδη είναι πολλά και σοβαρά και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα. Για το λόγο αυτό η λαϊκή συνέλευση αποφάσισε να προχωρήσει σε μια σειρά κινητοποιήσεις – παραστάσεις, που έχουν σχέση:
Με το νέο τρόπο συνταγογράφησης, το 5ευρω χαράτσι που έχει επιβληθεί εδώ και καιρό στα νοσοκομεία και τα κέντρα Υγείας, την κατάργηση πολλών φαρμάκων και εξετάσεων που παρέχονταν δωρεάν, και γενικά με όλα τα μέτρα που κάνουν αρρώστια μας, εφιάλτη.
5) Επειδή το απλήρωτο χαράτσι της ΔΕΗ θα βεβαιώνεται πλέον στην εφορία
Επειδή το ανάλγητο «κράτος της πλουτοκρατίας» εκτός από τις περικοπές στους μισθούς και συντάξεις και εκτός από την κατάργηση κάθε εργατικού δικαιώματος, προχωράει σε άκρατη φοροληστεία τόσο των εργαζομένων, όσο και των μικρών επαγγελματιών, αγροτών και εμπόρων… και
Επειδή θα προσπαθήσει να μετατρέψει τις Δ.Ο.Υ. και τους εφοριακούς σε νέους τοπικούς , δυνάστες- τρομοκράτες- εκβιαστές…
Καλούμε το Λαό σε επαγρύπνηση για άμεση και δυναμική αντιμετώπιση των όποιων συνεπειών προκύψουν για χρέη στη Δ.Ο.Υ., συμπολίτη μας που ανήκει στα αδύνατα λαϊκά στρώματα.

Απαιτούμε να μην καταργηθεί το παράρτημα του ΙΚΑ Λιτοχώρου.


Καταγγέλλουμε την κατάργηση των μοναδικών φορέων άσκησης κοινωνικής πολιτικής στην Ελλάδα, δηλαδή των Οργανισμών Εργατικής Κατοικίας και της Εργατικής Εστίας και την προτιθέμενη κατάργηση του παραρτήματος του ΙΚΑ Λιτοχώρου.
Η κατάργηση των δύο Οργανισμών, στρέφεται ενάντια στο σύνολο των εργαζομένων και αποσκοπεί να βάλει στο χέρι τα αποθεματικά τους και της περιουσία τους. Να σημειώσουμε ότι:

