PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

Ο Ρομπάι πήρε στο τηλέφωνο τον Παπούλια και του 'πε τι θα γίνει με σας.


"Πότε και με ποιο χρονικό ορίζοντα θα σχηματίσετε κυβέρνηση?".
Χθες, όπως... αποκάλυψε το NONEWS-NEWS, ο Παπαδήμος είχε μεταφέρει στον Παπούλια μήνυμα της Μέρκελ, πάνω στην ίδια γραμμή, αλλά με ακόμη πιο αυστηρό ύφος.
Σήμερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ-1 (Σ. Μουρελάτου), εκτός από το τηλεφώνημα Ρομπάι , υπήρξε και παρέμβαση του Σόιμπλε, σε ελαφρώς πιο χαμηλούς τόνους.
Επί της ουσίας, το υπό τη Μέρκελ Διευθυντήριο των Βρυξελλών ανησυχεί. Και πιέζει, για να μη πούμε εκβιάζει...

Ο πνιγμένος - εκεί που κατάντησε το ΠΑΣΟΚ, τι άλλο μπορεί να 'ναι- ο Βενιζέλος ελπίζει μέχρι τη τελευταία στιγμή πως θα υπάρξει λύση.

Παραδίδοντας την εντολή στον Παπούλια, άφησε... πάλι ένα παράθυρο. Μπορεί στην αυριανή σύσκεψη να οριστεί -με τρόπο που να συμφωνεί κι ο Τσίπρας - η κόκκινη γραμμή για να μη βγούμε από το ευρώ. Κι αυτό θα είναι ένα καθοριστικό σημείο για να υπάρξει τελικά συμφωνία σχηματισμού Οικουμενικής κυβέρνησης...

Την ίδια εικόνα, ακυβερνησίας, δείχνουν και οι νέες δημοσκοπήσεις ...




















Μπορεί μεν ο Τσίπρας να περνάει μπροστά από τη ΝΔ, όμως και μετά τις επαναληπτικές εκλογές, το πολιτικό σκηνικό δεν αλλάζει. Θα ψάχνουν να βρουν τρόπο να σχηματίσουν κυβέρνηση.
Πάντως, η πρώτη εικόνα δείχνει τον Τσίπρα να ανεβαίνει στη πρώτη θέση, το ΚΚΕ να χάνει δυνάμεις , το ΠΑΣΟΚ να... μην έχει απώλειες - εκεί που έφτασε τι άλλο να χάσει - και τη ΝΔ επίσης στα ίδια και επί τα αυτά.
Η δημοσκόπηση που παρουσιάζει αύριο το ΒΗΜΑ, δείχνει επίσης πεσμένο τον Καμμένο και ψαλιδισμένη τη δύναμη - επιτέλους κάποιος τρόμαξε- της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ο Κουβέλης σταθερός στο πενταράκι. Ότι πρέπει για μπαλαντέρ...

Ο ρήτωρ ρετάρει.

Εκεί που λες, τι καλά που τα λέει, σου αμολάει τη παπάρα.
Και... δεν μπορείς να το χωνέψεις. Πως είναι δυνατόν αυτός ο - υποτίθεται - έξυπνος άνθρωπος να εκστομίζει τέτοιες αφέλειες.
Η φράση του "είναι πρόκληση για μένα, να πάρω το ΠΑΣΟΚ στα ποσοστά, με τα οποία το ξεκίνησε το 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου".
Πρώτον, είναι ιεροσυλία να συγκρίνει τον εαυτό του, με τον Ανδρέα.
Και, δεύτερον, το να "γυρνάει" το κόμμα στο '74 μόνο ως μεγίστη πολιτική ανοησία μπορεί να το εκλάβει κανείς.
Ευγενείς άνθρωποι ο ΓΑΠ και η Φώφη, απλώς έβαλαν τα γέλια. Δείτε το βίντεο που πήραμε από τη parapolitiki.com:

Η πρώτη απόλυση από το Twitter στην Ελλάδα είναι γεγονός και φέρει την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.


Σύμφωνα με τα γεγονότα, γράφει στο twitter ο υπάλληλος του Real fm για τον ιστορικό ηγέτη της... Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο, «Ρε αι γ… Γλέζο, βρομιάρη κομμουνιστή»!

Αμέσως κάποιος που τον ακολουθεί γράφει του Νίκου Χατζηνικολάου, «Να τον χαίρεσαι»! Και απαντά ο Νίκος Χατζηνικολάου, «Αν είναι αληθές δεν θα συνεχίσει μαζί μας». Τότε κάποιος άλλος follower στέλνει στον Νίκο Χατζηνικολάου το σχετικό link. Και ο Νίκος Χατζηνικολάου γράφει την τελευταία λέξη για τον υπάλληλό του, «Ντροπή του δεν θα συνεχίσει μαζί μας»!

UPDATE: 1

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει: «Πρόκειται για αλητεία, δεν θα μείνει μαζί μας». Σε άλλο tweet αναφέρει, «Έχω πάθει σοκ. Κρίμα»! Άλλο, «Ειδοποιείται τώρα να μην έρθει τη Δευτέρα. θλιβερή αλητεία». Και καταλήγει μεταξύ άλλων, «Δεν απολύεται για την γνώμη του, αλλά για το χυδαίο υβρεολόγιό του»!
UPDATE: 2

Επιπλέον ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρει ξεκαθαρίζοντας την εργασιακή σχέση που είχε με τον ηχολήπτη Αλέξανδρο Ελευθερόγλου, «Δεν απολύθηκε. Ήταν εξωτερικός συνεργάτης. Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία. Έβρισε χυδαία. Αυτή είναι η απόφασή μου».

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο Κώστας Καραμανλής κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ της ΝΔ την Παρασκευή.


Σύμφωνα μάλιστα με ... τη «Δημοκρατία του Σαββάτου», ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε από τους δημοσιογράφους μέχρι και να... εγερθούν!

Συγκριμένα, τη στιγμή που μπήκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς είπε σε τρεις κοινοβουλευτικούς συντάκτες που δεν σηκώθηκαν, όπως οι βουλευτές: «Εσείς γιατί δεν σηκώνεστε; Άντε μη σας πω κανένα... εγέρθητω».

Η εικόνα έχει εκατοντάδες κοινοποιήσεις και likes στο Facebook


Μια χιουμοριστική εικόνα κάνει το γύρο του Facebook, καυτηριάζοντας την μετεκλογική κατάσταση στην Ελλάδα και την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης, έπειτα από τρεις διερευνητικές εντολές.

Με μια... απλή εξήγηση που καταλαμβάνει ένα τεράστιο πίνακα, ένας καθηγητής δίνει την λύση στο πρόβλημα...

Η εικόνα έχει εκατοντάδες κοινοποιήσεις και likes στο Facebook, καθώς πολλοί Έλληνες, μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο, αποφασίζουν τουλάχιστον να σχολιάσουν με χιούμορ την κατάσταση...

