PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΖΩΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τι πάει καλά στην Πιερία μου; Νομίζω πως όλα πάνε καλά... Στο μυαλό κάποιων. Όχι στο μυαλό του απλού λαού... Εκεί έχει θέμα. Είδατε τις φωτιές στην Πιερία μου; Είδατε τους σεισμούς; Είδατε τις πλημμύρες; Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερεντζές της έλειπε. Αλήθεια σας λέω. Όλα τα είχαμε και ήρθαν κι αυτά τα δεινά στο κεφάλι μας. Άλλωστε, αν θυμάστε όσοι με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, λέω, πως αν στην Αθήνα το πρόβλημα είναι 10, στην Πιερία είναι 10Χ100... Κι όμως. Ποιος ασχολείται. Κι εγώ ψάχνω βοήθεια. Ψάχνω βοήθεια, από τον Δήμαρχο. Από τους Δημάρχους μου. Και οι τρεις είναι φίλοι. Και ο Σαββούλης και ο Βαγγέλας και ο Κωστάκης... Όλοι τους είναι φίλοι, αλλά... Ρε αδέρφια. Κάντε κάτι. Ναι. Κάνετε κάτι λίγα, όμως δεν φτάνουν. Δεν καταλαβαίνετε πως μας λείπουν τα μικρά; Φτάνει ρε με τα μεγάλα. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ;;; Έ, ναι ρε αδέρφια. Σας αγαπώ όλους.... Όμως, κάτι δεν πάει καλά εδώ στον τόπο μου. Κι ύστερα; Περιμένω κι από την Σοφούλα μου την Μαυρίδου. Κι εκείνη το παλεύει. Αλλά... Κι ύστερα; Ά ρε Πάτερ Ημών... Ά ρε Σεβασμιώτατε Γεώργιε Α΄ της Πιερίας μου... Κι από σένα θέλω περισσότερα. Ναι. Εσύ τουλάχιστον δεν θα αλλάξεις. Θα μείνεις εκεί ισόβια, αν θέλει ο Θεός. Καλά το πας, όμως και σε σένα λέω το ίδιο. Κι άλλο ρε συ... Κι άλλα αδερφέ μου. Σε αυτόν τον πονεμένο λαό της Πιερίας. Κι άλλαααααααα

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΙΕΡΙΑ...ΠΙΕΡΙΕΡΓΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ.

6degree

ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ

trees-are-funny-4
trees-are-funny-2Trees Should Not Look Like Thistrees-are-funny-9trees-are-funny-7

trees-are-funny-4
trees-are-funny-2Trees Should Not Look Like Thistrees-are-funny-9trees-are-funny-7

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΑΠ ΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ?


ΨΕΥΤΕΣ.

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά αυτά τα δέντρα πραγματικά καταβροχθίζουν ό,τι τυχαίνει να βρίσκεται κοντά τους!

Οι φωτογραφίες είναι εκπληκτικές και παρουσιάζουν κάποια πραγματικά αχόρταγα δέντρα.Ό, τι τύχει να μείνει για λίγο καιρό κοντά στους κορμούς των δέντρων, αρχίζει να σκεπάζεται από αυτά, με τους κορμούς να φαίνεται σαν να ανοίγουν τα πελώρια στοματά τους...

δείτε εδώ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΓΟΥΛΕΣ.

ΠΑΣΟΚ.....................

ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ...

το παλιό ΠΑΣΟΚ μετονομάστηκε σε ΠΑΦΑΚ (ΠΑνελλήνιο ΦΑσιστικό Κίνημα)

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ


Μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης υποδέχτηκε το πρωί της Παρασκευής στο Δημαρχείο, ο Γεν.Γραμματέας του Δήμου Βαλάντης Θεοδώρου. Τα παιδιά συνόδευαν οι δάσκαλοί τους Μιχαήλ Μπάμπος και Μάγδα Σεϊταρίδου.

Η επίσκεψη στον Δήμο Κατερίνης έγινε στο πλαίσιο σχολικής δραστηριότητας που σχετίζεται με την γνωριμία των μαθητών του σχολείου με τους θεσμούς της πόλης.

Ο κος Θεοδώρου εξήγησε στους μικρούς μαθητές τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και των υπηρεσιών του δήμου, ενώ ενημερώθηκε για το περιεχόμενο των μαθημάτων τους.

Παράλληλα, απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες που τέθηκαν σχετικά με τους θεσμούς και τις υπηρεσίες του Δήμου. Τέλος, ευχαρίστησε τους μαθητές και τους δασκάλους τους για την επίσκεψη και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.

Ο Θανάσης Γκούνας στο Διεθνές Συνέδριο ΝΗΙΒΕ 2011 στη Χίο παρουσίασε την έρευνα του, για την πολιτική διαφήμιση στις Αμερικανικές εκλογές.

· Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του καθηγητή Εφαρμοσμένων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης κ. Θανάση Γκούνα της έρευνας πάνω στην Πολιτική Διαφήμιση των Αμερικάνων υποψηφίων στις 26 και 27 Αυγούστου στη Χίο.

· Ο ακριβής τίτλος της έρευνας είναι: POLITICAL ADVERTISING : A LONGITUDINAL ANALYSIS.

· Σημείο αναφοράς το πως επηρεάζονται οι ψηφοφόροι από τις πολυπληθείς διαφημίσεις. Η επιστημονική παρουσίαση του συντοπίτη μας αναγνωρίστηκε από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα για το Επιστημονικό της πεδίο και την αναγνωρισιμότητα της.

