PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011


K A T E R I N I   B Y   N I G H T
Once the sun goes down nighttime excitement goes up. The "where to go" question is only natural... Every one of the citi's restaurants and entertainment spots leaves unforgettable memories experienced in congenial surroundings.
For those who want to experience a thrilling night take your pick from the three main groups of entertainment spots: exotic...
ΆΡΑΓΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΑΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ...ΞΕΡΟΥΝ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
O ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΔΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙ;;;
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΣΔΡΕΪΚΟ ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΣΦΑΛΟΥΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....

"Έτσι χτυπήσαμε στο Λιτόχωρο"

Του ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ


Μέσα σ' αυτή την έκρυθμη κατάσταση, στη διάρκεια του 1945, ο Ζαχαριάδης άρχισε να προσανατολίζεται προς τον ένοπλο αγώνα του ΚΚΕ.
Αρχηγείο ανταρτών στον Γράμμο - Μάρτιος 1947. (Από τη φωτογραφική συλλογή του Ν.Ε. Τόλη)Αρχηγείο ανταρτών στον Γράμμο - Μάρτιος 1947. (Από τη φωτογραφική συλλογή του Ν.Ε. Τόλη)Στην αρχή μίλησε για «λαϊκή αυτοάμυνα» και στη συνέχεια για «ένοπλη λαϊκή αυτοάμυνα» απέναντι στις διώξεις που υφίσταντο οι αριστερές αντιμοναρχικές δυνάμεις.
Στα τέλη του 1945, μια αντιπροσωπεία του ΕΑΜ ετοιμαζόταν να επισκεφθεί το Λονδίνο, το Παρίσι και τη Μόσχα για να εκθέσει την κατάσταση στην Ελλάδα. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο γραμματέας του ΕΑΜ και μέλος της ηγεσίας του ΚΚΕ Μήτσος Παρτσαλίδης. Ο Ζαχαριάδης έδωσε εντολή στον Παρτσαλίδη να έλθει σε μυστική επαφή με τη σοβιετική ηγεσία και να εκθέσει την κατάσταση στην Ελλάδα.

ΘΑ ΜΑΘΕΙ "ΠΟΝΤΙΑΚΑ" ΚΙ Ο ΚΕΛΠΕΚΗΣ;;;


«Πόντιος» ο Κελπέκης



Σε μία κόμη πολύ καλή μεταγραφική κίνηση προχώρησε χθες η διοίκηση της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, καθώς συμφώνησε για συνεργασία ενός έτους με τον Χρήστο Κελπέκη. Ο Γιώτης Σταματόπουλος χρειαζόταν πάση θυσία έναν ικανότατο και έμπειρο τερματοφύλακα και τον βρήκε στο πρόσωπο του 38χρονου Χρήστου Κελπέκη.
Το βιογραφικό του Κελπέκη είναι...
http://1.bp.blogspot.com/-dmUCQZsk0Ls/Tiap60RsetI/AAAAAAAAB4w/kKQ21ztjdrQ/s1600/269664_2210218703861_1499281174_2413080_4306788_n.jpg

Γιώργο Σαμανλή σ ευχαριστώ για την φωτογραφία της τότε ...Κατερίνης

Στην τότε Κατερίνη βλέπουμε γνωστά πρόσωπα;;;
Μιά φορά κι έναν καιρό στην τότε Κατερίνη...
Παρακαλούμε όσοι, όποιους γνωρίζουν στην φωτογραφία να μας γράψουν στο μέιλ του Μπλόγκ....
Το σίγουρο είναι πάντως πως ο κύριος με τα γυαλιά πίσω από τον στρατιώτη λέγεται ΣΑΜΑΝΛΗΣ....
Οι άλλοι;;;

ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...

ΕNΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΒΕΒΑΙΑ...
ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ....
ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ....
ΤΙ;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ;
ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ...
ΘΑ Σ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ...
ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΩΩΩΩ
ά ρε Τόλη....
ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΩ ΜΩΡΕ ...ΚΡΙΣΗ
ΚΙ ΑΡΜΕΝΙΖΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΑ....
ΝΑΙ ΡΕ ΑΡΜΕΝΙΖΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΑ...
ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΛΑ...
ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΑ... ΠΑΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.... ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.....
ΚΑΠΟΤΕ ΕΧΤΙΖΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ ΤΗ ΜΕΡΑ
ΤΩΡΑ Η ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....
ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩ
ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩ
ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
ΚΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥ - ΦΕΥΓΩΩΩΩΩ

«Πολιτική μου υποχρέωση είναι να μεταφέρω τα προβλήματα, στα κέντρα λήψης αποφάσεων», ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ;;;


Συνάντηση Γ. Αμοιρίδη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, είχε ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αμοιρίδης, όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν τη μείωση κόστους των αγροτικών εφοδίων, την καλύτερη λειτουργία της αγοράς προς όφελος παραγωγών και καταναλωτών, αλλά και εκείνο της επιμονής της ΕΑΣ Πιερίας να εισπράττει ποσά για την συμπλήρωση των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης.
Ο κ. Αμοιρίδης, παρέδωσε στον υπουργό, γραπτές και επώνυμες καταγγελίες αγροτών του νομού μας, σύμφωνα με την οποία κλήθηκαν να πληρώσουν στην ΕΑΣ Πιερίας, ποσό πολύ μεγαλύτερο από όσο προβλέπεται για την κατάθεση των συγκεκριμένων Αιτήσεων.
Ουσιαστικά, ήταν η πρώτη φορά που τέθηκαν υπόψη του Υπουργείου επώνυμες καταγγελίες που αφορούν το Νομό Πιερίας, κάτι που δίνει το δικαίωμα στον υπουργό, να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συμμόρφωση της ΕΑΣ.
«Ο κ. Σκανδαλίδης, έδωσε διαβεβαιώσεις ότι από σήμερα Δευτέρα κι όλας, θα επιληφθεί του θέματος», δήλωσε ο κ. Αμοιρίδης.
Ο βουλευτής Πιερίας, συμπλήρωσε ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι να εφαρμοστεί ο νόμος, να μην επιβαρυνθούν με επιπλέον έξοδα οι αγρότες και βέβαια να επιστραφεί το επιπλέον ποσό που έλαβε η ΕΑΣ Πιερίας, στους δικαιούχους. «Πολιτική μου υποχρέωση είναι να μεταφέρω τα προβλήματα, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις φορέων και πολιτών, στα κέντρα λήψης αποφάσεων», κατέληξε ο κ. Αμοιρίδης.

"Ραγκούση θα΄ρθει η ώρα σου",



Μας έβαλες νέους ανθρώπους μέσα στο φέρετρο, όμως θα΄ρθει και η δική σου ώρα'',
έλεγαν στον υπουργό Γιάννη Ραγκούση οι ιδιοκτήτες ταξί της Λαμίας, από τα διόδια της Αγ. Τριάδας στο Μώλο. Τα "καπελάκια" των ταξί τοποθετήθηκαν στην νεκροφόρα, όπως και το φέρετρο...

