PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ


ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΕΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ .....
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ...ΕΞΟΥΣΙΑ...ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ
...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...!!!
ΑΜ ΔΕ..!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ...


...ΜΕΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΙΛΑΝΕ...ΓΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ... ...χα χα χα χα...
ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ...

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΑΣ;;;

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΤΡΟΣ, ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ...

ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ

ΚΟΠΕΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 32, ΜΕ "ΣΚΛΗΡΟ" ΣΤΟΜΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ : "ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΔ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ..."..!!!

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ"   -ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΤΟΥ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 50αρικου- ΤΟ ΕΙΠΕ...
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ..
ΕΙΝΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ 70 ΣΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΩΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ -ΕΝ ΟΨΗ -ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ..!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...
(Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΣ ΤΗΣ..!!

(στη φωτό ένας από αυτούς που γαντζώθηκαν στην εξουσία της Πιερίας, ά ρε μπάρμπα, ά ρε μπάρμπα... ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ)

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΗ ΝΔ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΤΙ;;;


τι θέση θα κρατήσει ο Ηρακλής Μπάσδρας;;;

3 ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ

Three runners die within 16 minutes

Tragedy struck a marathon race when three runners collapsed and died within 16 minutes of each other.

Η Μαγεία του FB και του internet... δείξτε τα στους ηλικιωμένους της οικογένειάς σας


Ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν στο χωριό της Μόρνας. Επίσης στο βάθος της φωτογραφίας βλέπεται το εργοστάσιο στην περίοδο λειτουργίας του.

Ο Markos Lezes

Όποιος ανεβαίνει ψηλά στίς ψηλότερες κορφές δέχεται πρώτος τούς ασπασμούς τού ήλιου
αλλά κινδυνεύει πρώτος από τούς κεραυνούς.

SMS προς την γενιά μου

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΧΩΣΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...
"Ευνουχίσατε τη γενιά 40- 45 άρηδων"
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΓΡΟΤΕΣ!!!
Να αντισταθούν στις πιέσεις για ρουσφέτια ζήτησε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδέου!!!

Στόχος είναι το ολοήμερο σχολείο


 και το νηπιαγωγείο να λειτουργούν σε τέσσερα χρόνια σε όλη την Ελλάδα, δήλωσε η υπουργός Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, μετά τη συνάντησή της με το προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΔΟΕ .

Η κ. Διαμαντοπούλου επεσήμανε πως «στις μεγάλες αλλαγές για την παιδεία, τον πρώτο ρόλο τον έχει το νηπιαγωγείο και το δημοτικό, γι αυτό το λόγο η πρώτη συνάντηση έγινε με τους δασκάλους και είναι και συμβολική».

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ...ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Ο Καραμανλής δείχνει σαν να θέλει να επιστρέψει. Πιστεύει ότι θα δικαιωθεί σ' αυτά που έλεγε.



Ονειρεύεται δηλαδή αποτυχία του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου στα θέματα οικονομικής πολιτικής, ναυάγιο του νέου αρχηγού της Ν.Δ. στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και ήττα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Καραμανλής πιστεύει ότι μπορεί και να επιστρέψει ως μεσσίας στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ενεργό πολιτική.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΛΩΝΕΡΟΣ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΣΚΕΨΕΙΣ


Να αντισταθούν στις πιέσεις για ρουσφέτια ζήτησε από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός, αναγγείλοντας παράλληλα νέο εκλογικό νόμο στα πρότυπα του γερμανικού συστήματος.
Ένα νέο τρόπο λειτουργίας των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σηματοδότησε με την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος ο Γ. Παπανδρέου.
Ζήτησε από τους «160» να αντισταθούν στις πιέσεις για ρουσφέτια και να υπηρετούν «την αυθεντική βούληση του λαού», καθώς επίσης να έχουν στενή και ουσιαστική συνεργασία με την κυβέρνηση, στην οποία θα ασκούν έλεγχο.
Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε αλλαγές στη λειτουργία της Βουλής, καθώς και αλλαγή εκλογικού νόμου, στα πρότυπα του γερμανικού συστήματος.
Για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος, ο πρωθυπουργός μίλησε για την εφαρμογή του γερμανικού μοντέλου στα ελληνικά δεδομένα.
Επισήμανε ότι θα πρόκειται για ένα καθαρό και απλό σύστημα, με στόχο την αυτονομία της πολιτικής και την επίτευξη ενός γερού χτυπήματος στο μαύρο χρήμα, με στόχο την απελευθέρωση του βουλευτή.
Όσον αφορά στις αλλαγές που αφορούν τη νομοθετική λειτουργία της Βουλής, ο Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της αναβάθμισης του κοινοβουλίου και του ρόλου του βουλευτή:
- θα εφαρμοστεί υποχρεωτικό στάδιο δημόσιας διαβούλευσης για κάθε νομοσχέδιο
- θα υπάρχουν δύο αναγνώσεις κάθε νομοσχεδίου
- κάθε νομοσχέδιο θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από έκθεση ποιότητας, με στόχο την αξιολόγηση των επιπτώσεών του
- δεν θα επιτρέπεται η ενσωμάτωση τροπολογιών σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησής του στις αρμόδιες επιτροπές
- οποιαδήποτε αναγκαία τροπολογία σε νομοσχέδιο θα εισάγεται στη Βουλή ως αυτόνομο νομοσχέδιο «έστω κι αν αφορά την τροποποίηση ενός και μόνο άρθρου».
Επίσης, η Βουλή θα ενημερώνεται για όλες τις μεγάλες δημόσιες συμβάσεις, προκειμένου να υπάρχει ισχυρός έλεγχος για την προστασία του δημόσιου χρήματος, καθώς και για όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια.
Επιπλέον, η Βουλή θα είναι αρμόδια για τον έλεγχο της ανεξαρτησίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των σχέσεων κράτους και ΜΜΕ. Ακόμη, η Βουλή θα είναι αρμόδια για τους διορισμούς στις Ανεξάρτητες Αρχές, ενώ θα έχει λόγο και στο ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης.
«Για πολλά από αυτά τα μέτρα που θέλουμε να εφαρμόσουμε είναι αναγκαία Συνταγματική Αναθεώρηση», παρατήρησε ο Γ.Παπανδρέου, ωστόσο πρόσθεσε ότι πολλά είναι αυτά που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα.
Ο ρόλος του βουλευτή
Ο πρωθυπουργός τόνισε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος ότι «το πάθος μας δεν είναι για την εξουσία, αλλά για την Ελλάδα» και υπογράμμισε ότι με τη συνεργασία βουλευτών και κυβέρνησης θα επιτευχθεί ο στόχος των μεγάλων αλλαγών και τομών για τις οποίες έδωσε εντολή ο ελληνικός λαός. Ο Γ. Παπανδρέου επισήμανε την ιστορική ευθύνη που έχει το ΠΑΣΟΚ για την αλλαγή σελίδας και δήλωσε ότι «θα υπηρετήσουμε αυτήν την εντολή από όποια θέση βρεθούμε, είτε στην κυβέρνηση, είτε στη Βουλή».
Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε τους «160» εγγυητές της εφαρμογής της αρχής «πρώτα ο πολίτης» και επισήμανε ότι έχουν καθοριστικό ρόλο στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του πολίτη με την πολιτεία και τους δημοκρατικούς θεσμούς.
Ο πρωθυπουργός είπε πως αναγνωρίζει τις πιέσεις που θα ασκηθούν στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για ρουσφέτια - «ειδικά μετά την εξαετή διακυβέρνηση της ΝΔ» - σημειώνοντας ότι οι πελατειακές σχέσεις οδηγούν σε διαφθορά και αδικία. «Επιτέλους αλλάζουμε σελίδα» υπογράμμισε σε αυτό το σημείο, για να χειροκροτηθεί από τους βουλευτές.
Αναφέρθηκε, δε, αναλυτικά στο κράτος δικαίου που οραματίζεται, ένα κράτος ευνομίας, ισοπολιτείας, που βασίζεται σε κοινές αρχές και κανόνες που θα ενώνουν τους πολίτες και θα διασφαλίζουν την αξιοπρέπειά τους.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η υποβάθμιση του βουλευτή, που καλείται απλώς να επικυρώσει τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, θα σταματήσει. Επισήμανε ότι ο λόγος του βουλευτή θα έχει βαρύτητα και πρέπει να εκφράζεται συντεταγμένα με στόχο τη διαμόρφωση των πολιτικών της κυβέρνησης.
Σε ό,τι αφορά στις σχέσεις των βουλευτών με την κυβέρνηση ζήτησε ουσιαστική συνεργασία και έλεγχο των πράξεων της. Αυτό προϋποθέτει περισσότερη δουλειά, προειδοποίησε τους «160» ο πρωθυπουργός.
Ακόμη, ο κ. Παπανδρέου ζήτησε καθημερινή επικοινωνία των βουλευτών με τους πολίτες και αυθεντική έκφραση της βούλησης του λαού, ενώ προανήγγειλε στενή συνεργασία του ιδίου με το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και ζήτησε και από τους βουλευτές να συνεργάζονται στενά με το γραμματέα της ΚΟ, τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος, Χρήστο Παπουτσή και Πέτρο Ευθυμίου, καθώς και με τη διευθύντρια της ΚΟ Ρεγγίνα Βάρτζελη.
Αναφερόμενος στις πρώτες πράξεις της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Οι δεσμεύσεις μας άρχισαν να εφαρμόζονται και ήδη βλέπουμε τα πρώτα χαμόγελα των πολιτών. Έτσι θα προχωρήσουμε. Τα όποια - ανθρώπινα - λάθη μας θα τα διορθώνουμε στην πορεία, αλλά δεν θα μας σταματήσει τίποτα».
Ο Γ. Παπανδρέου ευχήθηκε στους βουλευτές του: «Καλή επιτυχία, για μια παραγωγική θητεία για το καλό του τόπου», ενώ ζήτησε «πολλή δουλειά για να αλλάξουμε την Ελλάδα». Ο πρωθυπουργός κατέληξε, λέγοντας: «Μαζί με όλους τους Έλληνες, θα τα καταφέρουμε».

