PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ...ΓΙΟ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ

ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ....
ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΤΟ "Π" ΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ "ΠΙΕΡΙΚΟΣ" ...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καντάδες στο Λιτόχωρο





TA ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ






Εκδηλώσεις τιμής προβολής και ανάδειξης της ελληνικής θέασης του κόσμου. Τα Προμήθεια, ως πανελλήνιος θεσμός που σκοπό έχει να μας φέρει σ' επαφή με τον πολιτισμό, το πνεύμα και τις αξίες των προγόνων μας, διανύουν ήδη το δέκατο πέμπτο έτος συνεχούς παρουσίας τους.
Με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον καθηγητή του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης Τρύφωνα Ολύμπιο, λαμβάνουν χώρα στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του Άλσους Προμηθέως, στους πρόποδες του Ολύμπου, όπου χιλιάδες επισκέπτες απ' όλη την Ελλάδα κι από το εξωτερικό συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για να ανταμώσουν κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Όρους των Θεών. Να γνωρίσουν το ελληνικό πνεύμα και έθος, να τιμήσουν τους αρχαίους φιλοσόφους και τις φιλοσοφικές σχολές με δημόσιες συζητήσεις και εκδηλώσεις, να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικά, πολιτισμικά και τελεστικά δρώμενα, να μετάσχουν σ' αυτά ως αναζωογονητική μύηση στις αρχέγονες πηγές που μας γέννησαν, να νιώσουν με κατάνυξη την πατρώα ψυχή, να έρθουν σ' επαφή με την κοσμοθέαση των προγόνων μας.

Η θέαση που είχαν οι αρχαίοι Έλληνες για τον κόσμο και η οποία είχε απολύτως γνωσιολογικό και επιστημονικό χαρακτήρα, εκφράστηκε μέσα από τον τρόπο ζωής τους (ήθη και έθιμα πλήρως εναρμονισμένα με το σεβασμό τους για τη φύση), μέσα από τις κοινωνικές και πολιτισμικές αξίες, τη συμμετοχή στα κοινά και την ανάδειξη της έννοιας του πολίτη, τη μαχητικότητα για την προάσπιση των θεσμών που δημιούργησαν, τη φιλοσοφική αναζήτηση, την επιστημονική έρευνα, την Τέχνη καθώς και την αντίληψή τους για το θείον που απετέλεσε το μυθολογικό και ψυχολογικό υπόβαθρο της ελληνικής κοσμοθεάσεως και του ελληνικού πολιτισμού. Οι παράγοντες αυτοί, αλληλένδετοι για τους προγόνους μας και για όποιον σήμερα επιχειρεί να τους κατανοήσει, συναποτελούν ένα όλον η προσέγγισή του οποίου φρονούμε ότι αποτελεί ζητούμενο αλλά και αναγκαιότητα για το σύγχρονο γίγνεσθαι..... Αυτή την ανασύνδεση με τον αρχαίο, παγκοσμίως σεβαστό και πάντοτε επίκαιρο πολιτισμό μας προβάλλουμε και αναδεικνύουμε στις εκδηλώσεις των Προμηθείων. Όχι σαν άγονη λατρεία ενός νεκρού παρελθόντος αλλά ως έκφραση του ζωντανού και ρέοντος Λόγου εκείνων στους οποίους αναγνωρίζει η σώφρων ανθρωπότητα ότι τους οφείλει τα πάντα. Ως έναυσμα επίκαιρου και γόνιμου προβληματισμού για διεξόδους στα αδιέξοδα του σήμερα, με άξονα σκέψης και πλαίσιο αναφορών την κοσμοαντίληψη εκείνων.....
ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Χαμηλοί τόνοι, πολύ δουλειά και προσφορά είναι ότι προσφέρει ο Χαράλαμπος Οφίδης Πρόεδρος του Άνω Αιγιάννη στους συγχωριανούς του ΠΑΝΤΑ....

Στον Αι Γιάννη του Χαράλαμπου όλα πάνε καλά....
Χωριό Πρότυπο καθώς τα παιδιά του Τοπικού Συμβουλίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού πάνε χέρι χέρι και κάνουν μαγικά πράγματα....
"ΑΡΓΟΣ" το όνομα του Πολιτιστικού και Πρόεδρος ο Χρήστος Παυλίδης!
Χρήστος και Χάμπος χέρι χέρι....
Να η στιγμή της βασιλόπιτας και η στιγμή της ...φωτιάς! 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ.....

