PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Σαρώνει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ στη δική μας δημοσκόπιση ως ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ από το ΠΑΣΟΚ και δεύτερος ο ΑΛΛΟΣ! Μετά ο ΝΙΚΟΣ Ο ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ!
Στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πολύ δυνατός όπως πάντα ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ κατά πόδας ο ...ΠΟΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΔΥΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!

ΚΙ Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΟ PIERIA-GR

ΠΟΝΗΡΕ ΚΟΠΡΙΤΑΚΟ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ...ΠΕΙΝΑΣ ΣΟΥ, ΆΚΟΥ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΛΕ ΔΟΥΛΕΙΑΣ! ΟΥΣΤ ΡΕ

Τελικά ρε συνΕΛΛΗΝΕΣ, είμαστε άξιοι της ...πείνας μας!
Ζητώ από έναν ηλεκτρονικό να μου κάνει μια σύνδεση, σε κάποια μηχανήματα στο μαγαζί μου. Κάποιες συνδέσεις και μάλιστα ...ρουτίνας! Συνδέσεις τριών τεσσάρων μηχανημάτων, με μιά κεραία που θα κάνουν δουλειά απλή και συγκεκριμένη.
Και ρυθμισμένα είναι και λειτουργούσαν, απλά όλη η ιστορία ήταν ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ!
ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΔΩ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΕΝΤΕ ΕΞΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΩ ΠΙΟ ΚΕΙ! ΆΡΑ ΟΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.
Ακούστε και το πιό ωραίο, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΔΩ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΚΕΙ.....
Άρα αυτός ο θρασύς νεαρός ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΌΠΟΙΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ....
ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΛΙΣ 2 Ή 3 ΩΡΩΝ....
Ξέρετε πόσα μου ζήτησε ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΝΗΡΟΣ ΜΙΚΡΟΣ;
ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ, ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 300 ΕΥΡΩ....
Βέβαια εγώ του έκλεισα το τηλέφωνο στα μούτρα και το μόνο που λέω ξέρετε πιό είναι...
ΑΛΗΤΑΚΟ, ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ.....
Ξέρετε πόσα παίρνει αυτός ο κοπρίτης για μηνιάτικο εκεί που προσφέρει τις υπηρεσίες του;
ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ, ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 300 ΕΥΡΩ....
300 ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΔΩ "ΑΡΠΑΧΤΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΚΑΙ 300 ΓΙΑ 2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ!
Εν τέλει κοπριτάκο είσαι άξιος της ...φτώχειας σου, ποιός είσαι εσύ ρε που θέλεις για 2 με 3 ώρες 300 ευρώ; Εδώ γιατρός που κάνει μιά  εγχείρηση δεν σου παίρνει περισσότερα από αυτόν τον κοπρίτη και σου σώζει και την ζωή....
ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ ΚΟΠΡΙΤΑΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ...ΠΕΙΝΑΣ ΣΟΥ, ΆΚΟΥ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΜΕ 3 ΩΡΕΣ ΚΥΡΙΛΕ ΔΟΥΛΕΙΑΣ! ΟΥΣΤ ΡΕ


Ένας φτωχός πλην τίμιος ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΟΠΡΙΤΑΚΟΣ ΈΛΛΗΝΑΣ.

ΣΕΧ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....

ΕΒΑΛΕ ΦΡΕΣΚΟ ΧΙΟΝΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!!


ΦΡΕΣΚΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ,,,Σύμφωνα με την καλύτερα γνωστή παράδοση, o Ορφέας ήταν γιος του Οιάγρου, βασιλιά της Θράκης η οποία φαίνεται κατά την προϊστορία περιλάμβανε μια έκταση από την περιοχή του Ολύμπου στην Πιερία μέχρι τα Στενά του Ελλησπόντου!!!
ΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΎ ΚΟΛΠΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ "ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ" ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ...Η θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙ Ο ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ !!!

ΑΛΟΓΟΜΥΓΑ ΟΡΦΕΑΣ

ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΓΑΠ....

http://1.bp.blogspot.com/-HN-XSmO2W34/TuxkbR1xePI/AAAAAAAACS4/UEsSoXHHzd0/s1600/papandreou-papadimas-%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B4%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BF%25CF%2585-%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2582.jpg

Βουλιάζει το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλονίκης

Με απογοήτευση δεκάδες Θεσσαλονικείς είναι εδώ και αρκετή ώρα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους και παρακολουθούν το πλωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο που φωταγωγήθηκε την περασμένη Κυριακή να...βουλιάζει!

Ο αέρας είναι πολύ δυνατός, γι' αυτό η βάση του δέντρου, όπως επίσης και τα αστέρια δεν άντεξαν τα...μποφόρ. Τα τέσσερα αστέρια έχουν ήδη "γκρεμιστεί" και οι Θεσσαλονικείς βλέπουν το θέαμα μη μπορώντας να κάνουν τίποτα...

Πάντως η Πολιτική Προστασία είχε προειδοποιήσει για έκτακτα καιρικά φαινόμενα το σαββατοκύριακο, αλλά κανείς δεν είχε φανταστεί πως θα μπορούσε να συμβεί αυτό.

Πολύ εύστοχα κάποιος Θεσσαλονικιός έδωσε τη δική του εξήγηση στο όλο θέαμα, παρομοιάζοντας το πλωτό δέντρο με τη γενικότερη κρίση. "Η τοποθέτηση και φωταγώγηση του δέντρου είναι η κρίση. Το βούλιαγμα, είναι το τι τραβάμε κατά τη διάρκεια της κρίσης".
Να σημειώσουμε πως ο αντιπεριεφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, έριξε τις ευθύνες στη δημοτική αρχή μέσω twitter και facebook, γράφοντας: "Το πλωτό μας δέντρο δυστυχώς ναυάγησε! Λογικό, τα δέντρα είναι για τη στεριά και όχι για τη θάλασσα.....".


alt


ΚΙΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ 2011

Οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκίνησαν Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, από το Δημοτικό Διαμέρισμα του Κίτρους.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν την μαγεία και το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα που δημιουργήθηκε από την παιδική σχολική χορωδία, την χορωδία του ΚΑΠΗ Κίτρους με παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και την μπάντα της Φιλαρμονικής του Κολινδρού.

Ο Δήμαρχος Βαγγέλης Πόλύζος, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Σιανίδης, ο κ. Δημήτρη Χλεμές και ο Βαγγέλης Λαγδάρης στις ομιλίες ευχαρίστησαν και ευχήθηκαν στους δημότες τους, Καλά Χριστούγεννα και ευχές για τον καινούργιο χρόνο. Μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου όλοι μαζί δοκίμασαν τα εδέσματα και τα ψημένα κάστανα στο χώρο του ΚΑΠΗ.

Κερδίζει το Διαδίκτυο...


Με βάση πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Κάπα Research στην εφημερίδα «Το Βήμα», η εμπιστοσύνη των νέων τόσο στον έντυπο Τύπο, όσο και -προπαντός- στην Τηλεόραση, είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Μόλις 22% για τον Τύπο και...

9% για την Τηλεόραση.

