PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΗ «ΒΡΑΔΥΝΗ»

ΣΕΛ. 11

ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



ΕΦΑΡΜΟΣΑΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ,

ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΔΑΜΠΙΚΗ





ΒΡΑΔΥΝΗ: Κύριε Δήμαρχε, ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει στην τοπική κοινωνία η υποψηφιότητά σας;

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: Από την ημέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου Κατερίνης, εφαρμόσαμε πιστά τις δεσμεύσεις μας. Το σύνθημά μας, για αλλαγή σε νοοτροπίες και πρακτικές ήταν ο «οδηγός» μας στη νέα πορεία που χαράζουμε από το 2007.
Ως Δημοτική αρχή επενδύσαμε στην ενότητα και τη συνεργασία μακριά από ιδεολογικές και κομματικές τοποθετήσεις. Κανείς δεν περισσεύει σε μια τέτοια προσπάθεια.
Βάλαμε τα θεμέλια για τη νέα Κατερίνη, κάναμε πράξη όσα δεσμευθήκαμε, και με την εμπειρία, την σκληρή δουλειά χτίζουμε πάνω σε νέες βάσεις και γερά θεμέλια το δήμο μας.
Με ήθος, διαφάνεια, εντιμότητα, προγραμματισμό και ενότητα, όλοι μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας, αλλάζουμε το Δήμο Κατερίνης. Είμαστε πανέτοιμοι, μπροστά στη νέα εποχή.


ΒΡΑΔΥΝΗ: Κατά την άποψή σας, η υποψηφιότητά σας στην τοπική κοινωνία συνδέεται με την κυβερνητική πολιτική και το Μνημόνιο ή αφορά μόνο τα τοπικά προβλήματα;

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: Η δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε σήμερα, θα τολμούσα να πω πως ήταν «σύμπτωμα» του δήμου όταν τον παραλάβαμε.
Αυτό μας έκανε, ως «Πολίτες σε Δράση», να σηκώσουμε τα μανίκια ψηλά, να βρούμε τις λύσεις, να οργανώσουμε τις υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό και να βρούμε τους τρόπους να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις, να νοικοκυρέψουμε το δήμο και να τα καταφέρουμε.
Ξέρουμε πλέον τη «συνταγή», τη δοκιμάσαμε και πέτυχε.
Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσουμε τη νέα πρόκληση του «Καλλικράτη».
Δε θα ήταν συνετό όμως να υποστηρίξουμε ότι η κυβερνητική πολιτική και το Μνημόνιο, στη σημερινή οικονομική συγκυρία, δεν επηρεάζουν τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Υπάρχει προβληματισμός, όμως θέτουμε προτεραιότητες και προχωράμε με έργα ουσίας. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθούμε να κάνουμε την κρίση, ευκαιρία.

ΒΡΑΔΥΝΗ: Η μείωση των πόρων στους ΟΤΑ αγγίζει τα 4,5 δις ευρώ συνολικά. Πόσο ρόλο θα παίξει αυτό στο πρόγραμμά σας και στις προτάσεις που θα παρουσιάσετε στους συνδημότες σας;

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: Τίποτα απ όσα βιώνουμε σήμερα δε μπορούσε κανείς να τα φανταστεί ένα χρόνο πριν. Το ντόμινο, της οικονομικής κρίσης έφτασε και στους ΟΤΑ. Κατά συνέπεια οι πόροι που προσδοκούμε είτε καθυστερούν είτε «παγώνουν», ή μειώνονται. Με αυτή την έννοια γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε σημαντικά προβλήματα στον «Καλλικράτη» .
Λαμβάνουμε υπόψη τους βάσιμους κινδύνους που κρύβει η υποχρηματοδότηση, λόγω επικαιροποιημένου Μνημονίου που όπως φαίνεται θα συνεχισθεί και την προσεχή τριετία 2011-12-13. Όμως είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό και θα το αντιμετωπίσουμε. Δε μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Γίναμε ένας από τους λίγους Δήμους που αποκτήσαμε εγκαίρως Διαχειριστική Επάρκεια, ώστε να μπορούμε να υποβάλλουμε μελέτες για έργα και δράσεις που εντάσσονται σε προγράμματα συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξοικονομούμε πόρους, είτε κάνοντας μόνοι μας τις μελέτες διεκδικώντας έργα και κονδύλια, είτε με τις περικοπές, είτε με τις εκπτώσεις που πετυχαίνουμε με την κατασκευαστική εταιρία του Δήμου μας.
Ιεραρχήσαμε τις προτεραιότητες και με σταθερά βήματα, αξιοποιούμε τις δυνατότητες μας.


ΒΡΑΔΥΝΗ: Πως πιστεύετε ότι θα μπορέσει ένας δήμαρχος να καλύψει τη μείωση της χρηματοδότησης και πόσα περιθώρια θα έχει για να προχωρήσει σε λύσεις;

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για τη χώρα μας, η οποία επηρέασε σημαντικά και τη δυνατότητα της κεντρικής εξουσίας να εξασφαλίσει τους θεσμοθετημένους προς τη Αυτοδιοίκηση πόρους, ο Δήμος Κατερίνης κατάφερε να αντισταθμίσει την απώλεια αυτή των πόρων.
Εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο τους χρηματοδοτικούς πόρους τόσο του Γ’ ΚΠΣ και του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) όσο και των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Κοινότητας. Με έργα εξ ολοκλήρου χρηματοδοτούμενα από τα Αναπτυξιακά Προγράμματα, αλλά και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), ο Δήμος επενδύει στο μέλλον και εξασφαλίζει τις απαιτούμενες υποδομές (οδικά δίκτυα, αρδευτικά – αποχετευτικά και δίκτυα ύδρευσης, πολιτιστικές υποδομές, υποδομές παιδείας, περιβαλλοντικές υποδομές, τεχνολογικές υποδομές, κ.α.).
Επενδύουμε στις Νέες Τεχνολογίες, με αποτέλεσμα την αποδοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς τον Πολίτη με τη μεγαλύτερη δυνατή για το Δήμο εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων.
Εντατικοποιούμε τον εσωτερικό ανταγωνισμό της αγοράς κατά την ανάθεση μεγάλων έργων υποδομής, εξασφαλίζοντας έτσι αρκετά εκατομμύρια ευρώ προς όφελος των δημοτών μας.