"Νιώθουμε ότι χανόμαστε. Και φοβόμαστε μήπως χαθούμε στην ίδια μας την χώρα. Θέλουμε να έχουμε μέλλον εδώ. Θέλουμε να έχουμε μέλλον στην Ελλάδα μας"…

Πήρε το βραβείο για τη καλύτερη μαθητική εφημερίδα, αλλά όταν ήρθε η ώρα να παραλάβει το... βραβείο της και να μιλήσει για το μέλλον των νέων ανθρώπων, η νεαρή μαθήτρια από τη Καβάλα, Δανάη Φιλλίδου, ξέσπασε σε λυγμούς - η καθηγήτρια η οποία ενέπνευσε τους μαθητές της να προχωρήσουν σε αυτό το εγχείρημα δεν ήταν εκεί για οικονομικούς λόγους.
Δείτε το βίντεο, με το συγκλονιστικό ξέσπασα της μαθήτριας:

ΟΚίτρινος Τύπος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου επιστρέφει μέσα από το διαδίκτυο στην τηλεόραση της Zougla.gr.


Το πάντρεμα του διαδικτυακού χώρου με... την τηλεόραση άρχισε ήδη από την Κυριακή των εκλογών της 6ης Μαΐου και συνεχίζεται με την μετάδοση των τηλεοπτικών εκπομπών του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, «Κίτρινος Τύπος» και «Ζούγκλα».

Από την Δευτέρα, 14 Μαΐου και στις 22:30 το βράδυ αρχίζει η δεύτερη φάση του τηλεοπτικού μας εγχειρήματος με την εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» η οποία θα περιστραφεί γύρω από τις πολιτικές εξελίξεις, το εκλογικό μαγειρείο και βεβαίως τις προοπτικές που ανοίγονται εν όψει των ενδεχόμενων επαναληπτικών εκλογών.

Στο ολοκαίνουργιο studio της τηλεόρασης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα συζητήσει με τον Ανδρέα Λοβέρδο και με τους άλλους καλεσμένους του για τον νέο πολιτικό χάρτη, τις αναπόφευκτες ρήξεις με το παρελθόν και το νέο σκηνικό που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.


Τηλεοπτική μετάδοση σε Ελλάδα και Κύπρο

Το πρόγραμμα της zougla TV θα μεταδίδεται σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών. Η μετάδοση θα έχει δύο παράλληλα σκέλη. Το διαδίκτυο αλλά και την δορυφορική τηλεοπτική εκπομπή του σήματος ώστε να αναπαραχθεί σε real time από τους συνεργάτες μας στην ελληνική περιφέρεια και την Μεγαλόνησο.

Οι 21 τηλεοπτικοί σταθμοί με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι οι εξής:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
(ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ)

1) ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΟΣΜΟΣ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
2) ΔΙΚΤΥΟ 1 – ΚΑΣΤΟΡΙΑ
3) ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ TV – ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟ-ΧΙΟ-ΣΑΜΟ
4) ENA CHANNEL – ΚΑΒΑΛΑ
5) ASTRA TV – ΒΟΛΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ
6) TV 10 – ΤΡΙΚΑΛΑ
7) ΕΝΑ TV – ΛΑΜΙΑ
8) DELTA TV – ΕΒΡΟΣ
9) PATRA TV- ΑΧΑΪΑ
10) WEST CHANNEL- ΚΟΖΑΝΗ
11) DION TV- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΙΕΡΙΑ
12) ΚΑΝΑΛΙ 4- ΚΡΗΤΗ
13) CORFU CHANNEL- ΚΕΡΚΥΡΑ
14) LEPANTO TV - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ
15) ΗΠΕΙΡΟΣ TV
16) ΟΡΤ (Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση) ΗΛΕΙΑΣ
17) ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV – ΜΕΣΣΗΝΙΑ
18) ΖΕΥΣ TV- ΝΑΞΟΣ
19) ΑΡΚΑΔΙΚΗ TV- ΤΡΙΠΟΛΗ
(20) HIGH TV (ΑΤΤΙΚΗ)
(21) CHANNEL NINE (ΑΤΤΙΚΗ)

Όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων...

Ανάμεσα στην... σφαγή και την απόγνωση, επέλεξαν την φυγή από το κανάλι. Δημοσιογράφοι που έχουν δώσει και την ψυχή τους, τους ζητήθηκε να δεχθούν (δια της υπογραφής τους) τις γενναίες μειώσεις των μισθών τους, προκειμένου οι κύριοι Μπόμπολας, Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης και Ρέστης να μη... μη χρειαστεί να βάλουν τα χεράκια τους στην τσέπη, για να ...



να στηρίξουν τους εργαζόμενους, που όλα αυτά τα χρόνια τους στήριζαν! Έτσι, ο ένας μετά τον άλλον, ηχηρά ονόματα του δελτίου ειδήσεων, οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου, αφού βλέπουν ότι και με τα ψίχουλα τούς είναι αδύνατο να ζήσουν, πλέον.

Συνολικά, 17 δημοσιογράφοι αποχωρούν από το δελτίο ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού. Ανάμεσά τους οι Θάνος Πασχάλης, Μαίρη Λαμπαδίτη, Μαίρη Ορφανίδου, Κώστας Καζακόπουλος και Αθηνά Κουφοπάνου.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece και σε άλλο ένα κανάλι ετοιμάζονται να ανακοινώσουν μεγάλο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου, αφού τα κουκιά, παρά τις μειώσεις των μισθών, και πάλι δε βγαίνουν!

ΠΑΓΚΑΛΟΣ..

Ο Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sunday Telegraph, δήλωσε πως η Ελλάδα θα ξεμείνει από ρευστό σε έξι μόλις εβδομάδες αν δεν τηρήσει τις συμφωνίες τις οποίες έχει υπογράψει η χώρα με τους Ευρωπαίους εταίρους της.

Συγκεκριμένα, ο... Πάγκαλος ανέφερε πως το εκλογικό σώμα προσήλθε στις κάλπες υπό καθεστώς σύγχυσης και έδωσε μεγάλα ποσοστά σε ακραία κόμματα, καθώς οι Έλληνες δείχνουν πως θέλουν την παραμονή στο ευρώ αλλά χωρίς να εφαρμόσουν τα μέτρα που απαιτούνται για αυτόν τον σκοπό.

«Υπάρχει μια σχολή σκέψης που υποστηρίζει πως οι Γερμανοί μπλοφάρουν και πως θα μας κρατήσουν στο ευρώ επειδή μας χρειάζονται. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που πάψουν να μας δανείζουν. Και τότε θα επέλθει η πτώχευση υπό ένα καθεστώς άγριο και ανεξέλεγκτο» υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.

«Η Ελλάδα, όπως η μητέρα μου, πάντα ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της.


Ελληνική τραγωδία» τιτλοφορείται το άρθρο της Αριάννα Χάφινγκτον στην εφημερίδα «New York Times», στο οποίο συνδέει τα παιδικά της χρόνια στην Αθήνα με την... παρούσα οικονομική κρίση.
«Καθώς παρακολουθώ τη σύγχρονη ελληνική τραγωδία να εξελίσσεται στην Ευρώπη, γυρνάω πίσω στα 18 χρόνια που πέρασα στην Αθήνα, όταν περπατούσα για να πάω σχολείο στην Πλάκα, στους ίδιους δρόμους που πρόσφατα γέμιζαν με διαδηλωτές και βίαιες συγκρούσεις», γράφει η επικεφαλής του ομίλου μέσων ενημέρωσης «The Huffington Post Media Group».