Τα ποσοστά αυτά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι νέοι στο Διαδίκτυο, όπου τα σχετικά ποσοστά φτάνουν τους επτά στους δέκα.
Τα στοιχεία αυτά δείχνουν μια θεμελιώδη αλλαγή συσχετισμών στον χώρο των Μ.Μ.Ε., η οποία θα επηρεάσει με τρόπο καταλυτικό τόσο τις πολιτικές, όσο και τις κοινωνικές δομές στα επόμενα χρόνια.

Μια ιδιάζουσα πλευρά της συμπεριφοράς αυτής των νέων, είναι ότι δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι αφορά στους νέους διαχρονικά, η μια γενικότερη μόνιμη αλλαγή στις κοινωνικές συμπεριφορές. Κοινώς, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι όταν οι νέοι θα μεγαλώσουν, θα αλλάξουν συνήθειες. Αντίθετα από τη μέχρι σήμερα εξέλιξη των πραγμάτων φαίνεται πιθανότερο ότι όχι απλώς θα διατηρήσουν την ίδια συμπεριφορά, αλλά σταδιακά θα επηρεάζουν όλο και περισσότερο τη συμπεριφορά έναντι της Τηλεόρασης και του Τύπου των (συρρικνούμενων ως ποσοστό στο σύνολο του πληθυσμού) μεγαλύτερων ηλικιών.

Η ύπαρξη ή έλλειψη εμπιστοσύνης επίσης δεν επηρεάζει μόνο τη σημερινή χρήση των διαφόρων Μέσων Ενημέρωσης. Επηρεάζει και τη μελλοντική χρήση, καθώς η διαθεσιμότητα του Διαδικτύου και οι ταχύτητές του θα αυξάνονται. Επηρεάζει επίσης και τον βαθμό κοινωνικής επιρροής των Μέσων. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όσο περνά ο χρόνος και η τεχνολογία εξελίσσεται, το Διαδίκτυο θα μετατρέπει την αυξημένη εμπιστοσύνη σε αυξημένη χρήση και αυξημένη επιρροή.
Πώς όμως θα επηρεάσει τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις το φαινόμενο αυτό;

Η αυξημένη εμπιστοσύνη στο Διαδίκτυο σημαίνει άνοδο μιας διαδραστικής και πολυποίκιλης πηγής πληροφόρησης, στην οποία ακόμα και οι μεγαλύτεροι «παίκτες» έχουν ατομικά μικρό μερίδιο και βρίσκονται υπό διαρκή και δυναμική «επιτήρηση» από την πλευρά των χρηστών. Επίσης σημαίνει τη λειτουργία απόλυτα ανεξέλεγκτων πηγών πληροφόρησης όπου πρωταγωνιστούν οι ίδιοι οι χρήστες (π.χ. Twitter και Facebook).

Σημαίνει επίσης τη δυνατότητα ατόμων ή οργανισμών, που αποτελούν πηγές πληροφόρησης, να έρχονται σε απευθείας επαφή με την κοινή γνώμη, χωρίς την κυρίαρχη μέχρι πρότινος διαμεσολάβηση των παραδοσιακών Μέσων Ενημέρωσης.

Όλα αυτά οδηγούν σε κοινωνίες πιο ανεξάρτητες, πιο κατακερματισμένες, πιο κριτικές και επιφυλακτικές, οι οποίες θα πρέπει να αναζητήσουν εντελώς νέους τρόπους για να διαμορφώσουν κοινωνικές και πολιτικές πλειοψηφίες, οι οποίες να διαρκούν στο χρόνο. Οι παραδοσιακοί τρόποι και μεθοδολογίες (το πρωτοσέλιδο και το παράθυρο δηλαδή), θα αποδίδουν όλο και λιγότερο.

Επίσης οι εξελίξεις αυτές έχουν αντίστοιχες συνέπειες και για τα ίδια τα παραδοσιακά Μέσα, τα οποία πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η ανάκτηση της αξιοπιστίας τους δεν είναι πολυτέλεια, είναι πλέον όρος επιβίωσης. Με δεδομένο τον ανταγωνισμό και την κριτική του Διαδικτύου, ειδικά τα έντυπα Μέσα μπορούν να ανταγωνιστούν μόνο σε ποιότητα περιεχομένου. Χωρίς αξιοπιστία όμως η ποιότητα δεν πρόκειται να αποδώσει. Το αντίστοιχο ισχύει και για την Τηλεόραση. Στην εποχή που οι πάντες κυκλοφορούν με μια κάμερα στο χέρι, το κλειδί είναι η σύνθεση μιας πραγματικής εικόνας που είναι αξιόπιστη και χρήσιμη για τον χρήστη, που κατακλύζεται από έναν ποταμό πληροφοριών.

Μπορούν να τα επιτύχουν αυτά τα παραδοσιακά Μέσα στην Ελλάδα; Με τη σημερινή νοοτροπία και αντίληψη, που συνέβαλλε σημαντικά στη σημερινή κατάσταση της χώρας, αποκλείεται. Αν αλλάξουν ριζικά, ίσως να μπορούν να το καταφέρουν. Για την ώρα κάτι τέτοιο πάντως, δεν φαίνεται ακόμα να συμβαίνει.


marketingweek.gr

Εισέπραξε επιδόματα για... 28 τοκετούς...


Νέα παραβατική συμπεριφορά στο υποκατάστημα της Νίκαιας, με περίπτωση φερόμενου ως ασφαλισμένου, ο οποίος προσκόμιζε πλαστές βεβαιώσεις εργοδότη στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με τις οποίες δικαιωνόταν επιδομάτων ανεργίας, εντόπισε η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αξιοποιώντας τα...
δεδομένα του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, σε συνδυασμό με τακτικούς και στοχευμένους ελέγχους στις αποδόσεις δαπανών παροχών ασθενείας.

Όπως προέκυψε από τους ελέγχους, ο φερόμενος ως ασφαλισμένος κατέθετε τις βεβαιώσεις ανεργίας στις υπηρεσίες του.......
Ιδρύματος και του εχορηγείτο ασφαλιστική ικανότητα, με την οποία εισέπραττε βοηθήματα τοκετού, χρησιμοποιώντας πλαστές ληξιαρχικές πράξεις γέννησης.

Συνολικά, εισέπραξε 28 βοηθήματα για τοκετούς, που δεν πραγματοποιήθηκαν, στο σύνολό τους. Επισημαίνεται ότι η υπηρεσία, αμέσως μετά τη διαπίστωση της παραποίησης των δικαιολογητικών, ενημέρωσε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες (ΟΑΕΔ Νίκαιας, Ληξιαρχείο Πειραιά).

Αποτέλεσμα αυτών των συντονισμένων ενεργειών ήταν η επ΄ αυτοφώρω σύλληψη του παραβάτη στον ΟΑΕΔ Νίκαιας, στον οποίο είχε προσφύγει για τη μηνιαία είσπραξη επιδόματος, παρουσία του δ/ντή του υποκ/τος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Νίκαιας και η παραπομπή του στον εισαγγελέα.

