PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

για εκείνους που έλεγαν το δηοσίευμά μου για την διοίκηση του ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΣΚΛΗΡΟ

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ - ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΣΚΟΠΙΑ

Ενιαίο αντιπολιτευτικό σχήμα με στόχο την αμφισβήτηση της κυβερνητικής πολιτικής του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι συγκροτούν 12 αντιπολιτευόμενα κόμματα από το χώρο της κεντροαριστεράς, με επικεφαλής τη Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM) υπό τον Νίκολα Γκρούεφσκι.

τα κοράκια- συμπεριφέρονται σαν να αναγνωρίζουν τα ανθρώπινα πρόσωπα.

Εκτός από πανέξυπνες, οι άγριες κουρούνες είναι και μνησίκακες, διαπιστώνουν οι Αμερικανοί ορνιθολόγοι που τόλμησαν να τις ενοχλήσουν. Τα παμπόνηρα πουλιά μπορούν να θυμούνται για χρόνια ποιος τις πείραξε και προειδοποιούν τους φίλους τους όταν ο κίνδυνος πλησιάζει.




Όπως σχολιάζει το περιοδικό New Scientist στο τελευταίο τεύχος, ερευνητές πεδίου είχαν παρατηρήσει εδώ και χρόνια ότι οι κουρούνες -το γένος που συμπεριλαμβάνει και τα κοράκια- συμπεριφέρονται σαν να αναγνωρίζουν τα ανθρώπινα πρόσωπα.



Θέλοντας να εξετάσει αν τα πτηνά ξεχωρίζουν τους ανθρώπους από το πρόσωπο ή από τα ρούχα ή άλλα χαρακτηριστικά τους, ο Δρ Τζον Μάρζλουφ του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον στο Σιάτλ σχεδίασε ένα εξυπνο αλλά και μάλλον αστείο πείραμα.



Κάθε φορά που πήγαινε στο δάσος για να αιχμαλωτίσει και να σημαδέψει με δακτύλιους τις άγριες αμερικανικές κουρούνες, φορούσε μια πλαστική μάσκα με το πρόσωπο ενός ανθρώπου των σπηλαίων. Τα πουλιά σταδιακά έμαθαν να αναγνωρίζουν τη μάσκα και σήμαιναν συναγερμό κάθε φορά που κάποιος ερευνητής πλησίαζε τις φωλιές τους.



Το εντυπωσιακό όμως ήταν ότι τα ίδια πουλιά αδιαφορούσαν εντελώς αν ο ίδιος ερευνητής πλησίαζε το χώρο τους φορώντας μια διαφορετική μάσκα, αυτή τη φορά με το πρόσωπο του Αμερικανού τέως αντιπροέδρου Ρίτσαρντ Τσένι.



Και η αντιπάθεια των πτηνών για τον άνθρωπο των σπηλαίων διατηρήθηκε για τουλάχιστον τρία χρόνια, ένδειξη ότι οι κουρούνες διαχωρίζουν τους «κακούς» από τους «καλούς» ανθρώπους και δεν ξεχνούν ποιος τις είχε βλάψει κάποτε.



Θεωρείται επίσης βέβαιο ότι οι κουρούνες θυμούνται τα ίδια τα πρόσωπα και όχι άλλα σωματικά χαρακτηριστικά, καθώς δεν φάνηκαν να νοιάζονται αν ο ερευνητής φορούσε για παράδειγμα ένα καπέλο ή μια χρωματιστή κορδέλα στο χέρι.



Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Animal Behaviour.

εξέταση του Μιχάλη Χριστοφοράκου

Τις δικονομικές προϋποθέσεις προκειμένου να καταστεί δυνατή η εξέταση του Μιχάλη Χριστοφοράκου θα διερευνήσει η Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση Siemens, η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά την Τρίτη. Η Επιτροπή ζητά όλες τις συμβάσεις της Siemens με το Δημόσιο ακόμη και πριν από το 1989, όλες τις σχετικές δικογραφίες, καθώς και το πόρισμα Ζορμπά.


Στην πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής υπήρξε συναινετική διάθεση, καθώς, όπως έγινε γνωστό, όλες οι αποφάσεις που λήφθηκαν ήταν ομόφωνες.

ΠΑΣ -ΠΑΟΚ 4-0...!!!!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 4-0 στους «Ζωσιμάδες» και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Τετάρτη (3/2)


17:00 Παναθηναϊκός - Καλλιθέα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ



Τετάρτη (10/2)

17:00 Ξάνθη - Aρης

Γήπεδο: Πηγαδίων Ξάνθης



17:00 Καβάλα - Πανιώνιος

Γήπεδο: «Ανθή Καραγιάννη»

NATA NATA..!!!!

Γενικό «πάγωμα» μισθών στον δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, καθώς και στην αυτοδιοίκηση, αύξηση του φόρου στα καύσιμα και αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, αφού περιέγραψε σε δραματικούς τόνους την κατάσταση της οικονομίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να σταματήσουμε την πορεία της χώρας προς τον γκρεμό.

λέτε να είναι η κοπέλα στην Μεγάλου Αλεξάνδρου; Και δεν ,,,κρυώνει;;;

Σε ποιό Δήμο της Πιερίας νοσταλγούν τις εποχές που φώναζαν...
Έ ΡΕ ΓΛΕΝΙΑ....
Γιά 5η φορά ρε Γιώργο Κεραμιδιώτη σου την έκαναν εκεί στο Δήμο Παραλίας;;;;
χα χα χα 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ;;; ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

αντί για όπλο, άρπαξε το ΣΤΥΛΟ του!!!

ΑΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΠΟΥ ...ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ PIERIA-GR KAI ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΝΕΟ! ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕ....
(θα επανέλθουμε...)

KI ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ...ΜΠΟΧΑ

προτείνουμε ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ!!!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ ΝΙΚΟ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ...ΚΟΡΙΝΟΔΗΜΑΡΧΕ;;;

PIERIA-GR Την Κυριακή 30-1-2010 στην ΕΚΑΒΗ έγινε η βράβευση των καλυτέρων μαθητών και αθλητών του Νομού από τον Δήμο Κατερίνης ,παρουσία του Νομάρχη του Δημάρχου του κ.κ Αγαθόνικου βουλευτών και άλλων πολιτειακών και στρατιωτικών εκπροσώπων.
Βραβεύθηκε ο ΚΥΡΑΙΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ για το ασημένιο μετάλλιο και την δεύτερη θέση που κατέκτησε υπό τη καθοδήγηση του προπονητή του Γκριζαλιώτη Ιωάννη στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Ελληνορωμαϊκής πάλης.
Αν και Δημότης του Δήμου Κορινου με ανάλογες επιτυχίες τα προηγούμενα έτη, Χρυσό μετάλλιο στη Βόρεια Ελλάδα ,Χάλκινο Πανελλήνιο συλλόγων ασημένιο Πανελλήνιο . Στις βραβεύσεις που έγιναν στο Δήμο Κορινού αν και δεν υπήρχε άλλος με Πανελλήνιες διακρίσεις δεν βραβεύθηκε ποτέ.


Γιατί κύριε Δήμαρχε Νικόλαε Αβραμίδη, κατά τ άλλα φίλε μου;
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ...ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ; ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;