PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΛΑΠΠΑ Ο ΝΕΟΣ ΚΙ ΩΡΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΝΤΑΜΑΝΗΣ

SUPER ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΑΠΠΑ, Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΝΤΑΜΑΝΗΣ! Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (FOTO ΓΚΟΥΝΤΑΜΑΝΗΣ) ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΠΠΑ ΚΑΙ ...ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ!
Ο ΝΕΑΡΟΣ (30 ΧΡΟΝΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ....ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΑΝΔΥΑ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΧΡΗΣΤΟ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!!
ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΣΔΑΡΑΣ; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΒΟΥΡ ΜΕ ΜΠΑΣΔΑΡΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙΑΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.....

ΨΗΦΙΖΩ... ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;;;;

ΨΗΦΙΖΩ ΕΞΥΠΝΑ..
ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΘΑΡΑ...
ΨΗΦΙΖΩ ΠΟΝΗΡΑ....
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ...
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΧΑ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ
ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ....
ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Ή ΔΙΧΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....
ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ...ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ

O "Ζεύς" μαζί με το Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Νέας Τραπεζούντας Πιερίας "Αλέξανδρος Υψηλάντης" διοργανώνουν τον «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ αγώνα δρόμου 2010»

Αγαπητά μέλη,


Την ερχόμενη Κυριακή 17/10/2010, ο σύλλογος δρομέων "Ζεύς" μαζί με το Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Νέας Τραπεζούντας Πιερίας "Αλέξανδρος Υψηλάντης" διοργανώνουν τον «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ αγώνα δρόμου 2010» συνολικής απόστασης 9.800μ.
Ο σύλλογός μας θα συμμετέχει εθελοντικά επιτηρώντας τη διαδρομή για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Για την ακρίβεια, οι ποδηλάτες θα χωριστούμε σε ζώνες ευθύνης ανά ζευγάρια και θα επιβλέπουμε αν οι δρομείς ακολουθούν τη σωστή διαδρομή, θα ενημερώνουμε διερχόμενα οχήματ
για τη διεξαγωγή του αγώνα ώστε να προσέχουν τους δρομείς, ενώ ταυτόχρονα θα ειδοποιούμε άμεσα τους εθελοντές διασώστες (που έχουν αναλάβει την υγειονομική κάλυψη του αγώνα) σε περίπτωση που κάποιος δρομέας έχει πρόβλημα.

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη στο σύνολό της (στο σχεδιασμό της επρόκειτο να έχει και τμήματα με χαλίκι-χώμα όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, αλλά λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων θα πάμε μόνο από ασφαλτοστρωμένους δρόμους), με μικρές υψομετρικές διακυμάνσεις.

Στο τέλος του αγώνα θα υπάρχει μπουφές με παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 11 π.μ., οπότε είναι καλό εμείς να είμαστε εκεί κατά τις 10 ώστε να χωρίσουμε ζώνες ευθύνης.

Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλώ ειδοποιείστε μας με e-mail ή μήνυμα στο facebook εγκαίρως ώστε να φροντίσουμε για τη μετάβασή μας στη Ν.Τραπεζούντα με οχήματα.

Με εκτίμηση,

barbajohn

Η ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΣΣΑ ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΣΗ

ΜΕ τη "Λαϊκή Συσπείρωση" για το Δήμο Κατερίνης

Η κ. Φούκη - Παντελιάδου Καλλιόπη  
  Συνταξιούχος νοσηλεύτρια    
  Δημοτική σύμβουλος δήμου Κατερίνης,
 Πρόεδρος συλλόγου γυναικών Κατερίνης (παράρτημα ΟΓΕ).
ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ,
ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΓΙΟΥΜΙΔΗΣ



ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ...ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ...

ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕ  ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ περισσότερους μαθητές από ποτέ.


ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ  ειδικές τιμές για παιδιά πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, καθώς και δωρεάν φοίτιση σε παιδιά απόρων οικογενειών.

ΟΡΓΑΝΩΣΕ σειρά εκδηλώσεων με πολύ μεγάλη συμμετοχή, ενώ για πρώτη φορά η Φιλαρμονική ήταν παρούσα σε κάθε σημείο του Δήμου.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ τις Ανοιξιάτικες μουσικές ημέρες που αγκαλιάστηκαν από το κοινό της πόλης.



ΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΠΟΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ?

ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?

ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ KAI STO FACEBOOK...!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ
Αν σας πω πως είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ;
 Έ λοιπόν ΝΑΙ ...ΕΙΜΑΙ!
 ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ
 ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΩ ΠΟΤΕ....



**** ΤΑΚΟΥΛΗ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΚΡΕΜΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΡΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΑΡΕΣΕΙ..!!!

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΕΘΕΑΘΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ,
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΝΤΑΣ
ΜΕ ΠΑΡΕΑ
ΠΟΥ
ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ..!!!!!

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

 ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ


Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 (μετά την παρέλαση) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Παπαχρήστου με το συνδυασμό «Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου 28.

Στα εγκαίνια θα παραβρεθεί και θα χαιρετήσει ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Μάρκος Μπόλαρης

I LIKE IT...

Έκθεση φωτογραφίας στο Κτήμα Μπέλλου

Η Φωτογραφική Λέσχη Πιερίας διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας του Ιωάννη Τσιαλού με τίτλο «Οδοιπορικό στο Νεπάλ», στο Κτήμα Μπέλλου, στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας.
Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 19:00.
 Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 28 Νοεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 18:00·


Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 22.00.

Επίσκεψη του Κώστα Κουκοδήμου στο ΤΕΙ Κατερίνης






Επίσκεψη στο ΤΕΙ Κατερίνης πραγματοποίησε ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, όπου είχε συνάντηση με τον προϊστάμενο του ΤΕΙ κ. Τριανταφύλλου από τον οποίο ενημερώθηκε για τη λειτουργία του τμήματος, στην έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Ο κ. Τριανταφύλλου αναφέρθηκε στην εισαγωγή 210 νέων σπουδαστών στο ΤΕΙ της Κατερίνης και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι νέοι για το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος.

Μεταξύ των θεμάτων που τόνισε ο κ. Τριανταφύλλου ήταν αυτό του αιτήματος μετονομασίας του τμήματος ΤΕΙ Κατερίνης σε τμήμα «Logistics-Εφοδιαστικής» που περιγράφει επακριβώς το αντικείμενο σπουδών.

Η διαδικασία όπως είπε που προβλέπεται από το υπουργείο Παιδείας έχει προχωρήσει από την πλευρά του ΤΕΙ Κατερίνης, πλην όμως δεν έχει συνέλθει σε σώμα το Συμβούλιο Ανώτερης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, προκειμένου να προχωρήσει στην έγκριση του αιτήματος.

Επιπλέον, ο κ.Τριανταφύλλου έθεσε το θέμα της έλλειψης διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού, ενώ σε ο,τι αφορά το κτιριακό, τόνισε πως το υπάρχον κτίριο επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες του ακαδημαϊκού προγράμματος.

Ο προϊστάμενος του ΤΕΙ Κατερίνης αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη διεκδίκησης ενός δεύτερου τμήματος ΤΕΙ στην Κατερίνη, με αφορμή και τις αλλαγές που θα επέλθουν με το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που προβλέπει συγχωνεύσεις, μεταφορές ή καταργήσεις κάποιων τμημάτων σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Τόνισε πως άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσει η διαβούλευση και να αναληφθεί πρωτοβουλία στην κατεύθυνση αυτή, αφού κτιριακά η Κατερίνη μπορεί να καλύψει τη λειτουργία και ένα ακόμη τμήμα στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα της αξιολόγησης των Ιδρυμάτων όπου τονίστηκε πως ενώ το ΤΕΙ Κατερίνης εδώ και τρία χρόνια πραγματοποιεί τη διαδικασία με τη συμμετοχή καθηγητών και σπουδαστών και μεταφέρονται τα πορίσματα στην Κεντρική Αρχή Αξιολόγησης των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για να συνεχίσει η διαδικασία της αξιολόγησης.