Το αρμόδιο υποκατάστημα έχει ήδη προχωρήσει σε καταλογισμό των αχρεωστήτων καταβληθέντων ποσών, για τις περιπτώσεις που διαπιστώθηκαν και θα προχωρήσει σε ενδελεχή έλεγχο τυχόν άλλων παροχών, που έχουν αποδοθεί παράτυπα. Σε κάθε περίπτωση, θα ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα για τη διασφάλιση των οικονομικών του Ιδρύματος.

Η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ διαβεβαιώνει τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του Ιδρύματος ότι θα συνεχίσει τις διασταυρώσεις και τους ελέγχους, προκειμένου να πετύχει την εξάλειψη τέτοιων φαινομένων παραβατικής συμπεριφοράς, με απώτερο στόχο να απολαμβάνουν τις παροχές οι πραγματικά δικαιούχοι.

Πάνω από 150 χιλιάδες ευρώ οφείλει η ΔΕΗ στον Δήμο Λαμίας όπως ανακάλυψε πρόσφατα η Οικονομική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiastar.gr, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια ο δήμος Λαμίας διαπίστωσε πως η Δημόσια Επιχείρηση Ηλέκτρισμού για τα δυο κτίρια του οικοπέδου στον κόμβο της Έκθεσης δεν πληρώνει δημοτικά τέλη.

Όπως...
προκύπτει από την έρευνα των υπαλλήλων του δήμου η ΔΕΗ έχοντας τον τελικό έλεγχο της παροχής ρεύματος αποφάσισε να μην ακολουθήσει την διαδικασία που προβλέπεται για τους όλους τους πολίτες.

Δεν απευθύνθηκε ποτέ στον δήμο για να δηλώσει τα τεραγωνικάμέτρα των δύο κτιρίων- η επιφάνεια τω ν οποίων αγγίζει τα 10 χιλιάδες τμ.-για να γίνει η σύνδεση της παροχής, ηλεκτροδότησε τον εαυτό της και γλίτωσε δημοτικά τέλη τόσων χρόνων.

Ο Δήμαρχος Λαμίας δηλώνει βέβαιος πως η ΔΕΗ θα διευθετήσει το θέμα και το αποδίδει σε γραφειοκρατική εμπλοκή...
Klik για το Βιντεο

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

Αμάρτησα για τις ...σπουδές μου... Αυτό θα μπορούσε να λέει το κορίτσι που βλέπεις στις σέξυ και προκλητικές φωτογραφίες...

Η 25χρονη Emma Green θα μπορούσε να ήταν μια σπουδάστρια σαν όλες τις τις άλλες, αν δεν έκανε στριπτιζ μπροστά στην web camera του υπολογιστή της ... για 238 ευρώ την εβδομάδα.

Η Emma που δουλεύει σε site που προσφέρει ζωντανό στριπττίζ μέσω διαδικτύου, δηλώνει πως αναγκάζεται να κάνει αυτή τη δουλειά γιατί απλά, δεν μπορεί να βρει άλλη! Τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα για τους νέους που σπουδάζουν...

Στην αρχή ήμουν νευρική... δηλώνει το 25χρονο μοντέλο-φοιτήτρια... Δεν ήμουν καλή...Αλλά μετά το συνήθισα.. Τώρα βγάζω αρκετά χρήματα για να ζήσω, να ξεχρεώσω και να πληρώνω τις σπουδές μου,δηλώνει στην εφημερίδα The Sun.

H Εmma που ζει με τους γονείς της, εργάζεται... στο δωμάτιό της με ανοιχτό τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή σχεδόν κάθε βράδυ για περίπου τρεις ώρες.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε στη Βρετανία, δεν είναι η μόνη φοιτήτρια που κάνει ...ιδιαίτερες δουλειές για να βγάλει χρήματα... Αρκετοί σπουδαστές κάνουν, στριπτίζ, παίζουν στοιχήματα και συμμετέχουν ακόμα και σε ιατρικά πειράματα για να βγάλουν τα χρήματα των σπουδών τους!

Ok, είπαμε, να έχεις μεσογειακό ταπεραμέντο, αλλά όχι κι έτσι.!

Σα να το έχει παρακάνει λίγο η Tulisa Contostavlos με τις..
αποκαλύψεις, αφού σε κάθε της νυχτερίνη έξοδο, "επιτρέπει" στον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει ότι κρύβεται κάτω από τα sexy φορεματάκια που προκαλεί.! Αυτήν την φορά, με ολόχρυση αμφίεση, άνοιξε τα πόδια κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο, και... Δεν χρειάζεται να σας πούμε τι έγινε.!

«Για να σας δω. Όχι, εντάξει. Είστε σχετικά σέξι αλλά όχι υπερβολικά. Μπορείτε να περάσετε»!

Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει και ποιος θα ήταν ο κατάλληλος χώρος για να γίνει μια τέτοια συζήτηση αλλά σίγουρα κανείς δε θα περίμενε να την ακούσει στις εισόδους ενός γηπέδου!
Κι όμως η λίγκα του αμερικανικού πρωταθλήματος αποφάσισε να ανάψει «κόκκινο» στις σέξι δημοσιογράφους! Ο λόγος είναι ότι οι γυναίκες δημοσιογράφοι εμφανίζονταν με όλο και πιο προκλητικά ρούχα στις συνεντεύξεις Τύπου βάζοντας σε πειρασμό τους αθλητές και δημιουργώντας διάφορα σκάνδαλα.

Έτσι, λοιπόν, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να υιοθετήσει έναν κώδικα ντυσίματος για τις ρεπόρτερ που έχουν «ελευθέρας» στα αποδυτήρια. Όπως ανακοινώθηκε, θα απαγορεύεται στο εξής οι γυναίκες δημοσιογράφοι να φορούν κοντές φούστες, κολλητά παντελόνια, να φορούν μπλουζάκια που αφήνουνεκτεθειμένα στήθη ή κοιλιά, κλπ.

Η «πηγή του κακού» είναι η σούπερ σέξι Μεξικανή ρεπόρτερ Ινές Σάινς η οποία πριν από έναν χρόνο περίπου είχε καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση από παίκτες των Νιου Γιορκ Τζετς όταν είχε πάει στο προπονητικό τους κέντρο.

star

Τα βήματα της διάσημης μητέρας της φαίνεται πως ακολουθεί η «καυτή» βραζιλιάνα, Barbara Evans.

Η μητέρα της, Monique Evans, είχε φωτογραφηθεί για το αντρικό περιοδικό την δεκαετία του 70’ γεγονός που την βοήθησε αρκετά στην μετέπειτα επαγγελματική της πορεία καθώς η Monique είναι πλέον ηθοποιός και παρουσιάστρια στην βραζιλιάνικη τηλεόραση.

Η Monique σκέφτηκε λοιπόν πως το καλύτερο που μπορεί να κάνει η νεαρή, πανέμορφη κόρη της είναι να ακολουθήσει το δρόμο της μαμάς, για αυτό και την έπεισε να γδυθεί και να φωτογραφηθεί για το Playboy.