«Η οικογένειά μου ήταν μια μικρογραφία της παρούσας ελληνικής οικονομικής κατάστασης. Ήμασταν βαριά χρεωμένοι. Οι επανειλημμένες προσπάθειες του πατέρα μου να γίνει ιδιοκτήτης εφημερίδας κατέληξαν στη χρεοκοπία. Στο τέλος, η μητέρα μου πήρε εμένα και την αδελφή μου και τον εγκατέλειψε».

Η ελληνικής καταγωγής αρθρογράφος στη συνέχεια αναφέρεται στις θυσίες που έκανε η μητέρα της για να σπουδάσει αυτή και η αδερφή της και με αφορμή την προσωπική της ιστορία προσπαθεί να συλλάβει όλες τις ιστορίες που είναι κρυμμένες πίσω από τις στατιστικές και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας, ιδιαίτερα των νέων Ελλήνων.

Αναφερόμενη στις εκλογές της 6ης Μαΐου, η Χάφινγκτον εκτιμά ότι «οι κίνδυνοι βίαιων διαδηλώσεων είναι εμφανείς. Όμως κινδύνους έβγαλε και η κάλπη: ένα ακροδεξιό, κατά των μεταναστών κόμμα πήρε περίπου 7%, ενώ το ΠΑΣΟΚ, το ηγετικό κόμμα της 'αριστεράς', έχασε 119 έδρες στο κοινοβούλιο και κατέλαβε ταπεινωμένο την τρίτη θέση. Αν η ΕΚΤ δεν εγκαταλείψει την καταστροφική εμμονή της με τη λιτότητα, η Ελλάδα δεν έχει πολλές καλύτερες επιλογές από το να εγκαταλείψει την ευρωζώνη. Αυτό κρύβει τους δικούς του κινδύνους, φυσικά, όμως η Ευρωπαϊκή Ένωση άφησε την Ελλάδα με ελάχιστες βιώσιμες εναλλακτικές».

Η Αριάννα Χάφινγκτον λέει ότι πέρασε πολλές νύχτες στην πλατεία Συντάγματος το περασμένο καλοκαίρι, μαζί με τους Αγανακτισμένους, απέναντι από τη Βουλή. Τονίζει την οργή που ένιωθαν και θυμάται τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο επισκέφθηκε τα γραφεία της «Huffington Post» και εξέφρασε την ίδια άποψη: «Ο κόσμος πιστεύει ότι τιμωρείται άδικα, επειδή νιώθουν ότι δεν φταίνε για την κρίση».

«Η Ελλάδα, όπως η μητέρα μου, πάντα ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της. Όταν το μέλλον αυτών των παιδιών τείνει να εκλείψει, το μέλλον –και η ζωή- της χώρας θα εξαφανιστεί, επίσης», καταλήγει.

Μπένι: ''Το ΠΑΣΟΚ σάπισε...''

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ..


ΑΝ ΒΡΕΘΩ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ ΝΑΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ!


Ένα με τη ...γη στο πέρασμα των Χρυσαυγιτών, ανακοινώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για τους δημοσιογράφους εκεί στο Προεδρικό Μέγαρο


Στην αντεπίθεση πέρασε η Χρυσή Αυγή μετά την "καθιστή" υποδοχή που επιφύλασσαν οι δημοσιογράφοι στο Προεδρικό Μέγαρο.
Η ενέργεια αυτή ήρθε ως απάντηση στο περιβόητο "εγέρθητι" κατά τη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων της 6ης Μαΐου.
Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για μετατροπή του

Κύριε Βενιζέλε, να σας ρωτήσω κάτι παρακαλώ.

Μία μεγάλη απορία έχω. Λέτε ότι τώρα ότι θέλετε να κάνετε το καινούριο ΠΑΣΟΚ, όλα απ'την αρχή, ρήξη με το παλιό ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ.
Αλήθεια, στο "παλιό" ΠΑΣΟΚ πρωτοκλασάτο στέλεχος μέχρι χτες δεν ήσασταν; Μέσα σ'όλα! Σε υπουργεία, συμβούλια, κοντά στον Γιώργο, σε Σημίτη, κλπ. Τότε γιατί δεν μιλούσατε αν όντως πιστεύατε ότι...
κάτι πάει λάθος; Σε ποιον κόσμο ζούσατε μέχρι χτες;
Στην πορεία του ΠΑΣΟΚ και της Ελλάδας μέχρι σήμερα, είσασταν καθοριστικός παράγοντας. Οπότε μη μας κοροϊδεύετε ότι ήρθατε για να τα αλλάξετε όλα.
Άντε, γιατί μας έχετε για πάρα πολύ ζώα τους Έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους.
Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και αναρωτηθείτε αν μπορείτε να πάτε μέχρι το περίπτερο χωρίς να σας φυλάει μια στρατιά αστυνομικοί. Εγώ θα ντρεπόμουν να ήμουν σε μία χώρα τόσο ανεπιθύμητος. Αλλά θα μου πείτε, η λέξη "ντροπή" είναι άγνωστη στην πολιτική...

Μην σταματήσεις να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι για ό,τι καλύτερο στη ζωή σου.


Είναι στιγμές που θες να γυρίσεις πίσω να ζήσεις ξανά τις πιο ωραίες σου στιγμές μα δεν μπορείς. Αυτές τις στιγμές κράτα βαθειά μες την καρδιά σου ό,τι αγάπησες και σ' έκανε πραγματικά ευτυχισμένο και προχωρά. Σίγουρα δεν μπορείς να ξαναζήσεις αυτές τις στιγμές μα να ξέρεις πως πάντα θα 'ναι δικές σου και θα σ' ακολουθούν. Μην σταματήσεις να ελπίζεις και να ονειρεύεσαι για ό,τι καλύτερο στη ζωή σου. Να ξέρεις πως τα όνειρα χάνονται μόνο όταν τα παρατήσεις. Δυσκολίες θα βρεις σ' αυτό το ταξίδι μα όταν φτάσεις στον προορισμό σου θα έχεις κερδίσει πολλά. Αγάπησε και ζήσε την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία σου. Αν κάποτε χάσεις κάτι αγαπημένο σου μη λυπηθείς. Μην ξεχνάς ποτέ πως κάπου παρακάτω μακρυά ή κοντά υπάρχει για όλα ένα τέλος. Τίποτα όμως δε χάνεται απ' τη στιγμή που έχει ζήσει έστω και για λίγο. Μένει για πάντα μέσα στην καρδιά μας σαν μια γλυκιά ανάμνηση και η αναμνήσεις είναι που δίνουν αξία στη ζωή!!!♥

Μπενίτο: ''Το ΠΑΣΟΚ σάπισε...''

