PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Λόγω της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης, το γραφείο των Ανταποκριτών του ΟΓΑ δεν θα δέχεται το κοινό την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012.
Οι ανταποκριτές του ΟΓΑ ζητούν την κατανόηση του κοινού και ενημερώνουν πως το γραφείο θα λειτουργήσει κανονικά από την επομένη ημέρα(Πέμπτη).

Στο Επιμελητήριο Πιερίας ενημέρωση επιχειρηματιών για πέντε αγορές του εξωτερικού: Ρωσία, Πολωνία, Ιταλία, Σκόπια και Ρουμανία


  • Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών από Στελέχη Οικονομικών – Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών
  • Μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών στις Β2Β συναντήσεις


Μαζική ήταν η προσέλευση του επιχειρηματικού κόσμου στις διήμερες εργασίες πληροφόρησης για πέντε αγορές του εξωτερικού, που πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών, στις 7 και 8 Μαρτίου.
Στελέχη Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών συμμετείχαν στις εκδηλώσεις πληροφόρησης των επιχειρηματιών στην Πιερία δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για τους τρόπους προσέγγισης αγορών, στις οποίες εργάστηκαν επί σειρά ετών ως εμπορικοί ακόλουθοι.

Συγκεκριμένα, την αγορά της Ρωσίας παρουσίασε ο κ. Ιωάννης Μάρκος, Σύμβουλος ΟΕΥ Α’ , της Πολωνίας ο κ. Θεόδωρος Ξυπολιάς, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, της Ιταλίας ο κ. Εμμανουήλ Στάντζος, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄, των Σκοπίων (FYROM) ο κ. Αθανάσιος Μακρανδρέου, Σύμβουλος ΟΕΥ Α΄ και της Ρουμανίας η κα Βάσω Κουσκούτη, Γραμματέας ΟΕΥ Α΄. Επίσης, στην αποστολή συμμετείχε ο κ. Δημήτριος Πιτσιδήμος, γραμματέας ΟΕΥ Γ΄, στέλεχος της Β8 Διεύθυνσης επιχειρηματικής ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σημειώνεται ότι αμείωτο παρέμεινε το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών με εξαγωγικό προσανατολισμό, που κατέκλυσαν τη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας το απόγευμα της Τετάρτης, στην κεντρική εκδήλωση ενημέρωσης για τα «μυστικά» διείσδυσης στις συγκεκριμένες χώρες. Μάλιστα, εκφράστηκε μεγάλο ενδιαφέρον για τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις (Β2Β) που πραγματοποιήθηκαν την επόμενη ημέρα, μεταξύ επιχειρηματιών και ομιλητών. Την εκδήλωση παρακολούθησαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, η διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας και πλήθος επιχειρηματιών.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου:
«Το Επιμελητήριο Πιερίας στηρίζει την εξωστρέφεια των πιερικών επιχειρήσεων»

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου τόνισε: «η πρωτοφανής συμμετοχή των επιχειρηματιών στη δράση αυτή υποδεικνύει τη μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για έγκυρη και άμεση ενημέρωση. Πιστεύουμε ότι επιτεύχθηκε ο βασικός μας στόχος για υπεύθυνη πληροφόρηση από ανθρώπους που γνωρίζουν τα δεδομένα και τους τρόπους διείσδυσης στις ξένες αγορές. Το Επιμελητήριο Πιερίας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο την εξωστρέφεια των πιερικών επιχειρήσεων δίνοντας προοπτικές στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Να σημειώσουμε ότι, παρά την οικονομική κρίση, οι ελληνικές εξαγωγές αυξάνονται δείχνοντας το δρόμο της ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση. Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη των Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως για τη μεγάλη προθυμία τους να ενημερώσουν με τον καλύτερο τρόπο το κάθε ένα μέλος που απευθύνθηκε σ’ αυτούς».

Β2Β συναντήσεις

Περισσότεροι από 60 επιχειρηματίες πραγματοποίησαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους ομιλητές κατά τη δεύτερη ημέρα της παρουσίας τους στην Πιερία. Η ενημέρωση ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ. Οι επιχειρηματίες της Πιερίας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις Β2Β συναντήσεις όπου έλαβαν εξειδικευμένη πληροφόρηση για τις χώρες του προσανατολισμού τους.


Κεντρική Εκδήλωση παρουσίασης των ξένων αγορών

Στην Ενημερωτική ημερίδα υπό τον τίτλο «Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου, παρουσιάστηκαν βασικά στοιχεία των αγορών της Ρωσίας, Πολωνίας, Ιταλίας, Σκοπίων και Ρουμανίας. Οι ομιλητές ανέλυσαν τα δεδομένα, τις προοπτικές και τους τρόπους προσέγγισης επιχειρηματιών στις εν λόγω χώρες. Η εκδήλωση, που διήρκησε περίπου 3 ώρες, καθήλωσε το πολυπληθές ακροατήριο.

Αναλυτικότερα, για την πορεία των διμερών εμπορικών σχέσεων Ελλάδας –Ρωσίας και στις προοπτικές διεύρυνσής τους αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο σύμβουλος Α’ ΟΕΥ, Ιωάννης Μάρκος ο οποίος είναι αρμόδιος για τη ρωσική αγορά. Το 2010 οι ελληνικές εξαγωγές προς τη Ρωσία διαμορφώθηκαν σε 321,7 εκατ. δολ. και οι εισαγωγές στα 4.668 εκατ. δολ. Οι ελληνικές επενδύσεις στη Ρωσία εκτιμώνται σε 2,5 δισ. δολ., ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε η πρόθεση της 3Ε να επενδύσει στη χώρα 3 δισ. δολ. Περίπου 75 επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων δραστηριοποιούνται στην περιοχή σε όλους τους τομείς, ενώ σημαντική είναι η παρουσία των 40 ομογενών επιχειρηματιών σε θέσεις κλειδιά. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Μάρκος για την κατά 70% απορρόφηση των ελληνικών ακτινιδίων από τη ρωσική αγορά αλλά και για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ρώσων τουριστών στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, το 2010 έκαναν τουρισμό στην Ελλάδα 350.000 ρώσοι, το 2011, 600.000 και φέτος αναμένονται 850.000.

