PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΑΥΤΑ..

Λάθη έγιναν, αλλά το σημαντικό έργο της κυβέρνησης είναι ότι βοήθησε την χώρα να αντέξει στην κρίση…

Ποιος το είπε πρώτος;
Δείτε…



Εδώ που τα λέμε, ο κουρασμένος από πάνω σου, τα έλεγε με το ονομά τους τα πράγματα Βαγγέλη!

"Δεν έχω να σας δώσω άλλους φόρους! Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος! "

Ποια γνωστή καλλιτέχνης έκανε την πιο πάνω ευρηματική δήλωση ;;
Δεν έχω να σας δώσω άλλους φόρους! Ελάτε να πληρωθείτε σε είδος!
Aυτό γράφει στο Twitter της η εκρηκτική τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου.

ΝΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

1. Για κάθε Έλληνα εκδίδεται αυτόματα μία χαμηλότοκη "πιστωτική" ή χρεωστική κάρτα με όριο από 3000€ εώς 50000€ (λαμβάνοντας υπόψη εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, τεκμήρια και πόθεν έσχες). Γίνεται αυτόματη υποχρεωτική ανάληψη μέχρι το πιστωτικό όριο του καθένα υπέρ μιας εταιρίας του Δημοσίου (π.χ. την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ Α.Ε.).

2. Με τα χρήματα αυτά, η εταιρία επαναγοράζει -φθηνά- μέρος του χρέους μας (με σημερινά δεδομένα περίπου 50%)

3. Ο κάθε πολίτης
(όλοι όσοι ζουν στην Ελλάδα ή και Έλληνες μετανάστες του εξωτερικού που θέλουν να βοηθήσουν την χώρα) κάθε μήνα πληρώνει την ελάχιστη καταβολή (ή και παραπάνω αν θέλει, φυσικά οι χρεωστικές κάρτες έχουν ήδη "εξοφλήσει το χρέος τους")

4. Το δημόσιο δίνει πίσω με την μορφή ανταλλάγματος , μετοχές από ΔΕΚΟ
(άρα ιδιωτικοποιούμε τις προβληματικές ΔΕΚΟ και δεν τις ξεπουλάμε) ή αν κάποιοι πληρώσουν περισσότερα χρήματα (π.χ. 100.000€) τους δίδονται τίτλοι ιδιοκτησίας από παραθαλάσσια ή ορεινά οικόπεδα (τα οποία θα δώσουν ΟΤΑ που θέλουν κα κάνουν ανάπτυξη και οι οποίοι θα κάνουν διανομή -δημοτικές- εκτάσεις), τα οικόπεδα αυτά μπορούν να χτιστούν μόνο αν γίνουν όλες οι απαραίτητες υποδομές στις υπό δόμηση περιοχές (και μπορούν να μεταβιβαστούν μόνο μετά από δέκα χρόνια και αφού έχουν πρώτα δομηθεί), τα όποια δίνουν με την σειρά τους νέα πνοή στην κατασκευή (νέα έργα, δρόμοι, οικοδομές, υδρεύσεις κλπ).

Οπότε η οικονομία ξαναπαίρνει μπροστά… (και φυσικά ΔΕΝ πτωχεύουμε!)

(στο μεταξύ έχουμε βάλει μυαλό κάνουμε όμορφα και όχι βίαια τις μεταρρυθμίσεις μας...)

Μπράβο στο ΛΑ.Ο.Σ. Θέλει να φύγει από την εικόνα του κόμματος των παππούδων "πατριωτών".

Έτσι, κατά την παρουσίαση του νέου σήματος του κόμματος στο Βελλίδειο, ξεκίνησε με τη "Μυθωδεία" του Βαγγέλη Παπαθανασίου, αλλά η συνέχεια ήταν ...άγριο heavy metal με το Thunderstruck των ACDC. Τελείως ασύμβατο με το λαϊκό, ορθόδοξο προφίλ του κόμματος!

