PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

"ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ"
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Η ώρα σου Έλληνα κάηκε.... Την πάτησες ακόμα μια φορά. Και η φιλοσοφία του "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ", βγήκε για μια ακόμη φορά αλάνθαστη. Ξανά μια από τα ίδια. Κι εσύ κορόιδο; Να νομίζεις πως κάνεις κουμάντο. Έ ρε κορόιδο συνέλληνα. Που για ακόμη μια φορά στην φόρεσαν. ΠΟΙΟΙ; Μα οι γνωστοί άγνωστοι. Κι όχι βέβαια, εκείνοι του Πολυτεχνείου, γιατί εκείνοι πλέον είναι πασίγνωστοι άγνωστοι. Για τους άλλους μιλώ. Τους γνωστούς αγνώστους της Βουλής και των χορηγών τους. ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΕΧΑΣΕΣ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΏΡΑ; Τώρα; Πάρε το αυγό και κούρευτο. ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΡΙΖΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ... ΧΑ ΧΑ ΧΑ Και ζήσανε κι αυτοί καλά κι εσύ φουκαρά Έλληνα;;; Στη γωνιά σου.

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Κάποιοι όταν γράφω το όνομα του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ του τελευταίου Νομάρχη Πιερίας, σαλτάρουν..... 
'Ε να λοιπόν κι εγώ τι ....κάνω!!!! 
χα χα χα χα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ 
Που ήταν σήμερα το μεσημέρι, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ και ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ και μετά από τους ΑΣΠΑΣΜΟΥΣ, έδωσαν τα χέρια για κάτι πολύ δυνατό, που αφορά το ΑΥΡΙΟ του ενός εκ των δύο;;;;;
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΏΝΗΣΑΝ;;;;;
Ένα ...ρουφιανοΠΟΥΛΑΚΙ, μου είπε πως ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, εν όψει εκλογών ΕΠΣΠ, έχει ήδη 43 ΣΩΜΑΤΕΙΑ..... 
Αλήθεια ή ψέμα;;; 
ΣΤΑ 66 ΤΑ 43 ΚΆΝΟΥΝ ....ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΡ ΜΗΤΣΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΗ! 
Δηλαδή κατά το ....ρουφιανοΠΟΥΛΙ 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ - ΚΟΥΡΤΗΣ 43-23 
ΣΤΑΝΤΑΡ ...1
ΧΑ ΧΑ ΧΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!!
Η τύπισσα, ή ο τύπος κατεβαίνει για ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ της ή του, στην Αθήνα κι όταν πιάνει ΔΙΟΔΙΑ Αφίδνων ή Κρυονέρι, βγάζει τη βέρα της ή ...του και τη ...χώνει στο πορτοφόλι.
Το παίζει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ..... 
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;
Μα για να κάνει την ...έτσι ή τον ...έτσι!!!! χα χα χα
ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΙΡΟΝ ΗΜΙΣΥ; ΑΓΡΟΝ ...ΑΓΟΡΑΖΕΙ!!! 
Η ΚΥΡΙΑ Ή Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ....ΠΙΠΙΝΙ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Κατεβαίνει ΑΘΗΝΑ και ...γκομενιάζει κι το άλλο του μισό εδώ στην Πιερία;;; 
Χρ χρ χρ χρ, ροχαλίζει του καλού καιρού......
Θερμή παράκληση
Μη στέλνετε τους Μ@Λ@ΚΕΣ να πάνε να γ@μ#####ούν
διότι και 
ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ
και το χειρότερο;;;;;
ΘΑ ... ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΎΝ!!! 
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ 
Μην χάσετε την Κυριακή στις 10 το Βράδυ την καλύτερη αθλητική εκπομπή της γης.
ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ.... 
ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΖΩΝΤΑΝΑ.....
Με τον πιό όμορφο παρουσιαστή του πλανήτη και περιχώρων! 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;;;;
Γκρεμίστε ρε γαϊδούρια τα διόδια

Κι επειδή τα γαϊδούρια δεν γκρέμισαν τα διόδια
Τα διόδια γκρέμισαν τους πολιτικούς!
ΑΜΗΝ.....
Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΦΑΓΑΝΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ. ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΟΥ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ...ΤΙΠΟΤΑ!!! 
ΑΜΗΝ......

Η ΕΝΤΟΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ "ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ"...