«Η Πολωνία αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά ειδικά μετά και την ένταξή της στην ΕΕ», ανάφερε ο
σύμβουλος Α’ ΟΕΥ Θόδωρος Ξυπολιάς, αρμόδιος για την αγορά της Πολωνίας. Σημείωσε, ότι «η Ελλάδα διαθέτει ένα σχετικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς οι Πολωνοί πέραν της γνώσης της ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού, γνωρίζουν τη χώρα μας καθώς αρκετοί από αυτούς την επισκέπτονται ως τουρίστες. Ιδιαίτερα για τον τομέα του τουρισμού, η χώρα μας εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό καλοκαιρινό τουριστικό προορισμό για τους πολωνούς (ο αριθμός τους υπολογίζεται στα 400 χιλ. άτομα ετησίως) ενώ παρουσιάζει σημαντική αύξηση ιδίως τα τελευταία δύο χρόνια

Για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ιταλίας ενημέρωσε ο κ. Εμμανουήλ Στάντζος, Σύμβουλος ΟΕΥ Α’, τονίζοντας ότι για την Ιταλία είμαστε βασικοί προμηθευτές πρώτων υλών της βιομηχανίας τους. Σημείωσε ότι παρά την κρίση υπάρχει σταθερή προτίμηση στα βιολογικά προϊόντα και δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα brand names. Τόνισε, δε, ότι το 2011 αυξήθηκαν κατά 20% οι εξαγωγές της χώρας μας προς την Ιταλία

Οι ελληνικές εξαγωγές στη FYROM άγγιξαν το 1 δις ευρώ το 2011, ενώ οι κύριοι τομείς που έχουν επενδυθεί ελληνικά κεφάλαια είναι η ενέργεια, ο τραπεζικός κλάδος, η βιομηχανία, τα τρόφιμα – ποτά και οι τηλεπικοινωνίες, σημείωσε ο Σύμβουλος ΟΕΥ Α’ κ. Αθανάσιος Μακρανδρέου, αρμόδιος για την αγορά της ΠΓΔΜ (Σκόπια). Τονίστηκε ότι στη χώρα υπάρχει ειδικό καθεστώς στη φορολογία ενώ η ίδρυση μιας εταιρείας γίνεται σε χρόνο ρεκόρ.

Τα δεδομένα της Ρουμανικής αγοράς παρουσίασε η αρμόδια κα Βάσω Κουσκούτη, Γραμματέας ΟΕΥ Α’. Στη Ρουμανία μεγάλη άνοδο σημείωσε το Real Estate, κυρίως τα προηγούμενα χρόνια, ενώ αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται στη χώρα 1500 ελληνικές επιχειρήσεις. Ιδιαίτερες προοπτικές υπάρχουν στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στα δομικά υλικά και τον τουρισμό. Σημειώνεται ότι η περιοχή της Παραλίας Κατερίνης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Ρουμάνους.

Τέλος, ο κ. Δημήτριος Πιτσιδήμος, γραμματέας ΟΕΥ Γ΄, στέλεχος της Β8 Διεύθυνσης επιχειρηματικής ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών, ενημέρωσε για τα εργαλεία της οικονομικής διπλωματίας του Υπουργείου και τους βασικούς πυλώνες άσκησης οικονομικής διπλωματίας.

ΔΕΙΤΕ..

ΠΗΖΩ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.....

ΔΕΙΤΕ..

ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΑΡΩΝΕΙ....

Πρωτοσέλιδο Αυριανής - 1 Μαρτίου 2004

ΔΕΙΤΕ..

Να τι σημαίνει θράσος των κυβερνώντων:


Να ρητορεύουν ασυστόλως πατώντας στα ερείπια μιας χώρας που οι ίδιοι δημιούργησαν δηλώνοντας από πάνω και «εξουθενωμένοι» για το «πατριωτικό» τους επίτευγμα.
Να επιδίδονται σε «κρίσεις μεγαλείου» και να ασελγούν με ύφος βαρύγδουπο κατά του κοινού νού.
Να παριστάνουν τους «σωτήρες» την ώρα που... βυθίζουν την κοινωνία στην καταστροφή και την απόλυτη χρεοκοπία.
Να μετέρχονται τον έσχατο ποπουλισμό, τον πιο χυδαίο λαϊκισμό, εμφανιζόμενοι σαν «συμπάσχοντες» των εργατών και των συνταξιούχων, την ώρα που κόβουν τους μισθούς των εργατών και πετσοκόβουν τις συντάξεις των συνταξιούχων.
Να εκφωνούν «οραματικούς λόγους» σε ένα λαό που την ίδια ώρα τον μετατρέπουν σε «πιστωτικό υπόλοιπο», τον αλυσοδένουν χειροπόδαρα και τον καταδικάζουν σε ρόλο εμπράγματης υποθήκης ενός «ειδικού λογαριασμού» αφιερωμένου σε κεφαλαιοκράτες, τραπεζίτες και τοκογλύφους.
*
Ο κ. Βενιζέλος το έχει αποδείξει πολλές φορές, το απέδειξε και χτες:
Διαθέτει αστείρευτες ποσότητες τέτοιου - και ακόμα περισσότερου - θράσους.