Τις οχτώ μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες υποβάθμισε ο οίκος!

ha


Στην υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας 8 ελληνικών τραπεζών προχώρησε την Παρασκευή ο οίκος αξιολόγησης Moody’s.

Η υποβάθμισης αφορά τις: Εθνική Tράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς, ATEΒank, τράπεζας Αττικής, Εμπορική και Γενική Τράπεζα.

Σύμφωνα με τον οίκο, η υποβάθμιση αποδίδεται στους αυξημένους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες λόγω της έκθεσή τους στα ελληνικά ομόλογα, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και την εύθραυστη ρευστότητα.

ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ........




Ο Σέρβος συνταξιούχος Branko Crnogorac εισήχθη εσπευσμένα την ...Τρίτη στο νοσοκομείο μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να φάει μέσα σε τρεις μέρες ένα ποδήλατο!


Ο 80χρονος ο οποίος στη ζωή του έχει καταναλώσει 25.000 λάμπες, 12.000 κουτάλια και χιλιάδες δίσκους βινυλίουήταν σε σοβαρή κατάσταση όταν τον ανέλαβαν οι γιατροί.

«Παραλίγο να πεθάνω. Οι γιατροί βρήκαν 2 κιλά σιδερικών στο στομάχι μου μαζί με δύο χρυσά δαχτυλίδια. Το πεπτικό μου σύστημα δεν είναι όπως παλιά κι έτσι αποφάσισα να αποσυρθώ», δήλωσε ο ίδιος.

Η εμμονή του κυρίου Crnogorac ξεκίνησε όταν ένας φίλος τού πρότεινε να φάει άμμο για να σταματήσει ο στομαχόπονος που τον βασάνιζε. Από τότε κυριολεκτικά τρώει τα πάντα. Στην... καριέρα του έχει καταβροχθίσει επίσης 2.000 κουτάλια και 2.600 πιάτα.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR

Ο Στρατός στην υπηρεσία των μαθητών με αναπηρία!




Οι Ενοπλες Δυνάμεις θα αναλάβουν τη μεταφορά των ΑΜΕΑ στα σχολεία καθώς το υπουργείο Παιδείας αδυνατεί να παρέχει οχήματα και οδηγούς!

Ηταν 11 το πρωί της περασμένης Τρίτης όταν η Εύη Χριστοφιλοπούλου τηλεφώνησε στον Π. Μπεγλίτη και του ζήτησε βοήθεια, καθώς λόγω περικοπής των κονδυλίων στέρεψαν οι “κωδικοί” για τη μεταφορά των ΑΜΕΑ!! Η αντίδραση του Πενταγώνου ήταν αστραπιαία. Αμέσως αναζήτησε στρατιώτες που κάνουν εναλλακτική θητεία ή οι σπουδές τους έχουν σχέση με τα ΑΜΕΑ και ήδη η λίστα των “διαθέσιμων” είναι μακροσκελής…
Από προχθές το ΓΕΕΘΑ είχε καταρτίσει λίστα με 40 οδηγούς και 60 συνοδούς για ολόκληρη την επικράτεια. Είναι δε τόσο μεγάλη η προσφορά σε συνοδούς και από τους τρεις κλάδους, που υπάρχει δυνατότητα για μεγαλύτερη “χακί βοήθεια” στους μαθητές με αναπηρίες κυρίως της περιφέρειας, όπου οι ανάγκες και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Τουλάχιστον η ανθρωπιά δεν μπαίνει σε… κωδικό για να μπορεί να την κόψει η τρόικα…

Τίποτα δεν έχει να ζηλέψει τελικά από την Ντέμι Μουρ.



Τουλάχιστον την εποχή που ήταν έγκυος...
...


Ο λόγος για τον Βρετανό κωμικό ηθοποιό Τζόνι Βέγκας που δεν διστάζει να διακωμωδήσει τα πάντα. Και αυτή την φορά ήταν η σειρά της Ντέμι Μουρ. Ο τροφαντούλης ηθοποιός που πάντα αυτοσαρκάζεται για τα περιττά κιλά του δέχθηκε να φωτογραφηθεί για την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου γυμνός και με την κοιλίτσα του φαίνεται πως είναι έγκυος.