1) Δεν χρηματοδοτούνται από το Κράτος, είναι αυτάρκεις οικονομικά και χρηματοδοτούνται μόνο από τις εισφορές εργαζομένων και εργοδοτών.
2) Έχουν τεράστια αποθεματικά στα ταμεία τους , της τάξης του 1 δις ευρώ.
3) Τους οφείλονται εργοδοτικές εισφορές παρακρατηθείσες από το ΙΚΑ, της τάξεως των 3 δις ευρώ.
4) Έχουν ακίνητη περιουσία της τάξεως των 15 δις, η οποία έχει ανεγερθεί από τις εισφορές των εργαζομένων.
Το κλείσιμο των δύο Οργανισμών θα έχει ως αποτέλεσμα:
1) Την κατάργηση ετήσιας επιδότησης ενοικίου 120.000 οικογενειών.
2) Την κατάργηση παροχής 10.000 άτοκων δανείων αγοράς και επισκευής κατοικιών με την υπαγωγή αυτών καθώς και των 85.000 χορηγηθέντων δανείων Α’ κατοικίας επιδοτούμενου επιτοκίου καθώς και ατόκων δανείων πολυτέκνων και αναπήρων, σε τραπεζικά επιτόκια.
3) Καταργείται το κατασκευαστικό πρόγραμμα εργατικών κατοικιών της χώρας, που περιλαμβάνει 1.300 ημιτελείς, έτοιμες προς παράδοση, κατοικίες καθώς και δημοπρατημένους οικισμούς έτοιμους για έναρξη εργασιών.
4) Οδηγεί στο κλείσιμο 25 βρεφονηπιακούς σταθμούς της Εργατικής Εστίας, που απασχολούν, εκπαιδεύουν και σιτίζουν δωρεάν, 2.500 παιδιά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, κατασκευασμένες από τις εισφορές των εργαζομένων. Οι Δήμοι αδυνατούν να απορροφήσουν τα παιδιά των σταθμών της Εργατικής Εστίας στους Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, καθώς και τους εργαζόμενους.
5) Καταργούνται τα δελτία κοινωνικού τουρισμού, καθώς και τα δελτία θεάτρου και βιβλίων, επηρεάζοντας άμεσα και τους απασχολούμενους στο ξενοδοχειακό και εμπορικό κλάδο.
6) Τέλος οδηγούν στον καιάδα της ανεργίας πάνω από 1.700 εργαζόμενους και των δυο χρήσιμων Οργανισμών.
  • Απαιτούμε τη διατήρηση και ενίσχυση των δυο Οργανισμών καθώς και όλων των παροχών τους χωρίς καμία απόλυση του εξειδικευμένου προσωπικού τους, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το κοινωνικό τους έργο.
Στα πλαίσια των καταργήσεων-συγχωνεύσεων υπηρεσιών είναι και η προτιθέμενη κατάργηση του παραρτήματος του ΙΚΑ Λιτοχώρου.
Η πρόθεση αυτή αν υλοποιηθεί θα υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις ήδη ανεπαρκείς παρεχόμενες υπηρεσίες και θα έχει αρνητικές συνέπειες για τις δεκάδες χιλιάδες εργαζομένων-ασφαλισμένων της περιοχής. Θα δημιουργήσει καινούργια προβλήματα στους κατοίκους της Νότιας Πιερίας και θα έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων οι οποίοι προκειμένου να εξυπηρετηθούν είτε θα αναγκαστούν να κάνουν μεγάλες αποστάσεις με υψηλό κόστος είτε θα προσφεύγουν σε ιδιώτες.
Η δικαιολογία αντιμετώπισης της σπατάλης και εξορθολογισμού των δαπανών που χρησιμοποιεί η Κυβέρνηση για να προχωρούν τέτοιοι σχεδιασμοί συγχωνεύσεων και καταργήσεων κοινωνικών δομών, αποτελεί το πρόσχημα για να μειώσει ακόμη παραπέρα τις δημόσιες κοινωνικές δαπάνες, που έτσι και αλλιώς είναι πολύ πιο πίσω από τις λαϊκές ανάγκες, στηρίζοντας την κερδοφορία του κεφαλαίου. Γι' αυτό και περικόπηκαν από τις δαπάνες για την υγεία 1,3 δισ. ευρώ το 2011 και επιπλέον 350 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο μέχρι το 2015. Γι' αυτό γίνονται οι συγχωνεύσεις και καταργήσεις υπηρεσιών. Γι αυτό οι εργαζόμενοι στο δημόσιο είναι με το ένα πόδι στην «εργασιακή εφεδρεία ή την απόλυση». Οι εξελίξεις αυτές εντάσσονται στο συνολικότερο αντιλαϊκό σχεδιασμό της κυβέρνησης, που είναι άμεσα δεμένος με τα «μνημόνια» και τους εφαρμοστικούς νόμους.

Τα δάκρυα του Πούτιν μετά τη νίκη στις εκλογές




Η πρωτοβουλία σας δεν μπορεί να σταματήσει, δεν έχετε το δικαίωμα πλέον να σταματήσετε!


Στην Κατερινη, το Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012, από τις 08:00 – 13:30 διατέθηκαν συνολικά 75 τόνοι πατάτας σε 1082 οικογένειες, με απόλυτη τάξη, χωρίς να δημιουργηθούν ουρές, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα! Εκατό περίπου εθελόντριες και εθελοντές απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο, πως ΜΠΟΡΟΥΜΕ να διαχειριστούμε μόνοι μας την τύχη των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας. Πως είμαστε ένας φιλότιμος και ικανότατος λαός. Πως δεν ξεχάσαμε τι σημαίνει φιλία και αλληλεγγύη. Πως μπορούμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια από τον πλούτο της χώρας μας, χωρίς τους μεσάζοντες, τους πολιτικούς τους υπαλλήλους και τους διεστραμμένους επιβήτορες της ζωής των παιδιών μας.

Η παρακάτω εικόνα τα λέει όλα! Όπως και η επιστολή της φίλης από την Πειραιά. Αντί δελτίου τύπου.

Καλή Κυριακή σε όλους σας! Χαιρετισμούς από την ηλιόλουστη Κατερίνη.

Κάτια Φλισκουνάκη συνταξιούχος δικηγόρος Πειραιά

Η πρωτοβουλία σας δεν μπορεί να σταματήσει, δεν έχετε το δικαίωμα πλέον να σταματήσετε!

Τα μηνύματα που στέλνουν οι αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας, σε απάντηση της πρότασής σας, είναι κυρίως πολιτικά και απευθύνονται σε όλους εκείνους, εντός και εκτός Ελλάδος, που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σ' αυτό το επίπεδο απαξίωσης και μιζέριας.

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας χαίρομαι πολύ που επικοινωνώ μαζί σας.