Δείτε μια σπάνια καυτή σκηνή της Κατερίνας Μουτσάτσου με Στρινγκ, που θα σας αναστατώσει...



ΤΟΝ ΕΘΑΨΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ Η… ΚΟΜΑΝΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!


(τώρα να δούμε τι θα λέει στην Kommandantur και πώς θα τα πάει με τις παγίδες θανάτου του Βιετκόνγκ)

έτοιμα για σφαγή ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΓΙΔΙΑ και διδάσκει ανώτερα Μαθηματικά εντελώς δωρεάν!

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ....

ο αδιάβαστος. Tώρα εκ νέου μνημονιακός!

Ωραίο παιχνίδι το Need for speed έτσι? Γίνεται όμως ακόμα πιο... ενδιαφέρον αν το παίζουν κοπέλες με το ''ντύσιμο'' της κοπέλας του video...

Μόνο έτσι τα μάτια σας ξεκολλάνε από την οθόνη του υπολογιστή!


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Τη στιγμή που η κυβέρνηση των τραπεζιτών προσπαθεί να διασώσει τα υπερκέρδη του χρηματοπιστωτικού συστήματος μετακυλίοντας την κρίση από τις τράπεζες στο λαό, χιλιάδες νοικοκυριά καταδικάζονται καθημερινά στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η πολιτική που προωθείται από την τρόικα, τις τράπεζες και τις εγχώριες μαριονέττες στοχεύει στη βίαιη ανακατανομή εισοδήματος από τα λαϊκά στρώματα προς τις τράπεζες.

Η βάναυση περικοπή μισθών και συντάξεων σε συνδυασμό με την πρωτοφανή αύξηση της άμεσης και έμμεσης φορολογίας έχει ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη μείωση του εισοδήματός και του βιοτικού επιπέδου των λαϊκών στρωμάτων. Περισσότεροι από ένας στους πέντε Έλληνες βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας και τα ποσοστά συνεχώς αυξάνονται ραγδαία.
Η κατάργηση εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα οδηγεί στην αύξηση της ανεργίας σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Η ανεργία των νέων έχει φτάσει σε επίπεδα άνω του 50% και η συνολική ανεργία πλησιάζει το 25%. Η πλήρης ελαστικοποίηση των συνθηκών εργασίας και η κατάργηση θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων τα οποία έχουν κατακτηθεί με το αίμα του λαού συνθέτουν ένα εργασιακό σκηνικό που θυμίζει μεσαιωνική γαλέρα.
Σε αυτή την ανελέητη επίθεση ο λαός οφείλει να απαντήσει με δυναμική ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!
Η πρωτοπόρα δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω πρέπει να γίνει κεκτημένο και όπλο όλης της κοινωνίας προκειμένου να ξεκινήσει η μαζική αντεπίθεση. Η οργανωμένη και συλλογική άρνηση πληρωμών μαζί με μια συνολικότερη πολιτική ανυπακοή αποτελεί το μόνο τρόπο για να διασώσουμε την κλεμμένη ζωή και αξιοπρέπειά μας.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις που πηγάζουν από τη βάση της κοινωνίας να στηρίξουν τον αγώνα του Κινήματος δεν Πληρώνω , δυναμώνοντας το κοινωνικό ρεύμα ανατροπής.
Όλοι μαζί μπορούμε να τους νικήσουμε και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας δίκαιης κοινωνίας δίχως εκμετάλλευση.
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! για να παρουμε τις ζωες μας πισω!!





«Ανάπτυξη»... η μαγική τους λέξη!

Του Δημήτρη Τσιμούρα

Αφού οι κυβερνήσεις τους φρόντισαν να μας καταχρεώσουν, παίρνοντας δάνεια που δεν μας αφορούσαν, αφού έφτιαξαν υποδομές που δεν μας αφορούν, αφού μας πούλησαν μπόλικο πατριωτισμό και περηφάνια με τους Ολυμπιακούς και όχι μόνο, αφού τα έφαγαν «νόμιμα» και παράνομα -συνήθως κάποια από τα παράνομα τα παραδέχονται, ενώ τα «νόμιμα» που είναι και τα ιλιγγιώδη δεν τα συζητούν- μας εμφάνισαν έναν λογαριασμό 350 δις ευρώ, που δεν γνωρίζουμε πώς ακριβώς προέκυψε. Έναν λογαριασμό που σημαίνει, με απλή αριθμητική, ένα κατά κεφαλήν χρέος γύρω στα 35 χιλ. ευρώ ή 140 χιλ. ευρώ ανά τετραμελή οικογένεια. Και όλα αυτά τη στιγμή που ένας στους πέντε Έλληνες τότε ζούσε κάτω από το όριο της φτώχειας και αυτοί απτόητοι συνέχιζαν να μας υπόσχονται… «λαγούς με πετραχήλια για το μέλλον μας στον… παράδεισο της ΟΝΕ»!