Αξιοσημείωτο είναι πως στην φωτογράφηση της Barbara βρίσκονταν και η μητέρα της η οποία είχε μάλιστα ενεργό ρόλο αφού της έδινε συμβουλές, της έλεγε πώς να ποζάρει, ενώ διάλεξε και τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν τελικά στο περιοδικό!

Όλα τα κορίτσια είναι ένα και ένα!

Απίστευτα σώματα, εξίσου ωραία πρόσωπα και τα κατάλληλα πιασίματα εκεί που πρέπει...
Πόσο πιο θεές μπορούν να γίνους αυτές οι Λατίνες τελικά?!




Κλείνουν καταστήματα οι επώνυμες οργανωμένες αλυσίδες εστίασης, καθώς δεν αντέχουν το βάρος του ΦΠΑ 23%. ...


Για το 2012 αναμένεται, αν δεν μειωθεί η έμμεση φορολογία σε όλο τον κλάδο της εστίασης, δηλαδή και στις ανώνυμες ταβέρνες, ψησταριές, καφέ κ.λπ., να χάσουν τη δουλειά τους περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι.


Προς κλείσιμο κατααστημάτων τα Goodys, Everest, TGI Fridays, Γρηγόρης, KFC, McDonalds, Flocafe, Φούρνοι Βενέτη, Απολλώνιον, Pizza Hut, Pizza Fan, Coffee Time;

Τις τραγικές επιπτώσεις από την αύξηση του ΦΠΑ περιέγραψαν οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης (Goody’s, Everest, TGI Friday’s, Γρηγόρης, KFC, McDonald’s, Flocafe, Φούρνοι Βενέτη, Απολλώνιον, Pizza Hut, Pizza Fan, Coffee Time κ.λπ.) στη διάρκεια συνάντησής τους με τους δημοσιογράφους.

Πρόκειται για 28 επιχειρήσεις που αντιπροσωπεύουν το 25% του συνόλου της εστίασης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αθανάσιος Παπανικολάου (διευθύνων σύμβουλος της Goody’s & Everest) υπογράμμισε πως «έχουμε ήδη κλείσει καταστήματα και για το 2012 εκτιμούμε ότι από τις επιχειρήσεις-μέλη μας θα χαθούν 20.000 θέσεις εργασίας. Βγάζουμε κραυγή αγωνίας…», συνέχισε ο κ. Παπανικολάου, «και καλούμε την κυβέρνηση να μειώσει τον ΦΠΑ στο 9%». Οπως εξήγησε ο αντιπρόεδρος του Σ.ΕΠ.Ο.Α. Παναγιώτης Μονεμβασιώτης (διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Βενέτης»), «τα έσοδα έχουν μειωθεί και δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι του υπουργείου Οικονομικών. Κι αυτό γιατί οι πωλήσεις μας έχουν πέσει από τον Σεπτέμβριο κατά 40%».

Διατροφή σε καιρούς κρίσης


Στα δύσκολα χρόνια που ζούμε και στα δυσκολότερα που έρχονται καλό είναι να θυμηθούμε μερικές πρακτικές που ακολουθούσαν με σοφία οι γιαγιάδες μας τα χρόνια που τα λεφτά ήταν λιγοστά και οι καθημερινές ανέσεις, σχεδόν ανύπαρκτες .


Στην εποχή που αναφερόμαστε, είναι σίγουρο ότι δεν θα βρούμε σούπερ μάρκετ σε κάθε γειτονιά της Αθήνας, ούτε ταχυφαγεία με κάθε είδος junk food που υπόσχονται φθηνό φαγητό αμφιβόλου ποιότητας. Οι άνθρωποι ήταν ακόμα κοντά στη φύση και γνώριζαν τα μυστικά που θα τους έδιναν την ευκαιρία να βρίσκουν ένα πιάτο φαγητό, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν λεφτά!

Ας δούμε λοιπόν μερικά προϊόντα που η φύση τα δίνει τσάμπα!

Άγρια χόρτα: Αυτά τα άγρια χόρτα που θεωρούνται εκλεκτά στον πάγκο του σύγχρονου μανάβη, κάποτε ήταν το πιο φθηνό φαγητό του τραπεζιού. Αρκεί να ήξερες να τα ξεχωρίζεις και να έβγαινες μια βόλτα με το μαχαιράκι σου στην εξοχή. Για ακούστε μερικά: ραδίκια, ζωχοί, άγρια μάραθα, ρόκες, γλιστρίδες, τσουκνίδες, αγριόπρασα, αγριοσέλινο, βολβοί, βλίτα, βρούβες, κάπαρη, μυρώνια, καυκαλήθρες, αλλά και πιο gourmet όπως άγρια σπαράγγια και αγκινάρες. Σας ανοίξαμε την όρεξη;

Άγρια μανιτάρια: Αυτό κι αν είναι εκλεκτό έδεσμα! Οι φθινοπωρινές και οι ανοιξιάτικες βροχές γεμίζουν τα βουνά με μανιτάρια και οι φανατικοί του είδους περιμένουν με το καλαθάκι στο χέρι να συλλέξουν τον πολύτιμο αυτό μεζέ. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί διότι πολλά είδη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για κατανάλωση. Ακολουθήστε έναν έμπειρο μανιταροσυλλέκτη και έχετε πάντα μαζί σας έναν φωτογραφικό οδηγό για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεστε με ακρίβεια. Η σύνεση του συλλέκτη είναι η εγκύηση της ασφάλειας.

Φρούτα του δάσους: Πιθανώς να μην ξέρετε ότι τα βατόμουρα, τα σμέουρα, τα μύρτιλα και όλα αυτά τα μικροσκοπικά φρουτάκια που πωλούνται στα μικροσκοπικά κεσεδάκι σαν κόσμημα, υπάρχουν σε άγρια κατάσταση στο δάσος. Αν ανεβείτε σε ορεινές περιοχές, οι παραδοσιακές νοικοκυρές θα σας δείξουν όλα αυτά τα πολύτιμα καλούδια του δάσους που μετατρέπονται σε πρώτης τάξεως γλυκίσματα για όλο το χρόνο!

Ξηροί καρποί: Τα δασικά δέντρα που πολλές φορές χρησιμοποιούνται στις πόλεις και σαν καλλωπιστικά παράγουν καρπούς που είναι θρεπτικότατοι! Καρύδια, αμύγδαλα, κάστανα & φουντούκια δεν φυτρώνουν μέσα σε πλαστικά δοχεία, αλλά κρέμονται από τα δέντρα στην κατάλληλη εποχή. Σπεύσατε!

Ελιές: Δεν υπάρχει γειτονιά σε μεγάλη πόλη της Ελλάδας που να μην έχει δεντροστοιχίες με ελαιόδεντρα. Τα δέντρα αυτά παράγουν τον πλούσιο καρπό τους, αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς να τον συλλέξει. Γιατί να μην μαζεύουμε τον καρπό από τα ελαιόδεντρα των πεζοδρομίων;

Φρούτα: Σε πολλές περιπτώσεις τα καρποφόρα δέντρα χρησιμοποιούνται σαν καλλωπιστικά. Η αλλαγή στη χρήση τους δεν σημαίνει ότι τα δέντρα αυτά σταματούν να παράγουν καρπό. Μην αφήνετε, λοιπόν, τα νεράτζια να σκάνε στο πεζοδρόμιο και να αναθεματίζετε για τη βρωμιά που δημιουργείται. Φτιάξτε τα γλυκό! Είναι τσάμπα!

