PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Αχ αυτή η ΠΙΕΡΙΑ μου, που όσο με πληγώνει, τόσο με πορώνει. Και ξέρεις γιατί; Επειδή, όλο λέω θα τα αφήσω κι όλο, ξανά και ξανά, εκεί εγώ. Να θέλω τα καλύτερα κι ας μην κάποιοι εκεί έξω τα αξίζουν. Αχ αυτή η Πιερία μου, που της αξίζουν τα καλύτερα, μα τα καλύτερα δεν έρχονται. Γιατί; Μα οι άνθρωποι. Ξέρεις πως άνθρωποι ή οι άνθρωποι του τόπου που γεννήθηκα, είναι σαν τα μούτρα μου; Χαχαχαχαααα Κι εγώ πληγώνομαι, που θέλω και θέλω και θέλω τα καλύτερα για τον τόπο μου. Έ, δεν είμαι πλεονέκτης; Βέβαια και είμαι. Και άκου να σου πω. Της Πιερίας της αξίζουν τα μεγάλα. Της αξίζουν τα όμορφα. Της αξίζουν τα ωραία και καλύτερα. Όμως… Όμως, κοίτα γύρω και θα δεις. Κι αν δεν δεις, απλά ρώτα. Πήγαινε στον πεζόδρομο και ρώτα να σου πουν, ποιος φταίει και η Κατερίνη, ο βορράς ή ο νότος είναι στα μαύρα χάλια τους και τότε… Τότε θα καταλάβεις πως στον τόπο μας βασιλεύει το μέτριο και η μετριότις. Χάλια. Και θέλεις κι αύριο; Αχ αυτή η Πιερία μου… Που όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει…

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΕΠΕΛΤΗΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΤΑΤΣΗ

ΤΩΡΑ
Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ....
ΠΩΣ ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ....ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ....
ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.... ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕΝΙΕ.....