Ακριβώς σ’ αυτό το σημείο, ενώ ο λαός ήταν αγανακτισμένος με την κυβέρνηση της ΝΔ, ήρθε το ΠΑΣΟΚ, δια του αρχηγού του, να υποσχεθεί ότι υπάρχουν λεφτά και, συνεπικουρούμενο από όλους τους μηχανισμούς της εξουσίας, κατάφερε να υφαρπάξει την ψήφο μας. Το σενάριο από εκεί και πέρα είναι γνωστό. Παίχτηκε πολύ θέατρο με πρωταγωνιστή τον Παπανδρέου. Μας δένουν στο άρμα της Τρόικας. Παίρνουν δάνεια τάχα για μισθούς και συντάξεις για να τα επιστρέψουν πάλι στους δανειστές και να ενισχύσουν τράπεζες και άλλους επιχειρηματικούς ομίλους! Μνημόνια, συγκυβερνήσεις, μεσοπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα, εφαρμοστικοί νόμοι κλπ. Μέσα απ’ αυτές τις «συμφωνίες» -για τις οποίες φέρουν σοβαρότατες ευθύνες και όσοι βουλευτές τις ψήφισαν και μια μέρα θα λογοδοτήσουν κι αυτοί- εξαθλιώνουν το 90% του Ελληνικού Λαού, υποθηκεύουν το μέλλον πολλών επόμενων γενεών, ξεπουλούν-χαρίζουν τη δημόσια περιουσία, παραδίνουν στους δανειστές ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, την ίδια την εθνική μας κυριαρχία!

«Η ανάπτυξη θα φέρει τη λύση». Αυτή καθημερινά είναι τώρα η επωδός των κυβερνώντων. Και φυσικά, για να έχουμε ανάπτυξη, μας λένε, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί, πάλι μας λένε, πρέπει να σας μειώσουμε τους μισθούς. Δεν μας λένε όμως μέχρι ποιο βαθμό. Αυτό το αφήνουν να εννοηθεί. Όπως αφήνουν να εννοηθεί και το σε σχέση με ποιους θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Δηλαδή με τους βόρειους γείτονές μας, με τους Ινδούς, Πακιστανούς, Κινέζους και άλλους τριτοκοσμικούς, όπου γης!

Από την παραπάνω συνεπαγωγή προκύπτει άμεσα ότι το μεροκάματό μας πρέπει να προσεγγίζει στην καλύτερη των περιπτώσεων το μεροκάματο αυτών! Δηλαδή τρία με πέντε ευρώ! Ο μισθός, δε για όσους θα είναι «τυχεροί» και θα έχουν μισθό, θα είναι 150 με 200! Και φυσικά οι μικρές και μη ανταγωνιστικές επιχειρήσεις θα κλείσουν! Αυτό δεν χρειάζεται να το πουν, το βλέπουμε. Καθημερινά κλείνουν κατά χιλιάδες και η ανεργία τινάζεται στα ύψη! Αυτή είναι η ελεύθερη αγορά τους!

Όμως, συνεχίζουν, για να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν φτάνει μόνο αυτό. Μας λένε, με τα δικά τους ακαταλαβίστικα λόγια, ότι πρέπει να μειωθούν και οι συντάξεις σε ανάλογα επίπεδα, όπως ανάλογη με αυτών πρέπει να είναι και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ανύπαρκτη δηλαδή. Και τα ταμεία μέσω… PSI, στην κυριολεξία ληστεύονται και πάει λέγοντας!

Και, για να σιγουρέψουμε τα πράγματα ,συνεχίζουν, με την ανταγωνιστικότητα και για να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη των… φίλων «επενδυτών» πρέπει να σας έχουμε, να μας έχουν, στο χέρι. Αυτό δηλαδή δεν το λένε ακριβώς έτσι. Όμως τα πάσης φύσεως χαράτσια, εκεί στοχεύουν, τα οποία, ακόμη και να ήθελες δεν θα μπορούσες να τους τα πληρώσεις, τη στιγμή μάλιστα που σου κόβουν δραματικά τις πηγές εσόδων και σου αυξάνουν το κόστος ζωής. Ήδη βέβαια έχουν έτοιμο και το επόμενο βήμα. Ανακοίνωσαν κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων(!) για… «χρέη» που στην ουσία δεν χρωστάς! Βέβαια, αν το πετύχουν και αυτό, τότε θα σε έχουν, θα μας έχουν, εκατό τοις εκατό στο χέρι, για να μας πετάξουν στη συνέχεια με άνεση στο λάκκο των λεόντων!

Πριν όμως φρόντισαν να αποψιλώσουν και τις τελευταίες εργατικές κατακτήσεις. Να μην έχεις το παραμικρό έρεισμα, για να στηριχτείς. Φροντίζουν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, να σου στερήσουν κάθε περιθώριο αντίδρασης. Δεν τολμούν, φυσικά, ευθέως να το πουν, τολμούν όμως να το κάνουν. Νομοθετούν προφανώς πάντα με τη λογική «νόμος είναι το κέρδος του καπιταλιστή», δηλαδή της συντριπτικής μειοψηφίας! Και φυσικά τους δημιουργεί απέχθεια και αποτροπιασμό το… «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», δηλαδή της πλειοψηφίας. Έτσι εννοούν αυτοί οι… «δημοκράτες» τη δημοκρατία!

Όμως δεν σταματά το πράγμα εδώ. «Στο καφενείον η Ελλάς… περάστε κόσμε…».

Ο,τι πάρεις τζάμπα! Και πάντα στο… όνομα της «ανάπτυξης»! Σας παρέχουμε τα πάντα, δούλους, δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια, ορυκτό πλούτο, πετρέλαια, χρυσό, ήλιο, αέρα, γη, παραλίες, αρχαία μνημεία! Ό,τι τραβάει η όρεξή σας! Και φυσικά τα της… ανάπτυξης όλα δικά σας! Η Ελλάδα ένας ξεχωριστός παράδεισος! Η… Γουατεμάλα της Ευρώπης! Εκεί ένα στα δυο παιδιά πεθαίνει από την ασιτία και όσα… τολμούν να μην πεθάνουν η ασιτία φροντίζει να τα κάνει να μην σκέφτονται. Να θεωρούν ότι ο θεός… έπλασε χωριστά πλούσιους και φτωχούς. Μαγικές οι… ευκαιρίες που σας προσφέρουμε. Περάστε κόσμε…!

