PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Θα πληρώνουμε το κράτος για... ηθική βλάβη...




Να αποζημιώνουν την εφορία για ηθική βλάβη (!) θα καλούνται στο εξής όσοι πολίτες έχουν χρέη προς το Δημόσιο σύμφωνα με απίστευτη εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Μάλιστα, οι εφοριακοί θα...
παρίστανται ως συνήγοροι πολιτικής αγωγής σε δικαστήρια ακόμη και αν αυτά εκδικάζουν περιπτώσεις πλημμελημάτων. Σύμφωνα με τις οδηγίες, για χρέη 20.000 ευρώ, η αποζημίωση για...
ηθική βλάβη που θα καλείται να καταβάλλει ο φορολογούμενος αγγίζει τα 2.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, το Δημόσιο θα ζητάει και τα ρέστα σε περιπτώσεις χρεών από ΦΠΑ. Να σημειωθεί ότι η εγκύκλιος βασίζεται σε νόμο του 1953.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει επί λέξει η εγκύκλιος της Διεύθυνσης Αναγκαστικής Είσπραξης, οι έφοροι θα πρέπει “να δίνουν εντολή σε υπάλληλο της υπηρεσίας τους να εκπροσωπήσει το Δημόσιο σε παράσταση πολιτικής αγωγής, ζητώντας από το δικαστήριο να επιδικάσει σε βάρος του κατηγορούμενου και υπέρ του Δημοσίου ποσό ως χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη που υπέστη το Δημόσιο λόγω της προσβολής του κύρους του από τη συμπεριφορά του φορολογούμενου”...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

«Φυλλορροεί» η κυβερνηση...





H διαγραφή των Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά από την Κ.O. της ΔΗΜΑΡ, αφήνει την κυβέρνηση Σαμαρά με μία πλειοψηφία 164 βουλευτών - από 179 που είχε τον περασμένο Ιούνιο.
Συγκεκριμένα, η... Νέα Δημοκρατία είχε αρχίσει με 129 βουλευτές και σήμερα μετρά 125 βουλευτές, ύστερα από τις απώλειες των Νικολόπουλου, Κασαπίδη, Σταυρογιάννη και Σολδάτου.

Η Δημοκρατική Αριστερά, η οποία μετρούσε 17 βουλευτές, σήμερα έχει απομείνει με τρεις λιγότερους, καθώς πέρα από τους Βουδουρή και Μουτσινά είχε προηγηθεί και η επίσημη διαγραφή του κ.Μιχελογιαννάκη.

Πάντως, τις μεγαλύτερες απώλειες εξακολουθεί να μετρά το ΠΑΣΟΚ, καθώς από τους 33 βουλευτές έχει απομείνει με 25 ύστερα από τις διαγραφές των οκτώ βουλευτών (Μπόλαρης, Γκερέκου, Κουτσούκος, Κασσής, Παραστατίδης, Ανδρουλάκης, Σκανδαλίδης και Λοβέρδος.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Δεν είναι ο Ηλίας του 16ου!.









 Τι είναι?...



Η δεοντολογία επέβαλε live να μεταδοθεί η αποψινή συνέντευξη...




Έντονο το παρασκήνιο τις τελευταίες ώρες γύρω από την πολυαναμενόμενη αποψινή συνέντευξη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην εκπομπή της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ. Τελικά μετά από... απαίτηση της διοίκησης η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά και όχι μαγνητοσκοπημένα όπως επιθυμούσε η παρουσιάστρια, για να δοθεί η δυνατότητα σε όποιον θεωρεί ότι θίγεται να παρέμβει και να διασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η διαδικασία και να μην φιμωθεί καμία πλευρά ή άποψη. Δεδομένου βέβαια ότι τα «σύννεφα» πάνω από τον πρώην υπουργό είναι πολλά ώστε να έχει το πέπλο προστασίας από μία κονσέρβα τηλεοπτική συζήτηση.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Φλερτ...






