PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου την ΕΤ3

Στην εκπομπή «Λαβύρινθος» Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 11.00 το βράδυ

Με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ασχολείται η εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή της ΕΤ «Λαβύρινθος». Είναι μια εκπομπή πολιτικού διαλόγου, με έμφαση στα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.
Δημοσιογραφική επιμέλεια-παρουσίαση: Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης
Μεταξύ των καλεσμένων του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη είναι και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Πιερίας κ. Θανάσης Παπαγεωργίου.
Η εκπομπή «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ» θα μεταδοθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 11.00 το βράδυ και σε επανάληψη το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 05.30 το πρωί.

Θάφτηκε ζωντανός, για να αποδείξει το θάρρος και τις αντοχές του


Τραγικό τέλος είχε ένας 35χρονος Ρώσος, ο οποίος ζήτησε από τον φίλο του να τον θάψει ζωντανό, για να αποδείξει το θάρρος του και να δοκιμάσει τις αντοχές του.
Όπως δήλωσε ο φίλος του, ο 35χρονος του ζητούσε επίμονα να τον βοηθήσει να περάσει μια νύχτα θαμμένος. Οι δυο τους άνοιξαν ένα τάφο σε ένα κήπο και τοποθέτησαν μέσα σ' αυτόν ένα φέρετρο δικής τους κατασκευής, εφοδιασμένο με σωληνάκια αερισμού. Ο νεαρός άνδρας μπήκε στο φέρετρο, έχοντας μαζί του μια κουβέρτα, ένα μπουκάλι νερό και ένα κινητό τηλέφωνο.
Αφού κάλυψε τον τάφο με ξύλινες σανίδες και με 20 εκατοστά χώμα, ο φίλος του θύματος επέστρεψε στο σπίτι του, αφότου προηγουμένως δέχθηκε μια καθησυχαστική κλήση από τον 35χρονο. Την επομένη το πρωί, άνοιξε τον τάφο και βρήκε τον φίλο του νεκρό.
Σύμφωνα με τον ανακριτή, Αλεξέι Λουμπίνσκι, ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε εκείνη τη νύχτα στην περιοχή και το νερό της βροχής έφραξε τα σωληνάκια αερισμού. Το περασμένο καλοκαίρι, ένας κάτοικος της περιοχής Βολόγκντα στη Βόρεια Ρωσία πέθανε από ασφυξία, όταν θάφτηκε ζωντανός, «για να απαλλαγεί από τον φόβο του θανάτου».

ΩΣΤΙΣ ΕΓΕΝΝΗΘΗ "ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ' ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΕΙ ΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΝ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟΝ



ΕΙΝΑΙ ΥΜΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ;;;; ΕΙΝΑΙ ΩΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ...ΟΜΟΡΦΙΑ;;; ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ...ΟΜΟΡΦΙΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

Ευχαριστώ τον ΚΩΣΤΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ για την προσφορά του...

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΕΘΛΙΑ;;;;;;

ΑΥΡΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ.... 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ 3α ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ 3ΧΡΟΝΩΝ.
ΆΡΑ; ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.....
Ήταν τότε 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

E NAI ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΤΟ PIERIA-GR ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ...

Σοφία Μαυρίδου - Νίκος Παπανικολάου για ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΕΤΕ Αιγινίου


Συζήτηση χθες στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, σχετικά με την πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη κας Σοφίας Μαυρίδου να καλέσει στο Διοικητήριο τη Δευτέρα Δημάρχους και Βουλευτές για τα προβλήματα του Αιγινίου (ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΕΤΕ, κλπ). Ο Ν. Παπανικολάου υποστηρίζει ότι θα πρέπει κάθε Καλλικρατικός δήμος να έχει ΔΟΥ, IKA, υποθηκοφυλακείο, συμβολαιογράφο, ΕΤΕ, κλπ.


