PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΔΕΙΤΕ..

ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..

ΜΟΔΑ..ΚΑΥΤΑ .ΕΣΩΡΟΥΧΑ...!

ΜΟΔΑ..ΚΑΥΤΑ .ΕΣΩΡΟΥΧΑ...!









ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ....

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

Ο πασίγνωστος και... απεχθέστατος Χλαπάτσας ήταν ένα από τα "Της Ελλάδος τα παιδιά" που ξεστόμισαν μερικές από τις πιο αστείες ατάκες.

Κάθε ελληνικό στρατόπεδο διαθέτει πλέον τον χλαπάτσα" του, ενώ το "Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάρετε", έγραψε τηλεοπτική ιστορία.
Αξέχαστος φυσικά στο ρόλο ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ο οποίος αντάλλαξε αξέχαστες ατάκες με τον Γιάννη Μπέζο.


















Την έχει αναστατώσει την πολυκατοικία και κάποιοι δεν το δέχονται να περνούν οι άλλοι καλά κι όχι οι ίδιοι…

«Ο τόπος γύρω μας καίγεται», είπε ο Μητροπολίτης Άνθιμος


Στην παρατεταμένη ακυβερνησία αναφέρθηκε στην ομιλία του κατά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ακυβέρνητοι».

Με αυτά τα λόγια όπως αναφέρει το... amen.gr ο κ. Άνθιμος κάλεσε εμμέσως τα κόμματα να υπερβούν τις διαφωνίες τους χάριν του καλού της πατρίδας και ζητώντας από τους πιστούς να πιέσουν όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς για να σχηματιστεί Κυβέρνηση.

«Ο τόπος γύρω μας καίγεται», είπε ο Μητροπολίτης Άνθιμος και εκφράζοντας την αγωνία του για το τι μπορεί να συμβεί από την παρατεταμένη ακυβερνησία αναφέρθηκε στην υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων και την προσπάθειά τους να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ με την ονομασία «Μακεδονία», υπενθύμισε τα σχέδια κάποιων να δημιουργήσουν ζήτημα στην Θράκη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πιέσεις για το Αιγαίο στην κατεύθυνση της εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων.

Θέλουμε Κυβέρνηση, είπε εμφατικά ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καταβάλει σημαντικές προσπάθειες, με την σοφία και τις γνώσεις του, προς την κατεύθυνση αυτή.

«Κατέβαλα κάθε προσπάθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακούει την εντολή του ελληνικού λαού.


«Κατέβαλα κάθε προσπάθεια» για τον σχηματισμό κυβέρνησης, επισημαίνει σε δήλωσή του μετά την σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας απορία για την στάση του προέδρου του ... ΣΥΡΙΖΑ για την μη διευκόλυνσή του στον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακούει την εντολή του Ελληνικού Λαού. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω που το πάει», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ

«Κατέβαλα κάθε προσπάθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακούει την εντολή του ελληνικού λαού. Λέει όχι στη συμμετοχή του σε μία κυβέρνηση όλων και δεν δίνει ψήφο ανοχής. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πού το πάει».

Τι είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ στον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν συνεργάτες του Α. Σαμαρά.


Α. Σαμαράς:
«Δώσε ψήφο ανοχής»

Α. Τσίπρας: «Δεν το προβλέπει το Σύνταγμα»

Α. Σαμαράς «Το άρθρο 89 το προβλέπει. Θα είναι... ένας περαιτέρω συμβολισμός για σένα. Προσπάθησες να κάνεις το ανέφικτο να κυβερνήσεις μαζί με το ΚΚΕ. Πες μας τι πραγματικά κυβέρνηση θέλεις. Κλωτσας το εφικτό»

Από το ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητούν συμφωνία ούτε ανοχή ζητούν συνενοχή στο έγκλημα και εμείς δεν την παρέχουμε, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας

Από το ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητούν συμφωνία ούτε ανοχή ζητούν συνενοχή στο έγκλημα και εμείς δεν την παρέχουμε, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας και ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά της σημερινής συνάντησης υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε οι ... πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.
Αυτοι που μας κυβέρνησαν όχι μόνο δεν έχουν λάβει το μήνυμα της λαϊκής ετυμηγορίας, αλλά εμφανίζονται και ως τιμητές και εκβιάζουν, επεσήμανε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όμως λαός που δομιμάζεται δεν εκβιάζεται, παρατήρησε χαρακτηριστικά.

ΝΔ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ έχουν 168 βουλευτές ας προχωρήσουν, επανέλαβε και χαρακτήρισε παράλογη και πρωτοφανή την απαίτησή τους να συμμετάσχει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην προγραμματική τους συμφωνία.