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009.

ΑΚΟΥΣΤΕ COFFEE PASTE


ΚΑΙ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 FM
FROM INTERNET   http://www.enimerosi922.gr/   kai http://www.e-radio.gr/
επιλέγοντας Μακεδονία Ράδιο Ενημέρωση 92,2  και ακουτε LIVE  ΤΟ  ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με την Ουκρανία κληρώθηκε η Εθνική μας

στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής. Το πρώτο ματς θα γίνει στην Ελλάδα στις 14 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στην Ουκρανία στις 18 Νοεμβρίου.


Αναλυτικά τα «ζευγάρια» των μπαράζ έχουν ως εξής:



Έιρε - Γαλλία



Πορτογαλία - Βοσνία / Ερζεγοβίνη



Ελλάδα - Ουκρανία



Ρωσία - Σλοβενία
και μην ξεχνάτε  
οι Πιεριείς όλου του πλανήτη μπορούν να βλέπουν ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
κάνοντας κλικ 
http://www.diontv.gr/ 

ΜΑΖΙ Μεϊμαράκης - Σπηλιωτόπουλος

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή εκδήλωση του Forum 2020 του Νίκου Καραχάλιου που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» στις 18:00 το απόγεμα.
Και, έχει ενδιαφέρον γιατί πέραν του θέματος «Εθνικές Εκλογές 2009: Η Επόμενη Μέρα Η Έξοδος της Κεντροδεξιάς από την Κρίση», αναμένεται να έχουμε κοινή παρουσία των Μεϊμαράκη - Σπηλιωτόπουλου.

Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Θα είμαι διαρκώς στις επάλξεις


«Θα είμαι διαρκώς στις επάλξεις, στην πρώτη γραμμή για τα δίκαια του τόπου», τόνισε ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτήρισε θετική για την παράταξη την εκλογή προέδρου από τη βάση, τονίζοντας ότι ο νέος πρόεδρος πρέπει να έχει τη στήριξη όλης της παράταξης.

