PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

"ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ...ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ" ΚΑΙ "ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ..."

Μπορώ να ανεχτώ κάθε προσβολή, αλλά…
Γιώργος Κοκαβίδης:
Μια εβδομάδα σχεδόν μετά το «ατυχές περιστατικό», όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος, στο δημαρχείο Κατερίνης, ο Γιώργος Κοκαβίδης, μίλησε στην «Π» για αυτό, παρουσιάζοντας την δική του εκδοχή.

«Δεν ξέρω τι θα άλλαζα, αλλά σίγουρα δεν θα ήθελα να βρεθώ στην ίδια θέση», σχολίασε ο δημοτικός σύμβουλος, όταν ρωτήθηκε για το αν θα άλλαζε κάτι, αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω.
Ο κ. Κοκαβίδης, δεν θέλησε να πει πολλά, ωστόσο με μια σύντομη δήλωσή του, προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να δεχθεί κάθε προσβολή προς το πρόσωπό του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανεχθεί προσβολή της προσφυγικής του καταγωγής.
Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής: «Με ενοχλεί που ο δήμαρχος και οι υπερασπιστές του εντοπίζουν το ατυχές περιστατικό, στην υπόθεση του γηπέδου του Διόσκουρων, «ξεχνώντας» τις προσωπικές προσβολές που εκτόξευσε ο δήμαρχος σε βάρος μου.
Όμως από το «γήπεδο» και την πολιτική διαφορά μας, έως τις

ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΖΑΡΚΑΔΙ ΣΩΖΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ"

Έσωσαν ζαρκάδι
Μέλη του Συλλόγου Δίου Ολύμπου «Άγ. Διονύσιος» περισυνέλεξαν τραυματισμένο ζαρκάδι κοντά στην Φτέρη
Ανεβαίνοντας την καθιερωμένη εβδομαδιαία βόλτα στα πιέρια όρη, στην περιοχή «Λιάχα», κοντά στο χωριό Φτέρη, βρεθήκαμε σε μια εικόνα που θα έκανε και τον πιο σκληρό άνθρωπο να δακρύζει. 

Ένα μικρό ζαρκάδι με κομμένο πόδι φαινόταν ότι ξεψυχούσε μέσα στο δρόμο. Το πήραμε, ειδοποιήσαμε τις αρχές, που έσπευσαν άμεσα και του παρείχαμε τις πρώτες βοήθειες για να το κρατήσουμε στη ζωή, όπως κι έγινε! 
Κανένα ζώο δεν αξίζει θάνατο από αμέλεια και αδιαφορία.  Θέλω να σημειώσω, ότι πέρυσι η Ιταλία τροποποίησε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας υποχρεώνοντας τους οδηγούς να σταματήσουν σε περίπτωση ατυχήματος με ζώο, καθώς επίσης καθορίζει ως υποχρέωση του κράτους τη μεταφορά του τραυματισμένου ζώου σε κτηνιατρείο.
Στη χώρα μας όλα εξαρτώνται από τη δική μας βούληση. Πρέπει να ενδιαφερθούμε εμείς, να ευαισθητοποιηθούμε για το περιβάλλον ουσιαστικά και όχι με επιλεκτικές ευαισθησίες για το θεαθήναι. Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μας για να κρατήσουμε τακτοποιημένα όσα η φύση μας προσφέρει απλόχερα, προκειμένου να

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΟΚ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ...ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ - ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΝΙΩΠΑ


 
Είναι πλέον οριστική η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό και η συνεργασία των δύο πλευρών ..θα φανεί πολύ σύντομα και στην προετοιμασία της ομάδας. Η ομάδα της Πιερίας ξεκινά άμεσα και ο Γιώργος Γεωργιάδης θα έχει επιτελικό ρόλο, πιθανότατα ως τεχνικός διευθυντής.
Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό ολοκληρώθηκε ύστερα από τις συναντήσεις που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εκεί συμφωνήθηκαν και όλες οι λεπτομέρειες της συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων.

