PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ PIERIA2011@YAHOO.GR ΚΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22.00 ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΟΝ TΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

Ο "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ WWW.ATHLITIKOS.GR

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΥΓΕ... ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕ ...ΓΑΜΩΤΟ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Τελικά μήπως η Πιερία μου είναι για μεγάλα πράγματα; Τι δεν κατάλαβες ρε φίλε; Να αρχίσω; Ή μήπως θέλεις να τελειώσω; Έ, λοιπόν άκου. Κάνει ο Σάββας και κυρ Σάββας κι αφέντης τσουτσουλομύτης για πρώτη φορά πέρσι ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ και γίνεται στην Πιερία χαμός στο ίσωμα. Κι ύστερα; Ύστερα δίνει βάση στο πανηγύρι που πριν χρόνια το είχε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και ξεσκίζει κι εκεί. Χαμός στο άλλο ίσωμα. Και… Και υπενθυμίζω πως την πρώτη χρονιά του που ανέλαβε Δήμαρχος, είχε καταργήσει με τη μια το Καρναβάλι του Αμοιρίδη. Κανένας ποτέ δεν κατάλαβε το γιατί… Κι ούτε βέβαια και θα το καταλάβει. Και ξέρετε γιατί; Επειδή τον λόγο τον ξέρει μόνο ο ίδιος ο Σάββας. Που θα πάει όμως; Κι αυτό θα το καταλάβει κάποτε. Και θα το επαναφέρει. Σαν γιορτή, που την γουστάρουν τα παιδιά κι ύστερα οι μεγάλοι, γιατί την γουστάρουν τα παιδιά… Όχι για τίποτα άλλο. Κι ύστερα ήρθε η ώρα του κανονικού μας Πανηγυριού στην Ανδρομάχη. Κι εκεί έκανε το αυτονόητο και πάλι χαμός. Πρόσεξε τα παιδιά. Και; Και ξέσκισε και πάλι. Ενώ πριν ένα χρόνο αν περνούσες από έξω δεν θα έπαιρνες χαμπάρι ότι κάτι έχει εκεί δίπλα στο ποτάμι, τώρα; Φέτος; Χαμός. Έκλεισαν και πάλι οι δρόμοι και χαμογέλασε το χειλάκι των …παιδιών! Πρώτα των παιδιών κι ύστερα των μεγάλων. Γιατί τα παιδιά γέλασαν. Κι ύστερα; Ήρθε το πανηγύρι του Αιγινίου. Τι δεν κατάλαβες πάλι; Να γράψω; Όχι βέβαια γιατί κι εκεί έγινε χαμός. Μεγάλα πράγματα. Κι ύστερα; Πάλι η Έκθεση του Χατζηχριστοδούλου, όπου κι εκεί συνωστισμός στην προκυμαία. Ναι. Κι εκεί χαμός. Μήπως τελικά η Πιερία μου, είναι για μεγάλα πράγματα, αρκεί να έχει μεγάλους πολιτικούς; Λέω μήπως… ΥΓ: Ά, ξέχασα και το καλοκαίρι μου. Που στις παραλίες μας, έγινε χαμός, γιατί εκεί έκανε μεγάλα πράγματα ο Σύλλογος Ξενοδόχων με την Βαγγελιώ την Ξυπτερά και τα παιδιά της. Με την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου και τα δικά της παιδιά. Με τους τρείς Δημάρχους… Εύγε. Κάτι γίνεται στην Πιερία μου…

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Η ΔΕΥΑΚ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΤΗΣ.... ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗΣ

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κατερίνης Στέργιος Μπουσνάκης, με τον Αντιπρόεδρο Αντώνη Παπαγιαννούλη, είναι κοντά και δίπλα πάντα στους εργαζόμενους εκεί έξω που μοχθούν για την όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους Δημότες.
Η ύδρευση και η αποχέτευση στην Κατερίνη, είναι πράγματι πονεμένη ιστορία για όλους, όμως η μάχη δίνεται εκεί έξω....
Μαζί τους κι ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ο Δήμαρχος, αρωγός πάντα των προσπαθειών τους.
Όσο για τον "ΜΠΟΥΣ" και τον ΑΝΤΩΝΗ το μόνο που έχουν κάποιοι να τους ...χρεώσουν είναι η ...καλοπροαίρεση τους στα πάντα!!!
Κι αυτό τους είναι ...ελάττωμα!!!
Έ ναι.....
Η ΔΕΥΑΚ και τα ...εργαλεία της για ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, Αντώνης Παπαγιαννούλης και Στέργιος Μπουσνάκης....

"ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ, ΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ...ΑΦΟΡΜΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΚΟΥ" - ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Η ΕΠΣ Κερκύρας για τον Τάσο Κάκο