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΠΠΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Παρουσία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Πολυζωγόπουλου, του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Θούλης Σιδηροπούλου, καθώς επίσης και των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ.κ. Γιάννη Αμοιρίδη, Θανάση Παπαγεωργίου και Μαρίας Μίχου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Λάππα στο Δήμο Δίου - Ολύμπου στο ξενοδοχείο "Poseidon Palace" στη Λεπτοκαρυά.
Στην μεγάλη πολιτική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου Νίκος Λάππας, ανέπτυξε τις προγραμματικές του θέσεις, το όραμα του Συνδυασμού για το νέο Δήμο, ενώ παρουσίασε την ομάδα του, την ομάδα που "άντεξε" όπως είπε χαρακτηριστικά.
[ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Τσιτλακίδης, ο πρώην Δήμαρχος Λιτοχώρου Θανάσης Κατσαμάκας, Δημοτικοί και Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, αλλά και πλήθος κόσμου που γέμισαν την μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου.
[Χρ. Πολυζωγόπουλος: "Θα είναι μοιραίο για τον τόπο να μπει σε καθεστώς ομηρίας"
Η εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Πολυζωγόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη καλλικρατική μεταρρύθμιση τόσο σε επίπεδο περιφέρειας, όσο και επίπεδο Δήμων, ενώ μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε συγκεκριμένα και στο Δήμο Δίου - Ολύμπου.
"Τα προτερήματα και οι αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής του νέου Δήμου είναι τεράστια και μπορούν άνετα να τον αναδείξουν σε έναν από τους καλύτερους Δήμους της χώρας, αν βέβαια όλα αυτά αξιοποιηθούν σωστά από το νέο Δήμαρχο" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολυζωγόπουλος τονίζοντας πως "θα είναι μοιραίο για τον τόπο εάν την επόμενη ημέρα μπει σε καθεστώς ομηρίας και ακυβερνησίας".
Κλείνοντας, την τοποθέτησή του ο κ. Πολυζωγόπουλος διαβεβαίωσε πως η 7η Νοεμβρίου θα βρει το Συνδυασμό "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" νικητή και το Νίκο Λάππα, τον πρώτο Καλλικρατικό Δήμαρχο της περιοχής.
[Ο Νίκος Λάππας
Ανοίγοντας την ομιλία του ο Νίκος Λάππας ευχαρίστησε τους εκατοντάδες συνδημότες, υποστηρικτές και στελέχη του Δημοτικού Συνδυασμού "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" για τη μεγάλη, δυναμική και μαζική παρουσία τους.
"Είμαστε όλοι σήμερα εδώ για να στείλουμε προς όλους τους συνδημότες μας ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας για το αύριο! Ναι! Υπάρχει ελπίδα για τον τόπο μας! Υπάρχει επιτέλους κάτι το διαφορετικό, μακριά από τις παλιές καταδικαστέες πρακτικές του παρελθόντος που έφεραν την χώρα και την τοπική μας κοινωνία στη σημερινή κατάντια! Αυτό το κάτι διαφορετικό είναι ο συνδυασμός μας, είναι το πρόγραμμά μας, είμαστε ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που αποφασίσαμε πως δεν μας ταιριάζει ο παθητικός ρόλος και η μοιρολατρία, πως δεν αισθανόμαστε καλά να αφεθούμε και να γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές, να αφήσουμε να μας πάρουν για άλλη μία φορά απ' το χέρι σαν μικρά παιδάκια οι επαγγελματίες της πολιτικής, οι "παντογνώστες", οι δήθεν "έμπειροι, για να μας πάνε μερικά βήματα ακόμη πιο κοντά στον γκρεμό!
Ε, λοιπόν όχι! Έχουμε δική μας σκέψη, γνώμη και κρίση και αποφασίσαμε αυτή τη φορά να κάνουμε επιτέλους τη διαφορά. Να πάρουμε εμείς τις τύχες μας στα χέρια μας!" σημείωσε ο Νίκος Λάππας.