Στους 2.500 οι νέοι που μολύνονται καθημερινά από AIDS


Στην Αφρική το 2009 υπήρχαν 700.000 φορείς!
Για πρώτη φορά παρουσιάζονται τα στοιχεία της έκθεσης «Ευκαιρία σε Κρίση» σχετικά ε τους εφήβους που μολύνονται από τον ιό του AIDS.
Σύμφωνα με την έκθεση περίπου 2.500 νέοι μολύνονται από τον ιό του AIDS κάθε μέρα. Ενώ η εξάπλωση του ιού HIV έχει μειωθεί ελαφρά μεταξύ των νέων, οι νεαρές γυναίκες και τα κορίτσια στην εφηβεία αντιμετωπίζουν δυσανάλογα υψηλό κίνδυνο μόλυνσης λόγω βιολογικής ευαισθησίας, κοινωνικής ανισότητας και αποκλεισμού.

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΕΡΕΔΗΜΑΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ, ΓΙΑ ...ΑΡΧΗ

ΆΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΤΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ.... ΑΛΛΩΣΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ "ΓΙΑΤΡΟ" ΤΟΥ. ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο MR "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΠΑ....
ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΔΩ;;;
ΒΕΒΑΙΑΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ;
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ......
ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.... ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ;;;;;;

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΗΘΟΣ.... BLOCK 11


Eν τέλει ρε αδέρφια ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ εκεί, μέσα στο στενό του Ζαχαροπλαστείου Παντελής, ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΗΘΟΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ, ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΖΩΙΑΣ. ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ, ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ "ΓΩΝΙΑ" ΤΗΣ "ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΔΑΝΟΓΛΟΥ...

Σε αυτή τη φωτογραφία ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ είναι αγκαλιά με τον ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Γιώργος Φυδάνογλου ο "εκτελεστής" των Εκδηλώσεων του Δήμου κι ο Παγαγιώτης Σεϊτανίδης επι το έργον. Η φωτογραφία από συνεκδήλωση του ΝΟΚΑΤ και του Δήμου.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΠΑΣΔΡΑ, ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΕΡΜΕΙΔΗ τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.... ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΠΠΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ....

απαντηση σε μελιιιιιιιιιιιι

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΓΡΙΦΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΕΘΩΝΗΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ .
**********
************ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ 'Η ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Ένατη ημέρα αγανάκτησης στο Σύνταγμα


Για 'ενατη συνεχή ημέρα συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος οι «Αγανακτισμένοι», εκφράζοντας την οργή τους στην κυβερνητική πολιτική και το Μνημόνιο.
Από τις 6 το απόγευμα η πλατεία Συντάγματος γέμιζει φωνές, κατσαρόλες, γιουχαρίσματα και... κορναρίσματα καθώς μαζί με τους χιλιάδες "Αγανακτισμένους" πολίτες, συγκεντρώθηκαν και "Αγανακτισμένοι" μοτοσικλετιστές.
Περισσότεροι από 300 μοτοσικλετιστές, πραγματοποίησαν πορεία που ξεκίνησε από το Λυκαβηττό και στη συνέχεια έκαναν τον γύρο της πλατείας Συντάγματος και στάθηκαν μπροστά από τη Βουλή. Κρατώντας σημαίες και μαρσάροντας της μηχανές τους, ένωσαν τις "κόρνες" τους με τις φωνές των υπολοίπων "Αγανακτισμένων" ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και τα μέτρα λιτότητας.
"Αν δεν φύγουν, δεν θα φύγουμε", δηλώνουν και σήμερα οι συγκεντρωμένοι ενώ οι ειρηνικές συζητήσεις και οι συνελεύσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Περίπου 30.000 άνθρωποι υπολογίζεται ότι συγκεντρώθηκαν χθες στο Σύνταγμα, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, των πολιτικών και του Μνημονίου, ενώ γύρω από το συντριβάνι της πλατείας πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία φορά η λαϊκή συνέλευση.
Το παρών στη χθεσινή συγκέντρωση έδωσε και ο Μίκης Θεοδωράκης, που νωρίτερα είχε βρεθεί σε διαφορετική συγκέντρωση ενάντια στο Μνημόνιο, που οργανώθηκε μπροστά από τα Προπύλαια.
Φυγάδευσαν τους βουλευτές
Μέσα στη Βουλή εγκλωβίστηκαν χθες βουλευτές και υπουργοί, καθώς πλήθος κόσμου κατάφερε να περάσει απαρατήρητο από τις αστυνομικές δυνάμεις και συγκεντρώθηκε έξω από την είσοδο του κοινοβουλίου, στο φυλάκιο της Β. Σοφίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να διαλύσουν τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να καταφέρουν να φυγαδεύσουν τους βουλευτές. Ορισμένοι έφυγαν μέσα από τον Εθνικό Κήπο, υπό αυστηρή αστυνομική προστασία, ενώ όσοι επέλεξαν την είσοδο συνάντηση τις οργισμένες αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων.

