PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Το προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ!




Τιμωρούμε!


ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Οι καφετέριες γεμάτες, και τα χωράφια άδεια άπο Έλληνες.

Ζητούσαν εργάτες συγκομιδής και πήγαν 19 Ελληνες και 4.885 Αλβανοί

Παρόλο που η ανεργία, ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία έχει ξεπεράσει όλα τα ρεκόρ το κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών για εργατικά χέρια προκειμένου να συμμετάσχουν στην συγκομιδή ροδάκινων στον κάμπο της Ημαθείας και της Πέλλας, είχε ανταπόκριση απο...
19 μόνο Έλληνες.
Η προσφορά εργασίας, ...

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας


Μετά από έλεγχο του Η/Υ από τον οποίο απεστάλησαν τα 4.500 SMS με μήνυμα πολιτικού περιεχομένου, διαπιστώθηκε, πως μάλλον πρόκειται για πρόβλημα λογισμικού στις συσκευές συγκεκριμένων παραληπτών. Πριν λίγη ώρα, μετά από επικοινωνία με την εταιρία που παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία (bulk sms) και παρουσία μελών της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, στάλθηκε δοκιμαστικό μήνυμα από τον ίδιο Η/Υ, με αποστολέα το όνομα του/της πολιτευτή, όμως στο κινητό του συγκεκριμένου παραλήπτη εμφανίστηκε και πάλι ως αποστολέας «OTOPOSMOU». Σύμφωνα με την εκτίμηση της εταιρίας, μάλλον πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση. Το πρόβλημα εμφανίστηκε σε κινητό, το οποίο στο παρελθόν είχε παραλάβει SMS από την ΕΟΔνΠ και αδυνατεί να "διαβάσει" τον νέο αποστολέα.
Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας που έχουν παραλάβει μήνυμα από πολιτικό γραφείο με αποστολέα «OTOPOSMOU» να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνώντας στο 6981 665 158.
Οι εξηγήσεις που δόθηκαν στην ομάδα μας ήταν πειστικές και το θέμα θεωρείται εκ μέρους μας λήξαν. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. Όμως, συνεχίζουμε να καταδικάζουμε το ακραίο ...σπορ της ψηφοθηρίας, ειδικά όταν οι «αθλούμενοι» εκμεταλλεύονται τη φτώχιεα και την απελπισία των πολιτών.
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ: ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.


Αγαπητοί φίλοι και φίλες, νέοι και νέες της Πιερίας
Η μεγάλη ώρα έφτασε.Την Κυριακή 6 Μαΐου, κρίνεται το παρόν και το μέλλον του τόπου. Το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας, της νέας γενιάς, των παιδιών μας.

Μπήκα σε αυτόν τον αγώνα τον καλό, με ενθουσιασμό και ελπίδες.
Με ένα όνειρο: πως όλοι μαζί, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Να κάνουμε νέο ξεκίνημα, νέα αρχή. Να ξανακάνουμε της Ελλάδα και τους Έλληνες δυνατούς. Να ξανακερδίσουμε τη θέση μας στην ιστορία και τον πολιτισμό.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ...

http://2.bp.blogspot.com/-JNZ7S-ae_9k/T6Vzd3WvK9I/AAAAAAAACyQ/kOMefQCfvJA/s1600/FRESKOPRAMAA.jpg

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Νομού Πιερίας


Οι πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις του κατεστημένου δίνουν τα ρέστα τους σε μια προσπάθεια εκφοβισμού και εκβιασμού των πολιτών. Με μια απίστευτη φημολογία θα συνεχίσουν να προκαλούν ένα κλίμα ανασφάλειας το σαββατοκύριακο. Ο λαός θα ακυρώσει στην πράξη τα σχέδιά τους.

Οι πολίτες έχουν εμπειρία, είναι υποψιασμένοι και δεν θα γίνουν θύματα της προπαγάνδας τους.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να προσέλθει στις κάλπες και να βάλει τέλος στα μνημόνια και στο πολιτικό σύστημα που του μαυρίζει τη ζωή, που οδήγησε στην κοινωνική χρεοκοπία. Η αδυναμία της πολιτικής πρότασης του δικομματισμού δεν σημαίνει ακυβερνησία αλλά αντίθετα μια δυνατότητα εναλλακτικής λύσης με κυβέρνηση της αριστεράς.

Να προσέλθει στις κάλπες με την πεποίθηση ότι οι δυνάμεις που επέφεραν τόσα δεινά στη χώρα και στους ίδιους τους πολίτες προετοιμάζουν νέα επαχθέστατα μέτρα.

