PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ






Εκδήλωση μνήμης στο πλαίσιο του εορτασμού για την 71η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 27 Μαΐου στον συνοικισμό της Ανδρομάχης και ώρα 10:00 π.μ. ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί». Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση για τους Κρήτες πεσόντες στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού λειτουργούντος του Αρχιμανδρίτη π. Στεφάνου Παπαθανασίου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η εκπαιδευτικός Νικολέτα Κλεινάκη.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης ριζίτικο τραγούδι και παραδοσιακούς κρητικούς
χορούς από τα τμήματα του Συλλόγου. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με
δεξίωση στην αίθουσα του Ιερού Ναού.

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ..

Ο ΤΖΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-5-2012 ΣΤΙΣ 13.ΟΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3869/10 ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 92,6 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.



Ν. 3869/2010: Οι ενστάσεις των τραπεζών στο δικαστήριο.
 
Οι τράπεζες με την απόφαση υπαγωγής του δανειολήπτη στο Ν. 3869/2010 υποχρεώνονται συνήθως σε μεγάλο κούρεμα της απαίτησής τους. Στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τη ζημία που θα υποστούν, επικαλούνται στο Δικαστήριο μία σειρά από ενστάσεις, με τις οποίες επιδιώκουν την απόρριψη της αίτησης. Οι ενστάσεις αυτές προτείνουν την έλλειψη άλλοτε των τυπικών και άλλοτε των ουσιαστικών προϋποθέσεων, που πρέπει να συντρέχουν για υπαχθεί ο οφειλέτης στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Ειδικότερα, οι συνηθέστερες από τις ενστάσεις αυτές είναι οι κάτωθι:

Τουριστική προβολή Δίου-Ολύμπου στο Αλγέρι


ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ «Μ.Μ. TRAVEL» ΤΗΣ κ. ΜΑΓΔΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
* Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ: ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΑΛΓΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
* Μ.ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ: ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ «ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Προώθηση προβολής του δήμου Δίου-Ολύμπου στο Αλγέρι για την προσέλκυση υποψηφίων τουριστών πραγματοποίησαν από κοινού ο δήμος Δίου-Ολύμπου και το τουριστικό γραφείο «Μ.Μ. TRAVEL» της κ. Μάγδας Μουρατίδου σε συνεργασία με το αλγερινό τουριστικό γραφείο «DAM TOURS».
Στην αποστολή, που οργάνωσε η κ. Μουρατίδου, συμμετείχαν ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γ.Φαρμάκης, ο τουριστικός επιχειρηματίας κ. Σακογιάννης, ο εκδότης της εφημερίδας «Η Φωνή του Δίου-Ολύμπου» κ. Νούλας καθώς και το παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα του Μιχάλη Καμανατζή.
Κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεση
ς Αλγερίου ο αν. δήμαρχος Γ.Φαρμάκης είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρέσβη της Ελλάδας στο Αλγέρι κ. Μούτσογλου όπως και με τον πρόξενο κ. Ντελικό. Στη συνάντηση αυτή ο κ. Φαρμάκης εξέθεσε την ανάγκη τουριστικής προβολής του δήμου σε αναπτυσσόμενες αγορές, όπως αυτή της Αλγερίας, ζήτησε όμως και τη συνδρομή της πρεσβείας και του προξενείου στη διευκόλυνση διαδικασιών έκδοσης βίζας για τους υποψήφιους Αλγερινούς τουρίστες που θέλουν να επισκεφτούν την Ελλάδα.
Από την πλευρά του ο κ. Μούτσογλου αφού εξήγησε ότι η συνθήκη του Σένγκεν καθώς και η έλλειψη απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Αλγερίας και Ελλάδας είναι παράγοντες που όντως δυσκολεύουν την κατάσταση, δήλωσε ότι θα βοηθήσει στη διευκόλυνση μετάβασης Αλγερινών τουριστών στον δήμο Δίου-Ολύμπου με οποιονδήποτε τρόπο θεωρεί πρόσφορο.
Κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης, στην οποία το «Μ.Μ. TRAVEL» συμμετείχε με δικό του περίπτερο, το συγκρότημα του Μιχάλη Καμανατζή έδωσε μια ξεχωριστή νότα στη διοργάνωση με την παρουσίαση μεγάλου προγράμματος με παραδοσιακά χορευτικά. Επίσης, ο κ. Φαρμάκης έδωσε συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα της χώρας ενώ είχε και την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τον υπουργό τουρισμού της Αλγερίας κ. Smail Mimoune, που επισκέφθηκε τα τουριστικά περίπτερα.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ
Σε δηλώσεις του, μέσα από τον χώρο της έκθεσης, ο Έλληνας πρέσβης στο Αλγέρι, κ. Μούτσογλου, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Απευθύνω θερμό χαιρετισμό σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, στον Δ.Δίου-Ολύμπου, αλλά και στους κατοίκους του, την φιλοξενία των οποίων έχω ήδη γνωρίσει προσωπικά.
Η Αλγερία είναι μια πολύ φιλική χώρα για την Ελλάδα. Οι Αλγερινοί, λαός μεσογειακός, έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με του Έλληνες. Ελπίζω ότι φέτος το καλοκαίρι, όπως βέβαια έγινε και τα προηγούμενα χρόνια, οι Αλγερινοί τουρίστες να γευθούν τη θερμή φιλοξενία των Μακεδόνων της Νότιας Πιερίας.
Ο ΑΝ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ.
Εξάλλου, στις δικές του δηλώσεις ο αν. δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γ.Φαρμάκης, ανέφερε: «Καταρχάς, να ευχαριστήσω την κ. Μάγδα Μουρατίδου και τα γραφεία «Μ.Μ. TRAVEL» και «DAM TOURS», για την πρόσκληση που μου έκαναν προκειμένου να παρευρεθώ στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Αλγέρι.
Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία μέσω της οποίας είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον πρέσβη και τον πρόξενο της Ελλάδας στο Αλγέρι, όπου θέσαμε το θέμα της έκδοσης βίζας για του Αλγερινούς τουρίστες που θέλουν να επισκεφτούν τα μέρη μας. Είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η πρεσβεία μας στο Αλγέρι να συνδράμει ουσιαστικά στον ερχομό Αλγερινών τουριστών, αλλάζοντας την πολιτική τους στην έκδοση βίζας.
Είχα την ευκαιρία στην έκθεση να γνωριστώ με τον Αλγερινό υπουργό τουρισμού όπως επίσης και να προβάλλω τον δήμο μας και κυρίως τις τουριστικές περιοχές του μέσα από συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, εδώ στην Αλγερία.
Πιστεύω πως τουριστικοί πράκτορες όπως η κ. Μάγδα Μουρατίδου, επιτελούν σημαντικό έργο στον τομέα του τουρισμού και πρέπει όλοι μας και κυρίως οι αρμόδιοι φορείς να συνδράμουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Μην ξεχνάμε ότι εδώ και 16 χρόνια το τουριστικό γραφείο της κ. Μουρατίδου είναι το μοναδικό πρακτορείο στην Ελλάδα που φέρνει Αλγερινούς, οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι τουρίστες υψηλών «βαλαντίων».
Τις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσω με το ελληνικό υπουργείο τουρισμού, προκειμένου να συνεργαστούν με τον πρέσβη μας στο Αλγέρι για την επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν καθώς και για την αλλαγή πολιτικής στο θέμα έκδοσης βίζας.
Η κ. ΜΑΓΔΑ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ
Τέλος, η υπεύθυνη του γραφείου «M.M. TRAVEL», κ. Μουρατίδου, μιλώντας για την προσπάθεια που κάνει εδώ και πολλά χρόνια για την προσέλκυση Αλγερινών στη Νότια Πιερία, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με το αλγερινό τουριστικό γραφείο «DAM TOURS» ξεκίνησε το 1996.
Αρχικά, φέρναμε τους Αλγερινούς αεροπορικώς έως τη Σόφια Βουλγαρίας και μετά με λεωφορείο τούς φέρναμε στην περιοχή μας, καθώς δεν υπήρχε διακρατική συμφωνία για απευθείας πτήσεις. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας η διαδρομή «απλουστεύτηκε» με απευθείας πτήσεις.
Η Αλγερία είναι μια απέραντη χώρα η οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με το «DAM TOURS», ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της Αλγερίας. Τα προηγούμενα χρόνια φτάσαμε να φέρνουμε έως και 250 άτομα την εβδομάδα στη Νότια Πιερία.
Δυστυχώς η διαδικασία έκδοσης βίζας είναι ακόμη και σήμερα χρονοβόρα, καθώς απαιτούνται προϋποθέσεις και όροι που λειτουργούν αποτρεπτικά στον μαζικό τουρισμό. Εμείς ως πρακτορείο έχουμε δώσει δείγματα γραφής της προσπάθειας μας, τώρα όμως είναι «στο χέρι» της κρατικής μηχανής να βοηθήσει επί της ουσίας τόσο τον δήμο μας όσο και ευρύτερα τον νομό Πιερίας.
Πρέπει δε να πω ότι οι Αλγερινοί τουρίστες είναι υψηλού οικονομικού επιπέδου, αφήνουν πολλά χρήματα στην τοπική αγορά ενώ, επιπλέον, ενδιαφέρονται για την ιστορία και τα αξιοθέατα του τόπου μας.
Σήμερα λοιπόν που η Ελλάδα «αιμορραγεί» οικονομικά, οποιοσδήποτε τουρίστας έρχεται στην Πιερία μας λειτουργεί ως τονωτική ένεση στην τοπική και ευρύτερη αγορά. Γι αυτό, θα ήταν ό,τι καλύτερο μια συντονισμένη προσπάθεια επίλυσης των δυσκολιών που προκύπτουν και φέτος στο θέμα της βίζας».

Στις 23 Μαΐου 2012 επισκέφθηκε το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου ο Πρέσβης της Νορβηγίας κ. Sjur Larsen και ο Γενικός Πρόξενος της Νορβηγίας κ. John Acas.



Στις 23 Μαΐου 2012 επισκέφθηκε το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου ο Πρέσβης της Νορβηγίας κ. Sjur Larsen και ο Γενικός Πρόξενος της
Νορβηγίας κ. John Acas. Ξεναγήθηκαν απο τον Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου Λιτοχώρου κ. Βλαχόπουλο Νίκο και απο τα μέλη του Δ.Σ.
κ. Φελώνη Χρήστο και Τριανταφύλλου Ιωάννη. Στην ξενάγηση παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλία
και την Πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Λιτοχώρου κ. Κουτσιμανή Φανή.

ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.

Δεν τα κατάφερε τελικά η Νικολαΐδου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στο διπλό σκιφ γυναικών.