Σαλιγκάρια: Ο παππούς μου, παλιά, μάζευε σαλιγκάρια, τα καθάριζε αφήνοντάς τα στο αλεύρι ή σε μακαρόνια για μερικές μέρες και μετά μάς τα μαγείρευε με κρεμμυδάκια και ντομάτα. Αν είστε από τους fan του εδέσματος, θα ξέρετε ότι ο μεζές αυτός είναι εκπληκτικός! Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέριες.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ?

ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΙ ΤΡΙΟΙΚΑΝΟΙ....

ΠΑΜΕ ΦΟΥΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...

Ελπίζω να έρθουν έτσι τα πράγματα και να μου δοθεί κάποτε η ευκαιρία να ασκήσω ως υπουργός Οικονομικών την οικονομική πολιτική που πιστεύω.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ...

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στo Μουσείο Ι. Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα





Μουσείο (το) «Ένα μόνιμο ίδρυμα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στην υπηρεσία της κοινωνίας και της ανάπτυξής της, ανοικτό στο κοινό, που έχει ως έργο του τη συλλογή, τη μελέτη, τη διατήρηση, τη γνωστοποίηση και την έκθεση τεκμηρίων του ανθρώπινου πολιτισμού και περιβάλλοντος, με στόχο τη μελέτη, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία».
(International Council of Museums)
[ΕΤΥΜ. < αρχ. Μουσεῖον, αρχική σημ. χώρος αφιερωμένος στις Μούσες και στις τέχνες που αντιπροσωπεύουν … ] ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ – Γ. ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης επισκέφτηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου το Μουσείο της Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα. Η εν λόγω δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτικό πλαίσιο και το πνεύμα της γνωριμίας των εκπαιδευομένων με τα μουσεία της πόλης μας, με σκοπό την αξιοποίηση των τελευταίων ως ανοικτών περιβαλλόντων άτυπης μάθησης και χώρων αισθητικής καλλιέργειας και ψυχαγωγίας. Στο μουσείο μας ξενάγησε προσωπικά ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Ιωακείμ Οικονομίκος, που μετά από μια σύντομη ιστορική αναδρομή μας ενημέρωσε για την ιστορικότητα και μοναδικότητα των εκθεμάτων, στοιχείων της πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου μας, κάνοντας ταυτόχρονα αναγωγή στην εποχή μας και τα δεδομένα της. Οι εκπαιδευόμενοι ως κριτικά σκεπτόμενοι και ενεργοί πολίτες παρακολούθησαν την ενημέρωση με φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και κοινωνικό τρόπο και έθεσαν καίρια αλλά και ενδιαφέροντα ερωτήματα για τα αντικείμενα της έκθεσης, η οποία περιλαμβάνει, αγιογραφίες, ιερά άμφια, προσωπογραφίες, προσωπικά κειμήλια μητροπολιτών κ.α. Ο πατέρας Ιωακείμ απαντούσε διεξοδικά, με θετική διάθεση και ενθουσιασμό στις ερωτήσεις και ολοκληρώνοντας εστιάσαμε κυρίως στην ανάγκη διαμόρφωσης θετικών στάσεων, θρησκευτικής και, γενικότερα, πνευματικής ανεκτικότητας και κατανόησης μεταξύ των ανθρώπων ιδιαίτερα στις ημέρες μας.
Μετά την επίσκεψη στο μουσείο διαπιστώσαμε με χαρά ότι φύγαμε προβληματισμένοι αλλά και νιώθοντας συνάμα ότι γνωρίσαμε περισσότερα για την Πιερία και την Κατερίνη, για την κοινωνία μας και την κουλτούρα της, σαν να ανοίξαμε τις σελίδες ενός παλαιού βιβλίου γνώσης απ’ όπου όμως ξεπήδησαν νέα ερεθίσματα και θετικά μηνύματα-αφορμές για μάθηση

Συνεδριάζει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας – Κολινδρού.


