PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα των απλήρωτων εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Πιερίας, των οποίων η αγωνιστική κινητοποίηση συνεχίζεται για 27η ημέρα.

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εργοδοτική πρακτική της απλήρωτης εργασίας, που λειτουργεί ως στυγνή μορφή ομηρίας των εργαζομένων μπροστά στο φάσμα της ανεργίας, και δηλώνουμε αλληλέγγυοι στο δύσκολο αλλά μόνο ρεαλιστικό δρόμο για τα δικαιώματά τους, που διάλεξαν οι εργαζόμενοι του Σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας «Όλυμπος», του ανυποχώρητου αγώνα και την περιφρούρησή του.
Στηρίζουμε απερίφραστα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και στεκόμαστε στο πλευρό τους μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους, ενωμένοι και αποφασισμένοι απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία και τη συνεχιζόμενη υποτίμηση της ζωής μας.

Έκτακτη συνάντηση της πολιτικής προστασίας στον Δ.Δίου-Ολύμπου


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

ΛΟΓΩ ΔΥΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Η ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Συνάντηση του τμήματος πολιτικής προστασίας Δ.Δίου-Ολύμπου πραγματοποιείται εκτάκτως την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 στις 10.00 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο Λιτόχωρο. Τη συνάντηση συγκαλεί ο αντιδήμαρχος Πέτρος Κιάφας, υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του δήμου.

Προσκεκλημένοι για να παραβρεθούν είναι οι 12 πρόεδροι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του δήμου, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος Λιτοχώρου, εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Λιτοχώρου, εκπρόσωποι ορειβατικών συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων του δήμου καθώς και ο αρμόδιος υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας του Δ.Δίου-Ολύμπου.
Η συνάντηση γίνεται ενόψει δυσμενών καιρικών συνθηκών που έχουν προβλεφθεί από τη μετεωρολογική υπηρεσία για το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο στον Όλυμπο και σε παρολύμπιες περιοχές.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

επέστρεψε πάλι το ψωμί των Ελλήνων που ήταν από Ζειά...Σήμερα στον φούρνο του Μαχ !!!!






Οι αρχαίοι υμών πρόγονοι το σιτάρι το είχαν ως τροφή των ζώων και το (ονό­μαζαν πυρρό]






Το ψωμί παράγεται εδώ στην Κατερίνη από τον Γερμανικό φούρνο του ΜΑΧ εδώ και τρεις μήνες!!! όπως μας είπε το συστήνουν οι γιατροί και έτσι το ζητάει ο κόσμος ως πολύ καλό για την υγειά τούς!!!.
Εγώ το ζήτησα ως το Γερμανικό " Dinkel" !!! βεβαίως γνωστό σε όσους ξέρουν από Γερμανία … την ζυθοποιεία τής Στουτγάρδης [ DINKELAKER ΑΓΡΟΣ ΤΗΣ ΖΕΙΑΣ ]
Καταρχάς το 1923 στην Θεσσαλονίκη ένα ζευγάρι ιατρών εξέτασε την διατροφή των..... Ελλήνων, επηρε­ασμένη από τον Ιπποκράτη, ό όποιος έλεγε στους ασθενείς "φάρ­μακο σου είναι ή τροφή σου". Άρα αυτοί έσκέφθηκαν οτι ο Ιπποκράτης , έχει καθιερώ­σει στόν Έλληνα υγιεινή διατροφή, ποια είναι όμως ή βασική τροφή; Οί ερευνηταί κατέληξαν, σύντομα, ότι βασική τροφή των Ελλήνων είναι το ψωμί. Το ψωμί όμως των Ελλήνων ήταν από Ζειά και όχι από σιτάρι!!!
Τo ψωμί από Ζεια έχει τις πρωτεΐνες στηρίξεως . !!!



Εδώ ο ΜΑΧ περιποιείται το αγαθόν !!!
Ή Ζεια προστατεύει την υγεία, το πνεύμα, την μεγαλοφυΐα, τον πολιτισμό της ανθρωπότητας.!

.


Έτρωγαν μόνον ψωμί άπό Ζειά ή Κριθάρι καί έν ανάγκη μόνον από κριθάρι ανάμεικτο με Σιτάρι.
Ό Μέγας Αλέξανδρος έτρε­φε την στρατιάν του μόνο μέ Ζειά, διά νά είναι οι άνδρες του υγιείς και πνευματικά ανεπτυγμένοι. Αν οι αρχαίοι Έλληνες έτρωγαν ψωμί άπό σιτάρι δέν θά είχαν τόσο ύψηλήν πνευματικήν άνάπτυξιν.







Οι κοσμοκράτορες δίδουν εντολή το 1928 νά αναιρεθή αμέσως ή καλλιέργεια Ζειά στην Ελλάδα, και μόνον στην Ελλάδα. Διά νά μειώσουν μέ το σιτάρι τήν πνευματικήν άνάπτυξιν των Ελλήνων, μειώνοντας τήν άντίληψίν τους και οργανώνοντας ταπεινήν έκπαίδευσιν των παιδιών τους καί διδάσκοντας τις πολιτικές τους εις τά σχολεία και πολιτικοποιούντες τα εις τά κόμματα που αυτοί ελέγχουν απόλυτα!!!