Μετά τον "κούκο" ήρθε ο "ξανθός" στον Αθλητισμό της ΝΔ

Tέλος εποχής από τον ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της Νέας Δημοκρατίας για τον ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ.
Στη θέση του ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, με παράλληλο άνοιγμα του Αντώνη Σαμαρά στους ...Ντορικούς. Γνωστός υποστηριχτής της Ντόρας Μπακογιάννη ο "Ξανθός" κι έτσι καθώς ο "Κούκος" ήταν είναι και θα ναι Σαμαρικός, "έπεσε" στο βωμό των πολιτικών συσχετισμών!

ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ....ΠΕΣ ΤΑ ΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕ.


ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΛΑΓΙΟΣ- ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ-ΚΩΤΟΥΛΑΣ στην κατάληψη των διοδίων Λεπτοκαρυάς

Και οι τρείς ΜΑΧΗΤΕΣ. ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

Η κοπή πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας


Έγινε στον Μακρύγιαλο Πιερίας η κοπή πίτας της Ένωσης Υπαλλήλων Αστυνομικών Ν. Πιερίας. Στην κοπή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Φωτόπουλος Χρήστος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Πιερίας κ. Φώτης Δημήτριος, η Αντιδήμαρχος Πύδνα Κολινδρού κ. Γαβριηλίδου Παρασκευή και αστυνομικοί των τμημάτων Αιγινίου και Κολινδρού.

ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΚΛΕΤΣΟ;;;;;

Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

  • Eπιτέλους να ένας πολιτικός με Π@π@ρια κι όχι π@π@ρια πολιτικός….
  • Να ο Δήμαρχος και γνωστός ηθοποιός, που ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ….
  • ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕ…. ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ 1000
  • Από το 1999 φωνάζω ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ Γαϊδούρια ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ και να που επιτέλους κάποιος μ άκουσε….
  • ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
  • Αυτό που κάνουν κάποιοι μεγαλοεργολάβοι, οι οποίοι κρύβονται από πίσω από αυτές τις απίστευτες δουλειές κάποτε πρέπει να τελειώσει και να τα ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
  • Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ….
  • ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΓΚΛΕΤΣΟ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ….
  • Θα βρεθεί ρε κοπρίτες κάποιος και στην Πιερία μου που θα κάνει το ίδιο;;;
  • Φτάνει πια τέτοια ξεφτίλα….
  • Τέλος…..
  • ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΜΕΤΡΙΟΤΙΠΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ….
  • Βέβαια δε φταίει κανένας, εμείς φταίμε που τους ψηφίζουμε.
  • Εμείς και κανένας άλλος….
  • ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ  ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ …ΣΚ@Τ@, σκ@τ@ πολιτικούς θα έχουμε….
  • ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΚΛΕΤΣΟ;;;;;
  • ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑϊΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ…
  • ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ Π@Π@ΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ Π@Π@ΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ..... ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ

ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ Ο Α.ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Με μηχανήματα του δήμου ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, γκρέμισε πριν από λίγο τις προστατευτικές μπάρες κοντά στα διόδια της Πελασγίας, δημιουργώντας έναν παράπλευρο δρόμο έτσι ώστε οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να έχουν ελεύθερη διάβαση χωρίς να πληρώνουν διόδια...


Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Γκλέτσος βρέθηκε και ο ίδιος πάνω στο χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Στυλίδας για να γκρεμίσει τις παράπλευρες μπάρες.

Μάλιστα κάποιες στιγμές ανέβηκαν υψηλά οι τόνοι όταν αστυνομικοί προσπάθησαν μάταια να τον εμποδίσουν.

Ήδη η πρόσβαση έχει ανοίξει, ενώ στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Φθιώτιδα και από τη Μαγνησία και εξελίσσονται διαβουλεύσεις.

Παράλληλα, συνεργεία της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα διόδια βρίσκονται στο σημείο για να αλλάξουν και πάλι την εθνική οδό όταν απομακρυνθούν τα μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας δεν έχουν άλλο δρόμο για να μετακινηθούν εσωτερικά στο δήμο και είναι υποχρεωμένοι να περνούν από τα διόδια.