Η 9χρονη Λυδία, που μόλις σχολάσει ψάχνει να βρει δουλειά για να βοηθήσει τους γονείς της, μιλάει Στο ΧΩΝΙ!



Σαφώς ανανεωμένος και πολύ πιο νέος, όπως επιβάλει το καταστατικό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε το ανανεωμένο κόμμα του, στους δημοσιογράφους.

ΔΕΙΤΕ..

Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ PIERIA -GR ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ..

ΔΕΙΤΕ..

Ο Παπανδρέου το επέβαλε, ο Πάγκαλος το εκθείασε, ο Βενιζέλος το υπηρέτησε, ο Σαμαράς το αναζωογόνησε και ο Ελληνικός λαός το πληρώνει με το αίμα του!

ΔΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ..

Ιδού που πήγαν τα λεφτά! Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη διαχρονική διασπάθιση πακτωλού δημοσίου χρήματος στο χώρο της Υγείας.



Τα Πιράνχας της Υγείας αποκαλύπτει με ντοκουμέντα ένας συμπολίτης μας, ο κ. Θεμιστοκλής Ι. Καζαντζίδης κάτοικος Δήμου Θερμαϊκού. Προφανώς ο κ. Καζαντζίδης γνώρισε την νοσηρή κατάσταση από μέσα. Στη συνέχεια ανήρτησε όλα τα συγκλονιστικά στοιχεία στο blog ΕΡΜΙΠΠΟΣ μέσα από το οποίο αφηγήθηκε ένα σοκαριστικό θρίλερ διασπάθισης δημοσίου χρήματος.
Παραθέτουμε τα...
σχετικά link μετά στο εξώδικο που δημοσιεύουμε αυτούσιο:
Ενώπιον των υπουργών
Οικονομικών και Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Α. Λοβέρδου
ΑΘΗΝΑ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ....

Αθήνα 5/11/2010/

Το διάστημα αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία αποπληρωμής των από πολλού ληξιπρόθεσμων οφειλών των νοσοκομείων του δημοσίου προς τους προμηθευτές τους. Σύμφωνα με προσωπικές δημόσιες διαβεβαιώσεις σας, η αποπληρωμή προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός του επομένου διαστήματος, με την χορήγηση προς τους πιστωτές ομολόγων του δημοσίου.

Πλην όμως, από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ε. Ράϊκου έχει διατάξει την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με αντικείμενο τις, σε μεγάλη κλίμακα και με συστηματικό τρόπο, διενεργούμενες παράνομες αναθέσεις και υπερτιμολογήσεις στον χώρο των προμηθειών της υγείας. Η έρευνα της εισαγγελίας διεξάγεται σε συνεργασία με το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, το οποίο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, διαθέτει ήδη σημαντικά στοιχεία, σε σχέση με μεγάλα χρηματικά ποσά, που βρέθηκαν σε λογαριασμούς γιατρών και στην πλειοψηφία τους αποδίδονται βάσιμα σε παράνομες συναλλαγές με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Η κολοσσιαίων διαστάσεων ληστεία που υπέστη την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία το σύστημα προμηθειών από τους διάφορους "προμηθευτές" του αποτελεί πλέον κοινό μυστικό όχι μόνον για τους άμεσα εμπλεκόμενους παράγοντες αλλά, αντίθετα, για το σύνολο της κοινής γνώμης. Το δε σημαντικό στοιχείο της σοβαρότατης αυτής υπόθεσης, -στοιχείο το οποίο έλαβε ευρεία δημοσιότητα κατά το διάστημα των τελευταίων μηνών-, είναι ότι, η καταλήστευση των πόρων του Εθνικού Συστήματος Υγείας, δεν ελάμβανε χώρα με τυχαίο και ασύντακτο τρόπο, -που θα μπορούσε να αποδοθεί στην πλημμελή λειτουργία των υπηρεσιών και στην αδιαφορία ή ακόμη και ανικανότητα των πολιτικών αρχών που άσκησαν την εποπτεία του τομέα-.
Αντίθετα πραγματοποιήθηκε με συστηματικό και απολύτως σχεδιασμένο τρόπο, μέσω ειδικά θεσπισμένων για τον σκοπό αυτό παράνομων νομοθετικών διατάξεων και συναφών εκτελεστικών υπουργικών αποφάσεων, από ανώτατα και ανώτερα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας και της κρατικής διοίκησης, που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, συνεργάστηκαν για τον σκοπό αυτό με επιχειρηματικούς φορείς συγκεκριμένων
κλάδων.

Αναφερόμαστε ασφαλώς στην διάταξη του άρθρου 7§2 του Ν.2955/2001 και τις εκτελεστικές υπουργικές αποφάσεις του, που όχι μόνο κατήργησαν σκοπίμως και παρανόμως τον ανταγωνισμό και επέτρεψαν την ανεξέλεγκτη πρόσβαση των υπηρεσιών υγείας στην ελεύθερη αγορά, χωρίς την εφαρμογή καμίας απολύτως από τις προβλεπόμενες από το κοινοτικό και εθνικό δίκαιο διοικητικής διαδικασίας, αλλά, επιπλέον, θέσπισαν δόλια υπερυψηλές τιμές, πολλαπλάσιες αυτών που ίσχυαν και
ισχύουν στην υπόλοιπη ευρωπαϊκή αγορά και, σε κάθε περίπτωση, πολλαπλάσιες αυτών που θα μπορούσαν να είναι ανεκτές, εντός των πλαισίων της κοινής λογικής και των κοινά αποδεκτών συναλλακτικών ηθών.

Ο κ. υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος, σε σχετική προ ημερών αναφορά του (πρβλ. σχετικά δημοσιεύματα του τύπου της 13/10/2010/), επιχείρησε να συνδέσει τις παράνομες και παράλογου ύψους υπερτιμολογήσεις των πωλήσεων συγκεκριμένων κατηγοριών ιατρικών υλικών με το πραγματικά υπαρκτό πρόβλημα των καθυστερήσεων πληρωμών εκ μέρους των νοσοκομείων, ισχυριζόμενος προσχηματικά ότι, η διόγκωση των τιμών οφείλεται κυρίως στην θεμιτή ανάγκη των επιχειρήσεων να καλύψουν το χρηματοοικονομικό κόστος των δραστηριοτήτων του. (παρατίθεται το σχετικό δημοσίευμα ηλεκτρονικού δικτυακού ενημερωτικού τόπου) Η συγκεκριμένη αναφορά είναι ακραία προσχηματική και εξωραϊστική της παράνομης και θλιβερής αυτής κατάστασης, στον βαθμό που ο κ. υπουργός παρέπεμψε γενικά, αόριστα και με σκόπιμη ασάφεια σε "υπερτιμολογήσεις", προσπαθώντας να τις εμφανίσει ως δικαιολογημένες, αποφεύγοντας να προσδιορίσει το ύψος και την έκταση τους. Εάν το είχε κάνει θα διαπίστωνε, -και μαζί με αυτόν ασφαλώς και το σύνολο της κοινής γνώμης και των φορολογουμένων, που καλούνται να επιβαρυνθούν με το κολοσσιαίο οικονομικό κόστος του εγκλήματος-, ότι το ύψος των υπερτιμολογήσεων αυτών απείχε πολύ από το όποιο χρηματοοικονομικό κόστος των επιχειρήσεων, όντας πολλαπλάσιο και πέρα από κάθε παρόμοιου είδους αποδεκτή οικονομική ή επιχειρηματική σκοπιμότητα.

Πράγματι, είναι βέβαιο, και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι, η πώληση ενός προϊόντος σε τιμή 5, 6 ή ακόμη και 10 φορές υψηλότερη από αυτήν που κατά μέσο όρο ισχύει στην ευρύτερη ευρωπαϊκή αγορά και ανταποκρίνεται, σύμφωνα με τις συνθήκες του ανταγωνισμού στην πραγματική "αγοραία αξία" του προϊόντος, δεν γίνεται για την αντιμετώπιση του πολύ υποδεέστερου χρηματοοικονομικού κόστους. Αντίθετα, συνιστά πράξη σκόπιμης αισχροκέρδειας, η οποία αναβαθμίζεται σε διακεκριμένη απάτη εάν συνεξετασθεί και ο "νομοθετικός" τρόπος με τον οποίον, στην κυριολεξία, οργανώθηκε η παράκαμψη του νόμιμων διαδικασιών ανταγωνισμού και καθορίστηκαν, από τα ίδια τα όργανα της πολιτείας, οι επίμαχες ληστρικά υψηλές τιμές.

Σε κάθε περίπτωση, είναι περισσότερο από προφανές ότι ένα μεγάλο μέρος των σημερινών οφειλών των νοσοκομείων, και συγκεκριμένα αυτές που έχουν δημιουργηθεί μέσω πωλήσεων που διενεργήθηκαν δυνάμει της εφαρμογής του άρθρου 7§2 του Ν.2955/2001 και των σχετικών υπουργικών αποφάσεων, είναι ακραία παράνομες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εξοφληθούν από την πολιτεία, πριν υπολογισθεί η πραγματική μέση αξία των πωληθέντων υλικών και προσδιορισθεί το ύψος της συνολικής ζημίας που υπέστη σωρευτικά το ελληνικό δημόσιο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις που σήμερα διεκδικούν την ακέραια εξόφληση των υπέρογκων οφειλών του δημοσίου της τελευταίας τετραετίας, με την επίκληση της καθυστέρησης πληρωμών, [η οποία δήθεν νομιμοποιεί ηθικά και επιχειρηματικά τις παράλογες υπερτιμολογήσεις], [θέση με την οποία συντάσσεται ρητώς ο κ. υπουργός Υγείας και σιωπηρώς ο κ. υπουργός Οικονομικών, όπως προκύπτει αυτονόητα από την συνεργασία του στην διαδικασία εξόφλησης], πραγματοποίησαν παρόμοιες πωλήσεις ήδη από το 2001 ή 2003. Δεδομένου ότι, το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων αυτών έχει ήδη εξοφληθεί, μέσω των διαδοχικών ρυθμίσεων που έγιναν τα τελευταία χρόνια, θα ήταν απολύτως σκόπιμο να ερευνηθεί συστηματικά και με επιστημονικό τρόπο το ύψος των παράνομων κερδών που απεκόμισαν και εισέπραξαν και να επιχειρηθεί η σύγκριση των κερδών αυτών με την χρηματοοικονομική επιβάρυνση που σήμερα υποκριτικά και παρελκυστικά επικαλούνται.

Επιπλέον, θα ήταν απολύτως σκόπιμο να συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι, τουλάχιστον από το 2004, οι εν λόγω εταιρείες πραγματοποιούν παράλληλες πωλήσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία, με το ίδιο ακριβώς νομοθετικό καθεστώς του άρθρου 7§2 του Ν.2955/2001 (πρβλ. πρόβλεψη του άρθρου 13 του Ν.3297/2004 με το οποίο επεκτάθηκε η εφαρμογή της κατάργησης του ανταγωνισμού και στα ασφαλιστικά ταμεία). Οι πωλήσεις αυτές, που εξοφλούνται σχεδόν άμεσα, γίνονται στις ίδιες τιμές με αυτές που ίσχυαν για τα νοσοκομεία, χωρίς όμως την φορά αυτή να υπάρχει το δήθεν ελαφρυντικό του χρηματοοικονομικού κόστους. Υπό το φως της καθόλου ασήμαντης αυτής λεπτομέρειες οι κ.κ. υπουργοί θα έπρεπε να επανεκτιμήσουν την βασιμότητα και την σοβαρότητα του επιχειρήματος που οι ίδιοι χρησιμοποιούν για την αιτιολόγηση των υπερτιμολογήσεων και της εξ αυτών καταλήστευσης των
πολύτιμων δημόσιων πόρων.

Ανεξάρτητα από όλα τα παραπάνω, η θέσπιση και η διατήρηση σε ισχύ του άρθρου 7§2 του Ν.2955/2001, έχει ήδη κριθεί παράνομη σε ανώτατο βαθμό από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (πρβλ. απόφαση της 17/12/2007/ στην υπόθεση C-481/2006, Επιτροπή κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας). Εν όψει του γεγονότος αυτού η διενέργεια από τα επίσημα όργανα της πολιτείας διαδικασιών για την εξόφληση οφειλών, που διενεργήθηκαν με νομοθετικό έρεισμα του οποίου η απόκλιση από την έννομη τάξη έχει ήδη πιστοποιηθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο, συνιστά πράξη έκνομη και απαράδεκτη.

Ήδη, η προσπάθεια της ελληνικής βουλής να παρακάμψει το εμπόδιο αυτό με την ευτελέστατη, τριτοκοσμικού χαρακτήρα και ακραία αντισυνταγματική διάταξη του άρθρου 36 του Ν.3763/09, [με τον οποίο "θεωρούνται" αναδρομικά νόμιμες οι διαπιστωμένα παράνομες πράξεις της διοίκησης - και ασφαλώς συνομολογείται ανερυθρίαστα από το κορυφαίο αυτό όργανο της πολιτείας ο παράνομος χαρακτήρας των εν λόγω πράξεων], είχε προσκρούσει σε απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου (πρβλ. Γνωμοδότηση της 17ης Γενικής Συνεδρίασης της 21/10/2009/).