Ένοχος ξανά ο Ψωμιάδης


Η απόφαση του 5μελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης δημοσιεύθηκε σήμερα, και σύμφωνα με την οποία ο περιφερειάρχης κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση της μείωσης προστίμων σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με 3ετή αναστολή.
Ο εφέτης Κώστας Βαμβακίδης, υπογράμμισε ότι ο Π. Ψωμιάδης έκανε: "Κακή χρήση της διακριτικής του εξουσίας και συγκεκριμένα υπερέβη τα ακραία όρια της διακριτικής του ευχέρειας που επέβαλαν οι αρχές του δημοσίου συμφέροντος, της χρηστής διοίκησης, της ισότητας και της εξυπηρέτησης τον έχοντα τον νόμο".
Ο εφέτης τόνισε επίσης για τη μείωση στο ελάχιστο του ύψους των προστίμων, από 89.000 σε 5.000 ευρώ, ότι: "Δεν μπορούσε, σαφώς, να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε έναν πρατηριούχο καυσίμων, ο οποίος διαθέτοντας νοθευμένα καύσιμα, με τη μέθοδο του αποχρωματισμού, κέρδιζε πολύ περισσότερα απ’ ότι από την καταβολή του προστίμου αυτού του ύψους".
Η απόφαση του 5μελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, θα σταλεί άμεσα στον Θύμιο Σώκο, γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, ο οποίος, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, θα θέσει τον Π. Ψωμιάδη σε προσωρινή αργία από το αξίωμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Π. Ψωμιάδης μπορεί να προσφύγει στον Άρειο Πάγο, καταθέτοντας αίτηση αναίρεσης της απόφασης. Σε περίπτωση που γίνει δεκτή η προσφυγή, η υπόθεση θα δικαστεί εκ νέου από το 5μελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, διαφορετικά καθίσταται αμετάκλητη.
Θυμίζουμε ότι τόσο πρωτόδικα όσο και σε δεύτερο βαθμό η επιβληθείσα ποινή σε βάρος του Περιφερειάρχη ήταν φυλάκιση 12 μηνών με 3ετή αναστολή.