Η Νικολαΐδου αγωνίστηκε την Τρίτη 22/5 στη Προολυμπιακή Ρεγγάτα στη Λουκέρνη της Ελβετίας στον τελικό του διπλού σκιφ γυναικών μαζί με την Ελένη Διαμάντη του Ν.Ο.Ιωαννίνων.

Οι δυο αθλήτριες αν και ήταν οι μικρότερες ηλικιακά στάθηκαν επάξια δίπλα σε πολύ πιο έμπειρες αθλήτριες αλλά δεν κατάφεραν να κατακτήσουν μια από τις δύο πρώτες θέσεις που θα τους χάριζαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τερματίζοντας έκτες σε έναν πολύ δυνατό τελικό.

Την πρόκρισή τους εξασφάλισαν τα πληρώματα των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ολλανδίας.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ..!

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ..!
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΚ ΣΟΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....  
ΤΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
www.diontv.gr ΚΑΙ ...ΤΣΟΥΠ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ...ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!!!

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΟ «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ


Το Επιμελητήριο Πιερίας ανακοινώνει τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα τη σύνδεση του αγροτικού τομέα με την επιχειρηματικότητα επικεντρώνοντας ιδιαίτερα στους νέους αγρότες. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου 2012 και στοχεύει να δώσει χρήσιμες πληροφορίες και υπεύθυνες κατευθύνσεις στους ενδιαφερόμενους.

Εισηγητές της ημερίδας είναι:

- Γεώργιος Παπαστάμκος, Ευρωβουλευτής – Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

- Σπύρος Δανέλλης, Ευρωβουλευτής

- Γιάννης Τσιμπονίδης, Δημοσιογράφος με ειδίκευση στα αγροτικά θέματα

«Στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ κατανοούμε ότι η στροφή στον πρωτογενή τομέα είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη. Αφήνοντας πίσω τις παθογένειες του παρελθόντος, η νέα γενιά αγροτών πρέπει να υποστηριχτεί ώστε να κερδίσει το στοίχημα της σύνδεσης της αγροτικής παραγωγής με την επιχειρηματικότητα με απώτερο στόχο η Ελλάδα να προσφέρει ανταγωνιστικά προϊόντα. Για παράδειγμα, παράγουμε άριστης ποιότητας λάδι και το στέλνουμε στο εξωτερικό για συσκευασία και διάθεση. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε νέες δράσεις και κυρίως να αναδείξουμε μέσα από τους νέους αγρότες, νέες ευκαιρίες για τη χώρα μας. Σ’ αυτό το πλαίσιο και με συνέπεια στη δέσμευσή μας για έγκυρη ενημέρωση σ’ αυτόν τον τομέα, διοργανώνουμε τη σχετική ημερίδα με ομιλητές καλούς γνώστες του θέματος, τους οποίους ευχαριστώ ιδιαίτερα για την άμεση ανταπόκρισή τους», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΟΣ

Όποιος ψηφίζει στην ουσία πλέον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Πιερία ΨΗΦΙΖΕΙ, ΕΥΓΕΝΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΙ ΟΛΥΜΠΙΟ!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ.....
ΌΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΗΦΟ!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ.....

ΜΑΚΗΣ ΓΙΑΛΕΝΙΑΣ Ή ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ; ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΦΕΡΝΕΙ.....
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ....
ΠΡΩΤΗ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ.....
ΜΑΚΗΣ ΓΙΑΛΕΝΙΑΣ  Ή ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ; ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....

ΤΣΙΠΡΑ ...ΔΑΓΚΩΤΟ

ΤΙ ΛΕΤΕ;
ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ...ΔΑΓΚΩΤΟ;;;
Ά ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ....
Ά ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ...

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Διανύουμε ευαίσθητη περίοδο πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πρέπει να ενημερώνονται καθημερινά από τα ΜΜΕ πλουραλιστικά, ιδιαίτερα για τις δραστηριότητες και τις απόψεις των κομμάτων, ώστε να έχουν την δυνατότητα καλύτερης αντίληψης μπροστά στις νέες εκλογές του Ιουνίου.
Έτσι θα συμβάλετε κύριοι της ενημέρωσης στη Δημοκρατία και στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Πιερίας θεωρούν τουλάχιστον άστοχη την ελλιπή αναφορά του έντυπου Τύπου, πλην των “Πιερικών Αντιλάλων “, της Πιερίας στην εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία,του ποντιακού Ελληνισμού που τελέσθηκε στην Πόλη μας το πρωινό της Κυριακής 20 Μάιου.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήταν εκεί.
Τίμησαν τους αδικοχαμένους Ποντίους Συνέλληνες και Αδερφούς !
Κατερίνη 23.05.2012
Σ.Ε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ Μ@Λ@ΚΙΕΣ....

ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑ.....

ΡΕ ΣΥ ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΑΝΟΔΟ;;;
Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ;;;
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!!

LOVE AND HATE YOU IS ALL THE MONEY...

I LOVE TO ...HATE YOU MY DARLING
xa xa xa xa xa xa xa xaaaaaaa

ΤΟ ΓΑΤΙ ΚΙ Ο ΓΚΟΤΖΙΛΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ποιό γατάκι στην Πιερία μου αγκαλιάζει τον Γκοτζίλα κι εκείνος δεν το τρώει;;;
Το γατί κι ο γκοτζίλας της Πιερίας είναι πολιτικοί; Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Και για να σας βοηθήσω, το γατί είναι εν ενεργεία κι ο γκοτζίλας στο ...ψυγείο!!! χα χα χα

ΣΟΥΛΗ ΦΥΓΕ ΚΙ ΕΛΑ.... ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.... ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑ

ΝΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ....
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΨΟΓΑ....
ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΚΙ ΕΛΑ ΕΣΥ....
ΚΟΥΤΙ ΚΟΥΡΤΙΝΑ;
ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Η ΟΜΟΡΦΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΤΕΡΑ "ΕΝ ΠΛΩ"

Η ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΤΕΡΑ "ΕΝ ΠΛΩ" ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ....

