PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αν δεν ξέρετε ρε τι να κάνετε με το πρώην ΣΑΝΑΤΟΡΙΟ στην ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, λέω να κάνετε αυτό που θα σας πω.... Δώστε ρε το νταλαβέρι στον ΒΑΣΙΛΗ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, να το κάνει καμιά ξενοδοχειάρα και να τρίβετε τα μάτια σας, γιατί εσείς απλά είστε άχρηστοι. Βέβαια σε ότι αφορά τα για πάρτι σας, μια χαρά τα πάτε. Σε ότι αφορά του λαού τα κάνετε σκατά... Δως τε το αφού είστε ανίκανοι στον ιδιώτη, μπας και δει χαρά μεγαλύτερη ο Όλυμπος. Γιατί με αυτά που ζει, ο Όλυμπος δακρύζει ρε... Αν το πάρει ο ΛΑΜΠΡΟΥ, που σημειωτέον είναι Υπουργός Τουρισμού της Πιερίας, πάω στοίχημα πως θα γίνει πανικός... Θα το καθαρίσει κι αυτό. Σαν όπως έκανε με το γαμιστρώνα που παρέλαβε εκεί στα αριστερά της Παραλίας και το έκανε ...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! Τι κοιτάς έτσι ρε; Σε πείραξε η λέξη "γαμιστρώνας" και δε σε πειράζει που αυτό είναι και πιο εκεί, ακόμα και τώρα; Το κωλόχαρτο και τα προφυλακτικά, έκαναν πάρτι εκεί, πριν το κάνει ο Λάμπρου παλάτι. Και τώρα, αν πας λίγα μέτρα από τον μαντρότοιχο του, προς Κορινό, στα τσαΐρια, το ίδιο γίνεται ακόμα και σήμερα.... Έλεος... ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.... Αφού εσείς είστε ανίκανοι και επικίνδυνοι...

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009

πιπεριερα!!!!

3 νέες αλατιέρες παρέλαβε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας από το Υπουργείο Εσωτερικών, που έρχονται να ενισχύσουν το στόλο την μηχανημάτων της Ν.Α. και να λύσουν οριστικά το ζήτημα της αντιμετώπισης στα 580 χλμ. δρόμων νομαρχιακού ελέγχου στην Πιερία, όσον αφορά τα χιόνια.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ...ΠΙΠΕΡΙΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, για καποια κακά παιδιά, που λενε κακά λογάκια?

ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΝΤΑΣΚΑΣ στην ΠΙΕΡΙΑ?

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕ...ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ...
ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ...ΚΑΡΑΒΙ...
ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ...ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ...
ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ, ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...
ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ...
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ...

Έριξε το γάντι στα κόμματα και τους βουλευτές καλώντας τους να πάρουν θέση.

λαδι στη φωτια ΡΙΧΝΕΙ ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..

Στη 1 το μεσημέρι συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο Πέτρας με μοναδικό θέμα το έργο της διευθέτησης του χειμάρρου Μορνιώτικο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΚΛΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ..."για τη φουκαριαρα τη μάνα μου...!

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του δημάρχου Α.Χονδρόπουλου

Το θέμα της σύναψης δανείου που πρότεινε η διοίκηση του δήμου Αν.Ολύμπου να πάρει από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 1,5 εκ. ευρώ προκάλεσε αντιπαράθεση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αν.Ολύμπου.
Την εισήγηση του θέματος έκανε ο δήμαρχος Αν.Ολύμπου Αστέριος Χονδροπουλος που επιχειρηματολογώντας ανέφερε ότι στόχος του δανείου είναι να καλυφθούν οφειλές προς τρίτους.
Το συνολικό χρέος του δήμου, είπε ο κ. Χονδρόπουλος, αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το ένα εκατομμύριο είναι από συνεχιζόμενα έργα.
ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, για απειλεσ, απάτες, πιστολέρο...κομπίνες κλπ, κλπ...
ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΛΙΨΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ...
ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ "ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ"

Προσλήψεις ωρομισθιου προσωπικού

Από τον ΟΑΕΔΟ Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού,(ΟΑΕΔ) προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Ι.Ε.Κ. του σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 3 παρ. 2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98), για το Εαρινό Εξάμηνο του Σχολικού Έτους 2008-2009, καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να υποβάλουν από 16/1/2009 έως και 23/1/2009 από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως προβλέπονται από την 54019/994 ( ΦΕΚ1651/Β’/14-8-2008) Απόφαση του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας για όποια από τα παρακάτω Ι.Ε.Κ. του Οργανισμού επιθυμούν, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για το Σχολικό Έτος 2008-2009.

Οι πίνακες αξιολόγησης που δημιουργήθηκαν με την προκήρυξη του χειμερινού εξαμήνου ισχύουν και για το εαρινό εξάμηνο και δεν απαιτείται επανυποβολή αίτησης από όσους εκπαιδευτικούς έχουν συμπεριληφθεί σε αυτούς τους πίνακες για κάθε ένα από τα Ι.Ε.Κ.

Σε περίπτωση που στον ίδιο νομό λειτουργούν πλέον του ενός Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. παρέχεται η δυνατότητα στον/ην υποψήφιο/α,να δηλώνει ότι επιθυμεί να αξιολογηθεί για την ίδια ειδικότητα και σε άλλα Ι.Ε.Κ. του ΟΑΕΔ του ίδιου νομού, προσλαμβάνεται σε ένα μόνο Ι.Ε.Κ.

Η αίτηση υποβάλλεται ή αποστέλλεται από τον/την υποψήφιο/α στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Δ/νση : Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, Τ.Κ. 174 56).

Η αποστολή των αιτήσεων γίνεται ταχυδρομικώς συστημένα ή με courier από τον/την υποψήφιο/α.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, καθώς και τα πρόσθετα δικαιολογητικά που ζητούνται από την Προκήρυξη, δίνονται στα παρακάτω Ι.Ε.Κ. ΟΑΕΔ και στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ...!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ-ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ...απιξε και ενα ΤΖΟΚΕΡ!!!

ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!!!

ΠΟΛΛΑ BLOGS ΚΑΙ STO FACEBOOK, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΚΑΤΑΣΞΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ...!!!