Μανδύα που “τα κάνει αόρατα” μελετούν Κινέζοι


Σύμφωνα με μελέτη που δημοσίευσαν πρόσφατα κινέζοι ερευνητές, είναι δυνατό να “συρρικνώνουν” την εικόνα αντικειμένων και ίσως να τα εξαφανίσουν.
“Αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά” αναφωνούν Κινέζοι ερευνητές που ανακάλυψαν πως μπορούν να χειραγωγήσουν την εικόνα των αντικειμένων κάνοντας τα να μοιάζουν μικρότερα.
Ελέγχοντας τον τρόπο που το φως “καμπυλώνει” γύρω από ένα αντικείμενο κατάφεραν να κατασκευάσουν μια “συσκευή συρρίκνωσης” όπως την ονόμασαν με την χρήση “μετα-υλικών” που δημιουργούν ιδιαίτερα πειστική οφθαλμαπάτη.
Οι ερευνητές του Νοτιοανατολικού Πανεπιστημίου του Νακίνγκ, στη μελέτη τους που δημοσίευσαν στο “Applied Physics Letters”, δημιουργεί οκτώ ομόκεντρους κύκλους ύψους 12 χιλιοστών ο καθένας από τους οποίους όταν περνάνε τα κύματα φωτός “κάμπτονται” και και συμπιέζονται για να αποσυμπιεστούν ξανά όταν φτάσουν στον εσωτερικό δακτύλιο.
Αυτό προκαλεί την ψευδαίσθηση στον παρατηρητή ότι η εικόνα του αντικειμένου, μικραίνει, ενώ όπως σημειώνεται το φαινόμενο της λεγόμενης «οπτικής μετασχηματισμού» μπορεί δυνητικά να κάνει κάτι “αόρατο”.
Ιδιαίτερες εφαρμογές θα βρει πιθανά η συσκευή στην πολεμική βιομηχανία αφού όπως εικάζουν οι ερευνητές θα μειώνει στο ελάχιστο το ίχνος οχημάτων και σκαφών στο ραντάρ στο ελάχιστο.

ΠΟΣΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ!

Άρωμα σινεμά στην TV

Βροχή αστέρων έρχεται σύμφωνα με το κινηματογραφικό δελτίο τον Ιούνιο, όπερ σημαίνει ότι το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει μεταξύ ταινιών, στις οποίες πρωταγωνιστούν ηθοποιοί όπως οι Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ, Μόνικα Μπελούτσι και Ούμα Θέρμαν.

Αριστοτέλους: Μαθητές με σκούπες


Με σκούπες και φαράσια ανά χείρας μαθητές ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με αφετηρία την πλατεία Αριστοτέλους, συμμετέχοντας στην καμπάνια “Καθαρή Θεσσαλονίκη” της αντιδημαρχίας καθαριότητας.

PLANKING:H NEA (XΑΖΗ) ΜΟΔΑ.


Μία καινούρια τρέλα που έχει ξεκινήσει στην Αυστραλία, το «Planking» (στα ελληνικά «σανίδωμα») έχει ξετρελάνει τους νέους. Τι κάνεις; Ξαπλώνεις και τεντώνεσαι σε ασυνήθιστα σημεία, φωτογραφίζεσαι σε αυτή τη στάση και … ανεβάζεις τις φωτό στο Facebook.

Ηρακλής: Εκτέλεση εν ψυχρώ


Η ΕΠΟ "εκτέλεσε" τον Ηρακλή. Η δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής για το ζήτημα της ασφαλιστικής ενημερότητας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι κυανόλευκοι υποβιβάζονται στη Football League και ότι ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει στη Σούπερ Λίγκα. "Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση όσον αφορά την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της υπ' αριθμόν 195/19-5-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League: Δέχεται τυπικά την έφεση. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία ως απαράδεκτες τις πρόσθετες παρεμβάσεις των ΠΑΕ Λεβαδειακός, ΠΑΕ Δόξα δράμας και ΠΑΕ Πανθρακικός. Απορρίπτει κατ' ουσία την έφεση κατά πλειοψηφία, του μειοψηφούντος έχοντας τη γνώμη ότι έπρεπε να γίνει δεκτή κατ' ουσία, να εξαφανισθεί η προσβαλλομένη απόφαση, να εξεταστεί κατ' ουσία η υπόθεση και να επιβληθεί στην εκκαλούσα η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ. Δύο είναι πλέον οι δρόμοι για να διεκδικήσει ο Ηρακλής το δίκιο του (και) στο ζήτημα της ασφαλιστικής ενημερότητας. Ο πρώτος είναι η προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και, εφόσον εκείνο δηλώσει αναρμόδιο ή απορρίψει την κυανόλευκη έφεση, η προσφυγή στο CAS. Ο δεύτερος είναι η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Η τελική απόφαση ανήκει στο νομικό επιτελείο της ΠΑΕ και αναμένεται να ληφθεί εντός της ημέρας, αφού μέχρι αργά χθες βράδυ πραγματοποιούνταν συσκέψεις επί συσκέψεων.

