PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

QUEEN SOFIA
























Επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» πραγματοποίησε τη Δευτέρα η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία. Μαζί με την αδελφή της, τις κόρες της και τα εγγόνια της επισκέφτηκαν το σύστημα Εικονικής Πραγματικότητας, καθώς και τη «Θόλο».

Τη Βασίλισσα Σοφία συνόδευσαν 10 ακόμα μέλη της βασιλικής οικογένειας: η αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη, οι κόρες της Ινφάντα Ελένα και Ινφάντα Κριστίνα με το σύζυγό της Ινάκι Ουρνταγκαρίν, καθώς και τα έξι εγγόνια της.

Κατά τη δίωρη παραμονή τους στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ξεναγήθηκαν από το διευθύνοντα σύμβουλο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού Δημήτρη Εφραίμογλου στις εκθέσεις και τις δραστηριότητες του «Ελληνικού Κόσμου».

Η ξενάγηση ξεκίνησε από την έκθεση «Συνάντηση στην Αρχαία Αγορά» και συνεχίστηκε στο σύστημα Εικονικής Πραγματικότητας «Κιβωτός», όπου τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, φορώντας τα ειδικά στερεοσκοπικά γυαλιά, παρακολούθησαν την «Περιήγηση στην Αρχαία Ολυμπία».

Η επίσκεψή τους έκλεισε στη «Θόλο», το υπερσύγχρονο Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας, όπου παρακολούθησαν την προβολή «Διαδραστική Περιήγηση στην Αρχαία Αγορά».

Newsroom ΔΟΛ

STH FOTO: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ -ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ "ΜΗΤΕΡΑ"- ΚΑΙ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, -ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ...ΣΤΑΡ

Ο γιος του Μάικλ Ντάγκλας συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για κατοχή του ναρκωτικού μεθαμφεταμίνη με σκοπό την διάθεσή του, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post.

Ο 30χρονος Κάμερον Ντάγκλας συνελήφθη και κρατείται από τις 28 Ιουλίου από άνδρες της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών μετά από μυστική επιχείρηση που διεξήγαγαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν περίπου 250 γραμμάρια του ναρκωτικού αξίας 18.000 δολαρίων, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο υιός Ντάγκλας είχε συλληφθεί το 2007 έχοντας στην κατοχή του σύριγγα με κοκαΐνη σε υγρή μορφή.

ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΟ ΡΕΚΟΡ

Ο πατέρας της σέρβας κολυμβήτριας Νάγια Χιλ αποφάσισε να γιορτάσει την ανέλπιστη επιτυχία της κόρης του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρώμης κάνοντας τατουάζ τον χρόνο που της εξασφάλισε και τη νίκη, στο φαλακρό τμήμα του κεφαλιού του, μετέδωσαν σήμερα τα σερβικά μέσα ενημέρωσης.

Η Χιλ ήταν η νικήτρια στα 200 μέτρα γυναικών πρόσθιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με χρόνο 2:21.62.

Ο πατέρας της, Ντράγκαν, δήλωσε στα σερβικά ΜΜΕ ότι είχε δει όνειρο στις αρχές του χρόνου ότι η κόρη του θα έκανε χρόνο 2:21 στο πρόσθιο και της υποσχέθηκε ότι αν το πετύχαινε αυτό, θα έκανε τατουάζ στο κεφάλι του.

ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ Ο ..ΠΑΟ ΑΠΟΨΕ

Την ψυχή τους για την πρόκριση είναι έτοιμοι να δώσουν στον Παναθηναϊκό, στον επαναληπτικό της Τρίτης (21:45 ΝΕΤ) με τη Σπάρτα στο ΟΑΚΑ. « Πρέπει να ακολουθήσουμε την τακτική και την συμπεριφορά που μας έφεραν πέρσι εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία μας. Το αποτέλεσμα στην Πράγμα δεν ήταν θέμα ποιότητας ήταν θέμα τακτικής» δήλωσε ο Χενκ Τεν Κάτε.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Προειδοποίηση απηύθυνε με ανακοίνωση του, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς σχετικά με τον τρόπο που επιλέγουν να ενημερώσουν το κοινό για τη νέα γρίπη.

"Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης παρακολουθεί και μαγνητοφωνεί από τις 27 Ιουλίου -όταν εκδόθηκε και η σχετική υπόδειξή του - τα δελτία ειδήσεων των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, αναφορικά με τον τρόπο που μεταδίδουν τις πληροφορίες σχετικά με τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης "ορισμένοι σταθμοί το έχουν παρακάνει και δεν έχουν λάβει καθόλου υπόψη τους την υπόδειξη του Συμβουλίου". Για το λόγο αυτό ο ίδιος πρόσθεσε ότι πιθανόν μέσα στις επόμενες μέρες ορισμένοι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί να κληθούν σε ακρόαση από το ΕΣΡ.