Η αρχαία ψυχή ζει μέσα μας αθέλητα κρυμμένη. Κωστής Παλαμάς
Ο εκ των Λειβήθρων ερχόμενος Γιάντσιος Κων/νος

Αμύντας – Πιερικός Αρχέλαος


Δημήτρης Γαλάνης:
«Ο Αμύντας μοιάζει με ισπανική ομάδα, καθώς τρέχει πολύ καλά το γήπεδο και όλα ξεκινούν από τον ιθύνοντα νου που τα κάνει όλα και δεν είναι άλλος από το Ζούπα»
Θανάσης Μολυβδάς:
«Εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε το 2012 όπως ακριβώς αφήσαμε το 2011»
Γιάννης Σταμπουλής:
«Βελτιώσαμε τα λάθη μας και είμαστε καλύτεροι»

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στη Δάφνη

Επιστροφή στα γήπεδα μετά τις εορταστικές διακοπές και ο Πιερικός Αρχέλαος που προετοιμάσθηκε για το δύσκολο παιχνίδι στη Δάφνη (Αθήνα) με τον Αμύντα, δηλώνει έτοιμος για να αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα, που και αυτή δίνει τη μάχη της για την παραμονή στην Α2.


Είναι αγώνας για τη 13η αγωνιστική του Α΄ γύρου για το πρωτάθλημα της Α2 και όλα δείχνουν πως ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Όσο δύσκολος και αν είναι, αυτό εξαρτάται από τη δυναμική και την αποφασιστικότητα των παικτών της ομάδας, οι οποίοι απέδειξαν ότι όταν θέλουν τη νίκη με πίστη τα καταφέρνουν θαυμάσια.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, ο βοηθός προπονητής Θανάσης Μολυβδάς και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Σταμπουλής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Παίζουμε με μία πολύ ιστορική ομάδα η οποία έχει αρχές, δομή και προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Αμύντας μοιάζει με ισπανική ομάδα, καθώς τρέχει πολύ καλά το γήπεδο και όλα ξεκινούν από τον ιθύνοντα νου που τα κάνει όλα και δεν είναι άλλος από το Ζούπα. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι το παίξιμό του μοιάζει πολύ με αυτό του αείμνηστου Κορμπαλάν. Εμείς προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατό καλύτερα για ένα δυνατό παιχνίδι. Εύχομαι να


γίνει ένας καλός αγώνας και να τον χαρεί το φίλαθλο κοινό. Καλή χρονιά σε όλους. Το 2012 θα είναι μια δύσκολη χρονιά όπου όλοι θα πρέπει να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στις δύσκολες περιστάσεις. Τώρα ο καθένας δείχνει την αξιοπρέπειά του και το ήθος του».
Θανάσης Μολυβδάς - βοηθός προπονητή: «Πάντοτε τα παιχνίδια μετά από μια μεγάλη διακοπή είναι δύσκολα, πόσο μάλλον ένα εκτός έδρας απέναντι σε μια δυνατή και πολύ γρήγορη ομάδα όπως ο Αμύντας. Η ομάδα της Δάφνης στηρίζει το παιχνίδι της στον αιφνιδιασμό – ακόμα και μετά από καλάθι – και στα pick & roll, κυρίως με τον Ζούπα, ο οποίος είναι πολύ καλός στο να «βρίσκει» τους ελευθέρους συμπαίκτες του κοντά και μακριά από το καλάθι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε το 2012 όπως ακριβώς αφήσαμε το 2011 παλεύοντας σκληρά στο γήπεδο και θα διεκδικήσουμε κάθε πιθανότητα που μας αναλογεί, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».
Γιάννης Σταμπουλής - καλαθοσφαιριστής: «Πάνω απ΄ όλα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αυτό όμως θα εξαρτηθεί από τη μίνι προετοιμασία που κάναμε τώρα τις γιορτές. Βελτιώσαμε τα λάθη μας και είμαστε καλύτεροι. Ελπίζω να μας βγει στο παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου

Tο Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Ιανουαρίου 2012, αντίστοιχα, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:


- Παιδικό - Τελευταία αγωνιστική. Κυριακή 8.1.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 10,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕ Βατανιακός Σάρισα,
- Παιδικό - Τελευταία αγωνιστική. Κυριακή 8.1.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 – ΑΓΕ Πιερίας και
- Κορασίδων - Α΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Σάββατο 7.1.2012, Κλειστό γυμναστήριο Σκύδρας, ώρα 14,00 / ΑΣ Σκυδραϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.

Ο Ντερμπεντέρης επιπλήττει τους εισαγγελείς και τους δίνει γραμμή για το τι πρέπει να πράξουν...


Απίστευτο! Με ύφος εισαγγελέα, ο Ντερμπεντέρης και με αυστηρό τόνο, κάλεσε τους κυρίους Πεπόνη και Μουζακίτη να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων: οι μεν κύριοι εισαγγελείς ν' αφήσουν τα ναι, μεν, αλλά και τα σου 'πα, μου 'πες. Αυτά είναι ακατονόμαστα και...

ακατανόητα πράγματα. Στον κόσμο δίνεται η εντύπωση ότι εδώ γίνεται ένα νταραβέρι.
Και πάνω στη φούρια του, συνέχισε να δίνει εντολές και προς τους προϊσταμένους τους, καλώντας τη Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα.
Ευτυχώς που δεν ήταν στο στούντιο οι εισαγγελείς. Θα τους πλάκωνε και στα χαστούκια.