Φιλώντας τα ζώδια


Αναρωτιέστε πώς να ικανοποιήσετε τα ερωτικά συναισθήματά του εραστή σας; Γνωρίστε την παθιασμένη φύση των ζωδίων και φιλήστε τον, όπως ποτέ καμιά άλλη. Αν είναι…


Κριός Τα γρήγορα και παθιασμένα φιλιά ταιριάζουν στη λάγνα φύση του Κριού, που η φωτιά του σβήνει, όσο γρήγορα ανάβει.

Ταύρος Τα φιλιά σου να είναι αργά, μακρόσυρτα και ζεστά, γιατί ο τύπος είναι…της καθυστερήσεως και απολαμβάνει τις ηδονές με αξιοσημείωτη νωχελικότητα.

Δίδυμοι Τα φιλιά σου να διακόπτονται από γελάκια, χαμόγελα και αστείες παρατηρήσεις.

Καρκίνος Τα φιλιά σου να είναι ζεστά και τρυφερά, και ποτέ δεν θα διανοηθεί να φύγει από κοντά σου.

Λέων Τα φιλιά σου να είναι άγρια ​​και δραματικά, δάγκωσέ τον, γρατζούνισέ τον, και φυσικά…χειροκρότησέ τον για τις επιδόσεις του!

Παρθένος Τα φιλιά σου να είναι λεπτεπίλεπτα και κόσμια. Ο εραστής σου θα τα σχολιάσει, μόνον αφού τελειώσετε.

Ζυγός Φίλησέ τον με τακτ και ευγένεια, και κάντον έτσι να ξεχάσει τις ανασφάλειές του για την αναπνοή του, που τον κάνουν να μην αφοσιώνεται στη στιγμή και να χάνει…το καλύτερο.

Σκορπιός Μπορείς να παραλείψεις τα φιλιά, αφού βιάζεται να φτάσει κατευθείαν στο ψητό.

Τοξότης Τα φιλιά σου φρόντισε να είναι kinder-έκπληξη, αυθόρμητα και άμεσα, έτσι σίγουρα θα τον ακούσεις να σου ζητάει …κι άλλο.

Αιγόκερως Τα φιλιά σου να είναι τόσο έντονα, ώστε να τον κάνεις να ξεχάσει το φόρτο της δουλειά και να ανακουφιστεί από το στρες της ημέρας.

Υδροχόος Τα φιλιά σου να είναι υγρά και ακατάστατα. Κοίταζέ τον στα μάτια, αφού έχει την τάση να τα κρατά ανοιχτά.

Ιχθείς Τα φιλιά σου να είναι πολύ ερωτικά και μακρόσυρτα, για να τον κάνεις να δει αστεράκια!

ΣΚΤΟΩΣΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ..... Να τι "ψάρεψα" από το αρχείο μου από το 2009

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009


 Kι ο Θοδωρής Λιακόπουλος του Ράδιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ήταν στο Λιτόχωρο στο ...ντου του Αλέξη Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ Ολύμπου και έτσι... Πότε ρε Θοδωράκη θα δούμε τους δικούς μας πολιτικούς να κάνουν ντου και να κυνηγάνε τα ...λαμόγια των Βουνών;;;


ΝΑ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΔΟ ΒΟΛΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 10, ΕΡΧΕΤΑΙ.... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ;;;;