Ο κ. Κουκοδήμος

Η επένδυση στην παιδεία, είναι επένδυση στο μέλλον αυτής της χώρας, τόνισε ο κ. Κουκοδήμος και επεσήμανε την ανάγκη υποστήριξης των Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων της χώρας από την πλευρά της πολιτείας, όχι με λογικές μνημονίου.

Τόνισε πως το ΤΕΙ Κατερίνης έχει καταφέρει σε λίγα χρόνια να καταστεί ένα από τα πλέον «δυναμικά» τμήματα της χώρας και προσελκύει κάθε χρόνια δεκάδες σπουδαστές.

Σ’αυτή τη χρονική συγκυρία, τόνισε, είναι ίσως μια πολύ καλή ευκαιρία, να διεκδικήσουμε όλοι μαζί την ίδρυση και λειτουργία ή ακόμη και τη μεταφορά ενός ακόμη τμήματος στην Κατερίνη.

1Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο Β΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο




Τετρακόσιοι μαθητές και μαθήτριες οκτώ γυμνασίων της πόλης, θα συμμετέχουν στην«1η Αθλητική Συνάντηση Γυμνασίων Δήμου Κατερίνης», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου(έναρξη στις 9 το πρωί), στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης(Κλειστό Γυμναστήριο).

Στόχος τους; Να μοιραστούν τις κοινές ανησυχίες τους για το μέλλον, για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, το περιβάλλον και άλλα ζητήματα, μέσα από βιωματικές δράσεις και φυσικά μέσα απ' τον αθλητισμό.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Δήμος Κατερίνης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Μαθητιάδα και την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ και της Ελληνικής Παρολυμπιακής Επιτροπής. Χορηγός της εκδήλωσης είναι το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Κατερίνης.

Η αθλητική συνάντηση μπορεί να θεωρηθεί μια άξια προσομοίωση της Πανελλήνιας Μαθητιάδας που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Πρώτη Σερρών. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, περιλαμβάνει αγώνες σε 12 ολυμπιακά αθλήματα καθώς και παραολυμπιακά αγωνίσματα.

Παράλληλα με τους αθλητικούς αγώνες, διοργανώνονται πολιτιστικές και περιβαλλοντικές, εκδηλώσεις. Σημαντικό στοιχείο της διοργάνωσης είναι ότι οι συμμετέχοντες μαθητές δεν είναι απαραίτητο να είναι αθλητές, ώστε να βιώσουν αυτή τη μεγάλη γιορτή απαλλαγμένοι από το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης.

Βασικός πυλώνας της διοργάνωσης είναι ο εθελοντισμός. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αθλητική συνάντηση σχεδιάζεται και υλοποιείται αποκλειστικά από εθελοντές εκπαιδευτικούς.




Όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης «Η υποστήριξη του Δήμου μας σε κάθε δραστηριότητα που προσφέρει τη δυνατότητα άθλησης και δημιουργίας στους νέους ανθρώπους, είναι αμέριστη. Οι αρχές της Μαθητιάδας γενικότερα και της συγκεκριμένης αθλητικής συνάντησης ειδικότερα, συνάδουν με τις αρχές και τους στόχους που θέσαμε από την πρώτη στιγμή ως διοίκηση για τη νέα γενιά».

Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας Πιερίας ‘’Αλέξανδρος Υψηλάντης’’


Τον «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 2010» συνολικής απόστασης 10.000μ. διοργανώνει ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας Πιερίας ‘’Αλέξανδρος Υψηλάντης’’, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’, και το Δήμο Κορινού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010.

Καλούνται όλοι οι δρομείς(ανεξάρτητοι και οργανωμένοι σε σύλλογο), οι ΣΕΒΑΣ κάθε πόλης και όλοι οι φίλαθλοι να παραστούν στον αγώνα. Φέτος, η διοργάνωση διεξάγεται με αφορμή τα αποκαλυπτήρια του μνημείου παραδοσιακής ποντιακής λύρας - στην πλατεία του χωριού - την παραμονή του αγώνα.

Ως αφετηρία και τερματισμός ορίζεται η κεντρική πλατεία Νέας Τραπεζούντας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση στην πλατεία του χωριού για την παραλαβή των αριθμών τους.