Η διαδικασία εκλογής του επόμενου προέδρου μπορεί να αναδείξει και να συνθέσει τον πλούτο των ιδεών της παράταξης σημείωσε ο κ. Καραμανλής.
Ο κ.Καραμανλής χαρακτήρισε «οδυνηρό» για την παράταξη το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου, επαναλαμβάνοντας ότι ο ίδιος έχει αναλάβει όλη την ευθύνη.
Ο κ. Καραμανλής έκανε ένα συλλογικό απολογισμό του έργου του ως πρωθυπουργός, και υπεραμύνθηκε των βασικών του επιλογών του.
«Σεβόμαστε όλοι την επιλογή των πολιτών και δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε στις νέες ευθύνες μας για την άσκηση αξιωματικής αντιπολίτευσης», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Η παράταξή μας μπορεί να υπέστη βαριά ήττα, όμως διαθέτει αξιοπιστία σε σχέση με την πραγματικότητα της κρίσης και τους τρόπους αντιμετώπισή της», τόνισε ο Κ.Καραμανλής, επαναλαμβάνοντας ότι η παράταξη της ΝΔ μίλησε στο λαό με «ωμή ειλικρίνεια για τα σκληρά και δυσάρεστα μέτρα που πρέπει να ληφθούν».
Ο κ. Καραμανλής έκανε λόγο για λάθη που έγιναν και για τα οποία ανέλαβε την ευθύνη, ενώ μίλησε και για απροθυμία, άρνηση και στείρα εμμονή της αντιπολίτευσης.
Τόνισε ότι η τόλμη και η ειλικρίνεια της ΝΔ θα αναγνωριστούν μελλοντικά και ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τα «ευχάριστα λόγια που χρησιμοποιεί».
«Είναι προφανές ότι πολιτικά θα δικαιωθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Καραμανλής, δηλώνοντας υπερήφανος για την πορεία της παράταξης, η οποία όπως υπογράμμισε έμεινε μακριά από «την ανευθυνότητα, το λαϊκισμό και τα μικροκομματικά συμφέροντα».
«Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου, έκανα το καθήκον μου, ανέλαβα τις ευθύνες μου», είπε χαρακτηριστικά.
Τόνισε ότι ευχή είναι να πάρει η κυβέρνηση όλες τις αναγκαίες δύσκολες αποφάσεις που απαιτούνται σήμερα.
Τέλος, ο κ. Καραμανλής, ανακοίνωσε στους βουλευτές του ότι θα παραταθεί η θητεία του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Τραγάκη μέχρι την εκλογή αρχηγού, προκειμένου εκείνος ή εκείνη να έχει τη δυνατότητα να προτείνει τον επόμενο γραμματέα. Σημείωσε δε, ότι αυτό του πρότεινε και ο ίδιος ο κ. Τραγάκης.

«ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ» ME TON ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ



Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, στις 10.30 το βράδυ


ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»
ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

με τον Γιάννη Τσιμπονίδη

Θέμα: «Προβλήματα κτηνοτρόφων Ν. Πέλλας»
Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση, θέμα της έχει : «Προβλήματα κτηνοτρόφων Ν. Πέλλας»

Ονόματα προσκεκλημένων:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΣΙΟΣ
Κτηνοτρόφος Καλή Ν. Πέλλας
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ
Κτηνοτρόφος Κλεισοχώρι Εδέσσης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΑΣ
Κτηνοτρόφος Λάκκας Γιαννιτσών
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Κτηνοτρόφος Σωτήρα Έδεσσας

Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: «Αποδέχομαι την πρόταση για επανεκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας».


Θετικά απαντά ο Κάρολος Παπούλιας στο θέμα της επανεκλογής του για δεύτερη θητεία (2010-2015) στην προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Με μια λιτή ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Προεδρία ο κ. Παπούλιας δήλωσε: «Αποδέχομαι την πρόταση για επανεκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας».
Την πρόθεσή τους να στηρίξουν την υποψηφιότητα Παπούλια εξέφρασαν από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου καθώς και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής.
Τα δύο κόμματα διαθέτουν στη Βουλή 251 έδρες: το ΠΑΣΟΚ 160 και η ΝΔ 91, ενώ και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης (το κόμμα του διαθέτει 15 έδρες) έχει παλαιότερα δηλώσει ότι αν ο ίδιος ο κ. Παπούλιας το επιθυμεί, το κόμμα του θα τον ψηφίσει.

Σχολιάζοντας, δε, την ανακοίνωση της Προεδρίας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης δήλωσε: «Χαιρετίζουμε την απόφαση του σώφρονα και γενναίου Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια, να είναι υποψήφιος Πρόεδρος για δεύτερη θητεία.

» Η απόφασή του αυτή, χαλάει τα σχέδια των σιαμαίων της πολιτικής σκηνής, Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου. Ο ΛΑΟΣ με ιδιαίτερη ευθύνη 'ξεμπρόστιασε' διαθέσεις. Η παραμονή του κ. Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας, αποτελεί μοναδική εγγύηση σε αυτά τα οποία έρχονται».

Ο Kάρολος Παπούλιας εξελέγη Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 8 Φεβρουαρίου 2005 με 279 ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. «Παρόντες» είχαν δηλώσει οι 17 παριστάμενοι βουλευτές του ΚΚΕ και του Συνασπισμού.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ 22α ΠΑΤΡΙΑ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας

τα εγκαίνια του νέου Σχολείου που κατασκεύασε

η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας

στο οποίο στεγάζεται το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

που θα πραγματοποιηθούν

τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 12 το μεσημέρι.


Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
Χαιρετίσματα στους αναγνώστες μας στην Κύπρο στην Αμερική στη Βραζιλία στη Ρουμανία στην Γαλλία στο Μαρόκο στην Σερβία στην Τουρκία στον Καναδά στην Πορτογαλία στο Βέλγιο στην Γερμανία στην Ιταλία στην Αγγλία στην Τσεχία...

Το pieria-gr ενώνει
όλους τους Πιεριείς
απανταχού της Γης!!!

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

η Μαρίνα κι ο Μπαρμπα Τάκης...

                                                 του δημήτρη παν Κεραηλίδη
  • το κορίτσι αυτό που το λένε Μαρίνα, κάτι περισσότερο θέλει από μας τους Πιεριείς, έτσι δεν είναι Μπαρμπα Τάκη;
  • έ και τι έγινε; το ωραίο παιδί μου εξ απ ανέκαθεν το γουστάραμε εμείς οι ...χωριάτοι!
  • κι αυτό το κορίτσι η Μαρίνα είναι μιά κουκλάρα ούτως ή άλλως!
  • έ ναι ρε μπάρμπα κι η θεία η Ανάστα από το Αρπαούτι είναι πολύ καλή γυναίκα και κάνει και μιά πίτα, να γλύφεις τα δάχτυλά σου, έ δεν την κάνουμε και Δήμαρχο Κορινού!
  • ναι αλλά ρε πιδίμ, μιλάμε για ωραίο - όμορφο κι όχι απλά για καλό!
  • κι η Μαρίνα είναι ΚΟΥΚΛΑ!
  • άντε πάλι ρε μπαρμπα Τάκη να με μουρλάνεις, γιατί;
  • εδώ ρε πιδίμ έκανα βουλευτές τον Γώγο, την Βαγγελίτσα, την Μαρία, τον Αμερικάνο γιατί να μη δοκιμάσω και με μιά όμορφη;
  • ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗ ΜΕ "ΕΨΗΣΕΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΜΑΡΙΝΑ...
  • ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
  • Άσχετο: γκρεμίστε ρε γαϊδούρια τα διόδια...
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ
Το ΠΑΣΟΚ είναι κατά πως φαίνεται ΤΥΧΕΡΟ. Ας αποδείξει πως είναι και ...ΙΚΑΝΟ!
<--- κλίκ  αριστερά και εμείς οι νέοι ας διαβάσουμε και λίγο εφημερίδα. Έστω κι έτσι ΕΘΝΟΣ

SMS

πρόταση:
να πάρετε τους δικούς σας και να πάτε πάνω στο ΛΟΦΟ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ και να πιείτε το ουζάκι σας... θα πάθετε την πλάκα της ζωής σας με την θέα που θα αντικρίσετε!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

του δημήτρη παναγ κεραηλίδη
  • ΟΙ ΑΦΙΔΝΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ... ΡΕΕΕΕΕΕΕ
  • ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
  • ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑ.... ΡΕΕΕΕΕΕΕ
  • ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ Μ@Μ@ΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  • ΜΑΣ ...ΜΠΙΠ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  • ΕΜΕΙΣ ΥΠΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  • Γ@Μ... ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  • ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  • ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  • ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΧΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τι γίνεται εκεί στον Ανατολικό Όλυμπο και το ΠΑΣΟΚ της περιοχής;;; Πολύ ησυχία δεν έχετε ρε παιδιά; Δημήτρη Μυλωνέρο, που είσαι; ΝΙΚΗΣΕΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕΣ;;;;; Που πας;

ΓΙΑΤΙ ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΝΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ;;;


Γιατί στην Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ της Πιερίας πήραν τ ...άρματα;;; Στηρίζουμε τον αρχηγό; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;; απόδειξη!!! (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ χα χα χα)

ΟΝΝΕΔ - Ω ...ΝΑΙ Δ (εν θα πάρω;) - γιτατί ρε παιδια να "μπερδευόμαστε";;;


Nίκος Μακρίδης και Γιούλη Φασούλα βίοι παράλληλοι, που δεν συναντούνται;;;

Γεωργία Πετρίδου και με καλλιτεχνικές ανησυχίες!!!


Απάντηση στο Κουίζ: Δεν είναι η Μέρυλιν Μονρό στην φωτό με την τσάντα κι όχι με το ...χαρτί, είναι η δημοσιογράφος της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Γεωργία Πετρίδου... και με καλλιτεχνικές ανησυχίες όπως βλέπετε! και καλά κάνει!!!

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΥΓΡΑΣΙΑ...
Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΑΥΞΗΜΕΝΗ..

ΣΤΟ KARTELL ΕΘΕΑΘΗ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ...
Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ "ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ" ...ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ

www.eptanews.gr

Λύση …μερικώς για τη Φτέρη

LYSH_MERIKOS_1
Δεν υπάρχει πρόβλημα στην έκδοση οικοδομικών αδειών για το κομμάτι της πρώτης ζώνης του οικισμού εκτιμά ο δήμαρχος Δίου, ο οποίος παραδέχεται ότι αποτελεί πρόβλημα η απουσία οριοθέτησης του οικισμού

Μερικώς λύση φαίνεται να υπάρχει όσον αφορά τον οικισμό της Φτέρης, όπως προκύπτει από νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια και τα οποία αγνοούσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Ως γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια, έχει δημιουργηθεί ζήτημα με την ανάπτυξη οικιστική ανάπτυξη της Φτέρης, αφού η Πολεοδομία αρνούνταν να εκδώσει οικοδομικές άδειες.

Όπως ανέφερε στην «Π», ο δήμαρχος Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος, μερικώς φαίνεται να αντιμετωπίζεται το ζήτημα τουλάχιστον για την «πρώτη ζώνη» του οικισμού η οποία υπολογίζεται περίπου στα 270 στρέμματα.
Για τα 270 στρέμματα της πρώτης ζώνης, όπως είπε ο δήμαρχος Δίου, δεν τίθεται «φυσιολογικά» ζήτημα αφού είναι αναγνωρισμένα ως οικισμός με ΦΕΚ του 1918.
Το πρόβλημα για τον συγκεκριμένο οικισμό, είναι ότι δεν είναι οριοθετημένος και από ότι φαίνεται εκεί προτίθεται να δώσει βαρύτητα ο Δήμος Δίου και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας, με στόχο να ενταχθούν σε πρώτη φάση επιπλέον 100 στρέμματα, τα οποία θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν από τους ιδιοκτήτες τους.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΙΟΝ

Κατά του αλκοολισμού και δη στην εφηβεία στρέφεται η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Πιερίας, ξεκινώντας με ημερίδα που οργανώνει στις 21 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με την Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος και τον δήμο Δίου.

Οι θεματικές ενότητες της ημερίδας είναι: Φαρμακολογία και Τοξικολογία του οινοπνεύματος,
Αιτιοπαθογένεια του αλκοολισμού (ατομικοί και κοινωνικοί λόγοι) και Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στην πρόληψη και καταπολέμηση του αλκοολισμού στην εφηβεία.
Εκτός της ημερίδας η ομάδα ετοιμάζεται να αναπτύξει μια σειρά δραστηριότητες, για την ενημέρωση παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών για το σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Καποδίστριας ΙΙ:ΠΙΕΡΙΑ ΜΕ 3 ΔΗΜΟΥΣ?



BASIKO_-_OLA_ANOIXTA
Θα εφαρμοστεί στις εκλογές του Οκτώβρη του 2010 ο Καποδίστριας ΙΙ, ή θα πάρουν παράταση οι σημερινές θητείες, έως ότου γίνει η διοικητική μεταρρύθμιση;

ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Ανετη ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Αστέρα Τρίπολης στο Γήπεδο Καραϊσκάκη για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα το βράδυ του Σαββάτου.
Παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ο Ολυμπιακός νίκησε 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε στο ρετιρέ για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο και καταχειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς του, ενώ αποθεώθηκε και ο τεχνικός της ομάδας, Ζίκο. Τα τέρματα σημείωσαν ο Μέλμπεργκ (35'), ο Μήτρογλου (53') και ο Ζαϊρί (67').
Με την εμφάνισή τους οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του αυριανού αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης για το Τσάμπιονς Λιγκ παιχνίδι που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν για να βρεθούν πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ Ο ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Στις 9 Νοεμβρίου θα κρεμαστεί (και πάλι) στα περίπτερα ο «Ελεύθερος Τύπος» από τους Σκαναβή - Μπενέκο. Τα νέα αφεντικά της εφημερίδας έχουν βάλει χαμηλά τον πήχη και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχουν αποφύγει τις θεαματικές μεταγραφές

ANTENNA KAI ..ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Ο Όμιλος Κυριακού δεν επιθυμεί να ταυτιστεί με κάποιον υποψήφιο, προκειμένου να μη δεσμευτεί εκ των προτέρων για την επόμενη ημέρα. Έτσι, την Παρασκευή η Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Στρατή Λιαρέλλη, και σήμερα το πρωί ήταν η σειρά του Δημήτρη Αβραμόπουλου να βρεθεί στο studio. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει αντίστοιχη παρουσία και από τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο Μίνωας Κυριακού διατηρεί καλές σχέσεις με όλους, και δεν θα επιθυμούσε να κατηγορηθεί για μονομέρεια.