1. Προσθήκη προσαρτήματος Α στην απογραφή του Δήμου Πύδνας της 31-12-
2010. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
2. Προσθήκη προσαρτήματος Α στην απογραφή του Δήμου Μεθώνης της 31-12-
2010. (Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
3. Υπαγωγή στο ΦΠΑ της παράδοσης νερού και των υπηρεσιών αποχέτευσης
από το Δήμο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 4002/2011.
(Εισήγηση κ. Κ. Ζησόπουλος).
4. Καθορισμός θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου. (Εισήγηση κ. Ρ.
Κουτλουμπάση).
5. Καθορισμός ανώτατου αριθμού αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου.
(Εισήγηση κ. Ρ. Κουτλουμπάση).
6. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Έργα
αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Μεθώνης » (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
7. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Δ.Δ. Π. Ελευθεροχωρίου και Δ.Δ. Ν.
Αγαθούπολης» (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
8. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Συμπληρωματικές εργασίες στο γήπεδο 5Χ5 και αποχέτευση ομβρίων
στην πλατεία βυζαντινής βρύσης στο Δ.Δ. Π. Ελευθεροχωρίου» (Εισήγηση
κ. Κ. Δούρος).
9. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Ολοκλήρωση Δημοτικού Σταδίου Μακρυγιάλου» (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).10. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Συμπληρωματικά έργα στο γήπεδο Δ.Δ. Αλωνίων » (Εισήγηση κ. Κ.
Δούρος).
11. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Έργα
αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δ.Δ. Πύδνας » (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
12. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Διαμόρφωση πλατείας Ρίψεως Σταυρού Δ.Δ. Παλαιόστανης » (Εισήγηση κ.
Κ. Δούρος).
13. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Βελτίωση Κεντρικής οδού Δ.Δ. Σφενδαμίου» (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
14. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Επέκταση αποχετευτικού δικτύου στο Δ.Δ. Πύδνας» (Εισήγηση κ. Κ.
Δούρος).
15. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Συντήρηση αγροτικών δρόμων στο Δ.Δ. Αλωνίων» (Εισήγηση κ. Κ.
Δούρος).
16. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Ασφαλτόστρωση παραλιακού δρόμου στις Αλυκές Κίτρους » (Εισήγηση κ.
Κ. Δούρος).
17. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Συμπληρωματικές εργασίες στο γήπεδο Δ.Δ. Σφενδάμης» (Εισήγηση κ. Κ.
Δούρος).
18. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Έργα
αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δ.Δ. Σφενδάμης » (Εισήγηση κ. Κ.
Δούρος).
19. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Εργασίες αποπεράτωσης του Πνευματικού Κέντρου Αλωνίων» (Εισήγηση
κ. Κ. Δούρος).
20. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Κρασπέδωση Ασφαλτόστρωση Δημοτικών οδών » (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
21. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Βελτίωση οδού Δ.Δ. Αλωνίων » (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
22. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Συντήρηση χλοοτάπητα γηπέδου Σφενδάμης» (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
23. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Συντήρηση αγροτικού δρόμου Κίτρους » (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
24. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Αγροτική οδοποιία Σφενδαμίου» (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
25. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Ανακατασκευή γηπέδου Δ.Δ. Αλωνίων » (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
26. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Εργασίες με διαμορφωτήρα στο Τ.Δ. Κολινδρού» (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
27. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Εργασίες με διαμορφωτήρα για την αποκατάσταση ζημιών σε αγροτικούς
δρόμους» (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
28. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Δρόμος προσπέλασης προς πάρκινγκ κέντρου Τ.Δ. Κολινδρού» (Εισήγηση
κ. Κ. Δούρος).
29. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Επέκταση πεζοδρομίων στον οικισμό Παλιαμπέλων» (Εισήγηση κ. Κ.
Δούρος).
30. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Εργασίες με μηχανήματα για τη διευθέτηση ρεμάτων » (Εισήγηση κ. Κ.
Δούρος).31. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Μικρά
τεχνικά έργα στο Τ.Δ. Ρυακίων» (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
32. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Περίφραξη λιμνοδεξαμενής Τ.Δ. Ρυακίων» (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
33. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Κολινδρού» (Εισήγηση κ. Κ.
Δούρος).
34. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Επισκευή και συντήρηση Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Κολινδρού»
(Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
35. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου:
«Επέκταση αγωγών ομβρύων » (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
36. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου:
«Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Μεθώνης (Β΄φάση) »
(Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
37. Έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου:
«Κρασπέδωση – Ασφαλτόστρωση στα Ο.Τ. 129-130-143 του οικισμού
Κίτρους Δήμου Πύδνας - Κολινδρού» (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
38. Έγκριση ή μη του Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου :
«Κατασκευή Δημοτικής αίθουσας εστίασης στο Αθλητικό Κέντρο
Κολινδρού». (Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
39. Αίτημα Συλλόγου ταξί Πιερίας για έκδοση ψηφίσματος που αφορά
επανεξέταση της μέγιστης αποζημίωσης των Ε.Δ.Χ. (ταξί) για το έργο της
μεταφοράς μαθητών από το Υπουργείο Εσωτερικών. ( Εισήγηση κ. Δήμαρχος).
40. Έκδοση ψηφίσματος για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». (Εισήγηση κ.
Δ. Χλεμές).
41. Έγκριση ή μη της με αριθμό 81/2011 απόφασης του Δ.Σ. του
ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. , που αφορά την ψήφιση του προϋπολογισμού του για το
οικονομικό έτος 2012.(Εισήγηση κ. Γ. Καλύβας).
42. Πρόταση του Δ.Σ. του ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. για εξωραϊσμό γηπέδων τέννις.
(Εισήγηση κ. Γ. Καλύβας).
43. Προϋπολογισμός έτους 2012 της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης
Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.(Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).
44. Παραχώρηση της χρήσης δημοτικών οχημάτων στη Δημοτική Κοινωφελή
Επιχείρηση Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και της χρήσης οχημάτων της Επιχείρησης
στο Δήμο.(Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).
45. Τροποποίηση του προϋπολογισμού έτους 2011 του Δήμου Πύδνας –
Κολινδρού.(Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
46. Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης
αποτελεσμάτων διαγωνισμών για το έτος 2011. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).
47. Ορισμός επιτροπής παραλαβής υλικών του άρθρου 28 της με αριθμό
11389/93 Υπουργικής Απόφασης (ΕΚΠΟΤΑ) για το έτος 2011. (Εισήγηση κ. Α.
Πάππου).
48. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου ως τακτικό μέλος και ενός Δημοτικού
Συμβούλου ως αναπληρωματικό μέλος για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής
εργασιών, παροχής υπηρεσιών του άρθ. 67 του Π. Δ. 28/80 για το οικονομικό
έτος 2012. (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ. Σ.).
49. Ορισμός Επιτροπής παραλαβής έργων αξίας μικρότερης των 5.869,41 € για
το οικονομικό έτος 2012. (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ. Σ.).
50. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου ως τακτικό μέλος και ενός Δημοτικού
Συμβούλου ως αναπληρωματικό μέλος για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής
έργων αξίας πάνω από 5.869,41 € και μέχρι 15.000,00 € (με ΦΠΑ) για το
οικονομικό έτος 2012. (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ. Σ.)
51. Ορισμός μέλους επιτροπής παραλαβής έργων αξίας άνω των 15.000,00 €
(με Φ.Π.Α.) για το έτος 2012. (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ. Σ.)52. Ορισμός τριμελούς Επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών για το έτος
2012. (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ. Σ.)
53. Ορισμός τριμελούς Επιτροπής για τη διενέργεια διαγωνισμών για την
εκμίσθωση ή εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου για το έτος 2012.
(Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ. Σ.)
54. Εορτασμός των Θεοφανείων στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού. (Εισήγηση κ.
Πρόεδρος Δ. Σ.).
55. Παραχώρηση της χρήσης μιας (1) αίθουσας του Δημοτικού Καταστήματος
Μακρυγιάλου στον Φιλανθρωπικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Στέγη της Αγάπης»
( Εισήγηση κ. Κ. Δούρος).
Ο Πρόεδρος του Δ. Σ
Γεώργιος Πολυχρονίδης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Μουσικοχορευτικού Συλλόγου «ΚΑΛΛΙΘΕΑ» ευχαριστεί θερμά τον Τοπικό Σύμβουλο Καλλιθέας κ. Πολυχρόνη Κων/νο για την κατά χρήση παραχώρηση ενός ιδιόκτητου καταστήματος, που βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα διδασκαλίας των διαφόρων τμημάτων που διαθέτει ο Σύλλογος, ώστε να στεγαστούν τα γραφεία μας.

Στην Κατερίνη,επέστρεψε πάλι τό ψωμί τών Ελλήνων που ήταν από Ζειά...Σήμερα στον φούρνο του Μαχ !!!!









Οι αρχαίοι υμών πρώγονοι τό σιτάρι τό είχαν ώς τροφή τών ζώων καί τό (ονό­μαζαν πυρρό]





Το ψωμί παράγετε εδώ στην Κατερίνη από τον Γερμανικό φούρνο του ΜΑΧ εδώ και τρεις μήνες!!! όπως μας είπε το συστήνουν οι γιατροί και έτσι το ζητάει ο κόσμος ως πολύ καλό για την υγειά τούς!!!.
Εγώ το ζήτησα ως το Γερμανικό " Dinkel" !!! βεβαίως γνωστό σε όσους ξέρουν από Γερμανία … την ζυθοποιεία τής Στουτγάρδης [ DINKELAKER ΑΓΡΟΣ ΤΗΣ ΖΕΙΑΣ ]
Καταρχάς το 1923 στην Θεσσαλονίκη ένα ζευγάρι ιατρών εξέτασε την διατροφή των..... Ελλήνων, επηρε­ασμένη από τον Ιπποκράτη, ό όποιος έλεγε στους ασθενείς "φάρ­μακο σου είναι ή τροφή σου". Άρα αυτοί έσκέφθηκαν οτι ο Ιπποκράτης , έχει καθιερώ­σει στόν Έλληνα υγιεινή διατροφή, ποια είναι όμως ή βασική τροφή; Οί ερευνηταί κατέληξαν, σύντομα, ότι βασική τροφή των Ελλήνων είναι τό ψωμί. Τό ψωμί όμως των Ελλήνων ήταν από Ζειά και όχι από σιτάρι!!!
.Τό ψωμί από Ζεια έχει τις πρωτεΐνες στηρίξεως . !!!

Εδω ο ΜΑΧ περιποιητε το αγαθον !!!
Ή Ζεια προστατευει τήν ύγεία, τό πνεύμα, τήν μεγαλοφυία, τον πολιτισμό της άνθρωπότητος.!
.

Έτρωγαν μόνον ψωμί άπό Ζειά ή Κριθάρι καί έν ανάγκη μόνον από κριθάρι ανάμεικτο με Σιτάρι.
Ό Μέγας Αλέξανδρος έτρε­φε την στρατιάν του μόνο μέ Ζειά, διά νά είναι οι άνδρες του υγιείς και πνευματικά ανεπτυγμένοι. Αν οι αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν ψωμί άπό σιτάρι δέν θά είχαν τόσο ύψηλήν πνευματικήν άνάπτυξιν.



Οι κοσμοκράτορες δίδουν εντολή το 1928 νά αναιρεθή αμέσως ή καλλιέργεια Ζειά στην Ελλάδα, και μόνον στην Ελλάδα. Διά νά μειώσουν μέ το σιτάρι τήν πνευματικήν άνάπτυξιν των Ελλήνων, μειώνοντας τήν άντίληψίν τους και οργανώνοντας ταπεινήν έκπαίδευσιν των παιδιών τους καί διδάσκοντας τις πολιτικές τους εις τά σχολεία και πολιτικοποιούντες τα εις τά κόμματα που αυτοί ελέγχουν απόλυτα!!!

ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ

ΕΙΜΑΙ....ΛΙΩΜΑ.....


Party Fails - After 12: Crunk Critters - All I Want Is A Couch And A Beer


ΟΙ ΝΕΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΟΙ ΠΑΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

O "BIG BROTHER" πάνω από το Θερμαϊκό είναι γεγονός!

alt


Την πρώτη του πιλοτική πτήση, θα κάνει το ελικόπτερο-ρομπότ του Εργαστηρίου Τηλεπισκόπησης και Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών του ΑΠΘ, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, πάνω από τα νερά του Θερμαϊκού.

Αφορμή στάθηκε η συνεργασία του εργαστηρίου Τηλεπισκόπησης και Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών με το δήμο Δέλτα, οι οποίοι δημιουργούν για πρώτη φορά, κεντρική βάση δεδομένων για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση της Παράκτιας Ζώνης (ΟΔΠΖ) στη δυτική πλευρά του Θερμαϊκού Κόλπου.

Η επίδειξη της μεθοδολογίας παρακολούθησης του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των παράκτιων οικοτόπων θα γίνει στις 13.00 στις καλύβες των μυδοκαλλιεργητών Κυμίνων στις εκβολές του Λουδία.

Το ελικόπτερο- ρομπότ (Unmanned Aerial Vehicle-UAV), το οποίο δεν είναι επανδρωμένο, θα εφαρμόσει νέα τεχνολογία για την παρακολούθηση και τη δημιουργία συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης με τη χρήση των υπό προμήθεια σταθμών και του υφιστάμενου ειδικού εξοπλισμού της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας. Θα εξοπλισθεί με σπεκτροραδιόμετρο και θα έχει τη δυνατότητα της λήψης real time δεδομένων και φωτογραφιών και δημιουργίας της φασματικής "υπογραφής" των φυτοπλαγκτικών οργανισμών.

Όπως τονίζει ο δήμαρχος Δέλτα Νίκος Γιουτίκας, η πλευρά του Θερμαϊκού, όπου έχουν στηθεί οι σταθμοί μέτρησης του εργαστηρίου του ΑΠΘ με επικεφαλής τον καθηγητή Γιώργο Ζαλίδη, δέχεται τα νερά τεσσάρων ποταμών (Γαλλικού, Αξιού, Λουδία και Αλιάκμονα) και πολλών στραγγιστικών τάφρων. «Οι μετρήσεις και οι παρατηρήσεις του Εργαστηρίου θα μας βοηθήσουν να λάβουμε οριστικά και μόνιμα μέτρα όλοι οι συναρμόδιοι κι επιτέλους με συνεννόηση και κεντρικό συντονισμό τον πλέον κατάλληλο φορέα το ΑΠΘ».

«Γενικός σκοπός του έργου είναι να συμβάλλει στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και στην αειφορική χρήση των θαλάσσιων πόρων μέσα από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη εργαλείων για την εφαρμογή δράσεων», επισημαίνει ο επικεφαλής του εργαστηρίου Τηλεπισκόπησης και Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών Γ.Ζαλίδης και προσθέτει: «Μέσω του έργου πιστεύω ακράδαντα ότι θα "αρθούν" ορισμένοι από τους περιοριστικούς παράγοντες για την επίτευξη της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης και της Αειφόρου Ανάπτυξης».

Έμμεσα ωφελούμενοι σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πέρα από τους Θεσσαλονικείς και τους κατοίκους της όμορφης αυτής πόλης και οι υπόλοιποι "χρήστες" του παράκτιου χώρου όπως οι βιοκαλλιεργητές και οι επιστημονικοί φορείς.

Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψη της στο Περού...

Πραγματικά πανεμορφη.!!!





Μείωση κατά 10% θα υποστούν οι ασφαλιστικές εισφορές από την 1η Μαρτίου 2012.



Καθιερώνεται ηλεκτρονική κάρτα εργασίας



Από την πρώτη Μαρτίου του 2012 θα ξεκινήσει η εφαρμογή της ηλεκτρονικής κάρτας εργασίας σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με το κλιμάκιο της "τρόικας".

Οι επιχειρήσεις οι οποίες θα εγκαταστήσουν το σύστημα στους χώρους εργασίας τους και θα καταβάλλουν εμπροθέσμως τις ασφαλιστικές εισφορές, θα έχουν έκπτωση 10% επί των αντίστοιχων εισφορών. Η έκπτωση θα αφορά τόσο τις εργοδοτικές όσο και τις εργατικές εισφορές.
Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών αποτελεί πρόβλεψη του νέου μνημονίου και ο κ. Κουτρουμάνης δεν απέκλεισε και νέα μείωση πέραν του 10% μέσα στο καλοκαίρι με ταυτόχρονη διεύρυνση της βάσης των ασφαλιστικών εισφορών.

Το υπουργείο Εργασίας θα θέσει το θέμα στη διαβούλευση με τους κοινωνικούς εταίρους, η οποία ξεκινά από τον ερχόμενο Ιανουάριο και θα αφορά τον σχεδιασμό των μέτρων για περαιτέρω μείωση του μη μισθολογικού κόστους και άλλες εργασιακές ρυθμίσεις. Προς την κατεύθυνση αυτή έχουν ξεκινήσει κατ' ιδίαν επαφές με τους εταίρους, προκειμένου να καθορισθεί η ατζέντα του διαλόγου. Η ΓΣΕΕ έχει ήδη διαμηνύσει από την πλευρά της, ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί δυσμενέστερες ρυθμίσεις σε ασφαλιστικά ή εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Σύμφωνα πάντως με τον υπουργό Εργασίας, η Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας δεν θα αποτελέσει μέρος του διαλόγου, καθώς όπως τόνισε, "μια τέτοια παρέμβαση θα αποτελούσε αιτία πολέμου με τους κοινωνικούς εταίρους".

Οι εκπρόσωποι των δανειστών δέχθηκαν κατά τη συνάντηση ότι το καθαρά μισθολογικό κόστος έχει ήδη μειωθεί από την ψήφιση του άρθρου 37 και την υπογραφή ατομικών συμβάσεων, ενώ εξέφρασαν ικανοποίηση για την αύξηση των επιχειρησιακών συμβάσεων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οι αρμόδιες διευθύνσεις του υπουργείου Εργασίας, με την επέκταση των ατομικών συμβάσεων και της εκ περιτροπής και μερικής απασχόλησης η μεσοσταθμική μείωση αποδοχών το 2011, κυμάνθηκε από 8% έως και 16%.

Για τον λόγο αυτό, το υπουργείο Εργασίας εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, νομοθετική ρύθμιση για τις ατομικές συμβάσεις ώστε να αποφεύγονται οι αποκλίσεις από τις αντίστοιχες επιχειρησιακές.
Η τρόικα, συμφώνησε με τα ποσοστά των μειώσεων των επικουρικών συντάξεων. Η σχετική τροπολογία επρόκειτο να κατατεθεί ως το τέλος του έτους, αλλά αυτό θα γίνει τελικά με το νέο έτος. Ανεξάρτητα πάντως με το πότε θα κατατεθεί η σχετική τροπολογία, οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου.

Πρόκειται για το Κιλελέρ, το γνωστό χωριό του νομού Λάρισας


όπου κατοικούν οι «άρχοντες του κάμπου», οι οποίοι αποδεικνύονται και «άρχοντες της φοροδιαφυγής»....


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείο Οικονομικών, οι έχοντες εισοδήματα άνω των 60.000 ευρώ τον χρόνο από αγροτικές επιχειρήσεις, είναι μόλις 40 άτομα σε όλη την Ελλάδα.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα δηλώνουν εισοδήματα από αγροτικές επιχειρήσεις με μέσο ετήσιο εισόδημα 1.578 ευρώ, ήτοι 132 ευρώ τον μήνα!

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», το φαινόμενο καταδεικνύει το όργιο της φοροδιαφυγής που συντελείται στη χώρα, που για την περίπτωση των αγροτών βασίζεται στο γεγονός ότι δεν υποχρεούνται από τον νόμο να τηρούν βιβλία και στοιχεία.

"Σε αγάπησα… σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω..." και μετά την ...ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ! Ρε τι ΑΓΑΠΗ είναι αυτη;;;


«Λυπάμαι και συγγνώμη… ό,τι έγινε πλέον δεν αλλάζει… σε αγάπησα… σε αγαπάω και θα συνεχίσω να σε αγαπάω Μάου μου!!!. Έναν ολόκληρο χρόνο  μαζί και από εδώ και πέρα για  πάντα ως την αιωνιότητα μαζί! Καλό ταξίδι και έρχομαι και εγώ  μαζί σου! Άλλωστε ένα χρόνο τώρα ποτέ δεν άφησε ο ένας τον άλλο μόνο του… Έρχομαι (Νιέχ-Νιέχ μου).

Τα παραπάνω λόγια  έγραψε στο

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ..ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΦΑΡΟ.

Δεν διέθετε πινακίδες, όμως στο εσωτερικό του μπορούσε κανείς...
να διακρίνει έναν φάρο! Την παράβαση εντόπισε ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Πολίτες- Οικολογία στην πράξη", Χρήστος Μάτης. Μάλιστα, έγραψε στο προφίλ του στο facebook: "Η διαπίστωση της παράβασης ειναι αδύνατη, διότι, όπως βλέπετε, δεν υπάρχουν πινακίδες. Η απομάκρυνση ειναι αδύνατη γιατί, όπως ξέρετε, δεν υπέρχει γερανός. Η διέλευση πεζών απίθανη γιατι το πεζοδρόμιο ειναι μικρό για μια jaguar. Μπορεί πινακίδες να μην είχε αλλα μέσα είχε φάρο. Δεν είμαστε κι όλοι ίδιοι...".

jaguar_kalo
jaguar_kalo_2

DSC01999

Παρουσιάστρια έβγαλε το στήθος έξω για να ανέβει η τηλεθέαση!

Αφού είδε ότι τα νούμερα δεν ανέβαιναν, φόρεσε το πιο αβυσσαλέο της ντεκολτέ και είπε τις ειδήσεις! Ο λόγος για την…


Αΐσα Μαργκάντι, της ολλανδικής τηλεόρασης! Τι να σου κάνει και η έρμη η παρουσιάστρια... ήθελε να ανεβάσει πώς και πώς την τηλεθέαση! Δεν γνωρίζουμε αν ανέβηκαν τα νούμερα του δελτίου αλλά για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι ότι… τα μάτια πετάχτηκαν έξω!





Το ποσό των 50.000 ευρώ από επιδόματα κατάφερε να αποσπάσει, με πλαστά πιστοποιητικά, ένας 54χρονος πρώην αστυνομικός.

ο οποίος συνελήφθη χθες στα γραφεία του Ο.Α.Ε.Δ. στη Νίκαια.


Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 54χρονος χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα που κατάρτιζε ο ίδιος, όπως ληξιαρχικές πράξεις γέννησης, πιστοποιητικά διαφόρων υπηρεσιών, πιστοποιητικά εργοδοτών, πλαστές σφραγίδες κ.λπ., εμφανιζόταν ως πατέρας 19 παιδιών και με αυτό τον τρόπο κατόρθωνε να λαμβάνει διάφορα επιδόματα από τα Ταμεία του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ

Επίσης χρησιμοποιώντας τα ίδια πλαστογραφημένα έγγραφα εφοδιάσθηκε με δύο βιβλιάρια του ΙΚΑ (ένα ατομικό και ένα οικογενειακό) καθώς και με ένα ατομικό βιβλιάριο της Διεύθυνσης Υγείας της Νομαρχίας Αθηνών.

Το συνολικό ύψος των επιδομάτων που κατάφερε να αποσπάσει με αυτό τον τρόπο, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Στην έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 55 σφραγίδες διαφόρων Υπηρεσιών, ένα πιστόλι κρότου λάμψης και πλήθος αυτοσχέδιων εγγράφων διαφόρων Υπηρεσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.