Υπάρχουν κάποιοι ακόμη που νομίζουν, ότι θα περάσει η κρίση και τα πράγματα θα… διορθωθούν. Η κρίση όμως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πορθμείο, που τους βοηθά να περάσουν -προς το παρόν- στην… «απέναντι όχθη», ό,τι θέλουν! Όπως υπάρχουν και κάποιοι από εμάς που νομίζουν ότι η… «ανάπτυξη» που σχεδιάζεται από αυτούς μας αφορά. Κάνουν μεγάλο λάθος Όλοι αυτοί που σήμερα κυβερνούν, ερήμην μας, τα έχουν παραδώσει όλα. Σε εμάς η ανάπτυξη θα… «εξασφαλίσει» το πολύ ένα κομμάτι ψωμί, για να ζούμε –όπως αυτοί το φαντάζονται και προσπαθούν- σε καθεστώς δουλοκτητικού τύπου. Εκεί θα έχουν περίσσεια προσφοράς εργασίας –νύχτα με νύχτα- για να εξασφαλίζουν τα αμύθητα κέρδη, για τον επίγειο… ευρωπαϊκό τους παράδεισό, μέσα στη δική μας κόλαση!

Ίσως όμως παραβλέπουν κάποια από τα σημαντικά στοιχεία, που είναι ικανά να ανατρέψουν τα σχέδιά τους.

Το πρώτο είναι ότι ακόμη η σκέψη μας λειτουργεί. Δεν έχουν καταφέρει να την διαλύσουν, όσα τεχνάσματα και αν έχουν εφεύρει, όση κινδυνολογία και τρομοκρατία και αν ασκούν, όσους κομπάρσους και αν έχουν βάλει στο παιχνίδι, όση σαχλαμάρα, παραπληροφόρηση και ψέμα χρησιμοποιούν, για να μας βομβαρδίζουν. Όσους εφιάλτες κι αν έχουν στο μανίκι τους!

Το δεύτερο είναι η ιστορία και οι αγώνες μας. Αγώνες για την ελευθερία, την ανεξαρτησία, για το δίκιο ενάντια στην αδικιά!

Ας μην θριαμβολογούν λοιπόν για τις μάχες, που ύπουλα κέρδισαν. Οι νικητές στον πόλεμο εμείς θα είμαστε και δεν πρόκειται τίποτα να τους χαρίσουμε από όλα, όσα μας ανήκουν!

9/3/12

ΥΓ. Βλέποντας το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου, ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - Εξάντας, για τη Γουατεμάλα μπορεί να δει τους στόχους τους σε όλο τους το φάσμα.

Πατριωτικό Μέτωπο

Σε κοινή κάθοδο στις εκλογές όλων των κοινωνικών και πολιτικών αντιμνημονιακών φορέων, με το Σύνταγμα της Άμεσης Δημοκρατίας στο χέρι, και μόνο για Συντακτική Βουλή, καλεί για τις 8 Απριλίου όλους τους φορείς, το Πατριωτικό Μέτωπο.

Σε κοινή κάθοδο στις εκλογές όλων των κοινωνικών και πολιτικών αντιμνημονιακών φορέων, με στόχο την συγκρότηση Συντακτικής Βουλής και με δεδομένο το Σύνταγμα της Άμεσης Δημοκρατίας, καλεί όλους τους αντιμνημονιακούς πολιτικούς αλλά και κοινωνικούς φορείς, το Πατριωτικό Μέτωπο.

Η προοπτική αυτή η οποία διακρίνεται ως μονόδρομος και για τον ελληνικό Λαό, είναι μια παραλλαγή της απόλυτα επιτυχημένης διαδρομής την οποία με αναίμακτο και ειρηνικό τρόπο ακολούθησε ο Ισλανδικός Λαός.

Αυτό το οποίο χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Πατρίδα και ο Λαός μας, δεν είναι προφανώς οι προτάσεις διαχείρισης της κρίσης την οποία προβάλλουν κατά κόρον τα ΜΜΕ, με καλοπροαίρετους ή μη πολιτικούς «αριστερούς και δεξιούς σωτήρες», οι οποίοι προέκυψαν και προκύπτουν καθημερινά, στο ομιχλώδες πολιτικό σκηνικό που επικρατεί στον τόπο μας.

Αυτό που χρειάζεται άμεσα είναι η συναντίληψη, πως το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι διαχειριστικό: Ήταν, είναι και δυστυχώς παραμένει, πρόβλημα λειτουργίας των θεσμών και της ίδιας της Δημοκρατίας, την οποία η πολιτική τάξη, έχει πετάξει στα σκουπίδια.

Στο πλαίσιο αυτού του πολιτικού σκεπτικού, όσοι φορείς, πολιτικοί ή κοινωνικοί, επιθυμούν πραγματικά να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία περάσματος σε μια άλλη κοινωνία, με τις εξουσίες περασμένες στο Λαό, με πλήρη διάκριση μεταξύ τους και με ανακλητότητα κάθε μορφής αιρετής διοίκησης, καλούνται να συμπαραταχθούν στον κοινό αγώνα.

Να καλέσουμε λοιπόν τον Λαό να μας στείλει όλους μαζί σε μια Συντακτική Βουλή λίγων εβδομάδων, με το νέο Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα στο χέρι και με την εγγύηση της παράδοσης στην επόμενη Κυβέρνηση όλων εκείνων εργαλείων που θα βοηθήσουν να βγει η Πατρίδα και ο Λαός μας από τον βούρκο στον οποίο τον έριξαν οι νεοταξίτες. Και παράλληλα, δρομολογώντας την τιμωρία των ενόχων, διευκολύνουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό την πολιτική συνύπαρξη όλων μας, ανεξαιρέτως από τον ιδεολογικοπολιτικό χώρο από τον οποίο προερχόμαστε και φυσικά αποδεικνύουμε στον Ελληνικό Λαό, πως είμαστε ενώπιον του και ενωμένοι και αποφασισμένοι.

