PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ

Από έναν λογαριασμό Instagram που μας έδειχνε τα πλουσιόπαιδα της Ρωσίας στις... φτωχοπεριπέτειές τους, φαίνεται πως ξεκίνησε παγκόσμια μόδα. Ένας άλλος λογαριασμός δείχνει τα πλουσιόπαιδα της Αγγλίας, και ειδικότερα του Λονδίνου, να επιδεικνύουν τη χλιδή στην οποία ζουν και πόσα λεφτά έχουν μέσα στα πορτοφόλια τους. Τώρα, να δούμε αν και πότε θα ακολουθήσει κάποια άλλη μεγαλούπολη ή χώρα του κόσμου στη μεγάλη αυτή επίδειξη πλούτου που έχει στηθεί στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Με μόλις 45 δημοσιεύσεις, έχουν ήδη 45.000 ακολούθους στο Ιnstagram για να τους παρακολουθούν να πετούν με τα ιδιωτικά τους τζετ ανά τον κόσμο, να οδηγούν υπερπολυτελή αμάξια... χρυσού χρώματος, να ξοδεύουν χιλιάδες λίρες σε ρούχα και παπούτσια και να απολαμβάνουν πανάκριβες σαμπάνιες όπου σταθούν κι όπου βρεθούν! Διάσημες μάρκες ρούχων και αυτοκινήτων παρελαύνουν μεταξύ φωτογραφιών, ακόμα και... χαρτονομισμάτων, που δεν έχουν άλλο σκοπό, παρά την ασύδοτη επίδειξη πλούτου.
Οι περισσότεροι από εκείνους που ποστάρουν στον λογαριασμό αυτό, μάλιστα, είναι έφηβοι ή έχουν μόλις πατήσει τα 20, όμως γνωρίζουν ήδη πολύ καλά πώς να απολαύσουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο ένα αμάξι Bentley, παπούτσια Manolo Blahnik, μερικές χιλιάδες λίρες σε χαρτονομίσματα...

ΑΛΗΘΕΙΑ: Να γιατί έρχονται από Ελλάδα κι όχι από Βουλγαρία ή Αλβανία, ή Ουγγαρία οι πρόσφυγες....

Να γιατί έρχονται από Ελλάδα κι όχι από Βουλγαρία ή Αλβανία, ή Ουγγαρία οι πρόσφυγες....
Οι πρόσφυγες στην Ευρώπη.
Γιατί απλά στην Ελλάδα έχει πολιτισμό, ενώ στους άλλους μ@λ@κία....
Ακολουθεί απόσπασμα από συνέντευξη Σύριου πρόσφυγα.

Ερωτηθείς για τους λόγους που επιλέγεται η Ελλάδα ώστε να φτάσουν στα σύνορα με τα Σκόπια, κι όχι κάποια εναλλακτική διαδρομή από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Βουλγαρία, ο Αλί Καντίρ επισημαίνει: «Είναι ο μόνος δρόμος που δεν θεωρείται έγκλημα να περάσεις τα σύνορα. Για παράδειγμα, σας λέω ότι όποιος πρόσφυγας προσπαθήσει να περάσει, για παράδειγμα, τα σύνορα της Ουγγαρίας, κινδυνεύει με τέσσερα χρόνια φυλάκιση. Αν τώρα πάμε από τα σύνορα Τουρκίας-Βουλγαρίας, υπάρχουν αστυνομικοί που θα μας κλέψουν, ώστε να μας αποτρέψουν να περάσουμε. Θα μας πάρουν τα χρήματα, τα τηλέφωνά μας κι ό,τι βρουν επάνω μας. Την έχουν πατήσει άλλοι συμπατριώτες μας πιο πριν και τώρα ξέρουμε. Και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα μας αφήσουν να περάσουμε. Μπορεί να μας στείλουν πίσω στην Τουρκία. Όσο για την Αλβανία, υπάρχει μια κανονική μαφία στα σύνορα».

ΠΗΓΗ

Να μας κάνετε αυτήν την Ελληνική Σαλάτα, ή αλλιώς αυτή την Greek Salat στην Πιερία κι όχι ΧΟΤ ΣΠΟΤ...

Δεν θέλουμε στην ΠΙΕΡΙΑ μου ΧΟΤ ΣΠΟΤ και τέτοια.....
Έχουμε που έχουμε τον νταλκά μας, αν μας φέρετε κι αυτά τα χαζά σας, εδώ δίπλα στον Όλυμπο και τον Θερμαϊκό, την βάψαμε.
Ξέρετε τι θέλουμε από σας;
Θέλουμε να μην τα κάνετε σαλάτα.
Κι αν ποτέ σκεφτείτε να τα κάνετε σαλάτα, να η πρόταση μας.
Να μας κάνετε αυτήν την Ελληνική Σαλάτα, ή αλλιώς αυτή την Greek Salat στην Πιερία κι όχι ΧΟΤ ΣΠΟΤ...
Κι ύστερα να δείτε τι τουριστικός χαμός θα γίνει στην Πιερία μου.

#kerailidis

Βουλιάζει ο τουρισμός σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω -Ακυρώνονται προκρατήσεις

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» οι προκρατήσεις στη Λέσβο είναι μειωμένες κατά 90% σε σχέση με πέρυσι, στη Χίο η μείωση φτάνει το 60%, στη Σάμο το 40% και στην Κω το 36%.
Λέσβος: Μονοψήφιος αριθμός κρουαζιερόπλοιων
Ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Λέσβου, Περικλής Αντωνίου περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα τις προβλέψεις για τη φετινή τουριστική σεζόν. Μιλώντας στην «Καθημερινή» εκτίμησε ότι ο αριθμός πρόσεγγισης κρουαζιεροπλοίων ενδέχεται να είναι και μονοψήφιος, η πτώση της κίνησης τουριστών από την Τουρκία ενδέχεται να φθάσει το 50%, ενώ η πτώση από κάποιες αγορές στο νησί φθάνει και το 90%. 
Χίος: Η χειρότερη τουριστική σεζόν των τελευταίων 40 χρόνων
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων προορισμού, ανέφερε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία η φετινή τουριστική χρονιά στην Χίο προδιαγράφεται ως η χειρότερη