… «Ο δημοσιογράφος, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Θεοχάρης Μπικηρόπουλος εμφανίστηκε στα γράμματα στα 1992 στα 27 του χρόνια, με τη συλλογή 72 ποιημάτων «Κάτι στιγμές...» για να μας δώσει μια δεκαετία αργότερα το βιβλίο του «Ο κήπος με τα ρόμπολα» (2003). Ο Μπικηρόπουλος είναι «παιδί της πόλης», δραστήριο μέλος της ζωής της, αγαπά τον τόπο του, τη φύση, τον ερωτικό παλμό της γυναίκας
ακόμα κι όταν στέκεται με κριτική διάθεση απέναντί τους«Τίποτα δεν άλλαξε/ σ' αυτή τη / μίζερη πόλη / Μόνο οι τιμές/ στα μπαρ με τα ποτά της λήθης / και τα χρόνια / της μικρής πόρνης/ που έπαψε να βάφει χείλη, μάγουλα/ να δείξει/ 18...». Αυτά που τον απασχολούν και βγαίνουν στην επιφάνεια των λέξεων έχουν σχέση επίσης με τη μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου, τον πόλεμο, την αδικία, την έλλειψη επικοινωνίας, την αδύνατη αναζήτηση της ομορφιάς. Όπως στο ποίημα «Σχετικά απόλυτο» της πρώτης συλλογής: «Αν δεις ανατομικά τα πράγματα/ θα δεις/ ότι το μόνο όμορφο/ που υπάρχει στον πλανήτη μας/ είναι εκείνο το παράξενο/ άσπιλο/ λευκό λουλούδι./ Όμως, σε παρακαλώ, μη κοιτάξεις/ στη ρίζα του.../Πρέπει, ναι, πρέπει να υπάρχει κάτι/ ολόμορφο./ Ένα άσπιλο/ λευκό λουλούδι». Οι στίχοι της νέας συλλογής «Αλκυονίδες νύχτες», συνεχίζουν την επεξεργασία των μοτίβων του έρωτα θυμίζοντας κάποιες φορές με την έντονη μεταφορολογία τους το «Άσμα ασμάτων»: «Ο λαιμός σου γυμνός/η κλείδα προκλητική/οι βολβοί των αυτιών σου/σαν ώριμα φρούτα…».
Ο μονίμως αμαρτωλός Μπικηρόπουλος, αναζητά τον έρωτα ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχει, στο τρυφερό ψέμα για παράδειγμα. Δεν πρόκειται για συνειδητή προσφυγή στην απόρριψη, της πραγματικότητας (όπως είναι γνωστό ο έρωτας χρειάζεται την αμοιβαιότητα για να στεριώσει) αλλά μάλλον για μια πραγματική ένδειξη αγάπης  αφού ο εμπνεόμενος από τον έρωτα, ο αγαπών, τείνει να πιστεύει, ότι έστω και με απλή σωματική εγγύτητα, ο έρωτας μπορεί να μας μετακινήσει στο βασίλειο της επικοινωνίας. «Έχω ανάγκη να ακούσω/  λόγια τρυφερά/κι ας είναι όλα ψέμα./Πες μου μια φράση ολόκληρη/ γεμάτη από αγάπη/ κι ας μην την πιστεύεις/. Σφίξε το χέρι μου /μες το δικό σου/ κι ας μην το νοιώθεις./Φίλησε με/ στο στόμα με κλειστά τα μάτια σου/ έστω για δύο λεπτά/ κι ας ταξιδεύεις αλλού».
                                                                                                     Αντώνης Κάλφας
Ποιητής –συγγραφέας
                                                                       Διευθυντής εκδόσεων  «Τα Τραμάκια»

ΆΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΟΡΦΑΝΑ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΦΟ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ


Τέλος για την Μπιρμπίλη ο επίγειος παράδεισος που λέγεται Παρίσι


Τέλος για την εκπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ και πρώην υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη.


Η κυβέρνηση, υλοποιώντας την εξαγγελία της για δραστικές περικοπές στις υπέρογκες ετήσιες δαπάνες, που αφορούν στην καταβολή επιχορηγήσεων, εισφορών και συνδρομών σε 180 διεθνείς οργανισμούς και άλλες οντότητες του εξωτερικού, αποφάσισε την τοποθέτηση του κ. Γεώργιου-Στυλιανού Πρεβελάκη στη θέση του Μόνιμου Αντιπροσώπου στον Οργανισμό Οικονομικής