Την ώρα αυτή που η Πατρίδα και ο Λαός μας, στενάζουν κάτω από τον ζυγό της νέας τάξης και των τοκογλύφων, η ιστορική μας ευθύνη, απέναντι ιδιαίτερα στις νέες γενιές, είναι τεράστια.

Αυτά που μας ενώνουν, όπως τουλάχιστον δηλώνουμε οι περισσότεροι «αντιμνημονιακοί», είναι ο πόθος μας να δούμε την Άμεση Δημοκρατία στην πράξη, να αποκαθίσταται η συνταγματική τάξη και να τιμωρούνται οι ένοχοι των εγκλημάτων που έγιναν σε βάρος της Πατρίδας και του Λαού μας.

Να λοιπόν η μεγάλη μας ευκαιρία να αποδείξουμε όλοι μας, πως μπροστά στο μεγάλο ιστορικό μας δίλλημα, δεν φανήκαμε μικρότεροι των περιστάσεων, δεν δειλιάσαμε και εν πάση περιπτώσει, βάλαμε σε δεύτερη μοίρα την ιδιαίτερη πολιτική μας πρόταση και προτάξαμε το συμφέρον της Πατρίδας, του Λαού αλλά και της Δημοκρατίας μας.

Η διαβούλευση στην οποία καλούμε όλους τους φορείς θα γίνει την Κυριακή στις 8 Απριλίου στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Crystal City στην Πλατεία Καραϊσκάκη, όπου θα παρουσιάσουμε και το υπό τελική διαμόρφωση Αμεσοδημοκρατικό Νέο Σύνταγμα, το οποίο προτείνει το Κίνημά μας. Ένα Σύνταγμα για το οποίο μέχρι στιγμής, δεν έχουν εκφραστεί σημαντικές διαφοροποιήσεις και το οποίο όμως παραμένει ανοιχτό για τις όποιες αλλαγές των διατυπώσεων στα άρθρα του, σε μια δεύτερη φάση κοινής συνδιάσκεψης όλων των φορέων.

Ξεκαθαρίζουμε από την πρώτη στιγμή πως το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν διεκδικεί την πατρότητα της πρότασης, ούτε την πρωτοκαθεδρία στη διαδικασία κοινής καθόδου στις εκλογές, με στόχο την Συντακτική και μόνο Βουλή. Αυτό που διακαώς επιθυμούμε, όπως και ολάκερος ο Ελληνικός Λαός, είναι η απαλλαγή μας από τους νεοταξίτες και η παράδοση των όλων των εξουσιών σε αυτόν, ένα όραμα γενιών και γενιών, από την απελευθέρωσή μας έως σήμερα.

Πέραν από την γενικότερη πρόσκληση μέσω του διαδικτύου και των ΜΜΕ, το Πατριωτικό Μέτωπο έχει ετοιμάσει προσκλήσεις που θα απευθύνονται στις διοικήσεις όλων των αντιμνημονιακών πολιτικών και κοινωνικών φορέων. Εκτιμάται πως μέσα από αυτήν την σαφή και έντιμη διαδικασία, θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο των θέσεων των φορέων, σχετικά με το ποιοι, πόσοι και αν πραγματικά επιθυμούν να απαλλαγούμε από τη νέα τάξη και τους τοκογλύφους ή αν επιμένουμε στην παλιά κακή λογική του τύπου «μοναχός σου χόρευε».

Ήλθε η ώρα να πάμε από το «εγώ» στο «εμείς», «για να φκιάξωμεν χωρίον» όπως έλεγε και ο Στρατηγός Μακρυγιάννης.

Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Τι εκπροσωπεί ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος;


Την πεμπτουσία του πολιτικού συστήματος που μας έφερε έως εδώ.
Ο κ. Βενιζέλος (και χαϊδευτικά Μπενύτο, για δε τους πολύ φίλους Μπενύτο - Μπενίτο) είναι σαρξ εκ της σαρκός του βαθέως κράτους της Διαπλοκής, αυτού που περιήγαγε εν τέλει την Ελλάδα σε καθεστώς Εντολής της Τρόικας, ένα ατιμασμένο προτεκτοράτο.

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ....

ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣ κ. ΣΙΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


Καταγγείλαμε ένα πραγματικό γεγονός στα αρμόδια όργανα.

Από εκεί θα ληφθεί μέριμνα και θα διαπιστωθεί εάν υπάρχουν τυχόν ευθύνες και από ποιούς.

Εμείς ως Σύλλογος είμαστε στη διάθεση κάθε αρμόδιου οργάνου της Πολιτείας προκειμένου εάν χρειαστεί να παράσχουμε επιπλέον διευκρινήσεις και στοιχεία.

Τις βλέπουμε σήμερα και αναρωτιόμαστε μερικές απο αυτές,ήταν λες και γύριζαν ελληνική...

ταινία-κωμωδία....και παραγωγή Αλέκος Σακελάριος, Φίνος και πολλούς άλλους σκηνοθέτες - παραγωγούς.

Δείτε τις απίστευτες αυτές διαφημίσεις...


Μιλάμε για τέχνη όχι αστεία!

Δείτε προσεκτικά το video που βρήκαμε για εσάς...




Λόγω της κρίσης χάσαμε τα καλλιστεία, χάσαμε και τις παρουσιάστριές τους!

Μπορεί η Τατιάνα να χόρεψε και η Ελεονώρα να έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, όμως όλοι θυμόμαστε την Ελένη, να παρουσιάζει καλλιστεία...




