PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

"ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ"
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Η ώρα σου Έλληνα κάηκε.... Την πάτησες ακόμα μια φορά. Και η φιλοσοφία του "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ", βγήκε για μια ακόμη φορά αλάνθαστη. Ξανά μια από τα ίδια. Κι εσύ κορόιδο; Να νομίζεις πως κάνεις κουμάντο. Έ ρε κορόιδο συνέλληνα. Που για ακόμη μια φορά στην φόρεσαν. ΠΟΙΟΙ; Μα οι γνωστοί άγνωστοι. Κι όχι βέβαια, εκείνοι του Πολυτεχνείου, γιατί εκείνοι πλέον είναι πασίγνωστοι άγνωστοι. Για τους άλλους μιλώ. Τους γνωστούς αγνώστους της Βουλής και των χορηγών τους. ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΕΧΑΣΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΏΡΑ; Τώρα; Πάρε το αυγό και κούρευτο. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ Και ζήσανε κι αυτοί καλά κι εσύ φουκαρά Έλληνα;;; Στη γωνιά σου.

Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Σ-Α-Μ-Α-Ρ-Α-Σ ...Κροίσος με 7 γράμματα?...
Τζόκερ. Δεν θα ξέρεις τι έχεις!...
Το ...
παλιό διαφημιστικό σποτάκι με ελαφρά παραλλαγή στα γράμματα παίζει από το πρωί- μαζί με το άσμα "αν ήμουν πλούσιος"- στην εκπομπή του ο Τράγκας.
Ότι πρέπει για την "επιτυχία " του Σαμαρά...Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ...ΑΛΗΤΗΣ!

Γέλα παλιάτσο!
Γέλα ρε παλιάτσο μου...
ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ...ΑΟΡΑΤΟΙ ΗΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!
ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!
ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!
ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ...ΔΕΙΣ! ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΤΕ!!! 

Πρόστιμο ...14.000€ σε οδηγό που δεν πλήρωνε διόδια!...

Πρόκειται για την πρώτη ανάλογη απόφαση δικαστηρίου σε πανελλαδικό επίπεδο -
Κατηγορούμενος ένας οδηγός που πέρασε από τα διόδια 73 φορές χωρίς να πληρώσει και τώρα καλείται να...
καταβάλει το πρόστιμο.
Δικαστική απόφαση, επιβάλλει σε ταξιτζή από τη Λακόπετρα, να πληρώσει σχεδόν 14.000 ευρώ, ως αστική ποινή για την μη καταβολή διοδίων στην Ολυμπία Οδό Α.Ε! Πρόκειται για την πρώτη ανάλογη απόφαση δικαστηρίου σε πανελλαδικό επίπεδο, που αναμένεται να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και για άλλες παρόμοιες υποθέσεις που ήδη έχει οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες η Κοινοπραξία.
Η υπόθεση,όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα "Κόσμος", αφορά στον οδηγό Π.Μ., ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου, πέρασε από 1/7/2011 έως και 30/8/2012, συνολικά 73 φορές από τα διόδια του Ρίου, του Ζευγολατιού και της Ελευσίνας, αρνούμενος να πληρώσει τα ανάλογα διόδια.
Στο δικαστήριο προσκομίστηκε από την εταιρεία, λεπτομερής κατάλογος όλων των διελεύσεων του αυτοκινήτου, που μάλιστα συνοδευόταν και από αντίστοιχες φωτογραφίες του οχήματος κατά τις επίμαχες διελεύσεις, με επισημείωση του αριθμού κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και βεβαίωση της αρμόδιας δημόσιας υπηρεσίας για τα στοιχεία του οχήματος.
Έτσι σύμφωνα με την απόφαση, ο Αχαιός ταξιτζής πρέπει να πληρώσει στην Ολυμπία Οδό Α.Ε. συνολικά 666,60 ευρώ για τα μη καταβληθέντα τέλη των διοδίων και επιπλέον ποσό 13.332 ευρώ, ως επιβολή αστικής ποινής, ίσης με το εικοσαπλάσιο του οφειλόμενου ποσού, για το γεγονός ότι ο κ. Π.Μ. δεν κατέβαλε αυτά τα 666 ευρώ, εντός 15 ημερών!
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος που ανέλαβε καθήκοντα συνηγόρου του αυτοκινητιστή, κρίνει ότι η συγκεκριμένη υπόθεση εμφανίζει νομικά κενά και ασάφειες, ενώ ελέγχεται και το σκεπτικό της επιβολής αστικής ποινής στο εικοσαπλάσιο του αρχικού ποσού, στοιχεία που θα αναδειχθούν στο Εφετείο...


