PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Παρακαλώ τους ...Ινδιάνους της φυλής των ΜΟΪΚΛΕΦΤΩΝ, να κάνουν κάτι για το κάμπινγκ του ΕΟΤ εκεί στη Σκοτίνα....
Το πάλαι ποτέ διαμάντι των Βαλκανίων, πάλι κινδυνεύει!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΟΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ (όσοι είστε βρομιάρηδες) ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ!!! 
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ….

ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΟΣ, Ο "ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑΣ" ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Ο Μίλτος Σπυριδόπουλος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων εκεί στο Δήμο Κατερίνης, ήρθε για να ΜΕΙΝΕΙ.... Και μάλλον θα τα καταφέρει.... και τσαμπουκάς είναι και ξέρει το παιχνίδι και γουστάρει και θέλει να πετύχει. Και απ την άλλη έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ. Η δύναμη του Μίλτου κρύβεται και στην στήριξη του από το τοπικό ΛΑΟΣ και τον ίδιο τον Γιώργο Καρατζαφέρη. 
Μίλτος Σπυριδόπουλος ο "μπουλτόζας" του Δήμου Κατερίνης..!

ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΠΙΓΚ ΤΟΥ ΕΟΤ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ;;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ...ΦΟΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ;;;;
ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΓΚ ΤΟΥ ΕΟΤ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;;;;
ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΠΑΛΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;;;
ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ;;;
ΠΑΛΙ ΘΑ ...ΚΛΑΙΜΕ;;;;
ΠΑΛΙ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ ΜΟΥ;;;
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ!

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΚΟΤΙΝΑΣ

Θέση – Περιγραφή
Βρίσκεται στην παραλία Σκοτίνας Πιερίας, σε παραλιακή έκταση 400 στρ. περίπου. Διαθέτει 11 συγκροτήματα κοινής χρήσης (w.c. – douche, πλυντήρια ρούχων, μαγειρεία), εστιατόριο, ζαχαροπλαστείο, κυλικείο αθλητικούς χώρους - γήπεδα αθλοπαιδιών, παιδική χαρά, ιατρείο.

Δυναμικότητα
430 θέσεις τροχόσπιτων –σκηνών, 29 οικίσκοι με 116 κλίνες / 1200 άτομα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Συνελήφθη ο Γκλέτσος στα διόδια - Παραπέμφθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λαμίας


Αστυνομικοί συνέλαβαν το μεσημέρι τον Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο στα διόδια Πελασγίας.
Την εντολή για τη σύλληψη του δημάρχου έδωσε ο εισαγγελέας, εκτιμώντας ότι οι ενέργειές του ξεπερνούν τις αρμοδιότητές του.
Ο δήμαρχος είχε μεταβεί το πρωί στα διόδια μαζί με κατοίκους της περιοχής.
Λίγο αργότερα, μηχανήματα του δήμου γκρέμισαν και πάλι τις μπάρες και δημιούργησαν σημεία πρόσβασης των αγροτικών δρόμων στο κύριο εθνικό δίκτυο παρακάμπτοντας τα διόδια της Πελασγίας.

Το ινδιάνικο χωριό <ΤΖΟΜΑΚΟΥΑ> στο Ελατοχώρι Πιερίας μέσα στο χιόνι




Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου

Χιονισμένο το Ελατοχώρι


Το χιόνι μας έλειψε φέτος από το πανέμορφο Ελατοχώρι.

Πάντε να ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ τα παράπλευρα διόδια που γίνονται στην Λεπτοκαρυά


Πάτε ρε να γκρεμίσετε τα πλευρικά διόδια που
έστησαν στον κόμβο της Λεπτοκαρυάς και αφήστε τα παχιά τα λόγια. Παραδειγματιστείτε από το παλικάρι το δήμαρχο της Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο που γκρέμισε τα διόδια στην περιοχή του.
Πόσο θα τους ανεχόμαστε ακόμη.Πιερικέ λαέ αυτοί είναι οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας χωρίς ΟΡΑΜΑ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ.ΒΡΕ ΈΝΑ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΊ ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ ΑΥΤΌΝ?ΓΚΡΕΜΊΣΤΕ ΤΑ ΤΑ ΔΙΌΔΙΑ..ΑΛΛΙΏΣ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΛΆΓΙΟΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ

«Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ»

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΟΥ ΕΟΤ ΤΗΣ ΣΚΟΤΙΝΑΣ

Προσπαθώ να ανακαλέσω στην μνήμη μου πότε ήταν η πρώτη φορά που άκουσα για το πρόβλημα του πολύπαθου κάμπινγκ της Σκοτίνας και διαπιστώνω πως πρόκειται για μια πολύ παλιά και πονεμένη ιστορία.
Δεν ξέρω πως κατέληξε, όπως κατέληξε η κατάσταση σήμερα και στο κάτω - κάτω δεν ενδιαφέρει νομίζω κανέναν τώρα πια. Αυτό που με νοιάζει και με στεναχωρεί όμως, είναι πως για ακόμη μια φόρα κινδυνεύει να χαθεί μια ευκαιρία ανάπτυξης και προβολής του τόπου μου. Στο βωμό του μνημονίου και της συν αυτώ δημιουργηθείσας κατάστασης επιχειρείται μαζί με όλα τα άλλα, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας, με την ψευδεπίγραφη πρόφαση της σωτηρίας του Έθνους από τη χρεοκοπία, χωρίς όμως να ερωτηθούμε αν συμφωνούμε ή όχι με αυτό, όπως συμβαίνει πάντα με όλα τα σοβαρά και σημαντικά θέματα σε αυτήν τη χώρα.
Η διαχρονική ανικανότητα όλων των κυβερνήσεων του παρελθόντος συμπεριλαμβανομένης και της παρούσας, ειδικά μετά τη μεταπολίτευση να αξιοποιήσει την περιουσία μας έχοντας ως γνώμονα και μοναδικό μέλημα το κοινό συμφέρον δεν εκπλήσσει πια κανέναν. Για ακόμη μια φορά η «εύκολη λύση» των ιδιωτών επενδυτών που θα σώσουν την κατάσταση, προτάσσεται ως η μοναδική απάντηση στο αδιέξοδο.
Όχι κύριοι! Δεν είναι έτσι ή τουλάχιστον δεν είναι πάντα έτσι, υπάρχουν αντιπροτάσεις στη δική σας «καταστροφική πανάκεια»!
Μια τέτοια άλλη πρόταση, είναι και αυτή που μέσα από αυτό το βήμα σας παραθέτω. Μπορεί να χαρακτηριστεί αφελής, ρομαντική, ουτοπική ή ακόμα χειρότερα από τους παντογνώστες τεχνοκράτες των κομμάτων ως παιδική, παρόλα αυτά αισθάνομαι χρέος να το κάνω γιατί βαρέθηκα, για να μην πω κάτι χειρότερο, να παίρνονται αποφάσεις που αφορούν τη ζωή μας χωρίς να μας ρωτούν καν και απλώς να μας τις ανακοινώνουν.
Πιστεύω λοιπόν πως το πανέμορφο αυτό κομμάτι της πιερικής γης, θα μπορούσε χωρίς μεγάλο επενδυτικό και οικονομικό κόστος να γίνει σημείο παγκόσμιας αναφοράς. Πώς;
Με τη δημιουργία και λειτουργία μια σύγχρονης κατασκήνωσης με τις απαραίτητες υποδομές για να λειτουργεί όλο τον χρόνο, αποκλειστικά για παιδιά και άτομα με αναπηρίες.
Δεν αναφέρομαι σε μια κατάσταση που θα εξυπηρετεί ανάγκες αυτής της κοινωνικής ομάδας σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο μόνο, αλλά για μια επένδυση που με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορούσε να γίνει κέντρο παροχής υπηρεσιών για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα από όλο τον κόσμο.
Το σχέδιο δεν είναι ανέφικτο, ακόμα και τώρα μέσα σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε και τα οφέλη της θα ήταν πολλαπλά και πολυδιάστατα.
Γιατί τώρα αυτή η λύση, με ποιόν τρόπο θα γίνει και ποια τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες, είναι αδύνατο να αναλυθούν λεπτομερώς μέσα από το παρόν άρθρο. Μπορώ όμως να μιλήσω με σιγουριά πως πρόκειται για μια πρόταση που εμπεριέχει καινοτομία, πρωτοτυπία και μοναδικότητα που θα μπορούσε να επιφέρει ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας, να ενισχύσει το προνοιακό και κοινωνικό προφίλ της χώρας μας διεθνώς, να διατηρήσει τον δημόσιο χαρακτήρα της περιουσίας μας, να διαφημιστεί θετικά η Πιερία μας στην παγκόσμια κοινότητα και κυρίως να αποδείξει πως η ιδιωτικοποίηση και το ανεξέλεγκτο ξεπούλημα δεν είναι η μόνη λύση στην οικονομική κρίση.
Ξέρω πως το ποιο πιθανόν είναι να μην γίνει ποτέ, γιατί στις δύσκολες καταστάσεις συνήθως προτείνονται και εφαρμόζονται οι εύκολες λύσεις. Ακόμα δεν πιστεύω να γίνει ποτέ, γιατί δεν συνηθίζεται οι πολιτικοί να ακούν και να συμβουλεύονται εμάς τους απλούς πολίτες για οποιοδήποτε ζήτημα. Τέλος δεν πιστεύω πως θα γίνει ποτέ γιατί δυστυχώς δεν ζω στην Δανία, την Φιλανδία, την Γερμανία κ.λ.π. αλλά στην δύσμοιρη Ελλάδα μας των άξιων πολιτών της και των ανάξιων ηγετών της.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Δημήτρης Κουμπατσιάρης
Εργοθεραπευτής

