PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΑΠΟΨΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ?


ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ...!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, Ο ΠΡΩΗΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΕΧΩΔΕ
κ.ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΜΠΑΛΤΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.
ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 2 ΝΕΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΙΔΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟ ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.

ΠΩΣ ΘΑ "ΣΚΑΣΕΙ" Η ΜΠΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ?


ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΝΤΑΣ?


ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Η "ΒΑΛΙΤΣΑ" ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ?


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Σ/ν για τις προμήθειες στα νοσοκομεία



Ξενογιαννακοπούλου: Σ/ν για τις προμήθειες στα νοσοκομεία

Σχέδιο νόμου για τις προμήθειες στα νοσοκομεία, αναμένεται να καταθέσει η κυβέρνηση κατά το προσεχές δίμηνο, σε μια προσπάθεια εκκαθάρισης του συστήματος προμηθειών και πάταξης των υπερτιμολογήσεων, ανακοίνωσε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων η υπουργός Υγείας, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

"Πράσινο φως" σε ΠΓΔΜ



Έκθεση η οποία εισηγείται  στο Συμβούλιο να λάβει υπόψη τη θετική γνωμοδότηση της Κομισιόν για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ το Μάρτιο, υιοθέτησε η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.
Στην έκθεση για την ΠΓΔΜ του Σλοβένου εισηγητή Ζόταν Τάλερ από την Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, που υιοθετήθηκε με 76 ψήφους υπέρ, 5 κατά και 5 αποχές, ενεκρίθη τροπολογία με την οποία καλείται το Συμβούλιο το Μάρτιο να λάβει υπόψη τη σύσταση της Επιτροπής για έναρξη διαπραγματεύσεων.
Παράλληλα, στο κείμενο υπάρχει αναφορά στο γεγονός ότι η επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων καλωσορίζει την πρωτοβουλία της νέας ελληνικής κυβέρνησης για την προώθηση της ένταξης των δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ ως το 2014.

ανανέωση της θητείας Κ. Παπούλια


Μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία έστειλε ο πρωθυπουργός από το προεδρικό μέγαρο, όπου συνάντησε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια, τον οποίο ενημέρωσε για την πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για ανανέωση της θητείας του. Ο Γ. Παπανδρέου είπε ότι περνάμε δύσκολες στιγμές, σημειώνοντας ότι χρειάζεται να επαναφέρουμε το αυτονόητο στην πολιτική ζωή.

κουτί ενός αναψυκτικού θα κοσμεί το πρόσωπο του Ιωσήφ Στάλιν,


Το κουτί ενός αναψυκτικού θα κοσμεί το πρόσωπο του Ιωσήφ Στάλιν, το οποίο θα βρεθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Ρωσίας από το Φεβρουάριο με την ευκαιρία του εορτασμού της 67ης επετείου της νίκης στη μάχη του Στάλινγκραντ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ιδέα ανήκει στο εργοστάσιο στο Βολγκογκράντ, την περιοχή του πρώην Στάλινγκραντ. Το εργοστάσιο θα κατασκευάσει μία περιορισμένη ποσότητα ενός ανθρακούχου αναψυκτικού με την εικόνα του Στάλιν, καθώς και άλλων δύο αξιωματικών του Ερυθρού Στρατού, στοχεύοντας στην τόνωση των πωλήσεων.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΡΩΤΗ ...ΚΟΜΑΝΤΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΤΩΡΑ ΣΚΑΪ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 92.6 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗ 1 ΜΕΧΡΙ 2 μμ...

Ο Δήμος Δίου τιμά τη βασίλισσα του παιδικού θεάτρου Κάρμεν Ρουγγέρη

Στο πλαίσιο της γιορτής των γραμμάτων και των τεχνών το Σάββατο 30 Ιανουαρίου


Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου της Νέας Εφέσου θα πραγματοποιηθεί η γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Οι τρεις επιφανείς άγιοι και θεολόγοι του Χριστιανισμού, προστάτες των γραμμάτων και των μαθητών, Ιωάννης ο Χρυσόστομος, Βασίλειος ο Μέγας και Γρηγόριος ο Ναζιανζηνός με αφετηρία την αγάπη τους για τα παιδιά, στοχεύοντας στην πρόοδο και προκοπή τους, υπηρέτησαν με το λόγο και το έργο τους την παιδεία, παραδίδοντας ένα ακέραιο παράδειγμα υψηλής καλλιέργειας και κοινωνικής δράσης.


Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης και πάντα επίκαιρης γιορτής θα τιμηθεί από το Δήμο Δίου για το συγγραφικό έργο και την προσφορά της στις τέχνες και τα γράμματα, η βασίλισσα του παιδικού θεάτρου, Κάρμεν Ρουγγέρη, δημιουργός της παιδικής σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, της Λυρικής Σκηνής και της ομάδας «Θεατρικού Παιχνιδιού». Όλες οι παραστάσεις της έχουν στεφθεί με επιτυχία ενώ σε όλες υπήρχε μεγάλη λίστα αναμονής, που έφτασε τις 180.000, για το έργο «Οδύσσεια», αναδεικνύοντας την, σε θεμέλιο λίθο του παιδικού θεάτρου.


Στην ίδια εκδήλωση, θα βραβευτούν οι μαθητές του Δήμου Δίου που αρίστευσαν σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης καθώς και δημότες του Δήμου Δίου που έχουν διακριθεί στις τέχνες και τα γράμματα.


Η εκδήλωση πλαισιώνεται μουσικά από τη Βυζαντινή χορωδία του Δήμου Δίου, τη χορωδία του πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Εφέσου «Το Στουπί» και την Παιδική χορωδία της Δ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βροντούς. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κοπή βασιλόπιτας των σχολείων του Δήμου.

I LOVE ELATOXORI - ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ Σ ΑΓΑΠΩ!!!


ΕΝΑ ...ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ΑΪΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ


ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ - ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΡΙΝ...


ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ...

....ΚΑΛΑ...ΑΜΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΓΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟ.....!!!!!!!!!!!

ΡΙΧΝΕΙ SNOWING DAY..!!

ΡΙΧΝΕΙ, ΡΙΧΝΕΙ ΡΙΧΝΕΙ...ΚΑΛΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...


IT IS SNOWING IN KATERINI ...!!!! SNOWING DAY...!!

Ακαταλληλο ΔΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ...!


ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ...
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ....


ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ "ΜΑΤΙΑ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ....ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ...(πληθντικος)

10ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ αποφάσισε σήμερα ομόφωνα, να συμμετάσχει στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 10 του Φλεβάρη 2010.
Οι Νοσηλευτές του Δημοσίου τομέα απεργούμε, υπερασπιζόμενοι τη διατήρηση και ενίσχυση του δημόσιου και δωρεάν Εθνικού Συστήματος Υγείας, που ολοένα και περισσότερο δέχεται απανωτά πλήγματα και οδηγείται εσκεμμένα στην απαξίωση, με την ταυτόχρονη γιγάντωση του ιδιωτικού τομέα και τη μονομερή ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο χώρο της Υγείας.
Αντιδρούμε μαζικά στην επιχειρούμενη συρρίκνωση των αποδοχών μας και στην απαράδεκτη ξενόφερτη δρομολογούμενη εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών, σε ένα επάγγελμα που κατά 90% αποτελείται από γυναίκες.
Τη στιγμή που οι άνεργοι Νοσηλευτές ξεπερνούν τις 6.000 και οι κενές θέσεις των απαρχαιωμένων οργανισμών των νοσοκομείων είναι περισσότερες, οι κυβερνώντες εμμένουν προσχηματικά στις αγκυλώσεις και τις χρονοβόρες διαδικασίες του υποστελεχωμένου ΑΣΕΠ.
Η τριτοκοσμική εικόνα του ΕΣΥ, η ταλαιπωρία των μη εχόντων συμπολιτών μας στα νοσοκομεία, η έλλειψη κλινών ΜΕΘ και η ερασιτεχνική αντιμετώπιση των προβλημάτων από τους ιθύνοντες διαχρονικά, πρέπει επιτέλους να αποτελέσουν παρελθόν.
Στις 10 του Φλεβάρη η ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ απεργεί πανελλαδικά και διεκδικεί:
• Δωρεάν και Δημόσια Υγεία για όλους
• Άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων με μαζική είσοδο μόνιμων Νοσηλευτών στο ΕΣΥ
• Όχι στον εμπαιγμό με τις προσλήψεις που γίνονται με το σταγονόμετρο
• Ένταξη των Νοσηλευτών του Δημοσίου στα Βαρέα & Ανθυγιεινά
• Αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση και αφαίμαξη της κοινωνικής ασφάλισης
• Ειδικό μισθολόγιο των Νοσηλευτών του Δημοσίου με πραγματικές αυξήσεις
• Άμεση στήριξη των ασφαλιστικών ταμείων
• Όχι στη φορολογική επιβάρυνση των μισθωτών
• Όχι στη συνέχιση της εισοδηματικής πολιτικής λιτότητας
Στις 10 του Φλεβάρη, όλοι οι Νοσηλευτές στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 10πμ.
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΣΥΝΟ-ΕΣΥ

ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ..?.ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΒΡΕ?


ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ...ΜΟΝΟ ΣΕΞ



ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ η ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΑ?


ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ

ΠΩΠΩ..ΠΩ  ΠΩ ...ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΝΑΛΥΤΕΣ....!
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....!!!

ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΙΑ και να τους σμπρωξει μια να ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ..!!!