PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ - 18 ΜΑΪΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ

Σε μία ιδιαίτερη διοργάνωση θα συμμετέχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Οι βετεράνοι της Ένωσης θα αγωνιστούν σε τουρνουά ποδοσφαίρου στην Κατερίνη, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου, μία ημέρα πριν την επέτειο μνήμης, στα πλαίσια των «ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕΙΩΝ 2019», τις εκδηλώσεις του Ιερού Ναού του Αγίου Χριστοφόρου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν «… ὑπό τήν αἰγίδα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης καί Πλαταμῶνος, μέ σκοπό ἀπό τά ἒσοδα πού θά προκύψουν νά προχωρήσουμε στήν ἀνέγερση Κωδωνοστασίου (Καμπαναριοῦ)».
Την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 11:30 το πρωΐ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού θα γίνει ομιλία αφιερωμένη στη Γενοκτονία σε συνεργασία με την Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ! Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ειδικό αφιέρωμα στον Κοτζά Αναστάς (Αναστάσιο Παπαδόπουλο) τον Κολοκοτρώνη του Πόντου.
«Είμαι είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ από τα γεννοφάσκια μου καθώς και όλη μου η οικογένεια και μάλιστα οργανωμένοι στον ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης», αναφέρει στο aek-live.gr ο πρωτοπρεσβύτερος του ναού, π. Σωκράτης Ξενίδης.
Ειδική πρόσκληση στην εκδήλωση έχει λάβει ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.