Στους κατοίκους της περιοχής έχουν δοθεί κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο από τα διόδια της Πελασγίας, αλλά για ένα μικρό διάστημα είχαν ακυρωθεί.

Τα τελευταία 24ωρα, μετά από διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις, ισχύουν εκ νέου οι συγκεκριμένες άδειες.

Πάντως ο δήμαρχος της Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει σε όλους του τόνους ότι είναι στόχος και σκοπός του «να αποκαταστήσει την απρόσκοπτη και χωρίς κόστος επικοινωνία μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου του» και, μάλιστα, σε δηλώσεις του δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επανέλθει εκ νέου στην περιοχή των διοδίων.

Που ήταν οι Βουλευτές της Πιερίας? Που ήταν και οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι ?Γιατί δεν ήρθαν στα διόδια? Τυχαίο δεν νομίζω.


ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Σήμερα, όπως κάθε Δευτέρα, Βιολογικό Παζάρι Κατερίνης

Δεν πληρώνουμε διόδια.


Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ γιγαντώνεται και προβληματίζει εταιρείες και κυβέρνηση...

Αν πριν ένα χρόνο έλεγες ότι το 20% των οδηγών δεν θα πληρώνει διόδια, θα σε νόμιζαν τρελό. Σήμερα ίσως παραπάνω από 2 στους 10 οδηγούς δεν πληρώνουν και φυσικά το ποσοστό αυξάνεται με.....
γεωμετρική πρόοδο.
Σήμερα μέλη του κινήματος και των επιτροπών σε όλη την Ελλάδα σήκωσαν τις μπάρες για 2 ώρες, επιτρέποντας την ελεύθερη διάβαση στους οδηγούς, που πραγματικά το χάρηκαν, αφού ακόμη και αυτοί που πληρώνουν, θεωρούν ότι τα διόδια στη χώρα μας είναι πανάκριβα και δικαίως χαρακτηρίζονται ως ΧΑΡΑΤΣΙ.

'Οσα δεν έδειξαν τα κανάλια για τα διόδια



Είμασταν χιλιάδες στα διόδια των Αφιδνών σήμερα. Οι φίλοι οδηγοί πέρναγαν και κορνάριζαν συνεχώς δονώντας τις ψυχές μας. Μικροί και μεγάλοι ( ακόμα και πολύ μεγάλοι!) ήταν εκει και γιόρταζαν , μοιραζόντουσαν ο,τι ειχαν και γελούσαν. Νομίζω ότι όλοι ένιωθαν λίγο μεθυσμένοι από την επιτυχία της εκδήλωσης και την νίκη που ζούσαν επι του συστήματος και της αδικίας. Επιτέλους είχαμε κάτι να γιορτάσουμε!
Όσοι πέρναγαν έπαιρναν ξεκάθαρα το μήνυμα ότι μπορούν να......
ελπίζουν, ότι δεν ειμαστε λίγοι, ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες.
Μοιραζα φυλλάδια στα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν από Αθήνα με κατεύθυνση Χαλκίδα και συνεχώς λιγόστευαν. Ενώ από την άλλη μεριά γυρναγαν οι εκδρομείς και και ειχε πολλή κινηση. Αρχισα να στεναχωριέμαι γιατι δεν είχα πολλά αυτοκίνητα να δώσω υλικό. Γυρνώ σε μια κοπέλλα που ήταν στην παρέα που μόλις ειχα γνωρίσει και της λέω «δεν εχει πολλά αυτοκίνητα από εδώ, να είχα μερικά περισσότερα» και ενώ ειχε μεινει ο δρόμος έρημος ξαφνικά βλέπω από μακριά φώτα αναμμένα και ξαφνικα γεμίζει ο δρόμος από φορτηγά που κορνάριζαν λυσσασμένα και από πίσω τους εκατοντάδες αυτοκίνητα να ακολουθούν! Έμεινα αφωνος! Είχαν έρθει φορτηγατζήδες και έγινε χαμος. Οι κόρνες τους ουρλιαζαν σε διαφορετικούς τόνους και εγω ήμουν εκει στη μέση του δρόμου , απέναντι τους, να μοιαζω σε μαέστρο που διευθύνει κονσέρτο για κόρνες από 20-30 φορτηγά. Εκπληκτικό!
Ο δρομος δεν έκλεισε ουτε μια στιγμή και τα ΙΧ πέρναγαν κορνάροντας και πανηγυρίζοντας. Οι αστυνομία παρακολουθούσε και επικροτούσε σιωπηρά την κίνηση μας.
Μπραβο στους διοργανωτές. Μπραβο σε όσους συμμετείχαν.
Αυτά δεν τα έδειξε κανένα κανάλι μέχρι τώρα. Το γιατί το ξέρετε.
Νάστε καλά.