Δεν δίστασε ακόμη να βάλει και ένα μεγάλο δαχτυλίδι όπως αυτό που φορούσε η Ντέμι Μουρ το 1991 όταν φωτογραφήθηκε 7 μηνών έγκυος και γυμνή για το περιοδικό Vanity Fair.

Ομοιότητα; Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους...και τα συμπεράσματα δικά σας.

Τη νέα ιέρειά του στο πρόσωπο της Τζούλιας Αλεξανδράτου βρήκε ο γνωστός σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης....



Μετά την κινηματογραφική τους συνεργασία στη νέα του ταινία "Οι Πόντιοι", ο σκηνοθέτης "έκλεισε" την εκρηκτική Τζούλια για θεατρική σκηνή. Πρόκειται για τα "Διονυσιακά όργια", μια παράσταση που είχε ανεβάσει ξανά ο Όμηρος Ευστρατιάδης στο θέατρο "Περοκέ" το 1975.

Τότε πρωταγωνιστούσαν η Τζένη Δριβάλα και ο Ανέστης Βλάχος. Η Τζούλια θα υποδυθεί την κορυφαία μαινάδα που καλείται να πάρει μέρος σε "Διονυσιακά όργια" και να εμφανιστεί επί σκηνής όπως τη γέννησε η μητέρα της.

4X4 - OFF ROAD ADVENTURE ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ






Μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της αστροπαρατήρησης που πραγματοποιήθηκε στις 20 Αυγούστου το Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων έγινε η δεύτερη εκδήλωση του.
Στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού πραγματοποιήθηκε Πανελλήνια Συνάντηση Συλλόγων Ιδιοκτητών 4Χ4 και ATV στην ευρύτερη περιοχή των Πιερίων.
Την προσπάθεια Στήριξε ο Σύλλογος Τετρακίνητης Βορείου Ελλάδος (ΣΤΕΒΕ) με έδρα την Θεσσαλονίκη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9:
11.30 πμ - Εκκίνηση από το Ελατοχώρι με κατεύθυνση το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου διαμέσου του πανέμορφου δάσους της Κεραμίδας. Αφιξη στο χιονοδρομικό και ανάβαση σε μία από τις ψηλότερες κορυφές των Πιερίων τον Αρβανίτη (2013μ). Στάση για ξεκούραση. Κάθοδος από τον Αρβανίτη με προορισμό το Σαλέ του χιονοδρομικού. Στάση για «παιχνίδια». Αναχώρηση και άφιξη στο Ελατοχώρι.
18.00μμ - Διάφορα Happenings στο γήπεδο τις Ρητίνης (τραμπαλα-ισσοροπια αυτοκινητου,δεξιοτεχνια BMX) με απονομη διαφορων δωρων.
21.00μμ - Μουσική βραδιά στον αύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Ελατοχωρίου
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9:
10.30μμ Εκκίνηση από Ελατοχώρι με κατεύθυνση την Ρητίνη. Διαμέσου της Ρητίνης κατευθυνόμαστε προς τον καταρράκτη του Κρεμαστού και κατόπιν στο Ορειβατικό καταφύγιο της Σαρακατσάνας. Στάση για ξεκούραση (θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες διάφορα εδέσματα και οποιος θελησει θα λαβει μερος σε διοργανωση με lasergan). Αναχώρηση με προορισμό την Μεσιά και από εκεί στο Αρχαίο λατομείο. Στάση για ξεκούραση. Αναχώρηση και άφιξη στο χωριό της Βρίας.
Η συμμετοχή ήταν πάρα πολύ μεγάλη.Οι οδηγοί με τους συνοδούς τους απόλαυσαν τις υπέροχες διαδρομές μέσα στα Πιέρια Όρη,γνώρισαν το πανέμορφο Ελατοχώρι και την γύρω περιοχή.Τέλος το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασαν στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ελατοχωρίου.