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ Ο ΦΙΛΟΣ....

Τι λέγαμε ρε παιδιά;

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΉΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;;

Μιά φορά κι έναν καιρό ήταν κι αυτή η εποχή.... η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ρομαντική εποχή που είχε αγάπη, στοργή, φιλία, καλοσύνη....
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΉΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;;;
Ναι σίγουρα ήταν καλύτερα απλά και μόνον διότι ήμασταν φτωχοί πλην ...τίμιοι!!!

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Γ΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α.Α.Κ.2006.


Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις "PLAYZONE", απονεμήθηκε το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα του Α΄Ομίλου της Γ΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ε.Π.Σ ΠΙΕΡΙΑΣ Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006.
Η γιορτή ξεκίνησε με τους νεαρούς αθλητές της ακαδημίας να αγωνίζονται σε παιχνίδια επίδειξης και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε γονείς,φίλους και καλεσμένους και συνεχίστηκε με σύντομους συγχαρητήριους χαιρετισμούς των επίσημων καλεσμένων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν τιμητικές πλακέτες και το κύπελλο οι:1)Λιακόπουλος Αθαν.-Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 2)Γιουμίδης Αλέκος-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων 3)Παπαδημητρίου Θωμάς-Πρόεδρος Ο.Π.Α.Δ 4)Κυριακίδης Γεώργιος-Δημοτικός Σύμβουλος 5)Παπαπετρίδης Αντώνιος-Πρόεδρος Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας 6)Καρέκλας Κων/νος-Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας και Ταμείας Ε.Π.Σ.Πιερίας.
Τιμητικές πλακέτες για την πολυετή τους προσφορά στο Πιερικό Ποδόσφαιρο έλαβαν οι:KOYΤΣΙΚΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΕΣΤΗΣ,ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ενώ το κύπελλο απένειμε στην πρωταθλήτρια ομάδα ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Πιερίας κ.Παπαπετρίδης Αντώνιος.

