PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ..!

Ζει το μύθο της εισαγγελίας ο ΕΟΤ

Καίει του υπευθύνους τουριστικής διαφήμισης της χώρας, το πόρισμα ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στον ΕΟΤ, καθώς διαπιστώθηκαν υπερβάσεις στα κονδύλια διαφημίσεων, υπέρογκες αμοιβές προσωπικού, αλλά και απευθείας αναθέσεις.




Ο έλεγχος διενεργήθηκε κατόπιν εντολής του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου και αφορούσε στη νομιμότητα των διαδικασιών ανάθεσης έργων κατά τα έτη 2008 και 2009, για την εκτέλεση του διαφημιστικού προγράμματος του ΕΟΤ και την προβολή του Ελληνικού Τουρισμού σε Ελλάδα και το εξωτερικό.



Το πόρισμα έχει ήδη περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, αλλά και την πόρτα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον καταλογισμό των ποσών που ζημιώθηκε ο οργανισμός στους υπολόγους.



Κατόπιν μάλιστα εντολής του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, η διοίκηση του ΕΟΤ διέταξε τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ευθύνες υπαλλήλων και στελεχών του οργανισμού.

ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ...ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΗ ΝΑ ΖΕΙΣ.


Χιονίδης:  "τέθηκαν οι βάσεις για μια πόλη του περιβάλλοντος, με πρωτοποριακές μελέτες και κατευθύνσεις, σε συνεργασία με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, όπως π.χ. με τα αιωρούμενα μικροσωματίδια.
 Χαρτογραφήσαμε την πόλη και σε συνδυασμό με την κυκλοφοριακή και μικροκυκλοφοριακή μελέτη έγινε ένας κανόνας πάνω στον οποίο οδεύουμε, ώστε να κάνουμε την Κατερίνη μια πόλη για να ζεις».

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΛΓΕΡΙΝΩΝ

Ο ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ...ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ,
ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ -ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ- ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ
ΓΙΑ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...
ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΑ,ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
-ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΓΕΡΙΝΩΝ-
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΑΦΗΞΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ...

«Αστειότητες» απαντά η ΝΔ σε Βουλγαράκη για κατάθεση Σαμαρά για το Βατοπαίδι

«Δεν θα ασχοληθούμε με αστειότητες, που θέλουν να καλούνται ως μάρτυρες ακόμα και πρώην υπουργοί, που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση, για την δημιουργία εντυπώσεων» δηλώνει η Νέα Δημοκρατία διά στόματος του Ευρ.Στυλιανίδη, μέλους της Προανακριτικής Επιτροπής για το Βατοπαίδι, σχετικά με το αίτημα του Γ.Βουλγαράκη περί κλήσης του Αντώνη Σαμαρά ως μάρτυρα.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης, ελεγχόμενος από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για «παράβαση καθήκοντος», κατέθεσε αίτημα την Πέμπτη να κληθούν ως μάρτυρες ο συντάκτης του αρχαιολογικού νόμου Ευ.Βενιζέλος και οι μετά απ' αυτόν υπουργοί Πολιτισμού (Μ.Λιάπης, Αντ.Σαμαράς και Π.Γερουλάνος).

**ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.....EINAI ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK...!

Δεν επιβάλλεται αναδρομικά φόρος για τους ημιυπαίθριους χώρους

Δεν επιβάλλεται αναδρομικά φόρος για τους ημιυπαίθριους χώρους, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε χώρους κύριας χρήσης, είτε αυτοί έχουν υπαχθεί ή πρόκειται να υπαχθούν στη ρύθμιση του υπουργείου Περιβάλλοντος, είτε ακόμη κι αν πρόκειται για εκκρεμείς υποθέσεις φορολογίας κεφαλαίου.

Αυτό διευκρινίζεται με εγκύκλιο του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην οποία αναφέρεται και η σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Με τη γνωμοδότηση αυτή "έγινε δεκτό ότι κρίσιμος χρόνος για τη διαπίστωση διαμόρφωσης ημιυπαίθριου ή βοηθητικού χώρου σε χώρο κύριας χρήσης είναι ο χρόνος φορολογίας, δηλαδή ο χρόνος σύνταξης του μεταβιβαστικού συμβολαίου (αγοράς, δωρεάς, γονικής παροχής) ή ο χρόνος θανάτου.
Κατά συνέπεια, δεν είναι σύννομη η επιβολή φόρου σε περίπτωση διαμόρφωσης ημιυπαίθριου ή βοηθητικού χώρου σε κλειστό χώρο ή χώρο κύριας χρήσης σε χρόνο μεταγενέστερο του χρόνου φορολογίας".

***ΚΑΛΑ ..ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΩΡΑ..!!!

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ....

Ύστερα από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή, έκαναν της εξής δήλωση: "Ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει, όταν κρίνει ο ίδιος με γνώμονα, όπως πάντα, το εθνικό και το δημόσιο συμφέρον. Όχι επειδή κάποιοι αδημονούν για λόγους προπαγάνδας και παραπληροφόρησης".

Τελευταία ημέρα της απογραφής

Τελευταία ημέρα της απογραφής, σήμερα, για τους δημοσίους υπαλλήλους, τους υπαλλήλους των ΝΠΔΔ, των δήμων και των νομαρχιών, αν και στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών δεν αποκλείουν να δοθεί και ολιγοήμερη παράταση, εφόσον διαπιστωθεί ότι αυτό είναι αναγκαίο. Υπήρξε, εξάλλου, και σχετικό αίτημα της ΑΔΕΔΥ.
Όπως έγινε γνωστό, έως χθες είχαν απογραφεί περί τους 675.000 υπαλλήλους και για σήμερα αναμένεται αυξημένη συμμετοχή των χρηστών έναντι της χθεσινής ημέρας. Εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των απογραφέντων θα αγγίξει τους 750.000.
Υπενθυμίζεται ότι η απογραφή είναι υποχρεωτική για την πληρωμή των υπαλλήλων από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και επισημαίνεται ότι όσοι έχουν ήδη απογραφεί, λαμβάνουν αποδεικτικό κωδικό και κωδικό πρόσβασης στην προσωπική τους ηλεκτρονική σελίδα, όπου θα έχουν δυνατότητα να δουν τα στοιχεία τους.
Επιπλέον σημειώνεται ότι με την ολοκλήρωση της απογραφής του προσωπικού, θα υπάρξει ανακατανομή των υπαλλήλων σε υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν, καθώς ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία των εθελοντικών μετατάξεων και θα ακολουθήσει η υποχρεωτική μετακίνηση υπαλλήλων.

ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ Η ΘΑΛΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ

ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ....ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΝΑΜΕ ΩΤΑΚΟΥΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΗΜΕΡΑ...
ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΣΗ
ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΩΝ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΣΟΥ ΑΝΤΙ ΛΙΣΤΑΣ η ΔΩΡΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΥΜΦΟΥΣ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ....
ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ 2 ΚΥΡΙΩΝ, ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ :
50 ΕΥΡΩ? ΩΣ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ..
100 ΕΥΡΩ...ΚΟΜΨΗ ΚΟΜΨΑ....
150 ΕΥΡΩ..?
-ΠΟΛΛΑ....

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ
 ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ...
ΑΛΛΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΜΣΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ...

ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ "ΑΠΡΟΣΩΠΑ"...
ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΥΧΕΣ...!!!!!!!

ΣΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ, ΑΚΟΥΜΠΗΣΤΕ ΤΑ
 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ...

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΓΑΜΟ, ΝΑ ΑΝΟΙΚΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 η ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 50, 100 η 150 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ...!!!! ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ..!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ..!!!!!

** ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...!!!!


ROUND ABOUT...!!! ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ...ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ !!!

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «Θέλουμε την αισθητική στη ζωή μας, θέλουμε την πόλη πιο ανθρώπινη. Κανόνας μας η κοινή λογική. Κανόνας μας η ανθρώπινη διάσταση που πρέπει να έχουμε σε κάθε έργο και σε κάθε μας παρέμβαση».
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΟΥ .."ΚΛΕΒΕΙ" Ο ΝΕΟΣ ΚΟΜΒΟΣ, ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜ ΔΕΝΔΡΟ 3 μέτρων περίπου, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΤΕΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ...
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΘΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ κλπ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ...
ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ...ΒΟΛΕΣ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΝΑΙ, ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥΠΟΛΗ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΠΡΑΣΙΝΗ"...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ...
ΑΜΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ...!!!!!

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

Σηκωθείτε από καναπέδες καρέκλες τραπεζάκια πολυθρόνες και ξαπλώστρες, πάρτε τα ποδήλατά σας, τα ποτά σας και τα ταπεράκια σας και φυσικά τα αντικουνουπικά σας κι ελάτε την Κυριακή 25/7 ώρα 20:00 στην Πλατεία. Θα ξεκινήσουμε νυχτερινή ποδηλατάδα με πανσέληνο, με προορισμό την παραλία. Θα αράξουμε στην ακροθαλασσιά με κιθάρες και βιολιά θα ανάψουμε και μια φωτιά και θα περάσουμε καλά. Κι αφού χορτάσουμε θαλασσινή αύρα, ξεκινάμε για την επιστροφή..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η επιστροφή θα γίνει επίσης ομαδικά και οργανωμένα γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα. Επιβάλλεται συνεπώς η χρήση φωτισμού στα ποδήλατα για λόγους ασφαλείας!

Όποιος επιθυμεί να φέρει μαζί και το όργανό του (το μουσικό βεβαίως βεβαίως) ή οτιδήποτε άλλο που δεν μεταφέρεται με ποδήλατο, ας επικοινωνήσει μαζί μου για να συνεννοηθούμε να το φορτώσουμε σε ένα αμάξι.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 20:00 αυστηρώς, καλό θα είναι να μην αργήσετε στο ραντεβού!





Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

www.podilatikiapodrasi.gr

Συνεχίζονται οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας




Αντιπλημμυρική προστασία στο ρέμα Βύθισμα

Συνεχίζονται από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας οι παρεμβάσεις στα ρέματα, με στόχο την αντιπλημμυρική θωράκιση του Νομού μας, με τα μηχανήματα της Νομαρχίας να πραγματοποιούν εργασίες στο ρέμα Βύθισμα που βρίσκεται μεταξύ του Δήμου Κορινού και του Δήμου Παραλίας.
Τα μηχανήματα της Νομαρχίας, έχοντας ήδη ολοκληρώσει αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις σε άλλες περιοχές της Πιερίας, προχωρούν στον καθαρισμό και την ανακατασκευή των αναχωμάτων του ρέματος, με στόχο την προστασία της ευρύτερης αγροτικής περιοχής και των παρακείμενων αγροτικών ιδιοκτησιών και δημοσίων υποδομών από ενδεχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Πρόκειται για ένα ακόμη έργο πρώτης προτεραιότητας, στο οποίο προχωρά άμεσα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, ενόψει της χειμερινής περιόδου για την προστασία των πολιτών, αξιοποιώντας και το στόλο των μηχανημάτων της προς αυτή την κατεύθυνση.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ



Το τελευταίο διάστημα με αφορμή της επικείμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης, διοχετεύονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αλλά και στο διαδίκτυο ανυπόστατες πληροφορίες που αφορούν τα χρίσματα από την πλευρά της Ν.Δ. στο νομό Πιερίας.
Η Ν.Δ. έχει πράγματι ξεκινήσει τη διαδικασία και εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις εκδηλωθείσες υποψηφιότητες, πλην όμως δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση με οιονδήποτε τρόπο.
Οφείλω να τονίσω ότι και στο νομό Πιερίας η διαδικασία είναι σε εξέλιξη πλην όμως κανένα επίσημο χρίσμα και καμία στήριξη δεν έχει δοθεί σε κανέναν.


Την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη (το ραντεβού θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ώρες) θα υπάρξει στην Αθήνα συνάντηση με τον επικεφαλής της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης του κόμματος κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο στην οποία θα πάρει μέρος και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας κ. Γιαλένιος.
Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από τη Ν.Δ. σε εύλογο χρονικό διάστημα.

 
 
****ΣΧΟΛΙΟ PIERIA-GR...:
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΠΙΕΡΙΕΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ "ΤΡΥΠΑΚΙ" ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΕΡΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ  ΣΚΟΠΗΜΟΤΗΤΕΣ...
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟ.

Ωραίες μακέτες! πηγη: ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αποφεύγει να κάνει κοινωνούς των σχεδίων της τους δημότες η διοίκηση του δήμου, αναρτώντας, αν όχι στην περιοχή των παρεμβάσεων, τουλάχιστον στην ιστοσελίδα του δήμου, τις μελέτες, τις μακέτες, τα σχεδιαγράμματα, τα σκαριφήματα έστω, των έργων, γράφαμε όταν προχώρησε-πιάνοντας εξ απήνης τους περίοικους-στη χάραξη του κυκλικού κόμβου της οδού Τερζοπούλου.


Να όμως που αυτή τη φορά, λίγο πριν ξεκινήσει τις εργασίες ενός ακόμη-από τους πολλούς-κυκλικού κόμβου, «έπνιξε» στην κυριολεξία την περιοχή με μακέτες!



Ο λόγος για τον κυκλικό κόμβο που πρόκειται να κατασκευαστεί στις παρυφές και ολίγον εντός του Δημοτικού Πάρκου, στο σημείο εξόδου της οδού Σβορώνου στην 7ης Μεραρχίας.

Η «Π» παρουσιάζει μερικά χθεσινά φωτογραφικά ενσταντανέ από το σημείο και τις αναρτημένες μακέτες του κόμβου, για όσους δεν έτυχε ακόμη να λάβουν γνώση του είδους και των διαστάσεών του.



Υπενθυμίζεται ότι για τον συγκεκριμένο κόμβο είχαν εκφραστεί έντονες αντιρρήσεις από την Ομάδας Εθελοντικής Δράσης Πιερίας, καθώς «κλέβει» χώρο από τον μοναδικό μεγάλο πνεύμονα πρασίνου της πόλης, το Πάρκο. Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τα δηλούμενα σχέδια της δημοτικής αρχής, θα γειτνιάζει (σε σημείου επαφής) και με έναν ακόμη κυκλικό κόμβο που πρόκειται να κατασκευαστεί λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα, στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο δήμαρχος, ωστόσο, επιμένει πως η δημιουργία κόμβων και μάλιστα αυτής της αρχιτεκτονικής (μεγάλοι και εντυπωσιακοί), είναι η πιο οικονομική και επιπλέον καλαίσθητη λύση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.

Διαβεβαίωσε δε ότι, με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου κόμβου στο Πάρκο, θα έχουν προστεθεί πολύ περισσότερα τετραγωνικά μέτρα πρασίνου, από όσα είναι σήμερα. Προφανώς εννοεί πως ό,τι χαθεί σε πράσινο από το Πάρκο, θα αναπληρωθεί από το πράσινο των φοινικόδεντρων που, όπως φαίνεται στη μακέτα, θα κοσμούν το κέντρο του νέου κόμβου.



Ο νέος αυτός κόμβος θα είναι ο 5ος κατά σειρά, έπεται η κατασκευή άλλων τριών στο Νοσοκομείο Κατερίνης (επί της 7ης Μεραρχίας), στη συμβολή των οδών Ζαλόγγου και Κίτρους και στη συμβολή των οδών Κίτρους και Κασσάνδρου και όλοι μαζί θα οριοθετούν τον εσωτερικό δακτύλιο της Κατερίνης, αλλά και τη νέα αισθητική της πόλης της πόλης.

«Θέλουμε την αισθητική στη ζωή μας, θέλουμε την πόλη πιο ανθρώπινη. Κανόνας μας η κοινή λογική. Κανόνας μας η ανθρώπινη διάσταση που πρέπει να έχουμε σε κάθε έργο και σε κάθε μας παρέμβαση», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο δήμαρχος, μιλώντας για την επιχείρηση «κυκλικοί κόμβοι», που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσουν και το σήμα κατατεθέν της θητείας του.

Πρόσω ολοταχώς για τα νησιά

Αυξημένη είναι η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς οι αδειούχοι του Ιουλίου αφήνουν την πρωτεύουσα και ταξιδεύουν προς τα νησιά.




Οι αρχές στο λιμάνι βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, προκειμένου να φέρουν εις πέρας το κύμα φυγής από τον κλεινόν άστυ, που τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθεί.



Σύμφωνα με τις αρμόδιες λιμενικές αρχές, εκατό περίπου δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί για την σήμερα, Παρασκευή



Πιο συγκεκριμένα, 35.000 επιβάτες αναμένεται να ταξιδέψουν με τα 33 δρομολόγια που προγραμματίστηκαν για σήμερα, Παρασκευή, από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.



Την ίδια στιγμή 60 και πλέον δρομολόγια με περίπου 5.000 επιβάτες θα εκτελεστούν προς τους προορισμούς του Αργοσαρωνικού.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

"ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ" ΠΑΝΤΟΥ!!

Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση, μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ, στα προϊόντα «μαϊμούδες», που δέσμευσαν τα ελληνικά τελωνεία την προηγούμενη χρονιά.




Ειδικότερα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες και η οποία αφορά τις δράσεις στα τελωνεία της ΕΕ για την καταπολέμηση των απομιμήσεων και παραποιήσεων, αλλά και την επιβολή των δικαιωμάτων πνευματικής διανοητικής ιδιοκτησίας, τα προϊόντα «μαϊμούδες», που δέσμευσαν τα ελληνικά τελωνεία την προηγούμενη χρονιά, αυξήθηκαν από 3,6 εκατ. το 2008 σε 21,9 εκατ. το 2009.



Συνολικά για τους «27» δεσμεύτηκαν από τα τελωνεία των κρατών μελών 118 εκατ. προϊόντα το 2009. Το σύνολο εμφανίζεται μειωμένο σε σχέση με το 2008, που ήταν 178, 9 εκατ. προϊόντα.



Μετά την Ελλάδα, σε δεσμεύσεις προϊόντων ακολουθούν η Ολλανδία με 17,9 εκατ. αντικείμενα, η Ιταλία με 12,9 εκατ. αντικείμενα και η Βουλγαρία με 11,3 εκατ. αντικείμενα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΜΠΕΣΑ 6-1


Μεταμορφωμένος στο δεύτερο ήταν ο Ολυμπιακός με αποτέλεσμα να διαλύσει με 6-1 τη Μπέσα στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Γ. Καραϊσκάκης», πανηγυρίζοντας τη μεγαλύτερη σε έκταση εντός έδρας ευρωπαϊκή του νίκη και βέβαια με συνολικό απολογισμό δύο νικες και 11-1 (!) γκολ σκέφτεται ήδη τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον Γ' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Πολύ καλός ο Μιραλάς, ενώ τα γκολ σημείωσαν οι Ντουντού (2), Μαρέσκα (2), Ντάρμπισιρ και Φετφατζίδης.

μποτζιορνο!τζα!!

ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ 40αρι