Περί τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ θα κέρδιζε η ελληνική οικονομία, αν αγοράσουμε ελληνικά.


Περί τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ θα κέρδιζε η ελληνική οικονομία, αν αγοράσουμε ελληνικά- αντί για ξένης προελεύσεως- προϊόντα, αξίας 1000 ευρώ μέσα στο 2012....
Το εντυπωσιακό αυτό νούμερο επικαλέστηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο πρώην υπουργός Τουρισμού και Α’ αντιπρόεδρος του Κινήματος Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», Νίκος Σκουλάς.

«Εάν εξαιρέσουμε το ένα εκατομμύριο ανέργους και το ένα εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχους, υπολογίζεται ότι, αν κάθε Έλληνας καταφέρει να αγοράσει το 2012 ελληνικά προϊόντα αξίας 1000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων, τότε θα προστεθούν στην προβληματική ελληνική οικονομία 10 δισ. ευρώ», δήλωσε ο Ν. Σκουλάς, τονίζοντας την σημασία αυτής της κίνησης:

«Όταν καταναλώνουμε προϊόντα και υπηρεσίες που παράγονται στον τόπο μας, ενισχύουμε την ελληνική οικονομία, μειώνουμε τα ελλείμματα και την ανεργία, στηρίζουμε την εγχώρια παραγωγή και δημιουργούμε θέσεις εργασίας».

Η λύση, λοιπόν, είναι στο χέρι μας…

ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ PSI..

Μπεγλίτη, - “Αποτάσσεσαι τον Παπανδρέου;”


“Aποτάσσομαι"
- “Συντάσσεσαι τω...
Βενιζέλω;”
- “Συνεταξάμην!”

Ακόμη και την επίσημη ιστοσελίδα του Βατικανού κτύπησαν και έκλεισαν οι Anonymous!


Στην "ανάληψη ευθύνης" σημειώνουν:
«Σήμερα οι Anonymous αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη στην ιστοσελίδα σας ως απάντηση στις θεωρίες σας, στις λειτουργίες σας και σε όλα τα απαράδεκτα και αναχρονιστικά που η οργάνωσή σας οργανώνει με σκοπό την προπαγάνδα και διάδοσή της σε ολόκληρο τον κόσμο».
Αναφερόμενοι στην ιταλική πολιτική κατάσταση με τον πρωθυπουργό Μόντι-Goldman Sachs (όπως Παπαδήμος-Goldman Sachs), επισημαίνουν μεταξύ άλλων:
«…ζητούν καθημερινές θυσίες από τον ιταλικό λαό με...
τις γνωστές συνέπειες στην κοινωνική και πολιτική ζωή ενώ εσείς έχετε ακίνητη περιουσία και εμπορική περιουσία δισεκατομμυρίων ευρώ και φορολογικές ελαφρύνσεις».
Και οι χάκερς ολοκληρώνουν το μήνυμα τους: «Αυτή η επίθεση δεν στρέφεται εναντίον της Χριστιανικής θρησκείας ή εναντίον των πιστών σ’ολόκληρο τον κόσμο, αλλά εναντίον της διεφθαρμένης Αγίας Αποστολικής Εκκλησίας της Ρώμης σε όλες της τις εκφράσεις».

Τρώνε τα ληγμένα του σοὐπερ μάρκετ απο τα σκουπίδια ακόμη και στα Bριλλήσια...


Ότι θα χάσουν οι τράπεζες απ το PSI, θα πρέπει να το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι...


ΔΕΙΤΕ..

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΕΛΟΣ......

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ...

ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΕΛΟΣ......

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ....

Ντροπή και πλήρη εξευτελισμό για την πάλαι ποτέ περήφανη Ελλάδα αποτελούν οι παρακάτω συγκλονιστικές εικόνες.
Ηθικοί αυτουργοί αλλά και οπλισμένοι θύτες και οι βουλευτές του νομού μας που έβαλαν την υπογραφή τους για τη σωτηρία της χώρας (τραπεζών) και τον αργό και εξευτελιστικό θάνατο του πολίτη.
Για αυτό και εγώ επειδή πλέον ξύπνησα και δεν είμαι πια πρόβατο ...ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Γ.Γ.

Θέλω, θέλω, θέλω... Βαγγέλη Βενιζέλο...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ 13,,

"Θα ειμαι διπλα σας "



ειπε ο Γιωργος Παπανδρεου και τη στιγμη που ελεγε τη φραση "ενα μεγαλο ευχαριστώ σ' ολους σας ", η φωνή του εσπασε απο τη συγκινηση. Και σχεδόν ολοι στην αίθουσα, σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκρότησαν θερμα.
Στις πρώτες σειρές και οι 2 υποψήφιοι αρχηγοί, ο Απόστολος Κακλαμανης, ο Καρχιμακης και... τα άλλα μέλη της Εθνικής Συνδιάσκεψης.
Οτι λάθος εγινε είπε επισης ο Παπανδρεου το παίρνω πανω μου. Οτι επιτυχίες έγιναν, ειναι επιτυχίες ολων μας. Τέλος λιγο πριν κλείσει την ομιλία του, ειπε πως θα ειναι διακριτικά δίπλα στον νεο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ...

Ο Παπανδρέου έδωσε το μπούσουλα για την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ...