Αυτές οι δυνάμεις που έχουν ένα κοινό πρόγραμμα, το 2ο μνημόνιο, αν αποκτήσουν την ισχύ να κυβερνήσουν θα κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Θα ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο της κοινωνικής διάλυσης και οικονομικής παρακμής.

Από τους αγώνες της προηγούμενης περιόδου και τα εκλογικά αποτελέσματα μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο πολιτικό τοπίο. Η ριζοσπαστική αριστερά μαζί με το λαό μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην νέα εποχή που χαρακτηρίζεται από την κατάρρευση του δικομματικού πολιτικού συστήματος και το άνοιγμα του δρόμου για μια νέα ελπιδοφόρα πορεία.

πάρα τρίχα θα γλύτωνε !!!

ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ..

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ..

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης και ειδικότερα από την τάξη πιάνου της Μπέτυς Τσομίδου η μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο: «Ο ΜΟΤΣΑΡΤ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ»


Η παράσταση παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Την εκδήλωση υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και θερμό χειροκρότημα μαθητές του ειδικού νηπιαγωγείου καθώς και της Α’ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου.
Η παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούν 13 μαθητές, με τη φροντίδα και καθοδήγηση της δασκάλας τους, θα επαναληφθεί στις 11(για μαθητές νηπιαγωγείων στις 11:00 π.μ.) και 12 Μαΐου(για τους γονείς των μαθητών στις 19:30) αντίστοιχα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Άγιος Φώτιος».
Στις προγραμματισμένες παραστάσεις θα λάβει μέρος και η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου συναντήθηκε ο αρχηγός της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης


ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.




Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου συναντήθηκε ο αρχηγός της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης, την Πέμπτη 3 Μαΐου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πιερία.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την οικονομία, την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, που αποτελούν και το διακύβευμα των εθνικών εκλογών.

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ.



 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ


« ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ: ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ»
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας του υποψήφιου βουλευτή Πιερίας με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, κ. Ανέστη Μυστρίδη, σε ολόκληρο το νομό.Πρωταρχικός στόχος να ενημερωθούν οι πολίτες για την Εθνική Αντιπρόταση, το κυβερνητικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μαζί με τους συνεργάτες του πολιτικού του γραφείου επισκέφτηκε το Λιτόχωρο, την Παραλία, την Ολυμπιακή Ακτή, το Σ. Σταθμό, το Γ. Νοσοκομείο Κατερίνης, το ΨΝΠΟ, τα ΚΑΠΗ Κατερίνης, τη ΔΕΗ και την Α΄ βαθμια εκπαίδευση.
Στο επίκεντρο της ημέρας, η επίσκεψη του προέδρου του κινήματος κ. Πάνου Καμμένου στην Κατερίνη και η ομιλία του στο προεκλογικό κέντρο. Αμέσως μετά σχολιάζοντας την ομιλία του Πάνου Καμμένου υπογράμμισε:

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΣΝΑΚΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ....!


ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ : Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ,ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΣΝΑΚΙΔΟΥ, ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΦΗ...!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ...! Οι οποίοι δεν κοιτάζουν πίσω...!!και είναι επαρκώς αποδεδειγμένο, ότι κοιτάζουν πάντα μόνο μπροστά !!!!!!

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..

http://1.bp.blogspot.com/-VrCsRQbJV40/T6Gs-WEsaWI/AAAAAAAACuw/7FfiCyryUjk/s1600/FRESKOPRAMAA.jpg

ΤΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ο μικρός Αλέξης…


Ο μικρός Αλέξης, μόλις ...μεγάλωσε και έγινε αρχηγός, έκανε μία Αριστερά άνω κάτω.
Τους ‘’καθάρισε’’ όλους και έμεινε μοναχικός καβαλάρης... Τους ξεπάστρεψε!
Ξεκινώντας, μάλιστα, από τον ίδιο τον ‘’πολιτικό του πατέρα’’, Αλέκο…
Κατάφερε, λοιπόν, να τοποθετήσει τον Αλέκο Αλαβάνο σε οίκο ‘’πολιτικής ευγηρίας’’ και να τον κατοχυρώσει, ιστορικά, σαν έναν καθ’ όλα αποτυχημένο πολιτικό πατέρα…

Nα τι έρχεται μετά....αυτοί είναι οι έντιμοι άνθρωποι τους!


Μερικές δεκάδες ώρες μας χωρίζουν από το άνοιγμα των καλπών την Κυριακή της 6 Μάη, μια Κυριακή που πραγματικά δεν θα είναι όπως οι άλλες.