Το κονβόι ξεκίνησε από τη Λαμία για τα διόδια της Αγ. Τριάδας, όπου σήκωσαν και σήμερα τις μπάρες οι ιδιοκτήτες ταξί της Λαμίας. ''Είμαστε ακόμη ζωντανοί μέσα στο φέρετρο. Κύριε κοινοτάρχα θα ΄ρθει η ώρα σου, είμαστε νέοι άνθρωποι, δεν είμαστε για το φέρετρο''... έλεγαν μεταξύ άλλων στη...... κηδεία του "επαγγέλματος" οι ταξιτζήδες.

Η απεργία συνεχίζεται και αύριο το πρωί θα έχουμε νέο γύρο κινητοποιήσεων με προσυνάντηση στην έκθεση.

ΌΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ...ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ


«Ένοχο» το πάχος για τον καρκίνο του μαστού.

μελέτη που δημοσιεύεται στη «Βρετανική Επιθεώρηση Καρκίνου» (BJC).
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης μελέτησαν τους ιατρικούς φακέλους 6.300 μετεμμηνοπαυσικών γυναικών, αναζητώντας παράγοντες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί μερικές ανέπτυξαν όγκους ευαίσθητους στις ορμόνες και άλλες όχι.
Στην ίδια έρευνα σημειώνεται επίσης ότι

Είμαι υπερήφανος για τους Ελληνες που δεν σταμάτησαν τον αγώνα στην πρώτη δυσκολία.



Είμαι υπερήφανος γι αυτούς που βάζουν τον αγώνα πάνω από τα μπάνια του λαού και αντί να τρέχουν στις παραλίες, ξημεροβραδιάζονται μέρα νύχτα στο Σύνταγμα, διεκδικώντας τα δικαιώματα μας για λογαριασμό μας.

Είμαι υπερήφανος γι αυτούς που δε μάσησαν ούτε από τα χημικά, ούτε από την κρατική και παρακρατική βία.

Είμαι υπερήφανος γι αυτούς που κατάφεραν να δημιουργήσουν μια τόσο δυνατή και ενωμένη ομάδα, που όσα κόλπα κι αν δοκίμασε το σύστημα, δεν κατάφερε να τους διασπάσει.

Είμαι υπερήφανος για τους αγωνιστές της πραγματικής δημοκρατίας που ξέρουν τι να ζητήσουν και πως.

Είμαι υπερήφανος για τους 300 Ελληνες.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.

ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΌΤΑΝ ΛΕΜΕ "ΚΑΥΤΟ" ΕΝΝΟΟΥΜΕ hot ...ΠΣΚ


Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα...

"Καυτό" και αυτό το Σαββατοκύριακο.

http://img.protothema.gr/141C1494A14E85C11F04A7C6651E7090.jpg
Αναλυτικότερα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 31 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 21 ως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 ως 35 στη Δυτική Ελλάδα, 24 ως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Τοπικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

Καλό καιρό περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 ως 32 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.

ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Η ΚΟΡΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ;;;


Αυτοκτόνησε κόρη γνωστού επιχειρηματία στην Καβάλα

Αυτοκτόνησε κόρη γνωστού επιχειρηματία στην Καβάλα

Κόρη γνωστού επιχειρηματία της Καβάλας αυτοκτόνησε στις 03.30 τα ξημερώματα, σύμφωνα με το xanthipress.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η νεαρή κοπέλα έπεσε από τον τρούλο υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και έδωσε τέλος στη ζωή της. Στο ξενοδοχείο επικράτησε πανικός και αμέσως έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας, που συνεχίζουν να ερευνούν τα αίτια του θανάτου.
Εικάζεται ότι ερωτικοί λόγοι την ώθησαν στην αυτοκτονία, καθώς η 24χρονη δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η τοπική κοινωνία της Καβάλας εμφανίζεται συγκλονισμένη και όπως είναι λογικό το θέμα αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης...

Zougla.gr



Η έξαρση στα «φέσια» της αγοράς ηλεκτρικού ρεύματος φέρνει παρέμβαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) που εισηγείται σειρά μέτρων, όπως την υποχρεωτική καταβολή προς τις εταιρείες ηλεκτρισμού μεγαλύτερου ύψους εγγύησης για όσους καταναλωτές...


έχουν «κόκκινο ιστορικό».
Στο τέλος Ιουνίου οι απλήρωτοι προς τη ΔΕΗ λογαριασμοί έφταναν στα 420 εκατ. ευρώ (από 330 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι), αυξήθηκαν δηλαδή κατά 30%, ενώ αντίστοιχα προβλήματα με «φέσια» αντιμετωπίζουν και οι εναλλακτικοί πάροχοι. Από το ποσό αυτό, 100-110 εκατ. ευρώ θεωρούνται επισφάλειες καθώς πρόκειται για καθυστερήσεις άνω του εξαμήνου και αφορούν 190.000 νοικοκυριά ή μικρές επιχειρήσεις, από το σύνολο των 7,5 εκατ. πελατών της ΔΕΗ.

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας εισηγείται ένα πακέτο μέτρων για τον έλεγχο της κατάστασης, όπως να τεθεί όριο στη δυνατότητα ενός πελάτη να αλλάζει προμηθευτή ώστε να μπει φρένο στις συχνές μετακινήσεις καταναλωτών με ληξιπρόθεσμες οφειλές από εταιρεία σε εταιρεία, η πληρωμή του τιμολογίου με πάγια εντολή μέσω καταθετικού λογαριασμού του πελάτη σε τράπεζα κ.λπ.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους κακοπληρωτές υπάρχει μια διαρκώς αυξανόμενη κατηγορία που δεν πληρώνουν συστηματικά το ρεύμα και που ακολουθούν την εξής πρακτική: δεν εξοφλούν τους λογαριασμούς τους σε μια εταιρεία (π.χ. ΔΕΗ) και όταν απειληθούν με διακοπή του ρεύματος, «μετακομίζουν» σε άλλη εταιρεία, φεσώνουν και αυτή κ.ο.κ. Και αυτό, καθώς βάσει του υφιστάμενου νομικού πλαισίου η αλλαγή προμηθευτή δεν μπορεί να παρεμποδιστεί λόγω ύπαρξης ληξιπρόθεσμων οφειλών του πελάτη.

ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ ΑΝΑΝΙΑΔΗ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ; Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ....
ΑΝΘΙΜΟΣ Ο ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΘΙΜΕ ΓΙΕ ΤΟΥ ΤΙΜΟΥ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ....