Συνεχίζοντας, ορμώμενος από τη φράση του Χρήστου Πολυζωγόπουλου περί "ομηρίας και ακυβερνησίας" στο νέο Δήμο ο Νίκος Λάππας έδωσε την δική του οφειλόμενη, όπως είπε, απάντηση. Ο ίδιος καταδίκασε πρόσφατη ενέργεια εις βάρος συνηποψηφίου του και συγκεκριμένα του κ. Παπαθανασίου, που είχε να κάνει με τη διανομή φυλλαδίων που αναφέρονταν σε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του πρώτου. "Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες και γκεμπελικές είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε "Μερικά "παπαγαλάκια" θέλησαν να αποδώσουν την διανομή αυτών των φυλλαδίων σε εμένα τον ίδιο και σε μέλη του Συνδυασμού μας. Όλοι σας, ξέρετε όλοι πολύ καλά, την προσωπική μου σχέση με τον κ. Παπαθανασίου. Εγώ θα σας πω ένα μόνο παράδειγμα, θυμάμαι ακόμα πως ο άνθρωπος που μου έμαθε να δένω τα κορδόνια στο παπούτσι μου είναι ο Γιώργος Παπαθανασίου. Και ο ίδιος όμως θυμάται πως εγώ ήμουν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του το 2002 και ο πατέρας μου για τρεις συνεχόμενες θητείες. Και βέβαια ξέρει πολύ καλά τη στήριξη που του παρείχε η οικογένεια Λάππα όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς όμως παραμείναμε στις αξίες μας και τα πιστεύω μας. Δεν φύγαμε από το χώρο τον οποίο πιστεύουμε. Ακόμα και αν κάτι δεν μας αρέσει, μένουμε εδώ και προσπαθούμε να το αλλάξουμε..."
Επιπλέον, ο κ. Λάππας, ζήτησε ανοιχτά από τον κ. Παπαθανασίου να δώσει απάντηση σε όλα αυτά τα οποία λέγονται "περί ακυβερνησίας". "Τον καλώ ανοιχτά, μπροστά σε όλους εσάς, μέρα μεσημέρι να μας πει ο κ. Παπαθανασίου, αν εκλεγεί Δήμαρχος θα μπορέσει να ασκήσει τα καθήκοντά του; Ας μας πει επιτέλους να ξέρουμε όλοι. Να μην υπάρχουν σκιές. Να ξέρουν οι δημότες τι θα γίνει την επόμενη ημέρα και να σταματήσουν οι σύμβουλοί του επιτέλους να μαλώνουν για το ποιος θα τον αντικαταστήσει".
[Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Συνδυασμού, ο Νίκος Λάππας, υπογράμμισε πως η "στήριξη" του ΠΑΣΟΚ μάλλον έφερε εμπόδια στην κατάρτιση ψηφοδελτίου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του "φτύσανε αίμα" για την συγκρότησή του. "Υπήρξαν άνθρωποι που λύγισαν στις πιέσεις που δέχτηκαν και δεν είναι σήμερα εδώ, στηρίζουν όμως τον συνδυασμό μας. Αυτοί όμως που βρίσκονται σήμερα εδώ μπροστά σας είναι οι δυνατοί, είναι αυτοί που άντεξαν, είναι τα παληκάρια μας" τόνισε.
[Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
Οι υποψήφιοι που απαρτίζουν τον Συνδυασμό "Νέα Αρχή - Νέα Ελπίδα" είναι οι:
Υποψήφιος Δήμαρχος:
Λάππας Νικόλαος του Αθανασίου
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Δίου - Ολύμπου:
Αγγελούσης Ευάγγελος του Αθανασίου (Εκλογική Περιφέρεια Ανατολικού Ολύμπου)
Δάμπλιας Αθανάσιος του Διονυσίου (Εκλογική Περιφέρεια Ανατολικού Ολύμπου)
Κατσαρού Σταματία του Μιχαήλ (Εκλογική Περιφέρεια Ανατολικού Ολύμπου)
Μακροβασίλης Βασίλειος του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Ανατολικού Ολύμπου)
Οικονομίδης Αναστάσιος του Ιωάννη (Εκλογική Περιφέρεια Ανατολικού Ολύμπου)
Τζιουβάρας Χρήστος του Κλέαρχου (Εκλογική Περιφέρεια Ανατολικού Ολύμπου)
Χαλατσογιάννη Αικατερίνη του Αστερίου (Εκλογική Περιφέρεια Ανατολικού Ολύμπου)
Χατζηαναγνώστου Εμμανουήλ του Φωτίου (Εκλογική Περιφέρεια Ανατολικού Ολύμπου)
Χριστινοπούλου Μαρία του Δημητρίου (Εκλογική περιφέρεια Ανατολικού Ολύμπου)