Με δόξα και τιμές ετοιμάζεται να χάσει και τη 7η δόση ο Ευάγγελος Βενιζέλος


αυτός ο χαρισματικός κ.Τίποτα που παίζει και μαθαίνει με...

τα οικονομικά. Διαβάζω στο Βήμα ότι στο Υπ.Οικονομικών χτύπησε "συναγερμός" για το έλλειμμα του 2011, με την εφημερίδα να ξεχνά να σχολιάσει ότι εδώ και 3 μέρες το ημερολόγιο δείχνει 2012.

Τι σκέφτεται ο ταλαντούχος Μπένι; Να ανοίξει τα κλειστά επαγγέλματα, να επιχειρήσει να ξαναζωντανέψει την εργασιακή εφεδρεία και να εξαφανίσει τις εξαιρέσεις από το ενιαίο μισθολόγιο που ο ίδιος αποφάσισε! Μα τι πρωτότυπο! Πώς θα γίνουν όλα αυτά; Προφανώς με κάποιου τύπου πολυνομοσχέδιο που θα ψηφιστεί μια μέρα πριν έρθει η τρόικα με το δίλημμα "7η δόση ή χρεοκοπία"!

Τι θα κάνει η τρόικα; Ακριβώς ότι έκανε....


...και την περασμένη φορά, θα πάρει το καπελάκι της και θα φύγει, μόνο που οι συνέπειες θα είναι τρομακτικές. Όλα αυτά λίγες μέρες μετά την εξαίρεση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ από το ενιαίο μισθολόγιο, τη νέα αναστολή του φόρου επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων και τις χιλιάδες εξαιρέσεις από την εργασιακή εφεδρεία.

Το πιο τρομακτικό από όλα είναι ότι ουδείς διατυπώνει κάποιο αίτημα απομάκρυνσης του άσχετου Μπένι από το τιμόνι του Υπ.Οικονομικών, ο Λουκάς Παπαδήμος αγνοείται, ο Σαμαράς προβάρει τον πρώτο λόγο του από το πρωθυπουργικό μπαλκόνι και ο Παπανδρέου αγχώνεται για την καρέκλα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Το ακόμα καλύτερο; Ο απόλυτα αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών θα αυτοπροταθεί ως η ιδανική λύση για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα. Μ-Ε-Τ-Α-Ν-Α-Σ-Τ-Ε-Υ-Ω.

"Να γίνει διαπραγμάτευση.


Ό,τι δηλαδή δεν έγινε με το πρώτο μνημόνιο" , είπε ο Α. Δελλατόλας στη Στάη.
Όταν, όμως...

τον ρώτησε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ, "μα, έχουμε περιθώρια; " , ο εκδότης του "Ποντικιού" , ψιλοκώλωσε.
"Νομίζω ότι υπάρχουν" , είπε.
Αλλά, η παρατήρηση της Στάη του έκαμψε το "νομίζω" .
"Μα, αυτό δεν έκανε ο Βενιζέλος με την τρόικα το Σεπτέμβριο και ακολούθησαν οι τρεις κολασμένοι μήνες; " .
Στο ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει και ο διευθυντής του "Βήματος" , Αντώνης Καρακούσης. "Κάποια περιθώρια υπάρχουν" , είπε, αλλά αυτό το "κάποια" ήταν τόσο χαλαρό κι αδύναμο που δεν έπειθε κανέναν.
Προφανώς, ούτε τον ίδιο...

... που γέρνει, σαν το γνωστό υποβρύχιο...



"Δέν έχει ιδέα ο πρωθυπουργός συκοφάντες και λασπολόγοι γιά την παραγγελιά του 5ου υποβρυχίου από τους Γερμανούς ,ούτε για τα...

108.000.000 ευρώ που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός για τα 3 υποβρύχια που σταμάτησαν και δεν έχει μπεί βίδα ,ούτε τον Εμμανουήλ γνωρίζει ούτε το Άκη ούτε τον Μάκκα....παλιάνθρωποι θα σας τα ψάλει ο Παπούλιας πάλι...."

Υ.Γ> Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος στο προφίλ στο Facebook κάτω από τη φωτό που βλέπετε. Χαμός...

Το περιοδικό τον ανακηρύσσει άνθρωπο της χρονιάς για το 2011.


Το εξώφυλλο του αυστριακού εβδομαδιαίου πολιτικοοικονομικού περιοδικού "Προφίλ" , που κυκλοφόρησε χθες με εξώφυλλο το Γιώργο Παπανδρέου.
Το περιοδικό τον ανακηρύσσει άνθρωπο της χρονιάς για το 2011.
Η συνέντευξη, βέβαια, του Παπανδρέου, που φιλοξενείται στο περιοδικό, έχει αρχίσει και...

διυλίζεται από τα επιτελεία των δελφίνων.
Στόχος, κατά τα συνήθη, ο εντοπισμός των σημείων εκείνων, που κάποιο "φάλτσο" του Παπανδρέου, θα μπορέσει να γίνει μια χαρά τίτλος στα δελτία και τις εφημερίδες των νταβατζήδων.
Ήδη, μια απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τους Έλληνες που αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες-και τους οποίους δε θέλει να κατηγορήσει-ετοιμάζεται να γίνει φέιγ βολάν...