43976_front 
Η προετοιμασία του Αιγινιακού ξεκινά μέσα σε τρεις ημέρες και ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι αυτός που θα αναλάβει ουσιαστικά τις τύχες του Αιγινιακού σε αγωνιστικό επίπεδο, έχοντας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.
Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ εκτός του ότι θα τροφοδοτεί τον Αιγινιακού με παίκτες, τους περισσότερους εκ των οποίων θα συνεχίσει να παρακολουθεί, θα έχει και έναν δικό του άνθρωπο εκεί, τον Γιώργο Γεωργιάδη, που παραμένει ενεργό στέλεχος της ομάδας και όπως και ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ.

*paok24.com

Ο ΤΑΚΑΡΟΣ ΚΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ.... Ά ΡΕ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΕ ΗΡΩΑΑΑΑΑ


Ο Τάκαρος σαν μιλάει τα λέει έξω από τα δόντια....
Κι όταν οι άλλοι σταματούν, αυτός είναι ντούρασελ. Συνεχίζει....
Αυτή η φωτογραφία παίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Είναι της μοδός φαίνεται.....
Γεια σου Τάκη με τα ωραία σου και τις ωραίες σου ατάκες.....

ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΈΧΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ......!!!!

Κάποια στιγμή σ΄ αυτόν τον ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ  που λέγεται Πιερία, πρέπει να καταλάβουμε πως όλα εδώ πληρώνονται.... 
Κι επειδή πληρώνονται να ξέρετε πως κι όλα εδώ ...εξοφλούνται!!!
Ο κακός χαμός γίνεται, όμως ύστερα από συμπεριφορές κακού χαμού, πάμε ...ταμείο όλοι!
ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ.....

Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΚΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡ ΣΑΒΒΑΣ.....

Λένε πως κανένας δεν ασχολήθηκε με το θέμα του ξυλοδαρμού του Δημάρχου Κατερίνης, στα ΜΜΕ της Πιερίας όπως έπρεπε....
Πως ρε παιδιά έπρεπε να το χειριστούν;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΚΟΚΑΒΙΔΗ, Ή ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ....
Ή και των δύο σε συνδυασμό στιγμής και στιγμής, όμως θα πω, σιγά το θέμα....
Έπεσαν ψιλές...
Έπεσαν ροχάλες.....
Έπεσε μπινελίκι....
Έ ΚΑΙ;;;;
ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΣ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.....
Για μεν τον ΧΙΟΝΙΔΗ, απλά να του πω, ΜΕΓΑΛΕ ΣΑΒΒΑ και κυρ ΣΑΒΒΑ και αφέντη τσουτσουλομύτη, ΚΆΤΩ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΟΥ, ΈΧΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, είναι η ημερομηνία λήξης ημερών. Όσο πιο πολύ περπατάς, τόσο πιο πολύ αυτή ξεθωριάζει. Μπορεί να πήρες παράταση, αλλά τέτοια συμβάντα μας δείχνουν και κάτι άλλο. Μας δείχνουν πως η σεμνότητα είναι που αφήνει αυτήν την ημερομηνία να τραβήξει περισσότερο....
Για δε τον ΚΟΚΑΒΙΔΗ, να του πω, ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΩΡΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ με ΟΛΑ. Απλά να ξέρεις πως η ηρεμία σκοτώνει και γίγαντα.... Το ότι δεν πήρες αυτά που ήθελες για το γήπεδο, μπορεί να σε αδικεί, όμως Γιωρίκα αυτό δεν είναι και το παν ή το άπαν...
Και ζήσαμε κι εμείς καλά κι εσείς καλύτερα......

ΕΙΔΑΝΕ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ...ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΟΥΣ;;;;

Επιτέλους, γέμισαν οι Ακτές Ολύμπου από κόσμο....
Επιτέλους ανάσταση.
Επιτέλους, να δούνε χαρά στα πορτοφόλια τους οι  δύσμοιροι επιχειρηματίες!!!
Κι αν το  θέμα είναι τι ξοδεύουν, το μεγαλύτερο είναι πως ...ξοδεύουν.
Έστω και λίγα.
Έστω κι αυτά.
ΚΑΛΟ, Ε;;;;;