PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΥΓΕ... ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ...ΓΑΜΩΤΟ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τελικά μήπως η Πιερία μου είναι για μεγάλα πράγματα; Τι δεν κατάλαβες ρε φίλε; Να αρχίσω; Ή μήπως θέλεις να τελειώσω; Έ, λοιπόν άκου. Κάνει ο Σάββας και κυρ Σάββας κι αφέντης τσουτσουλομύτης για πρώτη φορά πέρσι ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ και γίνεται στην Πιερία χαμός στο ίσωμα. Κι ύστερα; Ύστερα δίνει βάση στο πανηγύρι που πριν χρόνια το είχε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και ξεσκίζει κι εκεί. Χαμός στο άλλο ίσωμα. Και… Και υπενθυμίζω πως την πρώτη χρονιά του που ανέλαβε Δήμαρχος, είχε καταργήσει με τη μια το Καρναβάλι του Αμοιρίδη. Κανένας ποτέ δεν κατάλαβε το γιατί… Κι ούτε βέβαια και θα το καταλάβει. Και ξέρετε γιατί; Επειδή τον λόγο τον ξέρει μόνο ο ίδιος ο Σάββας. Που θα πάει όμως; Κι αυτό θα το καταλάβει κάποτε. Και θα το επαναφέρει. Σαν γιορτή, που την γουστάρουν τα παιδιά κι ύστερα οι μεγάλοι, γιατί την γουστάρουν τα παιδιά… Όχι για τίποτα άλλο. Κι ύστερα ήρθε η ώρα του κανονικού μας Πανηγυριού στην Ανδρομάχη. Κι εκεί έκανε το αυτονόητο και πάλι χαμός. Πρόσεξε τα παιδιά. Και; Και ξέσκισε και πάλι. Ενώ πριν ένα χρόνο αν περνούσες από έξω δεν θα έπαιρνες χαμπάρι ότι κάτι έχει εκεί δίπλα στο ποτάμι, τώρα; Φέτος; Χαμός. Έκλεισαν και πάλι οι δρόμοι και χαμογέλασε το χειλάκι των …παιδιών! Πρώτα των παιδιών κι ύστερα των μεγάλων. Γιατί τα παιδιά γέλασαν. Κι ύστερα; Ήρθε το πανηγύρι του Αιγινίου. Τι δεν κατάλαβες πάλι; Να γράψω; Όχι βέβαια γιατί κι εκεί έγινε χαμός. Μεγάλα πράγματα. Κι ύστερα; Πάλι η Έκθεση του Χατζηχριστοδούλου, όπου κι εκεί συνωστισμός στην προκυμαία. Ναι. Κι εκεί χαμός. Μήπως τελικά η Πιερία μου, είναι για μεγάλα πράγματα, αρκεί να έχει μεγάλους πολιτικούς; Λέω μήπως… ΥΓ: Ά, ξέχασα και το καλοκαίρι μου. Που στις παραλίες μας, έγινε χαμός, γιατί εκεί έκανε μεγάλα πράγματα ο Σύλλογος Ξενοδόχων με την Βαγγελιώ την Ξυπτερά και τα παιδιά της. Με την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου και τα δικά της παιδιά. Με τους τρείς Δημάρχους… Εύγε. Κάτι γίνεται στην Πιερία μου…

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009

πιπεριερα!!!!

3 νέες αλατιέρες παρέλαβε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας από το Υπουργείο Εσωτερικών, που έρχονται να ενισχύσουν το στόλο την μηχανημάτων της Ν.Α. και να λύσουν οριστικά το ζήτημα της αντιμετώπισης στα 580 χλμ. δρόμων νομαρχιακού ελέγχου στην Πιερία, όσον αφορά τα χιόνια.
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ...ΠΙΠΕΡΙΕΡΑ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, για καποια κακά παιδιά, που λενε κακά λογάκια?