Έντονη φημολογία υπάρχει τον τελευταίο καιρό για φλερτ ανάμεσα στην Άντζελα Γκερέκου - που έχει διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ- και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι... ήδη έχουν υπάρξει επαφές των δυο πλευρών, οι οποίες μάλιστα βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν τον ιδιο δρομο με την κ. Γκερέκου κι άλλα πρόσωπα από το ΠΑΣΟΚ, που διαφωνούν με τις επιλογές του Ευάγγελου Βενιζέλου...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ε στόχο την πρόληψη πυρκαγιών και στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Δ.Δίου-Ολύμπου, παρελήφθησαν από τον δήμο δύο μικρά και αρκούντως οικονομικά ως προς τη λειτουργία οχήματα.



ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 122/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΔΑΣΗ, ΑΛΣΗ ΚΛΠ
 
   Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.
 
Με στόχο την πρόληψη πυρκαγιών και στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Δ.Δίου-Ολύμπου, παρελήφθησαν από τον δήμο δύο μικρά και αρκούντως οικονομικά ως προς τη λειτουργία οχήματα.
Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Συγκεκριμένα, μετά την επιχορήγηση του υπουργείου εσωτερικών προς τον δήμο Δίου-Ολύμπου ύψους 79.300 ευρώ για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας και στο πλαίσιο της υπ’ αριθμόν 122/2012 ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, αγοράστηκαν δύο μικρά και οικονομικά οχήματα, «ανατρεπόμενα», κόστους 10.711 ευρώ το καθένα (σύνολο: 21.422 ευρώ).
Η παραλαβή έγινε με την παρουσία του δημάρχουΓ.Παπαθανασίου, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ.Κωτούλη, των αντιδημάρχων Π.Κιάφακαι Β.Βροχαρίδη, του δημοτικού συμβούλουΓ.Ελευθερίου, του προϊσταμένου της οικονομικής υπηρεσίαςΓιώργου Παπαγεωργίου, εκπροσώπων της εταιρίας που έκανε την προμήθεια καθώς και εργαζομένων του δήμου.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Αναφερόμενος ο δήμαρχος στις δύο προμήθειες αλλά και σε άλλες που είχαν αποφασιστεί με την ίδια απόφαση του Δ.Σ., ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι με τέτοιου είδους οχήματα θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε μεγάλο βαθμό στις ανάγκες πρόληψης πυρκαγιών».
Και συμπλήρωσε: «Οι ανάγκες για προμήθεια αυτού του είδους οχημάτων καθώς και άλλων απορρέουν από το γεγονός ότι τα υπάρχοντα οχήματα του δήμου εκτός του ότι δεν επαρκούσαν, είχαν κριθεί και ακατάλληλα για να χρησιμοποιηθούν στην κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας». 




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.




Ευχαριστούμε την εθελοντική ομάδα δράσης
ΑΣ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ,
που σήμερα δια μέσου της εκπροσώπου της στην Κατερίνη Μίνας Παπανικολάου, πρόσφερε παιχνίδια στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης, στα Επείγοντα της Παιδιατρικής και στη μαιευτική κλινική.
Το χαμόγελο των παιδιών είναι το μεγαλύτερο ευχαριστώ μας.

 Κακαμούκα Δήμητρα



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Για ένα διήμερο ήταν στην Κατερίνη η ακαδημία μπάσκετ του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ιωαννίνων, όπου στις 2 και 3 Ιανουαρίου συμμετείχε σε μια σειρά από φιλικούς αγώνες για διάφορες ηλικίες.




