PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Eυρωπεοθηλάζουσες...

Το άγαλμα της Ελευθερίας...



Λευτεριά, Λευτεριά σχίζει, δαγκάνει τους ουρανούς, το στέμμα σου. 

Ο χορός της κυβερνητικής τρόϊκας!

400 ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ




Πίνουν κάτι και δεν μας δίνουν;

ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ" ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : 300 ΜΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ 27 ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ "ΠΡΟEΛΑΣΑΝ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ






ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ 300 ΜΟΤΟΣΙΚΛΙΤΕΤΙΣΤΕΣ 27 ΚΡΑΤΩΝ - ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΣ


Ξεκινά η νέα ακαδημαϊκή Χρονιά!..




Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο χτυποκάρδια, αγωνίες,χαρές και προσδοκίες καθώς θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Την ίδια μέρα, εφόσον δεν έχουμε απεργία των Πανεπιστημιακών ή δεν βρίσκονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ Τμήματα υπό ΚΑΤΑΛΗΨΗ, αρχίζουν οι εγγραφές για τα παιδιά που πέτυχαν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα,στις φετινές εξετάσεις, και θα είναι«τα πρωτάκια» των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.

Πραγματοποιήθηκε στο Αιγινίο. η τελετή έναρξης της 86ης Εμποροπανήγυρης με μεγάλη επιτυχία.


Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Καράογλου Θεόδωρος, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Πιερίας
κ.Μαυρίδου Σοφία, οι Βουλευτές Πιερίας, Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοί, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πολιτών.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ": "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ" Η ΟΜΟΡΦΗ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΟΒΙΑ...ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ...

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 :

Το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας «Το ξαθέρι», προσθέτει με τη δημιουργία του τη δική του μαρτυρία στο μεγάλο πολιτισμικό κεφάλαιο που αποτελεί η Κρήτη.










Το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας
«Το ξαθέρι»,προσθέτει με τη δημιουργία του τη δική του μαρτυρία στο μεγάλο πολιτισμικό κεφάλαιο που αποτελεί η Κρήτη.
Το «ξαθέρι»είναι ζωντανό κύτταρο παραγωγής Πολιτισμού στην Πιερία, και δέχεται ως μέλη του όλους αυτούς που αγαπούν την Κρητική- και όχι μόνο- Παράδοση και Πολιτισμό.
Το «ξαθέρι»,έχει γίνει, με τη δική σας συμβολή, μια όαση Πολιτισμού και αξιών στη σημερινή έρημο της οικονομικής αξιολόγησης των πάντων και της παγκοσμιοποίησης.
Με αυτές τις σκέψεις σας καλούμε στον Αγιασμό για τη νέα χρονιά στην έδρα μας στην οδό Αλεξ. Παπάγου 14 (πίσω από το Δημοτικό Πάρκο), το
Σάββατο 15Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 7.00 μ.μ.

Εικαστική Έκθεση με θέμα:«Όψεις της νεοελληνικής τέχνης» στο Mediterranean Village Hotel & Spa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΘΡΟ...

PIERIA-GR.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!!!!



5 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΕΚΡΙΝΕ Ο ΚΑΤΕΜΕ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ....ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΣΑΝ ΤΟΝ ..ΚΑΡΕΜΠΕ...!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ
ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ
ΓΙΑΤΙ ΤΟ 4Χ4 ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ...ΒΕΝΖΙΝΗ...!
ΑΚΙΝΗΤΟ...
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 4Χ4 ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ!!!!
Γ@@@@Ω ΤΟ 4Χ4 BY THE WAY..!

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ....

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ...


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ (Π.Ο.Π.Ε.Κ.Α.Β.), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, οδός Προξένου Κορομηλά 51, όπως εκπροσωπείται σύμφωνα με το νόμο.

ΠΡΟΣ

Το Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ», που εδρεύει στην Αθήνα, Τέρμα οδού Υγείας, όπως εκπροσωπείται σύμφωνα με το νόμο.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ:

Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, που εδρεύει στην Αθήνα (Αριστοτέλους 17), όπως εκπροσωπείται νόμιμα.