Η διαδρομή σε όλο το μήκος της, θα επιτηρείται από τους εθελοντές και ποδηλάτες του Συλλόγου Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας. Στην ομαλή διεξαγωγή αγώνα καθοριστική θα είναι και η συνδρομή των ραδιοερασιτεχνών Πιερίας.

Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά από εθελοντικές ομάδες. Ειδικότερα από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Ελληνική ‘Ενωση Έρευνας και Διάσωσης Ν. Πιερίας.

Σταθμός ανεφοδιασμού θα υπάρχει στο 5ο χιλιόμετρο της διαδρομής. Στον τερματισμό θα υπάρχουν νερά και φρούτα καθώς και μπουφές με παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα.

Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά μπλουζάκια

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη ενώ θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 δεν θα επιτραπεί.

Προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα με επιτυχία. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.

Πληροφορίες για τον αγώνα δίνονται στα τηλέφωνα 6974320831 και 2351351257 (Γρηγοριάδης Δημήτρης), 6977880540 (Σεïταρίδης Δημοσθένης) και 6937054415 (Παραδεισόπουλος Βασίλης). Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»(http://www.zeusrunnersclub.gr

Ποιο «Ζ» ρυθμίζει τις εξελίξεις στο Δήμο Δίου – Ολύμπου;;; Κάντε λίγη υπομονή…

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ



Η επέτειος απελευθέρωσης της Κατερίνης είναι μια συγκινητική ημέρα για όλους μας.
 Είναι μια ημέρα μνήμης και τιμής όλων όσοι πολέμησαν με αυτοθυσία, για να μας κληροδοτήσουν την ελευθερία μας.
Ενενήντα οκτώ χρόνια πέρασαν από τον Οκτώβριο του 1912 και η πόλη μας αποδίδει τιμή σε όλους εκείνους που αγωνίσθηκαν για Ελευθερία, Δημοκρατία, ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Το μήνυμα της σημερινής επετείου είναι πάντα επίκαιρο, ως δίδαγμα προσήλωσης σε υψηλές αξίες και ιδανικά, ως παράδειγμα τρόπου σκέψης και στάση ζωής.
Η προσφυγή στις ένδοξες αυτές σελίδες της νεότερης τοπικής ιστορίας, μας δίνει ελπίδα για να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον.
Το παράδειγμα της ενότητας και της ομοψυχίας που μας μετέδωσαν οι πρόγονοι μας καλούμαστε σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να διατηρήσουμε ζωντανό.

ΠΑΛΙ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΙΑ
Η ΒΡΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...

ΑΛΛΟΙ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ

Κρατήστε τα προσπέκτους των Υποψηφίων, για τις επόμενες εκλογές για να δούμε τι έχουν κάνει απο αυτά που έχουν υποσχεθεί . Στις εκλογές του 1934 το σλόγκαν ήταν : Επάνω η Σημαία  Επάνω ο Σταυρός Επάνω ο Αλαβάνος και κάτω ο Λαγουρός

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ...

ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ...
ΑΠΟ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ
ΑΠΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ...
ΑΠΟ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ
...ΚΑΙΡΟΣ
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΕΡΗΜΙΑ...

ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ
ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Η ΠΕΖΟΥΣ...
ΕΡΗΜΙΑ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ

ΟΤΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ
ΠΟΥ ΠΡΟΣΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΔ
ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ
...ΤΖΑΜΠΑ ΧΑΡΗΚΕ...!
ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...

ΓΕΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ

"Έφυγε" και ο Κώστας Καφάσης

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός, Κώστας Καφάσης, σε ηλικία 70 ετών.
Η περιπέτεια του ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια.

ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το "Κουτί της Πανδώρας" με τον Κώστα Βαξεβάνη

"Αγρότης μόνος, ψάχνει…"
Δείτε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 23:00 στη ΝΕΤ
Γιατί η Ελλάδα μια γεωργική χώρα δεν παράγει πια γεωργικά προϊόντα; Γιατί ένας καλλιεργεί και δέκα μεταπωλούν; Γιατί ένα γεωργικό προϊόν καταλήγει έως και δέκα φορές πιο ακριβό στον καταναλωτή;

insurancedaily.gr ΛΕΜΟΝΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ

Χυμός Λεμονιού - 10.000 φορές ισχυρότερος από τη χημειοθεραπεία;


Ο χυμός του λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα. Οι ωφελιμότητες του λεμονιού. Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά! Για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντάς του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας. Η γεύση του είναι ευχάριστη και φυσικά δεν προξενεί τις φοβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας. Και εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου. Όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. Την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. Πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων!
Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεμονιά είναι χαμηλή. Δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. Όλοι τη γνωρίζουν σαν λεμονιά. Το φρούτο του είναι ένα κιτρικό προϊόν με διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του μπορεί να φαγωθεί άμεσα ή να επεξεργαστεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισμάτων κλπ. Το σημαντικό σε αυτό το φυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματά του. Και ακόμα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικότερο αυτού είναι δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους. Το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. Υπάρχουν ορισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου. Επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.
Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και συνακόλουθα έτη.
Τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήταν: καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος. τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10.000 καλύτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο όλο. Το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή. Το κείμενο κυκλοφόρησε από το Ινστιτούτο των Επιστήμων Υγείας, llc 819n, Charles Street, Βαλτιμόρη, MD 1201. (Σημείωση «ID») Το αναδημοσιεύουμε γιατί και αν δεν αληθεύουν τα συγκεκριμένα στοιχεία, το λεμόνι δεν βλάπτει. Η καχυποψία του κοινού όσον αφορά τις προθέσεις των μεγάλων πολυεθνικών δεν έχει αυξηθεί τυχαία τα τελευταία 30 χρόνια. Υπήρξαν ζωντανά παραδείγματα Εγκληματικών Ενεργειών κατά της Ανθρωπότητας από αρκετές Φαρμακοβιομηχανίες, μερικές από τις οποίες τελικά στις ΗΠΑ, κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν. Οι καπνοβιομηχανίες είναι ένα παράδειγμα. Το ίδιο συνέβη με τις ορμόνες. Οι Φαρμακοβιομηχανίες έπεισαν του γιατρούς ότι οι ορμόνες βελτιώνουν την εμφάνιση της γυναίκας μετά την εμμηνόμαυση, με αποτέλεσμα εκατομμύρια γυναίκες στις ΗΠΑ για πάνω από 20 χρόνια να φορτώνουν τον οργανισμό τους με περιττές ορμόνες και με αποτέλεσμα ο αριθμός των καρκινογεννήσεων στις συγκεκριμένες γυναίκες να εκατονταπλασιαστεί και να πεθάνουν εκατομμύρια γυναίκες! Έπρεπε δηλαδή, να πεθάνουν τόσα εκατομμύρια γυναίκες για να παραδεχτούν τελικά, ότι οι ορμόνες παράγουν καρκινογενήσεις; Υπάρχουν πολλές πανεπιστημιακές μελέτες οι οποίες «πνίγονται» από τις Φαρμακοβιομηχανίες, που στηρίζουν ότι υπάρχουν εναλλακτικές θεραπείες του καρκίνου, αντί της χημειοθεραπείας, όμως τα κέδρη από τη διάθεση αυτού του χημικού φαρμάκου είναι τεράστια!
Πηγή
 
 

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ...

Ο Γιάννης Φετφατζίδης διάβασε σήμερα στις εφημερίδες πολυσέλιδα αφιερώματα στην καριέρα του και σχόλια όλων των μεγάλων αστέρων του ελληνικού ποδοσφαίρου για την αξία του. Χαίρεται, ευχαριστεί και συνεχίζει!  

ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΑΜΕ..

Ενταση στην είσοδο της Ακρόπολης. Λιγο μετά τις 10 το πρωί Τα ΜΑΤ έκαναν έφοδο προκειμένου να απομακρύνουν συμβασιούχους του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι είχαν κλείσει για δεύτερη ημέρα την είσοδο του μνημείου,  ζητώντας να  μονιμοποιηθούν.