Για πρώτη φορά βλέπουμε να τρέμει το μεγάλο οικοδόμημα του δικομματισμού και παράλληλα μια σειρά από μικρότερα (νέα και παλιά)κόμματα να προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας. Μην γελιέστε όμως...ο γίγαντας που για τόσα χρόνια μπορούσε να ''διαχειριστεί'' τις μεγάλες μάζες του λαού δεν θα παιθάνει εύκολα. Με πολλούς τρόπους είτε έθετε εθνικά διλήμματα, είτε πόλωνε το κλίμα είτε χίλια δυο που πάντα έπειθαν τον λαό και τον οδηγούσαν μια στον έναν και μια στον άλλον. Η αιτία; Ποτέ κανείς από τους υπόλοιπους δεν μπόρεσε να αναδείξει τι θα προκαλούσε η παραμονή των δύο αυτών κομμάτων στην εξουσία...Σήμερα όμως δεν δικαούμαστε να πούμε ότι δεν ξέρουμε αφού και τα δύο κόμματα έχουν δώσει δείγματα γραφής για την χυδαιότητα που τους διακρίνει. Πλέον τα ψέμματα τέλιωσαν αλλά δυστυχώς για ακόμη μια φορά δεν έχουμε ένα καλό παράδειγμα για τι θα συμβεί μετά; όταν αυτοί οι δύο (ΝΔ&ΠΑΣΟΚ) συγκηβερνήσουν....Ποιοι θα διοικήσουν το κράτος ; Αν αυτοί που θα''συνεργαστούν'' θα είναι οι πιο έντιμοι...

Σήμερα λοιπόν θυμήθηκα και είπα να μοιραστώ μαζί σας ένα απλό παράδειγμα με συγκεκριμένα στοιχεία. Διαβάζω ξανά ένα άρθρο από μα εφημερίδα του βορρά που επειδή ξέρει τους πρωταγωνιστές αναφλερεται με τον καλύτερο τρόπο... αυτό για την γαλαζοπράσινη παρέα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (στο δεύτερο μέρος μετά την αναφορά στο Αριστοτέλειο Ιδρυμα)http://www.makthes.gr/news/reportage/56183/και αμέσως μου έρχεται στο μυαλό τι έρχεται μετά!

Με λίγα λόγια διάβασα και τρόμαξα για την δράση των δύο νέων που σήμερα είναι δίπλα στους δύο προέδρους των δύο κομμάτων, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν το δημόσιο ελληνικό πανεπιστήμιο και αύριο θα ξανα''συνεργαστούν'' για την διοίκηση του κράτους...ας διαβάσουμε μαζί:

«Το ‘σύστημα’που εξουσιάζει το ΠΑΜΑΚ από την ίδρυσή του δεν έχει πολιτικά χαρακτηριστικά.Αφορά μια ‘παρέα’ καθηγητών που έχει ιδιοποιηθεί το ίδρυμα και εξυπηρετεί διαχρονικά τα δικά της συμφέροντα και τους αρεστούς της, είτε πρόκειται για διδακτικό προσωπικό είτε για φοιτητές…»συνεχίζει και προσθέτει πως στην ίδια«παρέα» είναι δεξιοί, Πασόκοι και κεντροαριστεροί, η δε συγκολλητική ουσία της είναι η διατήρηση της εξουσίας.«Κουμάντο» στο πανεπιστημιακό ίδρυμα φέρονται να κάνουν οι Κουσκουβέλης,Κατρανίδης, Παπαπανάγος, Νούλας,Μαρατζίδης κ.ά. μαζί με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές που ελέγχουν την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και την ΠΑΣΠ, Παπαμιμίκο και Σαουλίδη, οι οποίοι θεωρούνται «ισχυροί παίκτες».Είναι χαρακτηριστικό ότι στέλεχος της ΝΔ που φοίτησε στο ΠΑΜΑΚ κάνει λόγο για ένα «διαχρονικό σύστημα εξουσίας», μια«παρέα που ξεκίνησε επί πρυτανείας Μιχάλη Χατζηπροκοπίου και Γιάννη Τσεκούρα». Η εξουσία που ασκεί είναι απόλυτη. Σήμερα περιγράφεται ως «σύστημα Κουσκουβέλη» και, όπως λένε μέλη ΔΕΠ του ΠΑΜΑΚ, «όποιος είναι κοντά σε αυτό το ‘σύστημα’ ή στους δορυφόρους του εξασφαλίσει την ανέλιξή του». «Πολεμάνε σκληρά όποιον δεν ελέγχουν, μέχρι να δηλώσει υποταγή…» αναφέρει άλλος καθηγητής και σημειώνει πως «μέλη ΔΕΠ έχουν καταφύγει στη δικαιοσύνη για τις διώξεις που βίωσαν και βιώνουν από το πρυτανικό κέντρο. Έχουν δικαιωθεί και,παρά ταύτα, φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους».

