PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 10.08.2012 (Πίσω από το σχολε'ιο)

TOURISTIK REPORT 2012





 PARALIA-KATERINI,GREECE

Ελάτε τουρίστες όλου του κόσμου να θαυμάσετε τα αξιοθέατά μας.

Ντροπή σε όλους όσους ευθύνονται γι`αυτήν την εικόνα που παρουσιάζουμε στους επισκέπτες μας, ΝΤΡΟΠΉ!!!!!!!



Προς κάθε υπεύθυνο αυτού του τόπου........ήμαρτον κάντε κάτι επιτέλους με αυτούς τους ανεύθυνους Εστιάτορες,Μαγαζάτορες και Ξενοδόχους;!!!!!!

Κάτοικος Παραλίας.

ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ..

Είναι πραγματική βόμβα.


Για όλους τους Έλληνες και κύρια τους ελεύθερους απασχολούμενους είναι υποχρεωτική η κοινωνική ασφάλιση. Διαφορετικά ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος , ούτε επιχείρησης μπορούν να έχουν.
Και πληρώνουν άσχετα αν έχουν ή έχουν η όχι, τεράστια ποσά στον ΟΑΕΕ και μπορεί να μην...
πάρουν ποτέ σύνταξη. Ενώ με λιγότερα χρήματα θα μπορούσαν να έχουν μια αξιοπρεπή ιδιωτική ασφάλιση
Δείτε τώρα, τι γίνεται με τους βουλευτές και το επάγγελμα βουλευτής ! Εδώ οι εθνοπατέρες μας θέσπισαν νόμο που μπορεί να κάνουν και να δηλώσουν μια ιδιωτική ασφάλιση και να «εισπράττουν» το υπόλοιπο χρήμα που αναλογεί στην κοινωνική τους ασφάλιση.
Δείτε το θέμα όπως το αντιγράψαμε από το blog udemand.wordpress.com

από το πιράνχας που αλιεύτικε στον Έβρο ποταμό...




Και δεύτερο περιστατικό αλίευσης πιράνχας καταγράφηκε στον Έβρο. Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι Τούρκος ψαράς έπιασε πιράνχας στο Δέλτα του Έβρου.

Την προηγούμενη Κυριακή ένα πιράνχας έπιασε στην πετονιά του ο πρόεδρος των ερασιτεχνών αλιέων Ορεστιάδας Κώστας Τσολακίδης.

Ο...

Μέσω twitter η Φωτεινή Πιπιλή δίνει τη λύση για το … ισοδύναμο της εφεδρείας ...





Την δική της πρόταση για ένα εναλλακτικό μέτρο αντί της εφεδρείας στο Δημόσιο «κατέθεσε» μέσω...

Μα είναι δυνατόν, τέτοιοι που 'ναι, να χρησιμοποιούν τέτοιες λέξεις?


Όπως μας είπε ο Ρογκάκος, ο Σαμαράς και... το οικονομικό του επιτελείο(Στουρνάρας και Βρούτσης) αναζητούν μια μαλακή εφεδρεία.
Tόσο... μαλακοί είναι!...   

Πετσοκόβουν και τις συντάξεις κάτω των 1.400 ευρώ...



Γιατί πήγε ο Σαμαράς στο υπουργείο Οικονομικών? Ήθελε μ΄ αυτό το τρόπο , να δηλώσει την αμέριστη στήριξη του , στον... Στουρνάρα, είπε ο Μανώλης Καψής.
Σιγά τα λάχανα. Η πολιτική στήριξη του υπουργού Οικονομικών είναι αυτο που μας καίει, ή τα μέτρα, που παρα τις θεατρικές παραστάσεις που δίνουν άπαντες, θα φέρουν σε ακόμη μεγαλύτερη απόγνωση τον κόσμο?
Ήδη ο Στουρνάρας προανήγγειλε σήμερα το πετσόκομμα και των συντάξεων κάτω των 1.400! Και τα χειρότερα δεν τα χουμε ακόμη... 

Μα πως νευρίασε έτσι ο Μανώλης?


Λες και δεν ήταν κι αυτός γιος υπουργού (ή την εποχή του μπαμπά του, δεν διόριζαν τους συγγενείς τους?).
Προκαλεί τον κόσμο ο κύριος Πολύδωρας, με ... το διορισμό της κόρης του.
"Και με την δήλωση που έκανε, δείχνει πως δεν το καταλαβαίνει", πρόσθεσε.
Και το σχόλιο συμπλήρωσε ο Στραβελάκης, λέγοντας πως "το νόμιμον δεν είναι και ηθικόν".
Ηθικολόγοι!...

Δεύτερο κτύπημα...