Τα ΜΑΤ προχώρησαν στη σύλληψη ενός διαδηλωτή, έκαναν χρήση δακρυγόνων, ενώ στη διάρκεια της συμπλοκής δέχθηκαν "ψιλές" και δημοσιoγράφοι.

Η επέμβαση έγινε  υπό τα βλέμματα των έκπληκτων τουριστών, οι οποίοι τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο, ενώ ήδη η είδηση "παίζει" στα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Σας περιμένω!


Και τώρα στο "δια ταύτα"!
18 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία συμπλήρωσης και υποβολής των συνδιασμών για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Καλώ τους φίλους μου, και όσους μας θεωρούν άξιους να αναλάβουμε ρόλο δραστικό στο δήμο Πύδνας- Κολινδρού να προσέλθουν για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας.
Η μόνη υπόσχεσή μου είναι ότι κανείς και ποτέ δε θα ντραπεί για την απόφασή του να είναι μαζί μας. Απέναντί μας έχουμε το αμετανόητο ΠΑΛΙΟ και το αθεράπευτο ΣΑΠΙΟ.
Μέσα μας έχουμε την πίστη ότι τίποτε δε χάθηκε ακόμη, αρκεί να αναλάβουμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, δράση! Σας περιμένω!
                                          τηλ.επικοινωνίας 6936000024
Έντιμα και αδελφικά
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΟΣ)
υπ. δήμαρχος Πύδνας- Κολινδρού
με το συνδιασμό
"ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ
ΓΝΩΣΗ- ΘΑΡΡΟΣ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ"

ΠΕΡΙΕΡΓΟ...!!!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ....!!!

Κατερίνη: Εκστρατεία για την πρόληψη της οστεοπόρωση

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Δωρεάν μέτρηση οστικής μάζας με στόχο την πρόληψη της οστεοπόρωσης, πραγματοποιεί για τρεις ημέρες ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η μέτρηση οστικής μάζας θα γίνει στις 1, 2, 3 Νοεμβρίου, στα γραφεία του Οργανισμού, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.
Ο έλεγχος, η πρόληψη και η έγκυρη διάγνωση της οστεοπόρωσης είναι ιδιαίτερα σημαντικά, κυρίως στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Ειδικότερα, ο έλεγχος αφορά σε όλες τις γυναίκες 50 έως 70 ετών, καθώς επίσης και σε όλες τις μεταεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, και γυναίκες που βρίσκονται σε χρόνια αγωγή με κορτιζόνη ή έχουν οικογενειακό ιστορικό οστεοπόρωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής 2351350495.

TO GALLOP TOY SLOURP. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

 Σάββας Χιονίδης
  59 (50%)
ο Σάββας
  73 (61%)
Χιονίδης Σάββας
  39 (33%)
ο Χιονίδης
  53 (44%)

Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 118


**** ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ 
ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ.

Η ΔΙΑΣΩΣΗ



Το θαύμα της Χιλής

Ξανά με τσιγάρο στα εστιατόρια


ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑΣΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ


Απαγόρευση τέλος στα εστιατόρια, που με εντολή της ομοσπονδίας βγάζουν ξανά τα τασάκια στα τραπέζια και απειλούν με κινητοποιήσεις σε περίπτωση που πέσουν πρόστιμα. Η κρίση που απειλεί με λουκέτα και τα άδεια τραπέζια λόγω απαγόρευσης, ανάγκασαν τους εστιάτορες να προχωρήσουν αυτόνομα σε αναστολή του μέτρου.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ

CHILE...ΣΤΗ ΧΙΛΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ...

Η Μεγάλη Έξοδος προς το φως

Το θαύμα έγινε και κράτησε κάτι λιγότερο από 24 ώρες, αφού όλα είχαν προετοιμαστεί στην εντέλεια και τίποτε δεν πήγε στραβά. Τελευταίος, ανέβηκε στην επιφάνεια ο επικεφαλής της βάρδιας που κράτησε ενωμένους δύο ολόκληρους μήνες τους παγιδευμένους και ακολούθησε ο διασώστης, που είχε κατέβει στα έγκατα για να βοηθήσει στην ανάσυρση.