Αμανατίδου Αθηνά του Χαραλάμπους (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Γκουνταμάνης Γεώργιος του Ιωάννη(Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Ευαγγελόπουλος Αναστάσιος του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Ευαγγέλου Ιωάννης του Νικολάου(Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Ζαρκανέλας Αστέριος του Αντωνίου(Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Ζαρογιάννης Δημήτριος του Γεωργίου(Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Καζακλάρης Γεώργιος του Δημητρίου(Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Κυριάκη Μαρία του Βασιλείου(Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Σαμαράς Κώστας του Βασιλείου(Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Σταλίκας Βάϊος του Ιωάννη (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Στρίμπας Νικόλαος του Αθανασίου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Τζήμας Αθανάσιος του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Τσιάτσιος Θωμάς του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Τσιμήτρης Αθανάσιος του Νικολάου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Τσιούχα Στεργιανή του Αστερίου (Εκλογική Περιφέρεια Δίου)
Καζακλάρη Διονυσία του Κωνσταντίνου (Εκλογική Περιφέρεια Λιτοχώρου)
Καρτσιώτης Αστέριος του Βασιλείου (Εκλογική Περιφέρεια Λιτοχώρου)
Κουιμτζής Γεώργιος του Δημητρίου (Εκλογική Περιφέρεια Λιτοχώρου)
Κρανιώτης Χρήστος του Γεωργίου (Εκλογική Περιφέρεια Λιτοχώρου)
Λαμογιάννη-Τσίντσιφα Γαβριέλα του Δημητρίου (Εκλογική Περιφέρεια Λιτοχώρου)
Μέλιος Δημήτριος του Κωνσταντίνου (Εκλογική Περιφέρεια Λιτοχώρου)
Μόχλα - Φαρμάκη Ευαγγελία του Ιωάννη (Εκλογική Περιφέρεια Λιτοχώρου)
Ντινάκης Απόστολος του Κυριάκου (Εκλογική Περιφέρεια Λιτοχώρου)
Παπαδημητρίου - Καρτσιώτη Γεωργία του Κωνσταντίνου (Εκλογική Περιφέρεια Λιτοχώρου)
Πολύδωρου Σταματία του Δημητρίου (Εκλογική Περιφέρεια Λιτοχώρου)
Φούντος Χρήστος του Κωνσταντίνου(Εκλογική Περιφέρεια Λιτοχώρου)
[Δημοτική κοινότητα Βροντούς
Γκολέμας Αθανάσιος του Δημητρίου
Καλαϊτζή Αθανασία του Γεωργίου
Καλαϊτζή - Καρτσαμπά Ευθυμία του Νικολάου
Μπουζούκης Αθανάσιος του Γεωργίου
Πανωλής Δημήτριος του Γεωργίου
Ρίζου Γεωργία του Κωνσταντίνου
[Δημοτική κοινότητα Καρίτσας
Γκίνας Ιωάννης του Γεωργίου
Καρανικόλας Νικόλαος του Αθανασίου
Κιτσοπούλου Ευδοκία του Βασιλείου
Στάθης Αστέριος του Αντωνίου
[Δημοτική κοινότητα Λεπτοκαρυάς
Ιωαννίδου Αντωνία του Ελευθερίου
Κουκάρα - Τσεσμελή Μαρία του Γεωργίου
Κουκάρας Γεώργιος  του Μιχαήλ
Κουκάρας Δημήτριος του Διονυσίου
Κουτσιβός Διονύσιος του Γεωργίου
[Δημοτική κοινότητα Λιτοχώρου
Αγγέλη Ασημίνα του Γεωργίου
Γκιάτας Ανδρέας του Δημητρίου
Γκιάτας Νικόλαος του Ευαγγέλου
Κούκουλης Χρήστος του Νικολάου
Κουλιάνος Διονύσιος του Μιχαήλ
Μουστάκα Αικατερίνη του Μιχαήλ
[Τοπική κοινότητα Αγίου Σπυρίδωνα
Κατσιάκη Γλυκερία του Διονυσίου
Κιάφας Σπυρίδων του Αντωνίου
Μπαμπανίκας Ιωάννης του Νικολάου
[Τοπική κοινότητα Δίον
Ευαγγέλου Θεοδώρα του Νικολάου
Κρεμέτης Βασίλειος του Χρήστου
[Τοπική κοινότητα Κονταριώτισσας
Καραμήτσιος Αριστείδης του Βασιλείου
Ντελήμπαλτα Αικατερίνη του Νικολάου
Τοπική κοινότητα Ν. Εφέσσου
Καρασκόρδας Νικόλαος του Ευαγγέλου
Μυλόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη
Τζιμοπούλου Ευαγγελία του Δημητρίου
[Τοπική κοινότητα Πόρρων
Κλετσίδη Φρειδερίκη (Φρίντα) του Αθανασίου Μιχόπουλος Παναγιώτης του Θεοδώρου
[Τοπική κοινότητα Σκοτίνας
Ζιώγα Αγλαΐα του Κωνσταντίνου