Μας ζητούν συναίνεση και νομιμοποίηση στο λάθος, υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και σημείωσε πως όσο διατηρείται η δυσαρμονία ασκούμενης πολιτικής και λαϊκής βούλησης, δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική ηρεμία.

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε τις Ελληνίδες και τους Ελληνες να καταδικάσουν μια για πάντα στη συνείδησή τους τις δυνάμεις του χθες, τονίζοντας πως ζωντανή έχει απομείνει μόνο η ελπίδα της ενότητας του λαού απέναντι στους εκβιασμούς ώστε να αποτραπεί το έγκλημα, γι αυτό, διεμήνυσε, και «δεν θα σας προδώσουμε ώστε να παραμείνει ζωντανή η ελπίδα».

Σύμφωνα εν τω μεταξύ με κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ, στην αρχή της σημερινής συνάντησης στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσίασε στους πολιτικούς αρχηγούς επιστολή του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, στην οποία αναφέρεται ότι η κατάσταση για τη χώρα είναι κρίσιμη, ότι ο χρόνος πιέζει και ότι όλοι πρέπει να επανεξετάσουν τη στάση τους και να βρεθεί λύση για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Στην ανακοίνωση αυτή και στην επιστολή του κ. Παπαδήμου αντέδρασε έντονα ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας την κατηγορηματική αντίθεσή του στην ενέργεια του πρωθυπουργού, τη στιγμή που οι πολιτικοί αρχηγοί συσκέπτονται και σημειώνοντας ότι ο κ. Παπαδήμος ηγείται της κυβέρνησης και έχει ευθύνη για την πορεία της χώρας.

Παίρνοντας το λόγο, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε την ανοχή των άλλων κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Ο κ. Τσίπρας, απαντώντας, είπε ότι είναι φανερό ότι υπάρχει συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ και πρόσθεσε ότι αφού υπάρχει η αριθμητική δυνατότητα, μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση . Αντίστοιχη ήταν και η θέση του κ. Βενιζέλου.

«Ζητάτε από εμάς συμφωνία στο λάθος», είπε ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, και στη συνέχεια κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο ότι όλο το προηγούμενο διάστημα προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τις θέσεις του κόμματός του, ενώ σημείωσε ότι το κόμμα του ανέδειξε την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα λόγω της πολιτικής των Μνημονίων, επισημαίνοντας την ανάγκη αλλαγής της ευρωπαϊκής πολιτικής.

Ο κ. Τσίπρας, σε άλλες παρεμβάσεις του, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ζητούν αδιανόητα πράγματα, τονίζοντας ότι με τη στάση τους ζητούν ουσιαστικά να καταργηθεί η αντιπολίτευση.

«Θέλετε μια νομιμοποίηση που δεν έχετε και δεν θα σας την δώσουμε», είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε επίσης τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς ότι επιδιώκουν μια εκβιασμένη συναίνεση.

Απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί αριστερή κυβέρνηση, κάτι που είναι ανέφικτο. Ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι για λίγες χιλιάδες ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε την πρώτη θέση, και επέστρεψε το χαρακτηρισμό στον κ. Σαμαρά λέγοντας ότι ανέφικτη είναι η δική του στάση, όλο αυτό το διάστημα, καθώς ζητούσε αυτοδυναμία και δήλωνε ότι θα ζητήσει νέες εκλογές σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας και τώρα ζητά κυβέρνηση συνεργασίας.

Λίγο μετά, ο Σαμαράς με δηλώσεις που έκανε, ανέφερε "κατέβαλα κάθε προσπάθεια.





Ο Βενιζέλος κατηγόρισε για διγλωσσία τον Αλέξη Τσίπρα και ανέφερε πως, ακόμη και τώρα που κάποιοι παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια με ... το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες, η δική μας αγωνία είναι εθνική αγωνία για τους μισθούς, τις συντάξεις και τις καταθέσεις των πολιτών.
Λίγο μετά, ο Σαμαράς με δηλώσεις που έκανε, ανέφερε "κατέβαλα κάθε προσπάθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ακούει την εντολή του ελληνικού λαού. Λέει όχι στη συμμετοχή του σε μία κυβέρνηση όλων και δεν δίνει ψήφο ανοχής. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πού το πάει".
Δείτε τις δηλώσεις:

Με νέο προκλητικό πρωτοσέλιδο που φέρει τον τίτλο «Αντίο Ακρόπολη» κυκλοφορεί τη Δευτέρα το γερμανικό Der Spiegel.