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΩΛ…. ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ! ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ  ΟΛΥΜΠΟ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΔΙΔΗΣ
  • Δεν ξέρω τι πιστεύεις εσύ φίλε Λευτεράκη όμως εγώ τα έχω πάρει …κρανίο!
  • Θα μου πεις σιγά το νέο… ναι έτσι, είναι σιγά το νέο!
  • ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟ….Γ…Κ…ΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ …ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ …ΠΥΡΟΒΟΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΟΥ!
  • Και τι έγινε;
  • Έ ναι λοιπόν!
  • Διαβάσατε την ανακοίνωση τους και πάλι; Όχι; Ορίστε σας την αφιερώνω εξαιρετικά!

Κόκκινο στα ΙΧ, πράσινο σε πεζούς, λεωφορεία και ποδήλατα


ξι επιπλέον παρεμβάσεις για τη βελτίωση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μητροπόλεως προγραμματίζει ο δήμος Θεσσαλονίκης, μετά το μέτρο για την εξάλειψη του διπλοπαρκαρίσματος, το οποίο εφαρμόζεται εδώ και πέντε ημέρες.
Ο δήμος τοποθέτησε πλαστικά κολωνάκια, που διαχωρίζουν τη λεωφορειολωρίδα από το υπόλοιπο οδόστρωμα, και απέμεινε μία μόνο λωρίδα κυκλοφορίας για τα άλλα οχήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να διπλοπαρκάρει.

ΝΑ ΤΙ ΒΡΗΚΑ ... ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

 α΄ απόσπασμα

"Πραγματοποιούσαν βολές
Στις 16.00 της 19ης Ιανουαρίου 1996 με διαταγή του ΓΕΣ απογειώνονται από το Στεφανοβίκι δύο επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι φορτωμένα με αντιαρματικά βλήματα αέρος-εδάφους Χελφάιρ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά δοκιμαστικές βολές αποδοχής του βλήματος στο πεδίο βολής αρμάτων Λιτόχωρου, κάτω από εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες, με βροχή, κρύο και χαμηλή νέφωση. Στο ένα ελικόπτερο, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, επέβαινε ο ίδιος ο διοικητής. Στο δεύτερο ελικόπτερο, ένας από τους ικανότερους πιλότους της μονάδας. Οι βολές αποδοχής των Χελφάιρ πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία, αλλά όχι και χωρίς κίνδυνο, στο πεδίο βολής Λιτόχωρου. Λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών ένα από τα δύο ελικόπτερα παραλίγο να συντριβεί στον ορεινό όγκο του γειτονικού Ολύμπου, στη διάρκεια εκτέλεσης ελιγμών για την άφεση ενός βλήματος. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν τότε καλά.
Μόλις προσγειώθηκε στο Στεφανοβίκι, τα ανεφοδίασαν με καύσιμα και τα εξόπλισαν με πλήρη πολεμικό φόρτο, δηλαδή 16 συνολικά Χελφάιρ, και μία πλήρη αναχορηγία πυρομαχικών για το πυροβόλο Μ230 των 30mm, που βρίσκεται στο ρύγχος του ελικοπτέρου. Επειδή μάλιστα δεν είχαν παραληφθεί ακόμα τα κανονικά πυρομαχικά του πυροβόλου, και για να είναι πλήρως επιχειρησιακά τα δύο ελικόπτερα, έγινε η εξής ελληνική πακντα: τηλεφωνικά ο διοικητής του Στεφανοβικίου επικοινώνησε με τον τότε διοικητή της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα, όπου επιχειρούσαν (και επιχειρούν) τα μαχητικά Μιράζ-2000, που φέρουν πυροβόλα DEFA-554, επίσης των 30 χιλιοστών."