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΑ!!! ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ.....

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...
ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10....
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ....
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΙ ΑΝΤΙΑΘΗΝΑΪΚΑ!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ....
www.diontv.gr κανε κλικ κι έλα!
Η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΑ!!!
ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ..... 

Ραγδαία αύξηση των εικονικών διαζυγίων λόγω κρίσης...
Μεγάλη αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των αιτήσεων διαζυγίων σε ολόκληρη την χώρα, έχοντας εδώ και καιρό ξεπεράσει κατά πολύ τις αιτήσεις που είχαν κατατεθεί το 2011.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» της Αλεξανδρούπολης, η αυξητική τάση στον..
. αριθμό των διαζυγίων είναι τέτοια που προκαλεί προβληματισμό και υποψίες ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, τα διαζύγια είναι εικονικά, προκειμένου το ζευγάρι να διαφυλάξει είτε κάποιο ακίνητο, είτε να απαλλαχθεί από κάποια άλλη φορολογική επιβάρυνση.

Το θέμα αυτό, ένα ακόμη σημείο των καιρών μας, μία ακόμη σοβαρή συνέπεια της οικονομικής κρίσης, έχει ήδη αναδειχθεί σε άλλες περιοχές της χώρας μας, με χιλιάδες ζευγάρια να παίρνουν μία τέτοια απόφαση, προσπαθώντας να επιβιώσουν…

Ο,τιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει σε ελαφρύνσεις από τα οικονομικά βάρη και όχι μόνο, φαίνεται ότι κάνουν κάποια ζευγάρια, ακόμα και να πάρουν...εικονικό διαζύγιο.

Σύμφωνα με στοιχεία από διάφορες ΔΟΥ της χώρας, τον τελευταίο χρόνο έχει παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση στον αριθμό των πολιτών, οι οποίοι ζητούν την αυτοτελή φορολόγηση τους και τη διαγραφή του ΑΦΜ του/της συζύγου επικαλούμενοι ότι είναι σε διάσταση.

Το κέρδος που έχουν τα ζευγάρια που παίρνουν εικονικό διαζύγιο αφορά από το επίδομα της Πρόνοιας που μπορεί να αποκτά το δικαίωμα ο ένας εκ των δύο να λάβει, δηλώνοντας μικρό ή μηδενικό εισόδημα, μέχρι τα ευεργετήματα που έχουν οι μονογονεϊκές οικογένειες.

Όφελος μπορεί να υπάρχει και από το χαράτσι της ΔΕΗ, αφού οι άνεργοι έχουν καλύτερη μεταχείριση στην καταβολή του ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αποφευχθεί η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων του ζεύγους.

Το διαζύγιο-"μαϊμού" βοηθάει ακόμη στην εισαγωγή φοιτητή στη Φοιτητική Εστία, στη λήψη υποτροφίας, στην εγγραφή σε δημοτικό παιδικό σταθμό κ.α.

Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα συχνό, στα ζευγάρια που προσπαθούν να ωφεληθούν από το νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, να προβαίνουν σε αίτηση διακοπής του γάμου τους, προκειμένου να διατηρήσουν τα όποια ακίνητά τους, εφόσον το δικαστήριο προστατεύει μόνο μία, την κύρια κατοικία από την κατάσχεση.

Όταν ο στόχος επιτευχθεί, οι δύο σύζυγοι δηλώνουν ότι συμφιλιώθηκαν και επανακαταθέτουν κοινή φορολογική δήλωση.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

"ΣΤΡΑΤΑ ...ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ" ΩΠ ΠΡΟΣΕΞΕΕΕΕΕΕΕ

ΙΣΑΑΑΑΑΑ
ΠΡΟΣΕΞΕ.....
ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΡΟΠΠΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ...ΠΟΔΗΛΑΤΟ!
ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ... ΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

