PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΠΑΙΖΕΙ Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

Σάλος στο διαδίκτυο για τον «θάνατο» του Γιώργου Παπανδρέου ! ! ! ! - VIDEO



Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου η οποία απεικονίζεται σε βίντεο στο YouTube.

Τη δολοφονία του Γιωργάκη ανακοινώνει σε δελτίο ειδήσεων η.....
συνταξιούχος πλέον δημοσιογράφος, Κέλλυ Σακάκου

Τον τρόπο αυτό επέλεξε για να..... διαφημίσει τη νέα του ταινία ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος η οποία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 20 περίπου ημέρες

ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ...ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

Πράσινα σχολεία και… πράσσειν(α) άλογα.



Τις τελευταίες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας δελτίο Τύπου του Δήμου Κατερίνης που αφορούσε στην κατασκευή τριών νέων «ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ».

Επειδή όμως ο Δήμος Κατερίνης μας έχει συνηθίσει σε μελέτες με “παγκόσμιες πρωτοτυπίες” ας μας απαντήσει ο Δήμαρχος Κατερίνης στα παρακάτω:

Πόσο πρότυπο και βιοκλιματικό είναι ένα σχολείο όταν:

Α) δεν υλοποιήθηκε η γεωθερμία που προέβλεπε η μελέτη.

Β) δεν έχει χώρους άθλησης (κλειστό γυμναστήριο).

Γ) δεν προβλέφθηκαν εγκαταστάσεις για υπολογιστές στις αίθουσες διδασκαλίας.

Δ) δεν έχει αύλιο χώρο.

Ε) το μεγαλύτερο μέρος του χώρου που προορίζεται για αυλή καταλαμβάνει μια αυθαίρετη κατοικία.
(Και αναφέρομαι στο χώρο όπου θα μετεγκατασταθεί το 4Ο Δημοτικό Σχολείο, στο Βατάν.)

ΣΤ) δεν προβλέπεται εξώπορτα στο κτίριο.

Ζ) δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ασανσέρ λόγω λαθών στις μελέτες.

Μήπως κ.Δήμαρχε, ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει η πόλη Πράσινα σχολεία είναι να τα βάψουμε πράσινα;

Μετά τις αστικές αναπλάσεις με τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο και τους πεζούς στην άσφαλτο, ελπίζουμε τα πράσινα βιοκλιματικά σχολεία να είναι το τελευταίο μεγαλοφυές έργο της διοίκηση σας.



Δημοτικός Σύμβουλος
Γιώργος Κυριακίδης

Pieria-gr Γιώργο επειδή το θέμα το έψαξα σ ότι αφορά τις ιστορίες με τους "ανύπαρκτους" αθλητικούς χώρους σε βιοκλιματικό πράσινο σχολείο, να καταθέσω, πως το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ αγρόν ηγόραζε.... Οι μελέτες ήταν Γιώργο μου πανελλαδικά ίδιες....
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΙΔΙΕΣ!
Από την καλοκαιρινή Κρήτη μέχρι την παγωμένη Κοζάνη.....

ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύδνας Κολινδρού.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  οι εργαζόμενοι στις δομές κοινωνικής μέριμνας, το διοικητικό προσωπικό καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Πύδνας Κολινδρού Ξανθίππη Βασιλειάδου, Παύλος Μεταλλίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Βουλκίδου και η Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγάθωνες» Μαρία Ναβροζίδου. Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε.  Δημήτριος Χλεμές ο οποίος στο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την συνεργασία και την αποτελεσματικότητα,  έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων της Επιχείρησης  για τη χρονιά που πέρασε. 

 Η ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε.  Πύδνας Κολινδρού,  τόνισε μεταξύ άλλων, κατάφερε στις δύσκολες  οικονομικά εποχές να ιδρύσει και να λειτουργεί δομές  κοινωνικής μέριμνας που απευθύνονται σε όλους τους δημότες και δημότισσες, παρέχοντάς τους ποιοτικές υπηρεσίες.  Δημιουργήθηκε έτσι μια υγιής Δημοτική Επιχείρηση, που στόχος είναι να συνεχίσει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό σε υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας και πολιτισμού, για όλους τους κατοίκους του  Δήμου Πύδνας Κολινδρού.