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...
2009
"ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ"
Είπε Αλέξης Τσίπρας για το "ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ" είτε κυριολεκτικά, είτε όχι ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ....
ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟΟΟΟΟΟΟ
ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΤΗΝ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ.....
Μήπως ...βρέχει και ΚΑΡΚΙΝΟ;;;;

Το γύρο του internet κάνει φωτογραφία με Ορθόδοξο ιερέα που διαβάζει το Ευαγγέλιο (;) σε iPad


Το γύρο του internet κάνει φωτογραφία με Ορθόδοξο ιερέα που διαβάζει το Ευαγγέλιο (;) σε iPad
Η φωτογραφία κάνει το γύρο του Internet στο Facebook, αλλά και με viral mail. Δείχνει έναν ορθόδοξο ιερέα σε εξωτερικό χώρο ναού κρατώντας στο χέρι ένα iPad... Οι φήμες λένε ότι ο ιερέας τελεί μυστήριο, και συγκεκριμένα γάμο, αν και αυτό δεν προκύπτει από τη φωτογραφία (θα μπορούσε κάλλιστα να πρόκειται για βάπτιση ή για κάποια στιγμή πριν το μυστήριο). Επίσης, λέγεται πως ο ιερέας διάβαζε το Ευαγγέλιο από το iPad, το οποίο.....
μένει να αποδειχθεί. Το σίγουρο, με βάση την ευκρίνεια του αποτελέσματος, είναι ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε από κάποιον καλεσμένο στο γάμο και όχι από τον «επίσημο» φωτογράφο, ενώ δεν προκύπτει πότε και πού συνέβη το περιστατικό

ΝΑ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


«Απορώ πως δεν έχουμε υποστεί ακόμη τις συνέπειες της οργής των θεών» είπε ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που βρέθηκε χθες στην Πιερία για να δει από κοντά το πεδίο βολής και να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων της περιοχής του βουνού.

ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ, ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ;;;

Ρωτούσε ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΝΤΕΣ, Δημοσιογράφος, τον ΚΩΣΤΑ ΡΕΧΑ, Πρόεδρο των Εμπόρων Κατερίνης, δηλαδή "αρχηγό" των μαγαζιών μας, αν στην κρίση που ζούμε έχουμε πιάσει ...πάτο....
Έ ΟΧΙ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΤΟ....
Ο ΠΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ...
ΖΩΗ ΣΕ ...ΕΜΑΣ

ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βασικά συστατικά που υπάρχουν στο σπίτι για φτίαξετε τις δικές σας απλές ενυδατικές μάσκες. Αν έχετε λιπαρό δέρμα ή δέρμα επιρρεπές σε ακμή θα εξισορροπήσετε τη λιπαρότητα με μάσκες που βασίζονται στον άργιλο. Αν το δέρμα σας είναι ξηρό θα ωφεληθεί από την ενυδάτωση με μάσκες που έχουν ως κύριο συστατικό την γλυκερίνη, το μέλι και διάφορα έλαια. Για ευαίσθητο δέρμα φτιάξτε μάσκες με τζίνσενγκ και πράσινο τσάι.
Οι μάσκες είτε αυτές είναι από το εμπόριο, είτε είναι σπιτικές, θα πρέπει να εφαρμόζονται με ένα λεπτό στρώμα και να παραμένουν στο δέρμα για δέκα με δεκαπέντε λεπτά.
Καλό είναι να προηγείται απολέπιση του δέρματος η οποία μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη απορρόφηση της μάσκας.
Εδώ σας προτείνουμε διάφορες συνταγές για κάθε τύπο δέρματος...

Πικνίκ στην πλατεία Αριστοτέλους


Εκατοντάδες νέοι ενίσχυσαν την υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης ως "Ευρωπαίκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014"

ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ!!!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Αγαπητοί φίλοι!