9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 92.6 Η ΚΩΝΤΣΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΙΣ 13.00

  • Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ....

Μα τι θαυμασμός είναι αυτός!!! ...


"Επειδή λάμπεις, δεν βλέπω μόνο το πράσινο του πασοκ, σε εσένα βλέπω ένα...

ουράνιο τόξο με όλα τα χρώματα..." έγραψε ένας φανατικός θαυμαστής της Εύας Καϊλή στο facebook της!!!

Γίνομαι μονότονος…


Όταν την Άνοιξη του 2010, ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε την προσφυγή μας στο ΔΝΤ, είπε ότι έσωσε τη χώρα από τη πτώχευση. Η Τρόϊκα μας χορήγησε ένα δάνειο ύψους 110 δις, το οποίο δεσμευτήκαμε να αποπληρώσουμε σε τρία χρόνια! Σε αντάλλαγμα η κυβέρνηση ανέλαβε να εφαρμόσει ένα ... σκληρό πρόγραμμα λιτότητας, το οποίο σύμφωνα με την Τρόϊκα, θα οδηγούσε τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης στο τέλος του 2011, οπότε θα μπορούσε να επιστρέψει στις αγορές! Μας είπαν, επίσης, ότι το Μνημόνιο ήταν …αδιαπραγμάτευτο και η οδός της…σωτηρίας μας! Θα θυμάσθε τον σημερινό Υφυπουργό Ναυτιλίας Αδωνι Γεωργιάδη, να ωρύεται από τηλεοράσεως, πως επειδή εκείνος ψήφισε το Μνημόνιο, δόθηκαν μισθοί και συντάξεις!

Στις 25 Μαρτίου 2011, το Μνημόνιο, που αρχικά ήταν ….αδιαπραγμάτευτο, τροποποιήθηκε, με πρωτοβουλία των εταίρων μας, επειδή είχε γραφτεί στο πόδι και δεν έβγαινε! Έτσι, μειώθηκε το αρχικό επιτόκιο δανεισμού και παρατάθηκε ο χρόνος αποπληρωμής. Ο κ. Παπανδρέου επέστρεψε θριαμβευτής! Μας έσωσε για δεύτερη φορά! Ο κ. Παπακωνσταντίνου μας διαβεβαιώνε ότι «η ύφεση ρηχαίνει»!

Στις 21 Ιουλίου, οι ευρωπαίοι, έκαναν αυτό που έως τότε εξόρκιζαν! Αποφάσισαν το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους κατά 20%! Ο κ. Παπανδρέου άρχισε πάλι τις θριαμβολογίες και ο νέος «Τσάρος» της Οικονομίας, μας ανακοίνωσε έμπλεος ικανοποίησης ότι «μπήκε πάτος στο βαρέλι»! Αυτή τη φορά μας είπαν ότι σωθήκαμε οριστικά! Είχαμε ψηφίσει και το Μεσοπρόθεσμο, άλλαξε και ο Υπουργός Οικονομικών, η χώρα γύριζε σελίδα!

Ο κ. Παπανδρέου πέρασε ένα ανέμελο Καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τα ελληνικά νησιά, ενώ εξέπληξε το πανελλήνιο με τις γνώσεις του για τον… Παπαδιαμάντη!

Αρχές Σεπτέμβρη, ο κ. Βενιζέλος πήγε να «κάνει τσαμπουκά» με την Τρόϊκα. Ο Τόμπσεν και η παρέα του τα μάζεψαν και έφυγαν! Ύστερα, άρχισαν τα παρακάλια! Για να επιστρέψει η Τρόϊκα, η κυβέρνηση επέβαλε ειδικό τέλος στα ακίνητα, έκτακτες εισφορές, έκοψε μισθούς και επιδόματα. Με άλλα λόγια έκανε τα πάντα!

Στις 26 Οκτωβρίου, έκπληκτοι ακούσαμε την κα Μέρκελ να μας ανακοινώνει ότι τα στοιχεία επί των οποίων στηρίχθηκαν οι αποφάσεις του Ιουλίου δεν ήταν ακριβή (στοιχεία που επεξεργάστηκε η Τρόϊκα) έτσι αποφάσισαν μεγαλύτερο «κούρεμα», που θα έφτανε στο 50%!

«Θα ελαφρώσουμε το χρέος μας κατά 100 δις», μας ανακοίνωσαν φουσκώνοντας σαν παγόνια οι κύριοι Παπανδρέου και Βενιζέλος, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμα φορά ότι μας έσωσαν!

Τη συνέχεια τη γνωρίζετε….

Δημοψήφισμα, Κάννες, αποχώρηση Παπανδρέου, Παπαδήμος….Και τα σενάρια για επιστροφή στη δραχμή και χρεοκοπία της χώρας να είναι καθημερινά στις πρώτες σελίδες του τύπου, παγκοσμίως….

Γιατί έκανα όλη αυτή την αναδρομή;

Μα γιατί από προχθές ακούμε ότι τελικά το «κούρεμα» του 50% δεν επαρκεί!

Μας το είπε πρώτα το ΔΝΤ. Μας το επιβεβαίωσε και το Βερολίνο, με τις γνωστές διαρροές! Τώρα πια μιλάμε για «κούρεμα» που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 75%!