Κι άλλα σκάνδαλα με υπουργείο Τουρισμού - ΕΟΤ...
kalami.net
Πλήρωσε εισιτήρια, διαμονή κ.ά. σε ''τηλεπερσόνα'' ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού Νέας Υόρκης, γιά ταξίδι τριών εβδομάδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσω ΕΟΤ. Το σκεπτικό;
Να προβάλει ο...
μικρής εμβέλειας (και συνδρομητικός) σταθμός, την Ελλάδα στους... 'Ελληνες Νέας Υόρκης. Το υπουργείο αρνήθηκε να δώσει την χορηγία- διαφήμιση 200.000 που του είχε ζητηθεί από την ίδια ''τηλεπερσόνα''.
Αξιωματούχοι του ΕΟΤ στην... Χαβάη γιά προβολή του ελληνικού τουρισμού
(6-8 Δεκεμβρίου). Συμμετείχαν... τουριστικά, ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του, κ. Ανδρέας Φιορεντίνο και στελέχη του Γραφείου ΕΟΤ Αμερικής.Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ...ΓΙΑΤΙ!!!

ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΑΠΟΘΥΜΗΣΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...
ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ!
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΕ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ Ο ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ...ΑΡΧΩΝ ΚΙ ....ΑΡΧΩΝΤΑΣ!

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ – ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥΤο λαμπερό αστέρι της Βηθλεέμ, που φωτίζει τις καρδιές μας τα Χριστούγεννα, οδηγεί και φέτος τα βήματά μας στον Κολινδρό!
Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 στολίζουμε με μαγευτικά λαμπάκια το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία και ζούμε ‘’Παραμυθένια Χριστούγεννα’’ στα ξύλινα σπιτάκια.
Ζωγραφίζουμε, διαβάζουμε παραμύθια και γράφουμε τις κρυφές μας επιθυμίες στον Άγιο Βασίλη!
Ζεσταινόμαστε με τσάι, κάστανα και δοκιμάζουμε τα παραδοσιακά εννιά φαγητά της παραμονής των Χριστουγέννων από το μπουφέ, που στήθηκε για να χαρίσει στιγμές ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Παρακολουθούμε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, συναντάμε τον Άγιο Βασίλη με το σάκο του γεμάτο δώρα για τα παιδιά και φοράμε την πιο γιορτινή μας φορεσιά…την αισιοδοξία και το χαμόγελό μας…!
Όσο για τη βόλτα με το τρενάκι…αυτή θα μας βοηθήσει να αποδράσουμε από την καθημερινότητά μας και να ξαναγίνουμε παιδιά στους γιορτινούς δρόμους του χωριού μας!
ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Πολιτιστικός Σύλλογος Κολινδρού ‘’Νικόλαος Λούσης’’
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου
Παιδικός Σταθμός Κολινδρού
Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων Κολινδρού
Επαγγελματίες Κολινδρού

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Δημοτική Κοινότητα Κολινδρού
ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. Δήμου Πύδνας-Κολινδρού
ΔΗΚΟΙΝΕ Δήμου Πύδνας-Κολινδρού
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Τα σπιτάκια θα είναι ανοιχτά πρωινές ώρες για τα σχολεία από 17/12/2012 ΕΩΣ 21/12/2012. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6976552286, 6972527111, 6945165994
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ… Η ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
17.30 μμ ‘Εναρξη καλωσόρισμα από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων
Γυμνασίου Κολινδρού.
Χαιρετισμός Δημάρχου.
18.00 μμ Φωτισμός Δέντρου με τους ήχους της Φιλαρμονικής
Κολινδρού.
18.15 μμ Κάλεσμα παιδιών να κρεμάσουν στο δέντρο τις κάρτες τους.
18.30 μμ Θεατρικό Παιδικού Σταθμού ‘’Ο χορός των αγγέλων’’.
19.00 μμ Χορωδία Γυμνασίου Κολινδρού.
19.15 μμ Χορευτικό Τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Νικόλαος Λούσης’’.
19.30 μμ Έρχεται το τρενάκι με τον ‘Αγιο Βασίλη.
ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
11.00 πμ Έναρξη με τη Μεικτή Χορωδία Κολινδρού.
11.30 πμ Μουσικοχορευτικό 1ου Δημοτικού Σχολείου.
12.00 μμ Μουσικοχορευτικό 2ου Δημοτικού Σχολείου.
12.30 μμ Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα.
17.00 μμ Φτιάξε το στολίδι σου.
ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
17.00 μμ Προβολή ταινίας στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου                                         
‘’Νικόλαος Λούσης’’.
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012                                                         
17.00 μμ Το Παιχνίδι της Πινιάτας.
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
17.00 μμ Παράσταση Καραγκιόζη στην αίθουσα του Πολιτιστικού
Συλλόγου ‘’Νικόλαος Λούσης’’.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
17.00 μμ Εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης
Παιδιών.
17.00 μμ Μουσικό Παιχνίδι.
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
17.00 μμ Κατασκευή Ημερολογίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
17.00 μμ Το Παιχνίδι των Αισθήσεων.
ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
12.00 μμ Φτιάχνουμε Κουλούρια και Βασιλόπιτες.
Το χωριό θα είναι ανοιχτό από 22/12/2012 έως 02/01/2013.
Ώρες λειτουργίας από 17,00 – 19,00.
Ώρες λειτουργίας τρένου καθημερινά από 17,00 – 19,00.
25/12/ 2012 και 01/01/2013, το χωριό θα είναι ΚΛΕΙΣΤΟ.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας  6978174029 και 6973808288
Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΈΧΑΣΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ STOP ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ; STOP....

ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....
ΤΩΡΑ;;;
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....
ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ;;;;
ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ;;;;;; 

Παρέμβαση του Ευρωβουλευτή Γιώργου Παπανικολάου στο "Forum για την Πιερία" (BINTEO)Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ :

ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑAναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

ΜΥΛΟΙ ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ : ΣΤΙΣ 16, 22, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ!ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Επιμελητήριο Πιερίας
και το Δήμο Κατερίνης

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια θα πλημμυρήσει η αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου και 5ου ΓΕΛ Κατερίνης (πρώην Πολυκλαδικό) το απόγευμα της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου. Η Ορχήστρα και Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης πρόκειται να πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τίτλο «Το ‘Άστρο των Χριστουγέννων», καλωσορίζοντας με αυτό τον τρόπο τις άγιες μέρες που έρχονται. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τοΕπιμελητήριο Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης

Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία θα ξεκινήσει στις 7:00 το απόγευμα και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους όσοι αγαπούν τη μουσική να βυθιστούν στη μαγεία των Χριστουγέννων, αλλά και να απολαύσουν από κοντά την προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας έχει ως εξής:
 • Ποιο να ΄ναι τούτο το παιδί, Aνώνυμου 17ου αιώνα, Solo: Άννα Συμεωνίδου και Μαρία Τσαμπάζη
 • White Christmas, Irving BerlinSolo: Ελιζαμπέτα και Μαρίνα Πιντόρε
 • Santa Claus is Comin’ to town, H. Gillispie-J. Fred CootSolo: Ελιζαμπέτα και Μαρίνα Πιντόρε
 • Ο μικρός τυμπανιστής, Κ. Καψάσκη- HOnarati-HSimeoneSolo ταμπούρο: Νόπη Σουρλίγκα
 • Christmas Suite, Ανώνυμου
 • Τρίγωνα κάλανταΑνώνυμου
 • Χριστουγεννιάτικες καμπάνες, Μ. Leoritovich
 • Άγια Νύχτα, Franz Gruber
 • We wish you a merry Christmas, Παραδοσιακό Αγγλίας
 • HarkThe herald angels sing - Οι ποιμένες γονατίζουν, FMendelsonSoloτρομπέτα: Γκρούτας Χρήστος
 • Ο Come all ye faithful, Adeste Fideles
 • Deck the hall, Παραδοσιακό Oυαλίας
 • Away in a manger, W. J. Kirkpatrick (1838-1921)
 • Ένα άστρο λαμπρό, Παραδοσιακό Αγγλίας
 • Κάλαντα Χριστουγέννων

Στην Ορχήστρα Ευρωπαϊκής Μουσικής συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες:

