Χαρούμενες παιδικές φωνές με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα παραδοσιακά κάλαντα, πλημμύρισαν από νωρίς το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων το Δημαρχείο της Κατερίνης.


Στον Δήμαρχο Σάββα  Χιονίδη και την σύζυγό του Τζούλη, έψαλαν τα κάλαντα η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, η χορωδία της ΓΕΧΑ, η Ένωση Ποντίων Πιερίας, ο Ποντιακός Σύλλογος Άνω Αγιάννη «ΑΡΓΟΣ», ο σύλλογος Λιβαδιωτών «Γιωργάκης Ολύμπιος», το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού «Το ξαθέρι»η νεολαία των Ποντιακών Σωματείων κ.α. σύλλογοι και παιδικές χορωδίες, των οποίων κοινή ευχή προς όλους ήταν «ευτυχία, υγεία, χαρά και δημιουργία».


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ
«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειές σας ευλογημένα Χριστούγεννα. Γεμάτα φως και ελπίδα» ευχήθηκε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

Τους ευχάριστους αυτούς ήχους και μελωδίες, από όλες τις γωνιές του Ελληνισμού είχαν την ευκαιρία να ακούσουν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Καλλιόπη Μπατάλα – Τζουμέρκα, Γιώργος Ίτσιος, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θωμάς Παπαδημητρίου, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, o Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βαλάντης Θεοδώρου και οι υπάλληλοι του Δήμου.
 
Μέσα σε μια έντονα εορταστική ατμόσφαιρα ανταλλάχθηκαν ευχές με πολίτες, καθώς και με εκπροσώπους φορέων.