Δηλαδή, πάλι έπεσαν έξω! Πάλι στηρίχθηκαν σε λάθος στοιχεία; Πάλι οι αποφάσεις απεδείχθησαν ανεπαρκείς. Πάλι μας κορόιδεψαν.

Ποιό είναι το συμπέρασμα;

Πρώτον, το μνημόνιο ήταν μια συνταγή γραμμένη στο …πόδι! Όπως, αποδείχθηκε ούτε…..αδιαπραγμάτευτο ήταν, ούτε σωτήριο! Απλώς καταστροφικό!

Δεύτερον, αυτοί που μας οδήγησαν εδώ, ακόμα επιμένουν εγωιστικά να μας σώσουν. Όσο τους ανεχόμαστε, ενισχύονται οι πιθανότητες να μας …πτωχεύσουν!

Τρίτον, είναι προφανές ότι στερούνται εναλλακτικού σχεδίου δράσης. Ούτε είχαν από την αρχή! Ήταν σίγουροι, υπερφίαλοι ή απλώς αδιάφοροι;

Και το χειρότερο όλων: Επειδή ακριβώς το σχέδιο τους αποτυγχάνει και εναλλακτική λύση δεν έχουν, υιοθετούν αποσπασματικά προτάσεις και ιδέες που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς στο «Ζάππειο» (μείωση εισφορών, μείωση του ΦΠΑ κ.λ.π.)

Έτσι, ναυάγησε το σχέδιο αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου, «κάηκε» ο θεσμός της εφεδρείας. Επεται και συνέχεια. Με το φορολογικό, ο κ. Βενιζέλος θέλει να υιοθετήσει προτάσεις της ΝΔ, ενώ χθές, για παράδειγμα, η κα Κατσέλη, κατά το ρεπορτάζ, παρουσίασε στον Πρωθυπουργό μέτρα για την «ανάσχεση της ύφεσης», τα περισσότερα εκ των οποίων τα έχει ήδη ανακοινώσει ο κ. Σαμαράς!

Βέβαια, το πρόβλημα της οικονομίας μας δεν λύνεται με αποσπασματικά μέτρα. Απαιτείται ένα συνολικό και συγκροτημένο σχέδιο. Όμως, με τη μέθοδο της «σαλαμοποίησης» μπορεί να αποδομηθεί και να απαξιωθεί και το πιο συγκροτημένο πρόγραμμα.

Ας το προσέξουν εκεί στη ..Συγγρού γιατί καίνε τα …χαρτιά τους! Λεηλατούν το πρόγραμμά τους!

Μακρύγιαλος: Αναποδογύρισε η βάρκα με τον ιερέα στη τελετή των Θεοφανείων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ PIERIA -GR

Όλοι ήταν έτοιμοι για την τελετή αγιασμού των υδάτων, όταν ξαφνικά η βάρκα που μετέφερε τον ιερέα και τα 6 άτομα που θα έπεφταν στη θάλασσα, αναποδογύρισε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών...

Όλα αυτά στον Μακρύγιαλο, όπου οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί, παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν με κομμένη την ανάσα. Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.00. Ο ιερέας μπήκε στη βάρκα, μαζί με τη συνοδεία του, για να ρίξουν τον Σταυρό στα ανοιχτά.

Στο επόμενο βίντεο βλέπουμε τον κόσμο να έχει συγκεντρωθεί στην προβλήτα, τους κολυμβητές να έχουν πέσει στη θάλασσα και να περιμένουν τον ιερέα να ρίξει τον Σταυρό. Η βάρκα στο 30ο δευτερόλεπτο του βίντεο, φαίνεται λίγο πιο μέσα. Όμως λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένα τεράστιο κύμα την σκεπάζει και την αναποδογυρίζει!

Στο σημείο επικρατεί πανικός! Οι κολυμβητές προσπαθούν να πλησιάσουν και να σώσουν τον ιερέα. Τα καταφέρνουν με τη βοήθεια πολιτών, που έπεσαν στη θάλασσα όταν είδαν τη βάρκα να αναποδογυρίζει. Λίγο αργότερα, ο ιερέας βγαίνει στη στεριά, φανερά καταβεβλημένος, όπως βλέπετε και στην επόμενη φωτογραφία...



Δείτε το βίντεο του perifereianews.com, με τα όσα έγιναν το πρωί, στον Μακρύγιαλο της Πιερίας...


Στη συνέχεια όλοι παρέμειναν στο σημείο και η τελετή Αγιασμού των υδάτων, έγινε όταν σταμάτησαν τα κύματα. Μετά το τέλος, ο ιερέας μεταφέρθηκε προληπτικά σε νοσοκομείο της πόλης. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους και θα έχουν να θυμούνται για πάντα, το πρωτοφανές περιστατικό που έζησαν...

πάρτυ διαφθοράς όπου συμμετέχουν αστυνομικοί, εφοριακοί και τελωνειακοί αποκαλύπτεται από καταγγελίες που ερευνά η ΕΥΠ....


Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές, στελέχη της Δημοτική Αστυνομίας διευκολύνουν παραεμπόρους ενώ οι μηχανισμοί του υπουργείου Οικονομικών (υπηρεσιακοί, εφοριακοί, τελωνειακοί παράγοντες), αντί να ...
ελέγχουν όπως θα έπρεπε το λαθρεμπόριο καυσίμων, μπλοκάρουν την εγκατάσταση του συστήματος εισροών-εκροών στα βενζινάδικα με το αζημίωτο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι πιστοί βρέθηκαν στην παραλία του Μακρυγιαλου, όταν είδαν τον ιερέα να πέφτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.....






Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι πιστοί βρέθηκαν στην παραλία του Μακρυγιαλου, όταν είδαν τον ιερέα να πέφτει από τη βάρκα στη θάλασσα λόγω των ισχυρών ανέμων. Κατά τη διάρκεια τελετής του αγιασμού των υδάτων η βάρκα στην οποία επέβαινε ο ιερέας και άλλα τέσσερα άτομα ανετράπη και όλοι οι επιβαίνοντες έπεσαν στη θάλασσα. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:00. Ο ιερέας του Μακρυγιάλου μπήκε στη βάρκα με 4 άτομα, αλλά σε κάπια φάση, λόγω των ισχυρών ανέμων τη βάρκα την παρέσυρε το κύμα και έπεσαν όλοι στη θάλασσα. Το περιστατικό διαδέχτηκαν φωνές πανικού. Μετά από λίγα λεπτά όλοι βγήκαν από τη θάλασσα, χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός

Παλιό παραμύθι...


Ο υπουργός Υγείας και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτήρισε τις απεργίες γιατρών και φαρμακοποιών συντονισμένες, και...απεργίες που έχουν πολιτικό χαρακτήρα.

Μακρύγιαλος: Αναποδογύρισε η βάρκα με τον ιερέα στη τελετή των Θεοφανείων


Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι πιστοί βρέθηκαν στην παραλία του Μακρυγιαλου, όταν είδαν τον ιερέα να πέφτει από τη βάρκα στη θάλασσα λόγω των ισχυρών ανέμων. Κατά τη διάρκεια τελετής του αγιασμού των υδάτων η βάρκα στην οποία επέβαινε ο ιερέας και άλλα τέσσερα άτομα ανετράπη και όλοι οι επιβαίνοντες έπεσαν στη θάλασσα. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:00. Ο ιερέας του Μακρυγιάλου μπήκε στη βάρκα με 4 άτομα, αλλά σε κάπια φάση, λόγω των ισχυρών ανέμων τη βάρκα την παρέσυρε το κύμα και έπεσαν όλοι στη θάλασσα. Το περιστατικό διαδέχτηκαν φωνές πανικού. Μετά από λίγα λεπτά όλοι βγήκαν από τη θάλασσα, χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Μας τρέλανε στο Παπαδάκη ο γίγαντας Καζάκης.


Μέσα σε...
όλα αυτά που πληρώνουμε , ξεχρεώνουμε και τα Οθωμανικά χρέη.
Όταν απελευθερώσαμε Ελληνικά εδάφη από τους Τούρκους, φορτωθήκαμε και τα χρέη του Σουλτάνου από δάνεια που είχε πάρει από Δανία και Αγγλία.
Οπότε για τα καινούργια, έχουμε αιώνες μπροστά μας....

Διαστάσεις πολιτικής βόμβας για την κυβέρνηση Λ.Παπαδήμου αποκτά η υπόθεση της πώλησης των τεσσάρων Airbus A340-300 της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας


όχι μόνο για το εξευτελιστικό τίμημα των 31 εκατ. ευρώ (πρόκειται περισσότερο περί δωρεάς, παρά αγοράς), αλλά και για ...
την προέλευση αυτών των χρημάτων και για το ποιοι κρύβονται πίσω από την μυστηριώδη «αμερικανική» εταιρεία, με έδρα… τα νησιά Kέϊμαν, την Apollo Aviation που τα αγόρασε. Κυρίως, όμως, για την προέλευση των χρημάτων, που διατέθηκαν για την αγορά τους.

Πέντε υπουργοί της κυβέρνησης Λ.Παπαδήμου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος και οι υπουργοί Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδης, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γ. Παπακωνσταντίνου, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μ. Βορίδης και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γ. Κουτρουμάνης, υπέγραψαν για μία πώληση κρατικής περιουσίας που στην καλύτερη περίπτωση μόνο η πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί θα έπρεπε να τους προβληματίσει πολύ σοβαρά. Όλα αυτά, βέβαια, σε μία κανονική χώρα…

Με κορυφαίο υπεύθυνο φυσικά τον πρωθυπουργό Λ.Παπαδήμο, ο οποίος δεν είναι δυνατόν να μην γνώριζε τις λεπτομέρειες για την πρώτη πώληση κρατικής περιουσίας.

Ας δούμε από την αρχή την υπόθεση: Κατά την πώληση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ο νέος ιδιοκτήτης Marfin Group δεν ήθελε να κρατήσει τα τέσσερα αεροσκάφη γιατί σκόπευε να περικόψει, όπως και έκανε τις υπερατλαντικές πτήσεις και έτσι τα τέσσερα αεροσκάφη, σχετικά νεότευκτα (παράδοσης 1999) έμειναν στην ιδιοκτησία του κράτους. Η Π.Α. με αρχηγό τον Β.Κλόκοζα είχε ενδιαφερθεί το 2010 για τα αεροσκάφη, προκειμένου να μετατραπούν σε εναέρια τάνκερ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε, για άγνωστους λόγους.

Μία εταιρεία, η Cirrus το 2009 προσφέρει 97 εκατ. αλλά η υπόθεση δεν προχωρά για επίσης άγνωστους λόγους. Ο δεύτερος διεθνής ανοικτός διαγωνισμός προκηρύχθηκε από τη ΔΕΑΑ στις αρχές του 2011, πριν την ίδρυση του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας του Δημοσίου, και το στάδιο των τελικών προσφορών έληξε στις 20 Ιουνίου 2011.

Πλειοδότης ανακηρύχθηκε τον Αύγουστο του 2011 η Apollo Aviation Group, η οποία και προσέφερε το μεγαλύτερο τίμημα (40,4 εκατ. δολάρια) μεταξύ των εταιριών που συμμετείχαν στην τελική φάση της διαδικασίας. Αυτό αναφέρει η σημερινή απάντηση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων. Και εδώ έχουμε μία πρώτη σύγκρουση με την... λογική: Πλειοδότης η Apollo Aviation Group, αλλά σύμφωνα με προγενέστερη ανακοίνωση στην Διαύγεια, της κυβέρνησης η αποτίμηση της αξίας των Airbus, έγινε στις … 23 Δεκεμβρίου από την εταιρεία SL Εngineering & Services!

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ....





Τραγικός ήταν ο απολογισμός των τροχαίων που σημειώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2011.


Η τροχαία επιβεβαίωσε 617 ατυχήματα, με συνολικά 736 ανθρώπους να εμπλέκονται σε αυτά.

Συγκεκριμένα:

-18 ήταν θανατηφόρα, με 19 νεκρούς (στα 13 εμπλέκονταν αυτοκίνητα και 6 δίκυκλα)

-34 ...


σοβαρά με 42 σοβαρά τραυματίες (21 από αυτοκίνητα και 21 από δίκυκλα)

-565 ήταν ελαφρά με 675 ελαφρά τραυματίες (299 από αυτοκίνητα και 376 από δίκυκλα).

Τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων ήταν η απρόσεχτη οδήγηση, η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα και η παραβίαση προτεραιότητας, ενώ η μη χρήση κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων είχε σαν αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς.

Η τροχαία τον τελευταίο μήνα του 2011 βεβαίωσε 34.066 παραβάσεις από τις οποίες 1.084 σε βαθμό πταίσματος.

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν:

• 723 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ από τις οποίες οι 105 ήταν σε βαθμό πταίσματος. • 3.449 παραβάσεις για ταχύτητα • 4.206 παραβάσεις κατά τους ελέγχους δικύκλων • 513 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη • 749 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου. • 599 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ....





ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....ΤΟΥ PIERIA -GR......

ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕ Η ΒΑΡΚΑ ΣΤΗ ΡΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΠΙΕΡΙΑΣ..ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ Ο ΙΕΡΙΑΣ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΑΤΟΜΑ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ...

Πολύ μας άρεσε το σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη ("Καθημερινή"), για τους Γάλλους που θέλουν να γίνουν Έλληνες.


"Ασφαλώς συγκινητική προσφορά- και επί της αρχής λίαν ευπρόσδεκτος!

Αλλά από... το συγκεκριμένο είδος έχουμε ήδη πάρα πολλούς τέτοιους στη χώρα.
Είναι ανάγκη να γίνουμε περισσότεροι?"

ΕΚΑΒ...Έχουμε εξαντλήσει και τελευταίο περιθώριο της υπομονής μας. Σε αλλεπάλληλες συσκέψεις που έγιναν με τους φορείς του Υπουργείου Υγείας ( Υπου

Έχουμε εξαντλήσει και τελευταίο περιθώριο της υπομονής μας.

Σε αλλεπάλληλες συσκέψεις που έγιναν με τους φορείς του Υπουργείου Υγείας ( Υπουργός , Υφυπουργοί, Γεν. Γραμματείς) μας έδωσαν καταλυτική ημερομηνία πληρωμής των δεδουλευμένων μας την 20/12/2011.

Κάναμε υπομονή και την εκμεταλλευτήκαν.

Είμαστε 1 χρόνο απλήρωτοι αλλά αυτοί εισέπραξαν την προσφορά μας όλο αυτό το χρόνο προς τους συμπολίτες μας ως αδυναμία και όχι ως κίνηση αυξημένης ευθύνης.

Αδυνατούμε πλέον να χρηματοδοτούμε το κράτος και την δήθεν κοινωνική πολιτική του Υπουργείου, πληρώνοντας από την τσέπη μας τα έξοδα για τις διακομιδές των ασθενών και να επιφορτιζόμαστε καθήκοντα και υποχρεώσεις άλλων οργανισμών.

Το ποτήρι ξεχείλισε , η ανικανότητα και ο στρουθοκαμηλισμός ορισμένων πρέπει να πάψει να υπάρχει .

Από την Δευτέρα 9/1/2012 κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μας συνεχίζοντας με εντατικότερους ρυθμούς και με μειωμένα τα ποσοστά ασφαλείας την ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για την καταβολή των δεδουλευμένων μας και διοργανώνουμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε κεντρικά σημεία των πόλεων ανά την Ελλάδα .

H

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο Χάρρυ Κλυνν πρωτοτύπησε και πάλι...

alt


Με αφορμή τη σημερινή γιορτή των Φώτων, αλλά και με...ερέθισμα το νέο χαράτσι της ΔΕΗ, απαριθμεί 5 σημαντικές αλλαγές...

• Η εφημερίδα «ΦΩΣ» θα λέγεται «ΣΚΟΤΟΣ»

• Η φράση «Μου άλλαξες τα φώτα» θα μετατραπεί σε «Μου έσβησες τα φώτα»

• Η εκπομπή «Φως στο τούνελ» θα μετονομαστεί σε «Κερί στο τούνελ»

• Η ερωτική φράση «φως μου» θα γίνει «έκτακτη εισφορά μου»

• Και η γιορτή Των Φώτων θα πάψει να γιορτάζεται…

Λαχτάρησε στις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ο Νίκος Στραβελάκης, καθώς έλκηθρο παρέσυρε και τραυμάτισε τον 5χρονο γιό του!


Ο άνκορμαν του Mega βρισκόταν οικογενειακώς στο... Μαίναλοκαι δεν φανταζόταν ποτέ την περιπέτεια που θα ζούσε.


Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εφημερίδα «Espresso», το πρωί της Δευτέρας πήγε με την γυναίκα και τον γιό του στο χιονοδρομικό, όπου νοίκιασαν έλκηθρο για τον μικρό. «Λίγο αργότερα και ενώ βρισκόμασταν στην άκρη της πίστας σε μια μικρή πλαγιά, ένα άλλο έλκηθρο κατέβηκε σαν βολίδα. Ουσιαστικά ανεξέλεγκτο και μπροστά στα μάτια μας, παρασύρει το γιο μας. Τα πόδια του έλκηθρου βρέθηκαν στα πόδια του και το τιμόνι στην κοιλιά του. Το παιδί εκτοξεύτηκε και έπεσε στο χιόνι, σφαδάζοντας από τον πόνο», προσθέτει.


Σοκ έπαθε ο παρουσιαστής, καθώς, όπως λέει, νόμιζε πως τσακίστηκαν τα πόδια του παιδιού.


Ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι το ότι το άλλο έλκηθρο οδηγούσε ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο ο παππούς και η γιαγιά το είχαν αφήσει δίχως επιτήση για να πιούν τον καφέ τους. «Πώς κάνετε έτσι; Παιδί είναι και παίζει», είπαν στον Νίκο Στραβελάκη, που πήγε να βρει τους κηδεμόνες του κοριτσιού όσο η γυναίκα και ο γιός του περίμεναν το ασθενοφόρο.


Ο παρουσιαστής επεσήμανε στους παππούδες του κοριτσιού πως δεν πρέπει να το αφήνουν χωρίς επίβλεψη στην χιονοδρομική πίστα και εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν, με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία, η οποία οδήγησε στο τμήμα την μητέρα του παιδιού.


Στο μεταξύ, ο κ. Στραβελάκης πήγε με τον γιό του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 5χρονος δεν έχει κάτι σοβαρό. Αφού βγήκαν, ο άνκορμαν μετέβη στο αστυνομικό τμήμα, όπου η μητέρα του κοριτσιού ζήτησε συγνώμη και εκείνος δεν της υπέβαλε μήνυση.

"Κύριε Λυριτζή και κύριε Οικονόμου, συμφωνείτε με αυτά που σας λέω?" . Οι Λυριτζήδες προσπάθησαν να τον βάλουν στον ίσιο δρόμο.
Μα, εμείς κάνουμε ερωτήσεις.
"Α, όλα κι όλα, εγώ είμαι... υπέρ του Σωκρατικού διαλόγου" αντέτεινε ο Μπουμπούκος. Και σχετικά με τον βίο αυτής της κυβέρνησης είπε πως καλό θα ήταν να έμενε κανα 2 χρονάκια.
Αμ, βέβαια. Που να ξαναβρεί ο "Σωκρατικός" παρλαπίπας άλλη τέτοια ευκαιρία. Έστω και με το Παπουτσή πάνω από το κεφάλι του...

Η πρώτη μαχαιριά έπεσε από τον Καπελέρη. Η δεύτερη έρχεται από τους δυο εισαγγελείς?



Λένε ότι... το όνομα του Παντελή Οικονόμου - αυτό κυκλοφορεί ως "διαρροή"- θα είναι ένα από εκείνα που θα αναφέρουν οι Πεπόνης και Μουζακίτης, για το επίμαχο θέμα των πιέσεων που ασκήθηκαν κατά την εκτέλεση του έργου τους...

Τελειωμό δεν έχει το κράξιμο κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου.


Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια δοξολογίας στην εκκλησία του Δήμου Αχαρνών, οι ... κάτοικοι της περιοχής μόλις αντίκρισαν τον κ. Πάγκαλο παρέα με τον βουλευτή περιφέρειας Αττικής του ΠΑΣΟΚ Ντίνο Βρεττό, γύρισαν την πλάτη κι επιδεικτικά αποχώρησαν από το εκκλησίασμα.
Το γεγονός αυτό συζητήθηκε κατά κόρον σε όλα τα καφενεία της πλατείας στο Δήμο Αχαρνών ενώ από την οργή των κατοίκων δεν ξέφυγε και Μενιδιάτης Ντίνος Βρεττός