Ο Παπανδρέου με τον λόγο του έδωσε την γραμμή για το πως θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ στη μάχη των εθνικών εκλογών: Δεν ωραιοποιουμε τα πραγματα. Κάναμε λαθη. Όμως αυτά τα βήματα τα κάναμε εμεις. Δεν ... τα έκαναν οι αλλοι, ουτε μπορούσαν να τα κάνουν οι αλλοι.
Και ανέφερε εδώ σειρά παραδειγμάτων όπως για τη διαφθορά - που η ΝΔ την πολέμησε στα σουβλατζίδικα - και την εμφάνιση για πρώτη φορά χειροπεδων στα χερια εκείνων που κλεβαν το Δημοσιο.
Με φρενο παντα το " κάναμε λαθη" ανέπτυξε μια σειρά αλλαγών που για πρώτη φορά έγιναν στη χωρα.
Απο τις καλύτερες ομιλίες του Παπανδρέου, έδειξε πως και εκτος ηγεσιας, αυτός μπορεί να ειναι το πρόσωπο που μπορεί να κρατήσει ενωμένο και όρθιο το ΠΑΣΟΚ σ' αυτή τη πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του...

Γιαουρτωσαν τον Βενιζελο




Την ώρα που διεκόπη η ομιλία του Κουκουλοπουλου, ένας ηλικιωμένος πλησίασε τον Βενιζέλο, και χωρίς να χάσει χρόνο έβγαλε από το λευκό τσαντάκι που κρατούσε, ενα γιαούρτι και ... του το πέταξε πάνω του.
Κατευθείαν, στελέχη του κομματος που βρίσκονταν δίπλα του, απομάκρυναν τον ηλικιωμένο που φωναζε στον Βενιζελο, επειδη του έκοψε τη σύντ

Ήπιε παραπάνω και έγινε λιώμα γνωστή ηθοποιός!

Πήγε σε πάρτι και έγινε «τύφλα»...

Δεν μπορούσε ούτε καν να σταθεί όρθια η... Goldie Hawn, που οι παπαράτσι την εντόπισαν μεθυσμένη να βγαίνει από club στο Λονδίνο. Η ηθοποιός δεν μπορούσε να περπατήσει και χρειάστηκε βοήθεια για να φτάσει μέχρι το αυτοκίνητο και να μπει μέσα!
Δείτε τις φωτογραφίες-ντοκουμέντο!







ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στις 11 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου(οδός Σβορώνου 36, πρώην κτίριο Πυροσβεστικής).

Απορώ πως δεν τον λογοκριναν στο MEGA...


Έριξε τα καρφιά του στο MEGA σε απευθείας μετάδοση και με πρόσχημα τον Τσαρλς Νταλαρα, υπερασπίστηκε τον Γιωργο. Και ... το δικαίωμα του να τραγουδάει ελευθερα.
"Ακούσατε τι ειπε (για τα spreads πριν απο 18 μηνες ) ο Νταλαρα. Όχι αυτός που τραγουδαει . Ο αλλος. Και απορώ πως το ΜΕGΑ δεν τον λογοκρινε".
O Παπανδρέου υποστήριξε τις επιλογές του και κυρίως την 2η δανειακή σύμβαση την οποια περιέγραψε - και ειναι αλήθεια - ως δικό του εργο.
Σε πολλά σημεια της ομιλίας του , χειροκροτήθηκε θερμά και ιδιαίτερα οταν επιτέθηκε στη ΝΔ..

Μόλις ο Παπανδρέου τους είχε προσβάλλει. Ειχε μιλησει απαξιωτικά για το κανάλι τους.


Τους ειχε πεταξει τη πατσαβούρα στα μουτρα ("απορώ πως δεν λογοκριναν τον Τσαρλς Νταλαρα").
Κι αυτοί στην ... πρώτη σύνδεση, μόλις διέκοψαν - πρόωρα, αυτή ήταν η αντίδραση τους- την ομιλία Παπανδρεου, παρουσιάστρια και οι επί τόπου μεταβαντες δημοσιογραφαρες (Χασαποπουλος και Γιαννισης) δεν είπαν λέξη για τη προσβολη.
Ρε Κίτσο, έστω μια κουβεντα. Για την τιμή των όπλων...

Δείτε πώς αντέδρασαν κάποιοι άντρες που τους έτυχε ένα τέτοιο περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί...




Η δημοσιογράφος που διέσυρε τον Βενιζέλο...


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το νέο πρόγραμμα σπουδών
των φιλολογικών μαθημάτων
της α´ λυκείου

Χρίστος Τσολάκης, Νεοελληνική γλώσσα

Αναστάσιος Στέφος, Αρχαία ελληνική γλώσσα και γραμματεία

Συζήτηση


Διάλειμμα

Μαρία Πεσκετζή, Λογοτεχνία

Σπύρος Τουλιάτος, Κριτική στο νέο πρόγραμμα σπουδών

Συζήτηση

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Δ. Κατερίνης («Εκάβη»).
Ώρα έναρξης 18:30.


Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Π.
ΙΝ ΤΕΛΕΙ ΙΦΤΟΥΝΟΥΣ ΟΥ ΒΑΓΓΕΛΤΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΙΤΙ.....
ΙΚΕΙ ΣΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΙΡΙΑ....
Η ΒΑΓΓΕΛΤΣ ΤΝ ΕΠΕΣΕ ΣΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ Ν ΕΣΤΕΙΛΙ ΝΑ ΠΑΕΝΕΙ ΝΑ ΦΙΑΞ ΦΑΪΤΟ Ή ΝΑ ΠΛΕΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟΥ....
ΆΪ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛ......
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΟΥ...
ΓΙΑ ΤΑ 100ΧΡΟΝΑ ΣΟΥ
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΙ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΕΝΗ.....
Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ.... ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΜΑΚΩΝΕΙ ΤΑ ...ΜΑΡΟΥΛΟΦΡΑΓΚΑ ΑΒΕΡΤΑ! ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ...ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ! ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ,  ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ "ΜΟΥΡΛΑΘΕΙ" ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ;;;;