PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΑΕΚ άρα ομαδάρα ΑΕ Κούκου ομαδάρα οε οε οε

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ -ΓΛΕΖΟ...

Επίθεση από ομάδα συγκεντρωμένων δέχθηκε το μεσημέρι στο Σύνταγμα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, στη διάρκεια της διαδήλωσης της Συνομοσπονδίας κατά των μέτρων της κυβέρνησης για την οικονομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παναγόπουλος τραυματίστηκε και κατέφυγε αρχικά στον προαύλιο χώρο της Βουλής και στη συνέχεια στο ιατρείο, από όπου έσπευσε να τον παραλάβει ασθενοφόρο. Ο Γ.Παναγόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Υποβάλλεται σε εξετάσεις, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει κίνδυνο.
Αρχικά ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δέχθηκε επίθεση με νερό και γιαούρτια την ώρα που ετοιμαζόταν να απευθυνθεί στους συγκεντρωμένους. Ακολούθησε συμπλοκή και ο προπηλακισμός του.
Ακολούθησαν επεισόδια και χρήση χημικών από την Αστυνομία, θύμα των οποίων έπεσε και ο Μανώλης Γλέζος. Παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό».

Ο κ. Γλέζος παραμένει στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το Σάββατο θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.
Στον «Ευαγγελισμό» μετέβη και η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των Μ.Γλέζου και Γ.Παναγόπουλου.

Η Γερμανία θα παράσχει ηθική στήριξη στην Ελλάδα, δηλώνει η Μέρκελ

Κουβέντα όμως για οικονομική βοήθεια




Η Γερμανία θα παράσχει ηθική στήριξη στην Ελλάδα, δηλώνει η Μέρκελ



Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη επίσκεψη του Γ.Παπανδρέου στο Βερολίνο, η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ δεσμεύτηκε για παροχή πολιτικής στήριξης στην Ελλάδα, αποφεύγοντας εσκεμμένα την οποιαδήποτε αναφορά σε οικονομική βοήθεια. Πιο σαφής, ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας δήλωνε ότι η χώρα του δεν προτίθεται να δώσει «ούτε σεντ».
 
ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!

ο Λουδοβίκος των Ανωγείων με τους δημοσιογράφους του μαχόμενου ρεπορτάζ της Πιερίας μου

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΘΑ ...ΚΛΑΤΑΡΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Μαγικές στιγμές ζει το ...Κλειστό Γυμναστήριο λόγω μεγαλειώδους πορείας του Πιερικού στο μπάσκετ...

κι άλλες φωτογραφίες από τον "αγώνα" κατά της Τουρκικής διπλωματίας...

Ο Παπαστεργίου την ώρα της κόντρας με όλους εκεί στις Βρυξέλλες και στις δύο τελευταίες φωτογραφίες με τον επικεφαλής της Ρουμάνικης εκπροσωπισης, που από αντιπάλους ο Νομάρχης τους μετέτρεψε σε ένθερμους υποστηρικτές της γνωμοδότησής του... Αν και Σοσιαλιστές χα χα χα

EKEI OΠΟΥ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ

Στις Βρυξέλλες ο Νομάρχης τα κατάφερε και συνεχίζει να ...παλεύει με το θηρίο που λέγεται Τουρκία. Μόνος ή με παρέα τουλάχιστον εκεί τα καταφέρνει... Εδώ όλοι στην μιζέρια μας... δυστυχώς.

άντε ρε Πιερικάραααααααααααααααα

Ημερομηνία:
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010
Ώρα:
3:00 μ.μ. - 5:00 μ.μ.
Τοποθεσία:
Ο.Α.Κ.Α ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΧΟΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!