Βιολοντσέλο: Αικατερίνη–Νεκταρία Παναγιώτου, Ησαΐα Χατζηπαυλίδου, Χρήστος Χανδόλιας, Θεοδώρα Μουρατίδου
Φλάουτο: Έρση Μεϊτανίδου, Αλκμήνη Χατζή, Όλγα Κελεμένη, Γεωργία Κουλουκτσή
Πιάνο: Γιάννης Καλαφάτης
Σαξόφωνο άλτο: Βασίλης Κοντσές, Σωκράτης Μιμήλας, Παναγιώτης Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Σαλαβέρης, Δανάη Τσιοπλή, Ειρήνη Ζαχαρογιάννη
Τρομπέτα: Χρήστος Γκρούτας, Κωνσταντίνος Ρουμελιώτης
Κλαρινέτο: Αθανάσιος Κουλιάνος – Ηλιάνα Καράμπα – Κωνσταντίνος Θανουρής
Φλάουτο: Αλεξάνδρα Ελευθεριάδου, Καλλιόπη Χατζηπαυλίδου
Βιολί: Ευαγγελία Κοροβέση, Βασίλης Παπαγεωργίου, Ερβίν Μπούζρα, Καλλιάνθη Γκρούτα, Λυδία Φραγκογιάννη, Σοφία Καρασαρίδου, Γεωργία Βίλλα, Εύη Καζαντζίδου, Άννα Κουνατίδου
Μπουζούκι: Δοξάκης Δεγρένης, Μαρούλας Χριστόφορος
Κιθάρα: Κωνσταντίνα Αδαμίδου, Άννα- Μαρία Μπλάνα
Κρουστά: Ρένα Αποστολίδου, Γλυκερία Γκούτζα, Νόπη Σουρλίγκα
Ακορντεόν: Άννα Σουρλίγκα, Γλυκερία Λιακοπούλου

Συμμετέχουν επίσης οι καθηγητές/τριες:
Φλάουτο: κ. Γκαμπριέλα Μακοβέι Βιολί: κ. Νικόλαος Κουνατίδης
Διδασκαλία, Ενορχήστρωση και Διεύθυνση Ορχήστρας Ευρωπαϊκής Μουσικής και Ορχήστρας Πνευστών: κ. Δημήτριος Καραπινίδης

Στην Ευρωπαϊκή Χορωδία συμμετέχουν οι μαθητές/τριες:

SOPRANI: Καλλιόπη Γανίτη, Μαρίνα Μπουφέτη, Αικατερίνη Μπιτσάνη, Γεωργία Πάτσα, Άγγελος Γανωτής, Μαρία Κεφαλίδου, Μερόπη Θεοχαροπούλου, Φρεδερίκο-Παύλο Λόμεν, Άννα-Μαρία Άρνη, Ευφροσύνη Τσιμήτρη, Διονύσιος Κουτρουλός, Αικατερίνη Μαντουλίδου, Μαρία Τσαρούχα και Θεοχάρης Σιδηρόπουλος
ALTI: Άννα Συμεωνίδου, Ευδοκία Βασίλα, Δημήτριος Καρασαββίδης, Χρήστος Κυριακού, Έλλη Ντίτσα, Ιωάννης Οικονομάκης, Μαρία Τσαμπάζη, Κωνσταντίνα Πιντόρε, Μαρίνα Πιντόρε, Φανή Σαββίδου, Δημήτριος Χατζηπαυλίδης και Θεόδωρος Τσιανάκας

TENORIΕλισάβετ Γεωργαντοπούλου, Ιωάννης Ιωσηφίδης, Σταύρος Κεραμιτσής,
Κορίνα Μπουζούκη, Ευδοκία Χάνδρου, Δέσποινα Μεχτερίδου, Θεοδώρα Παππά, Παναγιώτης Συρανίδης, Ευαγγελία Χατζηθωμά, Ορφέας Σπανίδης, Βασίλης Τελιογλανίδης, Γεωργία Κουλουκτσή, Μαρία Μουσλοπούλου, Όλγα Κελεμένη, Σοφία Μιρμίγκη και Κωνσταντίνα Μιρμίγκη

BASSIΙωάννης Αδαμίδης, Κωνσταντίνος Μπίτσης, Αθανάσιος Κουλουκτσής, Φίλιππος-Ραφαήλ Τσακίρογλου, Θεόδωρος Ελευθεριάδης, Ελένη Παρλαπάνου, Δήμητρα Χατζηπαπά, Αντώνιος Τοτικίδης και Γεώργιος Καζαντζίδης