Ο ρόλος του Σαουλίδη
Σε αυτό το κλίμα φοβίας,όπως παρουσιάζεται από τους συνομιλητές μας, θεωρήθηκε «ηρωική πράξη» η απόφαση τεσσάρων καθηγητών να κατεβάσουν δεύτερο ψηφοδέλτιο στις πρυτανικές εκλογές,κόντρα στο «συστημικό» ψηφοδέλτιο του κ. Χατζηδημητρίου.
Το τελευταίο στήριξαν η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του Ανδρέα Παπαμιμίκου, αλλά και η ΠΑΣΠ (!) στην οποία διαφεντεύει ο μεταπτυχιακός φοιτητής και φίλος του σημερινού προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Αντώνης Σαουλίδης, ο οποίος δεν είναι ένας απλός κλασικός «φοιτητοπατέρας». Πρόκειται για σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (ανήκε μάλιστα στο λεγόμενο «εκσυγχρονιστικό»του κομμάτι), είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Συκεών, το όνομά του είχε«παίξει» και για υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές, ενώ είναι και αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ.Ο ίδιος εμφανίζεται να έχει προσβάσεις στον σημερινό υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, πρόσφατα μάλιστα τοποθετήθηκε στο δ.σ. του ΟΛΘ.

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Λόφο

Περιοδεία στο Λόφο και τη Ράχη έκανε το απόγευμα της Τετάρτης κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο με τον υποψήφιο βουλευτή Αντώνη Μάντζιο. Προηγουμένως το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την Ανδρομάχη και τον Σβορώνο όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι μπροστά στο γκρεμό που ανοίγεται σε περίπτωση συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση της Αριστεράς με το λαό στο προσκήνιο. Στο Λόφο και τη Ράχη η συζήτηση αφορούσε τα προβλήματα των αγροτών αλλά και ειδικότερα τοπικά προβλήματα, ενώ από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ζητήθηκε η ψήφος αγανάκτησης κατά του δικομματισμού να γίνει θετική ψήφος, ψήφος υπερψήφισης του ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσει επιτέλους η Αριστερά με ένα πρόγραμμα της Αριστεράς. . Τα μηνύματα από όλες τις περιοδείες και από τις επαφές των υποψηφίων βουλευτών δείχνουν την κατάρρευση του δικομματισμού και στην περιφέρεια, την αποδοχή της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ την δυνατότητα να γίνει η ανατροπή και στα χωριά της Πιερίας. 

στους κινηματογράφους! Μην το χάσει κανένας! Μετά… ψηφίστε


Εντοπίστηκαν οι ιερόδουλες που κόλλησαν…


…φτώχεια 10.000.000 Έλληνες και Ελληνίδες

ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ... αλλάξτε τους τα φώτα και μη φοβάστε. Η ψήφος είναι όπλο αλλά όχι για τον φοβισμένο άνθρωπο..

  του ΝΙΚΟΥ ΚΩΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
από την ομάδα του facebook ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Περί του εκλογικού νόμου, το μικρό πόνημα που χρωστούσα. Επειδή είμαι συνήθως εντός του θέματος της ομάδας που είναι τα θέματα του τύπου και ευρύτερα της επικοινωνίας, ζητώ συγνώμη προκαταβολικά. Επίσης προσθήκες διορθώσεις παρατηρήσεις είναι -εννοείται-ευπρόσδεκτες:

Φτάσαμε στην τελική ευθεία προ των εκλογών. Εκλογών ΠΟΛΥ σημαντικών για τη ζωή μας, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. ΔΙΝΟΥΜΕ τη μάχη, ψηφίζουμε. Ο μεγαλύτερος εχθρός σε αυτές τις εκλογές, είναι η ΑΠΟΧΗ, το ΛΕΥΚΟ και το ΑΚΥΡΟ. Γιατί αυτή η στάση (αποχή, λευκό, άκυρο), θα ενισχύσει άλλα κόμματα ιδιαιτέρως δε το πρώτο. Εκτός από αυτό όμως, η ψήφος σε αυτές τις εκλογές θα επηρεάσει την ψήφο ΚΑΙ ΣΤΙΣ επόμενες μέχρι και 18 μήνες μετά, που θα γίνουν ΜΕ ΛΙΣΤΑ, δίνοντας απόλυτη δύναμη στις κομματικές ηγεσίες (γιατί άραγε;;;).

Το εκλογικό σύστημα μετρά τις έγκυρους ψήφους μόνον ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ αυτές συγκροτούν το 100% επί των οποίων μετρούν τα ποσοστά. Αυτό είναι το ένα στοιχείο. Το άλλο είναι ότι με εξαίρεση του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα οι υπολοιπες έδρες κατανέμονται αναλογικά για κόμματα με 3% και άνω. Έτσι το μεν πρώτο κόμμα παίρνει μιά βοήθεια 17% (!!!) και μένουν 250 έδρες που μοιράζονται αναλογικά.

Όσοι μείνουν εκτός Βουλής παίρνοντας μικρά ποσοστά δίνουν επιπλέον έδρες στο πρώτο κόμμα και στους άλλους. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να μείνουν εκτός, κάποιοι με ποσοστά κοντά στο 3%. Και όσο περισσότερα κόμματα μπουν, τόσο μεγαλύτερο ποσοστό πρέπει να συγκεντρώσει ο πρώτος για να φτιάξει κυβέρνηση. Συμπέρασμα; Μην περιφρονείτε κόμματα με ποσοστό κοντά στο 2,5% μπορεί να μπουν.

Ανακεφαλαιώνοντας, 3 τα σπουδαία:

1) Λευκά και άκυρα, αφαιρούνται από το 100%. Το 100% είναι τα έγκυρα μόνον.

2) Το πρώτο κόμμα παίρνει 50 έδρες ή 17% μόνους. Απομένουν 250 ψήφοι. Τους μοιράζονται αναλογικά οι υπόλοιποι με ποσοστό (περίπου) 3% και άνω.

3) Τις έδρες των άλλων κάτω των περίπου 2,5%-3% που δεν μπαίνουν μοιράζονται όσοι μπουν. Ο νόμος πριμοδοτεί παντού τους εκλεκτούς του. Αλλά ότι κι αν κάνουν θα μιλήσουν ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ. ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ξέρετε εσείς. Αλλάξτε τους τα φώτα και μη φοβάστε. Η ψήφος είναι όπλο αλλά όχι για τον φοβισμένο άνθρωπο..

Ο ΜΠΕΝΙ ΜΙΛΑΕΙ..


Γι’ αυτό δεν ψηφίζω ούτε τη Ν.Δ., ούτε το ΠΑΣΟΚ.
Δεν θέλω την Ελλάδα Προτεκτοράτο υπό την Εντολή της Τρόικας, δεν θέλω την Ελλάδα Ειδική Οικονομική Ζώνη που θα δουλεύει για τους Τοκογλύφους της Ντόιτσε Μπανκ.
Γι’ αυτό δεν θα ψηφίσω ούτε τον κ. Ράιχενμπαχ Σαμαρά, ούτε τον κ. Τόμσεν Βενιζέλο.
Κανείς δεν θα με αναγκάσει ανάμεσα στα δύο κακά του δικομματισμού να διαλέξω το ένα, ποτέ δεν θα διαλέξω ανάμεσα σε δύο Γκαουλάιτερ, τον Κουίσλινγκ που τάχα μου ταιριάζει.
Ούτε απ’ τα φύλλα συκής του δικομματισμού πρόκειται να...

Κοσμοσυρροή στη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού στο Mediterranean Village Hotel & Spa




Αγαπημένες δημιουργίες ερμήνευσε ο Παντελής Θαλασσινός το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη μουσική σκηνή του ξενοδοχείου Mediterranean Village, στην Παραλία Κατερίνης. Ο καταξιωμένος Έλληνας τροβαδούρος ερμηνεύοντας τα πασίγνωστα τραγούδια του, πέτυχε, μαζί την ορχήστρα που τον συνόδευε, να αγγίξει το κοινό, να κάνει τον κόσμο να τραγουδά μαζί του, να χορεύει και να τον αποθεώνει με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Ο εκλογέας αποφασίζει δίχως ουσιαστική γνώση του πραγματικού προβλήματος!!!!!!!!!




Κων/νος Γιάντσιος τ. αντιδήμαρχος του τ. δήμου

ανατολικού Ολύμπου και ο τ. Δήμαρχος
Ο Αστέριος Χονδρόπουλος
Ο Τριανταφυλλάκοςτηρίζουμε Λεπτοκαρυά Γιώργο Κεχαγιά.


Κων/νος Γιάντσιος τ.αντιδημαρχος ανατολικού Ολύμπου




Ο εκλογέας...

ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ


 απόφαση,αιφνίδια ομολογώ,για την συμμετοχή μου στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαίου ήταν όλη δική μου!Εισέπραξα ενστάσεις αλλά και ενθαρρύνσεις πάμπολλες!
Η ώθηση,όμως,ήταν της ψυχής,ήταν δηλαδή από εκείνες που δεν της εναντιώνομαι ποτέ!
Η παρουσία μου,λοιπόν,στις μεθαυριανές εκλογές είναι επιβεβλημένη εκ των έσω και βαθέων.
Εκείνες τις πρώτες ώρες,ομολογώ ,πως πάσχισα αναποτελεσματικά να διακρίνω κίνητρα και αιτίες!Την απάντηση την έχω σήμερα!Στρατεύομαι σε έναν,κατά την αίσθηση μου τουλάχιστον,‘’υπέρ πάντων αγώνα’’!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

ΚΛΕΦΤΕΣ..

 

Το συγκινητικό γράμμα της μάνας αυτόχειρα...




Εσύ αποφασίζεις...

ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ...


Να γιατί ψηφίζω ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ.....
Να γιατί δεν ψηφίζω, τους άλλους....
Να γιατί δεν ψηφίζω τους περίεργους.....

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ - Η ΚΥΡΙΑ, Η ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ....
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ - ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ; ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ....
ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ...

(αυτά μου είπε κάποιος εκεί στον πεζόδρομο κι εγώ.... να, σας τα εμπιστεύομαι)
Δεσμεύομαι...
Δεσμεύομαι;;;
Δεσμεύομαι!!!
Δεσμεύομαι, Δεσμεύομαι....
Δεσμεύομαι!!!
Δεσμεύομαιιιιιιιιιιιιιι
Δεσμεύομαι;;;
Έ ναι, δεσμεύομαι....
Και ναι δεσμεύομαι...
Επως δε δεσμεύομαι.....

ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ και οι φίλοι μας ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΜΥΣΤΡΙΔΗ...



Ο  Πρόεδρος των  Αναπήρων και θυμάτων πολέμου Πιερίας και Πρόεδρος Αναπήρων Θυμάτων πολέμου Βορείου Ελλάδας κ. Γιώργος Φιλοκώστας, η κ. Έφη Χαλκίδου και ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο πλευρό του υποψήφιου βουλευτή Πιερίας  Ανέστη Μυστρίδη.  

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ - ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ: ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.




Αγαπητοί φίλοι και φίλες, νέοι και νέες της Πιερίας

Η μεγάλη ώρα έφτασε. 
Αύριο,  κρίνεται το παρόν και  το μέλλον του τόπου. Το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας,  της νέας γενιάς, των παιδιών  μας.

Μπήκα σε αυτόν τον αγώνα τον καλό, με ενθουσιασμό και ελπίδες.
Με ένα όνειρο: πως όλοι μαζί, αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας,   μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Να κάνουμε νέο ξεκίνημα, νέα αρχή. Να ξανακάνουμε της Ελλάδα και τους Έλληνες δυνατούς. Να ξανακερδίσουμε τη θέση μας στην ιστορία και τον πολιτισμό.

Δε μπορούσα να παραμένω θεατής των αρνητικών εξελίξεων.
Δε μπορούσα να βλέπω την πατρίδα μου και τους Έλληνες να ταπεινώνονται, να καταπατούνται τα δικαιώματα, οι κατακτήσεις, η αξιοπρέπεια, η περηφάνια.
Έχοντας στο  νου τα λόγια  του  Καζαντζάκη «Το πρώτο  χρέος, εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο,  τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει», μπήκα στον αγώνα. Να δώσω τη μάχη για το κοινό καλό. Για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ  και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  του τόπου μας.

 Κατέθεσα την ψυχή μου, όλες μου τις δυνάμεις, την αγάπη μου για την πατρίδα και τον συνάνθρωπο. Δε μοίρασα εφήμερες υποσχέσεις.
Το μόνο που υποσχέθηκα ήταν να νικήσουμε τους εαυτούς  μας.
 Να σηκωθούμε από τον καναπέ. Από την απραξία και τη σιωπή. Να αποφασίζουμε εμείς για εμάς. Και το καταφέραμε.

 Η Ιδρυτική Διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ένωσε  όλους όσοι είχαμε  τις ίδιες ανησυχίες.
Η  Εθνική Αντιπρόταση,  το κυβερνητικό μας πρόγραμμα μας έδωσε την ελπίδα με  πραγματικές  λύσεις.
 Λύσεις εθνοκεντρικές.
Λύσεις ανθρωποκεντρικές.
Στην πορεία αυτή  ΕΝΩΜΕΝΟΙ γίναμε πολλοί… Σηκώσαμε ψηλά την ελληνική σημαία, παραμερίζοντας τις κομματικές ταμπέλες του παρελθόντος.
 Τώρα παλεύουμε για το μεγάλο ΌΧΙ στο μνημόνιο και στις τραγικές συνέπειες που οδηγεί τη  χώρα μας.
Παλεύουμε  και για το μεγάλο ΝΑΙ. Ναι στους αγώνες. Ναι  στην αλλαγή. Ναι στην προοπτική.
Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει. Και προσπαθήσαμε όλοι  μαζί για το μεγάλο στόχο.
Η προεκλογική πορεία ολοκληρώθηκε.
Τα μηνύματα νίκης έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
 Από κάθε γωνιά της Πιερίας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ.
 Ήρθε τώρα η ώρα που πρέπει να κάνουμε  το χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας. Και  θα το κάνουμε μαζί, με την ψήφο μας σ΄ αυτές τις κρίσιμες εκλογές.

