PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΩΡΑ 21:58

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΣΥΝΠΙΕΡΙΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ... 
ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ...ΠΑΡΤΥ!!!
ΚΑΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΚΕΙ....
ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΛΗΣ ΖΑΜΑΝΤΖΑΣ ΕΚΕΙ....
ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΕΚΕΙ...
ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ....
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ

ΘΑΝΑΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΚΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ... ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ

Τα προβλήματα του Περιφερειακού Τύπου


thanasis-papageorgiou
Θ. Παπαγεωργίου: «Έχουμε χρέος όλοι μας να στηρίξουμε τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης»

Ερώτηση κατέθεσαν στη Βουλή 16 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προς τους...

ΚΑΙ ΤΟ PIERIA-GR ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ....
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ PIERIA-GR ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ....
ΗΣΥΧΗ ...ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ....
ΩΡΑ: 21 ΚΑΙ ΚΑΤΙ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ... ΒΓΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.... ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 30 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50...ΚΑΙ ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 μμ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΤΟ PIERIA GR ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ....

ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ...

«Το ανταλλακτικό εμπόριο και πως λειτουργεί»


ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 8:30 μ.μ.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Ομιλητής: Παπαϊωάννου Χρήστος Μηχ/γος Μηχανικός
Εκπρόσωπος του Δικτύου Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Μαγνησίας


Σε περιόδους κρίσης και οικονομικής δυσπραγίας οι λαοί εφευρίσκουν τρόπους επιβίωσης και αντιμετώπισης των οικονομικών τους προβλημάτων.
Το ανταλλακτικό εμπόριο (πανάρχαιος τρόπος συναλλαγής και ικανοποίησης αναγκών πριν...

ΣΦΥΡΙΞΑ ΚΙ ΕΛΗΞΕΣ ΡΕ....

ΚΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΙΛΩ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΤΙΠΟΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.....

Η ηλιοθεραπεία ενδυναμώνει το σπέρμα


Περισσότερο θα πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο όσοι άντρες επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε … 340 άντρες, η βιταμίνη D που παράγει ο οργανισμός όταν εκτίθεται στον ήλιο, βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος. Συγκεκριμένα, τα σπερματοζωάρια γίνονται πιο γρήγορα και πιο...

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,
Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν κι εσάς: άνθρωποι που κάθε πρωί πηγαίνουν να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Είμαστε άνθρωποι που εργάζονται σκληρά κάθε ημέρα για να ζήσουν και να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον στους...

Διαμαρτυρίες επαγγελματιών Νότιας Πιερίας


* ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ, ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ …ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

* ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ, ΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Παράπονα και διαμαρτυρίες εκφράζουν επαγγελματίες της Νότιας Πιερίας για την κατάσταση που συμβαίνει στην περιοχή με την παροχή αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος από την περιφερειακή ενότητα Πιερίας (τ. νομαρχία).

Συγκεκριμένα, ενώ η τουριστική περίοδος έχει ουσιαστικά αρχίσει, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την έναρξη λειτουργίας νέων καταστημάτων, επειδή υπάρχει καθυστέρηση ελέγχων προκειμένου να εκδοθούν οι άδειες.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Όπως υποστηρίζουν οι εν λόγω επαγγελματίες, έχουν καταθέσει αιτήσεις στον δήμο Δίου-Ολύμπου και έχουν πάρει προέγκριση λειτουργίας ενώ στη συνέχεια ο δήμος έχει στείλει την προέγκριση και τα σχετικά δικαιολογητικά στην περιφερειακή ενότητα (Π.Ε.) Πιερίας για ελέγχους και εξασφάλιση άδειας.