NIKOS ΛΑΜΠΟΝΙΚΟΣ

Ο ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΦΟΔΗΜΟΥ.
ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ -ΟΛΥΜΠΟΥ.

η απεργία των περιπτερούχων

Στο 70% έφθασε κατά μέσο όρο η συμμετοχή των περιπτερούχων-ψιλικατζήδων στην απεργιακή κινητοποίηση -ξεκίνησε την Παρασκευή και λήγει σήμερα- της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ενοικιαστών Περιπτέρων και Καπνοπωλών Ελλάδας (ΟΠΚΕ).
Οι περιπτερούχοι διεκδικούν τη θεσμοθέτηση με νόμο του 8,2% ως ελάχιστη προμήθεια στα βιομηχανοποιημένα καπνά. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι Σύλλογοι-μέλη της ΟΠΚΕ από 45 νομούς, όχι όμως οι περιπτερούχοι της Αττικής.

Εκπρόσωποι του κλάδου έχουν κατασκηνώσει έξω από το υπουργείο Οικονομικών και πραγματοποιώντας απεργία πείνας, περιμένουν τη συνάντηση της Τρίτης με τον αρμόδιο υφυπουργό, Δημήτρη Κουσελά, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΟΠΚΕ, Κώστας Κόγιας.
Μάλιστα, δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει την απεργία πείνας μέχρι…τελικής πτώσης, αφού όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «πρόκειται για την επιβίωση της οικογένειάς μου».
Ο κ. Κόγιας τόνισε ακόμη ότι μετά τη συζήτηση του θέματος στην ολομέλεια της Βουλής, όπου και κατατέθηκε σχετική επίκαιρη ερώτηση, υπήρξαν διαβεβαιώσεις από πλευράς της κυβέρνησης ότι στη συνάντηση της Τρίτης θα δοθεί λύση στο ζήτημα.
Η ΟΠΚΕ αριθμεί 36.000 μέλη, ενώ συνολικά στη χώρα λειτουργούν περί τα 46.000 περίπτερα και ψιλικατζίδικα, το 90% εξ αυτών οικογενειακές επιχειρήσεις.
Σήμερα το ποσοστό ελάχιστης προμήθειας στα βιομηχανοποιημένα καπνά ανέρχεται για τους περιπτερούχους και ψιλικατζήδες στο 2%.

Γ. Παπανδρέου: Ψήφος για τη σωτηρία της χώρας

Βαθύ πολιτικό περιεχόμενο προσδίδει στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο Πρωθυπουργός, ο οποίος, σε άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής», προτάσσει για ακόμη μία φορά το δίλημμα «σωτηρία ή χρεοκοπία». Ο κ. Παπανδρέου χαρακτηρίζει το 2011 «κρίσιμο δεύτερο ημίχρονο» και διατυπώνει τη βεβαιότητα πως θα είναι η τελευταία χρονιά ύφεσης.
«Σήμερα βρισκόμαστε στο κομβικό σημείο όπου αποφασίζουμε είτε ότι συνεχίζουμε μπροστά, όχι μόνο για τη σωτηρία αλλά και για την αναμόρφωση της χώρας μας, για να χτυπήσουμε δηλαδή τα αίτια της κρίσης, είτε ότι πάμε πάλι πίσω, στη χρεοκοπία», σημειώνει μεταξύ άλλων στο άρθρο του.
«Η βαρύτητα της ψήφου στις 7 Νοεμβρίου αποκτά όμως πλέον και βαθύτερο πολιτικό περιεχόμενο: οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρο στίγμα για το πού θέλουν να πάει η χώρα», συμπληρώνει ο Πρωθυπουργός, γεννώντας με τα λεγόμενά του σεναριολογία για ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές σε περίπτωση που η αυτοδιοικητική κάλπη δεν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα για το ΠΑΣΟΚ

Με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο νοσηλεύεται ο Ν.Κούνδουρος

Με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο νοσηλεύεται στο Καρδιολογικό Τμήμα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος και σύμφωνα με ανακοίνωση των θεραπόντων ιατρών, η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.
Ο Νίκος Κούνδουρος διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του από ληστές οι οποίοι αφού τον χτύπησαν, περίπου τρεις χιλιάδες ευρώ και μία ηλεκτρική συσκευή.

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

ΜΕΓΆΛΗ ΦΩΣΚΟΛΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΣΙΓΑ ΓΙΩΡ, ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ...

ΓΙΩΡΓΟΣ: ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΒΙΑΖΟΜΑΙ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΝ...

ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΔΕ ΜΑΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΙ ΛΕΟΥ....ΣΤΑΚΑ...ΕΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ..."ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ"...

ΓΙΩΡΓΟΣ: ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ?

ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΑΡΕ ΣΥ..ΤΙ ΚΟΥΛΟΝΙΑ ΦΟΡΑΣΣΣΣΣΣΣ?

ΓΙΩΡΓΟΣ:  ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?

ΒΑΓΓΕΛΗΣ: ΜΙ ΤΡΙΛΑΙΝΕΙ ΣΙ ΛΕΟΥ...ΝΑ ΜΟΥ ΤΔΟΚΕΙΣ ΚΙ ΜΕΝΑ...ΝΑ ΤΖΑΛΙΣΟΥ ΟΥΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΣΙΚΛΟΓΕΣ...

ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.1 ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ


Αναγέννηση Καρδίτσας 2 - 0 Πιερικός

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ
ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝΟΔΟΥ...
ΑΝΟΔΟ ΟΜΩΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ -ΕΞΩ...

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ

Η 7η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ

Ατρόμητος-Ξάνθη 1-1Αστέρας-Ηρακλής 0-0Ολυμπιακός Β-Λάρισα 1-1

ΚΥΡΙΑΚΗ

16.00: Πανσερραϊκός-Κέρκυρα16.00: Καβάλα-Εργοτέλης18.15: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος20.30: Ολυμπιακός-Άρης21.00: ΑΕΚ-ΠΑΟ

Αλ. Παπαρήγα: Επιτέλους, έβγαλε τη μάσκα και αποκαλύφτηκε Ο ΓΑΠ

Ο πρωθυπουργός «επιτέλους έβγαλε τη μάσκα και αποκαλύφθηκε, γιατί πριν λίγους μήνες έλεγαν το εξής: Πέρυσι κάναμε εκλογές, βγήκε το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα, κυβέρνηση έχουμε, η διάταξη των πολιτικών δυνάμεων είναι δεδομένη και τώρα ψηφίζουμε για έναν καινούργιο θεσμό για να εκλεγούν οι κατάλληλοι άνθρωποι. Εμείς λέγαμε βεβαίως ψηφίζεις για δημάρχους, περιφερειάρχες αλλά το κριτήριο και το περιεχόμενο της ψήφου είναι γενικό πολιτικό», είπε από του Γκύζη η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, αναφερόμενη στο άρθρο του Γ. Παπανδρέου ότι η ψήφος αποκτά πολιτικό περιεχόμενο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και διάσωση της 37χρονης Γαλλίδας τουρίστριας, που αγνοείται από τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου στην περιοχή του Ολύμπου.

Από την Παρασκευή, δυνάμεις της ΕΜΑΚ, του στρατού και της αστυνομίας, με αφετηρία την Καρυά Ολύμπου ξεκίνησαν την επιχείρηση εντοπισμού της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με μαρτυρία βοσκού, εθεάθη τελευταία φορά πριν 15 ημέρες, να ανεβαίνει σε μονοπάτι του βουνού.
Στην περιοχή σπεύδει και ο πρόξενος της Γαλλίας στην Ελλάδα, Κριστιάν Τιμονιέ.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΑΠΟΨΕ:
6μμ ΧΡΑΝΗ
7μμ ΚΑΤΩ ΑΓΙΑΝΝΗ
8.30 μμ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΖΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ "ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ"

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΙΚΗΣ ΠΑΝΤΟΥ

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"
ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ

Ο ΕΜΟ και ο Κύριος ΕΛΛΗΝΑΚΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ - Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ...ΠΥΡΑΥΛΟΣ! ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ, ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Η ...ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!!!

ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΗ Η ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ.....

Τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κάνανε το δικό τους πάρτυ... κι εκεί; ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ....ΑΓΚΑΛΙΑ! Και ο Νίκος κι ο Νίκος κι η Χριστίνα κι ο Κώστας Τριανταφύλλου κι η Νίκη Αμοιρίδου και τ άλλα παιδιά.... ΕΤΣΙ ΕΝΩΜΕΝΑ... ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ..... ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΑΓΕ;;;; Ο Νίκος Μακρίδης Υποψήφιος με Ψωμιάδη κι ο Νίκος Κεσανλής Υποψήφιος με Χιονίδη στο Τοπικό της Κατερίνης....