ΤΙ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΝΤΑΣΚΑΣ στην ΠΙΕΡΙΑ?

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΕ...ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ...
ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ...ΚΑΡΑΒΙ...
ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ...ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ...
ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ, ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...
ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ...
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ...

Έριξε το γάντι στα κόμματα και τους βουλευτές καλώντας τους να πάρουν θέση.

λαδι στη φωτια ΡΙΧΝΕΙ ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..

Στη 1 το μεσημέρι συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο Πέτρας με μοναδικό θέμα το έργο της διευθέτησης του χειμάρρου Μορνιώτικο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΟΚΛΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ..."για τη φουκαριαρα τη μάνα μου...!

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του δημάρχου Α.Χονδρόπουλου

Το θέμα της σύναψης δανείου που πρότεινε η διοίκηση του δήμου Αν.Ολύμπου να πάρει από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 1,5 εκ. ευρώ προκάλεσε αντιπαράθεση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αν.Ολύμπου.
Την εισήγηση του θέματος έκανε ο δήμαρχος Αν.Ολύμπου Αστέριος Χονδροπουλος που επιχειρηματολογώντας ανέφερε ότι στόχος του δανείου είναι να καλυφθούν οφειλές προς τρίτους.
Το συνολικό χρέος του δήμου, είπε ο κ. Χονδρόπουλος, αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το ένα εκατομμύριο είναι από συνεχιζόμενα έργα.
ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΥΠΟΘΗΚΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, για απειλεσ, απάτες, πιστολέρο...κομπίνες κλπ, κλπ...
ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΛΙΨΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ...
ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ "ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ"

Προσλήψεις ωρομισθιου προσωπικού

Από τον ΟΑΕΔΟ Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού,(ΟΑΕΔ) προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των Ι.Ε.Κ. του σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 3 παρ. 2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98), για το Εαρινό Εξάμηνο του Σχολικού Έτους 2008-2009, καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να υποβάλουν από 16/1/2009 έως και 23/1/2009 από 8:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως προβλέπονται από την 54019/994 ( ΦΕΚ1651/Β’/14-8-2008) Απόφαση του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας για όποια από τα παρακάτω Ι.Ε.Κ. του Οργανισμού επιθυμούν, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για το Σχολικό Έτος 2008-2009.

Οι πίνακες αξιολόγησης που δημιουργήθηκαν με την προκήρυξη του χειμερινού εξαμήνου ισχύουν και για το εαρινό εξάμηνο και δεν απαιτείται επανυποβολή αίτησης από όσους εκπαιδευτικούς έχουν συμπεριληφθεί σε αυτούς τους πίνακες για κάθε ένα από τα Ι.Ε.Κ.

Σε περίπτωση που στον ίδιο νομό λειτουργούν πλέον του ενός Ι.Ε.Κ. Ο.Α.Ε.Δ. παρέχεται η δυνατότητα στον/ην υποψήφιο/α,να δηλώνει ότι επιθυμεί να αξιολογηθεί για την ίδια ειδικότητα και σε άλλα Ι.Ε.Κ. του ΟΑΕΔ του ίδιου νομού, προσλαμβάνεται σε ένα μόνο Ι.Ε.Κ.

Η αίτηση υποβάλλεται ή αποστέλλεται από τον/την υποψήφιο/α στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Δ/νση : Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, Τ.Κ. 174 56).

Η αποστολή των αιτήσεων γίνεται ταχυδρομικώς συστημένα ή με courier από τον/την υποψήφιο/α.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, καθώς και τα πρόσθετα δικαιολογητικά που ζητούνται από την Προκήρυξη, δίνονται στα παρακάτω Ι.Ε.Κ. ΟΑΕΔ και στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ...!!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ-ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΥΤΗ...απιξε και ενα ΤΖΟΚΕΡ!!!

ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!!!

ΠΟΛΛΑ BLOGS ΚΑΙ STO FACEBOOK, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΚΑΤΑΣΞΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ...!!!