Έχει ιδιαίτερη αξία να σημειώσουμε ότι, η κατάθεση στην βουλή, από την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας της εν λόγω διάταξης είχε προκαλέσει, τον Μάϊο του 2009, την οξύτατη αντίδραση του κόμματος στο οποίο ανήκετε και είχε χαρακτηρισθεί από σημαντικά στελέχη σας ως αντισυνταγματική και παράνομη.
Ψηφίσθηκε δε με ονομαστική ψηφοφορία, η οποία ζητήθηκε από τους δήθεν αγανακτισμένους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ. Οι ίδιοι, όμως, επιλήσμονες βουλευτές ψήφισαν αδιαμαρτύρητα την ίδια ακριβώς διάταξη, που στο μεταξύ είχε κριθεί παράνομη και από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, όταν την πρότεινε μερικούς μήνες αργότερα η υπουργός Υγείας της δικής τους κυβέρνησης κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (πρβλ. άρθρο 27, Ν.3867/2010).
Δεν είναι δε λιγότερο άξιο αναφοράς το γεγονός ότι, η προηγούμενη υπουργός Υγείας ήταν ένα από τα στελέχη της διοίκησης που από την θέση της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Ανάπτυξης το 2003 είχε συμμετάσχει ενεργά στην έκδοση υπουργικής απόφασης με την οποία είχε επεκταθεί το πεδίο εφαρμογής της παράνομης διάταξης του άρθρου 7§2 του Ν.2955/2001 και είχαν καθορισθεί πέρα από κάθε όριο και λογική υψηλές τιμές (έως και 800% υψηλότερες των μέσων ευρωπαϊκών) για τα φίλτρα και τα λοιπά υλικά αιμοκάθαρσης νεφροπαθών.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν ακραίο ευτελισμό του κράτους δικαίου και βαθιά περιφρόνηση προς τον δοκιμαζόμενο σήμερα ελληνικό λαό ο οποίος καλείται να υποστεί ακόμη περισσότερες θυσίες για την κάλυψη του κόστους της διαρκούς ανομίας και της εγκληματικής ανευθυνότητας και ανικανότητας της πολιτικής του ηγεσίας και του διαπλεκόμενου με αυτήν επιχειρηματικού κόσμου.

Σε κάθε περίπτωση, στην αιτιολογική έκθεση του πρόσφατου νόμου 3867/2010, δυνάμει του οποίου επιχειρείται η από την δική σας διοίκηση εξόφληση των παράνομων προμηθειών του άρθρου 7§2 του Ν.2955/2001, αναφέρονται λόγοι δημοσίου συμφέροντος. Συγκεκριμένα γίνεται αφενός επίκληση της έκπτωσης που παραχωρείται από τους προμηθευτές, (μέσω της αποδοχής εκ μέρους τους παραλαβής
άτοκων ομολόγων του δημοσίου), και αφετέρου αναφορά στην ανάγκη άμεσης περαίωσης της συγκεκριμένης διαδικασίας για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων στην ομαλή λειτουργία του ΕΣΥ, που θα μπορούσαν να προκύψουν από ανεπαρκή εφοδιασμό.

Ο πρώτος εκ των δύο λόγων είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός του μεγέθους της συντελεσθείσας απάτης. Πράγματι, το γεγονός ότι οι εν λόγω προμηθευτές, με τους οποίους οι επίσημη πολιτεία διαπραγματεύθηκε στο ανώτατο δυνατό επίπεδο, συναίνεσαν στην απομείωση των απαιτήσεων τους κατά τουλάχιστον 17% καθιστώντας με τον τρόπο αυτόν σαφή τον προσχηματικό χαρακτήρα των αιτιάσεων τους και αφήνοντας να καταδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία ότι τα κέρδη που έχουν συσσωρεύσει από τις πέρα από κάθε όριο τεχνητά υψηλές τιμές, που τους παραχωρήθηκαν από την ίδια την πολιτεία, τους εξασφαλίζουν αξιοθαύμαστη επιχειρηματική αντοχή.

Ο δεύτερος λόγος δημοσίου συμφέροντος καταδεικνύει το μέγεθος της ανικανότητας και ανευθυνότητας του πολιτικού προσωπικού, το οποίο, ελλείψει δυνατότητας εναλλακτικού νόμιμου χειρισμού της δυσάρεστης κατάστασης, που το ίδιο έχει προκαλέσει, καταντά να συναρτά και να εξαρτά την καλή λειτουργία του συστήματος υγείας από την συνεργασία του με οντότητες του επιχειρηματικού υποκόσμου, οι οποίες, σχεδόν αποδεδειγμένα, έχουν προχωρήσει στην σύσταση καρτέλ, [εγκληματικών δηλαδή οργανώσεων], με σκοπό να εξαπατήσουν το ελληνικό δημόσιο και να αποκομίσουν παρασιτικά υπερκέρδη πέρα από κάθε όριο και λογική.
Σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα του πολιτισμένου κόσμου οι επιχειρηματίες αυτοί θα είχαν αντιμετωπίσει τις συνέπειες του ποινικού νόμου και θα τους είχε ζητηθεί με κάθε τρόπο η επιστροφή των προϊόντων του εγκλήματος που είχαν διαπράξει, αποκλειόμενοι ταυτόχρονα από κάθε μελλοντική συνεργασία τους με τις δημόσιες αρχές. Στην Ελλάδα του 2010, διαθέτουν το προνόμιο να διαπραγματεύονται επίσημα με τα ανώτατα όργανα της πολιτείας και, υπό το καθεστώς των σε τακτική βάση συντονισμένων απειλών για περιορισμό της προσφοράς, [εμπάργκο - βασικό αποδεικτικό στοιχείο εφαρμογής εναρμονισμένων πρακτικών το οποίο ωστόσο για άγνωστους λόγους ουδέποτε εντοπίσθηκε και ερευνήθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού], να αποσπούν διαρκείς "παραγραφές" των αδικημάτων τους και διαρκείς παραχωρήσεις για την ανεμπόδιστη παρόμοια δραστηριότητα τους στο μέλλον.

Αρκεί να αναφερθεί ενδεικτικά το γεγονός ότι, μια από τις εμπλεκόμενες εταιρείες έχει ήδη αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη και τις εποπτικές αρχές άλλων χωρών, έχει καταβάλει μετά από διαδικασίες συμβιβασμών υψηλότατα πρόστιμα ύψους δεκάδων εκατομμυρίων $ στις διοικητικές αρχές τους και τουλάχιστον ένας υπάλληλος της βρίσκεται την περίοδο αυτή φυλακισμένος στην πατρίδα του για δικαστικά αποδεδειγμένη εμπλοκή του σε υπόθεση χρηματισμού ελλήνων παραγόντων του τομέα υγείας. Πρόκειται για την ήδη γνωστή στις αρχές και στην κοινή γνώμη υπόθεση Depuy, την οποία ασφαλώς και εσείς δεν δικαιούσθε και δεν συγχωρείσθε να προσποιείσθε ότι αγνοείτε. Είναι τουλάχιστον ντροπή για την ελληνική πολιτεία το γεγονός ότι, η κρατική διοίκηση ετοιμάζεται να εξοφλήσει τις δήθεν νόμιμες οφειλές της τόσο προς την εταιρεία αυτή όσο και προς την μητρική της επιχείρηση και με τον τρόπο αυτό να τις απαλλάξει εμμέσως από κάθε νόμιμη συνέπεια και να εξαφανίσει το γεγονός της ήδη διαπιστωμένης εγκληματικής τους δράσης, επιτρέποντας παράλληλα την συνέχιση της δραστηριοποίησής τους στον χώρο των κρατικών προμηθειών.

