PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΑΥΓΑ.. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ; ΠΡΟΣΕΧΩΣ....


Τόσα αυγά για ποιόν τα ετοίμασαν στην ΠΙΕΡΙΑ..;
Οι πληροφορίες λένε ότι τα έχουν μαζεμένα κάποιοι για έναν που λέει πολλά και πράττει πολλά, μόνο... που αποδεικνύεται ότι πράττει αυτά που δέν πρέπει..
Ποιός είναι βρείτε τον... προσεχώς...

O Ψωμιάδης Παναγιώτης την Δευτέρα 11 Απριλίου στον ΣΚΑΙ 92,6




Την Δευτέρα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Οι δημοσιογράφοι Λάγιος Απόστολος και Κεραμιδιώτη Έφη θα τον ρωτήσουν τα πάντα.Έπίσης θα μιλήσει και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρίδου Σοφία.

«Γιατί έχουμε κι εμείς φωνή»

μια ραδιοφωνική εκπομπή για τα Δικαιώματα του Παιδιού από την ομάδα αγωγής υγείας του 2ου Γυμνασίου Κατερίνης

Η ομάδα αγωγής υγείας του 2ου Γυμνασίου Κατερίνης ξεκινά ραδιοφωνική εκπομπή για τα Δικαιώματα του Παιδιού με τίτλο «Γιατί έχουμε κι εμείς φωνή».

Η εκπομπή θα είναι ωριαία και θα μεταδίδεται από το Ράδιο Ενημέρωση στους 92,2 FM και στην ιστοσελίδα του σταθμού http://www.enimerosi922.gr/ κάθε Πέμπτη στις 6.00 το απόγευμα. Η πρώτη εκπομπή θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Απριλίου 2011.

Συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής είναι οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες, μέλη της ομάδας αγωγής υγείας: Νικόλας Καρακίτσιος, Ευαγγελία Κατσιούλα, Κωνσταντίνος Κατωνίδης, Κορνηλία Κυριακού, Κατερίνα Λιακοπούλου, Αστέριος Μαρώσης, Κατερίνα Τζανή, Αθανάσιος Τζήκας, Γεώργιος Τσερτικίδης και Γεώργιος Τσιτλακίδης.

Οι μαθητές και μαθήτριες συμμετέχουν στο πρόγραμμα αγωγής υγείας με θέμα «Δικαιώματα του Παιδιού και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας: Μαθαίνω για τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού - Ενημερώνω τους συμμαθητές μου» με υπεύθυνη καθηγήτρια την υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Γαρυφαλλιά Παπαδοπούλου, με τη συνεργασία του Υπευθύνου Αγωγής Υγείας Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Πιερίας κ. Δημήτρη Κυριακού.

Η ομάδα αγωγής υγείας

του 2ου Γυμνασίου Κατερίνης

Παρουσίαση του βιβλίου «Η απελευθέρωση των ζώων» του Peter Singer


στο ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ

την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011, ώρα 7.30 μμ

Οι «Φίλοι του Περιβάλλοντος Πιερία 2008» και η εθελοντική ομάδα «Συμμετέχω – Αδέσποτα Κατερίνης», οργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του σημαντικού βιβλίου πρακτικής φιλοσοφίας «Η απελευθέρωση των ζώων», του καθηγητή βιοηθικής και φιλοσόφου Πίτερ Σίνγκερ. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 8 Απριλίου, στις 7.30 μμ, στο φιλόξενο χώρο συνάντησης – πολιτικού διαλόγου και πολιτισμού ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ, Π.Π. Γερμανού 2 στην Κατερίνη. Κύριος ομιλητής θα είναι ο Σταύρος Καραγεωργάκης, καθηγητής του 3ου Λυκείου και δρ φιλοσοφίας, ο οποίος είναι και ο μεταφραστής του βιβλίου στα ελληνικά.

Το βιβλίο «Η απελευθέρωση των ζώων» που εκδόθηκε πρόσφατα από το Κέντρο Πληροφόρησης ΑΝΤΙΓΟΝΗ, έχει συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του κινήματος για τα δικαιώματα των ζώων. Από το 1975 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες και διαβάστηκε από εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες. Η μετάφραση και έκδοση του βιβλίου αυτού στην ελληνική γλώσσα καλύπτει ένα σημαντικό κενό της ελληνικής βιβλιογραφίας. Ο συγγραφέας του Peter Singer θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ηθικούς φιλοσόφους της εποχής μας. Οι απόψεις του, κυρίως σε θέματα πρακτικής ηθικής, όπως η ηθική αντιμετώπιση των άλλων ζώων και η ευθανασία, έχουν προκαλέσει ζωηρές συζητήσεις και σημαντική αίσθηση στη διεθνή κοινή γνώμη.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση και να συμμετάσχετε στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Από το Δ.Σ.

της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας

«Φίλοι του Περιβάλλοντος Πιερία 2008»

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 B΄ ΓΥΡΟΣ - 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλωνας Πατρών

Το Σάββατο στην Κατερίνη στις 5,30 μ.μ.