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ - ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚ

Η Πολιτική αναίδεια της Αντιπολίτευσης

Η Τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένας σημαντικός θεσμός που απαιτεί αίσθημα ευθύνης, σεβασμό στην αλήθεια και πραγματικό εξοβελισμό της δημαγωγίας. Οι ακρότητες, ασυναρτησίες και οι εμπάθειες δεν εξυπηρετούν την δημοτική υγεία άσχετα αν κάποιοι λαϊκίστικα τις καταδικάζουν. Αυτά κύριοι της αντιπολίτευσης πρέπει να φαίνονται όχι μόνο στον καθημερινό μας λόγο αλλά και έμπρακτα στον αγώνα δράσης για την βελτίωση της Ποιότητας ζωής. Από την πλευρά μας αποδεικνύουμε ότι βρισκόμαστε σε ημερήσια βάση δίπλα στον δημότη με παρεμβάσεις και ενέργειες για να μετατρέψουμε την Βόρεια Πιερία σε βωμό της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Πριν λίγες μέρες ο Δήμαρχος σε Συνέντευξη Τύπου απαρίθμησε παρεμβάσεις και τον προγραμματισμό κατά την εξαμηνιαία παρουσία της νέας Δημοτικής Αρχής. Περιέγραψε με σαφήνεια τον δημοτικό προγραμματισμό, τις δυνατότητες και εξέθεσε τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα.
Το μοναδικό όπλο της Ενωτικής Πορείας είναι το απίστευτο μείγμα λαϊκισμού και ανευθυνότητας επιχειρώντας μ’ έναν ορυμαγδό ψευδών διατυπώσεων να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Τέτοια μικροπολιτικά ψεύδη μετατρέπουν την Ενωτική Πορεία σε Κατηφορική Πορεία Παρακμής. Οι κραυγές των σπιθαμιαίων της πολιτικής δεν μπορούν να ανατρέψουν την πραγματική διάθεση της Δημοτικής Αρχής για Δημιουργική Ανάπτυξη.
Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ. Ευάγγελος Πολύζος είναι γνωστός για την προσφορά του, την τιμιότητα του αλλά προπαντός για την εργατικότητα του για τα δημοτικά δρώμενα. Κρίθηκε έξι φορές από τον λαό της Πιερίας και αναγνωρίστηκε πανελλαδικά για την Ποιότητα του. Η υποτίμηση του πρόσφατου ηχηρού αποτελέσματος δεν ταρακούνησε την παρέα του κ. Λαγδάρη. Αναρωτιόμαστε αν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης διαθέτει την κοινωνική και πολιτική νομιμοποίηση να στηρίξει όλα αυτά τα ασύστολα ψεύδη που γράφει και στον τόπο καταγωγής του.
Για τελευταία φορά τονίζουμε ότι όσοι έχουν να προσάψουν κάτι για την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο να τα καταθέσουν το ταχύτερο στον Εισαγγελέα.
Όσο για τις «Μπακαλοκαταστάσεις» και τα χρέη του κ. Λαγδάρη όταν ήταν Δήμαρχος και που ενεργούσε σαν ιδιωτική επιχείρηση θα ασχοληθούν όταν πρέπει οι αρμόδιοι.
Σχετικά με την Μελέτη του Αποχετευτικού Δικτύου του Δήμου Πύδνας έχουμε να ενημερώσουμε ότι ενώ η Σύμβαση υπεγράφη στις 3-12-2004 με λήξη προθεσμίας παράδοσης όλων των μελετών την 3-3-2006 ( συνολική διάρκεια σύμβασης 15 μήνες) δεν παραδόθηκαν αλλά και δεν παραλήφθηκαν από τον Δήμο Πύδνας οι παραπάνω μελέτες στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα που Δήμαρχος ήταν ο κ. Λαγδάρης. Η παράλειψη αυτή, λόγω της αναθεώρησης τιμών μέσω των ανάλογων συντελεστών αναθεώρησης είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της συμβατικής αμοιβής από 450.000 ευρώ σε 702.883,12 ευρώ, οπότε και ο Δήμος θα έπρεπε να καταβάλει από ιδίους πλέον πόρους την παραπάνω διαφορά ποσού. Εάν πιστεύει στην νομιμότητα των ενεργειών του ας αποστείλει ως υπεύθυνος τότε Δήμαρχος ο κ. Λαγδάρης τον σχετικό φάκελο στις αρμόδιες αρχές να το κρίνουν πριν γίνει αυτό με τρόπο που θα του στοιχίσει.
Για το τι έργο προσφέρει η παρούσα δημοτική αρχή μέσα στις πραγματικά δύσκολες οικονομικά καταστάσεις και υπό τον οικονομικό κλοιό των «μνημονίων» της κυβέρνησης μπορεί ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης να ρωτήσει τους συνδημότες του… και αν ζει εκτός πραγματικότητας και εκτός τόπου και χρόνου εμείς δεν ευθυνόμαστε.
Η απύθμενη αναίδεια, το θράσος και η μυωπική θεώρηση της τοπικής αυτοδιοίκησης από την αντιπολίτευση την οδηγούν σε ευτελείς κατακρίσεις εναντίον της πραγματικότητας που δεν μπορούν να δεχτούν!!
Τους συμβουλεύουμε να πάψουν να χρησιμοποιούν τον θεσμό της Αντιπολίτευσης για καταστροφικό και μόνο σκοπό στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής. Επιτέλους ας αρχίσουν την αξιόπιστη κριτική για να αντιμετωπίσουμε μακρυά από σκοπιμότητες την Ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας


Γραφείο Τύπου του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού

Μουσικό αφιέρωμα σε Ελύτη και Γκάτσο


* ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/7 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ ΔΙΟΥ
* ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/7 ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - ΚΥΖΙΡΟΓΛΟΥ - ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΥΣΩΝΑ.... ΤΙ ΛΕΝΕ;;;

Kι ο Θόδωρος Κυζίρογλου ο γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου με το παγωτό του δροσίζεται εκεί στον πεζόδρομο... Δύο παλαίμαχοι του Πιερικού στην φωτογραφία κι ένας παλαίμαχος αθλητής τίνος αθλήματος;;; Το κουίζ για τον Ηλία τον Χρυσικό συνεχίζεται... Σε ποιό άθλημα είναι παλαίμαχος ο Χρυσικός;;; Δίπλα τα λέει με τον Λάκη Παπαϊωάννου τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας....

Ο MR MONEY THΣ ΕΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ...

Ξέρετε ποιός είναι ο κύριος που του μιλάει ο όρθιος κύριος;;;
Ξέρετε πως έχει σχέση με την Πιερία;;;
Ξέρετε πως είναι από την Πιερία;;;
Ξέρετε πως τον λένε Παυσανία Παπανικολάου κι είναι από την Κατερίνη;
Ξέρετε πως είναι ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΙΛΑΒΙΟΥ;
Ξέρετε πως είναι το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ Ο Παυσανίας Παπανικολάου;;;
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΈΝΑ "ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ" ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο MR ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο MR MONEY ΤΗΣ ΕΠΟ....