Διδασκαλία Ευρωπαϊκής Χορωδίας: κ. Ευστρατία Μαργαρίτη – κ. Λουκάς Βασιλειάδης
Μέρος των κειμένων που διαβάζονται είναι αποσπάσματα από τα ποιήματα: Κωστή Παλαμά, «Αστέρι Θεϊκό», «Ένας Θεός»
Γεωργίου Δροσίνη, «Νύχτα Χριστουγέννων»
Νικηφόρου Βρεττάκου, «Το παιδί με την σάλπιγγα»
Διαβάζουν τα κείμενα οι μαθήτριες: Βασιλική Βασιλειάδου, Μερόπη Θεοχαροπούλου
Την επιμέλεια των κειμένων είχε η φιλόλογος Παναγιώτα Τρύπου.


Aναρτήθηκε από: TON ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

H Καθηγήτρια του Α.Π.Θ. – Νευρολόγος – Ψυχίατρος – Θεολόγος κ. Μάγδα Τσολάκη στην τελευταία ομιλία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης για το 2012 την προσεχή Δευτέρα 17 ΔεκεμβρίουΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ

Βλέπω τον Δημήτρη τον Αδάμου και τον Κωνσταντινίδη και τον Νάσση και τον Πόδα και τον Ταφουκτσή και τον Ραγκέλοβιτς και τον Πάτε....
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ!
Τώρα ο Παπαδόπουλος θα τη σώσει;;;; Θα την σώσει!

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ....ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!


Η εκπομπή και όλη η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ από τις 14 του μήνα είναι ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΑΚΑ σ όλες τις τηλεοράσεις την Κ. Μακεδονίας!
Αυτό σημαίνει πως πάνω από 2.000.000 λαός ή αν θέλετε τηλεθεατές θα είναι στο στόχο των τηλεοπτικών της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ πλέον ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!
Έτσι και η εκπομπή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" από την Κυριακή και για πρώτη φορά θα είναι στο ...ζάπινγκ κάθε επίδοξου φιλάθλου της Μακεδονίας και το ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...ΞΕΚΙΝΗΣΕ!
Και ΠΑΟΚ κι ΑΡΗΣ και ΒΕΡΟΙΑ και ΗΡΑΚΛΗΣ και ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΚΛΠ ΚΛΠ αλλά και μπάσκετ και βόλεϊ κι άλλα σπορ στο μικροσκόπιο της εκπομπής.
www.diontv.gr για ηλεκτρονική τηλεθέαση και ψηφιακά ΖΩΝΤΑΝΑ κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στις 10 το βράδυ και ΣΑΒΒΑΤΟ σε επανάληψη στις 10.30 το πρωί.

Σας προσκαλούμε την παρουσίαση του βιβλίου την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 ώρα 19.00 στο bar ''LA CARA'' (Αγ. Λαύρας 10 ΚΑΤΕΡΙΝΗ) 

  Σας προσκαλούμε την παρουσίαση του βιβλίου την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 ώρα 19.00 στο bar ''LA CARA'' (Αγ. Λαύρας 10 ΚΑΤΕΡΙΝΗ) 

 
«Το ραβδί των καλικαντζάρων»

Ένα πολιτικό παραμύθι που το διαβάζουν οι μικροί και το καταλαβαίνουν καλύτερα οι μεγάλοι

Μια Κατερινιώτισσα του κόσμου, η Πελαγία Φυτοπούλου, έρχεται στη γενέτειρα της για να παρουσιάσει την πρώτη της συγγραφική απόπειρα «Το ραβδί των καλικαντζάρων» με την οποία επιχειρεί να κερδίσει τα παιδικά χαμόγελα. 
 
Ηρωίδα του βιβλίου είναι η μικρή Κικίτσα, η όμορφη καλικαντζαρίνα, που προσπαθεί με κάθε μέσο να μπει στο κοινοβούλιο των καλικατζάρων για να εκπληρώσει το όνειρό της. Αυτό είναι, όπως και κάθε νεαρού καλικάντζαρου, να αποκτήσει το μαγικό ραβδί. Γι' αυτό πρέπει να περάσει στη χώρα των ανθρώπων και να γυρίσει με λάφυρα. Ο νέος που θα αποκτήσει τα περισσότερα ονομάζεται μεγάλος κυνηγός, Αρχιτζόγιας.