Ένα ακόμη παιγνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον

Κώστας Σορώτος:

«Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να τον κερδίσουμε»

Ακόμη ένα παιγνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στην Κατερίνη. Εννιά αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος της Α2 και όλα τα παιχνίδια, όπως αποδεικνύεται, έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον και όλα μια αγωνία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αφού πρέπει να εδραιωθεί με άνεση η παραμονή της κατερινιώτικης ομάδας στην κατηγορία αυτή.

Αυτό το Σάββατο στις 5,30 μ.μ. ο Πιερικός Αρχέλαος που είναι στην ένατη θέση με 30 β., υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών που βρίσκεται στην έβδομη θέση με 32 β. Εκεί ο Πιερικός Αρχέλαος είχε χάσει με 68-65.

Και γι΄αυτόν τον αγώνα οι φίλαθλοι δείχνουν το δικό τους ενδιαφέρον και αναμένεται να κατακλύσουν και πάλι το κλειστό γυμναστήριο, συμμετέχοντας για μια ακόμη φορά σε ένα πανηγύρι, μια γιορτή του μπάσκετ που ομορφαίνει τα Σάββατα την Κατερίνη.

Για τον αγώνα του Σαββάτου ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Σορώτος, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, πολύ χρήσιμο βαθμολογικά στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Απέναντί μας έχουμε μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα, με μεγάλο όνομα και πολύ καλά δουλεμένη και φέτος. Θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να την κερδίσουμε. Πιστεύω ότι δεν θα μας επηρεάσουν ψυχολογικά οι δύο ήττες που κάναμε στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που χάσαμε στο ένα στον πόντο και στο άλλο στο καλάθι. Έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας και από τον οποίο ζητάμε πάλι τη συμπαράστασή του και να σεβαστεί τους αντιπάλους μας, όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά».

Συνάντηση της Βουλευτού κ. Μίχου Μαρία με τον αναπληρωτή προιστάμενο της ΚΖ Εφορίας κ. Μπέσιο Μάνθο.


Η πορεία ένταξης και υλοποίησης έργων και μελετών που άπτονται της αρμοδιότητας της ΚΖ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων στην Πιερία, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε η βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου με τον αναπληρωτή προϊστάμενο Μάνθο Μπέσιο και την αρχαιολόγο και υπάλληλο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Εύα Αλβανού.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο της κατασκευής του μουσείου Μακρυγιάλου, ενός έργου που αποτελεί χρόνιο αίτημα του κ. Μπέσιου, των αρχαιολόγων, αλλά και των κατοίκων της Βόρειας Πιερίας, για τη δρομολόγηση του οποίου είχε καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες και ο πρώην δήμαρχος Μεθώνης Κώστας Αβραμίδης. Τα πλούσια ευρήματα που έχουν προκύψει από τις ανασκαφές βρίσκονται τα περισσότερα σε αποθήκες, ενώ ορισμένα εκτίθενται στα μουσεία του Δίου και της Θεσσαλονίκης

Ο Πέτρος Τερζής Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών – Εμπόρων – Βιοτεχνών Αιγινίου.


Πέτρος Τερζής – Πρόεδρος
Δημήτρης Λανάρας – Αντιπρόεδρος
Ισιδώρα Παραλυκίδου – Γραμματέας
Χρήστος Τερζής Ταμίας
Χρήστος Κιοσές – Μέλος
Αντώνης Κουρέας – Μέλος
Γιώργος Κουμανδέρης – Μέλος

16 και 17 Απριλίου στην Σφεντάμη ελάτε να ζήσετε παλμό και αγωνιστική διάθεση


Μέσα σε μια ανοιξιάτικη πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων έχουμε στρώσει το μαγικό χαλί για να αλλάξουμε έστω και για λίγο τη διάθεσή σας. Στις 16 και 17 Απριλίου η Σφενδάμη θα γεμίσει με παλμό, αγωνιστική διάθεση και δράσεις για μικρούς και μεγάλους.
Οι διαδρομές είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους ποδηλάτες και τους δρομείς των αγών ων.
Θα πραγματοποιηθούν πέντε σεμινάρια με αξιόλογους ομιλητές το Σάββατο από τις 12.00 μ.μ. έως και τις 14.00 μ.μ. Ακόμα επιδείξεις με ποδήλατα, πατίνια, μπαλονοδρομίες, ντόπιες λιχουδιές, έθιμα και μουσική θα είναι το επιδόρπιο των εκδηλώσεων.
Ο χώρος της έκθεσης γεμάτος από εκθέτες με νέα προϊόντα που θα έχετε τη δυνατότητα να τα δείτε και να τα δοκιμάσετε.Μην ξεχάσετε το αθλητικό μας παζάρι όπου μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα είδη που έχετε. Καλώς να έρθετε!

Στον Μακρύγιαλο ενήρωσε τους υποψηφίους Δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του ο κ. Λαγδάρης Βαγγέλης,




Συνεχίζει την ενημέρωση ο κ. Λάγδαρης Βαγγέλης ανά Δημοτικό Διαμέρισμα.Άλλη μια ενημέρωση θα κάνει και στον Κολινδρό για να κλέισει με επιτυχία ο κύκλος