PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Παραμύθιαζε φοιτήτριες Έλληνα Πρωταθλητής στίβου και έκλεβε φωτό ή βίντεο και ερωτικού περιεχομένου... Συνελήφθη από τη Αστυνομία...

Συνελήφθη πρωταθλητής στίβου: Εξαπατούσε Διαδικτυακά φοιτήτριες

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον 28χρονο αθλητή:
Ο δράστης προσέγγιζε νεαρά κορίτσια, κυρίως φοιτήτριες διαφόρων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, στις οποίες έστελνε αιτήματα φιλίας, στα «προφίλ» τους στην εν λόγω ιστοσελίδα, καθώς και σε διαδικτυακές φίλες τους, υποδυόμενος τον μεταπτυχιακό φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Μάλιστα για να επιτύχει τους σκοπούς του, τους ανέφερε ψευδώς ότι στο πλαίσιο εκπόνησης της διπλωματικής του εργασίας, ήταν απαραίτητο να «ελέγξει» εξ’ αποστάσεως προσωπικούς τους υπολογιστές για να διαπιστώσει εάν έχουν προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό ή ιούς, προκειμένου να «δοκιμάσει» την ισχύ και την αποτελεσματικότητα ενός νέου αντι-ϊικού προγράμματος.

Αφού τελικά τις έπειθε, ζητούσε να εγκαταστήσουν συγκεκριμένο πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης, με το οποίο αποκτούσε πλήρη πρόσβαση στα υπολογιστικά συστήματά τους, εν αγνοία τους και στη συνέχεια ανέσυρε - αντέγραφε πληθώρα προσωπικών τους δεδομένων, ψηφιακά αρχεία (φωτογραφίες και βίντεο, μεταξύ των οποίων και εpωτικού περιεχομένου, κ.λπ.).

Από

Λιτόχωρο V/S Βροντού σημειώσατε ...1 στον Δήμο Δίου Ολύμπου, με αρχηγό τον Νίκο Λάππα

Εν τέλει δια της πλαγίου το Λιτόχωρο νίκησε τη Βροντού που νίκησε τις εκλογές στον Δήμο Δίου Ολύμπου;;;
Μάλλον ναι, κατ΄ όπως δείχνουν τα πράγματα.
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί ο ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ είναι ο απόλυτος πλέον άρχων των ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ στο μεγάλο ...μαγαζί του Δήμου εκεί στο Λιτόχωρο.
Ο Δήμαρχος ούτως ή άλλως, μπορεί να είναι εκ Βροντούς, αλλά είναι μόνιμος κάτοικος Κολωνακίου...
Οπότε, κάποιες μέρες είναι εκ των πραγματων για τα προσωπικά του στην Αθήνα, ενώ τις άλλες που περισσεύουν εβδομαδιαίως έρχεται στο Λιτόχωρο για να διοικήσει.
Ο ΛΑΠΠΑΣ ΟΜΩΣ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΈΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΠΤΑ ΣΤΑ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.....
Χτίζει μέλλον......
Μικρό είναι....

ΑΓΩΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - Ο διάσημος (;) νεκρός στον Μακεδονικό τύμβο της Αμφίπολης βρέθηκε αλλά....

Ο νεκρός της Αμφίπολης σαγηνεύει τον πλανήτη: Το τεστ DNA θα λύσει το μυστήριοΜε κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην ανασκαφή της Αμφίπολης, καθώς, οι ανακοινώσεις της Τετάρτης έπεσαν σαν «βόμβα» στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Ο νεκρός ή «μυστηριώδης ένοικος» του τύμβου βρέθηκε, καθώς στον τρίτο θάλαμο της Αμφίπολης εντοπίστηκε μεγάλος αυτοσχέδιος τάφος κατασκευασμένος από πωρόλιθους. Κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων αποκαλύφθηκε ότι εντός του τάφου υπήρχε ξύλινο φέρετρο, κάτι που αποδεικνύεται από περίπου 20 διάσπαρτα σιδερένια και χάλκινα καρφιά, όπως επίσης οστέινα και γυάλινα διακοσμητικά του φερέτρου.

Μέσα βρέθηκε σκελετός, σχεδόν ακέραιος, ενώ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού «το γενετικό υλικό θα μεταφερθεί σε ειδικό εργαστήριο για έλεγχο προκειμένου να προκύψουν τα πρώτα στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα, αλλά και τη διακρίβωση της ακριβούς ηλικίας του».

Ο νεκρός βρέθηκε αλλά...

Ισορροπείς ένα ποτήρι σαμπάνιας στον ...πω πω σου;;; Απίστευτη η διάσημη ηθοποιός που το μπορεί...

«Και λένε ότι δεν είχα ένα ταλέντο... Δοκιμάστε να ισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνια στον κ*λο σας». Αυτά ακριβώς τα λόγια χρησιμοποίησε στον λογαριασμό της στο Twitter η Kim Kardashian για να περιγράψει τη νέα της φωτογράφηση για το περιοδικό «Paper» στο τεύχος του χειμώνα.
Σε ένα από τα εξώφυλλα η διάσημη τηλεπερσόνα, φορώντας ένα μαύρο και μακρύ φόρεμα, ποζάρει ενώ φαίνεται να ισορροπεί ένα ποτήρι σαμπάνιας στα διάσημα oπίσθιά της, κρατώντας παράλληλα ένα