Σημειώνεται ότι η σχετική υπόδειξη του ΕΣΡ καλούσε τα ΜΜΕ κατά τη μετάδοση ειδήσεων, σχολίων και εκτιμήσεων, να "μην μεταδίδουν ατεκμηρίωτες πληροφορίες" και "να επιδεικνύουν αίσθημα ευθύνης, ψυχραιμία και νηφαλιότητα προς αποφυγή συγχύσεως και πανικού στο κοινό".

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συνεργασία με τον επίτροπο της ΕΕ, αρμόδιο για το Περιβάλλον, Σταύρο Δήμα είχε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκε και η πορεία των διαπραγματεύσεων για τις κλιματικές αλλαγές ενόψει της Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών το Δεκέμβριο στην Κοπεγχάγη.

Ο κ. Δήμας δήλωσε πως επιδιώκουμε να έχουμε συνολική συμφωνία για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, να περιορίσουμε τη θερμοκρασία στον πλανήτη, και να αποτραπούν οι καταστροφικές και χωρίς επιστροφή συνέπειες των κλιματικών αλλαγών. Πρόσθεσε επίσης πως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις διάφορες φάσεις που θα προηγηθούν της διάσκεψης στην Κοπεγχάγη. Αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν στη Βόννη σε λίγες ημέρες όπως και στις συναντήσεις των ηγετών του πλανήτη στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ε, ΚΑΙ...?

Την αλληλεγγύη του ελληνικου λαού και του ΠΑΣΟΚ στο δίκαιο αγώνα των Παλαιστίνιων εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας από το βήμα του 6ου συνεδρίου της Φάταχ, στη Βηθλεέμ. Το συνέδριο θεωρείται ιστορικό, καθώς διεξάγεται για πρώτη φορά μετά το 1989 και μετέχουν 1500 σύνεδροι.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου ευχαρίστησε για την πρόσκληση που του απηύθυναν και υπενθύμισε τους ιστορικούς δεσμούς του παλαιστινιακού και του ελληνικού λαού, αλλά και τις σχέσεις του Γιάσερ Αραφάτ με τον Ανδρέα Παπανδρέου.

11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ -ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ-.

Μικρής διάρκειας θα είναι τα μπάνια των πολιτικών, καθώς τα σενάρια για πρόωρη προσφυγη στις κάλπες ενισχύονται και στα κομματικά επιτελεία επικρατεί καύσωνας. Την εκλογολογια πυροδοτεί και η οξύτατη αντιπαράθεση κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης που ανταλλάσσουν πλέον καθημερινά βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Η επιλογή του χρόνου των εκλογών έχει να κάνει όμως και με τις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας, που διαφαίνονται δυσμενείς.

2.434,02 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ Χ.Α.

Μικρές ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 2.434,02 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,42%.

Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 215,1 εκατομμύρια ευρώ.

Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 124 ενισχύθηκαν, 107 υποχώρησαν και 41 παρέμειναν αμετάβλητες.

EXEI PANSELHNO KAI EINAI ΩΡΑΙΑ..

Ογδόντα ένας αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία σε όλη τη χώρα συμμετέχουν στις φετινές εκδηλώσεις της αυγουστιάτικης πανσελήνου, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το υπουργείο Πολιτισμού.

Οι εκδηλώσεις για το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη σε όλους τους χώρους και η προσέλευση των επισκεπτών θα επιτρέπεται από τις 7.00 το απόγευμα έως τη 1.30 τη νύχτα. Σε κάποιους χώρους, ωστόσο, οι πύλες θα κλείσουν στις 3.00 τα ξημερώματα.

TO BINTEO TOY NEOY MOYSEIOU

Κανονικά και πάλι η προβολή του βίντεο του Κώστα Γαβρά

Χωρίς περικοπές θα προβάλλεται και πάλι στο Μουσείο της Ακρόπολης το επίμαχο βίντεο του Κώστα Γαβρά για την ιστορία του Παρθενώνα, έπειτα από συνομιλία που είχε ο πρόεδρος του Μουσείου, καθηγητής Δημήτρης Παντερμαλής, με τον διεθνούς φήμης σκηνοθέτη.

«Όπως είχα δημοσίως δεσμευτεί, συνομίλησα σήμερα επί μακρόν με τον σκηνοθέτη κ. Γαβρά για το ενημερωτικό φιλμ της ιστορίας του Παρθενώνα που προβάλλεται στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Μετά από εκτενή διάλογο και ανάλυση που έγινε γύρω από τις ιστορικές αναφορές και την καλλιτεχνική παρουσίασή τους, ο κ. Γαβράς διευκρίνησε απολύτως ότι στην επίμαχη σκηνή του φιλμ δεν απεικόνιζε ούτε υπονοούσε ότι οι καταστροφές έγιναν από ιερείς, αλλά από ανθρώπους της εποχής», δήλωσε σχετικά ο κ. Παντερμαλής και πρόσθεσε:

«Κατόπιν αυτής της αυτονόητης διευκρίνισης του κ. Γαβρά, την οποία ως ιστορική αποτύπωση αποδέχεται το Μουσείο, το ενημερωτικό φιλμ θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά».