Το Κερκυραϊκό, αλλά και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουν αυτή την περίοδο, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, την ευκαιρία να έχουν και να χρησιμοποιούν έναν από τους κορυφαίους διαιτητές που έχουν αναδειχθεί και υπηρετούν τον αθλητισμό μας: τον Τάσο Κάκο.
Το διεθνή διαιτητή, πρωταγωνιστή στα εθνικά πρωταθλήματα και με θετική συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και ανιδιοτελή συμβολή και αρωγή στην προσπάθεια του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Ο Τάσος με την αγωνιστικότητα, το ήθος και τη συνεχή προσπάθειά του κέρδισε την αναγνώριση, την αποδοχή και τη συμπάθεια της ανυστερόβουλης ποδοσφαιρικής οικογένειας και κανείς δεν αμφισβητεί τη μεγάλη αξία του.
Το τελευταίο διάστημα, όμως, δέχεται μια ανοίκεια, εμπαθή και αδικαιολόγητη επίθεση, που στοχεύει στην ακύρωση των μακροχρόνιων προσπαθειών του, του προσωπικού του αγώνα και της αξίας του.
Ένας πρωτοφανής, αβάσιμος, άδικος πόλεμος για την αγωνιστική του παρουσία σε έναν αγώνα και ιδιαίτερα για μια φάση που όλοι γινόμαστε μάρτυρες ότι δεν είχε προσωπική άποψη και οπτική επαφή με το «συμβάν». Αυτό στάθηκε αφορμή για μια αποπροσανατολιστική επίθεση σε βάρος του, που προφανώς εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.
Καλούμε όλους τους αρμόδιους να προφυλάξουν με κάθε τρόπο τον κορυφαίο διαιτητή μας, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη και το σεβασμό, που δικαιούται για την προσφορά και την ποιότητά του.
Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Τάσο, τον στηρίζουμε με κάθε τρόπο και τον καλούμε να συνεχίσει απερίσπαστος την τεράστια προσπάθειά του στην ιστορική του διαδρομή και να είναι βέβαιος ότι ο χρόνος θα τον δικαιώσει.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμματέας
Ανδρέας Προβατάς    Παναγιώτης Ποζίδης

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΡΕΝΤΙΝΑ.....


Από τις πρώτες φωτογραφίες του Σεβασμιότατου μας με ΠΙΕΡΙΕΙΣ


Ο Σεβασμιότατος Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος εν μέσω των "μάχημων" νέων Πιεριέων Γιώργου και Νίκου.

Ωσάν ...τελετάρχης ο δικός μας "Σερίφης". Ο Σερίφης της Πιερίας....
Η οικογένεια Αδαμόπουλου εκεί κάτω από τα διακριτικά των καταδρομέων της Ρεντίνας....
Στη ΡΕΝΤΙΝΑ τα ΚΟΜΑΝΤΑ από την ΠΙΕΡΙΑ μου Γιώργος Αδμόπουλος και Νίκος Κώστογλου φόρεσαν επίσημα και τον πράσινο μπερέ τους.....
Εκεί ήταν οι οικογένειες τους.
Του Τάκη και της Χριστίνας Αδαμόπουλου και του Δημήτρη και Μαρία Κώστογλου για να καμαρώσουν τα παιδιά τους στην πολύ αυτή όμορφη ημέρα της ζωής τους.
Εκεί όμως ήταν κι ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ κκ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μας, πλέον....
Πριν έρθει στην ΠΙΕΡΙΑ επίσημα και λίγο πριν την ενθρόνιση του βρέθηκε κοντά στους στρατιώτες μας.
Οι φωτογραφίες είναι ίσως από τις πρώτες του με πιστούς του ΠΟΙΜΝΙΟΥ του, αν εξαιρέσουμε εκείνες τις ωραίες που καμαρώσαμε στην Αθήνα και την χειροτονία του.....
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ....
ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

Η ΠΙΟ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ.....

Να ποια αγκαλιά ψάχνεις....
Ψάχνεις μα δεν βρίσκεις....
Βρίσκεις μα δεν έχεις....

ker@ilidis
Οι μόνοι πιο ...μουρλοί από τους πολιτικούς της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι οι ...ψηφοφόροι!!!

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ...ΘΕΜΟΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Τα καλύτερα παιδιά του ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.....
Ο Αλέκος Γιουμίδης ο των χωριών και των Προέδρων τους Προστάτης....
Ο Γιώργος Ίτσιος ο της υγείας και προστασίας του δημότη Κατερίνης Προστάτης....
Ο Νίκος Παπαζιώγας ο των τεχνικών υπηρεσιών υπέρ δημότης Προστάτης....
Ή αλλιώς "ΟΙ ΤΡΕΙΣ ...ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ"....
Κι όλοι μαζί ΦΙΛΑΘΛΟΙ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που ΣΩΘΗΚΕ.....
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ: Η φωτογραφία στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106,7 της Πιερίας το ΠΡΩΤΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ αθλητικό ραδιόφωνο στην περιοχή μας....

ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ...ΒΑΛΣΑΜΟ Η ...ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ

Το καλύτερο κορίτσι του ραδιοφώνου κάθε πρωί στους 89,2 στο ράδιο ΔΙΟΝΥΣΟΣ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΑΝΟΙΞΗ

Μπήκαμε για τα καλά στην Άνοιξη....
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α . . . . . . ! ! !

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑ - ΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

Νίκη ΣΩΤΗΡΙΑ για τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥ.....
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-1 και τα μυαλά στα κάγκελα.
Μπράβο στον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ και στα παιδιά του....
Μπράβο στους ποδοσφαιριστές....
Πατσιογεώργος, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Παπατόλιος (75' Χ. Καρτσαμπάς), Ίτσιος, Μανίκας, Μπρίτο (46' Νικολίτσης), Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Ελευθεριάδης (64' Κέρι).

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ "ΦΑΡΜΑΚΑ ΥΠΕΡ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..."

Περισσότερα από 6.000 φάρμακα συγκεντρώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για να δοθούν στα κοινωνικά φαρμακεία της Πιερίας.

Σοφία Μαυρίδου: Οι πολίτες της Πιερίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση φαρμάκων υπέρ των οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ευαισθησία τους για τον συνάνθρωπο.Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων της Πιερίας στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνα, των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παράρτημα  Κατερίνης και του Τμήματος Νοσηλευτικής Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για συγκέντρωση Φαρμάκων και υγειονομικού υλικού με σκοπό να διατεθούν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Νοσοκομείου και σε κοινωνικά Φαρμακεία της περιοχής.


Συνολικά προσφέρθηκαν από