Το δεύτερο κτύπημα, στην κυρία Άννα Διαμαντόπουλου και στα νομοσχέδιά της, ετοιμάζεται, όπως πληροφορούμαι, να δώσει καλοκαιριάτικα η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κυρία Μαρία Ρεπούση. Από τις βασικές εισηγήτριες για τις αλλαγές που έγιναν στο... νόμο πλαίσιο, η κυρία Ρεπούση στρέφεται τώρα στο νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και ετοιμάζει αλλαγές. Πρώτη αλλαγή, όπως σας είχα προαναγγείλει, η κατάργηση του
υποχρεωτικού εκκλησιασμού των μαθητών. Μία πρόταση που έρχεται στη Βουλή, παρά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών: «Βρίσκεται στις προεκλογικές δεσμεύσεις της
ΔΗΜΑΡ και θα επιχειρήσουμε να το κάνουμε πράξη», λέει η κυρία Ρεπούση, η οποία επιμένει ότι το ελληνικό σχολείο πρέπει να γίνει παράλληλα ένα ευρωπαϊκό σχολείο.

ασίστα Μπουμπούκο! (ΒΙΝΤΕΟ)...




Δεν ήξερα ότι στην εκπομπή θα 'χετε καλεσμένους και φασίστες, είπε ο εκπρόσωπος της ΑNTAΡΣΥΑ και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων, Πέτρος Κωνσταντίνου βλέποντας στο παράθυρο, τον Άδωνι Γεωργιάδη.
"Κόλλησαν" προς στιγμήν οι παρουσιαστές και ο "φασίστας" ψιλοσαστισμένος έκανε... μια μικρή παράφραση του έρωτα - άσχετο, εν προκειμένω - με τη θλίψη - στην αρχαΐζουσα βεβαίως βεβαίως. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.
Διαβάστε ολόκληρο τον...

Χωρίς ένθετα περιοδικά θα κυκλοφορεί καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου το Κυριακάτικο Βήμα.



Η διοίκηση του ΔΟΛ αποφάσισε να αναστείλει στην ουσία την έκδοση όλων των περιοδικών που ... συνόδευαν κάθε Κυριακή την εφημερίδα, εκτός του ΒΗΜagazino, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις ζημίες και τον Σεπτέμβριο να επανεξετάσει την απόφαση της.

Λέγεται όμως ότι, τόσο το deco όσο και το gourmet, δεν αποκλείεται να επανασχεδιαστούν και αν υπάρξει ανάκαμψη της διαφήμισης να ξανακυκλοφορήσουν. Ωστόσο οι πιθανότητες – σύμφωνα με τους γνωρίζοντες είναι ελάχιστες, ανεξάρτητα από την διαφήμιση.

Ξεχωριστή όμως περίπτωση φαίνεται να αποτελεί το γυναικείο ένθετο, ΒΗΜΑdonna, αφού λέγεται ότι θα το αναλάβει η ομάδα του Marie Claire προκειμένου να μειωθούν τα κόστη. Σε αυτή την περίπτωση πιθανότατα οι εργαζόμενοι στο γυναικείο ένθετο θα ενσωματωθούν στο δυναμικό του ξένου τίτλου.

Κι όμως το Mega χρωστάει έως και στους εργαζόμενους της Ελληνικής Αστυνομίας.


Το ποσό των 796.373,80 ευρώ καλείται να πληρώσει η Τηλέτυπος στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας. Ο λόγος είναι η... μη καταβολή του 10% των συμφωνιών με αντικείμενο τα τηλεοπτικά δικαιώματα που πρέπει να αποδίδεται στους αστυνομικούς επειδή φυλάνε τα γήπεδα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Το ΤΕΑΠΑΣΑ προχώρησε σε υπολογισμό της οφειλής από το 2008 ως και σήμερα και σε καταλογισμό διοικητικού προστίμου το σύνολο του οποίου φτάνει τα 796.373,80 ευρώ, επικαλούμενο τη σχετική υπουργική απόφαση του 2007.

Κουμπάρος και στην ΕΡΤ...





Τελικά είναι η μοίρα αυτού του κόμματος, οι κουμπάροι να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο! Ο λόγος για τη ΝΔ και την πρόθεση του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης να τοποθετήσει στη διοίκηση της ΕΡΑ, αντικαθιστώντας (και σωστά τον... Δημήτρη Παπαδημητρίου), τον κουμπάρο του πρωθυπουργού, Γιώργο Αντωνίου! Η σχέση των δύο ανδρών θα έπρεπε να καθιστά απαγορευτική την τοποθέτηση του στελέχους στην Ελληνική Ραδιοφωνία. Όχι μόνο λόγω του κακού προηγούμενου επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, αλλά επειδή κάτι τέτοιο είναι εξόχως προκλητικό και ανεπίτρεπτο για την περίοδο που διανύουμε. Τέλος για την ιστορία να σημειωθεί ότι ο Κώστας Αντωνίου ήταν επί πολλά χρόνια στέλεχος του ΑΝΤ1.

