PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Στόχος μας είναι να τα αλλάξουμε όλα.



Το μοντέλο ανάπτυξης και το σύστημα διακυβέρνησης», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, στην έναρξη της ομιλίας του στο Ζάππειο Μέγαρο όπου ... παρουσιάζει το πρόγραμμα του κόμματός του για την οικονομία.

Πρότεραιότητα του σχεδίου της ΝΔ, όπως είπε, είναι η ανάκαμψη και η ανάπτυξη και πρόσθεσε ότι η ΝΔ έχει σχέδιο και αυτό την κάνει να διαφέρει από τους άλλους, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και την Αριστερά, που, όπως είπε, δεν έχουν σχέδιο.

Από εξακομματική...εως και δεκακομματική Βουλή δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 6ης Μαϊου



Από εξακομματική...εως και δεκακομματική Βουλή δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τις εκλογές της 6ης Μαϊου με το πολιτικό σκηνικό να μοιάζει τόσο «ρευστό» όσο ποτέ άλλοτε. Έτσι εντελώς διαφορετική αλλά πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η ... αποτύπωση των εδρών στο κοινοβούλιο σύμφωνα με τα διάφορα σενάρια για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα έξι αυτά ενδεικτικά σενάρια, όπως τα καταγράφει η εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής» οι βουλευτές του πρώτου κόμματος «παίζουν» από 116 έως 130, ενώ μεγάλος ηττημένος είναι το δεύτερο κόμμα.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ, το οποίο την επομένη των εκλογών του 2009 εξέλεξε 160 βουλευτές, σήμερα, και σύμφωνα με τα σενάρια που προκύπτουν από τις δημοσκοπήσεις, θα μετρήσει από 47 έως 57 έδρες!

Το ΚΚΕ θα βγει ενισχυμένο -σε σύγκριση με το 2009 που εξέλεξε 21 βουλευτές- καθώς οι υπολογισμοί τού δίνουν από 25 έως 27 έδρες, ενώ ικανοποιητική για τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα κρίνεται η είσοδος στη Βουλή αφού η δύναμή τους θα κυμαίνεται -ενδεικτικά- από 25 έως 27 βουλευτές. Ενισχυμένος σε κάθε περίπτωση εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ που το 2009 εξέλεξε 13 βουλευτές και τα πιθανά σενάρια δείχνουν να τριπλασιάζει σχεδόν τη δύναμή του καταλαμβάνοντας από 27 έως 30 έδρες.

Με σημαντικές απώλειες θα είναι ο ΛΑ.Ο.Σ. στην περίπτωση που θα μπει στη Βουλή: οι 15 έδρες που κατέκτησε στις προηγούμενες εθνικές εκλογές φαίνεται ότι αποτελούν άπιαστο στοίχημα καθώς οι υπολογισμοί τού «δίνουν» 8-9 βουλευτές. Οσο για τους Οικολόγους Πράσινους, στα τέσσερα σενάρια που δείχνουν ότι ανάβει το πράσινο φως στη Βουλή, η δύναμή τους θα κυμαίνεται σε 11-12 βουλευτές, ενώ η Χρυσή Αυγή στις αντίστοιχες περιπτώσεις θα «δει» στη Βουλή 4 βουλευτές της. Η Δημοκρατική Συμμαχία, αν καταφέρει να περάσει τον πήχυ του 3%, θα «φιλοξενείται» στα κοινοβουλευτικά έδρανα με οκτώ έδρες.

Οπως επισημαίνουν γαλάζια στελέχη, η Νέα Δημοκρατία, θα επιχειρήσει να πετύχει αυτοδυναμία, σε συνδυασμό με την πολύ μικρή «βεβαιότητα ψήφου» -μόνο 1 στους 2 απαντά ότι είναι βέβαιος για την απάντηση που έδωσε στην πρόθεση ψήφου- οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος στις εκλογές έχει ακόμα πολύ δρόμο.

10 κόμματα Ποσοστό Έδρες
Ν.Δ. 24 116
ΠΑΣΟΚ 17 47
ΚΚΕ 9 25
ΣΥΡΙΖΑ 10 27
ΔΗΜ.ΑΡ. 8 22
Ανεξάρτητοι Ελληνες 9 25
Χρυσή Αυγή 4 11
Οικολόγοι 4 11
ΛΑ.Ο.Σ. 3 8
ΔΗ.ΣΥ. 3 8
Λοιπά 9

Το σενάριο που ανοίγει την πόρτα της Βουλής σε δέκα κόμματα «πλήττει» το πρώτο κόμμα. Στην περίπτωση αυτή η δύναμη της Ν.Δ. περιορίζεται στις 116 έδρες (με ποσοστό 24%), ενώ το ΠΑΣΟΚ θα μετρήσει 47 βουλευτές. Τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 27 έδρες, από 25 έδρανα θα μοιραστούν το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, ενώ η Δημοκρατική Αριστερά 22.

Αν η Χρυσή Αυγή και οι Οικολόγοι Πράσινοι συγκεντρώσουν 4% τότε θα έχουν στη Βουλή από έντεκα εκπροσώπους, ενώ στην περίπτωση που μπουν οριακά στο Κοινοβούλιο ο ΛΑ.Ο.Σ. και η ΔΗ.ΣΥ. με 3% τότε η δύναμή τους θα είναι οκτώ βουλευτές.

Στην περίπτωση αυτή το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη θα έχει υποστεί ισχυρό πλήγμα, ενώ αντίθετα η Ντόρα Μπακογιάννη θα έχει περάσει το κατώφλι της Βουλής μαζί με επτά ακόμη βουλευτές. Στο σενάριο αυτό, τα εκτός Βουλής κόμματα συγκεντρώνουν ποσοστό 9%.

9 κόμματα Ποσοστό Έδρες
Ν.Δ. 25 120
ΠΑΣΟΚ 17 48
ΚΚΕ 9 25
ΣΥΡΙΖΑ 10 28
ΔΗΜ.ΑΡ. 8 23
Ανεξάρτητοι Ελληνες 9 25
Χρυσή Αυγή 4 11
Οικολόγοι 4 11
ΛΑ.Ο.Σ. 3 9

Λοιπά 11

Στην περίπτωση της εννεακομματικής Βουλής ο στόχος της Ν.Δ. για αυτοδυναμία θα απέχει κατά 31 έδρες. Είναι ενδεικτικό ότι στο υποθετικό αυτό σενάριο, το πρώτο κόμμα με ποσοστό 25% συγκεντρώνει 120 έδρες, ενώ το ΠΑΣΟΚ, δεύτερο κόμμα, με 17%, θα μετρά τη Βουλή λίγο κάτω από πενήντα βουλευτές, δηλαδή μόλις 48.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπείται με 28 βουλευτές, ενώ οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με ποσοστό 9% αλλά εννέα κόμματα στη Βουλή θα εκλέξει -όπως και στο σενάριο της δεκακομματικής Βουλής- και πάλι 25 βουλευτές.

Το σενάριο αυτό «δίνει» στη Δημοκρατική Αριστερά 23 βουλευτές και από έντεκα στη Χρυσή Αυγή και στους Οικολόγους Πράσινους. Η οριακή είσοδος του ΛΑ.Ο.Σ. ανάβει το πράσινο φως για 9 έδρες, ενώ σ' αυτή την περίπτωση μένει εκτός Βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ το συνολικό ποσοστό των κομμάτων που δεν καταφέρνουν να σπάσουν το φράγμα του 3% αγγίζει το 11%.

8 κόμματα Ποσοστό Εδρες
Ν.Δ. 26 125
ΠΑΣΟΚ 17 49
ΚΚΕ 9 26
ΣΥΡΙΖΑ 10 29
ΔΗΜ.ΑΡ. 8 23
Ανεξάρτητοι Ελληνες 9 26
Χρυσή Αυγή 4 11
Οικολόγοι 4 11

Λοιπά 13

Αν μπουν στη Βουλή οκτώ κόμματα, θα μείνουν εκτός -όπως προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις- ο ΛΑ.Ο.Σ. και η Δημοκρατική Συμμαχία. Η δύναμη του πρώτου κόμματος, στο σενάριο αυτό, θα μετρά 125 έδρες και ποσοστό 26% ενώ σημαντική θα είναι η διαφορά στο δεύτερο κόμμα, το οποίο με 17% δεν θα εκλέξει ούτε πενήντα βουλευτές, αλλά μόνο 49.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με 10% εκλέγει 29 έδρες, το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με ποσοστό 9% θα «μετρούν» από 26 βουλευτές, ενώ το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, εφόσον πιάσει το 8%, θα έχει 23 βουλευτές. Η Χρυσή Αυγή και οι Οικολόγοι Πράσινοι με ποσοστό 4% εκλέγουν από 11 βουλευτές. Το σενάριο της οκτακομματικής Βουλής αθροίζει τη δύναμη των κομμάτων που μένουν εκτός σε ποσοστό 13%.

7 κόμματα Ποσοστό Εδρες
Ν.Δ. 27 130
ΠΑΣΟΚ 18 53
ΚΚΕ 9 26
ΣΥΡΙΖΑ 10 29
ΔΗΜ.ΑΡ. 8 24
Ανεξάρτητοι Ελληνες 9 26
Οικολόγοι 4 12

Λοιπά 15

Το σενάριο αυτό «βλέπει» το πρώτο κόμμα με ποσοστό της τάξης του 27% και την εκλογή 130 βουλευτών. Το δεύτερο κόμμα, με το υποθετικό σενάριο της συγκέντρωσης ποσοστού 18% εκλέγει μόλις 53 βουλευτές, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, περνώντας το κατώφλι της Βουλής με ένα «στρογγυλό» 10%, θα φιλοξενεί στα έδρανά του 29 βουλευτές.

Το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, σύμφωνα με το σενάριο της επτακομματικής Βουλής, θα εκλέξουν από 26 βουλευτές, η Δημοκρατική Αριστερά με 8% θα «ορκίσει» 24 βουλευτές, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι με ποσοστό 4% θα εκλέξουν δώδεκα βουλευτές. Στην περίπτωση αυτή, η δύναμη των εκτός Βουλής κομμάτων αθροίζεται σε 15%.

6 κόμματα Ποσοστό Εδρες
Ν.Δ. 28 135
ΠΑΣΟΚ 19 57
ΚΚΕ 9 27
ΣΥΡΙΖΑ 10 30
ΔΗΜ.ΑΡ. 8 24
Ανεξάρτητοι Ελληνες 9 27

Λοιπά 17

Η εξακομματική Βουλή φέρνει ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό και στην εικόνα του Κοινοβουλίου όπως είχε διαμορφωθεί στις τελευταίες εκλογές. Στο σενάριο αυτό -και σύμφωνα με τα ενδεικτικά ποσοστά που προκύπτουν από τις δημοσκοπήσεις- το πρώτο κόμμα, δηλαδή η Ν.Δ., θα έχει συγκεντρώσει ποσοστό 28% και η δύναμή της θα είναι 135 βουλευτές. Τελείως διαφορετική θα είναι η εικόνα για το δεύτερο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, που με ποσοστό της τάξης του 19% θα εκλέξει μόνο 57 βουλευτές.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώσει 10% τότε θα δει τους βουλευτές του σχεδόν να τριπλασιάζονται και να «κλειδώνει» η κοινοβουλευτική του παρουσία με τριάντα βουλευτές. Ισχυρή θα είναι και η παρουσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς με 9% θα εκλέξει 27 βουλευτές, σενάριο που ισχύει και για το ΚΚΕ.

Η Δημοκρατική Αριστερά θα έχει επίσης σημαντική παρουσία καθώς με ποσοστό 8% θα μετρά 24 βουλευτές. Στο σενάριο αυτό, μένουν εκτός Βουλής ΛΑ.Ο.Σ., Χρυσή Αυγή και Δημοκρατική Συμμαχία και το ποσοστό των κομμάτων που δεν περνούν τον πήχυ του 3% αθροίζεται συνολικά σε 17%.

Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΧΧΙVΤΘΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ κ..ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ ΦΑΝΗ.

Σήμερα δημοσιεύονται ανέκδοτες φωτογραφίες, στιγμιότυπα από ... τις στιγμές που ζούσε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους.



Μία ζωή γεμάτη μουσική, υπέροχα τραγούδια, μία ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές αλλά και ταξίδια ανά τον κόσμο για να βρίσκεται κοντά στους ομογενείς θαυμαστές του.

Σήμερα δημοσιεύονται ανέκδοτες φωτογραφίες, στιγμιότυπα από ...

“Πόσους σας είπαν να πιάσετε σήμερα…εγώ είμαι δάσκαλος…θάρθω εγώ…σας φτάνουν δέκα ;”...



Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 45χρονος δάσκαλος αυτοκτόνησε στη Σταυρούπολη το απόγευμα του Σαββάτου σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας

Πρόκειται για ένα δάσκαλο, ο οποίος υπηρετεί στην Αθήνα και βρέθηκε στην...
ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Πασχα. Ο αυτόχειρας Σάββας Μετοικίδης απαγχονίστηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε αποθήκη της πατρικής κατοικίας του στη Σταυρούπολη.

Άφησε πολυσέλιδο σημείωμα στο οποίο εξηγεί ότι οι λόγοι της αυτοκτονίας του είναι ξεκάθαρα πολιτικοί και ότι διαμαρτύρεται για το μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση της χώρας. Aποτελεί ένα μανιφέστο ενάντια στην μνημόνιο και τις επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία.
Είναι η δεύτερη αυτοκτονία Έλληνα που έχει χαρακτήρα πολιτικής διαμαρτυρίας για την κατάσταση στη χώρα και την οικονομική κρίση και σημειώνεται 2 εβδομάδες πριν τις κρίσιμες εθνικές εκλογές. Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Σταυρούπολης και της γύρω περιοχής.Τεράστιος είναι ο αντίκτυπος που έχει προκληθεί από την πολιτική αυτοκτονία του Σάββα Μετοικίδη στη Σταυρούπολη.
Γίνεται εκτενής αναφορά στην πολιτική δράση του αυτόχειρα, που βρέθηκε πάντα στην πρώτη γραμμή, όπως αναφέρουν. Ο αυτόχειρας ίσως και να επέλεξε να "φύγει" σε μια ημερομηνία σημαδιακή, όπως η 21η Απριλίου, θέλοντας να καταδείξει κάτι με αυτό.

Πνίγηκαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.



Η Γεωργία προς στιγμήν πίστεψε πως πιάστηκαν, για να παλέψουν.
Καρδαμωμένος, από... τα κοντοσούβλια στο Δολό και το γερό πρωινό που πατάει καθημερινά (μια ντουζίνα αχνιστές τυρόπιτες από τον ΜΙΚΕ), κόκκινος από την ηλιοθεραπεία , με αλλαγή της κόμμωσης και πιο παχύς από ποτέ, πήγε στο Ζάππειο για συμπαράσταση . Και τη σχετική φωτογράφηση... 

Η συνταγή κλασσική.



Στοχευμένη προβολή του ενός. Του αρχηγού, του μπροστάρη, του ειδώλου. Που... σηκώνει τις αμαρτίες και τα πάθη ημέτερα και αλλότρια , προσδοκώντας την ανάσταση του κόμματος και του γένους.
Πλάνα κοντινά με την κάμερα σε αέναη κίνηση γύρω από το πρόσωπο. Αυτός θα μας σώσει!
Ετσι το είδαν οι επικοινωνιολόγοι του ΠΑΣΟΚ. Παρακινδυνευμένο ίσως κατά το γε νυν έχον. Αλλά, σου λένε, αν πιάσει!... 

Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ.

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην γεννετειρά του το Νέο Κεραμίδι βρέθηκε το πρωί της μεγάλης γιορτής ο Παπαδόπουλος Ευγένιος (Ολύμπιος).
Εκεί συνομίλησε με τους συγχωριανούς του για τα κυρίαρχα θέματα της νεοελληνικής σκηνής και απάντησε σε ερωτήματα που αφορούν στην υποψηφιότητα του με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" του Πάνου Καμμένου.
Φανερά συγκινημένος ο Ευγένιος φωτογραφήθηκε με τους φίλους και συνεργάτες του στον εκεί Πολιτιστικό Σύλλογο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" του οποίου ως γνωστό ανέλαβε για δεύτερη θητεία την προεδρεία.
*Αυτονόητο,λοιπόν, ότι στο Νέο Κεραμίδι οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" έχουν την δική τους επιλογή και προτεραιότητα.

Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ Ι.Ν Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΙΝΑ.


Φτιάξτε παγάκια από το αγαπημένο σας ποτό ώστε να μη νερώνει με τα κλασσικά παγάκια νερού.

"ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ" ΚΑΙ "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΠΟΝΙΔΗ


Την Τρίτη   24 Απριλίου,  στις 10.30 το βράδυ
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ»
ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ
  με τον Γιάννη Τσιμπονίδη
Θέμα: «Καλλιέργεια της αρώνιας στην Πιερία»


Η  εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη  24 Απριλίου   2012, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση,  θέμα της έχει: «Καλλιέργεια της αρώνιας στην Πιερία»



Ονόματα προσκεκλημένων:

         ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΦΕΙΔΗΣ
Φυτοριούχος  αρώνιας Καλλιθέα Πιερίας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΧΑΣ
Φυτοριούχος αρώνιας Καλλιθέα Πιερίας


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ
Τακτικός Ερευνητής Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΔΑΣ
Φυτοπαθολόγος Γεωπόνος

ΜΑΡΙΑ ΤΑΚΑ
Γεωπόνος Ελεγκτής ΟΠΕΚΕΠΕ

ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΟΝΕΛΛΗΣ
          Διαιτολόγος Διατροφολόγος

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ.


Προς εκείνους, του δήμου Δίου - 0λύμπου, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση πλάνης και συγχύσεως, και ζουν, σε αυταπάτη, και αδυνατούν να διακρίνουν την πραγματικότητα, τουλάχιστον, στην ενότητα του ανατολικού Ολύμπου...! .




: Κίνημα : Ειρήνη Έρωτας Περιβάλλον

Κ.Γιάντσιος :Ο.Χονδροπουλος είπε, Κώστα
είδες εσύ αετό να ασχολείται με τις μύγες...!!!
Θα κάνω μια προσπάθεια,
ίσως και βγουν, από το
σπήλαιο, για ν'αντικρίσουν
τον ήλιο της αλήθειας…!
ΠΡΩΤΟΝ :Τα δυο τελευταία χρόνια ακούμε με έκπληξη τις συζητήσεις, τα σχόλια, και τις δημοσιεύσεις περί της [επιτήρησης, ίσως, και για άλλα δεινά, ] τα οποία κληρονόμησε το Λιτόχωρο, από τους πρώην καποδιστριακούς δήμους… τον δήμο Δίου, και του ανατολικού Όλύμπου . Και ότι τώρα αντιμετωπίζει, τα πάνδεινα, ο σημερινός,σύγχρονος Καλλικρατικός, δήμος Δίου-Ολύμπου κλπ...!
Εξ αιτίας των παραπάνω, δικαιολογούνται, στα δελτία τύπου του δήμου Δίου – Ολύμπου. Οι δυο [αντιδημάρχοι] .Και με την τακτική, της αγανάκτησης,και συκοφαντούν, τους προηγούμενους. Ίσως νομίζουν, ότι έτσι θα σώσουν τον δήμο...! Πέραν το ότι, τους πιάνει το χασμουρητό πριν λύσουν τα προβλήματα!!!!!!! .
Παριστάνοντας, κιόλας τους [τιμωρούς], του πρώην, δημάρχου Αστέριου Χονδρόπουλου… [ διότι, ως δημότης ήταν σε δικαστήριο, μάρτυρας λέει ,υπέρ επαγγελματία συνδημότη του . Και ενοχληθήκατε πολύ, εσείς οι κύριοι δυο [αντιδημάρχοι…!!!!! ].
Ενώ ένας άλλος πήγε μάρτυρας…!!!! και μάλιστα δήμαρχος σε δικαστήριο…!!!! Ωστόσο, δεν διαφαίνεται από κανένα, ως τώρα στοιχείο , να ενοχληθήκατε...! [ οι κύριοι δυο αντιδημάρχοι ] Γιατί…;;;…
Πετροντούβαρο επί Α.Χονδρόπουλου
Παραλία Παντελεήμονα ...
κάντε και εσείς ένα...!!!
Μήπως πάλι δεν ξέρατε…;;;;;;;;; Ωστόσο στη θέση… [ ράχη ]…στην Π. Λεπτοκαρυά, το ότι εσείς δεν ξέρατε…! Να ξέρετε, ότι … κέρδισαν αυτοί που ήξεραν…! Σεβασμό στον ‘Δήμαρχο’… αφού για τα παλιά, σας μίλησε.Με τη μαγική λέξη ‘σφουγγάρι’... γιατί τον εκθέτεται ...;;;;;;;;;;;
Αλλά ευκαιριακά και αιφνίδια, , έτσι μόνο, για να έχει και το κερασάκι, η τούρτα σας…!!! αναφερθήκατε στην επιστολή σας, και στον πρώην αντιδήμαρχο , του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου κ. Κων/νο Γιάντσιο ...!!! Μπερδεύεστε αγαπητοί μου, ο Α. Χονδροπουλος και ο Κ. Γιάντσιος, διοίκησαν 29 μήνες και 26 ημέρες, που σημαίνει ,ότι είμαστε 3 χρόνια χωρίς διοικητικά καθήκοντα, πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι η τακτική σας…;;; Όταν ώμος ακούστε την φωνή της καρδιάς σας, [ της αλήθειας, της αγάπης ] τότε θα βρείτε και τον δρόμο, τον σωστό.

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ.

Κίνημα : Ειρήνη Έρωτας Περιβάλλον


…η συνέχεια… Κων/νος Γιάντσιος : Μέρος Δεύτερον : Προς εκείνους, τους δυο [ αντιδημάρχους] του δήμου Δίου - 0λύμπου, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση πλάνης και συγχύσεως, και ζουν, σε αυταπάτη, και αδυνατούν να διακρίνουν την πραγματικότητα, τουλάχιστον, στην ενότητα του ανατολικού Ολύμπου...!



Κίνημα : Ειρήνη Έρωτας Περιβάλλον
Εδώ στον Ορφέα από το 2007 γίνονται εκδηλώσεις
παγκόσμιας εμβέλειας ,ψέματα είναι...;;;
.Θα κάνω μια προσπάθεια, ίσως, να βγουν,
από το σπήλαιο, και να αντικρύσουνε
τον ήλιο της αλήθειας…!
Μέρος Δεύτερον : Όσο για τα έργα που φέρουν τη σφραγίδα μας, τα οποία ,σας, παραδώσαμε [ μπιμπελό!!!], αλλά εσείς οι δυο [ αντιδημάρχοι ] ούτε καν τα συντηρείτε…!!!!!!! Γιατί …;;; Την κατάντια την οποία περιγράφετε, την δημοσιεύουν και οι τουρίστες, από το [ album] της συλλογής τους, μάλιστα και στο ιντερνέτ. Εύγε …! Και απορείτε εσείς οι [ αντιδημάρχοι ] το γιατί μας παίρνει εμάς ο πόνος…;;;;;;
Όχι ότι δεν φέρετε τεράστιες ευθύνες και εκφράζετε τώρα την αγανάκτηση σας…!!!
Ενώ κάποιοι, από εσάς ως [ καιροσκόποι] προεκλογικά, αδιαφορήσαν εγκληματικά για την επομένη μέρα του δήμου…! Και με απίστευτη επιπολαιότητα, μας παρουσιάζετε τώρα την εικόνα του δήμου, με τα μάτια των ‘φωστήρων’ του κάθε υπουργείου, τα οποία εσείς ως παράδειγμα: συνέχεια μας επικαλείστε ...!
Στο τέλος με την επιπολαιότητα την οποία κατηγορείτε τους προηγούμενους. Θα ανοίξετε την όρεξη σε αυτούς τους φωστήρες,των υπουργείων , να σας προτείνουν… μια και είναι τώρα της μόδας, οι χώροι υποδοχής και φιλοξενίας τα ‘στρατόπεδα’ των λαθρομεταναστών… δίπλα σε πεντάστερα κλπ…!!! Ουσιαστικά αντί να κάνετε παράπονα, στο υπουργείο ,για την ‘επιτήρηση’ την οποία λανθασμένα επέβαλε, σε έναν σπουδαίο δήμο. Απλά βολεύεστε κατηγορώντας τους δημάρχους, μια τον κ. Γ. Παπαχρήστο , και άλλες πάλι τον Α. Χονδρόπουλο ,και άλλοτε τον Κ Γιάντσιο κλπ...Ωστόσο με σεβασμό στους προηγούμενους, θα γίνεστε καλύτεροι ηγούμενοι…!!!
Η βρύση του Ορφέα στην παραλία του νέου Παντελεήμονα
έγινε επί Α,Χονδρόπουλου...δεν νομίζετε ότι θέλει καθάρισμα...;;;
Ωστόσο γύρω από το ‘δήθεν’ τεράστιο πρόβλημα του χρέους κλπ , όσα λέτε είναι λανθασμένα…!!! Λέτε, ότι δημιουργήθηκε, από τους δυο πρώην Καποδιστριακούς δήμους… Χωρίς ποτέ να αναφέρετε, ουσιαστικά, και αναλυτικά στις πραγματικές αιτίες, ούτε και στον σκοπό… και προπαντός, πιο ηταν το όφελος των δημοτών...;;; και των ’επαγγελμάτων.’;; Σε σχέση πάντα με τις ανάγκες της ανάπτυξης, σε έναν τουριστικό δήμο. Όμως όπως συμβαίνει και με τα άλλα επίσης σοβαρότατα προβλήματα, και όπως [ αντιμετωπίζονται,] έτσι κι αυτό ,ανήκει στο γενικότερο χαβαλέ της Ελλάδας. Το ενδιαφέρον του δημότη στρέφεται σε ένα [πρόβλημα επικοινωνιακό] στο οποίο οι δυο «αντιδημάρχοι» θεωρούν ότι μπορούν να εμπαίξουν τους ψηφοφόρους τους , καλύτερα και κυρίως δίχως πολιτικό κόστος…!
. Ως εκ τούτου, οι Καποδιστριακοί δήμοι, θα ήταν πλέον εκ των πραγμάτων, και θεσμικά οι ιδανικότεροι, για να φέρουν εις πέρας, αποτελεσματικότερα τον Καλλικράτη, έχοντας και την εμπειρία, του Καποδίστρια ...! Ωστόσο, είναι κρίμα ο πανέμορφος αυτός δήμος, με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος… και όχι μόνο, να δυσφημίζετε με πικρόχολα σχόλια ,σαν και εκείνα τα παλιά…! στην ψευτοφυλλάδα του Νότου …! Επίσης, κύριοι δυο [‘αντιδημαρχοι’] εάν και εφόσον σας φταίει, και ο Καλλικράτης ,τότε μάλλον δεν γνωρίζετε πραγματικά, τι διαχειρίζεστε …!
Αλλά ευκαιριακά και αιφνίδια,και με περίσσιο αέρα εξουσίας... Εσείς οι δυο [ αντιδημάρχοι ] διακριθήκατε κατηγορώντας τον πρώην αντιδήμαρχο , του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου κ. Κων/νο Γιάντσιο ...!!!
Μπερδεύεστε αγαπητοί μου, ο Α. Χονδρόπουλος και ο Κ. Γιάντσιος, διοίκησαν 29 μήνες και 26 ημέρες, που σημαίνει ,ότι εμείς είμαστε 3 χρόνια χωρίς διοικητικά καθήκοντα. Πόσο αξιόπιστoι μπορεί να είστε με την απραξία σας…;;;Όταν όμως ακούστε την φωνή της καρδιάς σας, [ της αλήθειας, της αγάπης ] τότε θα βρείτε και τον δρόμο, τον σωστό.

ΟΥΤΕ ΑΡΜΑΝΙ, ΟΥΤΕ ΜΠΕΡΜΠΕΡΙ, ΟΥΤΕ HERMES....ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ !



ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ, ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ, ΣΠΟΡ ΝΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ...
ΝΑΙ, ΕΤΣΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Η ΕΦΟΡΙΑ, ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ...ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ....ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΖΑΣΤΑΒΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 6η Μαίου...! Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΛΙ...ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ....
ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ", ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ...! 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΤΟ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.


Επακόλουθο της άνομης και ανερμάτιστης αυτής πράξης ήταν να κατακλυστεί η καρδία και η ψυχή μας από συναισθήματα απέχθειας ,εκδίκησης ,τιμωρίας και θυμού τα οποία καταπνίγοντας τα επιμελώς συμπαρασύρουν και τα καλά και τα θετικά .

(και αυτό μας χαλάει, εξού και η αυτοκριτική )

Σε ότι αφόρα στα πρόσωπα σας Δημήτρη ,Ελίνα ,Βαγγέλη ,Κατερίνα .

Επειδή τα έχετε “ακούσει’’ πολλές φορές σας δηλώνουμε ότι:

Σας γουστάρουμε τρελά !!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΚΗ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ...

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ LIVE ΣΤO MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Επιστροφή τη νύχτα των εκλογών...





Η Μάρα Ζαχαρέα, ξανά μετά από χρόνια, σε μια τηλεοπτική εκλογική βραδιά.
Δεν...

υπάρχει αμφιβολία πως είναι η καλύτερη από το δυναμικό στο πολιτικό ρεπορτάζ, που διαθέτει το συγκρότημα του STAR.
Αντίθετα, ο Ευαγγελάτος, ένας δημοσιογράφος με το στίγμα του κιτρινισμού και του λαϊκισμού, μάλλον ζημιά θα κάνει στο ΣΚΑΪ, που εκείνη τη νύχτα ο ανταγωνισμός θα 'ναι πολύ σκληρός.
Στον ΑΝΤ-1 θα είναι η Μαρία Χούκλη με το Στρατή Λιαρέλλη, στο MEGA η Τρέμη με κορυφαία στηρίγματα, Πρετεντέρη και Τσίμα και στη Δημόσια τηλεόραση η Στάη, με παρτενέρ, ίσως, το Νίκος Χατζηνικολάου.
Ποιος θα δει ΣΚΑΪ! ... 
Στο δρόμο γιά τις Εκλογές....
Όλοι εμείς κι άλλοι τόσοι θέλουμε, να δώσουμε ένα μάθημα στους κακούς πολιτικούς...\Ού από αυτούς άλλο τίποτα....


EKTOΣ ΑΥΤΟΥ...
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ....
Άσχετο...
Ακούω "ΑΘΛΗΤΙΚΟ" έτσι γιατί γουστάρωωωωωωωω

Ο Άκης κυκλοφορεί με συνοδεία πέντε φυλάκων, για την αποφυγή λιντσαρίσματος...



Ένας αρχιφύλακας, δύο υπαρχιφύλακες και δύο φύλακες συνοδεύουν τον Άκη κάθε φορά που βγαίνει απ' το κελί του, καθώς στις φυλακές από τη Δευτέρα, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη.
Οι κρατούμενοι έχουν χωριστεί σε Πασοκτζήδες και Νεοδημοκράτες και...

μόλις τον βλέπουν, αρχίζουν τις αποδοκιμασίες, αποκαλώντας τον "κλέφτη" .
Μόνο λίγοι παλιοί Πασοκτζήδες τον στηρίζουν, ενώ ο ίδιος δείχνει να είναι πανικοβλημένος από το κλίμα που επικρατεί από την ημέρα που έφτασε στον Κορυδαλλό.
Σχεδόν καθημερινά πάει με συνοδεία στο ιατρείο των φυλακών, ενώ τη γυναίκα του τη βλέπει σ' ένα δωμάτιο μακριά από το συνηθισμένο χώρο του επισκεπτηρίου.
Ιδιαίτερο χώρο και όχι, το συνήθη έχουν ζητήσει για τις επαφές μαζί του και οι δικηγόροι του Άκη, αλλά η διευθύντρια των φυλακών, Μαρία Στέφη δεν το έχει δεχτεί και γενικά, έχει δώσει εντολή να φέρονται στον Τσοχατζόπουλο, όπως και στους άλλους κρατούμενους, χωρίς καμιά προνομιακή μεταχείριση...

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ "Αλλαγή Μνημονίου υπέρ των αδυνατων"

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Ύποπτο έμβασμα 2,000,000 ευρώ στο ίδρυμα Καραμανλή.

REAL NEWS Τον "καταδίκασαν" οι φυλακισμένοι!

Φέρεται μπλεγμένος σε άλλες δύο off-shore εταιρίες...



Δεν έχουν τέλος τα επιβαρυντικά στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την οικογένειά του.

Η ... «Καθημερινή της Κυριακής» σε σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι έχουν εντοπιστεί δύο ακόμη offshore εταιρείες με έδρα τη Λιβερία, που φαίνεται πως σχετίζονται με τον πρώην υπουργό.

Ήδη υπάρχουν αιτήματα δικαστικής συνδρομής για να εντοπιστούν οι εκπρόσωποι των εταιρειών και οι λογαριασμοί τους και να διερευνηθεί εάν αυτές έχουν στην κατοχή τους ακίνητα σε Ελλάδα ή Εξωτερικό.

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία προκύπτουν και για την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, στην κατοχή της οποία έχουν βρεθεί και άλλα ακίνητα.

Διαφωνία για το debate των «οχτώ». Δεν συμφωνούν τα πολιτικά κόμματα για τη διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ των 8 πολιτικών αρχηγών.



Η διαφωνία έρχεται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, καθώς δεν θέλουν να... έρθουν σε αναμέτρηση οι πρόεδροι των δύο κομμάτων με τους πρώην βουλευτές τους και νυν προέδρους. To επιχείρημα που θέτουν προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς είναι πως θα γίνει μια συζήτηση χαοτική και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να μιλήσουν όλοι. Αντιπροτείνουν τη διεξαγωγή μιας συζήτησης μεταξύ του Ε. Βενιζέλου και του Α. Σαμαρά.

ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΓΚΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ..

Ανακοίνωση-αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου για την επίθεση της "Χρυσής Αυγής" εναντίον του Ευθυμίου...



Ο Γιώργος Παπανδρέου καταδίκασε τη χθεσινή επίθεση κατά του Πέτρου Ευθυμίου, κάνοντας λόγο για «τραμπουκισμούς και νεοφασισμούς» που... «δεν χωρούν στην προσπάθεια που κάνει η χώρα μας να σταθεί στα πόδια της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κρίση που βιώνουμε δεν είναι μόνο οικονομική. Αυτό αποτελεί την κορυφή ενός παγόβουνου, είναι σύμπτωμα μιας γενικότερης κρίσης, που αφορά τους θεσμούς και τη λειτουργία τους, τη σχέση της πολιτικής και των πολιτικών με την οικονομία, τη σχέση της πολιτικής με τους ίδιους τους πολίτες, είναι εντέλει κρίση που αφορά την πολιτική, τον πολιτισμό, την κοινωνία.

Διαβάστε την εγκύκλιο του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών...



Άλλη μια ευκαιρία για την τακτοποίηση των οφειλών τους δίνει ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών. Σύμφωνα με... νέα εγκύκλιο που εξέδωσε δίνει τη δυνατότητα στους οφειλέτες να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και μετά τις 30 Απριλίου.

Συγκεκριμένα:

Όσοι υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 30 Απριλίου, θα έχουν έκπτωση 40% στα πρόστιμα και στις προσαυξήσεις.
Όσοι αιτηθούν την υπαγωγή τους μετά την 1η Μαΐου, δεν θα έχουν καμία έκπτωση στα πρόσθετα τέλη. Η ρύθμιση δίνει τη δυνατότητα να διακανονιστούν οι οφειλόμενες εισφορές μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2011.

Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

...θαυμαστής της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης

Με τον Τέρενς στην Θεσσαλονίκη
 
Με τον Τέρενς Κουίκ συναντήθηκαν το πρωί της Κυριακής 22 Απριλίου στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης οι υποψήφιοι ‘’Ανεξάρτητοι  Έλληνες’’ της Κεντρικής Μακεδονίας.
Σκοπός της σύναξης η αλληλογνωριμία των συμμετεχόντων αλλά κυρίως η από στόματος Κουίκ ανάδειξη των ‘’ χαρακτηριστικών σημείων’’ για προεκλογική χρήση των υποψηφίων!
Ο Παπαδόπουλος Ευγένιος (Ολύμπιος) είχε στο περιθώριο της συνάντησης μια ολιγόλεπτη κουβέντα με τον Τέρενς Κουίκ ο οποίος επιπροσθέτως δήλωσε θαυμαστής της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης, αναγνωρίζοντας το εξαιρετικό έργο του τοπικού μας καναλιού.
Ο Παπαδόπουλος Ευγένιος (Ολύμπιος) τον διαβεβαίωσε ότι οι ‘’Ανεξάρτητοι Έλληνες’’ στην Πιερία δίνουν τον αγώνα τον ΚΑΛΟ και συνεπώς η ΕΠΙΤΥΧΙΑ του κόμματος του Πάνου Καμμένου είναι ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ..

ΗΞΓΗΗΞΗ

Είναι ένα παιδί της γειτονιάς και τον λένε Ανέστη Μυστρίδη....

Να μιά πρόταση για υποψήφιο, που προέρχεται μέσα από τα "σπλάχνα" του λαού...
Μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας...
Είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας και το αποδεικνύει όλα τα χρόνια, καθώς λειτουργεί, εκεί στη γειτονιά μας....
Είναι ένα παιδί της γειτονιάς και τον λένε Ανέστη Μυστρίδη....
Ά ξεχασα να σας πω πως είναι κι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ....

Η ταινία θα λέγεται ..."ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ" ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Σε ποιό χωριό της Ελλάδας οι γιαγιάδες είναι έτσι;;;
Μη ρωτάς, δεν θα σου πω....
Σε κάθε χωριό της Ελλάδας, αν μη τι άλλο οι γιαγιάδες θα είναι έτσι....
Θα περιμένουν τον κάθε υποψήφιο χώρια....
Και θα γυρίσουν και ταινία...
Η ταινία θα λέγεται ..."ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ" ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Δυνατά πρόεδρε, δυνατά! Έτσι θα τους πάρουμε τα βρακιά! Πασοκ και MAT για το σοσιαλισμό!




O λαός δεν ξεχνάει τι σημαίνει δεξιά!
Αλλά, δεν ξεχνάει τι σημαίνει υπάλληλος τραπεζιτών, ΔΝΤ, τρόικα, μνημόνια, μεσοπρόθεσμα Χαράτσια (και μάλιστα μέσω ΔΕΗ), νεοφιλελευθερισμός!

Βενιζέλος: "Δεν πήγαμε κι άσχημα απόψε στο Ηράκλειο... Να, τόσο λίγo θέλαμε για να γεμίσουμε ταξί"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΩΝΙ.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..



1996: 3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2 οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και εισόδημα 55.000 ευρώ.
Ο υπουργός δικαιοσύνης έχει ένα...
γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα... αγροτεμάχιο στη Χαλκιδική καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά. Από κοινού με τη σύζυγό του έχουν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα.
Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου έχει δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό λογαριασμό με την κόρη της 6,5 εκατομμύρια δρχ. και 142.000 γερμανικά μάρκα. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε εισόδημα 18.788.190 δρχ.

Η κα Βάσω Νικολοπούλου υποψήφια Βουλευτής με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμμένου

















ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ...ΙΣΤΟΡΙΑ! Έ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

Τότε το ΠΑΣΟΚ πράγματι έδωσε ΜΑΥΡΟ Ραντεβού με την Ιστορία του....
ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ.....
Τώρα;;;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ;;;
Τώρα ο Βενιζέλος πάει να μαζέψει τα ...ασυμμάζευτα!!!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ...ΛΑΠΤΟΠ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ...
Ο ΣΑΒΒΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠ ΤΟΠ ΤΟΥ....
ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΠΡΩΤΗΣ ...ΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!
ΛΑΠ ΤΟΠ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ.... ΚΑΙ ΖΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ...ΧΙΟΝΙΑ!!!

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ.... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;

Τι λένε Σάββας Χιονίδης ο Δήμαρχος και Δημήτρης Κεραηλίδης εκεί έξω;;;
Κάτι λένε που σίγουρα σας ενδιαφέρει....
Μιλάνε για τις δυσκολίες της Κατερίνης και τον αγώνα που γίνεται από εκείνον για να αλλάξει τα πάντα....
Κατερίνη, δύσκολη πόλη....
Κάτερίνη, μιά πόλη που είναι του χθες και θέλει να ...είναι του ΑΥΡΙΟ! Θα τα καταφέρει ο Σάββας να την κάνει πόλη του αύριο;
ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ.... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;
Η απάντηση οσονούπω....

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ....

Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά....
ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ....
Πως να αλλάξει όταν αυτή η ομάδα κερδίζει;
Γύρω στον Κώστα Κουκοδήμο είναι μιά ομάδα ΓΥΝΑΙΚΩΝ που τον κάνουν ξεχωριστό....
Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΑ ΜΑΚΡΙΔΟΥ
Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
ΚΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ...ΑΔΕΡΦΗ (και ...βάλε) ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΛΟΥ....
ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ....

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.... ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ

Στις προηγούμενες εκλογές κάποιοι έστειλαν αυτήν την Κυρία στην Πιερία μου....
Κι εκείνη ήρθε...
Είδε φως και μπήκε...
Κι ύστερα εξαφανίστηκε....
Κάποιοι σίγουρα θα γίνουν σαν κι αυτήν κάποια στιγμή μετά τη μη ή μετά την εκλογή τους....
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.... ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