PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

"ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ"
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Η ώρα σου Έλληνα κάηκε.... Την πάτησες ακόμα μια φορά. Και η φιλοσοφία του "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ", βγήκε για μια ακόμη φορά αλάνθαστη. Ξανά μια από τα ίδια. Κι εσύ κορόιδο; Να νομίζεις πως κάνεις κουμάντο. Έ ρε κορόιδο συνέλληνα. Που για ακόμη μια φορά στην φόρεσαν. ΠΟΙΟΙ; Μα οι γνωστοί άγνωστοι. Κι όχι βέβαια, εκείνοι του Πολυτεχνείου, γιατί εκείνοι πλέον είναι πασίγνωστοι άγνωστοι. Για τους άλλους μιλώ. Τους γνωστούς αγνώστους της Βουλής και των χορηγών τους. ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΕΧΑΣΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΏΡΑ; Τώρα; Πάρε το αυγό και κούρευτο. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ Και ζήσανε κι αυτοί καλά κι εσύ φουκαρά Έλληνα;;; Στη γωνιά σου.

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Το ρεκόρ της Ανθής και το άνοιγμα Κεδίκογλου...
Δικαίως η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, αφού πρόκειται για την πιο γνωστή, άγνωστη τηλεοπτική περσόνα!
Πριν καν τη δούμε στο γυαλί – λόγω των...

Στα δύο η ΝΔ για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων...
Σε σύγκρουση μεταξύ συνδικαλιστών και νεοφιλελευθέρων μέσα στους κόλπους της ΝΔ έχει οδηγήσει το ζήτημα των απολύσεων ή μη δημοσίων υπαλλήλων αν και κομματικά στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν ότι ...

Καυγάς Φώφης - Λαφαζάνη...
Μόλις έγινε γνωστή η απόσυρση της τροπολογίας για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens, κατευθείαν ο ΣΥΡΙΖΑ –που είχε σηκώσει το χορό των αντιδράσεων- έκανε λόγο για ...

Διπλό θα πληρώσουν το τέλος κυκλοφορίας 80.000 ιδιοκτήτες που δεν το προμηθεύτηκαν έγκαιρα..
Στην «τσιμπίδα» της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών έχουν πιαστεί 80.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν κατέβαλαν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο θα συμπεριλάβει το...

Στην εισαγγελία Εφετών στοιχεία για «φακελάκια» και τυφλούς - μαϊμού στη Ζάκυνθο
Στα χέρια του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Πατρών βρίσκεται ο φάκελος με τα στοιχεία που παρέδωσε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας Δημήτρης Κατσικόπουλος, για τρεις υποθέσεις που αφορούν χρηματισμό δύο γιατρών κρατικών νοσοκομείων της Πάτρας, καθώς και...

Οι πρώτοι 7 Δήμοι που δεν πλήρωσαν μισθούς !...
Σε εφτά δήμους δεν καταβλήθηκε το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της aftodioikisi.gr.
Πρόκειται για ένα τμήμα της λίστας των 14 δήμων της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ), στην οποία αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης μετά τη συνάντηση των δημάρχων με ...

Πως σώθηκα από τους δίδυμους πύργους...

T' αληθινό μπόι...

Ο δεινός ρήτορας … θα αφηγείται (επί πληρωμή) την ανικανότητα και την αποτυχία του!Διαβάζουμε κατά καιρούς για τις υπερβολικές αμοιβές που λαμβάνουν ανά τον κόσμο πρώην πρόεδροι, πρωθυπουργοί και υπουργοί για ολιγόλεπτες ομιλίες τους σε διάφορα συνέδρια και όχι μόνο.
Ως του θαύματος όλοι αυτοί οι “πρώην” (ειδικά των ανεπτυγμένων χωρών) μετά την θητεία τους (ή τις θητείες τους) λαμβάνουν πάμπολλες προσκλήσεις σε...

Στα τσακίδια ρεεεε

thumb

Πλήρωνε μαλάκα έλληνα τους μισθούς των θυγατέρων τους!3.500 ευρώ ο μισθός της Ανθής Σαλαγκούδη - δεν είναι κι άσχημα!
Πρόσληψη της δημοσιογράφου Σαλαγκούδη Αθηνάς, ως Π.Ε.Θ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίνει την πρόσληψη της δημοσιογράφου κας Σαλαγκούδη Αθηνάς ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων, Υπεύθυνη Διοίκησης Έργου, με αντικείμενο την οργάνωση – προετοιμασία, συντονισμό, εποπτεία και...