Έχετε βαρεθεί τις συνηθισμένες βουτιές και ψάχνετε κάτι πιο ευφάνταστο για να γεμίσετε τα καλοκαιρινά σας μπάνια;

Έχετε βαρεθεί τις συνηθισμένες βουτιές και ψάχνετε κάτι πιο ευφάνταστο για να γεμίσετε τα καλοκαιρινά σας μπάνια; Η νέα τρέλα της παραλίας, με τις πόζες πάνω από το νερό δίνει τη λύση και στους πιο αναποφάσιστους (Pics)

Θυμάστε όλοι τη μόδα του ''planking'', στο οποίο άνθρωποι σε δημόσιους χώρους, στα πιο απίθανα σημεία, πόζαραν έχοντας το κορμί τους τελείως τεντωμένο. Αυτό το ''φαινόμενο'' λόγω καλοκαιριού, μεταφέρθηκε και στην παραλία.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΜΑΜΑ....

Με λένε Κρίτων...
Θέλετε και το επίθετό μου;
Πριτς...
Είμαι Βουλευτής... τι; δεν το πιστεύετε; Ναι ρε είμαι βουλευτής και μάλιστα ...Ευρωβουλευτής σας...
Με λένε Κρίτω
κι είμαι και γιός της μαμάς μου της Μαρίας....
Την ξέρετε;
Κάντε μιά αναδρομή και θα θυμηθείτε...
ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΗ...
ΚΡΙΤΩΝ ΑΡΣΕΝΗΣ...
ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;;;
Μανώλης Κοσμαδάκης; Ένας φίλος από τα παλιά της μαμάς...
Σήμερα ο Μανώλης είναι πρόεδρος...
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;
ΚΑΜΙΑ... ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΜΑΜΑ.... ΤΙ; ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ...

Τα παραπάνω εσώψυχα του Ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη είναι υποθετικά. Καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα κι είναι αποκύημα της φαντασίας του συγγραφέως. Του ζητούμε συγνώμη. Κύριε Κρίτωνα Αρσένη σας αγαπούμε και θέλουμε κάποτε να σας δούμε και βουλευτή Πιερίας... Μήπως οι άλλοι που μας υπηρέτησαν κατά καιρούς καλύτεροι ήταν από σας... ή από τη Μαμά Αρσένη;;; Άλλωστε βλέπεις πως η επιλογή της στο Ψυχιατρείο ο Μανώλης Κοσμαδάκης πάει άψογα....

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ...ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΚΑΜΠΙΓΚ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ;;;


Πώς να φλερτάρεις σε παραλία ... γυμνιστών !

Οδηγία Νο 1: Μείνε χαλαρός. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρίσκεσαι στην τσίτα
 –αν και δε θα το γλυτώσεις στην αρχή. Δεν βρίσκεσαι σε ζωολογικό κήπο για να
 χαζεύεις τους γύρω σου. Μαζί σου δεν ασχολείται κανείς. Νιώσε άνετα, γιατί μόνο
 τότε θα νιώσουν άνετα και οι γύρω σου με σένα. Χαμογέλα, γίνε φιλικός, σα να
 βρίσκεσαι σε μια ήσυχη οικογενειακή παραλία.

Οδηγία Νο 2: Αν συνηθίζεις να παίζεις ρακέτες, βόλεϊ, ή φρίσμπι στην παραλία
 κάντο κι εδώ – αρκεί βέβαια να μην ενοχλείς τους γύρω. Είναι μια πρώτης τάξεως
 ευκαιρία για να καλέσεις κάποια να παίξει μαζί σου και να γνωριστείτε καλύτερα.

Οδηγία Νο 3: Δεν την κοιτάς πουθενά αλλού, εκτός από τα μάτια της. Το
 ξέρουμε ότι το μάτι σου θα έχει την τάση να πέσει σε αυτά που υπό άλλες συνθήκες
 δεν μπορεί να δει, αλλά είναι αγενές και γελοίο. Να θυμάσαι πως ο συνειδητοποιημένος
 γυμνιστής δεν είναι επιδειξιομανής. Για εκείνον ο γυμνισμός είναι στάση ζωής κι όχι
 ο προθάλαμος για ένα one night stand. Γι αυτό κι αν θέλεις να προσεγγίσεις κάποια
 αιθέρια ύπαρξη, διατήρησε επαφή με τα μάτια της και μόνο. Αυτό δείχνει πως την
 υπολογίζεις γι αυτό που είναι κι όχι για τις καμπύλες της (μην αναλύσουμε αν είναι
 αλήθεια αυτό τώρα).

Οδηγία Νο 4: Μην κάνεις κανένα σχόλιο για το σώμα της, εκτός αν κάνει εκείνη
 για σένα (ελπίζουμε θετικό). Προσπέρασε το γεγονός ότι βρίσκεται γυμνή μπροστά σου. Ξεκίνα μια χαλαρή συζήτηση μαζί της όπως θα έκανες σε οποιαδήποτε άλλη παραλία.

Οδηγία Νο 5: Μη φανείς ότι ντρέπεσαι ή αισθάνεσαι άβολα επειδή νιώθεις
 γυμνός. Θα δείξεις «ασυμβατότητα» με εκείνη. Πρότεινέ της να κάνετε μια
 χαλαρή βόλτα κατά μήκος της αμμουδιάς.

Οδηγία Νο 6: Για λόγους...

Η Tammy Lee Hilton συνελήφθη ακριβώς μετά τον γάμο της καθώς εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα από το 2009 για κακούργημα…



Αυτές οι φωτογραφίες μπορεί να απεικονίζουν μια γυναίκα που μόλις παντρεύτηκε όμως σίγουρα δεν θα φέρνουν και τις καλύτερες αναμνήσεις, αφού τραβήχτηκαν μέσα στην φυλακή…


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Η Tammy Lee Hilton συνελήφθη ακριβώς μετά τον γάμο της καθώς εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα από το 2009 για κακούργημα…

Αφού λοιπόν ο παπάς της πέρασε τα δεσμά του γάμου, της πέρασε και η αστυνομία τις χειροπέδες, οδηγώντας την στο αστυνομικό τμήμα και τραβώντας την φωτογραφίες με το πέπλο και το άσπρο νυφικό.

...ΒΟΥΤΗΞΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


Συνελήφθησαν δυο άτομα για διαρρήξεις οχημάτων.



Χρησιμοποιούσαν κλεμμένο όχημα

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 28 ετών και ένας αλλοδαπός υπήκοος Σλοβενίας 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και για παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Ειδικότερα, στον Κορινό Πιερίας, ύστερα από καταγγελίες πολιτών για διαρρήξεις των Ι.Χ. Επιβατηγών αυτοκινήτων τους, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη δύο άτομα, τα οποία διέρρηξαν (3) οχήματα αφαιρώντας συνολικά (100) ευρώ, (1) κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά έγγραφα των παθόντων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες είχε κλαπεί από περιοχή της Θεσσαλονίκης και στο οποίο οι δράστες είχαν αντικαταστήσει τις πινακίδες με άλλες παράνομες.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία των δραστών, ενώ το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

ΒΑΝΙΑΣ ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟ "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 16 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ"

Ο ΒΑΝΙΑΣ ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ala ATHLITIKA... ΗΤΑΝ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ.



