PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Όχι ρε. ΟΙ θάλασσες δεν είναι δικές μας. Είναι των ψαριών....
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Έχει δελφίνια στις παραλίες του Θερμαϊκού..... Κι αυτό κάποτε εγώ ο άσχετος το έλεγα γούρι... Γαμώτο μου..... Και μετά μου είπε ειδικός, πως αυτό είναι δυστυχία, δυστυχώς! Δυστυχώς για τα δύσμοιρα τα ζωάκια... Που τον χώρο τους και τη ζωή τους στις ανοιχτές θάλασσες την έκλεψαν οι μεγαλοβαρκάριδες, οι ψαράδες, τώρα μην έχοντας φαγητό να φάνε, ήρθαν στον κόλπο μας... Σε νερά που δεν τα πλησίαζαν ποτέ. Κι εδώ, μη νομίζετε πως περνούν καλά. Κάποιοι ασυνείδητοι τα σκοτώνουν, ή τα παιδεύουν. Γιατί λέει, τους σκίζουν τα δίχτυα. Λες και οι θάλασσες είναι του ανθρώπου. Γαμώ την ατυχία μου.... Όχι ρε. ΟΙ θάλασσες δεν είναι δικές μας. Είναι των ψαριών.... Εμείς όμως, οι άπληστοι άνθρωποι, τα θέλουμε όλα δικά μας. Και τη γη και τον ουρανό και τη θάλασσα. Και τα κάναμε μαντάρα όλα... Φτου μας και ξαναφτού μας.... Αφήστε ρε κοπρίτες τα δελφίνια να ζήσουν... Έλεος....

Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

fotoreportage από τη ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΤΟΥΝΙΑΣ

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=2034190&id=1124063128

ΚΑΛΑΜΑΤΑ -ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Μεγάλη νίκη που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της παραμονής, πετυχε  η Καλαμάτα απέναντι στον Πιερικό (30η αγωνιστική) επικρατώντας με 2-1 στην εκπνοή του αγώνα, μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάσιτς.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΘΩΟΙ..!!! www,eptanews.grBASIKO_1
Αθωωτική ήταν η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης για τους κατηγορουμένους στη «Δίκη της πετούνιας», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι. Με την απόφασή του το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, έβαλε «ταφόπλακα» στην προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών και των εφημερίδων του νομού.

Κατηγορούμενοι ήταν οι εκδότες τριών ημερησίων εφημερίδων της Πιερίας και ο διευθυντής της μίας, για «εξύβριση δια του τύπου κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή», επειδή δημοσίευσαν στα τέλη Ιουλίου του 2009 επιστολή μέλους της Εθελοντικής Δράσης Πιερίας την οποία έκριναν ο δήμαρχος Κατερίνης και οι αντιδήμαρχοι ότι ήταν συκοφαντική προς το πρόσωπό τους.
Η ακροαματική διαδικασία, κράτησε περισσότερο από τρεις ώρες και κατέθεσαν ο δήμαρχος Σάββας Χιονίδης, οι αντιδήμαρχοι Ζήνωνας Σατραζέμης, Βικτωρία Παπατολίκα, Γιώργος Χατζηκώστας, Γιώργος Ίτσιος και Θανάσης Λιακόπουλος. Επίσης κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βαλάντης Θεοδώρου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιλτιάδης Σπυριδόπουλος.
Από την πλευρά των μηνυθέντων κατέθεσε η δημοτική σύμβουλος Άννα Αθανασάκη, ο πρώην υφυπουργός Παντελής Τσερτικίδης και ο δημοσιογράφος και γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου Γιώργος Κουκουλιάτας.