Τις προηγούμενες ημέρες οι περισσότεροι από εσάς αναρτήσατε ή δημοσιεύσατε στα ιστολόγια ή τα έντυπά σας κείμενο σχετικό με το συμβολικό άνοιγμα των διοδίων της Λεπτοκαρυάς από το Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου με τίτλο : «Το Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου στα διόδια Λεπτοκαρυάς». Μολονότι το κείμενο είναι ακριβώς το ίδιο σε κάθε δημοσίευση, γεγονός που δημιουργεί την εντύπωση ότι πρόκειται για δελτίο τύπου, ωστόσο σε κανένα σημείο του κειμένου δεν υπάρχει η αναφορά ότι πρόκειται για δελτίο τύπου που εστάλη σε εσάς από κάποιο φορέα, ούτε βέβαια υπογράφει κανείς το κείμενο.

Είμαι λοιπόν υποχρεωμένος να εκφράσω προς εσάς το παράπονό μου και τη διαμαρτυρία μου γιατί, ενώ στο κείμενο αναφέρονται στους συμμετέχοντες τα ονόματα των αντιδημάρχων και των επικεφαλής των δημ. παρατάξεων, δε γίνεται καμία αναφορά στο δικό μου όνομα και τη δική μου παρουσία. Εγώ όμως και ήμουν παρών στη συμβολική αυτή κινητοποίηση (και βέβαια όχι μόνο σε αυτή, αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζετε έχω αδιάλειπτη παρουσία σε όλες τις κινητοποιήσεις σχετικά με το πρόβλημα των διοδίων) και στο κάτω – κάτω εγώ είμαι που ανέδειξα εκ νέου το θέμα προκαλώντας προσφάτως ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου για το ζήτημα των διοδίων με σχετικό αίτημα που συνυπέγραψαν και αρκετοί συνάδελφοι δημ. σύμβουλοι.

Θέλω να πιστεύω ότι το σφάλμα οφείλεται σε αβλεψία δική σας ή του συντάκτη του κειμένου και δεν είναι κακοπροαίρετο. Είμαι σίγουρος ότι θα φροντίσετε για άμεση επανόρθωση κι αποκατάσταση της αλήθειας, επειδή επίσης είμαι σίγουρος ότι όλοι σας ενδιαφέρεστε για την σωστή ενημέρωση του κοινού σας.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΛΑΠΠΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου

Επικεφαλής δημ. παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ».

Ζώδια και σοκολάτα


ιαβάστε τον τρόπο, με τον οποίο κάθε ζώδιο δείχνει έμπρακτα την εκτίμησή του στο απόλυτο γλυκό, τη σοκολάτα.

Κριός: τρώει όλες τις διαθέσιμες σοκολάτες στην καθισιά του.

Ταύρος: αγοράζει δύο και αφήνει τη μια για σας.

Δίδυμοι: γλύφει τα δάχτυλά του σε κάθε κομμάτι που τρώει.

Καρκίνος: αποθηκεύει για να έχει, ακόμη κι αν οι προμήθειές του σε σοκολάτα αρκούν για ένα μήνα.

Λέων: του αρέσει να δοκιμάζει τις σοκολάτες πρώτος και καλύτερος.

Παρθένος: κόβει τις σοκολάτες του σε μικρές, βολικές μπουκίτσες, αφού έχει απολυμάνει τα χέρια του.

Ζυγός: επιλέγει δύο σοκολάτες, μια λευκή και μια σκούρα. Μια για εσάς, μια για κείνον.

Σκορπιός: δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να αλείψει το σύντροφό του με σοκολάτα και να τον γλείψει. (έλεος μ΄αυτό το Σκορπιό!)

Τοξότης: παραγγέλνει μόνο σοκολάτες εξωτερικού.

Αιγόκερως: αναζητά την τελειότητα επιλέγοντας τρούφες από τις καλύτερες ποικιλίες.

Υδροχόος: προσπερνάει τις σοκολάτες εντελώς – προτιμά τα χαρούπια και τις σταφίδες.

Ιχθείς: τις μοιράζεται όλες και στο τέλος ξεχνά ν΄αφήσει μια και για τον εαυτό του.