Tου Αλέκου Α. Ανδρικάκη

Ώστε είναι αλήθεια; Έρχεται η καταστροφή; Έρχεται η ελληνική συντέλεια; Η Μέρκελ έχει θυμώσει τόσο με την Ελλάδα; Κι ο Σόιμπλε τα ίδια; Θα μας διώξουν από το ευρώ;Θα μας γυρίσουν στη δραχμή; Τελειώνουν τα λεφτά μας; Δεν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις; Θα σταματήσουν τα νοσοκομεία και τα φαρμακεία να έχουν φάρμακα; Θα λείψει η βενζίνη από τα πρατήρια καυσίμων; Θα λείψουν τα μακαρόνια κι οι κονσέρβες από τα σούπερ μάρκετ; Θα τρέχουν βελζεβούληδες στους δρόμους;Θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι;
Ακριβοί κι αγαπητοί μου συνάδελφοι, Όλγα, Γιάννη, Μανόλη, Παύλε (αχ μωρέ Παύλε...), Έλλη,Αλέξη, Πόπη, Άρη, Νίκο, έχω κατατρομάξει με τις αλήθειες σας… Έχω φοβηθεί, μα την Παναγία, με την τραγωδία που μου περιγράφετε ότι έχουμε μπροστά μας εμείς οι απείθαρχοι Έλληνες... Δεν μου την τεκμηριώνετε, φυσικά, αυτή την αλήθεια σας, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό, αφού για να το λέτε εσείς που σχετίζεστε άμεσα με την εξουσία, που συχνά κάνετε και διακοπές με τους κυβερνώντες μας,κάτι θα ξέρετε παραπάνω... Μικρή σημασία επίσης έχει ότι εγώ έμαθα πως η πληροφορία τεκμηριώνεται, αποδεικνύεται, δεν πλασάρεται απλώς κι ό,τι πιάσουμε... Ίσως τα δικά σας τα σχολειά, δίπλα στην εξουσία, έχουν άλλα προγράμματα σπουδών...
Καταστρεφόμαστε λοιπόν. Και δεν το κατάλαβαν οι Έλληνες! Καταστρεφόμαστε εξαιτίας της ψήφου των Ελλήνων! Άπονε κι αγνώμονα λαέ! Δεν σας άκουσε, δεν άκουσε την έκκληση του Νίκου (Ευαγγελάτου) μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, το απόγευμα της Κυριακής 6Μαΐου. «Έχουμε εντυπωσιακό αποτέλεσμα, προλαβαίνετε να το αλλάξετε», ήταν το νόημα της έκκλησής του προς τους ψηφοφόρους, υποψιάζοντας τον κόσμο για το δραματικό για το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα exit poll (φυσικά ήταν παράνομο να το ανακοινώσει) και καλώντας τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να το αλλάξουν. Και νά τα αποτελέσματα. Μια χώρα ελεύθερη μέχρι το ξημέρωμα της 6ης Μαΐου, με περήφανους πολίτες, που δούλευαν και χαίρονταν τη ζωή, που δημιουργούσαν, που απολάμβαναν τη Δημοκρατία και την εθνική κυριαρχία, που πανηγύριζαν με τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους, που έβλεπαν όλα να δουλεύουν ρολόι στον τόπο τους, οι ευτυχείς πολίτες της την έκαναν εκείνη την Κυριακή μια χώρα μπροστά σε κίνδυνο!
Αχ, ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι, δεν σας άκουσαν προεκλογικά οι Έλληνες, αυτή η αχάριστη ράτσα. Και νά οι συνέπειες τώρα! Από τις 6 Μαΐου ο κίνδυνος είναι πλέον υπαρκτός:
- Να αυτοκτονήσουν από την ανέχεια και την απόγνωση 2.000 Έλληνες!
- Να μείνουν χωρίς δουλειά 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι, κυρίως νέοι!
- Να κινδυνεύουν άμεσα να μείνουν χωρίς δουλειά άλλες εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι!
- Να περάσουν το όριο της φτωχοποίησης 2.000.000 συνάνθρωποί μας!
- Να διπλασιαστούν μέσα σε λίγους μήνες οι άστεγοι και οι άνθρωποι που προσφεύγουν στα συσσίτια!
- Να καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις και να μειωθούν οι μισθοί κατά 40%!
- Να μείνουν απλήρωτοι ή ανασφάλιστοι όσοι έχουν ακόμη δουλειά!
- Να μειωθούν οι συντάξεις στα 500 ευρώ!
- Να κλείσουν 500.000 επιχειρήσεις κι άλλες τόσες να μην κάνουν ούτε σεφτέ!
- Να γεμίσει η αγορά ακάλυπτες επιταγές και να αποσυρθούν καταθέσεις!
- Να μπουν νέοι φόροι αλλά και χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ!
- Να μεταναστεύουν από τη χώρα χιλιάδες νέοι!
- Να παίρνουν μισθό 360 ευρώ οι νέοι μέχρι 25 χρόνων. Το 40% απ’ αυτούς, δηλαδή,γιατί το υπόλοιπο 60% ούτως ή άλλως δεν θα βρει δουλειά, ούτε θα πάρει ποτέ επίδομα ανεργίας!-Να μειωθεί το επίδομα ανεργίας στα 300 ευρώ!
- Να παίρνει δώρο Πάσχα 44 ευρώ ο νέος που έχασε τον πατέρα του και το κράτος αποφάσισε να τον ενισχύει, καθώς είναι σπουδαστής και φυσικά άνεργος!
- Να κλείσουν σχολεία, νοσοκομεία, βιβλιοθήκες!
- Να υποθηκευτεί ο δημόσιος πλούτος υπέρ των δανειστών!
- Να κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι της τρόικας και να οριστεί πραγματικός πρωθυπουργός ο Ράιχενμπαχ!
- Κι εκτός αυτών, να μην πάρουν τα λεφτά τους οι δανειστές μας και να γυρίσουμε στη δραχμή. (Αν και διαδικασία εξόδου από την Ευρωζώνη ούτε υπάρχει ούτε κανείς την έθεσε, ενώ ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ τα έβαλε με όσους ψευδώς απειλούν τους Έλληνες με συνέπειες!)
Α, και το βασικότερο, να κινδυνεύει η χώρα να μην κυβερνάται πλέον από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ! Με όλα τα παραπάνω μπορούμε να ζήσουμε, με αυτό το τελευταίο, χωρίς γαλάζιους και πράσινους στην κυβέρνηση, πώς θα ζήσουμε, μου λέτε;
Έχετε δίκιο,ακριβοί και λαμπεροί μου συνάδελφοι. Καλά κάνετε και μας δείχνετε τη σκληρή πραγματικότητα που προκαλέσαμε με την ψήφο μας τις τελευταίες ημέρες.Ακυρώνονται τα όνειρά μας με αυτό που συμβαίνει από τις 6 Μαΐου! Εσείς μας προειδοποιήσατε, μας προειδοποιείτε νύχτα μέρα, αλλά εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.Τόσο χάσαμε την τσίπα μας, τελικά; Τόσο γαϊδούρι έγινε ο Έλληνας;
Μου επιτρέπετε, ελπίζω, να σας αποκαλώ συναδέλφους, εσάς τους μεγάλους, ακριβούς και λαμπερούς...
Δοξάζω το όνομά σας που μας ανοίγετε τα μάτια! Εγώ, ένας φοβισμένος, επισφαλώς εργαζόμενος και υποψήφιος άνεργος, επαρχιώτης συνάδελφός σας, από το Ηράκλειο... (Φαντάζομαι ο δικός σας μεγάλος μισθός είναι διασφαλισμένος, ούτως ή άλλως...Αν σας άγγιζε η κρίση, όπως το 90% των Ελλήνων, οι αναλύσεις σας θα ήταν διαφορετικές...)
(Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο Cretalive)
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Νομού Πιερίας
Κατερίνη, 60100
www.syriza.gr

ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Αθήνα 23/5/2012
Α.Π. 2/23/5/2012

ΑΠΟΦΑΣΗ

Με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού κου Λύτρα Χρήστου, ως
εκπρόσωπος της συντονιστικής επτροπής του κόμματος στο Νομό Πιερίας
ορίζεται ο Χατζηελευθεριάδης Θεόφιλος του Χαραλάμπους.