Οι δράσεις που έχετε αναπτύξει για την στήριξη των παραγωγών αποτελεί μια άμεση και έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης σε μια από τις πολλές ομάδες από συνέλληνες που το πολιτικοοικονομικό σύστημα έχει με σκληρότητα και αδιαφορία ΑΚΥΡΩΣΕΙ σαν ανθρώπους και οικογενειάρχες στο βωμό της μεγιστοποίησης του κέρδους.

Τα μηνύματα που στέλνουν οι αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας σε απάντηση της πρότασής σας, είναι κυρίως πολιτικά και απευθύνονται σε όλους εκείνους, εντός και εκτός Ελλάδος, που έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σ' αυτό το επίπεδο απαξίωσης και μιζέριας. Το καζάνι που έβραζε όλο αυτό το διάστημα από αγανάκτηση για την άδικη, απρόκλητη, αιφνιδιαστική και απροσδόκητη επίθεση που είχαμε δεχθεί, βρήκε μια μικρή διέξοδο διαφυγής με διαδικασία που δικαιώνει την καταγωγή μας από τον πολυμήχανο Οδυσσέα διότι υπήρξε μια απόλυτα ειρηνική πολιτική πράξη σε οικονομικό περιβάλλον, που προκάλεσε άμεση αντίδραση με πανελλαδική συμμετοχή, που εκδηλώθηκε σε μηδενικό χρόνο από τον χρόνο διάχυσης της πληροφορίας, και αυτό τονίζει ακόμη περισσότερο την δυναμική της αντίδρασης εξαιτίας της κατάφορης ψυχολογικής πίεσης που είχαμε δεχθεί.

Πέρα όμως απ' αυτό δημιουργεί ένα πεδίο ελπίδας ότι δεν χάθηκαν όλα, ότι υπάρχει φως στο τούνελ, αλλά και το σημαντικότερο ότι το φώς και η ελπίδα έχουν τα στοιχεία της αλήθειας της εντιμότητας της ειλικρίνειας της καθαρότητας της αγάπης γιατί προέρχεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΕΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Της ΣΥΝΑΛΛΗΛΙΑΣ.

Να ξέρετε ότι η πρωτοβουλία δεν μπορεί να σταματήσει, δεν έχετε το δικαίωμα πλέον να σταματήσετε. Τα μάτια των εντός και εκτός Ελλήνων παρακολουθούν με λαχτάρα κουράγιο και αισιοδοξία ότι κάτι αλλάζει, κάτι επιτέλους θα δικαιώσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έχουν θυσιαστεί γι αυτή την πατρίδα, για τα παιδία μας για το αύριο.

Σας παρακολουθούμε και συμμετέχουμε. Σας ευχαριστώ και είμαι υπερήφανη που αυτός ο τόπος δεν θα πάψει να γεννά άξιους.

Πειραιάς 3/3/2012

Κάτια Φλισκουνάκη συνταξιούχος δικηγόρος Πειραιά

--

NAI, μαζί τα φάγαμε!


Απίστευτο κι όμως ελληνικό!
Σε ανάρτηση τουAdsl.gr εντόπισα έγγραφο της Διαύγειας σύμφωνα με το οποίο η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ξόδεψε 480 ευρώ για...
την φωτογράφηση της νέας σύνθεσης της ολομέλειας της.
Περισσότερα εδώ. Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα ορισμένοι...

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...


Ο κόσμος καίγεται και το μο@#ί χτενίζεται, λέει ο λαός…


Τι
ήθελε τις σάουνες και τα γυμναστήρια ο αθεόφοβος τροϊκανός γΑΠ;

«Έφυγε» τα ξημερώματα από τη ζωή, από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, σε ηλικία 62 ετών, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Θεοδωρίδης

ΜΕΚ ΠΑΕΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ..

Στο κέντρο μποέμ η Πνευματική Κίνηση Λεπτοκαρυάς όπως κάθε χρόνο τίμησε το έθιμο, ο Λάζαρος είναι μια γιορτή που συμμετέχουν σχεδόν μόνο γυναίκες, από την αρχαιότητα, εμπνέει σεβασμό στις γυναίκες.

Παλιότερα οι εκδηλώσεις εορτασμού ήταν πολλές και ποικίλες, ωστόσο σήμερα έχουν λησμονηθεί ως επί το πλείστον. σε ελάχιστες περιοχές, ενώ παλιότερα ήταν από τα πιο ζωντανά έθιμα και έδιναν ιδιαίτερο τόνο στις μικρές κοινωνίες. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ " ΣΕΝΙΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΙΟΡΙΤΕΣ" "Κων/νος Γιαντσιος"
Ο ΛΑΖΑΡΟΣ