 
Φιλοξενήθηκε από τον Πιερικό Αρχέλαο

Για ένα διήμερο ήταν στην Κατερίνη η ακαδημία μπάσκετ του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ιωαννίνων, όπου στις 2 και 3 Ιανουαρίου συμμετείχε σε μια σειρά από φιλικούς αγώνες για διάφορες ηλικίες.
  Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Πιερικός Αρχέλαος 2000 - ΑΓΣΙ 2000 40-45
Πιερικός Αρχέλαος 1999 - ΑΓΣΙ 1999 61-36
Κατερίνη 2008 - Κρόνος Ιωαννίνων 65-69
Πιερικός Αρχέλαος 1998 - ΑΓΣΙ 1998 41-59
Πιερικός Αρχέλαος 2000 - ΑΓΣΙ 1999 17-45
Πιερικός Αρχέλαος 1999 - Κρόνος Ιωαννίνων 59-31
Πιερικός Αρχέλαος 1999 - ΑΓΣΙ 2000 28-25
Πιερικός Αρχέλαος 1997- ΑΓΣΙ 1998 50-59
Κατερίνη 2008 - ΑΓΣΙ 1999 52-37
 
● Στις 4 Ιανουαρίου η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου συμμετείχε σε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι έγινε στο «Ιβανώφειο» κλειστό γυμναστήριο.
 
● Τέλος στις 5 Ιανουαρίου τα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου που γεννήθηκαν το 1999 και το 2000, αντιμετώπισαν στην Καλαμαριά το αντίστοιχο τμήμα του Ναύαρχου Βότση.
 
ΦΩΤΟ:
Από τους αγώνες με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων στην Κατερίνη


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ : Τα Λουκατζάρια της Παλιόστανης - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Ευριπίδης Θεοδοσίου






ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ









οικογενειακές ιστορίες ...!!!


























* Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του! *


η μόνη περίπτωση για φτηνό πετρέλαιο στην επαρχία...!!!


Εκτος ΔΗΜΑΡ, Βουδούρης και Μουτσινάς...






Εκτός ΔΗΜΑΡ βρίσκονται πλέον οι Οδ. Βουδούρης και Π. Μουτσινάς, καθώς ο Φώτης Κουβέλης γνωστοποίησε πριν από λίγο στον Πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πως οι... δύο βουλευτές δεν ανήκουν  στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Στην επιστολή αναφέρεται:

«Οι δύο Βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις.

Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς».



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!



Υπερχρεωμένα νοικοκυριά: Ναι, υπάρχουν λύσεις!



 






   Η εκδήλωση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, με εισηγήτριες τις νομικούς Φωτεινή Μάρκου και Ζηνοβία Καδηγιαννάκη του Τμήματος Νομικής Προστασίας τηςΕ.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013, ώρα 17:00 στην αίθουσα του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» στην οδό Φλέμινγκ (Καπνικός Σταθμός), δίπλα στο παρκινγκ των δικαστηρίων. Για να δεις που βρίσκεται ο χώρος της εκδήλωσης, κάνε κλικ εδώ: http://goo.gl/maps/sMX0X    

Στόχοι της πρωτοβουλίας είναι να ενημερωθούν οι πολίτες για 
  • τις προϋποθέσεις ένταξης στο νόμο,
  • την εξαίρεση από την ρευστοποίηση της πρώτης κατοικίας,
  • τις προϋποθέσεις για την ρύθμιση αλλά και την απαλλαγή τους από τα χρέη,
  • για την έκβαση των υποθέσεων στον εξωδικαστικό συμβιβασμό και στις δικαστικές αποφάσεις, όπως επίσης για
  • τον τρόπο αντιμετώπισης των υπερχρεωμένων καταναλωτών από τις εισπρακτικές εταιρείες!
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ


ΟΛΥΜΠΟΣ 6-1-2013



  
    Την ημέρα των Θεοφανείων  τα μέλη του Προσκυνηματικού Ορειβατικού Συλλόγου άφησαν τις ψηλές κορυφές και για τον αγιασμό των υδάτων από την Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου κατέβηκαν στις ακτές του Θερμαικού κόλπου. Μία από τις βασικές αρχές του συλλόγου ΠΡΟΣ είναι και  η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την κυριότερη ημέρα του καθαγιασμού των υδάτων βρέθηκαν στις κοντινές ακτές του Ολύμπου.

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη με χαμηλή θερμοκρασία και πολλοί νέοι βούτηξαν στα αφρισμένα νερά για να πιάσουν το σταυρό και να πάρουν την ευλογία του Αγίου Πνεύματος.
Οδηγός στις πορείες των βουνών ο πατέρας Μακάριος αλλά και οργανωτικός συμπαραστάτης και λειτουργός και καθοδηγητής στις περισσότερες  θρησκευτικές, ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις του συλλόγου.

Χαλάρωσε, αλλά δεν το πλήρωσε.. ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κένταυρος 3-1




  
   Χαλάρωσε, αλλά δεν το πλήρωσε..

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κένταυρος  3-1
10ος  όμιλος του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Μπορεί οι παίδες της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης να πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης, αλλά η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν αυτή που όλοι γνωρίζουμε και αναμένουμε.
Παρά το ιδανικό ξεκίνημα με γκολ από τα αποδυτήρια όταν στο 1ο λεπτό ο Λυκούργος αποδέχτης της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κεραυνού και με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. 

Εκεί που όλοι θεώρησαν πως το παιχνίδι θα έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου, δεν υπολόγιζαν στη χαλαρότητα των παικτών. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών και η σιγουριά του αποτελέσματος απ ότι έδειξε επηρέασε την ομάδα γιατί μετά από το σημείο αυτό η ομάδα του Άγγελου Κούτου «έπεσε».
Οι φιλοξενούμενοι συνειδητοποίησαν την χαλαρότητα αυτή και μετά από το πρώτο 10ο λεπτό πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσαν τους παίκτες της ΠΑΕ Ποντίων υποχρεώνοντας τους σε πολλά ατομικά λάθη με συνέπεια να πει η νευρικότητα στο παιχνίδι τους.
Στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου η άμυνα αν και εκτεθειμένη κάποιες φορές από το κέντρο, κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα μακριά από τα καρέ του Κούζα, ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Στην επανάληψη οι παίκτες της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης μπήκαν με αυτοσυγκέντρωση, αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και με πάθος πίεσαν σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έστειλε το μήνυμα στους αντιπάλους να μην ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.
Έτσι στο 45ο λεπτό μετά από συνεργασία Λυκούργου, Πιατίδη και Λιπιρίδη, ο τελευταίος με σουτ «κεραυνό» έξω από τη μεγάλη περιοχή έγραψε  το 2-0.
Δέκα λεπτά αργότερα το σκορ ανέβηκε στο 3-0 όταν οι επιθετικοί της ΠΑΕ Ποντίων, Βαγγελακάκης και Λυκούργος πίεσαν ασφυκτικά τους αμυντικούς του Κεραυνού υποχρεώνοντας τους να κάνουν λάθος μεταβίβαση που εκμεταλλεύτηκε ο Λιπιρίδης , μπήκε στην μεγάλη περιοχή και ανατράπηκε από τον αντίπαλο αμυντικό με τον διαιτητή να μην έχει άλλη επιλογή από το να δείξει το σημείο του πέναλτι.
Το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα από το Συμεωνίδη.
Πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Κεραυνός μείωσε το σκορ σε 3-1 όταν σε κόντρα επίθεση, βρήκαν την άμυνα της ΠΑΕ Ποντίων εκτεθειμένη και με κοντινό πλασέ παραβίασαν την εστία του Κούζα. Η ομάδα της Κατερίνης παρέμεινε πρώτη επικεφαλής του 10ου ομίλου έχοντας το απόλυτο σε νίκες και βαθμούς.

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ Κατερίνης (Άγγελος Κούτος) :
Κούζας - Συμεωνίδης - Ανδρικόπουλος - Χατζηγιάννης - Καραμιχάλης (Καρακούσης) - Αγγέλου - Πιατίδης (Δημόπουλος) - Παγώνης - Ρουμπιές (Βαγγελακάκης) - Λιπιρίδης - Λυκούργος.






Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