Είναι ένα κορίτσι πολύ σέξυ που συνιστά το απόλυτο πρότυπο γυναίκας για πολλούς άντρες.

Η προσωπική ζωή της πολυτάραχη και σύνθετη. Δαιδαλώδης...
Όπως και η έντονη τριχοφυία στα χέρια...Βεβαίως η φωτογραφία είναι απο παλιά και όταν σε λίγο δείτε την απάντηση στο κουίζ μας...απλά δε θα το πιστέυετε...ή μήπως όχι; Μήπως τελικά θα...

κουνήσετε το κεφάλι σας με νόημα και θα πείτε "Ε βέβαια"...Πάντως η ζαρτιέρα είναι ασορτί με το εσώρουχο κι αν εξαιρέσεις το τριχάκι στο χέρι το αποτέλεσμα είναι πολύ καυτό...Και όλο αυτό έγινε καταλάθος...όταν ακόμη υπήρχε αθωότητα...εκείνη η επόχή ήταν τόσο διαφορετική απο την σημερινή ανθρωποφαγία...Σε λίγο σας αποκαλύπτωτο κορίτσι αυτό που μας τρελάινει κάθε μέρα...με τα νάζια της και τα σκέρτσα της

ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

BENIT...

ΛΑΜΟΓΙΑ..

Στις 17 & 18-09-2011, έλαβε χώρα στην Καρίτσα Πιερίας, η 9η ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΡΟΤΗ


Στη συγκεκριμένη γιορτή έλαβε μέρος, με τη δημιουργία Περιπτέρου και ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού.
Ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητος Πύδνας Σιανίδης Δημήτριος, εκπρόσωπος του Δήμου, τόνισε ότι σκοπός της συμμετοχής ήταν η ανάδειξη των προϊόντων της Βόρειας Πιερίας.

2ο Sfendami Night Trail Σφενδάμη Πιερίας

Πρόγραμμα αγώνων

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

16.00 έως 18.30 εγγραφή αθλητών για τον νυκτερινό αγώνα τρεξίματος και ποδηλάτου

13.00 έως 16.00 αγώνας προσανατολισμού
Ο αγώνας θα είναι απλός και σκοπό έχει οι διαγωνιζόμενοι να γνωρίσουν το άθλημα του προσανατολισμού.
Οι αγωνιζόμενοι θα παίρνουν μεμονωμένα εκκίνηση από τις 13.00 έως και τις 16.00.
Oι κατηγορίες θα είναι δύο (αρχάριοι-προχωρημένοι)
Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι ομαδικά ή ατομικά.
Νικητής θα είναι αυτός που θα βρει το σύνολο των σημείων ελέγχου στον μικρότερο χρόνο.
0 χάρτης θα είναι ασπρόμαυρος υψηλής ευκρίνειας
17.00 έως 18.00 δράσεις για μικρούς και μεγάλους
Α) Τσουβαλοδρομίες
Β) Διελκυνστίδα

18.00 έως 18.30 αγώνες μικρών κατηγοριών, ηλικίας 5 έως 12 ετών, τρέξιμο, ποδήλατο
Κυκλική διαδρομή 1ος χλμ
19.15 εκκίνηση νυκτερινού αγώνα ορεινής ποδηλασίας
19.30 εκκίνηση νυκτερινού αγώνα ορεινού τρεξίματος

22.30 απονομές αγώνων

Μετά των τερματισμό θα υπάρχει γεύμα για τους αθλητές

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

09.00 έως 12.00 αγώνας προσανατολισμού

14.00 λήξη εκδηλώσεων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ι. Δριβελέγκας στο περίπτερο του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, στην «Γιορτή του Αγρότη» στην Καρίτσα.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ


Επ` αφορμή της πανευρωπαϊκής ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, που φέτος εορτάστηκε την Πέμπτη 22/9/2011, μέλη της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας, βγήκαν για μια ακόμα φορά στους δρόμους, παλεύοντας για μια Κατερίνη με λιγότερα αυτοκίνητα και περισσότερα ποδήλατα. 25 ποδηλάτες – μέλη του συλλόγου, σε μια συμβολική κίνηση, κινούνταν ανά μικρά τακτικά χρονικά διαστήματα στον κυκλικό κόμβο της 25ης Μαρτίου (αμέσως μετά το Κτηνιατρείο), διανέμοντας ταυτόχρονα ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων. Το διανεμόμενο υλικό περιείχε προτροπές για τη χρήση του ποδηλάτου και συμβουλές προς τους οδηγούς να προσέχουν και να σέβονται τους ποδηλάτες. Η παραπάνω δράση ήταν η κορύφωση μιας σειράς εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας στα πλαίσια της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ.


Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει τις Διεθνείς αγωνιστικές τις υποχρεώσεις η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Νικολαΐδου Κατερίνα, αφού κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών το οποίο πραγματοποιήθηκε 16 με 18 Σεπτεμβρίου στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Ήταν ουσιαστικά ο τελευταίος μεγάλος διεθνής αγώνας της χρονιάς με παρούσες όλες τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Κωπηλασίας. Συνολικά πήραν μέρος 405 αθλητές και αθλήτριες από 29 ευρωπαϊκές χώρες, ενώ η Ελληνική Ομάδα κατέκτησε τέσσερα μετάλλια εκ των οποίων τα τρία χρυσά φέρνοντάς την στην 1η θέση της Γενικής Κατάταξης, μπροστά από Ιταλία και Ουκρανία.

Η Κατερίνα Νικολαΐδου συμμετείχε στο σκιφ γυναικών, όπου ήταν η νεαρότερη αθλήτρια. Η καλή αγωνιστική κατάσταση της κατερινιώτισσας πρωταθλήτριας φάνηκε από την προκριματική κούρσα της Παρασκευής όπου τερμάτισε δεύτερη και προκρίθηκε στις 12 καλύτερες αθλήτριες.

Ο ημιτελικός ήταν μια πολύ δυνατή κούρσα όπου η Νικολαΐδου τα «έδωσε όλα» και κατάφερε να κάνει την έκπληξη και τερματίζοντας τρίτη να περάσει στον μεγάλο τελικό αφήνοντας εκτός πολύ έμπειρες αθλήτριες. Ο τελικός της Κυριακής ήταν μια κούρσα για γερά νεύρα αφού πέρασε τα μισά της κούρσας έκτη, ενώ κάνοντας ένα πολύ δυνατό φίνις, κατόρθωσε να τερματίσει τέταρτη, πίσω από τις αθλήτριες της Τσεχίας(1η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια φέτος), της Ρωσίας και της Λιθουανίας.

Με την πολύ καλή της εμφάνιση η Νικολαΐδου απέσπασε πολύ θετικά σχόλια τόσο από τον Εθνικό Προπονητή κο Ποστιλιόνε όσο και από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας κους Καρρά και Μωυσίδη που παρακολούθησαν τις προσπάθειες της Εθνικής μας Ομάδας στη Βουλγαρία.

Πιερικός Αρχέλαος – OLIN EDIRNE 53-69

Δ. Κυριακού: «Εγώ ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει το τουρνουά αυτό, να είναι πολυεθνικό και να γίνεται σε πολλές πόλεις γιατί βοηθάει σημαντικά στην ανάπτυξη του μπάσκετ»

Ακόμη ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στην Κατερίνη με την ευκαιρία του τουρνουά του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης «20α ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ».

Αυτή τη φορά φιλοξενούμενη ήταν η ομάδα της Α1 OLIN EDIRNE από την Τουρκία, η οποία νίκησε με 69-53 και οι πολλοί φίλαθλοι που ήταν στο γυμναστήριο, είχαν πάλι την ευκαιρία να απολαύσουν έναν δυνατό και ποιοτικό αγώνα και βέβαια να χαρούν την λίαν ικανοποιητική απόδοση του Πιερικού Αρχελάου.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παπαπέτρου, Μήτσιου, Λαζαρίδης.

