PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Τον τελευταίο καιρό, οι γυναίκες φίλαθλοι από την Λατινική Αμερική, φαίνεται πως έχουν βάλει σκοπό να μας..... τρελάνουν

Δεν μπορούν να κάτσουν σε ησυχία και συνεχώς μας αναστατώνουν. Όπως είχε κάνει και η Diosa Canales στο πρόσφατο Copa America!

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ


Και με τη βούλα 40 ώρες δουλειάς την εβδομάδα στον Δημόσιο τομέα.


Αλλάζει το ωράριο λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα, καθώς αυξάνεται το ωράριο στο Δημόσιο από 37,5 σε 40 ώρες την εβδομάδα.
Οι υπάλληλοι μπορούν να επιλέξουν τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης που είναι οι εξής... 07.00 με 15.00
07.30 με 15.30
08.00 με 16.00
08.30 με 16.30
09.00 με 17.00
Οι αιτήσεις για τις ώρες εργασίας πρέπει να υποβληθούν έως τις 8 Αυγούστου και η δήλωση για την επιλογή του ωραρίου έχει δεσμευτικό χαρακτήρα και ισχύσει έως τις 30 Ιουνίου του επόμενου έτους.
Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού θα είναι 6, εκτός από τις εφορίες που οι φορολογούμενοι θα εξακολουθούν να μπορούν να τις επισκέπτονται για 5,5 ώρες

Κι όμως, δεν σας κάνουμε πλάκα!

Υπάρχει άνθρωπος που πηγαίνει παραλία και επειδή δεν του φτάνει ο κανονικός ήλιος, παίρνει μαζί του και... τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ! Είναι...
ο δημοτικός σύμβουλος της "Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη", Αναστάσιος Τελίδης! Βέβαια, για να μην τον αδικούμετον άνθρωπο, σας λέμε οτι η φωτογραφία είναι απο το 2008! Φανταζόμαστε οτι σήμερα δεν θα πήγαινε με την ίδια άνεση στην παραλία με την συγκεκριμένη ομπρέλα!

Παπακωνσταντίνου: «Αν ξαναπείτε για την πισίνα μου, θα καταφύγω στη δικαιοσύνη!»



Δεν πρόκειται να πούμε για την πισίνα σου κ. Παπακωνσταντίνου, αφού δε μας επιτρέπεις να πούμε για την πισίνα σου. Αρκετά ασχοληθήκαμε με την πισίνα σου, έχουμε κι άλλα προβλήματα πέρα από την πισίνα σου… Κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι το μόνο που μας απασχολεί είναι η πισίνα σου, δικό σου είναι το πρόβλημα, δικιά σου και η πισίνα σου…

Ρε, δεν πας στο διάολο κι εσύ και η πισίνα σου….

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

Τι θα έλεγε για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας ;;



"Είμαστε όλοι κοντά στην ελευθερία μας!! Ήδη νιώθω τη πρώτη σταγόνα της βροχής"!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΙΕΡΙΑ...

Δεν έχει το θάρρος να κυκλοφορήσει φοβούμενος το γιουχαρισμα και τα γιαούρτια που θα του έριχναν οι Σκοπελίτες...



Έτσι είναι οι... υπουργοί σήμερα δυστυχώς έτσι όπως έφτασαν τον λαό δύσκολα θα μπορούν να κυκλοφορούν.
Αλήθεια όταν...
πάνε για εκλογές πως θα μπορέσουν να μιλήσουν στον λαό?

Δεν έχει τέλος το ξεφάντωμα των τουριστών στα Μάλια της Κρήτης


Δεν διστάζουν να προβούν σε ακραίες συμπεριφορές προκειμένου να προκαλέσουν.Αυτή τη φορά ένας 20χρονος από τη Βρετανία «τα πέταξε όλα» και κυκλοφορούσε γυμνός, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με την κατηγορία...