Με τη δική σου ψήφο,  με την εμπιστοσύνη σου, δώσε μου τη δύναμη να συνεχίσω αυτόν τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση, για να  γίνει πράξη το όραμά μας.
Να είσαι σίγουρος   ότι θα τιμήσω την ψήφο σου.
 Να είσαι  σίγουρος  ότι θα σε  κάνω περήφανο  για την επιλογή σου.
Να είστε σίγουροι ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα πετύχουμε.

Αύριο μπροστά στην κάλπη, θυμήσου την ευθύνη:
«Ν’ αγαπάς την ευθύνη
να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
θα σώσω τον κόσμο.
Αν χαθεί, εγώ θα φταίω».
Αυτή η νίκη είναι δική σου
ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας

Το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη, του Ανδρέα Παπανδρέου… δεν ψηφίζει δωσίλογους.

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας



Χρησιμοποίησαν ψευδώς το όνομα της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας για την αποστολή προεκλογικών μηνυμάτων μέσω SMS
Τα μέλη της ομάδας καταγγέλλουν προσπάθεια παραπλάνησης των εκλογέων.
Κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου, κάποιοι υποψήφιοι βουλευτές δεν μπόρεσαν να κρύψουν το κοινωνικό τους πρόσωπο και απλόχερα, μοίρασαν σε οικονομικά αδύναμους πολίτες, πακέτα τροφίμων, λάδια, φάρμακα, πλήρωσαν χαράτσια και λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ακούστηκε επίσης, πως μαζί με την υπόσχεση για μια θέση εργασίας μοιράστηκαν και πενηντάρικα. Κάποιος υποψήφιος μάλιστα, δήλωσε, πως θα οργανώσει και «Εθελοντική Ομάδα Δράσης».

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ..

Τιμώρησε τον!

 

Δείτε το video και μετά ψηφίστε με ήσυχη τη συνείδησή σας...



Γ. Παπανδρέου: η Ελλάδα ήταν το πειραματόζωο της Ευρώπης...


ΝΔΣΟΚ!


Ο Σαμαράς… λύνει το γόρδιο δεσμό των ταμείων!


Δια χειρός Αλιθέρση

Αίσθηση έκανε σε όσους περίμεναν προχθές στη ουρά  του   ΕΟΠΥΥ στα Κάτω Πετράλωνα  για…  εξετάσεις  και…  φάρμακα,  όταν είδαν τον κ. Σαμαρά με το… βιβλιάριο υγείας στο χέρι, στις 7 παρά τέταρτο το πρωί να παίρνει τη θέση του στην ουρά, η οποία ήδη εκείνη τη στιγμή ξεπερνούσε τα 250 μέτρα! Ένας συνταξιούχος, που πλησίαζε, για να στηθεί και αυτός στην ουρά, τον αναγνώρισε αμέσως. «Ο Σαμαράς...ο Σαμαράς… ο Σαμαράς…!» έβαλε μια παρατεταμένη  και δυνατή φωνή. Τότε γύρισαν όλοι και ξέσπασε… ένα αυθόρμητο χειροκρότημα. Ο κ Σαμαράς από σεμνότητα και ντροπή έσκυψε το κεφάλι και χαμηλόφωνα είπε: «Είμαι ένας από σας! Είμαι ο δικός σας άνθρωπος!»

ΤΟ ΧΡΕΟΣ


Αν στις δύσκολες ώρες ,στις ώρες που το κακό σε απειλεί ,δεν ξαγρυπνήσεις για να το διώξεις νικημένο, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να κοιμηθείς ήσυχος!
Αν δεν υπερασπιστείς γενναία την κοινωνία σου και την πατρίδα σου,δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσεις κάτι σπουδαίο!
Αν δεν στρέψεις την πλάτη σου και δεν εκδιώξεις σαλτιμπάγκους ,φακίρηδες και ΄΄μάγους με τα δώρα΄΄τα…άδωρα ,αν δεν απαξιώσεις κηφήνες ,άπραγους , απόντες , πλούσιους που ‘’βρήκαν φως και μπήκαν ‘’ για να σου κλέψουν την ψήφο και μετά το βιος ,ποτέ δεν πρόκειται να αποδειχτείς ΠΟΛΙΤΗΣ!
Αν ,τέλος δεν μπορέσεις να διακρίνεις τους αληθινούς ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,όσους σε τίμησαν και σε φύλαξαν δίχως τίμημα ,αν τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ και ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ δεν έχεις νου και ψυχή να αντιληφθείς , ποτέ το καλό δεν πρόκειται να ανθίσει μέσα σου και γύρω σου!
Το ΧΡΕΟΣ σου, λοιπόν,να δεις και να πράξεις!
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας
με τους ΄΄Ανεξάρτητους Έλληνες΄΄

