PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Η ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ή δεν ΤΡΩΣ ΚΑΝ


ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

!!!!

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

bikiropoulos.blogspot.com

ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...!
ΤΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ.

Σε συμβολικές καταλήψεις στα διόδια

Σε συμβολικές καταλήψεις στα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης και Λεπτοκαρυάς Πιερίας, αρχής γενομένης από την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, θα προχωρήσουν κάτοικοι και φορείς του νομού Πιερίας.
Οι κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στην Κατερίνη, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας και στην οποία συμμετείχαν δήμαρχοι της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατά των Διοδίων Νομού Πιερίας κ.ά.
Οι κινητοποιήσεις ξεκινούν στις 12/12, στα διόδια Μαλγάρων και Λεπτοκαρυάς, με το άνοιγμα των διοδίων από τις 11:00 - 15:00.
Εάν η πολιτεία «κωφεύσει» και δεν «εισακουστούν» τα αιτήματά τους τότε θα προχωρήσουν σε άνοιγμα των προαναφερθέντων διοδίων για ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, τις ίδιες ώρες (11:00 - 15:00).
«Εάν και πάλι δεν δοθεί λύση, θα προχωρήσουμε μετά τις γιορτές, στην επ� αόριστον κατάληψη των διοδίων Μαλγάρων και Λεπτοκαρυάς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι ζητούν μεταξύ άλλων την επαναφορά του κόστους των διοδίων των Μαλγάρων στην αρχική τιμή των δύο ευρώ.
Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσε και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης, καθώς οι κινητοποιήσεις στα Μάλγαρα θα πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία των Επιμελητηρίων των δύο νομών (Θεσσαλονίκης και Πιερίας), αφού θεωρούν ότι «πλήττονται οι επαγγελματίες και ο τουρισμός της περιοχής».
«Νομίζω ότι οι αυξήσεις και στο κόστος αλλά και στον αριθμό των διοδίων είναι παράλογες και δεν ανταποκρίνονται σ� αυτό που προσφέρουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπίδης.
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για τα διόδια, αποφασίστηκε, επίσης, η διανομή σχετικού φυλλαδίου στους νομούς Πιερίας και Θεσσαλονίκης, καθώς και η διεξαγωγή δημοψηφίσματος τουλάχιστον στους δήμους της Πιερίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ!...

fimotro.blogspot.com
Την ώρα που ο Ντομινίκ Στρος Καν είχε χθες συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ένας βουλευτής της ΝΔ περνούσε το κατώφλι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσινκγτον. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος που μετέβη στην αμερικανική...
πρωτεύουσα στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΝΑΤΟ είχε, μαθαίνουμε, ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα με άτυπες συναντήσεις και επαφές με αξιωματούχους του Οργανισμού με τους οποίους συζήτηση την πορεία υλοποίησης του μνημονίου από την κυβέρνηση και ζητήματα που αφορούν την ευρωπαϊκή οικονομία.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ -ΠΑΟ 3-1


Με ακόμα μία κακή εμφάνιση, αποχαιρέτησε ο Παναθηναϊκός το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ηττήθηκαν 3-1 από την Κοπεγχάγη στην πρωτεύουσα της Δανίας και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους με μόλις δύο βαθμούς στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.
Τα γκολ των γηπεδούχων, που εξασφάλισαν πανηγυρικά την πρόκριση στους «16», πέτυχαν οι Βίνγκααρντ (26΄), Γκρόνκγιερ (50΄-πέναλτι) και Τζιμπρίλ Σισέ (73΄-αυτογκόλ). Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Σεντρίκ Καντέ μείωσε για τον Παναθηναϊκό.

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
Τβέντε-Τότεναμ 3-3
Βέρντερ Βρέμης-Ίντερ 3-0
Βαθμολογία
1. Τότεναμ… 11 (18-11)
2. Ίντερ… 10 (12-10)
3. Τβέντε… 5 (6-8)
4. Βέρντερ Βρ… 5 (6-12)
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ
Μπενφίκα-Σάλκε 0-2
Λιόν-Χάποελ Τελ Αβίβ 2-2
Βαθμολογία
1. Σάλκε… 13 (10-2)
2. Λιόν… 10 (10-9)
3. Μπενφίκα… 6 (6-12)
4. Χάποελ… 5 (7-10)
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Μαν. Γιουνάιτεντ-Βαλένθια 1-1
Μπούρσασπορ-Ρέιντζερς 1-1
Βαθμολογία
1. Μαν. Γιουνάιτεντ… 14 (7-1)
2. Βαλένθια… 11 (15-4)
3. Ρέιντζερς… 6 (3-6)
4. Μπούρσασπορ… 1 (2-16)
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
Μπαρτσελόνα-Ρούμπιν Καζάν 2-0
Κοπεγχάγη-Παναθηναϊκός 3-1
Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα… 14 (15-3)
2. Κοπεγχάγη… 10 (7-4)
3. Ρούμπιν Καζάν… 6 (2-4)
4. Παναθηναϊκός… 2 (2-13)
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από sport-fm.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ληστές στο Άγιο Όρος

ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Στόχος διαρρηκτών έγινε κελί της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος του Αγίου Όρους. Άρπαξαν εικόνες και έναν χρυσοκέντητο ρωσικό επιτάφιο, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του γέροντα

Κοινωνικά άδικο

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ


Την θέση ότι το Μνημόνιο είναι κοινωνικά άδικο και αναποτελεσματικό οικονομικά, διατύπωσε ο Α.Σαμαράς στον Ντομινίκ Στρος Καν, στη συνάντηση που είχαν στη Βουλή

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΚΑΝ


Συστάσεις και παραινέσεις

Συστάσεις για τα πως και τα πρέπει στην ελληνική οικονομία έδωσε ο Ντομινίκ Στρος Καν μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Εξέφρασε αισιοδοξία..

ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ

Κατάληψη επ'αόριστον

Θεωρώντας πως η αύξηση κατά 40% στα διόδια των Μαλγάρων πλήττει καίρια τον τουρισμό και τις μετακινήσεις οι φορείς της Πιερίας πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε επ'αόριστον κατάληψη...

Αναφορές σε UFO

Η Wikileaks «ξεσκεπάζει» και τους εξωγήινουςΠολλές εκπλήξεις κρύβουν ακόμα τα αδημοσίευτα εμπιστευτικά έγγραφα του WikiLeaks.


Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ιστοσελίδας, Julian Assange, σε κάποια από αυτά που περιμένουν τη σειρά τους για να δημοσιευθούν, υπάρχουν αναφορές σε UFO.

O Assange μίλησε για αυτή την πτυχή των αποκαλύψεων σε chat με χρήστες του Internet, που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας ‘Guardian’. Αφορμή ήταν το σχόλιό του για πολλές εκατοντάδες email που έχουν λάβει οι συνεργάτες του από «παράξενους» τύπους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν δει UFO ή όπως χαρακτηριστικά είπε για μια περίπτωση: «Είδε τον αντίχριστο να μιλά με τη γυναίκα του στον κήπο του σπιτιού τους».

Παρά το ειρωνικό ύφος του, παραδέχτηκε ότι πράγματι στο προς δημοσίευση υλικό υπάρχουν αρχεία που περιέχουν πληροφορίες για εξωγήινη ζωή.

Μετά από αυτή την παραδοχή, πολλά website έκαναν υποθέσεις ότι τα απόρρητα αμερικανικά αρχεία θα επαληθεύσουν μαρτυρίες αμερικανών πιλότων για προσγείωση εξωγήινων και θα δώσουν εξηγήσεις για περίεργες απενεργοποιήσεις όπλων σε πυρηνικά καταφύγια της Βρετανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περσινή χρονιά ήταν η πιο πολυάσχολη για την υπηρεσία που ασχολείται με καταγγελίες UFO του βρετανικού υπουργείου Άμυνας. Περίπου 400 ήταν οι αναφορές πολιτών στο γραφείο αυτό, το οποίο όμως έχει διακόψει τη λειτουργία του, εδώ και πολλούς μήνες.
πηγή: newsbomb