Ε, και μην ξεχνάς να δίνεις τα 2-3 κατοσταρικάκια, αμαρτία είναι.




Σημείο των καιρών: Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τους ghost writers βιβλίων. Τώρα μαθαίνουμε και τους ghost συντάκτες στηλών, σελίδων ολόκληρων, με το καλό και ενθέτων. Ας πούμε, έχεις εσύ δυο σελίδες ρεπορτάζ να κλείνεις κάθε εβδομάδα, αλλά βαριέσαι. Του θανατά.
Με δύο, άντε τρία κατοσταρικάκια βρίσκεις...

Ο «κ. Zara», ο τρίτος πλουσιότερος του πλανήτη...




Ο ισπανός δισεκατομμυριούχος Αμάνσιο Ορτέγκα, ιδιοκτήτης του ομίλου Inditex στον οποίο ανήκει μεταξύ άλλων η αλυσίδα καταστημάτων Zara, ξεπέρασε τον Αμερικανό Γουόρεν Μπάφετ και είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Μεξικανό Κάρλος Σλιμ και...

Ελπίδες για να περιορίσουν τις ζημιές τους οι τουριστικές επιχειρήσεις αφήνουν τα στοιχεία για τις αεροπορικές αφίξεις ξένων τουριστών το επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου, που ανήλθαν σε 6.336.370.


Σύμφωνα με τον ...Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), οι απώλειες του επταμήνου έχουν περιοριστεί στο 3,7% καθώς μετά την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, που πέρασε εφέτος ο ελληνικός τουρισμός μέχρι τα μέσα Ιουνίου, παρατηρείται ανάκαμψη.

Η πτώση στο επτάμηνο του 2012, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα κατά το οποίο είχαν έρθει 6.584.319 τουρίστες, περιορίστηκε στο 3,77%.

Πάντως, για την Αθήνα οι απώλειες είναι μεγαλύτερες, καθώς εφέτος έχουν φθάσει 240.000 λιγότεροι τουρίστες σε σχέση με πέρυσι.

Αντιθέτως, «ανεβαίνει» η Θεσσαλονίκη (με προορισμό τη Χαλκιδική) και ανακάμπτουν Κέρκυρα και Κεφαλονιά.

Ο ΣΕΤΕ εκτιμά πως «η θετική αυτή εξέλιξη αποδεικνύει την ανθεκτικότητα του ελληνικού τουρισμού» και πως ο στόχος των 16 εκατ. διεθνών αφίξεων για το 2012 (που σημαίνει μείωση περίπου 3% σε σχέση με το 2011) είναι εφικτός.

ΟΛΑ τα δάνεια της Ελλάδας από το 1821 ως το 2011 – Τι πληρώσαμε και σε ποιους!




Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια! Μια έρευνα – απάντηση στους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας, όπως η «Bild» και το «Focus»!
- Είναι η Ελλάδα το απείθαρχο και ατίθασο παιδί της Ευρώπης και ένα από τα πλέον ατίθασα παγκοσμίως;
- Μας αξίζει που το «Focus» χρησιμοποιεί τα αγάλματα των προγόνων μας για να μας κάνει άσεμνες χειρονομίες με το δάχτυλο;

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Αυτό που δεν μας λένε είναι πως δεν υπάρχει αίτημα από μουσουλμάνους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, αλλά από μουσουλμάνους της Θράκης.....ή αλλιώς από το Τουρκικό Προξενείο!!!!!
Ακούσατε τον μπαρμπα και τα δημοσιογραφικά του φερέφωνα να μιλάνε για τα οφέλη από τον Ρώσικο και Ουκρανικό τουρισμό; Μόνο 200.000.000 άνθρωποι είναι, σιγά μην ασχοληθεί ο Μπουτάρης με αυτούς. Άλλωστε είναι πιο κουλ και "προοδευτικό" να προωθείς τις σχέσεις με Τούρκους και Ισραηλινούς παρά με τους Ορθόδοξους λαούς......

"Μεταμόρφωσης του Σωτήρος"...

Σπάσαμε ένα ταμπού δεκαετιών!

Μία επιστολή με στοιχεία – φωτιά που θα συζητηθεί. Οι απαντήσεις πλέον επιβάλλονται.