Υπενθυμίζεται ότι η Εκκλησία της Ελλάδος είχε ζητήσει την απόσυρση του εν λόγω βίντεο, υποστηρίζοντας ότι οι ανδρικές φιγούρες που εμφανίζονται να σφυροκοπούν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, παραπέμπουν σε ορθόδοξους ιερείς. Η περικοπή των σκηνών προκάλεσε την αντίδραση του σκηνοθέτη, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ο,τι απεικονίζεται σε αυτό το μικρό φίλμ είναι ιστορικά αποδεδειγμένο. Αναφέρεται στις καταστροφές που έχει υποστεί ανά τους αιώνες το μνημείο, από τους ανθρώπους... Σκοπός μου ήταν να δείξω - βασιζόμενος σε αναμφισβήτητα ιστορικά γεγονότα - ότι η σταδιακή "συρρίκνωση" του Παρθενώνα δεν πρέπει να αποδοθεί σε τυχόν φθορές μέσα στο χρόνο ή σε ενδεχόμενες αδυναμίες της κατασκευής του αλλά αντίθετα οφείλεται στον φανατισμό των ανθρώπων καθώς και στην βαρβαρότητα των διαδοχικών εισβολέων, χωρίς να ξεχνά κανείς τις ασύστολες λεηλασίες του λόρδου Eλγιν».

ΣΗΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Την Πεμπτη, 6 Αυγούστου 2009 στις 8μ.μ. στην παραλία της Πλάκας Λιτοχώρου, μπροστά από το camping «Olympios Ζευς», θα πραγματοποιηθεί ανθρώπινο σήμα ειρήνης στη μνήμη των θυμάτων της πυρηνικής καταστροφής της 6ης Αυγούστου του 1945 στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας, με πρωτοβουλία του διεθνούς οργανισμού “World March” και της Ελληνικής ομάδα δράσης “Κόσμος Χωρίς Πόλεμο” σε συνεργασία με το Δήμο Λιτοχώρου.

Την ίδια μέρα παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και σε εκατοντάδες σημεία σε όλο τον πλανήτη. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι στα πλαίσια της μεγαλύτερης πρωτοβουλίας στην Ιστορία για την Ειρήνη και τη Μηβία. Πρόκειται για την «Παγκόσμια Πορεία για την Ειρήνη & τη Μηβία» που ξεκινάει στις 2 Οκτωβρίου 2009 από τη Νέα Ζηλανδία και ολοκληρώνεται στις 2 Ιανουαρίου 2010 στην Αργεντινή αφού πρώτα διασχίσει περισσότερες από 100 χώρες μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Είναι μια πρωτοβουλία της διεθνούς οργάνωσης «Κόσμος Χωρίς Πολέμους» την οποία έχουν υποστηρίξει επισήμως έως σήμερα εκατοντάδες οργανώσεις, 8 αρχηγοί κρατών καθώς και διεθνείς προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, θρησκευτικό, πνευματικό και αθλητικό χώρο.

Τα βασικά αιτήματα αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας είναι:

• τον πυρηνικό αφοπλισμό σε παγκόσμιο επίπεδο
• την άμεση απόσυρση των στρατευμάτων εισβολής σε περιοχές υπό κατοχή
• τη σταδιακή και αναλογική μείωση των συμβατικών όπλων
• την υπογραφή συμφωνιών μη-επίθεσης ανάμεσα σε χώρες
• την αποκήρυξη από τις κυβερνήσεις της χρήσης του πολέμου ως μέσο επίλυσης των συγκρούσεων
• τη δημιουργία παγκόσμιας συνείδησης για την Ειρήνη και τη Μη-Βία

Τα μέλη της οργάνωσης «Κόσμος Χωρίς Πολέμους» που πραγματοποιούν αυτή τη περίοδο (1-10/8) το Camping Ειρήνης στην Πλάκα Λιτοχώρου προσκαλούν τους ενδιαφερομένους να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ενεργά στο σήμα της ειρήνης την Πέμπτη, στις 6 Αυγούστου και στις δράσεις που θα ακολουθήσουν τους προσεχείς μήνες.

ΕΛΕΟΣ

ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩΝ ΖΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ....
ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΠΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..
ΠΟΤΕ ΚΟΒΟΥΝ ΧΟΡΤΑ ΞΕΡΑ -ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΘΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΧΛΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ-
ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΘΑΙΑ -ΕΤΣΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ?- ΠΟΤΕ, ΜΠΑΛΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ...ΚΑΙ ΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ 80, 60, 100 ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ...?
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΣ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΣ?

BIOMHXANIA AΓΩΓΩΝ...!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...
ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ...

ΠΟΛΥ "ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ" ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ....?
ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ...?

ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ,
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΩΣ ΜΜΕ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...
ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ...

ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ: Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΕΑΦΟΥΣ ΕΝ ΕΤΗ 2009, ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....