Τα δεκάλεπτα:13-21, 24-28, 43-53, 53-69.

Οι συνθέσεις:


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Κυριακού): Μποχωρίδης 2, Μπεχλιβάνης, Ταμουρίδης, Φουσιτζής 6, Δαμαλής, Φακοπουλίδης 2, Μπουρδάνος 17(1), Σταμπουλής 6, Μαλτέσιος 6, Μάρτζος 8(1), Παπαδόπουλος, Μαρμαρινός 6.

OLIN EDIRNE (Τάστιμουρ): Ακσού 2, Μπάιρακ, Γιαβούζ, Ράιτ 9(1), Σέβινγκ 2, Άμπι 9(3), Λίλοβ 18(1), Γιέτιβ, Βάρνταλ, Μάμερ 3, Κοτσάογλου 12(4), Βλάντιμ 14,

● Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Κυριακού, δήλωσε: «Πρέπει πρώτα να πω ότι είναι πολύ μεγάλη τιμή για μας που συμμετέχουμε στα «Μαυροσκούφεια», όπως και τιμή είναι να μας καλούν να παίξουμε με μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Γεγονός είναι ότι αποτελεί τιμή και για την Κατερίνη γιατί αγώνες του τουρνουά έγιναν και στην πόλη μας. Όσο αφορά τα δύο παιχνίδια, είμαστε σε προετοιμασία και σήμερα στο πρώτο ήμασταν λίγο άτυχοι και βγάλαμε κάποια προβλήματα, αφού δεν έχουμε ακόμη και ολοκληρωμένο ρόστερ. Πιστεύω όμως ότι πήγαμε καλά. Σήμερα δυστυχώς είχαμε και αρκετούς τραυματισμούς με τον Μπεχλιβάνη να έχει τον σημαντικότερο απ΄ αυτούς, το Δαμαλή που μεταφέρεται στο νοσοκομείο που κατά πάσα πιθανότητα έχει κάποια διάσειση και βέβαια η αποχώρηση του Μποχωρίδη λόγω χτυπήματος στο δικέφαλο μηριαίο. Αυτά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας πάνε πίσω στην υπόλοιπη προετοιμασία γιατί σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι. Ελπίζουμε να ενισχυθούμε μέσα στις επόμενες μέρες και να παρουσιασθούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Εγώ ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει το τουρνουά αυτό, να είναι πολυεθνικό και να γίνεται σε πολλές πόλεις γιατί βοηθάει σημαντικά στην ανάπτυξη του μπάσκετ».

Εκδηλώσεις μνήμης στην Κονταριώτισσα, 89 χρόνια μετά τη Μικρασιατική καταστροφή.


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ

Εκδηλώσεις εθνικής μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10.00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου και Αποστόλου Θωμά Κονταριώτισσας.

Διοργανωτής των εκδηλώσεων είναι ο πολιτιστικός σύλλογος Κονταριώτισσας Δίου-Ολύμπου «Πίερες» σε συνεργασία με τον σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Αρχικά, στον Ιερό Ναό του Αγίου και Αποστόλου Θωμά θα τελεστεί στις 10.00 το πρωί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων κατά τη Μικρασιατική καταστροφή.

Στη συνέχεια, στις 10.15 το πρωί, από τις αρχές του τόπου, συλλόγους και φορείς θα γίνει τελετή κατάθεσης στεφανιών στο μνημείο Μικρασιατών στην πλατεία της εκκλησίας του Αγίου και Αποστόλου Θωμά. Και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Τέλος, στην αίθουσα τελετών της εκκλησίας θα γίνει δεξίωση προς τιμήν των παρευρισκομένων.

Είπε ο Πρωθυπουργός στους Βουλευτές του ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος...