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 16 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
ΕΙΠΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ  ... ΣΤΟΥΣ 95,3 FM




Ένα ζευγάρι από την Γερμανία έμαθε ότι έπρεπε να κάνει πρώτα σεξ για να αποκτήσει παιδί!




Ένα ζευγάρι από την Γερμανία έμαθε ότι έπρεπε να κάνει πρώτα σεξ για να αποκτήσει παιδί! Το εν λόγω ζευγάρι πήγε σε κλινική γονιμότητας έπειτα από οκτώ χρόνια γάμου και αφού δεν είχαν κάνει παιδιά για να…
μάθουν την αιτία. Οι γιατροί στην πανεπιστημιακή κλινική του Lubek υπέβαλαν το ζευγάρι σε μια σειρά εξετάσεων για να αποκαλυφθεί ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα γονιμότητας.
«Όταν τους ρωτήσαμε πόσο συχνά κάνουν σεξ, μας κοίταξαν με μεγάλη απορία και απάντησαν: «Τι εννοείτε σεξ,» είπε ο εκπρόσωπος της κλινικής.
«Δεν μιλάμε για διανοητικά καθυστερημένους ανθρώπους αλλά για ένα ζευγάρι που μεγάλωσε σε θρησκευόμενο περιβάλλον και που απλώς δεν γνώριζε τον σωστό τρόπο αναπαραγωγής,» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Ο 36-χρόνος σύζυγος και η 30-χρονη σύζυγος τώρα κάνουν σεξοθεραπεία ενώ οι υπεύθυνοι της κλινικής αναζητούν και άλλα τέτοια ζευγάρια που έχουν έλλειψη σεξουαλικής επιμόρφωσης.

«Έλληνας πρώην τσάρος με υδατοσυλλέκτη στη Σέριφο και αυθαίρετο στο δάσος….»



Δεν γελιέστε είναι αυτός που έψαχνε το google maps για να βρεί τους Έλληνες που έχουν πισίνα…

Η Καγκελάριος της Γερμανίας ακόμη και... τώρα κάνει τη δύσκολη για να παρευρεθεί στη Σύνοδο…Λές και τη καλέσαν να πάει εκδρομή…

Ο κύριος Βενιζέλος ζητάει τη τελευταία εθνική συστράτευση…Αν «εφαρμοστεί» ο εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου δε θα μείνει τίποτε…εθνικό…

Σε κατάθλιψη ο κύριος Παπανδρέου…Έχει πάθει jet lang από την έλλειψη jet lang…
Έχει πολύ καιρό να ταξιδέψει και πραγματικά ανησυχώ…

Τη δόξα του κυρίου Παπανδρέου ζήλεψε ο κύριος Μανώλης και ανέβηκε στο μπαλκόνι να παράσχει στήριξη στους Αυτοκινητιστές….Μπορεί να τυπώσει και κάποιο μπλουζάκι ή να «φάει» και κανένα δακρυγόνο…..Η δημαγωγία κερδίζεται στο δρόμο αλλά και το δίκιο χάνετε όταν φαίνεται κάτι υποκινούμενο…

Και κανείς δεν αναρωτήθηκε το σημαντικότερο…Τι κέρδος μπορούν να έχουν οι Αγορές από μια συνολική χρεοκοπία σε Ευρώπη και Αμερική εκτός από έναν ανοιχτό δρόμο σε πολιτική κοινωνική και εθνική παρέμβαση αργότερα όταν η κατάσταση θα έχει φτάσει σε πλήρη εξαθλίωση…;

Μακιγιάζ: Συμβουλές για εντυπωσιακές βλεφαρίδες

Όλες μας θέλουμε μεγάλες πυκνές και γυριστές βλεφαρίδες και μπορούμε να το πετύχουμε διαλέγοντας την κατάλληλη μάσκαρα και απλώνοντάς την σωστά. Αν θέλετε να πετύχετε ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα ή ένα πιο glamorous βραδινό look, μπορείτε να τοποθετήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες.

Ένας έφηβος στη Φλόριντα των ΗΠΑ, σκότωσε τους γονείς του με ένα σφυρί και μετά έκανε ένα μεγάλο πάρτι με τα πτώματά τους, να βρίσκονται μέσα στο σπίτ

Ένας έφηβος στη Φλόριντα των ΗΠΑ, σκότωσε τους γονείς του με ένα σφυρί και μετά έκανε ένα μεγάλο πάρτι με τα πτώματά τους, να βρίσκονται μέσα στο σπίτι!
Αυτό ισχυρίζεται η αστυνομία για τον 17χρονο Tyler Hadley, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τους γονείς του Blake και Mary-Jo Hadley, το Σάββατο πριν 40-60 άτομα εμφανιστούν για ένα πάρτι στην κατοικία της οικογένειας στο Port St Lucie, μετέδωσε ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.
Η αστυνομία στο Port St Lucie έλαβε μια ανώνυμη πληροφορία την Κυριακή το πρωί ότι το αγόρι έχει σκοτώσει τους γονείς του και ότι τα πτώματα ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι τους.
Όταν έφθασαν στο σπίτι της οικογένειας, τα σώματα των γονέων ήταν κλειδωμένα στην κεντρική κρεβατοκάμαρα με το φονικό όπλο να βρίσκεται κοντά τους.
Οι αστυνομικοί είπαν ότι φαίνεται, πως ο 17χρονος επιχείρησε να κρύψει τα πτώματα τοποθετώντας πετσέτες, κουβέρτες και κορνίζες πάνω τους.
Το κίνητρό του δεν είναι ακόμη γνωστό, καθώς αρνήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις.
Σημειώνεται, ότι ο Tyler Hadley αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες φόνου πρώτου βαθμού και παρέμεινε υπό κράτηση χωρίς να έχει ομολογήσει.

Μεγάλη και ενθουσιώδης η συμμετοχή φίλων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην βραδιά που διοργανώθηκε από το Τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.ΚΑΤ.

Μεγάλη και ενθουσιώδης η συμμετοχή φίλων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στην βραδιά που διοργανώθηκε από το Τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.ΚΑΤ. το Σάββατο 15 Ιουλίου στο CLUB OMILOS στην Παραλία Κατερίνης. Χωρίς ομιλίες και ιδιαίτερες προσκλήσεις, συγκεντρώθηκαν πάνω από 200 άτομα, γονείς ιστιοπλόων, οι εκπαιδευόμενοι του Τμήματος Ιστιοπλοΐας Ενηλίκων και πλήθος κόσμου, που με θέα την πανσέληνο και τα σκάφη του Ν.Ο.ΚΑΤ. στην βραδινή τους προπόνηση, απόλαυσαν ένα ποτό σε άκρως «ιστιοπλοϊκό» κλίμα.