«Το ραβδί των Καλικαντζάρων» είναι ένα πολιτικό παραμύθι που μιλάει για τον αγώνα ενός κοριτσιού να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Ένα έργο για τα όνειρα και την ανθρωπιά.

«Το ραβδί των καλικαντζάρων» έχει ήδη παρουσιαστεί με επιτυχία στην Αθήνα, έχει ταξιδέψει και στη Γερμανία όπου σημειώνει και τις πρώτες του πωλήσεις.
Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΜΒΟΣ και στην Κατερίνη η παρουσίαση του θα γίνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19.00 στο bar “La CARA” , Αγίας Λαύρας 10 (Τηλ. 2351029709)
Βιογραφικό Σημείωμα
Όνομα : Πελαγία
Επώνυμο : Φυτοπούλου
Τόπος γεννήσεως : Κατερίνη Πιερίας
Έτος γεννήσεως: 1972

Σπουδές :

 • Πανεπιστήμιο Αθηνών ( παιδαγωγικό τμήμα νηπιαγωγών).
 • Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας ( Ελεύθερο ρεπορτάζ – ραδιόφωνο).
 • Ανωτέρα Δραματική Σχολή Βασίλης Διαμαντόπουλος – " Ίασμος" ( 3 χρόνια -Υπουργείο).
 • Θεατρικό Εργαστήρι Βασίλης Διαμαντόπουλος ( 2 χρόνια ).
 • " Θέατρο Αλλαγών " ( 1 χρόνο).
 • Σεμινάρια υποκριτική στην κάμερα – Άκης Σακελαρίου ( 6 μήνες ).
 • Σεμινάρια σκηνοθεσίας – Κωσταντίνος Αρβανιτάκης .
 • Αφηγηματική υποκριτική – Σοφία Κακαρελίδου.
 • Τραγωδία – Βασίλης Διαμαντόπουλος – Δέσποινα Μπεμπεδέλη.
 • Suzuki Actor Training Method based upon the training of TADASHI SUZUKI.

Εμπειρία:

1998-1999: θέατρο των αλλάγων παράσταση:
" Χρωματιστές γυναίκες " – Ζιώγα ( ρόλος – Άννα)
" Δούλες " –Ζενέ – ( Σολάνς )
" Προδοσία " – Πίντερ – ( Εύα )
2000-2001: " Θέατρο της ημέρας " – Egri Bikaver – Χρήστου Θεσσαλονικέα.
2001-2003: " Θέατρο της ημέρας ": παιδικό θέατρο " Ο Αόρατος και η Κατερίνα " της Μ. Λοίζου – σκηνοθεσία Λ. Κουρετζή.
 • Συμμετοχή στη " Θηλυκή Εταιρεία" του Νίκου Περάκη.
 • Β’ γυναικείος ρόλος στη ταινία του Μίμη Κουγιουμτζή " 17 στα 18" .
 • Ταινία μικρού μήκους " Ancora ".
 • Σήριαλ στη ΝΕΤ : " Σχεδόν Ποτέ" του Νίκου Περάκη 6 επεισόδια ρόλος ( Εύα).
 • " Άξιον εστί" – Βασίλης Βασιλικός – Παρουσίαση βιβλίων.
 • Έλαβε μέρος στο φεστιβάλ " μικρό πολυτεχνείο". 3 Pocket Theater Forumμε το θεατρικό έργο " Σείριος", κείμενο – σκηνοθεσία της ίδιας.
 • Ταινία μεγάλου μήκους "Bilomba" – Σοφία Παπαχρήστου, ρόλος: Ευτέρπη – β γυναικείος ρόλος ( festival Θεσσαλονίκης 2009, βραβείο κοινού).
 • Απρίλιος 2009 θέατρο του ήλιου πολιτικό έργο «Σείριος», κείμενο-σκηνοθεσία της ιδίας.
 • Μάιος 2010 cabaret voltaire: "Το κακτολούλουδο". Ποίηση- παραμύθια, κείμενο και σκηνοθεσία της ιδίας.
 • Οκτώβρης 2010 cabaret voltaire: "Η επιστροφή της μαντάμ Ανιές". Κείμενο και σκηνοθεσία της Μαίη Σεβαστοπούλου. Ρόλος Ζενεβιεβ. Εποχή 1940.