Λίγα λόγια για την έρευνα:

· Η συγκεκριμένη έρευνα, αναλύει και επεξεργάζεται τη σχέση μεταξύ αρνητικής, συγκριτικής διαφήμισης, μαλακού και σκληρού περιβλήματος με την επιτυχία των αμερικανών υποψηφίων στις εκλογές των Η.Π.Α. Γίνεται μια εκτενής αναφορά στο πολιτικό μάρκετινγκ και στην πολιτική διαφήμιση, έπειτα παρουσιάζονται τα στοιχεία της αρνητικής και συγκριτικής διαφήμισης καθώς και της διαφήμισης σκληρού και μαλακού περιβλήματος.

Έπειτα παρουσιάζεται η μέθοδος ανάλυσης περιεχομένου που χρησιμοποιήθηκε για την έρευνα. Επίσης, γίνεται αναφορά στο δείγμα της έρευνας, δηλαδή στις 335 αμερικανικές πολιτικές διαφημίσεις που αναλύθηκαν. Αναφέρονται τα συμπεράσματα της έρευνας, δηλαδή η επιρροή που έχουν οι διαφημίσεις μαλακού και σκληρού περιβλήματος στις πιθανότητες νίκης των υποψηφίων των εκλογών.

πως απο αιώνιος φοιτητής και άεργος,μεσα απο κομματικούς διορισμούς έφτασε στο σημείο να γίνει βουλευτής και να βυθίσει στο χάος (και)τον τουρισμό


διαβάστε εδώ

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ PIERIA -GR.

ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.


Η προσευχή ενός απλού Έλληνα


"Αγαπητέ Θεέ,

τον τελευταίο χρόνο μου πήρες:
τον αγαπημένο μου τραγουδιστή Νίκο Παπάζογλου
τον αγαπημένο μου συνθέτη Μανώλη Ρασούλη
...τον αγαπημένο μου ηθοποιό Θανάση Βέγγο...

Απλά ήθελα να σου θυμίσω
ότι οι αγαπημένοι μου πολιτικοί είναι:
ο Παπανδρέου,ο Βενιζέλος,ο Πάγκαλος
ο Σαμαράς,ο Καραμανλής,ο Καρατζαφέρης
ο Τσίπρας,η Παπαρήγα,η Μπακογιάννη
από βδομάδα θα σου πω και τους άλλους!!!!

ΠΟΡΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΤΕΛ.

Δεν υπολόγιζαν κανέναν όσοι συμμετείχαν στο γύρισμα ερωτικής ταινίας μέσα σε πούλμαν καθώς αποφάσισαν να επιδοθούν στα επαγγελματικά "καθήκοντά"τους, εν ώρα δρομολογίου!

Πιο συγκεκριμένα, οι κοπέλες ποy...
πρωταγωνιστούσαν επιβιβάστηκαν στο ΚΤΕΛ Γραμμής "Θεσσαλονίκη-Αθήνα" και κάποια στιγμή μετά από ημίωρη συζήτηση ξεκινούν το ερωτικό παιχνίδι με τρεις επιβάτες. Βεβαίως οι επιβάτες ήταν ηθοποιοί της sirina, όμως αυτό δεν το γνώριζε κανείς.
Με το που ξεκίνησε το "παιχνίδι", οι λοιποί επιβαίνοντες και ο οδηγός σάστισαν. Κάποια στιγμή μάλιστα υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο σε έναν παράδρομο της Εθνικής για τους ζητήσει τον λόγο.
Οι πρωταγωνιστές της ροζ ταινίας ωστόσο δεν του έδωσαν σημασία, καθώς πρόκειται για αλλοδαπές πορνοστάρ με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, οι οποίες δε γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα.
Την εύλογη αντίδραση των επιβατών από εκείνη τη στιγμή και ύστερα είναι εύκολο να τη φανταστούμε!
(H εν λόγω φωτογραφία είναι αρχείου)

ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.!!!

ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Ο ΠΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ...ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ.

Η κυβέρνηση από τη μια προχωρά σε απολύσεις και από την άλλη μεθοδεύει προσλήψεις!!!Απέλυσαν
από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» ΑΕ, από τον Απρίλιο του ’10 έως σήμερα, 53 εργαζόμενους και προσλαμβάνουν τώρα 83! Και μάλιστα με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ.

• Έτσι εννοούν τον περιορισμό του σπάταλου κράτους;
• Δεν μπορούσαν να καλύψουν τα όποια κενά με μετατάξεις από το προσωπικό που βάζουν σε εφεδρεία;
• Έτσι εννοούν τη διαφάνεια;
• Μήπως είναι άλλη μια επιχείρηση τακτοποίησης «ημετέρων»;

Ο κ. Βενιζέλος, υπέγραψε, μαζί με...
συναρμόδιους υπουργούς (αριθμ. Πρωτ. 35037/ΕΓΔΕΚΟ 1438/5.8.2011) απόφαση για 83 νέες προσλήψεις με συμβάσεις έργου στην «Κοινωνία της Πληροφορίας» Α.Ε!!!
Εγκρίνει, δηλαδή, την πρόσληψη σχεδόν διπλάσιου αριθμού στελεχών, σε σχέση με αυτούς που έδιωξαν. Αφού, πρόσφατα, διπλασίασε τους μετακλητούς που τον περιστοιχίζουν και αφού αποφάσισε μαζικές απολύσεις, σχεδιάζει τώρα νέες προσλήψεις.
Και μάλιστα εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ.
Επειδή το δούλεμα και το ψέκασμα πιάνει στους Έλληνες, δεν πάει να πει ότι και οι Ευρωπαίοι θα φάνε το ΜΕΓΚΑΧΟΡΤΟ...