Η σκέψη για διοργάνωση αυτής της όμορφης βραδιάς ξεκίνησε όταν το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου και ο προπονητής του τμήματος κος Νίκος Σταυρίδης «άκουσαν» την επιθυμία των μικρών ιστιοπλόων για βραδινή προπόνησή τους την ημέρα της Πανσέληνου. Και τελικά η σκέψη τους αυτή, χάρισε τις ομορφότερες ίσως εικόνες στο CLUB OMILOS, με τα σκάφη του Ομίλου κάτω από το φώς του φεγγαριού και τους μικρούς αθλητές του Ομίλου, να προσπαθούν να επιδείξουν τις ικανότητές τους, μπροστά στα μάτια των γονέων τους και στον πολύ κόσμο που συγκεντρώθηκε. Δημιούργησε τις ομορφότερες σκέψεις για το μέλλον αυτών των παιδιών στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας που κατάφεραν να γίνουν ο καλύτερος τρόπος διαφήμισης του αθλήματος αλλά και του τόπου τους, σε μια πόλη που αυτήν την περίοδο σφύζει από ξένους επισκέπτες οι οποίοι κοιτούσαν γοητευμένοι και φωτογράφιζαν ασταμάτητα την προσπάθεια των μικρών αθλητών.

Μετά την εκδήλωση, οι μικροί ιστιοπλόοι επιβραβεύθηκαν από τον προπονητή τους με βραδινό μπάνιο στην θάλασσα, ενώ κάποιες παρέες διασκορπίστηκαν στην προβλήτα του Ν.Ο.ΚΑΤ. με κιθάρες και απόλαυσαν την ηρεμία της πανσέληνου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης με τις οικογένειές τους, με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο του Ν.Ο.

Επτά τρόποι να ανανεώσετε το λουκ

Είναι Άνοιξη. Είναι ώρα για μια μικρή αλλαγή που θα σας δώσει καινούργια όψη και όρεξη για ζωή. Δοκιμάστε:
1. Προσθέστε ανταύγειες στα μαλλιά σας. Τολμείστε λαμπερό χρυσό, προτείνουν οι ειδικοί.
2. Απαραίτητο όπλο ένα σαμπουάν για τόνωση του χρώματος.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής της Κατερίνης να περιορίσει δραστικά το παραεμπόριο που πλήττει την τοπική οικονομί


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής της Κατερίνης να περιορίσει δραστικά το παραεμπόριο που πλήττει την τοπική οικονομία.

Με εντολή του Δημάρχου Κατερίνης, Σάββα Χιονίδη συνεχίζονται οι έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας στην πόλη και ιδιαίτερα στην παραλιακή ζώνη, ενώ οι κατασχέσεις προϊόντων παραεμπορίου και οι συλλήψεις των αλλοδαπών διακινητών αυτών των προϊόντων-στην πλειοψηφία τους λαθρομεταναστών- είναι καθημερινές και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων των τελευταίων ημερών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα εμπορευμάτων που επρόκειτο να διακινηθεί παράνομα στην αγορά. Τα εν λόγω προϊόντα συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Δημοτικού Αμαξοστασίου όπου και καταστράφηκαν το πρωί της Τρίτης 20/7/2011 παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, των Αντιδημάρχων Γ. Ίτσιου, Δημήτρη Βαϊνά και Καλλιόπης Τζουμέρκα-Μπατάλα.

Ο κ. Χιονίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειας των υπηρεσιών του Δήμου, καθώς όπως ανέφερε, από τις αρχές Ιουνίου που ξεκίνησαν οι έλεγχοι και μέχρι σήμερα έχουν κατασχεθεί και καταστραφεί δεκάδες χιλιάδες προϊόντα.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης ευχαρίστησε των αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Ίτσιο, για τη συστηματική δουλειά και διαμήνυσε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, καθώς «η στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσα από την πάταξη του παραεμπορίου είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας για τον Δήμο της Κατερίνης και προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή».

Επισήμανε πάντως, πως δυστυχώς το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο στον τομέα αυτό παρουσιάζει πολλά κενά, που θα πρέπει να συμπληρωθούν προκειμένου να «λυθούν» τα χέρια των αρμοδίων υπηρεσιών και να χτυπηθεί στη ρίζα του το παραεμπόριο.

Από την 1η Αυγούστου θα τεθεί σε ισχύ η αυξημένη εισφορά στις συντάξεις που ξεπερνούν τα 1.700 ευρώ.


Και άλλο «μαχαίρι» στις συντάξεις από 1η Αυγούστου


Από την 1η Αυγούστου θα τεθεί σε ισχύ η αυξημένη εισφορά στις συντάξεις που ξεπερνούν τα 1.700 ευρώ. Διπλά χαμένοι είναι όσοι συνταξιούχοι είναι κάτω των 60 ετών, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν μία ακόμα εισφορά.

Σε εγκύκλιο του ΙΚΑ προβλέπεται πως η ειδική εισφορά καθορίζεται :
- Στο 3% για συντάξεις από 1.400 έως 1.700,01 ευρώ
- Στο 6% για συντάξεις από 1.700,01 έως 2.000 ευρώ
- Στο 7% για συντάξεις από 2.000,01 έως 2.300 ευρώ
- Στο 9% για συντάξεις από 2.300,01 έως 2.600 ευρώ

- Στο 10% για συντάξεις από 2.600,01 έως 2.900 ευρώ
- Στο 12% για συντάξεις από 2.900,01 έως 3.200 ευρώ
- Στο 13% για συντάξεις από 3.200,01 έως 3.500 ευρώ
- Στο 14% για συντάξεις άνω των 3.500,01 ευρώ
Σε όσους συνταξιούχους είναι κάτω των 60 ετών επιβάλλεται και δεύτερη εισφορά. Η εισφορά αυτή είναι 6% για συντάξεις από 1.700 έως 2.300 ευρώ, 8% για συντάξεις από 2.300,01 έως 2.900 ευρώ και 10% για συντάξεις άνω των 2.900,01 ευρώ
Στην εγκύκλιο επισημαίνεται πως «η ανωτέρω παρακράτηση διακόπτεται τον επόμενο μήνα από τη συμπλήρωση του 60ου έτους ηλικίας». Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως η εισφορά αυτή υπολογίζεται στο συνολικό ποσό της σύνταξης, όπως αυτό διαμορφώνεται κατόπιν της παρακράτησης της Εισφοράς Αλληλεγγύης συνταξιούχων.
Πρέπει να σημειωθεί πως εξαιρούνται της επιπλέον μηνιαίας εισφοράς όσοι έχουν συνταξιοδοτηθεί λόγω αυτοδίκαιης λύσης της εργασιακής τους σχέσης ή αποστρατεύθηκαν με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας και οι συνταξιούχοι λόγω αναπηρίας ή γήρατος που λαμβάνουν το Εξωϊδρυματικό Επίδομα ή Επίδομα Απολύτου Αναπηρίας ή το επίδομα ανακανότητας ή πρόκειται για θύματα τρομοκρατικών ενεργειών ή βίαιων συμβάντων.