της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ποιος είδε τον Ψωμιάδη και δεν τον φοβήθηκε

Ποιος είδε τον Ψωμιάδη και δεν τον φοβήθηκε την Πέμπτη...
psomiadis elatte Πρωινή έκρηξη Ψωμιάδη: Πράσινη ανάπτυξη είναι οι γλάστρες με χασίς στο μπαλκόνι; Στο διάολο όλοι!

‘Ηταν καλεσμένος στην εκπομπή “Elatte” και… όταν ο Θανάσης Πάτρας ζήτησε τη γνώμη του για την αποποινικοποίηση του χασίς, εκείνος… ξέσπασε on air.
“Ο Παπανδρέου μιλούσε για πράσινη ανάπτυξη. Τι εννοούσε; Βάλτε από μια γλάστρα χασίς στο μπαλκόνι! Τι λέτε ρε; Ποιος είπε ότι εγώ θέλω τέτοιο Πρωθυπουργο; Εγώ δε θέλω μια μαστουρωμένη κοινωνία… Αυτή είναι η Ελλάδα; Βρε δεν πάνε στο διάολο όλοι!” είπε μεταξύ άλλων…

Ένα νέο ''αμφίβιο'' ξενοδοχείο ετοιμάζεται στο Κατάρ, Θα κοστίσει 465 εκατομμύρια δολάρια και θα περιλαμβάνει υποθαλάσσιες σουίτες και ένα υποβρύχιο '

Ένα νέο ''αμφίβιο'' ξενοδοχείο ετοιμάζεται στο Κατάρ, Θα κοστίσει 465 εκατομμύρια δολάρια και θα περιλαμβάνει υποθαλάσσιες σουίτες και ένα υποβρύχιο ''σαλόνι- ενυδρείο'' (Pic)

Το Κατάρ είναι αναμφισβήτητα μία από τις ισχυρότερες οικονομίες σε παγκόσμιο επίπεδο και δε χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει τον πλούτο της, με έργα όπως το το πανάκριβο πλωτό θέρετρο ''Amphibious 1000''.
Το ημι-βυθισμένο θέρετρο πάει την πολυτέλεια σε άλλο επίπεδο, κάνοντας και τους πιο απαιτητικούς να τα χάσουν με τα σχέδια που θα κοσμούν σε λίγο καιρό την ακτή του Κατάρ.
Το κόστος κατασκευής ιλιγγιώδες, καθώς υπολογίζουν ότι θα αγγίξει τα 465 εκατομμύρια δολάρια.

Σχεδιασμένο από τον ιταλικό οίκο Giancarlo Zema Design Group, θα περιλαμβάνει τέσσερα γιγάντια ξενοδοχεία με υποθαλάσσια δωμάτια, τα οποία θα μοιάζουν με υπερπολυτελή γιότ.
Επίσης, θα υπάρχουν 80 αυτόνομες πλωτές σουίτες, οι οποίες θα ονομάζονται ''μέδουσες''. Η κάθε σουίτα θα έχει τέσσερις ορόφους και ένα υποβρύχιο σαλόνι-ενυδρείο.
Υδρογονοκίνητα σκάφη, νέας τεχνολογίας, θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε κάθε σημείο της πλωτής πολιτείας, η οποία θα έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με το Palm Island, του Ντουμπάι.
''Είναι σαν μία μεγάλη υδρόβια ζωή που επεκτείνεται από τη στεριά στη θάλασσα'' δήλωσε ο Giancarlo Zema.
Θα περιλαμβάνει μουσείο, πλωτές διαβάσεις πεζών, εστιατόρια με πανοραμική θέα, εκθέσεις, ενυδρεία και ένα τούνελ από γυαλί που θα οδηγεί στο υποβρύχιο παρατηρητήριο στο κέντρο του θαλάσσιου πάρκου.
Το θέρετρο έχει σχεδιαστεί για να βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τη φύση.

Απίστευτο και όμως αληθινό!




Κορεάτες επιστήμονες κατάφεραν να τροποποιήσουν γενετικά ένα λαγωνικό, ώστε να...λάμπει στο σκοτάδι!
Στόχος των επιστημόνων είναι να βρουν αποτελεσματικές θεραπείες για ασθένειες όπως το Alzheimer και το Parkinson.

Η κίτρινη λάμψη που εκπέμπουν κάποια κύτταρα του σκύλου στο σκοτάδι, μπορεί να ελεγχθεί με την προσθήκη ενός αντιβιοτικού.

Έτσι οι ερευνητές θα μπορούν να διαπιστώσουν τυχόν επιπλοκές και παρενέργειες που θα προκαλούνται σε διάφορα όργανα των ασθενών που θα λαμβάνουν φάρμακα για σοβαρές ασθένειες.

Ψυχοσωματικά: Τι κρύβεται από πίσω

Είναι ήδη γνωστό ότι οι ψυχολογικοί παράγοντες/συναισθηματικοί σχετίζονται άμεσα με την σωματική ασθένεια. Είναι επίσης γνωστό ότι μερικές συναισθηματικές αντιδράσεις, μας δημιουργούν προβλήματα και ότι μερικές ψυχολογικές καταστάσεις ή τεχνικές μας κάνουν να αισθανόμαστε καλύτερα.
Μια πρόσφατη έρευνα αναφέρει ότι το 50% – 70% των γυναικών που είχαν δεχτεί οικογενειακή βία πάσχει περισσότερο από νευρολογικά,

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA -GR


Πολιτιστικός Όμιλος Λιτοχώρου: Συλληπητήρια για το θάνατο του Μιχάλη Λαλούμη


Το Δ.Σ. του Π.Ο.Λ. εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του προέδρου του Δ.Σ. Δίου – Ολύμπου που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Ο Μιχάλης Λαλούμης αποτέλεσε και θα αποτελεί παράδειγμα εντιμότητας, αξιοπρέπειας και ήθους.

Καλό ταξίδι Μιχάλη

Από το Δ.Σ. του Π.Ο.Λ.

Τελικά στη παιδική χαρά της Ευρωζώνης κανείς δε γελάει πιά…


Οι χειραψίες μετά τις Συμφωνίες όχι απλά δεν «έπεισαν» κανένα, αλλά ήταν τόσο ανίσχυρες που πλέον φαίνεται ποιός κυβερνάει αυτό το κόσμο….
Και λέγεται...
ΧΡΕΟΣ….
Όσο λοιπόν εδώ θα γράφονται βιβλία και θα γίνονται συζητήσεις για το ποιός φταίει περισσότερο, τα γενεσιουργά αίτια θα αγνοούνται επίτηδες σε μια προσπάθεια συντήρησης του ίδιου συστήματος…
Έχουμε ξαναπεί ότι οι οικονομικοί νόμοι δεν είναι φυσικοί αλλά ανθρώπινοι οπότε μπορούν να παρακαμφθούν και να εναρμονιστούν στις δεδομένες συνθήκες….
Φυσικά αυτοί που οφείλουν να το κάνουν είναι πολιτικοί και Επίτροποι αλλά εκ των πραγμάτων είναι οι πρώτοι που δήλωσαν υποταγή στο Διεθνές Κεφάλαιο το οποίο τους συντηρούσε στην Εξουσία, αρκεί να το υπηρετούσαν και να το εξυπηρετούσαν….
Το Διεθνές Κεφάλαιο ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του….Το έκανε το 1907 και το 1929…Δεν ήθελε μαθήματα και υποδείξεις…Ήθελε απλά ανθρώπους που θα ήταν πρόθυμοι να ενστερνιστούν την αόρατη αγάπη του για κρυφή εξουσία…Πλέον όμως δείχνει τα «δόντια» του στους λαούς….Και τα δείχνει με το πιο άγριο τρόπο….Και αν ζήτούσε η παιδική χαρά ενέχυρο την Ακρόπολη, ας ετοιμαστούν, γιατί κάποιοι άλλοι θα ζητήσουν τη Πύλη του Βραδεμβούργου , τα Ηλύσια Πεδία ακόμη ίσως και το Λευκό Οίκο….
Το παιγχνίδι δεν τελείωσε εδώ…Αντίθετα μόλις αρχίζει….Όταν η εξαθλίωση και οι εξεγέρσεις θα χτυπήσουν τη καρδιά της Ευρώπης οι πανικόβλητοι πανηγυρίζοντες επίτροποι και πολιτικοί θα τρέξουν στους Μεγαλοεπενδυτές...Να τους ρωτήσουν τι θα κάνουν….
Αυτή είναι η μικρή ιστορία του κοντινού μέλλοντος….Αν φυσικά δεν ξεσπάσει κάτι μεγαλύτερο…Και αυτό φυσικά δε θα είναι τόσο «αθώο»….
Όχι ότι γνωρίζω κάτι…Απλά η Ιστορία, το αδιάκοπο αυτό ποτάμι λέει:

Κρίση στις Η.Π.Α 1907 -Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος 1914
Κράχ στις Η.Π.Α. 1929 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος 1939

Ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος…

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΥΦΛΟΙ "ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Τυφλοί εκτός από την Ζάκυνθο, βρέθηκαν  και σε άλλους 5 νομούς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.
Η Πιερία, η Χίος, η Αιτωλοακαρνανία, το Κιλκίς και τα Χανιά έχουν μπει στο στόχαστρο του Υπουργείου καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις τέτοιων υποθέσεων.
Στην περίπτωση της Ζακύνθου, μετά από τις έρευνες που έγιναν,  το επίδομα από τους 625 το δικαιούνταν μόνο οι 50!
Το κόστος σύμφωνα με το δήμο Ζακύνθου έφθανε στα 500.000 ευρώ το δίμηνο.
Αθάνατο Ελληνικό κράτος.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑμεΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ.... ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;; ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.... ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ....
http://4.bp.blogspot.com/-vvm7WnqiC8Y/TjUSRVq_QnI/AAAAAAAAW0I/ujQQtLNqg0c/s1600/PYDNA%2Bafisa.jpg

χώρο του Δίου

Στο «κυνήγι» των απλήρωτων τελών κυκλοφορίας


Στο «κυνήγι» όσων δεν προμηθεύτηκαν τα τέλη κυκλοφορίας βγαίνει η εφορία, η οποία στέλνει ειδοποιητήρια για όσους δεν προμηθεύτηκαν τα τέλη του 2010 αλλά και προηγούμενων ετών .
Περίπου 200.000 αυτοκίνητα κυκλοφόρησαν την τελευταία διετία χωρίς το αυτοκόλλητο σήμα και την απόδειξη πληρωμής των τελών που βεβαιώνει την καταβολή τους.
Σύμφωνα με τις οδηγίες, ο έλεγχος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου.
‘Όσοι κάτοχοι οχημάτων δεν προμηθεύτηκαν τα τέλη θα πρέπει να προσκομίσουν οποιοδήποτε δικαιολογητικό με το οποίο θα αποδεικνύεται ο λόγος για τον οποίο δεν οφείλονται ή έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος.
Όπως αναφέρεται στη σχετική εγκύκλιο, στην περίπτωση αυτή απαιτείται να τηρηθούν οι διατυπώσεις για την έγκυρη επίδοση της πρόσκλησης, δεδομένου ότι, μετά την ενημέρωση του φορολογουμένου και την παροχή των απόψεών του, είναι νόμιμη η σύνταξη του προστίμου και η ταμειακή βεβαίωση των οφειλόμενων ποσών.
Τα πρόστιμα
• Για τα Ι.Χ. επιβατικά και μοτοσικλέτες, καθώς και τα τύπου τζιπ:
α) Για οχήματα στα οποία αναλογούν τέλη κυκλοφορίας κατώτερα των 30 ευρώ, το πρόστιμο ανέρχεται σε 30 ευρώ.
β) Για οχήματα στα οποία αναλογούν τέλη κυκλοφορίας ανώτερα των 30 ευρώ, το πρόστιμο ανέρχεται στο ύψος των τελών κυκλοφορίας, που αντιστοιχούν στον κυλινδρισμό του κινητήρα του οχήματος ή τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
γ) Σε περίπτωση μη καταβολής ή εκπρόθεσμης καταβολής του ειδικού φόρου αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, επιβάλλεται από την αρμόδια ΔΟΥ πρόστιμο που ορίζεται σε ποσοστό 1% επί του οφειλόμενου ειδικού φόρου για κάθε μήνα καθυστέρησης ή μη καταβολής του φόρου αυτού.