Οι Βρετανοί αισθάνονται άβολα

 στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης

   Οι Βρετανοί που επισκέπτονται το νέο Μουσείο της Ακρόπολης αισθάνονται ιδιαίτερα άβολα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Weekend Australian».Η εφημερίδα χαρακτηρίζει το Μουσείο ως ένα "αφ' εαυτού εκπληκτικό έκθεμα", υπογραμμίζοντας ότι ο Βρετανός επισκέπτης αισθάνεται εσκεμμένα άβολα, εξαιτίας της απουσίας των γλυπτών στην έκθεση με τις μετώπες στον τρίτο όροφο του Μουσείου. Αναφέρει χαρακτηριστικά:"…Ενώ άδειοι χώροι σε βάθρα ουρλιάζουν σιωπηλά την απουσία των Ελγινείων. Δεν γίνονται δηλώσεις αλλά ο ίδιος ο χώρος ηχηρά διακηρύσσει το ελληνικό αίτημα για την επιστροφή της κλεμμένης πολιτιστικής κληρονομιάς...
ΑΠΟ nooz.gr 

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

   Εντοπίστηκε τελικά, νωρίς σήμερα το πρωί σε ορεινή περιοχή του Ολύμπου, η 45χρονη ορειβάτισσα από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο (Ε.Ο.Σ.) Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Κατερίνης. Η ορειβάτισσα αγνοούταν από χθες το απόγευμα, όταν αποκόπηκε από την υπόλοιπη ορειβατική ομάδα.

Ελληνίδα η πρώτη γυναίκα επικεφαλής του Επιχειρηματικού Συμβουλίου του ΟΣΕΠ

    Το προφίλ της κ. Μπακοπούλου

    Η Ευτυχία Μπακοπούλου προέρχεται από τον κλάδο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών. Έχει υπηρετήσει στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην ΕΕ, στις Πρεσβείες Σόφιας και Μόσχας. Υπηρέτησε στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών.

    Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της έχει ασχοληθεί- μεταξύ άλλων- με θέματα ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων, κοινής εμπορικής πολιτικής της Ε.Ε., ευρωπαϊκά προγράμματα εξωτερικής βοήθειας (MED, TACIS, PHARE, ENPI), διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις με Βουλγαρία και Ρωσία, καθώς και με τον Οργανισμό ΟΣΕΠ.

    Από το 2004 συμμετείχε ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας σε συνεδριάσεις οργάνων του Οργανισμού ΟΣΕΠ, ενώ συνέβαλε στην οργάνωση της Ελληνικής Προεδρίας (Νοέμβριος 2004-Απρίλιος 2005).

    Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο (PARIS 2) και Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Έχει εργασθεί, επίσης, ως δικηγόρος.

   Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο ΟΣΕΠ

   Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο ΟΣΕΠ, με έδρα στην Κωνσταντινούπολη ιδρύθηκε το 1992, είναι θεσμικό όργανο του Οργανισμού, λειτουργεί υπό την αιγίδα των 12 κρατών μελών του και επιδιώκει την προώθηση της επιχειρηματικής συνεργασίας, ενθαρρύνοντας και υποβοηθώντας πρωτοβουλίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο για την εν γένει οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

    Στον Οργανισμό ΟΣΕΠ συμμετέχουν οι: Αλβανία, Αζερμπαϊτζάν, Αρμενία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ουκρανία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Τουρκία.

ΙΡΕΝΕ ΒΙΛΑΡ :"Η ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ"

Ιρένε Βίλαρ. 40 ετών. Λογοτεχνική ατζέντισα από το Ντένβερ. Εχει κάνει 15 αμβλώσεις μέσα σε 16 χρόνια. Το γιατί εξηγεί στο βιβλίο της «Αδύνατη μητρότητα», που έχει προκαλέσει σάλο στην Αμερική.

