PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΩΧ... Κι εγώ; Κι εγώ από ΑΜΟΙΡΙΔΗ ή ΧΙΟΝΙΔΗ, πάω σε δαγκωτό ...ΧΙΟΝΙΔΗ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Οφείλεις να υποκληθείς στη μαγκιά του Σάββα και κυρ Σάββα κι αφέντη τσουτσουλομύτη, για την δημιουργία της Πλατείας Δημοκρατίας. Όμως, για εμάς τους Κατερινώτες είναι το μισό... Ναι, γουστάρω αυτό που έκανε, είναι πανέμορφο, όμως... Όμως θέλω και την Πλατεία Ελευθερίας. Πλατεία της Κατερίνης είναι η Πλατεία Ελευθερίας κι όχι η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ή ΠΛΑΤΕΙΑ ...ΧΙΟΝΙΔΗ! Που από ένα πείσμα δεν μας την φτιάχνει. Για να δείχνει εδώ και δέκα χρόνια πως αυτός είναι κι όχι όλοι μαζί οι προηγούμενοι. Με το να βλέπουμε τα χάλια της Πλατείας Ελευθερίας, αμέσως μας λέει ο Σάββας, να τι θα πάθετε αν δε με έχετε Δήμαρχο. Εγώ θα κάνω τα πάντα γύρω γύρω, εκτός από τα έργα Αμοιρίδη, Τερζόπουλου, Χαραλαμπίδη κλπ κλπ Για αυτό κάτσε ώ Κετερινιώτη καλά... Γιατί;;; Γιατί θα σε αφήσω και πάλι στα χέρια του Αμοιρίδη που έρχεται..... ΩΧ... Κι εγώ; Κι εγώ από ΑΜΟΙΡΙΔΗ ή ΧΙΟΝΙΔΗ, πάω σε δαγκωτό ...ΧΙΟΝΙΔΗ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ Άστο... Κι άλλαααααααα

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

fotoreportage από τη ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΤΟΥΝΙΑΣ

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=2034190&id=1124063128

ΚΑΛΑΜΑΤΑ -ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Μεγάλη νίκη που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της παραμονής, πετυχε  η Καλαμάτα απέναντι στον Πιερικό (30η αγωνιστική) επικρατώντας με 2-1 στην εκπνοή του αγώνα, μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάσιτς.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΘΩΟΙ..!!! www,eptanews.grBASIKO_1
Αθωωτική ήταν η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για τους κατηγορουμένους στη «Δίκη της πετούνιας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι. Με την απόφασή του το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, έβαλε «ταφόπλακα» στην προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών και των εφημερίδων του νομού.

Κατηγορούμενοι ήταν οι εκδότες τριών ημερησίων εφημερίδων της Πιερίας και ο διευθυντής της μίας, για «εξύβριση δια του τύπου κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή», επειδή δημοσίευσαν στα τέλη Ιουλίου του 2009 επιστολή μέλους της Εθελοντικής Δράσης Πιερίας την οποία έκριναν ο δήμαρχος Κατερίνης και οι αντιδήμαρχοι ότι ήταν συκοφαντική προς το πρόσωπό τους.
Η ακροαματική διαδικασία, κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες και κατέθεσαν ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, οι αντιδήμαρχοι Ζήνωνας Σατραζέμης, Βικτωρία Παπατολίκα, Γιώργος Χατζηκώστας, Γιώργος Ίτσιος και Θανάσης Λιακόπουλος. Επίσης κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βαλάντης Θεοδώρου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιλτιάδης Σπυριδόπουλος.
Από την πλευρά των μηνυθέντων κατέθεσε η δημοτική σύμβουλος Άννα Αθανασάκη, ο πρώην υφυπουργός Παντελής Τσερτικίδης και ο δημοσιογράφος και γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου Γιώργος Κουκουλιάτας.