PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΕ ΣΕΙΣ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΖΩΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τι πάει καλά στην Πιερία μου; Νομίζω πως όλα πάνε καλά... Στο μυαλό κάποιων. Όχι στο μυαλό του απλού λαού... Εκεί έχει θέμα. Είδατε τις φωτιές στην Πιερία μου; Είδατε τους σεισμούς; Είδατε τις πλημμύρες; Όλα τα έχει η Μαριωρή ο φερεντζές της έλειπε. Αλήθεια σας λέω. Όλα τα είχαμε και ήρθαν κι αυτά τα δεινά στο κεφάλι μας. Άλλωστε, αν θυμάστε όσοι με παρακολουθείτε εδώ και χρόνια, λέω, πως αν στην Αθήνα το πρόβλημα είναι 10, στην Πιερία είναι 10Χ100... Κι όμως. Ποιος ασχολείται. Κι εγώ ψάχνω βοήθεια. Ψάχνω βοήθεια, από τον Δήμαρχο. Από τους Δημάρχους μου. Και οι τρεις είναι φίλοι. Και ο Σαββούλης και ο Βαγγέλας και ο Κωστάκης... Όλοι τους είναι φίλοι, αλλά... Ρε αδέρφια. Κάντε κάτι. Ναι. Κάνετε κάτι λίγα, όμως δεν φτάνουν. Δεν καταλαβαίνετε πως μας λείπουν τα μικρά; Φτάνει ρε με τα μεγάλα. ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ -ΓΟΥΡΝΕΣ, ΝΕΡΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ - ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ;;; Έ, ναι ρε αδέρφια. Σας αγαπώ όλους.... Όμως, κάτι δεν πάει καλά εδώ στον τόπο μου. Κι ύστερα; Περιμένω κι από την Σοφούλα μου την Μαυρίδου. Κι εκείνη το παλεύει. Αλλά... Κι ύστερα; Ά ρε Πάτερ Ημών... Ά ρε Σεβασμιώτατε Γεώργιε Α΄ της Πιερίας μου... Κι από σένα θέλω περισσότερα. Ναι. Εσύ τουλάχιστον δεν θα αλλάξεις. Θα μείνεις εκεί ισόβια, αν θέλει ο Θεός. Καλά το πας, όμως και σε σένα λέω το ίδιο. Κι άλλο ρε συ... Κι άλλα αδερφέ μου. Σε αυτόν τον πονεμένο λαό της Πιερίας. Κι άλλαααααααα

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

fotoreportage από τη ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΤΟΥΝΙΑΣ

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=2034190&id=1124063128

ΚΑΛΑΜΑΤΑ -ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Μεγάλη νίκη που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της παραμονής, πετυχε  η Καλαμάτα απέναντι στον Πιερικό (30η αγωνιστική) επικρατώντας με 2-1 στην εκπνοή του αγώνα, μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάσιτς.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΘΩΟΙ..!!! www,eptanews.grBASIKO_1
Αθωωτική ήταν η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για τους κατηγορουμένους στη «Δίκη της πετούνιας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι. Με την απόφασή του το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, έβαλε «ταφόπλακα» στην προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών και των εφημερίδων του νομού.

Κατηγορούμενοι ήταν οι εκδότες τριών ημερησίων εφημερίδων της Πιερίας και ο διευθυντής της μίας, για «εξύβριση δια του τύπου κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή», επειδή δημοσίευσαν στα τέλη Ιουλίου του 2009 επιστολή μέλους της Εθελοντικής Δράσης Πιερίας την οποία έκριναν ο δήμαρχος Κατερίνης και οι αντιδήμαρχοι ότι ήταν συκοφαντική προς το πρόσωπό τους.
Η ακροαματική διαδικασία, κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες και κατέθεσαν ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, οι αντιδήμαρχοι Ζήνωνας Σατραζέμης, Βικτωρία Παπατολίκα, Γιώργος Χατζηκώστας, Γιώργος Ίτσιος και Θανάσης Λιακόπουλος. Επίσης κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βαλάντης Θεοδώρου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιλτιάδης Σπυριδόπουλος.
Από την πλευρά των μηνυθέντων κατέθεσε η δημοτική σύμβουλος Άννα Αθανασάκη, ο πρώην υφυπουργός Παντελής Τσερτικίδης και ο δημοσιογράφος και γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου Γιώργος Κουκουλιάτας.