Για την πληρέστερη ενημέρωση σας σχετικά με το μέγεθος του εγκλήματος επισυνάπτουμε συγκριτικό πίνακα τιμών, συγκεκριμένων ευρείας χρήσης φίλτρων αιμοκάθαρσης δύο εκ των μεγαλυτέρων ευρωπαίων κατασκευαστών, στην Γερμανία και στην χώρα μας.
Να σημειωθεί ότι οι τιμές που αφορούν στην γερμανική αγορά είναι αυτές που ισχύουν σήμερα, σε αντίθεση με τις ελληνικές, που είχαν προσδιορισθεί με υπουργική απόφαση ήδη από το 2003,

Ασφαλώς, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι η εμφανώς τερατώδεις αποκλίσεις απέχουν πολύ από του να μπορεί να χαρακτηρισθούν ως δικαιολογημένες και εύλογες διαφορές "απορρόφησης χρηματοοικονομικού κόστους καθυστερημένων πληρωμών" και κάθε προσπάθεια να εμφανισθεί ως τέτοια θα έπρεπε εκ των προτέρων να χαρακτηρισθεί ως ασύγγνωστη απόπειρα σκόπιμης συγκάλυψης διακεκριμένης απάτης. Σχετική έρευνα, που έχετε όχι μόνον την δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση να διενεργήσετε, θα καταδείξει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ότι το ίδιο ακριβώς καθεστώς ίσχυε, και σε μεγάλο βαθμό ισχύει ακόμη και σήμερα, για μεγάλες κατηγορίες ιατρικών προϊόντων, όπως τα ορθοπεδικά υλικά, τα υλικά καρδιοχειρουργικής και επεμβατικής καρδιολογίας, οι βηματοδότες κ.λ.π.

Diacap HI/PS 15 της εταιρείας B.BRAUN Γερμανίας
Γερμανία = 9,50 € / Τιμή υπουργικής απόφασης = 66,50 €
Diacap LO/PS 2.0 της εταιρείας B.Braun Γερμανίας
Γερμανία = 9,10 € / Τιμή υπουργικής απόφασης = 51 €
FX-40 της εταιρείας Fresenius Γερμανίας
Γερμανία = <12 € / Τιμή υπουργικής απόφασης 62 €
FX-60 της εταιρείας Fresenius Γερμανίας
Γερμανία = <12 € / Τιμή υπουργικής απόφασης 62 €
HDF-100S της εταιρείας Fresenius Γερμανίας
Γερμανία = <12 € / Τιμή υπουργικής απόφασης 66,50 €
Ultra Flux-AV-1000S της εταιρείας Fresenius Γερμανίας
Γερμανία = <50 € / τιμή υπουργικής απόφασης 170 €
Set CVVH 400 Katheter της εταιρείας Fresenius Γερμανίας
Γερμανία = <100 € / τιμή υπουργικής απόφασης 252 €
Set HV-CVVH 1000 (High Volume VVH) της εταιρείας Fresenius Γερμανίας
Γερμανία = <100 € / τιμή υπουργικής απόφασης 279 €

-Εν όψει όλων των παραπάνω.
-Εν όψει του γεγονότος της ήδη διενεργούμενης δικαστικής έρευνας.
-Εν όψει του γεγονότος της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας
-Εν όψει του γεγονότος ότι, οι πολύτιμοι και εξαιρετικά δυσεύρετοι δανειακοί οικονομικοί πόροι, που εξασφαλίζονται μόνον χάριν στις θυσίες στις οποίες καθημερινά υποβάλλονται οι πολίτες, δεν είναι σκόπιμο να σπαταλώνται προς την κατεύθυνσης της επιβράβευσης και της συντήρησης παρασιτικών και παράνομων δραστηριοτήτων και της διατήρησης ενός κλεπτοκρατικού συστήματος διοίκησης και κρατικής διαχείρισης

-Εν όψει του γεγονότος ότι η μόνη εμφανής σκοπιμότητα για την αποπληρωμή των παράνομων οφειλών, [που δημιουργήθηκαν με την εφαρμογή του άρθρου 7§2 του Ν.2955/2001 και οι οποίες υπερβαίνουν κατά πολύ την πραγματική αγοραία αξία των προϊόντων που αγοράσθηκαν], θα ήταν η συγκάλυψη των βαριών ευθυνών και της εγκληματικής δράσης συγκεκριμένων πολιτικών στελεχών των δύο μεγάλων κομμάτων. Η διάσωση των πολιτικών αυτών είναι αδιάφορη για το μέλλον της χώρας και ο ήδη δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός δεν έχει σε καμία περίπτωση την υποχρέωση να επωμισθεί το δυσβάσταχτο κόστος της

Σας καλούμε:
α) Να διακόψετε άμεσα τις διαδικασίες εξόφλησης των προμηθειών που έχουν διενεργηθεί κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 7§2 του Ν.2955/2001.
β) Να διατάξετε επείγουσα διοικητική έρευνα για την εξακρίβωση των μέσων τιμών αγοράς στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, για τα επίμαχα υλικά, σε όλο το διάστημα της περιόδου 2001-2010 και για τον υπολογισμό των μη θεμιτών κερδών που απήλαυσαν οι επιχειρήσεις του τομέα μέσω της σε αρμονική συνεργασία με την πολιτική ηγεσία της χώρας κατάλυση του ανταγωνισμού.
γ) Να προχωρήσετε στον υπολογισμό του πραγματικού πλουτισμού του ελληνικού δημοσίου, τόσο από τις σχετικές αγορές που πραγματοποίησε και ήδη εξόφλησε όσο και από αυτές που παραμένουν ανεξόφλητες και να θεωρήσετε, με βάση τις αρχές της χρηστής διοίκησης και των αποδεκτών συναλλακτικών ηθών, ως οφειλόμενο μόνον το ποσόν που αντιστοιχεί στον πραγματικό πλουτισμό αυτό.
Σε διαφορετική περίπτωση και συγκεκριμένα στην περίπτωση που προχωρήσετε στην απόδοση των επισήμως καταγεγραμμένων ποσών, με την έκδοση και την παράδοση των προβλεπόμενων από τον Ν. 3867/2010 ομολόγων του ελληνικού δημοσίου, [χωρίς να διαθέτετε το ελαφρυντικό της επίκλησης της άγνοιας, αφού ήδη γνωρίζετε ή σε κάθε περίπτωση οφείλετε, ως εκ της θέσεως σας, να γνωρίζετε, τον παράνομο χαρακτήρα των επίμαχων οφειλών], θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο την δίωξη σας για παράβαση καθήκοντος και απιστία προς την υπηρεσία, αδικήματα που, με δεδομένο το εξαιρετικά υψηλό ύψος της ζημίας του δημοσίου, θα έχει τελεστεί σε βαθμό κακουργήματος.

Θεμιστοκλής Ι. Καζαντζίδης
κάτοικος Δήμου Θερμαϊκού
η παρούσα κοινοποιείται:
1. κ. Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου
2. κ. Γενικό Επίτροπο της Επικράτειας στο Ελεγκτικό Συνέδριο
3. κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
4. κα. Προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών
5. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών κ. Α. Ελευθεριάνο__

Έκοψαν το ρεύμα σε ηλικιωμένο που ζει με οξυγόνο!



Μαντάτα άσχημα για τον Monti στην Ιταλία… Ανταρτοπόλεμος εναντίον των βρικολάκων!



ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -RG..

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..

Ο ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΑΓΙΟ..

ολοκληρώθηκε η γιορτή αθλητισμού των Δημοτικών σχολείων Ν.Πιερίας στο άθλημα του ποδοσφαίρου.


ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -RG..

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ.....

Την Τρίτη η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Κατερίνη...

Η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Μαΐου και ώρα 12:15 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, σε μια διοργάνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012» και του Δήμου Κατερίνης.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
12:15 μμ.: Άφιξη επισήμων.
Ελληνικοί Ήχοι και Μελωδίες από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
12:48 μ.μ.: Άφιξη Ολυμπιακής Φλόγας – Αφή Βωμού από Λαμπαδηδρόμο.
Απόδοση του Ολυμπιακού Ύμνου και του Εθνικού Ύμνου της Μ.Βρετανίας από την Χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών.
Απόδοση του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.
Χαιρετισμός του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη.
Χαιρετισμός του Εκπροσώπου της Οργανωτικής Επιτροπής των Ο.Α. «ΛΟΝΔΙΝΟ 2012».
Χαιρετισμός του Εκπροσώπου της  Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Πολιτιστικό Πρόγραμμα.
Επιμέλεια Μυράντα Παππά Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.
13:18 : Αναχώρηση Ολυμπιακής Φλόγας.

ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ!

Ήταν ένα κοριτσάκι 6 χρονών και λέει στην μητέρα του: Μαμά κοίτα, έγραψα με το κραγιόν στο σεντόνι! Πάνω στον θυμό της η μητέρα αρχίζει και χτυπάει το κοριτσάκι τόσο βίαια που λιποθύμησε και έμεινε αναίσθητο! Αμέσως συνειδητοποιεί τι έκανε και λέει: Σε παρακαλώ μωρό μου άνοιξε τα μάτια σου! Μάταια όμως, η καρδούλα της έχει σταματήσει για πάντα! Τότε γυρίζει και βλέπει το σεντόνι που έγραφε:

"Σ'αγαπώ Μανούλα"

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ..

Ακρίδες με ....γραβάτα και παπιγιόν!

ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝ ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ...
ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ...
ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ...
Κι εκεί που πήγαινα αμέριμνος τσουπ επάνω μου, μιά ...ακρίδα!
Ωχ να κι άλλες ακρίδες...
Ακρίδες με ....γραβάτα και παπιγιόν!
Ακρίδες με κουστούμι και ταγιέρ!
ΤΗΝ ...ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ!

Η Aliona Vilani είναι λάτρης του... Baywatch

Έχει κάνει καριέρα στο χορό αλλά φαίνεται πώς τώρα αλλάζει... ρότα. Ο λόγος για την 28χρονη Aliona Vilani η οποία εθεάθη με τη σανίδα του Baywatch στην παραλία του Μαιάμι να ποζάρει σαν... ναυαγοσώστρια.

Φίανεται πως η Aliona έβλεπε πολύ Baywatch στα νιάτα της και επηρεάστηκε τόσο που είπε να ακολουθήσει τα... βήματά τους. Κι επειδή κουράστηκε να γλιτώνει ανθρώπους από τη θάλασσα, έκατσε να ξαποστάσει τρώγοντας ένα παγωτό.


ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.... ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ;;; ΝΑΙ.....

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΕΛΩ....
ΣΧΕΔΟΝ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΚΤΩΝ.... ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ....
ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ, ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΜΙΑ.... ΩΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.....
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ....
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.... ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ;;; ΝΑΙ.....

ΘΕΛΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.... ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ...

Τι μου είπες;;;
Καλημέρα;;;
Θα είναι καλή αυτή η μέρα;;;
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ... Μιά φρέσκια ζωντανή καλημερα...

Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια έχει προκαλέσει το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time

Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια έχει προκαλέσει το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time, με αφορμή την έρευνα που πραγματοποίησε σχετικά με τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών.


Η απόφαση των υπευθύνων να φωτογραφήσουν την 26χρόνη μητέρα Jamie Lynne Grumet με τον τριών χρονών γιο της να θηλάζει φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ σε ένα μεγάλο μέρος του αμερικανικού κοινού.

Αν και το περιοδικό φημίζεται κυρίως για τα κλασικά του εξώφυλλα με προσωπικότητες παγκόσμιου βεληνεκούς, αυτή την φορά έδειξε ένα διαφορετικό «πρόσωπο» με το οποίο το σύνηθες αμερικανικό κοινό, δεν έδειξε να συμφωνεί.

«Φοβούνται και οι τρεις. Ο Κουβέλης τρέμει και δεν αναλαμβάνει ευθύνη, ο Βενιζέλος δε μπορεί και ο Σαμαράς επίσης φοβάται»...

Δεν υπάρχει βιώσιμη εναλλακτική λύση μετά τις εκλογές χωρίς το ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ο Μίμης Ανδρουλάκης, ενώ τάχθηκε υπέρ του μετασχηματισμού του κινήματος.
«Αν δεν έχει ένα βιώσιμο μέγεθος, η αστάθεια και η ... ακυβερνησία θα συνεχιστούν. Προτιμώ το ταπεινωμένο ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα μπει σε μετασχηματισμό, από το αλαζονικό, κρατικοδίαιτο, το ΠΑΣΟΚ των αξιωματούχων, το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε παραμορφώσεις κυβερνητισμού, με στελέχη τα οποία νόμιζαν ότι είναι ταγμένα από τη μοίρα να είναι διαρκώς υπουργοί, το έλεγε στο DNA τους ότι θα είναι υπουργοί, στυλάκια, που είπα, μαθητευόμενους μάγους», είπε ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τη Δημοκρατική Αριστερά παρατήρησε: «Φοβούνται και οι τρεις. Ο Κουβέλης τρέμει και δεν αναλαμβάνει ευθύνη, ο Βενιζέλος δε μπορεί και ο Σαμαράς επίσης φοβάται».

Σχετικά με το μνημόνιο ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε πως «πρέπει να είμαστε σε ζώνη ασφαλείας, στις κινήσεις που θα κάνουμε. Θα πρέπει να κάνουμε τολμηρές κινήσεις, το επόμενο διάστημα, τη συντεταγμένη ελληνική χρεοκοπία πρέπει να τους την παρκάρουμε, στο σπίτι τους μέσα».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, εκτίμησε ότι δεν μπορούν να «πετάξουν» εκτός τη χώρα τόσο εύκολα, αλλά πρέπει, όπως είπε, «να καταλάβουμε ότι η Ευρώπη, εάν πας να τινάξεις στον αέρα όλο το σύστημα διάσωσης που έχει για άλλες χώρες, δεν έχει δυσκολία να σε πετάξει έξω».

«Δηλαδή, θα σε κάνει Ιφιγένεια, αυτό θέλει η διεθνής κερδοσκοπία… Θα γίνουμε Ιφιγένεια, για να πνεύσει ούριος άνεμος στις παγκόσμιες αγορές», πρόσθεσε.