1.         Οπως γνωρίζετε, έχουμε διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα για τη μη εμπρόθεσμη καταβολή των εξαιρέσιμων, υπερωριών και φύλλων πορείας μας [ τα οποία, ως γνωστό, συνιστούν τακτικές αποδοχές].
         Τα ως άνω χρηματικά ποσά συνιστούν ουσιώδες στοιχείο της επιβίωσής μας, καθόσον οι μηνιαίες αποδοχές μας έχουν συρρικνωθεί, με περαιτέρω συνέπεια να τίθεται ζήτημα επιβίωσής μας και να μην μπορούμε να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας.
2.         Με το από 19521/27-6-2012 έγγραφό σας προς την Ομοσπονδία μας, το οποίο εκδόθηκε μετά την από 26-4-12 επιστολή μας, ΔΕΝ προσδιορίσατε, παρά το σχετικό αίτημά μας, ουσιώδη ζητήματα, τα οποία επαναφέρουμε προς διευκρίνιση με το παρόν, ΉΤΟΙ:

Α] Πότε θα εξοφληθούν οι ήδη ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις μας [εξαιρέσιμα, υπερωρίες, φύλλα πορείας]; Να προσδιοριστεί ακριβή ημερομηνία.
Β] ΕΦΕΞΗΣ, να μας προσδιορίσετε ακριβή ημερομηνία καταβολής των μελλοντικών απαιτήσεων μας από την ίδια αιτία [εξαιρέσιμα, υπερωρίες, φύλλα πορείας].
Γ] Σε περίπτωση της  μη καταβολής στην προσδιοριζόμενη από εσάς ημερομηνία, αιτούμαστε να μας ενημερώνετε ΕΓΓΡΑΦΩΣ τους λόγους μη εμπρόθεσμης καταβολής τους [ώστε ακολούθως να ενημερώνουμε και εμείς τα μέλη μας].

Επειδή τα ως άνω ζητήματα αφορούν άμεσα άπαντα τα μέλη της Ομοσπονδίας μας, καθόσον πλείστες υποχρεώσεις των μελών μας επιβάλουν την πλήρη γνώση της ημερομηνίας καταβολής εκάστης απαίτησής μας [δεδουλευμένων μας].
Η μη γνώση της ημερομηνίας καταβολής των απαιτήσεων μας και η μη εμπρόθεσμη καταβολή των δεδουλευμένων μας επιφέρουν αιτιωδώς ανεπανόρθωτη ζημία στα συμφέροντα των μελών μας, για την αποκατάσταση της οποίας ρητά επιφυλασσόμαστε.
         Στην περίπτωση που δεν συμμορφωθείτε εκούσια, η δικαστική οδός είναι η μόνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας, στην οποία σας δηλώνουμε ανεπιφύλακτα ότι θα καταφύγουμε, τόσο στα ποινικά δικαστήρια όσο και στα αστικά για πλήρη ικανοποίηση της δυσθεώρητης ζημίας που όλως παράνομα μας προξενείτε.



Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα  προς ους απευθύνεται, προς γνώση, συμμόρφωση και για τις νόμιμες συνέπειες, καλούμενους όπως συμμορφωθούν εκούσια στο όλο περιεχόμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσης, το δε  δικαστικό επιμελητή καλούμενο να αντιγράψει ολόκληρη την εξώδικη δήλωση στην έκθεση επίδοσης που θα συντάξει.
Θεσσαλονίκη,  10-8-2012
Η ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.... ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.... ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ!

Ο Αντιπερειφεριάρχης Κεντρικής Μακεδονίας που προήδρευε στην επιτροπή για τα ΑΠΟΒΛΗΤΑ στον ΟΛΥΜΠΟ, μίλησε στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ....
Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Τις ευθύνες που χρέωνε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, ήρθε με συνέντευξη του ο Κύριος Φωτόπουλος, ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ τα πάντα, να ΡΙΞΕΙ ΤΟ ...ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΥΘΥΝΗΣ εκεί που κατά την άποψη του ΠΡΕΠΕΙ. Δηλαδή στον ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Ακούστηκε για πρώτη φορά στην ΠΙΕΡΙΑ πως
  • ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΑΧΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ...ΥΠΑΡΧΕΙ!
  • Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ - ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΔΗΜΩΝ.
  • ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ Ή ΙΔΙΩΤΗ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑ.
  • ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΙΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ.
Αυτά δήλωσε ο Πρόεδρος της επιτροπής Αντιπεριφερειάρχης Μίμης Φωτόπουλος.....
Και τώρα το ερώτημα προς τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Κύριε Δήμαρχε
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙ ΚΑΙ ...ΤΕΛΟΣ!
Τα άλλα, είναι όλα λόγια και παραμύθια!!!
Άκου ΑΠΟΒΛΗΤΑ κι ΟΛΥΜΠΟΣ....
ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;

Αναγέννηση Κολινδρού :

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΟ "ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ......





Το θέατρο του παραλόγου
Φλας αστράφτουν, χειραψίες, χαμόγελα για δημοσιογράφους και κάμερες, ακολουθούμενα από μεγάλα λόγια με βαρύγδουπες εκφράσεις που σε κάνουν να ανατριχιάζεις:

Βιομηχανικά απόβλητα στο αμμορυχείο Λιτοχώρου, ο Δήμος Δίου-Ολύμπου να πει άμεσα «όχι»!

Γράφει ο Προκόπης Διονυσίου Κωφός
Χημικός
Τμήμα Χημείας ΑΠΘ


Δημιουργική Γραφή | Συγγραφή Βιβλίων 
  «Κανένας κίνδυνος ρύπανσης δεν υφίσταται από το υλικό της εταιρίας TOSOH ELLAS, καθώς είναι αδιάλυτο, δηλώνει ο καθηγητής Δασολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Αλιφραγκής, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News» (Κυριακή 26/8/2012 – Ρεπορτάζ: Λία Παπαδράγκα)».

Οι πέτρες φαίνεται να είναι αδιάλυτες! Είναι όμως; Αν πάρουμε μια πέτρα που βρίσκεται κάτω από τα κεραμίδια και δέχεται όταν βρέχει μια σταγόνα που πέφτει συνεχώς στο ίδιο σημείο θα δούμε πως εκεί που πέφτει η σταγόνα σχηματίζεται μια τρύπα! Μήπως αυτό σημαίνει πως και η πέτρα που καταρχήν φαίνεται να είναι αδιάλυτη, διαλύεται κι αυτή όταν δοθεί επαρκής χρόνος στο νερό να τη διαλύσει;

ΔΕΙΤΕ...

Το φαγοπότι συνεχίζεται στη ΔΕΥΑΚ

Ας μας απαντήσει αυτός που έφαγε…
Ο λογαριασμός ταβέρνας αξίας 400 ευρώ, θα ενσωματωθεί στους επόμενους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ που θα μας στείλετε;
Αυτόχθων Ιθαγενής


Το φαγοπότι συνεχίζεται στη ΔΕΥΑΚ

Ας μας απαντήσει αυτός που έφαγε…
Ο λογαριασμός ταβέρνας αξίας 400 ευρώ, θα ενσωματωθεί στους επόμενους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ που θα μας στείλετε;
Αυτόχθων Ιθαγενής


Ο Πίου στο Λιτόχωρο;;;!!!




-Ψιτ Αγαπούλα...
-....

- Γουστάρεις να βγάλεις χαρτζιλίκι;;;
-....

- Έχω κάτι υλικά να θάψω στο νταμάρι...
-....

- Από πού είσαι ρε;
- Από το Λιτόχωρο

- ααααααααααααααααα..... ΧΑΛΙΚΟΜΑΝΑ....