Προς
κ. Αντώνη Σαμαρά, Πρωθυπουργό της Ελλάδας

(Επ)ερώτηση
για την Αγροτική Τράπεζα
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας,
Την Παρασκευή 03/08 θα συζητηθεί το ζήτημα διάλυσης της Αγροτικής Τράπεζας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Εμείς έχουμε να θέσουμε τα ακόλουθα ερωτήματα εκ μέρους του ελληνικού λαού:
Πώς είναι δυνατόν τα 3 κόμματα τα οποία στηρίζουν την Κυβέρνηση, και ιδιαιτέρως το κόμμα στο οποίο είστε Πρόεδρος, να...

ΑΤΕ-νύστας...

Kουβενιζέλειος κωμωδία...

Μην με ξεχνάς...

ΔΕΙΤΕ.....

ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ PIERIA-RG..

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ......

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

Παραλία με βότσαλα στον Πλαταμώνα

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑ..

Αδέσποτα βαρέλια



Αδέσποτα βαρέλια από τις μυδοκαλλιέργειες κολυμπούν μαζί με τους λουόμενους στις θάλασσες της Πιερίας στην προσπάθειά τους να αναγνωρίσουν το αφεντικό τους!

( εδώ οι συνημμένες ενδιαφέρουσες...Βαρελοφωτογραφίες….)
Κυρίες και κύριοι,εσείς που θα βάλετε την επόμενη φορά αβασάνιστα την υπογραφή σας για να ΄΄πέσει΄΄ πρόστιμο σε ΄΄ψαροτουφεκά΄΄ που αλίευε παράνομα στη θάλασσα της Πιερίας καλό θα είναι να το σκεφθείτε δύο φορές εφόσον διαθέτετε κρίση…
Όσο γι αυτούς που ήδη με την υπογραφή τους μας πέρασαν στην ΄΄παρανομία΄΄ στον ίδιο μας τον τόπο και στην Πιερία, εντελώς αναιτιολόγητα, τους αξίζει ο χαρακτηρισμός ΄΄αλιεύματα δίχως ουρά και χωρίς καμιά θρεπτική αξία΄΄ κάτι που πρέπει να δημοσιοποιηθεί για να τους γνωρίσει όλος ο κόσμος και ιδιαίτερα οι ερασιτέχνες αλιείς της Πιερίας και όχι μόνο…

Ο Πιερικός εμφανίστηκε ανέτοιμος στη φιλική ήττα (1-0) με την ομάδα του Μπάνσκο.


Ανέτοιμος ακόμα ο Πιερικός, ήττα (1-0) από Μπάνσκο

Οι Βούλγαροι ήταν σαφώς πιο έτοιμοι από το συγκρότημα του Νίκου Γκουλή και πήραν τη νίκη με γκολ που σημείωσαν στο 30'. Αντίθετα, ο Πιερικός έφτασε κοντά στο γκολ κυρίως με τον Ντάνι.

Συναυλία αφιερωμένη στον αξέχαστο λαϊκό ερμηνευτή, Δημήτρη Μητροπάνο, θα πραγματοποιήσει η οργάνωση «Ευχή Ζωής» με τη συμπαράσταση του δήμου Δίου-Ολύμπου και με τη στήριξη του οργανισμού φεστιβάλ Ολύμπου, την Πέμπτη 16 Αυγούστου στο Κάστρο Πλαταμώνα.




ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ», ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ,ΩΡΑ 9.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
*ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ, Π.ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Γ.ΣΙΝΑΝΗΣ.
* ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ – ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ:ΑΛΕΞΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΩ ΣΕΡΒΟΥ.
Συναυλία αφιερωμένη στον αξέχαστο λαϊκό ερμηνευτή, Δημήτρη Μητροπάνο, θα πραγματοποιήσει η οργάνωση «Ευχή Ζωής» με τη συμπαράσταση του δήμου Δίου-Ολύμπου και με τη στήριξη του οργανισμού φεστιβάλ Ολύμπου, την Πέμπτη 16Αυγούστου στο Κάστρο Πλαταμώνα.

ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝΟ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

Αυτή η ΑΛΗΘΕΙΑ πάει σε κάθε μας σκέψη, σε κάθε μας προοπτική! Είτε αυτό αφορά στην οικογένεια μας, είτε την σχέση μας, είτε τα προσωπικά μας, είτε την ....κοινωνία μας ολόκληρη!

ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟΝΟ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!
Γι αυτό ΚΑΝΤΟ ΡΕ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ γιατί μετά ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ...ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!!!
Και για να μην πείς ποτέ σου...
"ΑΡΓΗΣΕΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ....ΖΩΗ"!!!!