ΒΡΑΔΥΝΗ: Τι έργο πιστεύετε ότι έχετε παρουσιάσει μέχρι σήμερα στην τοπική κοινωνία, ώστε να ζητάτε με αξιώσεις την ψήφο τους;

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: Στα τριάμισι χρόνια της διοίκησής μας πετύχαμε την εξυγίανση του δήμου. Παράλληλα τα κονδύλια που «φέραμε» στο δήμο Κατερίνης, είναι εντυπωσιακά.
Το Επιχειρησιακό Σχέδιο 2007 – 2010 υλοποιείται σταδιακά και αποτελεί οδηγό νέων έργων, μελετών και προμηθειών, που ξεπερνούν συνολικά τα 43.000.000 ευρώ.
Ενδεικτικά σας αναφέρω μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιήσαμε και υλοποιούμε :

• το μεγαλύτερο έργο αγροτικής ανάπτυξης στην Κ. Μακεδονία για το Δήμο Κατερίνης το οποίο περιλαμβάνει αρδευτικά δίκτυα και αγροτική οδοποιία ύψους 21.000.000 ευρώ.

Την επέκταση του ΧΥΤΑ 3.800.000 ευρώ.

Έργα αποχέτευσης στην Κατερίνη και τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου, 11.000.000 ευρώ.

Αναβάθμιση του παλιού και κατασκευή νέου βιολογικού καθαρισμού, ύψους 8.816.260 ευρώ .

Έργα ύδρευσης ύψους 7.000.000 ευρώ

Επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες, ύψους 2.500.000 ευρώ.

Έχουμε πετύχει πολύ σημαντικό έργο στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στις νέες τεχνολογίες, στην παιδεία και την κοινωνική πρόνοια.

Πρέπει επίσης να αναφέρω ότι στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κατερίνης.

Ένα έργο τεράστιας σημασίας. Όσες εκτάσεις έχει ο Δήμος, εντάσσονται στο σχέδιο πόλης. Δίνουμε υπεραξίες σε 2,5 χιλιάδες στρέμματα δημοτικής γης, ενώ 1400 στρέμματα μπαίνουν στο σχέδιο πόλης. Από αυτά 200 στρέμματα θα δοθούν ως αποζημιώσεις στους ανθρώπους στους οποίους οφείλουμε. Αυτές είναι λύσεις οριστικές που παράλληλα δίνουν ένα τεράστιο πλούτο στην πόλη μας ως υπεραξίες.

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ;;;;;

¨Κάτσε κάτω Νίκο...." φαίνεται να λέει ο Γιάννης Αμοιρίδης στον Νίκο Μηλιώτη... ή μήπως το ...κάτσε κάτω πάει καλύτερα στον Χρήστο Καραφουλίδη;;;;

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,να βάλουμε νέες βάσεις και γερά θεμέλια για να οικοδομήσουμε το νέο μεγάλο Δήμο Κατερίνης».





ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ


Τον Τριλόφο και τον Άνω Αγιάννη επισκέφθηκε και μίλησε με τους δημότες την Τρίτη, ο Δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» Σάββας Χιονίδης, ενώ πραγματοποίησε και την πρώτη ομιλία του στην Κατερίνη, στον Καπνικό Σταθμό.

«Σήμερα μπορούμε να σας παρουσιάζουμε το μεγάλο έργο μας. Δώσαμε ζωή και ταυτότητα σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά. Με το ίδιο όραμα και την ίδια φιλοσοφία σχεδιάζουμε τις δράσεις μας για το νέο μεγάλο Δήμο Κατερίνης. Τώρα δεν έχουμε μόνο το όραμα αλλά και την εμπειρία να βάλουμε νέες βάσεις και γερά θεμέλια για να οικοδομήσουμε το νέο μεγάλο Δήμο Κατερίνης».

Αυτά τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης, στην πορεία κοντά στους πολίτες, υπογραμμίζοντας ότι : «Αποδείξαμε ότι μαζί μπορούμε, να αλλάξουμε τον τόπο μας».

 Στον Καπνικό Σταθμό, ο Σάββας Χιονίδης, μίλησε για το έργο που έχει γίνει στο Δήμο Κατερίνης και παρουσίασε το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο:
 «Η Κατερίνη αλλάζει εποχή! Το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του δήμου Κατερίνης δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και αποτελεί νόμο του Κράτους. Δίνουμε υπεραξίες στην πόλη μας μερικών δισ. ευρώ, ενώ, εντάσσουμε πολύ μεγάλες δημοτικές εκτάσεις για να αποπληρώσουμε τους δημότες, αλλά και για να δημιουργήσουμε δημοτική τράπεζα γης».
Μιλώντας ειδικότερα για την ταυτότητα του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου σημείωσε πως πλέον η Κατερίνη θα αποκτήσει επιπλέον 8,5 εκ. τ.μ. και θα μετατραπεί σε μία πόλη των 20 και πλέον εκ. τ.μ., ενώ ταυτόχρονα θα διορθωθούν παραλείψεις και στοιχεία στο παλιό ΓΠΣ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"
 ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΣΤΟΥΣ 203 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ
ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ .

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.


ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΠΕΜΠΤΗ 21-10-2010






6μμ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ (ΤΡΟΠΙΚΑΛ, Ρότσα)


7μμ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ, Γκόλιας Ανδρέας)


8.30μμ ΧΗΡΑΔΙΚΑ(ΚΑΤΕΡΙΝΗ) (ΟΥΖΕΡΙ Ρούλα)

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ...ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΨΩΜΙΑΔΗ

Νίκος Μακρίδης - τι γίνεται εκεί στο ψηφοδέλτιο του Ψωμιάδη..... μούγκα στη στρούγκα! Βέβαια όλοι μιλούν για τον ακούραστο πιτσιρικά Νίκο Μακρίδη που φαντάζει ...φαβορί! Τα φαβορί όμως θα φανούν την Κυριακή στην κάλπη.....

ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ...ΔΙΟΔΙΩΝ Ή ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ - ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ

ΓΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ


                ...δημήτρης κεραηλίδης
ένας από τους πολλούς υποψηφίους για Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, με Σάββα Χιονίδη!
(ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ Ή ΑΛΛΙΩΣ ...ΔΙΟΔΙΟΦΑΓΟΣ)
Ά ΡΕ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ.... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ!!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ - ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ...ΠΟΛΤΙΤΙΚΗ

O XΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.... ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ... ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ...ΛΕΙΠΟΥΝ!!!

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΓΙΑΝΝΗ

Χαμός στον ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ....
ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ Η ΠΟΝΤΙΚΗ ΛΥΡΑ....
ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΟΙ ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΣ.....

Νίκος Κεσανλής - Τόπο στα νειάτα και ΝΑΙ στις ...ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ....

Να ένα νέο παιδί, επιλογή προσωπική του Σάββα Χιονίδη στο ψηφοδέλτιο του... Ο Νίκος Κεσανλής είναι υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο και έτσι ΞΕΝΙΝΑΕΙ γλυκά γλυκά την ΠΟΛΙΤΙΚΗ! Τόπο στα νειάτα και ΝΑΙ στις νέες προτάσεις.... Από την ΟΝΝΕΔ στον ΔΗΜΟ ο Νίκος;;; Γιά να δούμε τι θα δούμε.....

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ

Ο Νομάρχης Πιερίας κ. Γιώργος Παπαστεργίου μετά τις δηλώσεις του Υφυπουργού κ. Γιάννη Μαγκριώτη, σχετικά με τις ευθύνες κλπ. και τα διόδια, του απέστειλε επιστολή, την οποία και κοινοποιεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για γνώση και των συμπολιτών Πιεριέων.




Η επιστολή του Νομάρχη έχει ως εξής:

«Κύριε Υφυπουργέ


Μετά την επίσκεψη εργασίας που πραγματοποιήσατε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στη Πιερία και τις πολυσέλιδες δηλώσεις σας σχετικά με την ευπιστία μου και τις διεκδικήσεις μου από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή και τη δυσπιστία μου έως κακοπιστία, όπως σημειώνετε, προς το ΠΑΣΟΚ σας τονίζω, και δώστε ιδιαίτερη προσοχή και σημασία στα λόγια μου γιατί το περίσσευμα της πολιτικής σας «φαυλότητας» είναι εκτός από κουραστικό και απαξιωτικό για το ρόλο και τη θέση σας:


1ον Ως Νομάρχης Πιερίας 12 χρόνια διεκδίκησα με επιχειρήματα και με αποτελέσματα από όλες τις κυβερνήσεις, τόσο του Κώστα Σημίτη τη περίοδο 1999 – 2004 όσο και του Κώστα Καραμανλή 2004-2009, χωρίς λαϊκισμούς και κραυγές αλλά πάντα βάζοντας πάνω από όλα τη Πιερία. Ποτέ δεν χαρίστηκα σε κανέναν γι’ αυτό άλλωστε έχω δεχθεί ουκ ολίγες φορές κριτική από εσωκομματικούς φίλους, οι οποίοι είχαν άλλη αντίληψη για το ρόλο του Νομάρχη Πιερίας, δηλαδή τον ήθελαν περισσότερο κομματικό και κομματάρχη.


2ον Τις ίδιες ακριβώς διεκδικήσεις και με τον ίδιο ευγενικό αλλά επίμονο τρόπο που τις διατύπωσα σε εσάς, τις διατύπωσα στον κ. Σουφλιά και το ίδιο θα έπραττα και τώρα εάν συνέχιζε να ήταν στη κυβέρνηση το κόμμα στο οποίο ανήκω, η Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε το γεγονός ότι ως Νομάρχης Πιερίας σκέφτηκα, έπραξα και συμπεριφέρθηκα υπερκομματικά και τοπικά το επιβεβαιώνουν τα εκλογικά αποτελέσματα τριών εκλογικών αναμετρήσεων σε 12 χρόνια, όταν τα συγκρίνει και ο πιο κακόπιστος με τα αποτελέσματα του κόμματος στο οποίο ανήκω και τιμώ, καθώς και η αγάπη των Πιεριέων για την οποία τους χρωστώ ευγνωμοσύνη.


3ον Γι’ αυτό κρατείστε τη μικροκομματική σας «φαυλότητα» για τους κομματικούς σας φίλους και εκλογείς. Δεν έχετε δικαίωμα να αντιμετωπίζετε ένα υπαρκτό σοβαρό πρόβλημα της Πιερίας ως προεκλογικό ζήτημα ενόψει της αναμέτρησης του Νοεμβρίου. Άλλωστε ο


Πρωθυπουργός σας έχει επιλέξει για Υφυπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης και όχι για κομματάρχη και όταν επισκέπτεστε την Πιερία, αλλά και όλη τη χώρα, να θυμάστε ότι εκπροσωπείτε την ελληνική κυβέρνηση και δεν είστε μεταξύ συντρόφων σας στη Κεντρική Επιτροπή του κόμματός σας.


4ον Εν τέλει εξασφαλίστε οριστικά:


Πρώτον ελεύθερη και δωρεάν μετακίνηση όλων των Πιεριέων κατά μήκος της Πιερίας με την ολοκλήρωση κάθετων και παράλληλων οδικών έργων και την χρήση της Κάρτας του Πολίτη που προβλέπεται στον Καλλικράτη.