Κλασικός μεγαλοδημοσιογράφοςΜανώλης Καψής: Πλούσιος δημοσιογράφος με άκρες στην κυβέρνηση. Με αφορμή μια λίστα που δημοσίευσαν «Τα Νέα» με τα εισοδήματα, που δηλώνουν οι Έλληνες τραγουδιστές, μίλησε υποτιμητικά για τη Χαρούλα Αλεξίου αλλά και τη Δήμητρα Γαλάνη. Δείτε παρακάτω τα σχόλια που έκανε (πάρτε αντιεμετικά πριν):
«Αυτοί οι δήθεν αριστεροί, τύπου Χαρ. Αλεξίου και Γαλάνη που δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Πιερίας Α/Θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης στο συνεδριακό κέντρο "ΕΚΑΒΗ" στις 10/09/12.


Διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης & το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Πιερίας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Πιερίας Α/Θμιας& Β/θμιας Εκπ/σης στο συνεδριακό κέντρο "ΕΚΑΒΗ" στις 10/09/12.
Προηγήθηκε χαιρετισμός των Δ/ντών Α/θμιας κ. Κρίτογλου Α. & Β/θμιας κ. Καζταρίδη Ι. καθώς και του προέδρου της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας κ.Σιαμάγκα Θ. και του αιρετού κ. Αραμπατζή Γ.
Ακολούθησε αναλυτικός απολογισμόςτου Γραφείου Φυσικής Αγωγής για το έτος 2011-2012 που αναφερόταν στην:

θα κρατήσω ξανά την αναπνοή μου...

Nέος πρόεδρος στον ΕΟΠΥΥ...

Follow the money...

Όταν τους είσαι άχρηστος σαν καταναλωτής δεν θα διστάσουν να σε κάνουν προϊόν...

Zηλεύω τη Χαρούλα...

Δεν ξεχνάω τους... Γερμανοτσολιάδες!

Για 10η συνεχή χρόνια πραγματοποιείται στην Καρίτσα Δ.Δίου-Ολύμπου η καθιερωμένη έκθεση αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας Νομού Πιερίας.


Πλούσιο το πρόγραμμα της 10ης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και τεχνολογίας

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
* ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 21, 22 & 23/9 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ, ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
* 22/9 ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ – ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Για 10ησυνεχή χρόνια πραγματοποιείται στην Καρίτσα Δ.Δίου-Ολύμπου η καθιερωμένη έκθεση αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας Νομού Πιερίας.

Σουηδική χορωδία έρχεται στο Λιτόχωρο για να τραγουδήσει για τους ΈλληνεςΕΛΛΗΝΟ-ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/9, ΩΡΑ 7.00 Μ.Μ. ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ 2ουΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.
* ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ «ΟΡΦΕΑΣ» ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ
* ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΝΤΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ «Ι. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ»
Η Δημοτική χορωδία Λιτοχώρου “Ι. Σακελλαρίδης” έχει την χαρά αλλά κυρίως την τιμή να παρουσιάσει στο Ελληνικό κοινό, την Ελληνόφωνη χορωδία “Ορφέας” από την μακρινή για εμάς πρωτεύουσα της Σουηδίας την Στοκχόλμη.

ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ


ΛΙΤΟΧΩΡΟ : Με άλογα η μεταφορά της εικόνας του αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω στο παλιό μοναστήρι

ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
* ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
* ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Δ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Γ. ΚΩΤΟΥΛΗ
Τηρήθηκε για μια ακόμη χρονιά το έθιμο της μεταφοράς της εικόνας του αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, με άλογα, από το μετόχι στο παλιό μοναστήρι του αγίου, την Πέμπτη 13Σεπτεμβρίου, παραμονή της υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Ευρώ & απολύσεις, ή Δραχμή & μονιμότητα;Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Ότι στην πατρίδα μας, την Ελλάδα της τρόικα και των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ από τον Μάιο του 2010μέχρι σήμερα «τα είδαμε όλα» κρίνεται ως διαπίστωση απολύτως… ανακριβής!..
Πιο ακριβές είναι να διαπιστώσουμε, με νηφάλια αντικειμενικότητα, ότι είδαμε και βλέπουμε πράγματα και καταστάσεις που όταν κάποιοι από εμάς τα λέγαμε,είκοσι οκτώ μήνες πριν, χαρακτηριζόμασταν απαισιόδοξοι, αντί-Κυβερνητικοί και«Κασσάνδρες» και εάν όχι «εχθροί» της Ελλάδος και των Ελλήνων σίγουρα «εχθροί»του στοργικού ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που μας Κυβερνά!…

Σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών έχει προγραμματίσει η Τοπική Κοινότητα Κάτω Αγίου Ιωάννη, σε συνεργασία με εθελοντές του χωριού με στόχο αφενός την προστασία του περιβάλλοντος και αφετέρου την διαμόρφωση μιας υπεύθυνης στάσης από μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να ενδυναμωθεί ο ρόλος και τα δικαιώματα των πολιτών.

Σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών έχει προγραμματίσει η Τοπική Κοινότητα Κάτω Αγίου Ιωάννη, σε συνεργασία με εθελοντές του χωριού με στόχο αφενός την προστασία του περιβάλλοντος και αφετέρου την διαμόρφωση μιας υπεύθυνης στάσης από μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να ενδυναμωθεί ο ρόλος και τα δικαιώματα των πολιτών.

Μετά από εθελοντικές δενδροφυτεύσεις,καθαρισμό αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών της περιοχής οι δράσεις εστιάζονται τις ημέρες αυτές, στον εθελοντικό καθαρισμό δρόμων της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη(σε ακτίνα δύο και πλέον χιλιομέτρων), καθώς και στην φύτευση και συντήρηση λουλουδιών σε κοινόχρηστους χώρους.

PIERIA-GR

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA-GR.

Παπαρήγα: Δεν πείσαμε αλλά είχαμε δίκιο...
Δεν πείσαμε στις εκλογές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε και δίκιο, σημειώνει η Αλέκα Παπαρήγα με συνέντευξή της στην ΝΕΤ και σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών. Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, παρατήρησε επίσης ότι «δυσαρεστήθηκε και μέρος των ψηφοφόρων γιατί...

Δήμαρχε άργησες, πήραμε το νόμο στα χέρια μας(ΒΙΝΤΕΟ)..
Αποδοκίμασαν τον Δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Κοτρωνιά οι κάτοικοι της Ανθήλης - Προηγήθηκε συμπλοκή με τους αθίγγανους - Φόβοι για νέα επεισόδια - Ισχυρή παρουσία της αστυνομίας όλη τη νύχτα στην περιοχή...
Από τύχη δεν...

Πάνω από 1,1 εκατ. οι άνεργοι στην Ελλάδα...
Στο 23,6% ανήλθε η ανεργία στο δεύτερο τρίμηνο του 2012 με το συνολικό αριθμό των ανέργων να ανέρχεται σε 1.168.761 άτομα.

Σύμφωνα με...

Η Δήμητρα Γαλάνη απαντά στον Μανώλη Καψή...
" Ο κ. Καψής καταργεί νόμους και συντάγματα για να πλήξει έντιμους και νομοταγείς πολίτες. Τον αφήνω στην κρίση του Ελληνικού λαού..."...
Ο Μανώλης Καψής ζήτησε συγγνώμη για τις δημόσιες υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις του εναντίον μου, δηλώνοντας, εν είδει αυτοκριτικής και υπεράσπισης του εαυτού του, ότι ...

Ενταση στη βουλή (BINTEO)...
Βαριές κατηγορίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ ότι με την πολιτική του συμπεριφορά θρέφει τη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης. «Εσείς φέρατε εδώ τη Χρυσή Αυγή, εσείς που ήσασταν αγκαζέ με...

Τρίτη απόπειρα να γλυτώσει από τα χρέη με ...πτώχευση ..
"3η αίτηση πτώχευσης της Απογευματινής κατέθεσε ο Σαραντόπουλος!- Σε Πεπόνη- Μουζακίτη η καταγγελία εργαζομένων στο ΣΔΟΕ", γράφουν οι εργαζόμενοι της "Απογευματινής" στο blog . Πρακτικά ο...

Οι τιμές πώλησης ειδών σε κυλικεία και σχολεία...
Τον πίνακα με τις ανώτατες τιμές ειδών που προσφέρονται ή παρέχονται από επιχειρήσεις (κυλικεία, αναψυκτήρια, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα) δημοσιοποίησε σήμερα το...

Ανδρέας Λυκουρέντζος: Ευχαριστώ την Τρόικα!