Μια μεγάλη μέρα του πανελλαδικού κινήματος «Δεν πληρώνουμε




Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011, το ανεξάρτητο πανελλαδικό κίνημα «Δεν πληρώνουμε» γνώρισε ίσως τη μεγαλύτερη του ημέρα. Χιλιάδες ενεργοί πολίτες, σε όλους τους σταθμούς διοδίων των εθνικών οδών της χώρας, από την Ξάνθη έως την Καλαμάτα και τα Ιωάννινα, σήκωσαν τις μπάρες και άφησαν τους διερχόμενους οδηγούς να περνούν χωρίς να πληρώσουν τα διόδια τέλη

Το σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς απέκλεισε πλήθος αγανακτισμένων κατοίκων από ολόκληρη την Πιερία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στο παράλογο καθεστώς των διοδίων και στις αυξήσεις που θα ισχύσουν από σήμερα το βράδυ. Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε τις τελευταίες μέρες σε ολόκληρο το νομό, ειδικά μετά την ανακοίνωση των αυξήσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν το διόδιο τέλος στη Λεπτοκαρυά, μέχρι τον επόμενο Μάρτιο, στα 4 Ε

Η σημερινή κινητοποίηση ήταν αρκετά ικανοποιητική, όμως, μετά από όλα όσα αναγγέλθηκαν από τις εταιρείες τις τελευταίες ημέρες, η εκδήλωση αυτή έπρεπε να είχε μεγαλύτερη συμμετοχή, ειδικά από τους κατοίκους της νότιας Πιερίας. Με έκδηλη την οργή, την αγανάκτηση αλλά και τη θέληση για συνέχιση της δράσης «Δεν πληρώνουμε», οι ενεργοί πολίτες αψήφησαν τις απειλές και έδωσαν τη δική τους απάντηση σε όσους τους καλούν να κάνουν κι άλλο «υπομονή». Όμως, το συμπέρασμα της σημερινής κινητοποίησης στην Πιερία ήταν ένα: Οι επόμενες κινητοποιήσεις δεν θα θυμίζουν τίποτε από το χθες!

Στην Πιερία, η αντίσταση των πολιτών ενάντια στα διόδια, ξεκίνησε από το Αιγίνιο, τον Οκτώβριο του 2008, με τη σύσταση της Επιτροπής Αγώνα κατά των Διοδίων του Αιγινίου. Στις 9 Μαρτίου 2009, με πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, φορείς του νομού, ένα κομβόι 70 περίπου οχημάτων, με το καθιερωμένο πλέον σήμα «Δεν Πληρώνουμε» στα παρ μπριζ και κίτρινα μπαλόνια στους καθρέπτες, ξεκίνησε από το Κάστρο του Πλαταμώνα και πέρασε από το σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς, χωρίς να καταβάλλει το απαιτούμενο αντίτιμο, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου αγώνα. Έκτοτε, οι ενεργοί πολίτες της Πιερίας, ανυποχώρητα και αδιάλλακτα, ως κομμάτι πλέον του Πανελλαδικού κινήματος κατά των διοδίων, με δεκάδες δράσεις στην Κατερίνη, στο Λιτόχωρο, στη Λεπτοκαρυά, στα Μάλγαρα και στο Αιγίνιο, με επιμονή και επιμονή, κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Αρνούμενη να οργανωθεί στη βάση ενός κλασσικού συλλόγου, σωματείου ή ΜΚΟ, χωρίς οικονομικούς πόρους, χωρίς διοικητικά συμβούλια, προέδρους και γραμματείς, η ομάδα αυτή, χωρίς να εξαρτάται από κανένα πολιτικό φορέα, αποτελεί σήμερα σημείο επαφής υπεύθυνων ανθρώπων, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να υπερασπιστούν το περιβάλλον, την ποιότητα του βιοτικού τους επιπέδου, την ποιότητα των υπηρεσιών που μας παρέχονται από το κράτος ή οποιοδήποτε άλλο φορέα, επηρεάζουν όμως την

Κρατάμε την τύχη του τόπου στα χέρια μας. Επεκτείνουμε τον αγώνα μας γιατί το χρωστάμε στα παιδιά μας. Η αλληλεγγύη μας είναι πιο δυνατή από όλα τα όπλα που έχει το σημερινό «ασθενές και ανυπόληπτο σύστημά τους».

Το κίνημα κατά των διοδίων, κομμάτι του οποίου είμαστε κι εμείς οι Πιεριείς, διογκώνεται και εκφράζει την οργή των πολιτών σε μια συγκυρία που το δημόσιο χρήμα καταλήγει στις τσέπες των μεγάλων κοινοπραξιών, των τραπεζών και των βιομηχάνων ενώ ο λαός καλείται να πληρώνει μικρά και μεγάλα χαράτσια και να ζει με το φόβο της φτώχειας και της ανεργίας. Σήμερα δώσαμε το μήνυμα ότι δεν ανεχόμαστε να ζούμε πια σαν όμηροι των μεγάλων συμφερόντων και ότι μπορούμε να αντισταθούμε. Δεν ήμασταν τόσο πολλοί, όσο θα θέλαμε. Είμαστε όμως απόλυτα πεπεισμένοι, ότι η αυριανή ημέρα θα είναι διαφορετική, γιατί οι καιροί άλλαξαν!

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να καταργηθούν οι συμβάσεις παραχώρησης των δημοσίων δρόμων κόντρα στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας μας.

Δεν πληρώνουμε! Δεν ανεχόμαστε άλλες μπάρες στη ζωή μας!

Συμμετέχουμε στη συνέλευση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων στη Λαμία την 15η Ιανουαρίου 2001, ώρα 11:00

ποιότητα της ζωής μας και την αξιοπρέπειά μας.




Έ ρε γλέντια

Η μια στις δυο Ελληνιδες προσποιειται οργασμο (ρεζιλι μας εκαναν).


Ρεζιλι μας εκαναν οι 1500 Ελληνιδες που συμμετειχαν σε ερευνα (e-go.gr) για τη σεξουαλικη ζωη τους.
Διαβαστε τα χυμα και τσουβαλατα.
Τα σεξουαλικά προβλήματα χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη Ελληνίδα. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 1500 Ελληνίδες, 25 ως 55 ετών, η σεξουαλική ζωή είναι αρκετά προβληματική.
Μία στις δύο γυναίκες προσποιείται οργασμό, ενώ το 12% δεν έχει καθόλου σεξουαλική επαφή. Η πρωτοβουλία για σεξουαλική επαφή εναπόκειται τις περισσότερες φορές στον άντρα, καθώς αυτό απάντησε το 81% των γυναικών που ερωτήθηκαν.
Το 48% δηλώνει ότι προσποιείται οργασμό σχεδόν πάντα, αρκετές ή λίγες φορές και το 51% δηλώνει ότι δεν προσποιείται ποτέ. Στην ερώτηση "πόσο συχνά είχατε σεξουαλική επαφή τους τελευταίους 6 μήνες", το 27% απάντησε μία φορά την εβδομάδα, το 25% απάντησε μία φορά το μήνα, ενώ το 12% καθόλου.
Όσον αφορά την ποιότητα της σεξουαλικής συνεύρεσης, μόνο το 19% των γυναικών δηλώνουν ότι έμειναν ευχαριστημένες από αυτή αρκετές φορές, το 12% σχεδόν πάντα, ενώ το 25% ότι η ικανοποίηση ήρθε τις μισές φορές. Άλλωστε, μόνο μία στις τρεις γυναίκες δηλώνει ότι ο σεξουαλικός ερεθισμός ήταν αρκετός, ώστε να φτάσει σε οργασμό.
Ε οχι ρε κοριτσια..
Και στο κατω κατω ηταν αναγκη να τα πειτε?
Ω ρε γαμοοτοοο... 
πηγή: jimmy278