Στις εσωτερικές σελίδες το περιοδικό φιλοξενεί μακροσκελές δημοσίευμα στο οποίο αναλύονται οι... λόγοι για τους οποίους «η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει τώρα το ευρώ».
Στο εξώφυλλο του τεύχους απεικονίζεται διαλυμένη η Ακρόπολη και δύο κίονες, πάνω στους οποίους έχει προσκρούσει και θρυμματιστεί το ευρώ.

«Μετά τις πρόσφατες εκλογές της οργής, η Ευρώπη αναζητά ένα σχέδιο Β' για την Ελλάδα, καθώς η μέχρι τώρα πολιτική διάσωσης απέτυχε. Όλο και περισσότερο συνειδητοποιείται ότι η Αθήνα θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη νομισματική ένωση», σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, υπάρχει και ειδική ενότητα, στην οποία οι συντάκτες του περιοδικού τάσσονται υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, λόγω του αποτελέσματος των εκλογών.

Επισημαίνεται ακόμη -με αναδρομή στα τεύχη και την επιμέρους θεματολογία του περιοδικού για την ελληνική κρίση- ότι το Der Spiegel τηρούσε μάλλον φιλική στάση προς την Ελλάδα από την αρχή της κρίσης και ότι παρ' όλο τον σκεπτικισμό, μέχρι τώρα οι συντάκτες συνηγορούσαν υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη.

Από τις βουλευτικές εκλογές ωστόσο άλλαξαν τη στάση τους. «Η πλειοψηφία των Ελλήνων απέρριψε αποφασιστικά την απαιτούμενη από την ΕΕ πολιτική λιτότητας – και η κατάσταση μοιάζει εντελώς αδιέξοδη», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Εξάλλου, σε άλλο άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού αναφέρεται ότι σύμφωνα με σχέδιο του γερμανικού υπουργείο Οικονομικών, «η Ελλάδα θα λαμβάνει βοήθεια ακόμα και μετά την έξοδό της από το ευρώ».

Ειδικότερα, το der Spiegel εξηγεί ότι το Ταμείο διάσωσης, EFSF, θα σταματήσει να χορηγεί μόνο εκείνα τα χρήματα, τα οποία πηγαίνουν κατευθείαν στον ελληνικό προϋπολογισμό. Αντιθέτως, αναφέρεται ότι τα δισεκατομμύρια με τα οποία εξυπηρετείται το χρέος των κρατικών ομολόγων θα συνεχίσουν να χορηγούνται στην Ελλάδα, ώστε να καταστεί δυνατόν να αποτραπούν απώλειες στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα οι οποίες τελικά θα είχαν αντίκτυπο στους προϋπολογισμούς των κρατών-μελών.

Στο άρθρο τονίζεται ακόμη ότι αν η Ελλάδα εξακολουθήσει να είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα δικαιούται να λαμβάνει βοήθεια από τις Βρυξέλλες, όπως και τα υπόλοιπα κράτη με δικό τους νόμισμα, όταν αντιμετωπίζουν μια δύσκολη κατάσταση. Τότε, διευκρινίζεται, αυτή η βοήθεια δεν θα χρηματοδοτείται από τις χώρες της Ευρωζώνης, αλλά από τα 27 κράτη-μέλη της ΕΕ.

Ενδεικτική πάντως των προθέσεων στο εσωτερικό του γερμανικού κυβερνητικού συνασπισμού είναι δήλωση του επικεφαλής των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ, ο οποίος σημειώνει ότι μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν θα σήμαινε «ούτε το τέλος του ευρώ ούτε το τέλος της ΕΕ».

«Πρέπει να διατηρήσουμε την οικονομική δύναμη της Γερμανίας. Αυτό είναι σημαντικότερο από την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη», καταλήγει.

Μια χιουμοριστική αγγελία κυκλοφορεί στο Facebook και τα υπόλοιπα social media,




Μια χιουμοριστική αγγελία κυκλοφορεί στο Facebook και τα υπόλοιπα social media τις τελευταίες ώρες, σατιρίζοντας την μετεκλογική πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Μπορεί λοιπόν τα ... πράγματα να είναι πολύ σοβαρά, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει το... αθάνατο ελληνικό χιούμορ.





Έξω φρενών ο Φώτης Κουβέλης μ' αυτά που διαδίδει ο Τσίπρας σε βάρος του.


Ότι δηλαδή είχε προσυμφωνήσει κυβερνητική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Ο Κουβέλης εξέδωσε ανακοίνωση σε οργισμένο ύφος: Είναι ψεύδη, συκοφαντίες και... συνιστούν πολιτική ανηθικότητα αυτά που ο κύριος Τσίπρας διαδίδει για τη ΔΗΜΑΡ και το πρόεδρο του.
Και ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα...

Ο διάλογος, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου:


Κ.Παπούλιας:
Ο πολιτικός χρόνος είναι πιεστικός (Παρουσίασε επιστολή του Λ.Παπαδήμου που παρουσίαζε με μελανά χρώματα τη κατάσταση της οικονομίας).

Α.Τσίπρας: Για ποιον λόγο αυτή τη επιστολή εμφανίζεται τώρα; Και για ποιο λόγο ο ... υπηρεσιακός πρωθυπουργός δεν ενημέρωσε ως όφειλε τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς;

Α.Σαμαράς: Θέλουμε την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ προς μία κυβέρνηση που ενδεχομένως θα σχηματιστεί.

Α.Τσίπρας: Διαφαίνεται μία προγραμματική συμφωνία. Από τη στιγμή που υπάρχει και υπάρχει και απαιτούμενος αριθμός βουλευτών να προχωρήσετε. Ζητάτε συναίνεση από εμάς στο λάθος. Προσπαθήσατε όλο το προηγούμενο διάστημα να διαστρεβλώσετε τις θέσεις μας.
Α.Τσίπρας προς τους δύο πολιτικούς αρχηγούς: Επιμένουμε και είναι χρέος μας να υπάρξει ακύρωση της πολιτικής του μνημονίου. Τώρα καταλάβατε τα προβλήματα που δημιουργεί η συγκεκριμένη πολιτική;

Α.Τσίπρας προς τον Α.Σαμαρά: Προεκλογικά σας ακούγαμε ότι θα πηγαίνετε σε εκλογές μέχρι η ΝΔ να κατακτήσει την αυτοδυναμία και τώρα κατηγορείτε εμάς ότι σέρνουμε τη χώρα σε εκλογές;

Ε.Βενιζέλος στον Α.Τσίπρα: Συμφωνώ με όλα όσα λες και θέλω συμμετοχή ή ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι προϋπόθεση για να υπάρξει αυτή η κυβέρνηση

Α.Σαμαράς: Πρέπει πάση θυσία να υπάρξει κυβέρνηση από αυτή τη συνάντηση

Α.Τσίπρας: Και να επιχειρήσετε αυτή την κυβέρνηση δεν θα έχει πολιτική νομιμοποίηση γιατί θα υπάρξει δυσαρμονία ανάμεσα στην κάλπη και στην πολιτική που θα εφαρμόσετε. Έχουμε ένα διαφορετικό σχέδιο. Είναι εκ διαμέτρου αντίθετο από το δικό σας. Μας ζητάτε πράγματα αδιανόητα. Να μην παραστούμε δηλαδή στη Βουλή κατά την διαδικασία συγκρότησης αυτής της κυβέρνησης. Στη δημοκρατία έχει ρόλο και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση. Προχωρήστε. Θέλετε μία νομιμοποίηση που δεν την έχετε. Δεν θα σας τη δώσουμε. Αυτό που επιδιώκετε είναι μία εκβιασμένη συναίνεση.

Α.Σαμαράς σε Α.Τσίπρα: Ανέφικτα τα όσα έλεγες προεκλογικά για κυβέρνηση Αριστεράς

Α.Τσίπρας: Αν αυτά που έλεγα εγώ για κυβέρνηση Αριστεράς ήταν ανέφικτα τότε αυτά που έλεγες εσύ για αυτοδυναμία τι ήταν;

ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΕΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..

ΔΕΙΤΕ..

Βαρουφάκης ΕΤ3, 11-05-12


"Εγέρθητι Ελληνικέ λαέ..."!!!



Ελένη Λουκά ...έξω απο το Προεδρικό Μέγαρο



Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ...

ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ...


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΣ..

Κόντρες... γυναικών στην εξέδρα!

Μπορεί για τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ να τελείωσε χθες η κόντρα εντός γηπέδου, με νικήτρια την ομάδα της Ρωσίας, ήρθε η ώρα όμως για μια άλλη μεγάλη μάχη… εκτός παρκέ. Μία μάχη μεταξύ γυναικών!


Δείτε ποιες είναι οι γυναίκες που κρύβονται πίσω από τους αθλητές των δύο ομάδων και ποιές έχουν το πάνω χέρι...
στις εξέδρες! Τα συμπεράσματα δικά σας...








5η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ


Θαυμάστε τον συνταγματολόγο που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα


ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΕΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΩΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ..

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.