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας έκοψε την πίτα του


Δ. Παπαχρήστου: "Είμαστε στη διάθεσή σας να προσφέρουμε ότι αποκομίσαμε σε γνώσεις και εμπειρία"
Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου αποστράτων σωμάτων ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Αμοιρίδης και Κώστας Κουκοδήμος, εκπρόσωποι των βουλευτών Μ. Μίχου και Θ. Παπαγεωργίου, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Μακρίδης, ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης κ. Μίλτος Σπυριδόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας Δημήτρης Φώτης, πρώην διευθυντές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, εκπρόσωποι φορέων και μέλη ντου συνδέσμου.
Μετά την εκδήλωση κοπής της πίτας ακολούθησαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.
Ο κ. Παπαχρήστου
Ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Παπαχρήστου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τις ευχές τους για τη νέα χρονιά. Ζήτησε την υποστήριξη των βουλευτών και των αρχών του νομού για την επίλυση των προβλημάτων, και απευθυνόμενος στον κ. Λιακόπουλο, ζήτησε τη συνδρομή του δήμου ώστε να στεγαστεί ο σύνδεσμος σε γραφεία.
"Πρώτα απ' όλα φίλες και φίλοι, αγαπητά μέλη του Συνδέσμου μας, οφείλουμε να αποδώσουμε την εκτίμηση, τον σεβασμό, αλλά και πιο πολύ την αγάπη μας στα πρόσωπα εκείνα που ο πιερικός λαός, πριν από λίγο καιρό εξέλεξε να τον διοικήσουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ας εκφράσουμε λοιπόν με ένα χειροκρότημα τα συγχαρητήριά μας στα πρόσωπα που παρίστανται και στην εκδήλωσή μας.
Ως πρόεδρος και ως φίλος, θέλω εκ βάθους καρδιάς και εκ μέρους όλων των συναδέλφων του Συνδέσμου μας, να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο για την παραχώρηση της αίθουσας αυτής δωρεάν, προς το Σύνδεσμό μας για να κάνουμε την εκδήλωση αυτή.

PIERIA-GR Καλά έκανες κυρ Δήμαρχε και τους έδωσες την αίθουσα ΔΩΡΕΑΝ. Βέβαια πολλοί θα σπεύσουν να πουν πως δεν είναι δική σου. ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, Ή ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ.... και της ΖΩΗΣ και των ΑΓΩΝΩΝ! ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ.....