Σύμφωνα όμως με κάποιες πληροφορίες, το προσωπικό της αρμόδιας διεύθυνσης της Π.Ε. φαίνεται να μην επαρκεί για τόσους πολλούς ελέγχους, γι αυτό και η προώθηση διαδικασιών και η έκδοση των σχετικών αδειών καθυστερούν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι υπάλληλοι της Π.Ε. καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στο έργο τους αλλά λόγω του μεγάλου όγκου των φακέλων και των πολλών και διάσπαρτων ελέγχων ανά τον νομό, που πρέπει να γίνουν, δεν είναι δυνατόν να εκδώσουν άμεσα τις σχετικές άδειες (εφόσον βέβαια είναι όλα εντάξει από την πλευρά των επαγγελματιών).

ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ

Στο μεταξύ, οι επαγγελματίες έχουν καταβάλλει τα πρώτα ενοίκια, έχουν καταβάλλει σημαντικά ποσά για διαμόρφωση των χώρων των καταστημάτων τους, έχουν προμηθευτεί εξοπλισμό και προϊόντα. Και τώρα είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν, κάποιοι από αυτούς για αρκετές εβδομάδες, την περιφερειακή ενότητα Πιερίας πότε θα κάνει ελέγχους και θα γνωμοδοτήσει, ώστε στη συνέχεια να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας του καταστήματός τους.

Δηλώνουν δε αγανακτισμένοι διότι, όπως αναφέρουν, αρκετοί από αυτούς έχουν δανειστεί χρήματα για να ανοίξουν τα καταστήματά τους και ενώ πασχίζουν, εν μέσω πρωτοφανούς κρίσης, να βγάλουν τα έξοδά τους και να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους (δάνεια, αγορές επί πιστώσει, άλλα έξοδα κλπ), έρχονται άλλες αρμόδιες υπηρεσίες και προβαίνουν σε κλείσιμο αυτών των καταστημάτων .

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Γι αυτό, οι επαγγελματίες που διαθέτουν προέγκριση όχι όμως και άδεια, ζητούν την ενίσχυση του προσωπικού της αρμόδιας διεύθυνσης της περιφερειακής ενότητας Πιερίας και να δοθεί εντολή για γρήγορους ελέγχους και έκδοση γνωμοδοτήσεων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες οι αρμόδιοι υπάλληλοι ύστερα από οχλήσεις που έχει δεχθεί η υπηρεσία της περιφερειακής ενότητας, βρέθηκαν σε κάποια περιοχή της Νότιας Πιερίας για ελέγχους.

Όμως, όπως εκτιμούν οι επαγγελματίες, εάν τέτοια εποχή κάθε χρόνο δεν ενισχύεται η υπηρεσία της Π.Ε. με έκτακτο προσωπικό, τότε οι έλεγχοι θα καθυστερούν σε βάρος των επαγγελματιών, σε βάρος της τοπικής τουριστικής οικονομίας αλλά και ευρύτερα σε βάρος της εθνικής μας οικονομίας.

Η Π.Ε.Πιερίας στην έκθεση “Summer Expo Holidays”


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου η 5η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών ΄΄Summer Holidays Expo΄΄ , που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 22 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι και στην οποία συμμετείχε με επιτυχία η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Γι’ άλλη μια χρονιά η Πιερία, κέρδισε το στοίχημα και με σκοπό την προβολή του τουριστικού της προϊόντος αλλά και την παρουσίαση των εναλλακτικών προτάσεων διακοπών και των σύγχρονων τουριστικών υποδομών που προσφέρονται στην περιοχή , κατάφερε να προσελκύσει πλήθος ενδιαφερομένων στο stand της Π.Ε. Πιερίας.

Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, η διοργάνωση της έκθεσης ΄΄ Summer Holidays Expo ΄΄ συμβάλει στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Π.Ε.Πιερίας για ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού στην Πιερία διαφημίζοντας το νομό σε μια μεγάλη τουριστική αγορά όπως είναι της Αθήνας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας είχε την ευκαιρία να ΄΄ξεδιπλώσει΄΄ όλες τις ομορφιές του τόπου, ορεινούς και παραθαλάσσιους προορισμούς, να ενημερώσει για τους παραδοσιακούς οικισμούς, τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους καθώς και για τα πολιτιστικά δρώμενα του καλοκαιριού.