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 16:45 ΣΚΑΪ
Ολυμπιακός-Εργοτέλης 19:00 ΝΕΤ
Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 Novasports
Κυριακή
Λεβαδειακός-Ηρακλής 14:30 Novasports
Πανθρακικός-Λάρισα 14:30 Novasports
Αρης-ΑΕΚ 16:45 Novasports
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19:00 Novasports
Ξάνθη-Καβάλα 19:00 ΝΕΤ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ:Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - (ΣΕ 7 ΑΓΩΝΕΣ)



1. Παναθηναϊκός 19
2. Ολυμπιακός 19
3. Aρης 12
4. Εργοτέλης 12
5. ΠΑΟΚ 12
6. Καβάλα 11
7. Αστέρας Τρίπολης 11
8. ΑΕΚ 10
9. ΠΑΣ Γιάννινα 9
10. Πανιώνιος 8
11. Ηρακλής 7
12. Ξάνθη 7
13. Λάρισα 6
14. Ατρόμητος 5
15. Λεβαδειακός 4
16. Πανθρακικός 1

Αναστολή διαδικασιών πρόσληψης 3.800 επαγγελματιών οπλιτών


 Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου, αναστέλλονται οι διαδικασίες διεξαγωγής των διαγωνισμών για την πρόσληψη 3.800 επαγγελματιών οπλιτών για το στρατό ξηράς.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Επίσκεψη στην Κύπρο σε κρίσιμη συγκυρία

19/10 07:00 - Σειρά επαφών με ανώτατα στελέχη της κυπριακής ηγεσίας θα έχει από σήμερα ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης επίσκεψή του στην Κύπρο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ 50 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Το Συνέδριο θα συνέλθει στις 7 Νοεμβρίου. Μία εβδομάδα περίπου νωρίτερα, θα συνέλθει η Κεντρική Επιτροπή για να εγκρίνει την πρόταση και για να εισηγηθεί τις καταστατικές αλλαγές στο Συνέδριο.
Θα μπορούν να υποβάλλουν, έως την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος και άλλα μέλη του κόμματος, με 50 υπογραφές, όπως θα υποβάλλουν και οι μέχρι σήμερα υποψήφιοι».

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

Οι τέσσερις βασικοί υποψήφιοι (Ντόρα Μπακογιάννη, Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Παναγιώτης Ψωμιάδης) αρχίζουν από σήμερα περιοδείες, ενώ τα επιτελεία τους δρομολογούν τον αγώνα εγγραφής νέων μελών.

160 ΥΠΕΡ 140 ΚΑΤΑ -ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Η Βουλή παρείχε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με φανερή ονομαστική ψηφοφορία η οποία άρχισε στις 12 τα μεσάνυχτα. Το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε στις 12.20: Υπέρ ψήφισαν οι 160 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και καταψήφισαν οι 140 βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Μεγάλη ένταση επικράτησε στους κόλπους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. μετά την ομιλία του απερχόμενου προέδρου Κ. Καραμανλή ο οποίος ... έσταζε μέλι για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας ότι στα δύσκολα θα σταθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου. Ο Καρατζαφέρης άρπαξε την ευκαιρία και λίγο αργότερα κατηγόρησε ευθέως τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου για μεταξύ τους ανταλλάγματα ενώ σήμερα ο Μεϊμαράκης και ο Παπαθανασίου προσπαθώντας να κρατήσουν τα προσχήματα επιτέθηκαν στην κυβέρνηση.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

papoulias-karatzaferis.jpg
Ο Καρατζαφέρης προβλέπει αποχώρηση Παπούλια
papoulias-karatzaferis.jpg
Όπως και χθες, έτσι και σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει συμφωνία Παπανδρέου - Καραμανλή για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Καρατζαφέρης άφησε να εννοηθεί ότι ο Κάρολος Παπούλιας δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος. Όπως, είπε αυτό φαίνεται από δυο - τρεις κινήσεις που έχουν εκδηλωθεί κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ενδεικτικά ανάφερε τον διορισμό του επί σειρά ετών στενού συνεργάτη του Προέδρου της Δημοκρατίας, πρέσβη Κώστα Μπίκα ως Διοικητή στην ΕΥΠ. «Δεν θα άφηνε ο Παπούλιας το δεξί του χέρι να φύγει» είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Κάρολος, σιγά - σιγά έχει αρχίσει να αποδεσμεύει τους συνεργάτες του. Ο Καρατζαφέρης εδώ και δυο - τρεις μήνες έχει προβλέψει ότι σύντομα θα δούμε τον Παπανδρέου στην κυβέρνηση, τον Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας και την Ντόρα στην αρχηγία της Ν.Δ.

Europe's human trafficking plight 270.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Woman by road

The United Nations has revealed that there could be around 270,000 victims of human tracking in the EU.
READ Yahoo.com