Η συντονιστική επιτροπή αποτελείται από τους :

  • Φιλοκώστας Κωνσταντίνος
  • Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης
  • Σιδηρόπουλος Ηρακλής
  • Κιάφας Σπυρίδων
  • Τερζόπουλος Σωφρώνιος
  • Χονδρόπουλος Αστέριος
  • Προδρόμου Κωνσταντίνος
  • Βοσνακίδου Βασιλική

Λύτρας Χρήστος
Γραμματέας Οργανωτικού

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης


Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Α.Σ. Σβορώνου καθώς και οι υπεύθυνοι της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Σβορώνου, ευχαριστούν θερμά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης για την πολύτιμη βοήθεια την οποία προσέφερε, καλύπτοντας υγειονομικά με άρτια εκπαιδευμένους Εθελοντές Σαμαρείτες, τόσο τους εντός έδρας ποδοσφαιρικούς αγώνες του συλλόγου ο οποίος αγωνίζεται στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας, όσο και το 4ο τουρνουά ποδοσφαίρου "Λάζαρος Ξανθόπουλος", που τείνει να γίνει πλέον θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας.

Καθώς η πολύτιμη αυτή προσφορά του Τμήματος του Ερυθρού Σταυρού γίνεται εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια, αποφασίσθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, η δωρεά ενός φαρμακείου πλάτης εξοπλισμένο με υγειονομικό υλικό, έτσι ώστε να μπορούν οι Εθελοντές να συνεχίζουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ


EVEPIERIAS-CHATZICHRISTODOULOU2_F29357.jpg

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συγγραφέα του βιβλίου «Όλυμπος: Κείμενα και Εικόνες Δύο Αιώνων», κ. Σάκη Κουρουζίδη , για την άμεση ανταπόκρισή του να χορηγήσει εντελώς δωρεάν και ανιδιοτελώς αντίτυπα του βιβλίου στην αγγλική γλώσσα ώστε το Επιμελητήριο Πιερίας να τα προσφέρει στους Πρεσβευτές ξένων χωρών που υποδέχεται αυτές τις ημέρες. Του αξίζουν για ακόμη μία φορά συγχαρητήρια για τη συγγραφή ενός τέτοιου πολύτιμου συγγράμματος για τον Όλυμπο, που τιμά όχι μόνο την Πιερία αλλά και όλη την Ελλάδα. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στους οποίους μπορούμε να στηριζόμαστε γιατί αγαπούν τον τόπο μας και ανιδιοτελώς παρέχουν τη βοήθειά τους χωρίς να αποζητούν κανένα οικονομικό όφελος.

"Πω πω πω, όνειρο ζω!"

θα μπορούσε κάλλιστα να αναφωνήσει κάποιος στη θέα και μόνο του
αποκαλυπτικού μαγιό της Ελεονώρας! Κάθε φορά και... μικρότερο φοράει, κάνοντας ακόμη και τους φωτογράφους να τρίβουν τα μάτια τους!

O μεγάλος "έρωτας" της Ελεονώρας είναι αυτός... Ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της Ελεονώρας Μελέτη.


Η όμορφη παρουσιάστρια, παρόλο που -για ευνόητους λόγους- θέλει να είναι φειδωλή στις δηλώσεις της, "προδίδεται" από την πληρότητα που εκπέμπει το πρόσωπό της.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του "HELLO!", η δημοσιογράφος μετά από μια single περίοδο που πέρασε, βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην αγκαλιά νεαρού γοητευτικού άντρα, στοιχεία του οποίου επιφυλασσόμαστε να αποκαλύψουμε λίαν συντόμως.


Στις φωτογραφίες που, κατ' αποκλειστικότητα, δημοσιεύει σήμερα το "HELLO!", η Ελεονώρα επιδίδεται μετά μανίας στη νέα της "καψούρα" -όπως χαρακτηριστικά η ίδια αποκαλεί- το surf. Εδώ και ένα μήνα, σχεδόν φανατικά, ανυπομονεί να βρίσκεται στην Ανάβυσσο, όπου με τον πολύ καλό της φίλο Γιώργο προσπαθεί να εξασκήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.


ΔΕΙΤΕ..

Το 'πε ο Τσίμας, αλλά τέτοια "στήριξη" τι να την κάνουμε.


Κατά τη γνώμη του σχολιαστή του MEGA, το μήνυμα που προκύπτει από την Ευρώπη είναι: ναι, θ' αλλάξουμε τους όρους. Δεν...

μπορεί η Ελλάδα να τραβάει άλλα. Όμως, υπό μία προϋπόθεση...
Εδώ σε θέλω. Ποια είναι η προϋπόθεση; Για να μας απαλλάξουν από το μνημόνιο, πρέπει πρώτα να τηρήσουμε τους όρους του.
Πρώτα θα πεθάνουμε. Και μετά θα σωθούμε...

Μπροστά στο-όσο πατάει η γάτα-μισό πόντο η Ν.Δ. ...


Προβάδισμα 0,5% έχει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της DATA RC, για τον ιστότοπο pelop.gr της εφημερίδας της Πελοπόννησου , για το διάστημα 21-23 Μαΐου.
Μιλάμε για...

δημοσκοπήσεις για όλα τα γούστα.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου:

ΝΔ 23,5%

ΣΥΡΙΖΑ 23%.

ΠΑΣΟΚ, 10,6%.

Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,3%,

Χρυσή Αυγή 5,1%

ΚΚΕ με 4,6%

Δημοκρατική Αριστερά 3,3%

Οικολόγοι Πράσινοι 1,1%

ΛΑΟΣ 0,3%

ΔΡΑΣΗ-ΔΗΞΑΝ 1,1%

Την ίδια στιγμή παρουσιάζεται μεγάλο το ποσοστό των αναποφάσιστων, οι οποίοι φθάνουν το 16,1%...

Βάζουν μπροστά την Ελλάδα και αρκετοί τη στοχοποιούν...


Η Μέρκελ επιμένει στη λιτότητα και λέει "όχι" στο ευρωομολόγο.
Ο Ολάντ λέει πως πρέπει να αποφασίσουν οι Έλληνες στις 17 Ιουνίου τι θέλουν. Και...

διαδηλώνει τη συμπαράστασή του.
Οι υπόλοιποι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ-1, είναι στο "ναι μεν, αλλά" , ενώ ταυτόχρονα προετοιμάζονται (όπως το δήλωσαν ξεδιάντροπα οι Φινλανδοί) για το plan B.
Την έξοδο, δηλαδή, της Ελλάδας από την ευρωζώνη...

Αυτός δεν τους ξέρει; ...


Υπάρχουν ένα δυο γραφεία νομικών, κατήγγειλε-ρε, που καταντήσαμε! -ο Ντερμπεντέρης, τα οποία επεξεργάστηκαν τη μείωση των μισθών, ακολουθώντας τα παραγγέλματα της τρόικας, και...

βυθίζοντας τη χώρα σε εργασιακό μεσαίωνα.
Βενιζέλος και Τσίπρας, με φόντο το ΣΕΒ, πλακώνονται για τους κουκουλοφόρους.
"Να τους κατονομάσει ο κύριος Βενιζέλος" , είπε ο Τσίπρας.
Αυτός δεν τους ξέρει; ...

Η Έλενα Ακρίτα παίζοντας με τις λέξεις ''pay'' (πληρωμή) και ''day (ημέρα) έγραψε:

Με καυστικότητα σχολίασε η Έλενα Ακρίτα την επικαιρότητα στην Ελλάδα και τις αποκαλύψεις γύρω από το...

ημερολόγιο και τις προσωπικές σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Έλενα Ακρίτα παίζοντας με τις λέξεις ''pay'' (πληρωμή) και ''day (ημέρα) έγραψε:





















Καμάρι, ε (ο Αντώνης) ! Λίγο το 'χεις. Να σε βάλουν δίπλα στον Καβαλιέρε;

Δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητος.
Και...

ένα μήνυμα για τη Ντόρα (από τους "Ράδιο Αρβύλες" ) .
Το κορίτσι σε τέτοια εποχή βαριάς ανεργίας είδε κι απόειδε, μάζεψε τα πράγματά της και κατέβηκε στη Συγγρού.
Κακά παιδιά...

Υποσχέσεις για βοηθεια.



-Αναξιόπιστο το REUTERS.
-Κανένα σχέδιο για την έξοδο της Ελλάδας, από την ευρωζώνη δεν βρίσκεται σε εξέλιξη.

-Υποσχέσεις για βοηθεια.
- Πικραμμένος: Τι μου είπε η Μέρκελ...

Καταρχήν, οι αποφάσεις μετατέθηκαν για τη Σύνοδο του Ιουνίου.
Οσον δε αφορά τη χθεσινή άτυπη Σύνοδο - και όπως προκύπτει από τις συνεντεύξεις Τύπου του προέδρου Ολάντ, των Μπαρόζο - Ρομπάι, αλλά και του Παναγιώτη Πικραμμενου - το γενικό συμπέρασμα είναι ότι : θέλουμε την... Ελλάδα στο ευρώ. Αλλά πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Ο πρόεδρος Ολάντ - αυτό ελέχθη και απο άλλους- υπογράμμισε πως "δεν πρόκειται να αφήσουμε την Ελλάδα χωρίς περαιτέρω βοήθεια".
Ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε τη δυσφορία του για το σενάριο που κυκλοφορούσε το REUTERS, κατά τη διάρκεια της Συνοδου: περί σχεδίου που βρίσκεται σε εξέλιξη για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη .

Η συνέντευξη Πικραμμένου

Αυτός ο καλός ο άνθρωπος, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος με το που κάθισε στη καρέκλα του , είπε στους δημοσιογράφους " να σας πω κάτι off the record?".
Και ενώ οι κάμερες τον "πυροβολούσαν", το κρατικό κανάλι άλλαξε πλάνο (έδειξε τον Ολάντ) για να... τηρήσει το off the record .
Ο Πικραμμένος, συνόψισε τα όσα είχαμε ακούσει πριν από λίγο, από Ολάντ και Μπαρόζο - Ρομπάι: Δεν θέλουν να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ. Θα μας βοηθήσουν. Αλλά, θεωρούν αυτονόητο, πως, πρεπει να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας.
Ο Πρωθυπουργός είπε πως στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε με την Μέρκελ, το κλίμα ήταν καλό. Δεν του πε λέξη - ούτε αυτή , ούτε και οι άλλοι- για δημοψήφισμα.
"Το θέμα έχει κλείσει", πρόσθεσε...

24ωρη απεργία την Δευτέρα που μας έρχεται, 28 του μήνα, προχωρούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με αίτημα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν η ΕΣΗΕΑ και τα άλλα Σωματεία που...
μετέχουν στο Διασωματειακό, ενώ με αυτήν συμπαρατάχθηκε και η ΠΟΕΣΥ.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, απεργία θα γίνει σε όλα τα δημόσια και ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και σε όλα τα έντυπα ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά ιδιωτικά Μέσα του νομού Θεσσαλονίκης...

Υπέρ της συγκρότησης κυβέρνησης κεντροαριστεράς με βασικό κορμό το ΠΑΣΟΚ τάχθηκε ο Κώστας Σκανδαλίδης.


Μιλώντας στο Mega, ο κ. Σκανδαλίδης κατηγόρησε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συμπεριφέρονται ως μεγάλα κόμματα, ενώ δεν είναι.

Παράλληλα, τόνισε ότι με βάση τα ποσοστά που πήραν τα κόμματα στις εκλογές της 6ης Μαΐου, το ΠΑΣΟΚ δικαιούται να έχει φιλοδοξίες.

Ο κ. Σκανδαλίδης επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπεύθυνη δύναμη και έχει συγκεκριμένο σχέδιο διαπραγμάτευσης του μνημονίου και αναφέρθηκε στο σχέδιο των 6 σημείων που παρουσίασε πρόσφατα ο Ευ.Βενιζέλος....

"Επέκταση του επιδόματος ανεργίας στα δύο χρόνια"...


"Επέκταση του επιδόματος ανεργίας στα δύο χρόνια"...
Την πρώτη του προεκλογική τηλεοπτική συνέντευξη στον ΑΝΤ1 δίνει αυτή την ώρα ο Αντώνης Σαμαράς.
«Νοιώθω ότι είχαμε επιτυχία. Όχι σαν κόμμα, αλλά γιατί δείξαμε και πείσαμε ότι η λύση είναι μόνο στην ανάπτυξη κι αυτό το ... έχει καταλάβει η Ευρώπη» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς και τόνισε

«Παλιά όταν μίλαγα για ανάπτυξη ένοιωθα μοναξιά, σήμερα το κλίμα αλλάζει».


"Όχι άλλους φόρους, όχι άλλες μειώσεις, όχι άλλες απολύσεις. Αυτή θα είναι η κύρια θέση μας, κάτι που το αντιλαμβάνονται τώρα και οι ευρωπαίοι, τόνισε ο κ. Σαμαράς αναλύοντας το πλαίσιο της ανάπτυξης στο οποίο θα κινηθεί μετά τις εκλογές.

Πρέπει να φέρουμε επενδύσεις και χωρίς το ευρώ δεν θα έρθει κανείς να επενδύσει στη χώρα μας, συνέχισε καταγγέλοντας τις περίφημες, όπως τις χαρακτήρισε θεωρίες περί δραχμής. "Πρέπει να σκεφτούμε ποιούς εξυπηρετεί ένα τέτοιο σενάριο. Η σταθερή μας άγκυρα για τη χώρα μας πρέπει να είναι το ευρώ. Χωρίς ευρώ ποιοί θα είναι οι σύμμαχοί μας; Σίγουρα όχι οι Ευρωπαίοι. Κίνα και Ρωσία είναι κι αυτές μέσα σ' αυτό το παιχνίδι. Η απομόνωση θα ήταν η κατάληξη".

Η σπατάλη του κράτους πρέπει να μειωθεί. Συζητάμε μάλιστα για την επέκταση του επιδόματος ανεργίας. Να φτάσει στα δύο χρόνια γιατί η κατάσταση της ύφεσης, είναι τραγική.

"Αν φύγουμε από το Ευρώ, θα ήταν μια έξοδο αυτοκτονίας" κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο κ. Σαμαράς απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο για άλλη μια φορά τον χαρακτήρισε επικίνδυνο και αφελή.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ο κ. Τσίπρας έδειξε μια αλαζονεία. Όλοι κάναμε υποχωρήσεις. Εκείνος όχι. Δεν πήρε το μήνυμα του κόσμου, που ήθελε συνεργασίες. Δικαίωμά του. Αυτό που δεν επιτρέπεται όμως είναι να χαλάσει τις σχέσεις της χώρας με τους Ευρωπαίους. Αυτό δεν συγχωρείται.Την ώρα που εμείς χτίζουμε συμμαχίες, ο κ. Τσίπρας τις κατεδαφίζει. Όταν αποκαλεί τον Ολάντ, Ολαντρέου, είναι σαν να πυροβολεί την Ελλάδα, την ώρα που η Ελλάδα νομίζει ότι δεν τον κοιτάει".

Για το θέμα της ΑΟΖ υποστήριξε ότι το θέμα αυτο είναι εθνική υποχρέωση.

Λαθρομετανάστευση

Ο κ. Σαμαράς ταύτισε απόλυτα το θέμα της λαθρομετανάστευσης με το θέμα της ασφάλειας ενώ κατήγγειλε τις προτάσεις που ακούγονται απο διάφορα κόμματα που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ανάγκη τόσο των μεταναστών όσο και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

"Για τη μετανάστευση υποστήριξε ότι έχουμε ένα εκατομμύριο μετανάστες και ο Τσίπρας θέλει να τους δώσει και επίδομα ανεργίας. Με τη λαθρομετανάστευση δεν πάει άλλο. Δεν μπορεί να μιλάς για αφοπλισμό της αστυνομίας".

ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ

Η ψήφος από εδώ και πέρα δεν θα είναι χαλαρή. Τα πράγματα άλλαξαν και καιρός θα ήταν να το αντιληφθούμε κι όλοι εμείς οι πολιτικοί. Ο κόσμος συσπειρώθηκε γύρω από μια μεγάλη ανάγκη και γύρω από μια Ευρώπη που αλλάζει. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς στον Κεντροδεξιό χώρο, συσπειρώνουμε τις δυνάμεις μας με το βλέμμα στο ευρώ....

ΔΕΙΤΕ..

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ...

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΟΜΟ...