PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Μείωση κατά 2,3%

Μείωση κατά 2,3% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009 και μείωση κατά 0,8% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο παρουσίασε το ελληνικό ΑΕΠ (σε σταθερές τιμές 2000) κατά το πρώτο τρίμηνο του 2010.




Η πτώση των επενδύσεων καθώς και η σημαντική μείωση της δημόσιας κατανάλωσης συνέβαλαν στη μείωση του ρυθμού ανάπτυξης.



Αντίθετα θετική συμβολή στο ρυθμό μεταβολής του ΑΕΠ είχε η βελτίωση που παρατηρήθηκε στο εμπορικό ισοζύγιο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ..!!!!!!!!!


«Χάρισμα» 365.000 ευρώ…http://www.eptanews.gr/

…στην ανώνυμη εταιρεία «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ»

BASIKO_1

Ως «ύποπτη» και για «πελατειακούς σκοπούς» καταγγέλλουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης την απόφαση της δημοτικής αρχής Κατερίνης να συνεχίσει το Πρόγραμμα «Συν-κοινωνία» ιδίοις πόροις, καταβάλλοντας στην ανώνυμη εταιρεία ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ το ποσό των 365.000 ευρώ, όταν, όπως αναφέρουν, το σύνολο των δήμων της χώρας έκρινε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί, από τη στιγμή που σταμάτησε η κεντρική διοίκηση να χρηματοδοτεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

http://makiavelis.blogspot.com/

Αποκάλυψη: Η Goldman Sachs γνώριζε την απόφαση του Ecofin. Γι’ αυτό “σκοτώθηκαν” να υπογράψουν το νομοσχέδιο του αίσχους μία ημέρα πριν!


Δείτε την αποκάλυψη και μην χάσετε σε λίγο όλο το ιστορικό εξευτελισμού απέναντι στην Κίνα, τον ρόλο Παπακωνσταντίνου και την απόδειξη εμπλοκής της Goldman Sachs που όλοι “αρνούνται”. 2 Μήνες πριν, έρχεται στα χέρια μας η εμπιστευτική αναφορά της Goldman Sachs. Τη διασταυρώνουμε και τη δημοσιεύουμε στις 2 Μαρτίου του 2010. Η αναφορά αυτή ήταν άκρως αποκαλύπτική για τις …μελλοντικές ενέργειες όλων αυτών που επηρεάζουν με τις αποφάσεις τους την Ελληνική οικονομία αλλά και τα συγκεκριμένα γεγονότα που επακολούθησαν. Γράφαμε τότε: Όπως προαναγγείλαμε, δημοσιεύουμε αποκλειστικά την εσωτερική έκθεση της Goldman Sachs για τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις. Τα γραφόμενα δικαιώνουν τις τοποθετήσεις μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, την πολιτική της και τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της. Τι λέει η Goldman Sachs για την πολυδιαφημιζόμενη προληπτική βοήθεια από την Γερμανία. Τι αποκαλύπτει για την επερχόμενη συνάντηση Obama – Παπανδρέου. Πως η ΕΕ θα “στραγγαλίσει” την Ελλάδα για να την οδηγήσει σε επαχθείς όρους βραχυπρόθεσμου δανεισμού με το σταγονόμετρο, αλλά και μία μεγάλη αποκάλυψη: Πως η Γερμανία χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να “εκδικηθεί” τη Βρετανία που άλλωστε είναι ο κύριος ευνοημένος από την Γερμανική πολιτική στην Ευρωζώνη. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 122 της Συνθήκης της Λισσαβώνας.

ΛΙΣΤΑ ΓΑΜΟΥ

Η «χρυσή» λίστα γάμου


Οι άνθρωποι ερωτεύονται, παντρεύονται, στήνουν σπιτικό! Τι πιο φυσικό και τι πιο τρυφερό. Έτσι και ο γνωστός τηλεαστέρας Γιώργος Λιάγκας, αποφάσισε να στεφανωθεί ο άνθρωπος την αγαπημένη του… να την αποκαταστήσει, όπως έλεγαν οι παλιοί. Μόνο που ο πολυαναμενόμενος γάμος έπεσε πάνω στην οικονομική κρίση, η οποία, ως γνωστόν, ου γαρ έρχεται μόνη. Συνοδεύεται συνήθως από ελλείμματα, χρέη, περιορισμό εσόδων, κατακράτηση κερδών, αυξήσεις τιμών και μειώσεις μισθών. Μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό αρνητικών προβλέψεων, ο τηλεαστέρας μετά της αγαπημένης του σκέφτηκαν με σύγχρονη λογική. Αντιμετώπισαν τα δεδομένα ορθολογικά. Απεφάνθησαν, δηλαδή, πως ο γάμος είναι μία καταπληκτική και θεόσταλτη ευκαιρία να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η οικονομική κρίση που ενέσκηψε. Δεν έσκυψαν το κεφάλι στο κάθε ΔΝΤ. Αντιθέτως, με σθένος ψυχής, πρόσθεσαν εντός του φακέλου του προσκλητηρίου μία μικρότερη σε μέγεθος, αλλά ουσιαστικότερη σε περιεχόμενο, κάρτα με μία αποκαλυπτική, συγχρόνως δε και αποδοτικότερη ανακοίνωση, αποτυπωμένη στο ευαίσθητο χαρτί ολλανδικής ποιότητας με χρυσά… κατάχρυσα γράμματα. Λίστα γάμου στην τάδε τράπεζα κλπ κλπ. Οι τηλεαστέρες είναι κατά κοινή ομολογία ευαίσθητοι άνθρωποι, αλλά μπρος στην ανάγκη και ο πλέον ευαίσθητος συντάσσεται με τη λογική. Καταραμένη φτώχεια, κατά το γνωστό άσμα. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν με τον οβολό φίλων τε και συγγενών, μέσω τραπέζης, σε έναν απρόσωπο λογαριασμό να συνεισφέρει στην ευτυχία. O tempora o mores.
http://makiavelis.blogspot.com/

ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ....

Ιατρικό μυστήριο με τον γιόγκι που «δεν τρώει και δεν πίνει»

ΑΠΕ
Νέο Δελχί


Ένας Ινδός γιόγκι 83 ετών, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν έχει καταναλώσει καθόλου τροφή και νερό εδώ και επτά δεκαετίες, άφησε άφωνους τους στρατιωτικούς γιατρούς που τον έβαλαν σε καραντίνα και τον εξέτασαν για δύο εβδομάδες.Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πραλάντ Γιάνι πέρασε δύο εβδομάδες σε νοσοκομείο της πόλης Αχμενταμπάντ, στο δυτικό κρατίδιο του Γκουζαράτ, όπου μια ομάδα 30 ειδικών τον παρακολουθούσε διαρκώς μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.
Στη διάρκεια του πειράματος, ο γιόγκι πράγματι δεν έφαγε και δεν ήπιε, ούτε πήγε στην τουαλέτα, ανακοίνωσαν οι ερευνητές.
«Ακόμα δεν γνωρίζουμε πώς επιβιώνει» σχολίασε ο νευρολόγος Σουντίρ Σαχ. «Παραμένει μυστήριο για τι είδους φαινόμενο πρόκειται» δήλωσε.

**** ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ? ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...?
       ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ: ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Στην εφαρμογή πόθεν έσχες σε πρώτη κατοικία και τοκοχρεολυτικές δόσεις στεγαστικού δανείου έχει προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών, μετά τη δημοσίευση του τελευταίου φορολογικού νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Σε επείγουσα εγκύκλιο που απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου προς τις Εφορίες για την εφαρμογή του νέου φορολογικού νόμου προβλέπεται η κατάργηση της εξαίρεσης της πρώτης κατοικίας από το πόθεν έσχες ανεξαρτήτως εμβαδού και αξίας, ενώ το ίδιο ισχύει και μάλιστα αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2010 για το σύνολο των δόσεων των στεγαστικών δανείων.

ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

"...ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΝΩΘΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΑ...."

διατροφή 300.000 ευρω το μηνα!!!!!!!!!!

Το ποσό των 300.000 ευρώ μηνιαίως καλείται να καταβάλει ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη σύζυγό του Βερόνικα Λάριο με την οποία βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου έπειτα από κοινή συμβίωση 30 ετών και 19 έτη έγγαμου βίου, μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

ΠΑΛΙ ΣΚΟΝΗ ΣΑΧΑΡΑΣ

Μέχρι την Παρασκευή θα καλύπτει τον ελληνικό ουρανό η σκόνη από τη Σαχάρα, η οποία έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της, ωστόσο ο μεγαλύτερος όγκος της θα φτάσει στη χώρα στο τέλος της εβδομάδας.

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ




Λουκέτο για ένα μήνα σε 60 επώνυμα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ύστερα από χρόνιες διαπιστώσεις εκτεταμένης φοροδιαφυγής ετοιμάζεται να βάλει το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», στους 60 ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων που είχαν κάνει καθεστώς τη μη έκδοση αποδείξεων, έρχονται κατ' αρχήν λουκέτα για έναν μήνα και σε περίπτωση υποτροπής το λουκέτο θα έχει διάρκεια έξι μηνών.

Παράλληλα επιστρατεύονται εισαγγελείς για υποθέσεις ύψους άνω των 150.000 ευρώ, όπου η φοροδιαφυγή αποτελεί κακούργημα και εντατικοποιούνται οι έλεγχοι από το ΣΔΟΕ σε όλη τη χώρα, ιδίως ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν.

Νυχτερινά κέντρα, μπαρ και πολυτελή εστιατόρια στα νησιά μπαίνουν στο στόχαστρο των ελέγχων, χωρίς να τίθενται σε δεύτερη μοίρα οι έλεγχοι σε ελεύθερους επαγγελματίες όπου επίσης υπάρχουν ενδείξεις εκτεταμένης φοροδιαφυγής.

Τα λουκέτα στα νυχτερινά κέντρα έρχονται μετά από χρόνιες διαπιστώσεις εκτεταμένης φοροδιαφυγής που έμενε στο απυρόβλητο με την επιβολή πολύ μικρών προστίμων.

Στοιχεία που προκύπτουν από τις φορολογικές δηλώσεις των συγκεκριμένων καταστηματαρχών δείχνουν ότι τρία στα τέσσερα νυχτερινά κέντρα και μπαρ δηλώνουν ετήσια έσοδα κάτω από 15.000 ευρώ, φτάνουν δηλαδή να κερδίζουν λιγότερα από τη συντριπτική πλειονότητα μισθωτών και συνταξιούχων.

Παλαιότερες διασταυρώσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων έδειξαν ότι μεταξύ 1.600 νυχτερινών κέντρων και μπαρ, τα 831 εμφάνισαν ζημίες και 361 κέντρα διασκέδασης δήλωσαν στην Εφορία καθαρά έσοδα έως 15.000 ευρώ.

Στον αντίποδα μόλις 311 κέντρα διασκέδασης εμφάνισαν καθαρά έσοδα από 15.000 έως 80.000 ευρώ, ενώ πάνω από 80.000 ευρώ δήλωσαν μόλις 97 κέντρα διασκέδασης.
Newsroom ΔΟΛ