Για άλλη μια φορά...
Υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων όταν διοικούν:
  • 1.Οι Ηγέτες που ανοίγουν δρόμους εκεί που δεν υπάρχουν...
  • 2.Οι Ικανοί που εκμεταλεύονται τον έτοιμο δρόμο αλλά με προσοχή ώστε να φτάσουν αλώβητοι στο προορισμό τους χωρίς να πέσουν σε παγίδες
  • 3.Οι τυχάρπαστοι που άγονται και φέρονται όπου τους πάνε...
Λυπούμαστε ειλικρινά που παραδεχτήκατε τη κατηγορία στην οποία ανήκετε...Τη χώρα γιατί τη ταλαιπωρείτε...;

ΓΕΙΑ ΣΟΥ PIERIA -GR...

ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΕΝΤΑ..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -GR

Η ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κάθεται στη ροζ παιδική καρέκλα της, τα πόδια της κρέμονται και εκείνη με δυσκολία φτάνει τα χέρια της στο πληκτρολόγιο του laptop. Η 22χρονη Bridgette Jordan από το Sandoval του Illinois είναι η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΕ......

Δεν το λέμε εμείς.
Κάποιος άλλος το είπε και μάλιστα όχι τυχαίος...
Λέτε να ήξερε κάτι;;
Λέτε να έχει δίκιο;;
Δείτε ποιος το είπε.





Το νέο hit που τα σπάει...

ΠΟΥΝΤΟ - ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΝΑΤΟ - ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΠΑΕΙ, ΠΟΥΝΤΟ - ΠΟΥΝΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ, ΝΑΤΟ - ΝΑΤΟ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ΜΕ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΕΤΑΩ !



Μικρές συμβουλές για να ελέγξετε την πείνα σας

Μπορείτε κι εσείς να ελέγξετε την πείνα σας με μικρές συμβουλές.

Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε την πείνα σας και την επιθυμία σας να φάτε. Θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την κατανάλωση τροφίμων με μεγάλη περιεκτικότητα σε θερμίδες και λίπη μεταξύ των γευμάτων.

Δείτε τους Σκοπιανούς και τον Γκετσέφσκι να τραγουδούν, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Λιθουανίας που τους έστειλε στην 4άδα.




εθνικιστικά τραγούδια που δείχνουν τον πόθο τους για τη Θεσσαλονίκη. Το τραγούδι που τραγουδάνε λέει:


(σημείωση taxalia: Το παραπάνω θέμα είναι άλλου blog. To taxalia παρουσίασε χθες αυτό το βίντεο.
Ο Γκετσέφσκι τραυματίστηκε στις 10/9 στο eurobasket και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, σκέφτονται την αποπομπή του από την ομάδα. Ο στίχος наше ќе биде и Солунско поле, μεταφράζεται ως "δική μας θα είναι η κοιλάδα της Θεσσαλονίκης)
«Izlezi momče, pravo na terasa, pozdravi ja Gocevata rasa,
krenete racete gore, naše ќe bide i solunsko pole»,

και σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει:

«Πήγαινε νεαρέ ίσια στο μπαλκόνι σου και χαιρέτισε την ράτσα του Goce (ιδρυτής της «Εσωτερικής Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης»), άπλωσε τα χέρια σου ψηλά, τα δικά μας θα είναι στην πεδιάδα της Θεσσαλονίκης»!!!

Θαυμάστε τον Γκετσέφσκι που φαίνεται στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, στο βάθος πίσω απ' τους ημίγυμνους παίκτες, να τραγουδάει χοροπηδώντας με τα χέρια υψωμένα. Φοράει μαύρη φόρμα και απ' το λαιμό του κρέμεται η κάρτα διαπίστευσης, μιας και στον συγκεκριμένο αγώνα δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στο χέρι.

Δείτε το βίντεο εδώ

Θα τον διώξει τώρα μιας και δεν εκτιμάει το ψωμί που τρώει;

Οι μαθητές και οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη έκαναν τον πόνο τους τραγούδι .

Οι μαθητές και οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη έκαναν τον πόνο τους τραγούδι στη σημερινή τους πορεία που κατέληξε στο πρώην ΥΜΑΘ. Τα συνθήματά τους, πρωτότυπα! Το κορυφαίο; "Παπανδρέου δεν έχω λεφτά"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: