PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

"ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ"
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Η ώρα σου Έλληνα κάηκε.... Την πάτησες ακόμα μια φορά. Και η φιλοσοφία του "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ", βγήκε για μια ακόμη φορά αλάνθαστη. Ξανά μια από τα ίδια. Κι εσύ κορόιδο; Να νομίζεις πως κάνεις κουμάντο. Έ ρε κορόιδο συνέλληνα. Που για ακόμη μια φορά στην φόρεσαν. ΠΟΙΟΙ; Μα οι γνωστοί άγνωστοι. Κι όχι βέβαια, εκείνοι του Πολυτεχνείου, γιατί εκείνοι πλέον είναι πασίγνωστοι άγνωστοι. Για τους άλλους μιλώ. Τους γνωστούς αγνώστους της Βουλής και των χορηγών τους. ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΕΧΑΣΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΏΡΑ; Τώρα; Πάρε το αυγό και κούρευτο. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ Και ζήσανε κι αυτοί καλά κι εσύ φουκαρά Έλληνα;;; Στη γωνιά σου.

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009

"Αυτός που αρνείται τη ζωή είναι ο χαμένος του παιχνιδιού"

 Η ...Αγκαλιά του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού...


Στις 4.2.2007 λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα από την Α.Σ.

"Θα ήθελα να στείλω κι εγώ το μήνυμά μου. Είμαι ανύπαντρη μητέρα, μέλος του συλλόγου.

Η επαφή μου με το σύλλογο έγινε κάπως περίεργα! Πριν ενάμιση χρόνο όταν συνειδητοποίησα ότι ήμουν έγκυος, η σχέση που είχα δεν πήγαινε και πολύ καλά. Ο σύντροφός μου τότε, ήταν απόλυτος στο να μην κρατήσω αυτό το παιδί, σε σημείο που να μου κάνει έντονο ψυχολογικό πόλεμο και να μου δημιουργήσει ενοχές: "για ένα παιδί που θα έφερνα μόνη μου και θα του στερούσα τον πατέρα". Θα δημιουργούσα, έλεγε ένα κοινωνικό δράμα. Εκείνος δεν το ήθελε με τίποτα, όπως δεν ήθελε να έχει καμία σχέση και μαζί μου (μετά από 3 χρόνια!!) Εγώ όμως ήθελα πολύ αυτό το παιδί, δεν μου περνούσε καθόλου από το νου να κάνω έκτρωση, αλλά...

περισσότερα...
http://www.kerailidis.blogspot.com/

αγέννητο παιδί; γιατί Θεέ μου;;;Markos Lezes


Μερικές φορές, συμβαίνει τα σχέδιά μας για το μέλλον να ανατρέπονται από κάποιο απροσδόκητο συμβάν. Τότε, συχνά παίρνουμε αποφάσεις που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε τη ζωή μας απρόσκοπτα όπως την προγραμματίσαμε αρχικά.
Τι συμβαίνει όμως όταν οι αποφάσεις μας επηρεάζουν τη ζωή άλλων; Κ...αι μάλιστα όταν αυτοί οι άλλοι δεν είναι σε θέση να περιφρουρήσουν τα δικαιώματά τους;
Το παρακάτω ποίημα, είναι μια κραυγή διαμαρτυρίας και απελπισίας, από κάποιους ανθρώπους που τους στερήθηκε το βασικότερο ανθρώπινο δικαίωμα: η ίδια τους η ζωή!
Είναι φοβερό και να σκεφτεί κάποιος, ότι αυτοί που τους τη στερούν, είναι οι ίδιοι τους οι γονείς.
"Δικαίωμά μας ...; (λένε), ...;να κάνουμε ό,τι θέλουμε με τον εαυτό μας".
Δεν σκέφτονται όμως, ότι εκεί στα σπλάχνα τους, υπάρχει και κάποιος άλλος, ανίκανος ακόμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, που ποτέ δεν τον ρώτησαν αν ήθελε να δει το φως του ήλιου.
Εάν αυτό γίνει αιτία να σωθεί έστω και ένα απ' αυτά τα αγέννητα παιδιά, η δημοσίευση αυτή θα έχει πετύχει το σκοπό της.

Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού:
www.unborn.gr
Αξίζει να τον επισκεφθείτε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΟΔΑΣ Ο ...ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΕΙ:

"Θεέ μου δώσε να είμαστε όλοι καλά κι η ομάδα μας κι οι οικογένειές μας αλλά και οι ...ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ μας"
γκρεμίστε ρε γαϊδούρια τα διόδια 
Ποιά ημερήσια εφημερίδα της Πιερίας εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας;;;
Ποιό ραδιόφωνο;;;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΛΙΚ...

κουίζ - τι γίνεται με ΠΟΔΑ - ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ - ΣΙΑΜΑΓΚΑ - ΓΙΑΛΕΝΙΑ;;;;

Σε ποιά ομάδα της Πιερίας είναι απολύτως συντεταγμένοι οι:
Σιαμάγκας Θεόδωρος Πρόεδρος ΕΛΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ)
Πόδας Απόστολος Πρόεδρος Πιερικού Αρχελάου
Γιαλένιας Μάκης ΔΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ
Μπαραλιάκος Φώντας ΔΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ
PIERIA-GR Για να σας βηθήσω θα πω πως ο Γυμναστής Θόδωρος Σιαμάγκας δεν εργάζεται στο ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ. Ούτε εννοώ τον Πιερικό του μπάσκετ. Ούτε και το ότι όλοι είναι μεταξύ τους φίλοι κολλητοί... Ούτε και το ότι κάποιοι απ αυτούς είναι κουμπάροι μεταξύ τους... ούτε... ούτε...

ΑΠΟΨΕ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΩΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑ;ΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ"  ...
ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΜΜΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ"....
ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 7μμ...
ΝΑ ειστε ολοι εκει...

Η μικρή Δέσποινα χρειάζεται βοήθεια

Φίλες και φίλοι στο Ν. Πιερίας,

Η ΚΟΥΛΟΥ Κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ, κάτοικος Κατερίνης, Τόλιου Λαζοπούλου 32 (Μυλαύλακος), είναι κοριτσάκι 2 ετών και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η μικρή νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στην Αθήνα και θα μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες στο εξωτερικό για χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ενισχυθούν οικονομικά οι γονείς του παιδιού για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές ανάγκες που αντιμετωπίζουν.
Ας βοηθήσουμε, όσο μπορεί ο καθένας μας, τη μικρή Δέσποινα και τους γονείς της.
Μπορείτε να καταθέσετε τη βοήθειά σας στον παρακάτω ειδικό τραπεζικό λογαριασμό:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Κατάστημα EPTALOFOU SQ, THES/K
BIC : PIRBGRAA
IBAN : GR07 0172 2130 0052 1303 1753 009
Αριθμός λογαριασμού: EUR 5213-031753-009
Ονοματεπώνυμο καταθέτη: ΚΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Κωνσταντίνου
Τηλ. γονέων: 23510 34608
Από το "Νοιάζομαι" της ΕΟΔνΠ
Μ. Τασσοπούλου
PIERIA-GR Άντε τώρα εμείς όλοι εδώ στην Πιερία να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπό μας... Ειδικά Εμείς και Εσείς που θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι. ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΩ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΛΑΟΣ... Ας ευχηθούμε όλοι το παιδί να το έχει ο Θεός καλά...

«Κοντά στους Αγρότες» άιντε ρε Τσίμπονίδη με τα ...ωραία σου!!!

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, στις 10.30 το βράδυ


H εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Ελαιουργείο Τυποποιητήριο Αστέριου Γκριμούρα Ε.Ε. »
Στην εκπομπή παρουσιάζεται η λειτουργία του πλέον σύγχρονου Ελαιουργείου Τυποποιητηρίου του κ. Αστέριου Γκριμούρα, που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στην Σκοτίνα Πιερίας, με συνεντεύξεις των ελαιοπαραγωγών και του ιδίου, που μιλούν στην κάμερα της εκπομπής, καθώς και πως πραγματοποιείται η όλη παραγωγική διαδικασία επεξεργασίας του καρπού της ελιάς και μετατροπής της σε ελαιόλαδο, αλλά και της προσπάθειας που καταβάλει ο επιχειρηματίας να μυήσει και να εντάξει όσο το δυνατόν περισσότερους παραγωγούς στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση και στα ανεκτίμητα πλεονεκτήματα που αυτή προσφέρει για τους ίδιους.
Φυσικά, ο συνεργάτης της εκπομπής Βασίλης Καπετανάκης Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, δίνει τις πάντοτε πολύ χρήσιμες και ωφέλιμες συμβουλές του αναφορικά με την διατροφική αξία του ελαιολάδου, που παράγεται στην περιοχή μας.

Flash στα Γεγονότα με την Κατερίνα Τσαλού

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Ορίστε που γκρινιάζατε. Κινητοποιηθήκαμε. Και είχαμε μάλιστα μια πολύ καλή συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες το πρωί στην αερογέφυρα του Αιγινίου κατά των διοδίων.
Οι διοργανωτές θα πρέπει να είναι αν μη τι άλλο ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου με δεδομένο τον άστατο καιρό.
Είδαμε και νομάρχη, είδαμε και πρόεδρο Επιμελητηρίου, έτσι μπράβο. Είδατε πόσο ωραία δίνονται οι
αγώνες όταν ….αλλάζουν τα πράγματα;
Φύγαμε από τις συναντήσεις, συσκέψεις και τα σχετικά και το ρίξαμε στη διαδήλωση. Πάντα το έλεγα. Κάθε πράμα στον καιρό του κι οι κινητοποιήσεις τον Νοέμβριο.
Μεγάλη η συμμετοχή και των φορέων της Κατερίνης που έδωσαν παρών στην πρώτη δυναμική κινητοποίηση που οργανώθηκε από την Επιτροπή Αγώνα.
Εκεί και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Θ.Παπαγεωργίου και Μ.Μίχου. Και αυτό σημειώστε το, έχει σημειολογική αξία.
Όσο για τους διερχόμενους οδηγούς; Εντάξει, η ταλαιπωρία δεν ήταν τόσο μεγάλη και θεωρώ πως αντιλήφθηκαν τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της κινητοποίησης.
Από την τσέπη τους περνάει εξάλλου.
Επικαιρότητας συνέχεια με ολίγον από Ν.Δ. Είπαν τον πόνο τους στο έκτακτο συνέδριο και όσο περνάνε οι μέρες, τα υπονοούμενα θα γίνονται μπηχτές, οι μπηχτές θα γίνονται πρόκες και πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα πέσει το μεγάλο μαλλιοτράβηγμα.
Έκανε αίσθηση η ομιλία Καραμανλή πάντως. Αποχαιρετιστήρια την χαρακτήρισαν αν και ο ίδιος δήλωσε παρών.
Όλα τα λεφτά και πάλι ο Ψωμιάδης που τα έχωσε κανονικά και με το νόμο σε όλους εκείνους που όπως είπε με τις πράξεις ή με την αδιαφορία τους έφεραν τη Ν.Δ. πίσω από το ΠΑΣΟΚ με 10 ποσοστιαίες μονάδες.
Και δεν είναι οι μόνοι Παναγιώτη.
Σήμερα ο Δημήτρης Κωνσταντάρας στην Κατερίνη, αντί της προγραμματισμένης ομιλίας του Κώστα Γκιουλέκα στη Σχολή Γονέων Κατερίνης-Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Ενδιαφέρον το θέμα.
ΜΜΕ 1η ή 4η εξουσία.
And the winner is…..
Η κακοκαιρία πάει από νομό σε νομό ανά Σαββατοκύριακο. Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του χθες στη γειτονική μας Πέλλα.
Από τις πιο ωραίες εκδηλώσεις των Αικατερινειων η συναυλία του Λουκιανού Κηλαηδόνη το Σάββατο το βράδυ στην Κατερίνη.
Αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο δήμος Δίου με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένεια του άτυχου 46χρονου που αγνοείται ακόμη μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή.
Το επόμενο Σάββατο η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Κατερίνη και στο συνεδριακό κέντρο.
Για να δούμε τι θα δούμε. Διότι ποιος θα πάει για να ακούσει; Όλοι για να δούνε θα πάνε.
Ο Αντώνης πάντως στις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι ανεβαίνει. Ντέρμπι με τα όλα του η εκλογή Προέδρου καθώς φαίνεται.
Και η συνέχεια στις οθόνες σας.
Αυτή την εβδομάδα συνεδριάζει και το Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο για τις πλημμύρες, ενόψει χειμώνα.
Δεν μας πάει γούρι αυτή η συνεδρίαση. Συνήθως έπεται ….βρόχα….
Καλή μας ημέρα και καλή μας εβδομάδα.
Κεραηλίδη όπως βλέπεις, πού και που αυτός ο λαός «ξυπνά από το λήθαργο» και βγαίνει στους δρόμους.
PIERIA-GR Έ επιτέλους ρε ΛΟΥ να κάνουμε κι εμείς κάτι σ αυτόν τον τόπο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ... κι όχι για ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΝΤΟΡΑ, ΑΝΤΩΝΗ ΚΛΠ - ΆΣΧΕΤΟ: ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ LOOK... ΧΟ ΧΟ ΧΟ

ΣΙΓΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΟ ...ΚΑΛΣΟΝ ΣΑΣ!!!

Νίκησε η πολιτική!
Συνεδρίαση αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος...... πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας, μέσα σε ένα ιδιαίτερο κλίμα ευφορίας για τη νίκη του Κινήματος και την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.
Σε ο,τι το εκλογικό αποτέλεσμα ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την άποψη πως στόχος του Κινήματος επετεύχθη και δεν ήταν άλλος από το διαμορφωθεί μια ευρύτερη κοινωνική συμμαχία για την κατάκτηση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.
Αυτή, είπε χαρακτηριστικά, ήταν νίκη της πολιτικής και όχι ήττα μερίδας του ελληνικού λαού. Στόχος μας τώρα, είναι να αποκωδικοοποιήσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα, να δούμε τα όποια λάθη έγιναν στο παρελθόν και να μην τα επανάλαβουμε.
Ο κ. Μαλτζάρης δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Πιερία και τις 3 έδρες που πήρε το ΠΑΣΟΚ αλλά και την σημαντική μείωση της «ψαλίδας» κατά 10 ποσοστιαίες σχεδόν μονάδες από την Ν.Δ.
ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
PIERIA-GR Γιάννη μου το μαντίλι σου μην το χεις ΛΙΕΡΩΜΕΝΟΥ;;;; Προσέξτε εκεί στο ΠΑΣΟΚ ειδικά της Πιερίας να μην σκίσετε τα καλσόν σας... γιατί ΜΟΝΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗ- ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΜΙΧΟΥ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΟΥΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ... ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ... ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ...ΟΥΤΕ ΔΙΟΔΙΑ... ΟΥΤΕ... ΟΥΤΕ... ακόμα...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ και ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

Αναγκαίες οι έγκαιρες προσλήψεις στο νέο νοσοκομείο Κατερίνης

Την αναγκαιότητα των έγκαιρων προσλήψεων για την εύρυθμη λειτουργία του νέου νοσοκομείου Κατερίνης έστειλε η βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Στην επιστολή της η κ. Μίχου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Τον Σεπτέμβριο του 2009 εγκαινιάστηκε το νέο Νοσοκομείο Κατερίνης, δυναμικότητας 251 κλινών και όπως ανακοινώθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του εντός του 2010.

Ο απαιτούμενος, σύγχρονος εξοπλισμός έχει ήδη εγκατασταθεί εντός του Νοσοκομείου το οποίο διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας 7 κλινών, Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας 5 κλινών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Καρδιολογικής 4 κλινών, καθώς και Τμήμα Βρεφών και Πρόωρων 5 κλινών.

Ωστόσο έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με το διοικητή του νοσοκομείου διαπίστωσα ότι δεν γνωρίζουμε αν θα μπορέσει τελικά να ξεκινήσει τη λειτουργία του το νέο νοσοκομείο στο χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί λόγω της έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού...
ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ........
πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
PIERIA-GR Έ ναι ρε αδερφέ μου... θέλουμε νοσηλευτές, θέλουμε γιατρούς, θέλουμε παραϊατρικό προσωπικό, θέλουμε βοηθητικό προσωπικό, αλλά πάνω απ όλα ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

xa xa xa xo xo xo xi xi xi

Ένας λαγός μπήκε σ' ένα λιβάδι όπου έβοσκε ένας ταύρος. Τον εξετάζει με προσοχή και σταματά με απορία στη θέα των γεννητικών του οργάνων.

- "Λοιπόν", του λέει ο ταύρος, "τι σκέπτεσαι;"
- "Σκέπτομαι", λέει ο λαγός, "ότι με τέτοιο εξοπλισμό είναι αδικία να έχεις στο κεφάλι σου ένα ζευγάρι κέρατα.."