PIERIA-GR ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΨΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...
ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΟΚΚΑΛΗ Ή ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Ή ΛΑΜΠΡΑΚΗ Ή ΨΥΧΑΡΗ Ή ΜΠΟΜΠΟΛΑ Ή ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ Ή ΤΕΓΟΠΟΥΛΟ Ή ΤΟΠΙΚΑ ΓΙΩΛΓΟ  Ή ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ  Ή ΠΑΡΑΛΙΑΚΙΑ   Ή... Ή ...
 ΠΡΟΣΟΧΗ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΟΥ ΚΛΠ.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΧΟΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!! 
Η ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΟΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ... ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΤΣΟ ΚΑΙ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΣΙΛΗ ΔΑΣΚΑΛΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΕΤΡΟ ΚΑΦΕΤΖΗ ΚΑΙ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΩΛΗΤΡΙΑ...
ΚΙ ΟΤΑΝ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΠΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΡΩ...
ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΙ ΟΙ
ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΠΝΙΞΟΥΝ, Έ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ 
ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ 
ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΙΔΗ
Ή ΤΗΝ ΜΙΧΟΥ 
Ή ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ... 
ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΟΣ!!! 
ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩΣΕ!!!
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΡΩΝΕ 
Μ@λ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ!!!
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

«Ίσως» το Πάσχα

E-mail Εκτύπωση PDF
PASXA
Υπό προϋποθέσεις, ίσως, ανοίξουν για ένα διάστημα τα Τέμπη το Πάσχα, αναφέρει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η οποία εκφράζει την πρόθεση να μην λειτουργήσουν τα διόδια Αιγινίου πριν αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να ανοίξει η Κοιλάδα των Τεμπών τις ημέρες του Πάσχα, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, η οποία πάντως επιμένει ότι για να γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών και για να παραδοθεί στην κυκλοφορία ένα ασφαλές οδικό δίκτυο στην περιοχή, απαιτούνται 16 εβδομάδες εργασιών. 

PIERIA-GR Δεν πα ρε Βαγγέλη να την ανοίξουν και του χρόνου την ...Ανάσταση! Ούτως ή άλλως εμείς στην Πιερία μου, μάθαμε στη λόρδα. Επίσης μάθαμε και στην ...μιζέρια! Κι από μιζέρια όπως ξέρεις, άλλο τίποτα!!! ΑΕΡΑΑΑΑ

Σοκ (οι εργαζόμενοι) και δέος (οι …άλλοι)

E-mail Εκτύπωση PDF
BASIKOΚοινωνικό σοκ προκάλεσε η κυβέρνηση με την απόφασή της να βάλει χέρι σε δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων, επιδόματα και συντάξεις και να αυξήσει τους φόρους για το σύνολο των πολιτών (και όχι μόνον των «εχόντων και κατεχόντων), θέτοντας έτσι απέναντί της τους πολίτες των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων.
Οι κυβερνητικοί βουλευτές του νομού από την άλλη, εκτιμούν ότι τα μέτρα είναι μεν άδικα και επώδυνα, είναι όμως και αναγκαία. Την ίδια εκτίμηση εκφράζει και ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας…


PIERIA-GR Δε μας φτάνει το σοκ, όπως μας δείχνει και στην φωτογραφία ο Βαγγέλης ο Ζαμαντζάς της Πολιτείας, βάζουν και χέρι στις τσέπες μας, οι ...κλεφταράδες! Αυτοί που κάποτε έπιαναν τους κλέφτες, τώρα οι ίδιοι γίνανε κλέφτες!!! Ά ρε Βαγγέλη, ά ρε Βαγγέλη!!! ΑΕΡΑΑΑΑ

ΠΙΕΡΙΑ. ΜΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ!!!!



Έχω την ατυχία ή την τύχη να διαμένω σε μια επαρχιακή πόλη την Κατερίνη οπού δυστυχώς παρακμάζει μέρα με την μέρα .
Επειδή τίποτα δεν είναι απελπιστικότερο από το να μη βρίσκεις λόγους για νέες ελπίδες και με τους ίδιους ανθρώπους στο τιμόνι που έκαναν τη ζωή μας συντρίμμια και επειδή κάποιοι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες στην πόλη μου δεν κάνουν τίποτα άλλο εκτός από ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ στην όμορφη Αθήνα θέλω να σας παρουσιάσω μια εικόνα για το τι επικρατεί εδώ .

Η κυριότερη πηγή εσόδων για την Πιερία είναι ο τουρισμός.
Φέτος μέχρι τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν ελάχιστες κρατήσεις έως καθόλου .Το αρνητικότερο ρεκόρ των τελευταίων τριάντα χρόνων .
Βιομηχανία δεν υπάρχει και οι μικρές επιχειρήσεις κλείνουν η μια πίσω από την άλλη .
Κάποιες για να μπορέσουν να κρατηθούν δίνουν έως και τρία μεροκάματα στους υπαλλήλους τους την εβδομάδα .
Οι αγρότες έχουν υπερβεί τα όρια της εξαθλίωσης.
Η Πιερία καταγράφει το τρίτο αρνητικότερο ρεκόρ ανεργίας στην Ελλάδα , και αν προκύψει κατά λάθος κάποια δουλεία έστω και βοηθός σε βυτιοφόρο καθαρισμού βοθρολυμμάτων πρέπει οπωσδήποτε να έχει βιογραφικό σου κάποιος «Μπάρμπας στην Κορώνη»
Σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης σε κάποιους Δήμους του νομού μας οι μηνύσεις οι αγωγές και οι καταγγελίες για κακοδιαχείριση είναι …..έχω χάσει το λογαριασμό .
Παρόλα αυτά και επειδή ο Έλληνας έχει βαθιά χαραγμένη μέσα στο DNA του , την έννοια του κομματόσκυλου πάρα πολλοί συντοπίτες μου ακόμα σέρνονται σαν σιχαμένα ερπετά πίσω από πολιτικές παρατάξεις που έχουν κάνει ροχάλα τον ιδρώτα μας.
Οι λιγοστές φωνές αντίδρασης πνίγονται από την οχλαγωγία των συμφερόντων .
Ο κάτοικος της Πιερίας είχε δύο επιλογές.
Η να πετάξει τους ανίκανους καπεταναίους και αξιωματικούς στη θάλασσα ή να πηδήξει για να σωθεί.
Η καπετάνιοι παρέμειναν , το πήδημα το φάγαμε ….. άρα το μόνο που μας μένει είναι να σωθούμε .
Πώς ????
Μα η λύση είναι απλή .
Πίεση και ξεμπρόστιασμα για όλους τους ανίκανους σταρχιδιστές.
Υ.Γ.
Εύχομαι ειλικρινά να βγω ψεύτης αλλά αυτή η όμορφη πόλη με το απέραντο γαλάζιο και το βουνό των Θεών , θα καταντήσει μια πόλη γερόντων.
Σύντομα θα ξεκινήσει ένα νέο μεταναστευτικό κύμα , μεγαλύτερο και από της δεκαετίας του ΄60 (αν μας δεχθεί κάποια ανεπτυγμένη χώρα ).


ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.
ΕΚΡΙΝΑΝ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.
ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ (ΑΦΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ) ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 80% ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΥΔΑΤΟΣ.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ 100,00 € ΝΕΡΟ? ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
180,00 € .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ,ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .
ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ .
ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΡΓΗΣΑΝ.
ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ .
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΕΚΤΑΣΗ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1.400,00 € ΕΤΗΣΙΩΣ .
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ «ΕΒΓΑΙΝΕ» ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ .
ΟΛΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ... ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ 95.3 ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ INTERNET 
http://www.953fm.gr/     



γρεμίστε ρε γαϊδούρια τα διόδια  

ΘΕΜΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ - ένας δικός μας άνθρωπος επιτυχημένος χειρουργός στην Αθήνα

PIERIA-GR Ένα δικό μας παιδί, εκ Πιερίας ορμώμενο, ο γιατρός ΘΕΜΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ, διαπρέπει στην δική μου χώρα των δήθεν και των τάχα!!! Ο φίλος Θέμης εδώ και χρόνια ζει στην Αθήνα και είναι πλέον ένας από τους καλύτερους γιατρούς στην ειδικότητά του... ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ...1000 ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ...ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ...1000 ΦΟΡΕΣ!!! ΑΕΡΑΑΑΑ