Άλλες δραστηριότητες:
Γράφει παραμύθια για έφηβους και παιδιά, καθώς διηγήματα και θεατρικό έργο. Η συγγραφική δραστηριότητα της ξεκινάει από την εφηβεία. Έχει παρουσιάσει δύο θεατρικά έργα και δύο παραμύθια.Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΠΙΕΡΙΕΙΣ.....

Η καλή σου πλευρά......
Η άλλη σου πλευρά.....
Εσυ.....
Εγώ.....
ΑΓΓΕΛΟΣ..... ΕΣΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ....

Η ...ΑΝΤΙΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΙΣ 10 ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ!

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, εκεί κάθε Κυριακή στις 10 το βράδυ ζωντανά!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ με τεχνικό σύμβουλο τον ΜΕΓΑ ΣΤΑΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, κάνουν ανάλυση της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ μας Κυριακής!
Η ΑΝΤΙΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΙΣ 10 ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!  ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ!

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία «Το Άστρο των Χριστουγέννων», με την Ορχήστρα και Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012και ώρα 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου & 5ου ΓΕΛ Κατερίνης.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Κατερίνης και το Επιμελητήριο Πιερίας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης
Δημήτριος Κυριακού


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΧΩΡΙΣ ...ΛΟΓΙΑ!

Μια εικόνα ...χίλιες λέξεις!
Ή μιά εικόνα με λέξεις ...1000 λέξεις!
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ...ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
Ρε τι έγραψε ο που#$#%$#@ς....................

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

   Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Πιερίας καλεί, με βάση το καταστατικό του, όλους τους απόφοιτους Φιλοσοφικών Σχολών, εσωτερικού και εξωτερικού, την Τρίτη 18-12-2012 στα γραφεία της Ε.Λ.Μ.Ε. (5ο Γυμνάσιο) από τις 9:00 π.μ. – 5 μ.μ., προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες γίνεται με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και καταβολή της συνδρομής (3 ευρώ).

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα καλούνται να τη δηλώσουν έως τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου (έως τις 11 π.μ.) στην Εφορευτική Επιτροπή που προέκυψε από τη Γ. Σ. Σημειώνουμε ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι έχουν άπαντες οι συνάδελφοι (ελληνόγλωσσων και ξενόγλωσσων τμημάτων), ανεξάρτητα από σχέση εργασίας ή αν είναι άνεργοι. 

Εφορευτική Επιτροπή: Ασλανίδου Άννα (6947265815), Μιχοπούλου Αικατερίνη(6978087460), Τεκτονίδης Κωνσταντίνος (6946720848).Το Δ. Σ. του Σ.Φ.Π.
Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ...ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΡΑΜΕΡ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΡΑΜΕΡ;;;;;

Ο Τάκης είναι κόντρα στον Γιάννη τον Αδαμόπουλο;
Κι όμως ναι....
Κι όταν λέμε κόντρα μη φαντάζεσαι πως εννοούμε κάτι φοβερό και τρομερό έτσι;
Ο ΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ....
ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΝ ...ΨΑΧΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ!!!
Που είναι ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, οέοοοοοοοοοοοοοοο

Ι.Ν Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤην ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Ι.Ν  Αγίου Νικολάου  Λιτοχώρου  Ώρα 5,30 το απόγευμα 
θα  μιλήσει  ο καθηγητής  της  Θεολογικής  Σχολής του πανεπιστημίου Θεσ/νικης  Αρχ. Νικόδημος Σκρέτας.
Θέμα :
 «Χριστός γεννάται δοξάσατε»
Εκ του Ι.Ναού


ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ...ΔΥΟΣΜΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ....

Τι ωραία λόγια.....
Πες τα στον άνθρωπο σου και δεν θα χάσεις....
Εμείς είμαστε εδώ κι εκείνοι ίσως να είναι κάπου αλλού. Κι αν είναι δίπλα σου τέτοια λόγια να τους ψιθυρίσεις! Κι αν όχι, γράψτα και στείλτα!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 


Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία «Το Άστρο των Χριστουγέννων», με την Ορχήστρα και Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου & 5ου ΓΕΛ Κατερίνης.
Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Κατερίνης και το Επιμελητήριο Πιερίας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης
Δημήτριος ΚυριακούAναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