Δεύτερον υλοποιήστε τη μελέτη που ολοκλήρωσε και σας παρέδωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας και κατασκευάστε την παραλιακή οδό Κόμβος Βαρικού – Παραλία Κατερίνης.


Κύριε Μαγκριώτη, όταν από τα λόγια περάσετε στις πράξεις τότε να είστε σίγουρος ότι θα σας αποστείλω συγχαρητήρια και ευχαριστήρια επιστολή. Έως τότε παραμένω καχύποπτος, επιφυλακτικός, διεκδικητικός και έκπληκτος με την συμπεριφορά σας.



Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Ο Ρ Τ Α Σ Μ Ο Υ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Στις 24 Οκτωβρίου 2010, ημέρα Κυριακή, θα εορτασθεί η Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών.
Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας αυτής, σύμφωνα με τις αρ. 56090 & 56091/07-10-2010 α-ποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης θα πραγμα-τοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων, των Δημοτικών και των Κοινοτικών καταστημάτων και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου της 24ης Οκτωβρίου 2010.

2. Ώρα 11.00΄: Κατάθεση στεφάνου από το Νομάρχη Πιερίας στο Μνημείο της πλατείας Ελευθερί-ας.

Στην κατάθεση παρακαλούνται να παραστούν οι Αρχές του Νομού, της πόλης της Κατερίνης, οι Δ/ντες και Προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Ν.Α.,και της Περιφερειακής Διοίκησης Πιερίας, Ν.Π.Δ. και Ι. Δικαίου, εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων.

Τιμές, παρακαλούνται να αποδώσουν Τμήμα Στρατού με μέριμνα του Διοικητού Φρουράς Κατερί-νης και η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Ο Δήμος Κατερίνης παρακαλείται να φροντίσει για το σημαιοστολισμό και ευπρεπισμό του χώρου του Μνημείου.
Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Συμεωνίδης Μιχάλης.

Το πρόγραμμα αυτό έχει θέση επίσημης πρόσκλησης.


Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Αθλητική Συνάντηση Γυμνασίων Δήμου Κατερίνης





Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Αθλητική Συνάντηση Γυμνασίων Δήμου Κατερίνης


ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ



Ένα μεγάλο αθλητικό σκηνικό με πρωταγωνιστές 400 μαθητές και μαθήτριες οκτώ γυμνασίων της πόλης, διαμορφώθηκε χθες το πρωί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης της «1ης Αθλητικής Συνάντησης Γυμνασίων Δήμου Κατερίνης».

Η αθλητική συνάντηση μπορεί να θεωρηθεί μια άξια προσομοίωση της Πανελλήνιας Μαθητιάδας που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Πρώτη Σερρών. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, περιλάμβανε αγώνες σε 12 ολυμπιακά αθλήματα καθώς και παραολυμπιακά αγωνίσματα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης κήρυξε την έναρξη της συνάντησης καλωσορίζοντας τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στη διοργάνωση, ενώ όπως τόνισε: «Η υποστήριξη του Δήμου μας σε κάθε δραστηριότητα που προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης και δημιουργίας στους νέους ανθρώπους, είναι αμέριστη. Οι αρχές της Μαθητιάδας γενικότερα και της συγκεκριμένης αθλητικής συνάντησης ειδικότερα, συνάδουν με τις αρχές και τους στόχους που θέσαμε από την πρώτη στιγμή ως διοίκηση για τη νέα γενιά».

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ

Το θαυμασμό τους για το μεγάλο αυτό αθλητικό ραντεβού, τις ευχές τους για κάθε επιτυχία και τα συγχαρητήρια τους στους διοργανωτές, απηύθυναν σε σύντομο χαιρετισμό τους, ο Αντινομάρχης Πιερίας Αθανάσιος Φωτίου, ο πρώην Δήμαρχος Κατερίνης Θεόφιλος Καμπερίδης, ο Αντιπρόεδρος της Παρολυμπιακής Επιτροπής Δημήτρης Κουκόλης.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που μια περιφερειακή πόλη όπως η Κατερίνη έχει αγκαλιάσει το θεσμό της Μαθητιάδας αποδεικνύοντας το σημαντικό έργο που μπορεί να επιτελεστεί όταν οι ίδιες οι περιφερειακές δημιουργικές δυνάμεις αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες» είπε η πρόεδρος της Μαθητιάδας, Ζώνη Χαρίση - Γεωργοπούλου χαιρετίζοντας την αθλητική συνάντηση.

Ο κος ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ

«Ο κόσμος της Μαθητιάδας και της συγκεκριμένης αθλητικής συνάντησης προσφέρει όχι μόνο αθλητικές αγωνιστικές δυνατότητες, αλλά και ένα περιβάλλον έκφρασης πολιτιστικών και περιβαλλοντικών ανησυχιών και προβληματισμού» ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του, ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Πέλλας - Πιερίας Αλέξανδρος Παπαργυρίου, τονίζοντας ιδιαίτερα το μήνυμα της συνάντησης, που δεν είναι άλλο από το ευ αγωνίζεσθε χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης.

Στόχος των μαθητών ήταν να μοιραστούν τις κοινές ανησυχίες τους για το μέλλον, για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το περιβάλλον και άλλα ζητήματα, μέσα από βιωματικές δράσεις και φυσικά μέσα απ' τον αθλητισμό. Οι δράσεις αυτές φιλοξενήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης τον όρκο των αθλητών εκφώνησε η Μαριάννα Μπάσδρα, βαλκανιονίκης στο άθλημα της ιππικής δεξιοτεχνίας. Στο καλλιτεχνικό μέρος της διοργάνωσης, το χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν η χορωδία του Ιδιωτικού Σχολείου «ΠΛΑΤΩΝ», καθώς και χορευτές του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «LETS DANCE».Την επιμέλεια της τελετής έναρξης είχε το Γραφείο Πολιτισμού Και Καλλιτεχνικών Αγώνων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρόντες στην τελετή έναρξης της Αθλητικής Συνάντησης ήταν, ο εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης και Αθανάσιος Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Χαράλαμπος Καρατζόγλου, ο Νομίατρος Αντώνιος Μπίντας, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων, ο παρολυμπιονίκης της άρσης βαρών Δημήτρης Ανατολίτης και πλήθος κόσμου.

Βασικός πυλώνας της διοργάνωσης είναι ο εθελοντισμός. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αθλητική συνάντηση σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε αποκλειστικά από εθελοντές εκπαιδευτικούς. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Δήμος Κατερίνης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Μαθητιάδα και την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ και της Ελληνικής Παρολυμπιακής Επιτροπής.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Κατερίνης. Παρόντες σε όλη την διάρκεια των αγώνων ήταν και εθελοντές - μέλη του Σώματος Σαμαρειτών και Διασωστών του Ε.Ε.Σ. Διασωστικής Ομάδας .

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

Με σύμμαχο τον καιρό και με την συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα









Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής, ο «Υψηλάντειος» αγώνας δρόμου 2010, που διοργάνωσε ο Ποντιακός Μορφωτικός σύλλογος Νέας Τραπεζούντας Πιερίας «Αλέξανδρος Υψηλάντης», σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και το Δήμο Κορινού.

Ο καιρός αποδείχτηκε σύμμαχος των 50 δρομέων από όλη την Ελλάδα που βρέθηκαν στο φιλόξενο χωριό της Νέας Τραπεζούντας και έτρεξαν στην όμορφη, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή συνολικής απόστασης 9.600 μέτρων.



Τα γραφεία της κοινότητας και του συλλόγου, καθώς και τα αποδυτήρια του γηπέδου ήταν κατάλληλα εξοπλισμένα και τέθηκαν από τους διοργανωτές στη διάθεση των δρομέων.



Μετά τον αγώνα οι αθλητές απόλαυσαν πλούσιο μπουφέ με ποντιακά παραδοσιακά εδέσματα, ενώ σε όλους όσοι τερμάτισαν δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο με την προτομή του Αλέξανδρου Υψηλάντη και αναμνηστικά μπλουζάκια. Ακολούθησε ποντιακό γλέντι.



Ο Ποντιακός Μορφωτικός σύλλογος ‘’Αλέξανδρος Υψηλάντης” απένειμε τιμητικές πλακέτες στην Eλληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης νομού Πιερίας, στο Σώμα Σαμαρειτών και Διασωστών του ΕΕΣ, στο σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ν. Πιερίας και στην Ποδηλατική Απόδραση για την πολύτιμη συνδρομή τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης, βραβεύτηκε για την όλη διοργάνωση από τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», ο Ποντιακός Μορφωτικός σύλλογος ‘’Αλέξανδρος Υψηλάντης”.



Σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό τομέα πρώτοι στην γενική κατάταξη ανδρών αναδείχθηκαν και τιμήθηκαν με κύπελλα οι:



1ος Πάτσας Γεώργιος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» με χρόνο 36.35.00

2ος Τραπέζας Δημήτριος έφορος του συλλόγου «ΖΕΥΣ» με χρόνο 41.40

3ος Γρηγοριάδης Δημήτρης ΓΓ του συλλόγου «ΖΕΥΣ» με χρόνο 43.06



Ενώ στις γυναίκες οι:



1ηΣουλιώτου Αλέκα του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» 46.35.00

2η Πιτσιλίδου Ρένα του ΣΕΒΑΣ Θεσσαλονίκης 54.53.00

και την 3η θέση μοιράστηκαν οι:

Κουκούλα Μαργαρίτα (ΖΕΥΣ) του και η Αγαθαγγελίδου Αγγελική (ΖΕΥΣ) καθώς και οι δύο τερμάτισαν μαζί με χρόνο 1.06.38.



Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται από τους διοργανωτές προς τους:



-Δήμο Κορινού και τον Δήμαρχο κ. Αβραμίδη

- Την Eλληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης νομού Πιερίας

- Το Σώμα Σαμαρειτών και Διασωστών του ΕΕΣ

-Το σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ν. Πιερίας

- Την Ποδηλατική Απόδραση Ν. Πιερίας

- Την τροχαία περιφέρειας

- Τον σύλλογο κριτών στίβου Πιερίας Ημαθίας

- την κάβα ποτών του κ. Στεφανίδη Κώστα

- όλους τους εθελοντές των δύο συλλόγων

-όλους τους κατοίκους του χωριού για την θερμή φιλοξενία και υποδοχή (ιδιαίτερα τις γυναίκες του χωριού που ετοίμασαν ποντιακά παραδοσιακά εδέσματα)

τη φωτογραφική λέσχη Κατερίνης

- τον κ. Παπαργυρόπουλο Μιχάλη για την διάθεση της ταβέρνας «Λήκυθος» στην πλατεία του χωριού.


Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται επίσης σε όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές που έλαβαν μέρος στον αγώνα οι οποίοι προσήλθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα Καστοριά, Πέλλα, Ημαθία και άλλες περιοχές.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΣ - ΑΠ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ... ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.... ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Papers run riot over Rooney exit

Wayne Rooney (PA Photos)


All the latest from today's papers on where Wayne Rooney will go and who will replace him.

ΑΝΝΑ ...ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.


ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΤΑΣΗ..ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ

http://2.bp.blogspot.com/_HA2rgCsqIcY/TLdKrwuBB6I/AAAAAAAAFUQ/k6ssUjFw_2g/s1600/Afissa_Onned_Teliki.jpg

***** 1: ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ....? ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ..?

*****2.  ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΤΑΣΗ (και) ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ, πολύ πονηρό μου φαίνεται ΕΜΕΝΑ...!!!

ΚΑΤΑΛΗΨΗ

ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

ΝΕΡΟ....Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ

Νερό σε μεγάλη ποσότητα, έφερε στην επιφάνεια το γεωτρύπανο, αντί του θησαυρού του Αλή Πασά, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στο νομό Τρικάλων.
Ο Ελληνοαυστραλός πάντως δεν πτοείται και συνεχίζει να πιστεύει ακόμη ότι στην περιοχή και στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ο θησαυρός. Οπότε αποφάσισε να επιστρέψει μετά λίγο καιρό προκειμένου να συνεχίσει τις έρευνες.
Ως τότε πάντως η τρύπα που έβγαλε νερό αντί του θησαυρού σφραγίστηκε και στο μέλλον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρδευτικές ανάγκες της περιοχής, κάτι το οποίο μάλλον είναι πολύ πιο πιθανό από την ανακάλυψη του θησαυρού.
Η γεώτρηση βρισκόταν στα 35 - 38 μέτρα όταν άρχισε να εξέρχεται μεγάλη ποσότητα νερού.
Οι υπεύθυνοι των μηχανημάτων τόνισαν πως το νερό ήταν πάρα πολύ και ήταν σχεδόν αδύνατον η μικροκάμερα να βεβαιώσει την ύπαρξη του θησαυρού.

"Φίλε συμπολίτη αν σου ζητήσουν φακελάκι δώσε ένα άδειο".

«Πόλεμο» στη μίζα , τη διαφθορά και το φακελάκι έχει ανοίξει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) η οποία άρχισε να διανέμει αφίσα στην οποία αναγράφεται: "Φίλε συμπολίτη αν σου ζητήσουν φακελάκι δώσε ένα άδειο".

Μη συμμετέχεις βοήθησε να απαλλαγούμε από τη διαφθορά. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας η αφίσα μέχρι την Παρασκευή θα έχει διανεμηθεί σε όλες τις Ενώσεις Νοσοκομειακών Ιατρών της χώρας προκειμένου να αναρτηθεί σε όλα τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας .

«Η αφίσα αυτή αποτελεί συμβολή στην ενημέρωση των πολιτών ώστε να πάψουν να συμμετέχουν σε αυτό το άθλιο παιχνίδι που προσβάλει την κοινωνία μας και αποψιλώνει το σύστημα υγείας από πόρους οι οποίοι θα μπορούσαν να βελτιώσουν την υλικοτεχνική υποδομή , τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό και τις αποδοχές των εργαζομένων στο ΕΣΥ» επισημαίνει ο κ Βαρνάβας.

«Σίγουρα το φακελάκι είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα αλλά δεν είναι το μόνο που υπάρχει στα δημόσια νοσοκομεία , τα οποία είναι υπό διάλυση» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΝΙΘ Στρατής Πλωμαρίτης αναφέροντας ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη την αφίσα που διανέμει η ΟΕΓΝΕ.

«Ακόμη και αν δεν παραλάβουμε την αφίσα είμαστε διατεθειμένοι να βγάλουμε και εμείς μια με την οποία θα εκφράζουμε την αντίθεσή μας όχι μόνο στο φακελάκι αλλά και στον αποκλεισμό των πολιτών από τις υπηρεσίες του ΕΣΥ. Ήδη έχει κυκλοφορήσει μια εγκύκλιος βάσει της οποίας οι πολίτες για να εξεταστούν στα Κέντρα Υγείας θα πρέπει να πληρώνουν 3 ευρώ και αυτό το μέτρο θα επεκταθεί και στις εφημερίες ενώ ο ΟΠΑΔ δεν πληρώνει για 200 εξετάσεις οι οποίες είναι απαραίτητες να γίνουν όταν τις έχει ανάγκη ο πολίτης. Είμαστε αντίθετοι στο φακελάκι αλλά είμαστε και αντίθετοι στον αποκλεισμό των πολιτών από στο ΕΣΥ», πρόσθεσε ο κ Πλωμαρίτης.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Ρεπορτάζ : Νίκος Χασαπόπουλος
(από ΤΟ ΒΗΜΑ)
Συγγενείς καταγγέλλουν... συγγενείς τους για φοροδιαφυγή. Πελάτες και υπάλληλοι επιχειρήσεων καταγγέλλουν ότι φοροδιαφεύγουν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες. Ασθενείς καταγγέλλουν τους γιατρούς τους για φακελάκι, συνεταίροι καταγγέλλουν συνεταίρους τους για...
πλαστά στοιχεία και γείτονες καταγγέλλουν τους γείτονές τους για παράνομο πλουτισμό! Ολα αυτά, πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα, συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες που διεξάγουν τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής. Οπως αποκαλύπτει σε συνομιλία του με «Το Βήμα» ο ειδικός γραμματέας Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών κ. Ι. Καπελέρης, ως τώρα έχουν καταγραφεί στις αρμόδιες υπηρεσίες σε όλη τη χώρα 17.948 καταγγελίες για φοροδιαφυγή. Το εντυπωσιακό στις καταγγελίες αυτές είναι ότι ορισμένες συνοδεύονται από έγγραφα στοιχεία, όπως από αριθμούς συμβολαίων, αριθμούς πινακίδων πολυτελών αυτοκινήτων κτλ., που άφησαν έκπληκτους τους ελεγκτές.

Champions League για Παναθηναϊκό

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League θα κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός απόψε στο ΟΑΚΑ κόντρα στη ρωσική Ρούμπιν Καζάν (21:45, ΝΕΤ).

Τρεις στους 10 νέους πίνουν πάνω από το επιτρεπόμενο Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Ελέγχθηκαν τα επίπεδα αλκοόλ 1.100 ατόμων σε 23 μεγάλα νυχτερινά κέντρα, 14 πόλεων της Ελλάδας.
Οι 3 στους 10 νέους που ξενυχτούν στα κέντρα διασκέδασης και οδηγούν, καταναλώνουν αλκοόλ πέρα του ορίου, ενώ οι περιοχές που εντοπίζονται τα υψηλότερα ποσοστά είναι η Πάτρα, η Ρόδος, η Τήνος και η Δράμα.
Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που συνέλλεξε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» που διοργάνωσε για 4η χρονιά την εκδήλωση «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» στην Ελλάδα το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια της οποίας έλεγξε τα επίπεδα αλκοόλ σε 1.100 άτομα σε 23 μεγάλα νυχτερινά κέντρα σε 14 πόλεις της Ελλάδας.
Η κατανάλωση του αλκοόλ και η υπερβολική ταχύτητα αποτελούν τις βασικότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας. Ειδικότερα μετά τη νυχτερινή διασκέδαση του Σαββάτου παρατηρείται τριπλασιασμός του αριθμού των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων.
Μάλιστα, τα στατιστικά της Τροχαίας για το έτος 2009 αναφέρουν ότι από το σύνολο των θανατηφόρων ατυχημάτων (1.314), το 20,17% προκλήθηκε από μέθη (265 συμβάντα).
Νέοι, ποτό και οδήγηση
Περίπου 150 εθελοντές βρίσκονταν σε νυχτερινά κέντρα των Πόλεων Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Πάτρα, Λάρισα, Σέρρες, Χανιά, Χίος, Ρόδος, Τήνος, κατά τη διάρκεια της βραδιάς για να παροτρύνουν τους νέους να μην καταναλώσουν αλκοόλ στην περίπτωση που αποτελούσαν τον «οδηγό της παρέας τους».
Από τους 2.500 οδηγούς που δεσμεύτηκαν να μην καταναλώσουν αλκοόλ, το 44% των συμμετεχόντων προέβησαν σε φιλικό αλκοτέστ εκ των οποίων το 1/4 στο σύνολο των αποτελεσμάτων ήταν πάνω από το όριο που ορίζει ο ΚΟΚ.
Συνολικά 782 άντρες και 318 γυναίκες έκαναν αλκοτέστ εκείνη τη βραδιά εκ των οποίων 191 άντρες και 41 γυναίκες αντίστοιχα ήταν πάνω από το όριο.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε Ρόδο, Πάτρα, Τήνο και Δράμα, 1 στους 3 νέους που αποτελούσαν τον οδηγό της παρέας τους βρέθηκαν πάνω από το όριο κατά τη μέτρηση αλκοόλ στην έξοδό τους από το κέντρο, ακολουθεί η Ξάνθη με αναλογία 1 στους 4, στη συνέχεια η Χίος, η Λάρισα και η Φλώρινα με αναλογία 1 στους 5, μετά η Αττική, η Χαλκίδα και ο Βόλος με αναλογία 1 στους 6.
Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με αναλογία 1 στους 7 και τέλος οι Σέρρες (που παρουσίασαν και τα καλύτερα αποτελέσματα) με αναλογία από 1 στους 12 νέους για το έτος 2010. Αξιοπρόσεκτο στοιχείο προκύπτει για την περιοχή των Χανίων με αναλογία 1 στους 2 νέους που βρέθηκαν πάνω από το όριο.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1884549

EMEIS ...

ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΟΣΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ BUCARΑMANGA  ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ...
ΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....
ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,
ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΔΡΩΓΕΙΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ
ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ....!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΕΘΑ..!!!

Αναμενεται

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ
ΑΠΟ ΛΟΒΕΡΔΟ
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ...


ΠΟΙΟΣ Ο ...ΤΥΧΕΡΟΣ?

ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ....ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 

θεά?

Βίκυ Μιχαηλίδου: Συνάντηση με δημοσιογράφους

Συνάντηση με εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. της Θεσσαλονίκης, θα έχει η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» του Κώστα Γκιουλέκα, Βίκυ Μιχαηλίδου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου στις 2 μετά το μεσημέρι, στο καφέ Sea to See, που βρίσκεται στην οδό Μαρία Κάλλας

5000 ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
ΛΕΝΕ ΣΕ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ
...ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ.
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ....

ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ?
ΤΟ CNN...?

**** TZΑΜΠΑ -ΤΖΑΜΠΑ.... ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΔΩ....ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕ..!!!!
**** ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ, ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ....!!!
**** ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ?

ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΛΟΥΡΠ...

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ...
ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ....
ΔΙΝΕΙΣ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΑΧΡΩΜΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΓΚ.

ΣΑΤΙΡΙΖΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ....

*** ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ....ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΛΟΥΡΠ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΣΕ "ΠΑΜΕ".

*** ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..!!!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΒΡΑΔΥΝΗ"

ΠΗΓΗ: ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί τον εκλεκτό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το δήμο Δίου - Ολύμπου. Είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ολύμπια Γη».
Ο νυν δήμαρχος Λιτοχώρου, Θανάσης Τσιφοδήμος, που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία, κατεβαίνει κόντρα στον Κώστα Δημόπουλο, επικεφαλής του συνδυασμού «Κίνηση ευθύνης για το δήμο Δίου - Ολύμπου». «Τιμήθηκα με την ψήφο των συμπολιτών μου και σεμνύνομαι να πιστεύω πως ως δήμαρχος Λιτοχώρου υπηρέτησα το θεσμό με μετριοπάθεια και ανιδιοτέλεια, χωρίς ηγετικές υπεροψίες. Η πίστη στη διαφάνεια ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της δικής μου ταυτότητας στην ενάσκηση των καθηκόντων μου. Θέλω να κοιτάω στα μάτια όλους τους συμπολίτες μου και ως δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, αλλά προπαντός όταν παύσω να είμαι δήμαρχος. Γιατί επαγγελματίας της πολιτικής ούτε υπήρξα ούτε θα γίνω. Ηθελα να θυμούνται όλοι ότι έγινα δήμαρχος για να υπηρετήσω το θεσμό και όχι μετά από αποτυχημένη θεσοθηρία είτε ως υποψήφιος βουλευτής είτε ως υποψήφιος νομάρχης. Κοντολογίς, δεν έψαχνα για ένα ρόλο, όπου κι αν τον έβρισκα. Επέλεξα το ρόλο μου στην αυτοδιοίκηση, τον υπηρέτησα χωρίς σκιές και αυτό αποτελεί την παρακαταθήκη μου σήμερα», υπογραμμίζει ο κ. Τσιφοδήμος.

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ για ΕΥΓΕΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ

Ο ανεξάρτητος Ευγένιος Παπαδόπουλος, γνωστός στην Πιερία με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Ολύμπιος», καθώς είναι δημοσιογράφος - συγγραφέας, είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Βόρεια Πιερία γνώση - θάρρος - αξιοπιστία». «Εμπλέκομαι για πρώτη φορά στην πολιτική ως ανεξάρτητος και φιλοδοξώ να συγκρουστώ ''κατά μέτωπο'' με το παλιό και το σάπιο! Επειδή μια ζωή τα ''έργα'' τους είναι μόνο... στα λόγια τους! Επειδή η Βόρεια Πιερία είναι αρχαιόθεν χώρος εκλεκτός! Χρωστάμε στον τόπο μας και στα παιδιά μας ένα αξιότερο αύριο», τονίζει ο κ. Παπαδόπουλος.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ

Κατερίνη
Πέντε είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο δήμο Κατερίνης. Ο πολιτικός μηχανικός Σάββας Χιονίδης, εν ενεργεία δήμαρχος Κατερίνης, επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση», διεκδικεί την επανεκλογή του έχοντας τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας. «Στον καλλικράτειο δήμο Κατερίνης έξι πλέον δήμοι συνυπάρχουν. Γινόμαστε όλοι συνοδοιπόροι με κοινούς στόχους: τη δημιουργία, την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας στις σύγχρονες συνθήκες και απαιτήσεις μιας δύσκολης εποχής. Με προτάσεις που θα αξιοποιήσουν το χτες, θα απαντήσουν στις προκλήσεις του σήμερα και θα στοχεύουν στο μέλλον του νέου μεγάλου δήμου Κατερίνης. Εχουμε τη γνώση, έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη θέληση και τη δύναμη, έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε το όραμα: να χτίσουμε το νέο δήμο Κατερίνης», υπογραμμίζει ο κ. Χιονίδης.

www.aggelioforos.gr

ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ.
"ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ  ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ", ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΣΕ "ΠΗΓΑΔΑΚΙ".

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ...ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ!!!

ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ Σ. ΧΙΟΝΙΔΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΛΥΡΑ , ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ αλά ...ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ
ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ  ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ ...!
ΑΠΟ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Ο ΛΥΡΑΡΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΝΕΛΙΑ
ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΟΡΙΑΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ!

ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Ποια επιδόματα απειλούνται με ψαλίδι στο δημόσιο

Νέο "μαχαίρι" όχι μόνο στις δαπάνες αλλά και στις λεγόμενες πρόσθετες αμοιβές στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα αναμένεται να φέρει η επικείμενη αναθεώρηση του ελλείμματος στο 15,5% του ΑΕΠ, που θα ανακοινωθεί έως τα μέσα Νοεμβρίου.

ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να λήξει οριστικά το «σήριαλ» της βόρειας Πιερίας σχετικά με το αν ο Συνδυασμός του Ευγένιου Παπαδόπουλου θα πάρει μέρος ή όχι στις επερχόμενες εκλογές στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού.
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού, φέρεται να έχει καταθέσει εκπρόθεσμα τα ονόματα των υποψηφίων του στο Πρωτοδικείο (κατά 10 με 15 λεπτά), αφού περί της 9:30 το βράδυ της Κυριακής βρήκε την πόρτα του Δημαρχείου Κολινδρού κλειστή, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να έχει υποψηφίους για το τοπικό του Κολινδρού και παράλληλα να καθυστερήσει την κατάθεση της υποψηφιότητάς του στο Πρωτοδικείο Κατερίνης!
Χθες, ο Ευγένιος Παπαδόπουλος, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου (για τα όσα έγιναν στον Κολινδρό), ενώ οι ίδιες πληροφορίες τον φέρουν να δέχεται πιέσεις για την απόσυρση της μήνυσης, αφού κάποιοι την χαρακτηρίζουν σοβαρή.
Η ανακήρυξη ή μη από το Πρωτοδικείο των υποψηφίων είναι αυτή που καθυστερεί και την ανακοίνωση όλων των ονομάτων του Συνδυασμού, αφού ο επικεφαλής του, θέλει πρώτα να σιγουρέψει τη συμμετοχή του και ύστερα να δώσει τα ονόματα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ


Το Νησί των καταραμένων

Οχυρώθηκε από τους Ενετούς στην πρώτη κατάκτηση της Κρήτης για να προστατεύει την Ελούντα που βρισκόταν απέναντι. Το Νησί παρέμεινε στρατηγική θέση μέχρι που στις αρχές του 19ου αιώνα η ανεξάρτητη Κρητική Πολιτεία το μετέτρεψε σε λεπροκομείο, με αποτέλεσμα να μετατραπεί -έως το 1956- σε μαύρη κουκίδα στο χάρτη - έναν τόπο εφιάλτικό, που όλοι ήθελαν να ξεχάσουν την ύπαρξή του. Σήμερα τραβάει και πάλι το ενδιαφέρον σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες

NTINOΣ ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΥΔΗΣ - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....

Ντίνος Παπαμαυρουδής... κοντά στον Γκιουλέκα και κοντά στην Πιερία μου... Μιά καλή πρόταση για τους Πιεριείς που ψηφίζουν Θεσσαλονίκη. Και με συγγένιες στην Πιερία αλλά ΚΥΡΙΩΣ ...ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!

ΤΑ ΣΤΑΖ ΠΕΘΑΝΑΝ ΖΗΤΩ ΤΑ ΣΤΑΖ..!


ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ 667.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Με stage και πριμ εισφοράς

Με νέα stage στον ιδιωτικό τομέα και επιδότηση εισφορών εργαζομένων για 18 μήνες σε επιχειρήσεις, αλλά και προγράμματα στον τουρισμό, επιχειρεί η κυβέρνηση να χτυπήσει την ανεργία που θα ξεπεράσει το 14% τους επόμενους μήνες