Το κοινό της έκθεσης είχε τη δυνατότητα να προμηθευτεί με έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό για τα αξιοθέατα, το φυσικό πλούτο και τις τουριστικές υποδομές της Πιερίας.

Το stand της Π.Ε.Πιερίας επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Θεόδωρος Αγοραστός, ενώ την Π.Ε.Πιερίας εκπροσώπησε ο υπάλληλος Αλέξης Πουλικίδης.

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανοίγει διάλογο για την ανάδειξη του Ολύμπου και των Πιερίων


Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ενημέρωσε τον Βουλευτή Πιερίας Θανάση Παπαγεωργίου για την υπογραφή από τον ίδιο σήμερα (25-5-2011) της έγκρισης και χρηματοδότησης του έργου «Ανάδειξη ορειβατικής διαδρομής Ολύμπου - εγκατάσταση συστημάτων προστασίας και εξοικονόμησης ενέργειας» προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

Ο κ. Γερουλάνος συζήτησε με τον κ. Παπαγεωργίου την δυνατότητα αξιοποίησης του ονόματος, του μύθου, της ιστορίας, του φυσικού και πολιτιστικού αποθέματος του μυθικού βουνού για την διεθνή προβολή της χώρας και της Πιερίας. Ο Όλυμπος αποτελεί τεράστιο φυσικό κεφάλαιο για την Ελλάδα και αναγνωρισμένο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της φύσης και ως τέτοιο, θα πρέπει να αναδειχθεί και να προβληθεί. Στο πλαίσιο αυτό όπως είπε ο κ. Γερουλάνος το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, θα ξεκινήσει διάλογο και θα αναζητήσει προτάσεις από τους αρμόδιους και ενδιαφερόμενους φορείς. Επίσης εκδήλωσε την επιθυμία αυτός ο διάλογος να γίνει και σε τοπικό επίπεδο με επίσκεψη του κ. Γερουλάνου στην Πιερία για την ανάδειξη και αξιοποίηση του Ολύμπου και των Πιερίων.

''ΠΕΛΕΚΑΣ TOUR 2011'



Με απόλυτη επιτυχία στεύθηκε μια ακόμη εκδήλωση της ποδηλατικής ομάδας του Σ.Ε.Ο.Κατερίνης, που πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συνεργασία της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας ,που συμμετείχε με πλήρη διασωστικό κλιμάκιο και δύο γιατρούς! Η ιδέα του “Πέλεκα TOUR” ξεκίνησε σαν μια πορεία διαμαρτυρίας, από την δραστήρια ομάδα ‘’Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα’’, που είχε αναδείξει από χρόνια το συγκεκριμένο πρόβλημα, που αποτελεί το απόστημα της γενικότερης μόλυνσης του ‘’Λέυκου ‘’ (Πέλεκα ποταμού) και Μαυρονέρι . Πέρυσι εξελίχθηκε σε εναλλακτικό αγώνα Μ.Τ.Β. και φέτος, προβλημάτισε πραγματικά τους πιο θαρραλέους ποδηλάτες από την βόρειο Ελλάδα , τερματίζοντες σε ένα αγώνα μεταξύ <<Παράδεισου –Κόλασης>> .Ενδεικτικά περισσότερες από 35 συμμετοχές ακυρώθηκαν στο άκουσμα και μόνο της διαδρομής! Δυστυχώς για τους διοργανωτές δεν υπήρχε στην κυριολεξία άλλος παρακαμπτήριος δρόμος καθώς και άλλος τρόπος για να αναδειχθεί ένα πρόβλημα, που εάν αφαιρέσεις το όνομα: Σβορώνος ,Κατερίνη και Πιερία το ζήτημα των ανοιχτών χωματερών –σκουπιδότοπων είναι ακόμα υπαρκτό σε όλη την Ελλάδα. Πάντως τίποτα δεν χάλασε το γενικότερο αισιόδοξο και ευχάριστο παρεϊστικο κλίμα που επικράτησε και παρόλο τον προβληματισμό των συμμετεχόντων ,σε όλους άρεσε η ιδέα και το καταπληκτικό ανοιξιάτικο μαγευτικό κατά τα άλλα τοπίο και η μοναδικής ομορφιάς διαδρομή δίπλα στο ποτάμι. Για τα τυπικά, δεκατρείς ήταν επίσημα οι συμμετοχές στον εναλλακτικό αγώνα και άλλοι δέκα περίπου ποδηλάτες έκαναν την βόλτα τους στο μονοπάτι εκτός συναγωνισμού ,ενώ ταυτόχρονα και μέχρι να τερματίσουν οι μεγάλοι ,γίνονταν συνέχεια αγώνες για τους λιλιπούτειους ποδήλάτες . Αυτός που ξεχώρισε από νωρίς και κέρδισε άνετα ήταν ο έμπειρος πολυνίκης, αθλητής ,προπονητής, ποδηλασίας Παναγιώτης Κάσπαρης BOTTECCHIA BIKE TEAM. Εντυπωσιακά πολυπληθής και κεφάτη ήταν η παρουσία του TEAM EVOLUTION BIKE από τα Γιαννιτσά. Τα συνολικά 20 χιλιόμετρα της διαδρομής δεν προβλημάτισαν σε απόσταση αλλά αξίζει να αναφέρουμε πως το πέρασμα <<κόλαση>> στοίχισε δύο τρυπήματα στα ελαστικά του πρώτου τερματίζοντα ! θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ακόμα για την υποστήριξη τους τα καταστήματα : PODILATO EU. , ‘’EXTREME sports “ Κατερίνης ,ΜΑΣΟΥΤΗΣ SUPER MARKET και ORIENT BIKES.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :www.pierialife.gr

  Η Πιερία ρε δεν ΠΩΛΕΙΤΑΙ    

Να τεθεί ο δήμαρχος σε αργία ζητά η αντιπολίτευση στο Ωραιόκαστρο

Τον κίνδυνο να τεθεί σε αργία, για υπόθεση ανάλογη με αυτή του δημάρχου Δίου - Ολύμπου, αντιμετωπίζει και ο δήμαρχος του καλλικρατικού δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Σαραμάντος, που κατηγορείται για παράνομη λήψη και δωρεάν χορήγηση αδρανών υλικών από το λατομείο του Μεσαίου. Πρωτόδικα ο δήμαρχος είχε καταδικαστεί σε...

Δελτίο αυστηρώς σαλονικιώτικο


Οι επί πτυχίω φοιτητές της κατεύθυνσης Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με την καθηγήτριά τους Άννα Παναγιωταρέα οργανώνουν και παρουσιάζουν το πρώτο ζωντανό δελτίο από τη Θεσσαλονίκη για τη Θεσσαλονίκη. Και ποια καταλληλότερη να τους βοηθήσει από την απόφοιτο του τμήματος και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του Σκάι, Σία Κοσιώνη, η οποία...

Έι Ψίτ Μαρίαααααααα ΥΠΑΡΧΕΙΣ;;;;

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΑ ΠΑΕΙ ΑΨΟΓΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ;;; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ.... Όμως εγώ την αποθύμησα. Έ ψιτ Μαρίαααααα ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην ανοικτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσει η παράταξη

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ

την ΤΕΤΑΡΤΗ 01-06-2011 στις 9:00 μ.μ.

ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΝΟΥ

ΤΕΛΕΙΑ;;;;;;;;;;;;

ΚΙ Η ΦΥΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ... Η ΖΩΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ...ΦΥΣΗ! ΝΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ.... ΚΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;;

Η κρίση και τα διόδια χτύπησαν την Εγνατία οδό


οικονομική κρίση χτύπησε και την κίνηση στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας οδού σε τμήματα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, όπου μειώθηκε η κυκλοφορία έως και 15%. Μείωση παρατηρείται και στην κυκλοφορία στο τμήμα μεταξύ Πολυμύλου - Βέροιας και Κοζάνης - Πολυμύλου, όπου...

Φουλάρουν και... γκαζώνουν, για να μην πληρώσουν!

Σκηνές βγαλμένες από το Χόλιγουντ διαδραματίζονται καθημερινά στα βενζινάδικα της Θεσσαλονίκης, αφού ολοένα και περισσότεροι οδηγοί ανεφοδιάζονται και στη συνέχεια αναχωρούν… σπινιάροντας, αφήνοντας τον πρατηριούχο εμβρόντητο και, φυσικά, φεσωμένο..

ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ...ΟΜΟΡΦΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ



 ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ...ΟΛΥΜΠΟ ΡΕ;;; Κι εννοώ βέβαια τα σενάρια εκείνα τα περί πώλησης ή ενοίκιασης περιοχής από ΜΕΓΑΛΟ τράστ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ... Βέβαια εκείνο που λείπει γενικά από τον ΟΛΥΜΠΟ μας, είναι το μάρκετινγκ καθώς δεν υπάρχει αποτέλεσμα, στα του ΟΛΥΜΠΟΥ πράγματα.... Εννοούμε βέβαια τα ....ΟΙΚΟΝΟΜΟΑΠΟΔΟΧΗΣ πράγματα!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;;; ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;;; ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ;;; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Σε συλλογή υπογραφών προχωρά ο Δήμος Δίου - Ολύμπου


Παραπομπή του θέματος στην Περιφέρεια για την διενέργεια δημοψηφίσματος
Στη συλλογή υπογραφών για τα διόδια προχωρά το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμος Δίου - Ολύμπου όπως ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της προχθεσινής ειδικής συνεδρίασης που συγκάλεσε ο...

Αντιπαραθέσεις και καταγγελίες στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης


Έντονες αντιπαραθέσεις και φραστικές επιθέσεις ήταν το χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης.
Αφορμή αρχικά η λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και ο...

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΣ ΛΑΜΠΟΝΙΚΟΣ

Ξετρύπωσα αυτή τη φωτογραφία του φίλου Νίκου Λαμπονίκου από τις εκλογές. Είναι ο Νίκος με την οικογένεια του. Εγώ πάντα στηρίζω ανθρώπους που αγαπούν να τους ...αγαπούν κι αυτό φαίνεται από την πόζα. Νίκο θέλω να σου πω πως στην ΑΓΑΠΗ σου για την Νότια Πιερία και την νέα τάξη πραγμάτων, σου δίνω το χέρι... Έτσι απλά ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σ ότι κάνεις....

Νίκος Παπανικολάου: Το Λιμάνι Θεσσαλονίκης να παραχωρηθεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης


Ζήτησε να γίνει συζήτηση για την παραχώρηση του αεροδρομίου Μακεδονία, της Εγνατίας ΑΕ, της ΕΛΒΟ και της εταιρίας αποχέτευσης Θεσσαλονίκης.
Η πρώτη επίσημη αντίδραση...

ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ

Είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη Κυριακή στην Παραλία - από μικτό κλιμάκιο της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας - οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο οκτώ αλλοδαποί παράνομοι πωλητές, ενώ κατασχέθηκαν 1000 περίπου...

Αξιότιμε κ. Πρύτανη

Με πολύ προσοχή παρακολουθώ τον τελευταίο καιρό τις ενημερώσεις σας σχετικά με τις δύσκολες μέρες που περνά η Πατρίδα μας και το Πανεπιστήμιο. Αποκορύφωμα οι τελευταίες σας τηλεοπτικές ενημερώσεις και η ανακοίνωσή σας στην εορταστική εκδήλωση της Κτηνιατρικής Σχολής την Τετάρτη 11η Μαΐου 2011 όπου μας ανακοινώσατε ότι τα πράγματα είναι τόσο άσχημα ώστε μπορεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και να «κλείσει» ! Ή μάλλον καλύτερα να μας το κλείσουν !
Ποιοί κύριε Πρύτανη θα αποφασίσουν να κλείσουν το...

Η "ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ" ΣΤΟ ...ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ

Ο χρήστης Kyriakos Thomaidis σχολίασε τη δημοσίευσή σας στην ομάδα ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Kyriakos Thomaidis23 Μάιος 3:01 μ.μ.
ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Δημήτρης Κεραηλίδης
ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΕΣΥ. 
ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;;;; ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΚΙ  ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, Ο ΔΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ...ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ "ΑΕΡΙΔΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

Τρέχεις γρήγορα, κινδυνεύεις λιγότερο…

Οι μεσήλικες που θέλουν να μάθουν πόσες πιθανότητες έχουν να πάθουν σοβαρό έμφραγμα ή εγκεφαλικό μέσα στην επόμενη δεκαετία, … δεν έχουν παρά να διασχίσουν τρέχοντας 1.600 μέτρα, αναφέρουν επιστήμονες από τις ΗΠΑ. Αναλύοντας στοιχεία από 11.000 άντρες, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως...
ΑΛΒΑΝΟΣ ΖΗΤΑ ΤΑ ...ΚΑΤΑΦΓΙΩΤΙΚΑ! ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ...ΠΕΡΙΧΩΡΑ;;; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ. ΡΕ ΟΥΣΤ

Διεκδικεί τα Καταφυγιωτικα και το τζαμί!

 ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ... ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ...ΧΑΣΕΙ;;;

Αλβανός υπήκοος με αγωγή προς το ελληνικό δημόσιο

Το θέμα ήρθε στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Κατερίνης μετά από αίτημα του υπουργείου Οικονομικών να αποσταλούν τα στοιχεία της περιοχής

Μείζον θέμα που έπεσε ως «κεραυνός εν αιθρία» στο δήμο Κατερίνης χαρακτήρισε την αγωγή που κατέθεσε Αλβανός υπήκοος σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, ο αναπληρωτής δήμαρχος Ζήνωνας Σατραζέμης, παρουσιάζοντας στοιχεία της υπόθεσης.
Όπως έγινε γνωστό ο εν λόγω Αλβανός υπήκοος κατέθεσε μέσω δικηγόρου του αγωγή σε βάρος του ελληνικού δημοσίου με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ «διεκδικεί» το τζαμί και περιοχή 300 στρεμμάτων μετά των κτισμάτων, δηλαδή σχεδόν όλο το συνοικισμό των Καταφυγιωτών στην Κατερίνη. 

Στην αγωγή υποστηρίζει ότι η περιοχή ανήκε σε Αλβανούς υπηκόους-συγγενείς του, και πως στη διαδικασία της απαλλοτρίωσης που έκανε το ελληνικό δημόσιο για να δώσει οικόπεδα στους Καταφυγιώτες, δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν δόθηκε η απαιτούμενη αποζημίωση στους προγόνους του.
Έτσι σήμερα, εγείρει θέμα αποζημίωσής του, υποστηρίζοντας πως κληρονομικώ δικαίω η έκταση του ανήκει!
Το θέμα αναμένεται να προκαλέσει πλείστες αντιδράσεις, ενώ ήδη το ελληνικό δημόσιο και συγκεκριμένα το υπουργείο Οικονομικών έχει ζητήσει τη συνδρομή του δήμου Κατερίνης προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση του έναντι του Αλβανού υπηκόου.
Ο δήμος εκτός των στοιχείων που θα αποστείλει στο υπουργείο, θα παρασταθεί στην εκδίκαση της αγωγής με δικηγόρο, απόφαση που έλαβε ομόφωνα χθες η Οικονομική επιτροπή του δήμου Κατερίνης.

Να σημειώσουμε ότι ο Αλβανός....

ΜΙΑ ....ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ....





Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ...ΠΡΩΙ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΝΤΕ στον ΣΚΑΪ 926 Ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ;;;; ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ  ρε που ζούμε ρεεεεεεεε μήπως στην μπανανία;;;;
ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΟΥ... ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΡΕ......
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ...ΠΕΝΑΛΤΥ, Ο ΜΑΚΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΘΑ ...ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....