Τρία συνηθισμένα προβλήματα των νυχιών βρίσκουν τη λύση τους


Αδύναμα, εύθραυστα νύχια που ξεφλουδίζουν
• Αν τα χέρια σας εκτίθενται συνέχεια σε νερό, τα νύχια σταδιακά αποδυναμώνονται και στο τέλος ξεφλουδίζουν.
• Για να προστατεύσετε τα νύχια, φορέστε γάντια από λάστιχο καθώς πλένετε τα πιάτα ή όταν καθαρίζετε. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βερνίκι ή βάση, ειδικό για θρέψη και ενδυνάμωση, το οποίο παράλληλα προστατεύει από την αφυδάτωση.

Ποιοι νομοί θα μπουν στο... καμίνι - Ανάσα δροσιάς από την Πέμπτη

- Ποιοι νομοί θα μπουν στο... καμίνι - Ανάσα δροσιάς από την Πέμπτη
- Επιστρέφει το Σάββατο και την Κυριακή ο καύσωνας
- Οδηγίες για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα
- Αναλυτική πρόβλεψη από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό

Η σημερινή μέρα θα είναι η πιο θερμή της εβδομάδας. καθώς περιμένουμε αίθριο και ζεστό καιρό με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και με πιθανότητα για λίγες μπόρες στα βουνά της βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο θα φτάσει στην Μακεδονία, τη Θράκη και τη δυτική Ελλάδα, τους 39 και τοπικα τους 40 βαθμούς. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο θα φτάσει του 40 με 41 και τοπικά τους 42 βαθμούς κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί στους 36 με 39 βαθμούς κελσίου, τοπικά όμως δεν αποκλείεται να φτάσει και τους 40 βαθμούς.

Βαλίτσες για Ουάσιγκτον ετοιμάζει εσπευσμένα ο υπουργός Οικονομικών.

Βαλίτσες για Ουάσιγκτον ετοιμάζει εσπευσμένα ο υπουργός Οικονομικών. Θα πάει την Κυριακή για να έχει επαφές με την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
'Οπως τονίζεται επισήμως σκοπός του ταξιδιού του κ. Βενιζέλου είναι η ενημέρωση της ηγεσίας του ΔΝΤ για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής και συγκεκριμένα την εμπλοκή των ιδιωτών στον νέο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας, αλλά και για την πορεία εφαρμογής του ελληνικού προγράμματος οικονομικής πολιτικής και των μεταρρυθμίσεων που περιλαμβάνονται στο Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο.

Θα παρουσιάσει στην επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και ανώτατους αξιωματούχους του Ταμείου την πρόοδο που έχει γίνει τον τελευταίο μήνα αναφορικά με την εφαρμογή του Μνημονίου.

Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να συναντηθεί με Γερουσιαστές της ομογένειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει και συνεργασία με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τίμοθι Γκάιντνερ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος πηγαίνει εσπευσμένα στις ΗΠΑ μετά και τις πιέσεις των ρεπουμπλικάνων να σταματήσει η χρηματοδότηση των ΗΠΑ προς το ΔΝΤ για την Ελλάδα με την δικαιολογία ότι η πολιτική της Αθήνας να φορολογεί άγρια τους πολίτες έχει διώξει δισ. καταθέσεων στο εξωτερικό και έχει διαλύσει την ανάπτυξη, ενώ αυτή την πολιτική θέλει να εφαρμόσει και για τους Αμερικανούς ο Ομπάμα.

Φεστιβάλ με πορτοκάλια και λεμόνια

Φεστιβάλ  με πορτοκάλια και λεμόνιαΈνα διαφορετικό φεστιβάλ γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη Menton της Γαλλίας.
Τα εκθέματά του είναι αποκλειστικά φτιαγμένα από… πορτοκάλια και λεμόνια! Δεν είναι όμως απλά μια έκθεση, είναι μια γιορτή που διαρκεί περίπου δύο εβδομάδες και διοργανώνεται

Ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε στον Όλυμπο όπου εντοπίστηκε από ορειβάτη σε δύσβατο σημείο, μεταξύ των θέσεων «Μπάρμπα»




Ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε στον Όλυμπο όπου εντοπίστηκε από ορειβάτη σε δύσβατο σημείο, μεταξύ των θέσεων «Μπάρμπα» και «Κόκα», σε υψόμετρο 1.600 μέτρων. Αστυνομικοί του Λιτόχωρου Πιερίας ειδοποιήθηκαν για την παραλαβή του ευρήματος, που απεστάλη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία τής Θεσσαλονίκης. Το τελευταίο διάστημα αγνοούνται στην περιοχή του Ολύμπου...


δύο γυναίκες -μία ηλικιωμένη ημεδαπή και μία 37χρονη Γαλλίδα- και για το λόγο αυτό διεξάγονται ανά διαστήματα έρευνες από τις αρμόδιες αρχές, σε συνεργασία με εθελοντές. Όπως έγινε γνωστό, πάντως, το κρανίο που εντοπίστηκε εκτιμάται ότι δεν ανήκει σε καμία από τις παραπάνω αγνοούμενες.

η δημιουργία ενός “Τειρεσία”για όσους δεν πληρώνουν τον λογαριασμό του ηλεκτρισμού .




Τη δημιουργία ενός “Τειρεσία”για όσους δεν πληρώνουν τον λογαριασμό του ηλεκτρισμού και μετακινούνται συχνά από τη μία εταιρία παροχής ρεύματος σε άλλη χωρίς να πληρώσουν την οφειλή τους, προτείνει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, μέσα από δημόσια διαβούλευση που θα ολοκληρωθεί στις 2 Σεπτεμβρίου...

I LOVE KATERINI


Ακόμα κι οι καλαμιές έχουν την ομορφιά τους εκεί πέρα, έξω από την Κατερίνη μου....
Αυτή η πόλη είναι ΟΜΟΡΦΙΑ.
Αυτή η πόλη είναι ΜΑΓΕΙΑ.
I LOVE KATERINI.....