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

http://3.bp.blogspot.com/-_fs2XpKLZQU/T6F8p8v8IkI/AAAAAAAACtU/AUn9gFmzR9Y/s1600/43360_normal.jpg

Αποθέωσαν πραγματικά τον Κώστα Καραμανλή οι πολίτες της Θεσσαλονίκης τόσο κατά την είσοδο όσο κατά την έξοδό του από τη ΔΕΘ. Ο κόσμος τον χειροκροτούσε, τον αποθέωνε και του φώναζε: "ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ"!...


 Ο κόσμος τον χειροκροτούσε, τον αποθέωνε και του φώναζε: "ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ"!...
"Εδώ είναι το σπίτι σου!"
KARAMANLHS-SAMARAS


 

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη.


Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο της ΔΕΘ, Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το χώρο μπροστά από το παλαί, ανάμεσα στα περίπτερα 7 και 8, ενώ οι νέοι της ΝΔ έκαναν αισθητή την παρουσία τους, καθώς κρατώντας ελληνικές και όχι κομματικές σημαίες έδιναν τον παλμό στη συγκέντρωση.
Στο χώρο της ΔΕΘ παραβρίσκονταν και πολλοί υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ., ανάμεσα στους οποίους ξεχώριζε ο Κώστας Καραμανλής, που στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά στην προεκλογική του πορεία και κυριολεκτικά αποθεώθηκε από τον κόσμο, που του φώναζε "Δικαιώθηκες".

Απίστευτος κόσμος και παλμός στην ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Θεσσαλονίκη.


Το λιμάνι της πόλης έμοιαζε με γήπεδο, όπου ο κόσμος με ντουντούκες, κόρνες τύμπανα και μοναδικό παλμό φώναζε το σύνθημα: "
"Με τον Πάνο τον Καμμένο, το μνημόνιο κομμένο", ενώ αναρίθμητες ελληνικές σημαίες κυμάτιζαν.
Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στους Θεσσαλονικείς, είπε ανάμεσα στα άλλα:
"Την Κυριάκη θα είμαστε πρώτη δύναμη.

Αποτροπιασμός, ντροπή, φρίκη, αηδία, αγανάκτηση


του Αντώνη Δ. Μάντζιου οικονομολόγου
υποψηφίου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ
Νιώθουμε όλα αυτά για την διαπόμπευση, το λυντσάρισμα, του θύματος, της αλλοδαπής οροθετικής ,με τη σκέψη στον βάθος της επανεκλογής του Χρυσοχοϊδη και του Λοβέρδου και από κοντά της επίτευξης των πολιτικών σχεδίων του Βενιζέλου.
Και όλα αυτά καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, ιατρικού απορρήτου, προστασίας των οροθετικών, συνταγματικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έστω και με εντολή εισαγγελέα (από πότε η δικαιοσύνη είναι αναμάρτητη;) και από κοντά η ένταξη της διαπόμπευσης στις προεκλογικές δραστηριότητες των προαναφερομένων.

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ στην ορεινή Πιερία

Περιοδεία στην Βρύα Ρητίνη και Ελατοχώρι έκανε το απόγευμα της Δευτέρας κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο με τον υποψήφιο βουλευτή Αντώνη Μάντζιο. Κατά την περιοδεία το κλιμάκιο είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους κατοίκους για τα ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής, το απαράδεκτο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο την παραπέρα εγκατάλειψη από τον Καλλικρατικό Δήμο Κατερίνης, την μείωση του αγροτικού εισοδήματος αλλά και το πρόβλημα της ανόδους της τιμής των καυσίμων και κύρια του πετρελαίου θέρμανσης στο 1,5 ευρώ από τον Φθινόπωρο. Σε έναν πλατύ διάλογο με τους κατοίκους αναλύθηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο από την κρίση και ζητήθηκε η υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ για μια κυβέρνηση της Αριστεράς με το λαό στο προσκήνιο, με άρνηση του μνημονίου και των δανεικών συμβάσεων.

Ένα Video που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ κυρίως όμως οι νέοι.




Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές και στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούγονται συνέχεια οι φωνές των πολιτικών που υπόσχονται με τον ίδιο γνωστό τρόπο στον ελληνικό λαό για μια καλύτερη Ελλάδα μιας και στα λόγια τα πάνε καλά.