δ) Στην περίπτωση που το όχημα απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας, το πρόστιμο για την εκπρόθεσμη προμήθεια του ειδικού σήματος είναι ίσο με το ένα δεύτερο (1/2) των τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στον κυλινδρισμό του κινητήρα ή τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα του οχήματος, πλην της περίπτωσης που τα αναλογούντα τέλη είναι κατώτερα των 30 ευρώ, οπότε το πρόστιμο ανέρχεται σε 30 ευρώ.
Για τα υπόλοιπα οχήματα (φορτηγά και λεωφορεία δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης, επιβατικά δημόσιας χρήσης κ.λπ.) το πρόστιμο περιορίζεται στις περιπτώσεις αυτές στο ήμισυ των κατά περίπτωση οφειλόμενων τελών κυκλοφορίας.
Το συνολικό ποσό της βεβαίωσης καταβάλλεται σε έξι ίσες μηνιαίες δόσεις. Η πρώτη δόση καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη για τις δημόσιες υπηρεσίες ημέρα του επόμενου μήνα από τη βεβαίωση της οφειλής και κάθε μία από τις επόμενες, την τελευταία εργάσιμη για τις δημόσιες υπηρεσίες ημέρα των αντίστοιχων μηνών που ακολουθούν.

ΑΚΗΣ ΤΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.... ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Όταν ο Άκης Τάτσης λέει ειδήσεις εκεί στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ....
Είναι πλέον κομμάτι μας και προχωρά και προχωρά.... ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΚΗ....

Καύσωνας και πολιτικός καύσωνας


Άλλο το κύμα του καύσωνα που θα πλήξει τη χώρα την Τετάρτη, άλλο ο πολιτικός καύσωνας που είναι, επίσης, δεδομένος μέσα στην εβδομάδα που έρχεται και άλλο η φωτιά στα μπατζάκια μας…
Η κίνηση στο Χρηματιστήριο θα δείξει, αν ο πολιτικός καύσωνας σε παγκόσμιο επίπεδο θα είναι διαρκείας.
Μπορεί να πιάσει και τους 40 βαθμούς στην Αθήνα, αλλά δεν συγκρίνεται με τη φωτιά που θα πιάσει σε όλο τον κόσμο ενδεχόμενο κραχ τη Δευτέρα στις αγορές!
Εκεί δεν θα βγούμε από τα ρούχα μας, λόγω καύσωνα, αλλά θα χάσουμε τα ρούχα μας…

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΙΚΟ ΑΒΡΑΜΙΔΗ.....

Νίκο το έμαθα.... Έτσι μπράβο... Σεμνός και ταπεινός.... ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΠΛΕΟΝ ΗΜΙΣΥ.... ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΕΡΦΕ ΝΙΚΟΛΑΕ ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΚΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΡΙΝΟΥ.... ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ... Ο ΚΟΡΙΝΟΣ.

"ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ...ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

Τώρα στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ο Δημήτρης Κεραηλίδης "χωρίς σενάριο" από τις 8 μέχρι τις 10 το πρωί.
ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ.... ΠΡΩΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ....
Γιά όλους και γιά όλα...
ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΦΩΝΗ..... ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΡΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
www.953fm.gr
κάνε κλικ κι έλα.....