I LOVE K A T E R I N I



Katerini is a town in Central Macedonia, Greece, and the capital of Pieria prefecture. It lies on the Pierian plain, between Mt. Olympus and the Thermaikos Gulf, at an altitude of 14 m.
The town, which is one of the newest in Greece, has a population of 56,576. It is near the city of Thessaloniki, Greece's second largest city, which has been beneficial for Katerini's development over recent years.
Katerini is accessible from the main Thessaloniki–Athens highway GR-1/E75. It is served by both Intercity and local trains on the main railway line from Athens to Thessaloniki and there is a comprehensive regional and national bus service with its hub in the town.

Αγωγή κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας θα καταθέσει η Siemens στο Πρωτοδικείο του Μονάχου

Αγωγή κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας θα καταθέσει η Siemens στο Πρωτοδικείο του Μονάχου, ζητώντας να αναγνωριστεί από τη γερμανική Δικαιοσύνη ότι δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης του Ελληνικού Δημοσίου.


Την πρόθεση αυτή γνωστοποίησε η διοίκηση της εταιρίας σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας

Καλούν την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ να ευνοήσει τη λύση μιας επιλεκτικής χρεοκοπίας.





Οι αποκαλούμενοι "5 σοφοί", οι οικονομολόγοι που συμβουλεύουν τη γερμανική κυβέρνηση και οι απόψεις τους θεωρείται ότι έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, καλούν την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ να ευνοήσει τη λύση μιας επιλεκτικής χρεοκοπίας της Ελλάδας, με άρθρο τους που δημοσιεύει σήμερα η...



εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung. "Μία απομείωση της ονομαστικής αξίας των ελληνικών ομολόγων που λήγουν κατά ποσοστό 50%, είναι αυτή που θα ευχόμασταν. Το ελληνικό χρέος θα μειωθεί κατ' αυτόν τον τρόπο από το 160% του ΑΕΠ της στο 106%".

Με τον σκοπό να υπάρξουν εγγυήσεις για μία συντεταγμένη αναδιάρθρωση, η μείωση των ποσών που η Αθήνα οφείλει πρέπει να συνδυαστεί με μία προσφορά ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων, που κατέχουν οι τράπεζες με ομόλογα που εκδίδει ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), λένε οι "5 Σοφοί". Ο όγκος του ελληνικού χρέους πρέπει να μειωθεί πάση θυσία, αλλιώς θα κινδυνεύσει να γίνει αυξανόμενο βάρος για τα κράτη με καλή δημοσιονομική υγεία, όπως είναι η Γερμανία. Το θέμα του ρόλου του EFSF διχάζει προς το παρόν τους ευρωπαίους. Στη Γερμανία, οι Φιλελεύθεροι σύμμαχοι της καγκελαρίου Μέρκελ εναντιώνονται στην εξαγορά ομολόγων της Ελλάδας από τον μηχανισμό.

Κουστούμι από …μέλισσες

Perierga.gr
Δύο Κινέζοι μελισσοκόμοι διαγωνίστηκαν για το ποιός θα συγκεντρώσει περισσότερες μέλισσες στο σώμα του, μέσα σε 60 λεπτά!
Ο 42χρονος Wang Dalin και ο 20χρονος Lc Kongjiang ήταν οι μοναδικοί συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε στην πόλη Shaoyang της Κίνας. Φορώντας μόνο σορτς, γυαλιά και ρινικά καλύμματα οι δύο διαγωνιζόμενοι, χρησιμοποιώντας μέλισσες βασίλισσες για να προσελκύσουν μελίσσια κάλυψαν ολόκληρο το σώμα τους με μέλισσες.

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ

Έ ναι...
Για να δείτε αυτή την ΑΝΑΤΟΛΗ στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ, δεν έχετε παρά να ξυπνήσετε γύρω στις 6 το πρωί. ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ των ιδιοκτητών ταξί, τονίζοντας ότι έχουν δίκιο.





Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ των ιδιοκτητών ταξί, τονίζοντας ότι έχουν δίκιο "διότι ενεπλάκησαν σε έναν καβγά μεταξύ του προηγούμενου υπουργού, δηλαδή του κ. Ρέππα και του σημερινού, του κ. Ραγκούση". Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Σπηλιωτόπουλου έχει ως εξής:

"Προφανώς όσο δίκιο και να έχει μια κοινωνική ομάδα ή μια επαγγελματική ομάδα δεν μπορεί η όποια αντίδρασή της τελικά να αποβαίνει εις βάρος του αν θέλετε συλλογικού συμφέροντος ή εις βάρος των υπολοίπων κοινωνικών ομάδων. Αυτό έγινε χθες, δεν ήταν η καλύτερη κίνηση που μπορούσαν να κάνουν. Κατά τη δική μου εκτίμηση τραυμάτισαν την εικόνα της χώρας μας που θα έπρεπε να έχει αυτές τις μέρες στο εξωτερικό, μεσούσης δε της τουριστικής περιόδου, όταν ξέρουμε ότι ο τουρισμός ίσως είναι η μοναδική αν θέλετε πηγή που μπορούμε αυτή τη στιγμή να έχουμε άντλησης εσόδων σε μια εξαιρετικά κρίσιμη ιστορική στιγμή για τον τόπο.


Όμως από την άλλη πλευρά όσον αφορά την ουσία της διαμαρτυρίας, προφανώς οι άνθρωποι έχουν δίκιο και έχουν δίκιο διότι ενεπλάκησαν αν θέλετε σε έναν καβγά μεταξύ του προηγούμενου υπουργού, δηλαδή του κ. Ρέππα και του σημερινού, του κ. Ραγκούση. Είναι δικαιολογημένοι όταν λένε ότι μας ενέπαιξαν, δικαιολογημένοι όταν αισθάνονται ότι εν πάση περιπτώσει τους κορόιδεψαν, αυτά όλα ισχύουν και ισχύουν στο ακέραιο, το δίκιο είναι μαζί τους.


Και όμως το δίκιο είναι και με εμάς τους πολίτες οι οποίοι εν πάση περιπτώσει στην πόλη που ζούμε δεν αντέχουμε μια άκριτη και άναρχη απελευθέρωση των αυτοκινητιστών. Δηλαδή αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα τεράστιο κυκλοφοριακό, υπάρχει η μόλυνση, έχουμε λίγο πράσινο, με όλα αυτά τα προβλήματα δεν αντέχουμε λοιπόν ο καθένας να μπορεί ανεξέλεγκτα να παίρνει μια άδεια και τελικώς να πολλαπλασιάσουμε τα ταξί τα οποία θα κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας. Δεν το αντέχει ούτε η ησυχία μας, ούτε η ατμόσφαιρα, ούτε εν πάση περιπτώσει η ποιότητα της ζωής μας"

Το Νέο απορρυπαντικό της Βουλής ....

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ... ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ...




ΤΩΡΑ: 10.10 ΠΜ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ....
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ....
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ
ΜΕ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.....
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ...
ΚΛΕΦΤΕΣ....
ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ....
ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΑΛΟΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΟΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΛΑΜΠΡΑΚΙΔΕΣ....
ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΕΛΛΗΝΑ...